Mijn ogen knepen samen door het zonlicht dat door de ramen in mijn gezicht scheen. Het kaartje in mijn hand intrigeerde me. In mijn postbus zat een prachtige zwarte envelop met gouden letters. “Dominique” stond erop. Met het openen van de envelop viel er een foto uit van een man en vrouw. De kaart die erbij zat zag er prachtig uit. Hierin stond dat ik vandaag de e-mail van 1 uur moest lezen. Het was inmiddels 3 uur, dus ik opende mijn laptop.

In het onderwerp van de e-mail stond “Uitnodiging”.

De mail begon met: ‘Wij hebben een bijzonder maar leuk en sexy voorstel voor je.” Ik krijg vaker mails met ongepaste verzoeken, maar ik zag direct dat deze e-mail anders was. De moeite die de verzender van deze e-mail had genomen, er moest iets bijzonders op mij wachten.

Waar veel andere mails direct in de prullenbak belanden, had de kaart mij geïntrigeerd.

“Wij hebben een bijzonder maar leuk en sexy voorstel voor je.

Allereerst bedankt voor je mooie verhalen. We lezen ze graag, of we lezen ze voor elkaar hardop voor. Je mag weten dat onze relatie er een positieve boost door heeft gehad. We durven beter te communiceren over onze wensen en dat deze wensen niet zo heel vreemd zijn, na het lezen van jouw verhalen. Bedankt hiervoor.

In deze e-mail lees je ons voorstel. De kledij die je wordt aangereikt zal je bevallen, in al je verhalen komt deze naar voren: jarretels, zwart kant.

Wij zijn een man en vrouw tussen de 30 en 40 jaar, je hebt de foto inmiddels gezien. We willen je graag uitnodigen om een fantasie van ons samen waar te maken.

Op zaterdag 1 september hebben wij een hotelkamer geboekt vanaf 19:00 uur in het Ritz Hotel te Utrecht. We willen graag een onderdanige vrouw uitnodigen om een leuke avond mee te beleven. Op de avond zelf hopen we van elkaar te proeven en te genieten.

Mocht je interesse hebben druk dan op de knop om dit te bevestigen. Nadat je op de knop drukt, komt er een volgende e-mail met onze wensen. Daarna kan je weer op bevestigen drukken, if you please.
Mocht deze mail je overvallen en niet willen afspreken, dan is dit natuurlijk geen probleem. Ook mag je op de avond zelf aangeven als je wil stoppen. Een klik hebben met elkaar is belangrijk. Mochten we vandaag geen bevestiging van je krijgen, dan zullen we nog steeds je verhalen met plezier en nieuwsgierigheid lezen.

Veel liefs,
Koen en Merel”

 

Ik had even nagedacht over de mail en het aanbod overdacht. Ze zagen er leuk uit op de foto, dit vind ik belangrijk in een partner. In dit geval partners. Maar zal er ook een klik zijn? Ze leken met het scenario rekening te houden dat ik ook ‘nee’ kon zeggen, wat ze nederig maakt.
Na 15 minuten te overdenken drukte ik op de knop ‘bevestigen’.
Daarop kreeg ik direct een mail terug met wensen van make-up en handelingen welke zij graag zien die avond. Ze willen een onderdanige vrouw erbij, omdat hij erg dominant is in de slaapkamer. Iets wat ik erg sexy vind. Er komt ook een ontmoeting om mijn kleding die zij graag willen wat ik aantrek aan te reiken met een korte kennismaking. Dit zou een week voor 1 september zijn.

Ik schaam me niet voor mijn seksuele fantasieën en gedurfde afspraakjes. Ik hang het niet aan de grote klok bij mijn familie of vrienden, maar ik wil later niet denken ‘had ik maar..’. Seks is lekker en dit durf ik ook best te ontdekken. Zelfs met vreemden. Dat is de reden waarom ik met hen heb afgesproken. Wel heb ik mijn beste vriendin, die alles van me weet, laten weten waar ik ben die avond. Mocht er iets gebeuren.

Een week voor zaterdag 1 september..

We hadden in een café in Utrecht afgesproken. Mijn hart bonkt met een regelmatige slag in mijn borstkas. Mijn rug is klam van nieuwsgierigheid. Of zijn het zenuwen? De warme vloeistof uit mijn glas glijdt langs mijn slokdarm mijn maag in waarna mijn ogen zich even sluiten om te genieten van de smaak van de honing. Wanneer ik mijn ogen open doe zie ik een stel het rustige café binnen komen. We hebben direct oogcontact waarna ze naar me toelopen.
In plaats van een hand geven we elkaar een knuffel. Mijn mondhoeken krullen op naar boven, die van hen net zo. We kletsen even waarna ik een plastic tas overhandigd krijg. Ik kijk erin en het is inderdaad mijn smaak. Ik voel de stof van het kant, ik zie de drukknoopjes van de jarretels waarna ik lach. ‘Het is precies mijn smaak.’ Koen lacht en zegt: ‘Dat komt goed uit, ook die van ons.’
We nemen afscheid met een kus op de wang. Nadat we het café hebben verlaten zie ik mijn spiegelbeeld in een etalage. Mijn ogen stralen, ik heb er zin in!

Zaterdag 1 september..

De avond waarop we hebben afgesproken.
Zoals afgesproken heb ik mijn lange, zwarte herfstjas aan. Hieronder draag ik enkel ondergoed: jarretels, zwarte kousen, push-up bh en hoge hakken.
Ik loop wat zenuwachtig de entree in van het hotel en zie de lift die ik moet nemen. De deuren van de lift zijn bijna weer dicht tot een hotelbediende de deur tegenhoudt. Hij zegt me gedag en komt naast me staan. Vanwege mijn kleding, of eigenlijk het gebrek hieraan, lopen mijn wangen wat rood aan. Ik ben extra alert op hoe mijn borsten schuren tegen de stugge stof. Wanneer we op de derde verdieping zijn hoor ik het piepje van de lift. Ik lach kort naar de man en loop de gang in.
De deur van de kamer staat op een kier bij aankomst. Zij zouden bij de bar een drankje drinken terwijl ik het me gemakkelijk maak in de kamer. Ook ik moest de deur op een kiertje laten.
Achter de deur is een kapstok waar ik mijn lange jas aanhang.
De opdracht was om op het bed te gaan liggen en mezelf te masturberen. Doordat ik de hele dag al opwinding voel voor deze avond, duurt het niet lang voordat ik een warme explosie door mijn lichaam voel denderen. Ik controleer mijn make-up in de spiegel van de kamer waarna ik op het bed ga zitten. Wachtend op Koen en Merel. Ik hoor voetstappen op de gang waarna de deur een zacht krakend geluid maakt. Wanneer ze binnenkomen ga ik op mijn knieën naast het bed zitten.

Ze lopen de kamer verder in. Een knetterende spanning vult de kamer. Zijn hand gaat door mijn haren. Hij houdt mijn kin omhoog zodat ik hem aankijk. Hij lacht naar me, zodat de spanning wat afzwakt, maar het geknetter blijft. Hij geeft me een aangenaam, warm gevoel.
“Wij vragen niet, maar geven opdrachten” lees ik nog in de tweede e-mail. ‘Kleed haar uit.’ Merel komt naast me staan en ik begin haar broek los te maken. Zelf doet ze haar shirt al uit. Nadat haar broek en onderbroek uit zijn, pakt ze zachtjes mijn beide handen vast en leidt deze naar haar bh-sluiting. Een moment later valt haar bh op de grond en staat ze in haar naakte glorie voor me. Mijn handen worden naar haar borsten geleid, haar buik en stopt net boven haar schaamheuvel. ‘Koen wil ook graag uitgekleed worden’ zegt ze. Ik draai op mijn knieën naar Koen toe en begin zijn broek los te knopen. Niet lang daarna staat ook hij naakt voor me. Hij pakt zachtjes mijn handen beet en trekt me van mijn knieën op mijn voeten. De twee draaien om me heen hoe ik er in mijn lingerie uitzie. Ik hoor een tevreden kreun wanneer Koen een jarretel van mijn been trekt en deze op mijn been terug laat petsen. Het geluid is goed hoorbaar door de kamer, waar mijn tepels meteen op reageren. Deze zitten verstopt achter mijn push-up bh, maar Koen heeft een scherp oog.
Koen draait me met mijn rug naar hem toe en drukt me langzaam tegen hem aan. Ik voel zijn opwinding tegen mijn rug aan. ‘Kus haar..’ is de opdracht. Merel lacht zowel naar hem als naar mij. Ze is een pas van mij verwijderd en voor ik het weet proef ik haar zoete lippenbalsem. Haar mond smaakt naar een combinatie van sterke drank en munt.
Koen gaat in de stoel zitten en zegt ‘proef elkaar beter.’ Merel leidt me naar het bed en gaat erop liggen. Ze trekt me mee waarna ik haar lichaam mag proeven. Eerst haar mond, dan haar nek naar haar borsten naar haar vagina. Ik doe het rustig en lach in mezelf. Koen heeft het goed voor elkaar dacht ik zo. Al mag ik zelf ook niet klagen.

In mijn ooghoeken zie ik Koen bewegen en Merel zegt al snel ‘Nu wil ik jou Koen zien verwennen.’ Ik draai me om en Koen staat klaar met een stijve penis aan het voeteinde van het bed. Ik kruip over de lakens en hoop hem te kunnen behagen. Hij kreunt wanneer hij een vuist in mijn haren maakt. Hij stuurt me rustig met mijn hoofd over zijn pik. Het is een compliment wanneer hij wat ruwer wordt, dan doe ik het goed. Ik begin mijn kaken te voelen van het harde werken. Ook is mijn ademhaling onregelmatig doordat hij zijn pik vaak ver naar binnen duwt.
‘Ik ga je zo neuken Dominique, ik wil dat je je omdraait.’ Zodra ik me omdraai zie ik Merel nog steeds in dezelfde positie liggen als dat ik haar achter liet, met haar hand op haar vagina. Ze draait rustige rondjes rond haar clit. Wanneer ik bij haar ben, aait ze me over mijn gezicht. Ze wrijft over mijn lippen die nog dik zijn van de pijpbeurt. Ik moet haar weer beffen wanneer ik zijn pik in mijn vagina voel schuiven. Hij is ruw, maar ik kreun van genot. Merel kreunt ook wanneer ik haar clit heb gevonden. Haar hand in mijn haren sturen me waar ze het lekker vindt. Haar vocht en mijn speeksel mengen elkaar en al snel wordt het een natte bedoening op het bed. Haar lichaam begint te schokken wanneer ik het juiste plekje heb gevonden. Ik hoor Koen kreunen van genot wanneer dit moment daar is.
‘Dames, hier komen en mondjes open.’ Merel likt zijn pik nog een paar keer wanneer hij het van haar overneemt met zijn hand. Na een paar handbewegingen kreunt hij harder en waarschuwt ons op deze manier dat zijn zaad snel zal volgen. De stralen wit zaad komen uit zijn pik, de ene straal belandt op Merels gezicht, de andere op die van mij en over mijn lingerie. Zijn hoofd hangt naar achteren wanneer de laatste stralen uit zijn pik gestuwd worden.
‘Hmmmm, lik elkaars gezicht schoon.’ Merel begint mijn gezicht af te likken, ik ben daarna aan de beurt en doe hetzelfde bij haar. Hij smaakt zoutig en mannelijk.

Koen en Merel kussen elkaar even waarna we met zijn allen op het bed gaan liggen. ‘Dank je wel Dominique, dat je dit met ons wilde doen.’ Waarna Merel zegt: ‘Ik vind dat Dominique ook een orgasme verdient.’ Ik lach om haar opmerking en zeg ‘Alleen een idioot zou daarop tegen zijn.’ Ik knipoog naar haar waarna Koen in beweging komt. Hij zegt: ‘Wat vind je lekker Dominique? Zeg het me. Waarvan kom je klaar?’ Ik benoem mijn gevoelige punten waarna Merel haar tong het werk laat doen tussen mijn benen. Koen neemt mijn borsten onder handen en al snel voel ik weer een hete ontlading. Ik plof na mijn laatste schok op de matras waar ik even een moment neem om bij te komen.

Na mijn ontlading nemen we een glas champagne, welke al klaar stond. We klinken onze glazen waarop Koen zegt: ‘Op een heerlijke avond en wat nog mag komen.’ We klinken onze glazen waarna we nog één keer met zijn drieën genieten van de voornacht. Daarna laat ik Merel en Koen achter in hun kamer, waar zij ongetwijfeld nog een leuke nacht zullen beleven.