Dit is een verhaal van een trouwe lezer. Hij heeft gereageerd op mijn oproep op Instagram. Bedankt ‘Patrick’! 

Het is al weken slecht weer, ik word er chagrijnig van. Dat een zonnetje mijn humeur zo kan beïnvloeden. Of het gebrek eraan. Maar, de vooruitzichten zijn goed. Ik heb deze week vrij, dus laten we hopen dat de meteorologen het dit keer juist hebben.

Het was druk op het werk. We zijn onderbemand en eigenlijk was er geen ruimte om vrij te krijgen. Gelukkig heb ik een begripvolle leidinggevende die beseft dat het welzijn van haar mensen het belangrijkste is voor de toekomst. We lopen allemaal al maanden op onze tenen, dus ben blij dat ik even niet met werk bezig hoef te zijn.

Het is dinsdag en ik zie zowaar een zonnetje als ik wakker word. Ze zeggen 23 graden vandaag. Gisteren was het nog 13, dus ik ben benieuwd!
Even een boodschapje en eenmaal thuis is de temperatuur al flink gestegen. Dat wordt lekker in de tuin met een rokje en een topje voor de rest van de dag!

Ik heb de stoelen en tafel afgenomen, de kussens van zolder gehaald, mezelf ingesmeerd en binnen een half uur lig ik op de tuinstoel.
Thee erbij en mijn ogen dicht. Ik hoor het luik van de buurman opengaan. Ik kijk even op en hij zwaait naar beneden. Ik zwaai terug.

Mijn buurman Patrick doet iets met ontwerpen. Gebouwen en interieurs dacht ik dat hij me een keer verteld heeft. We zijn vriendelijk maar komen niet bij elkaar op de koffie. Al woont hij er nog niet lang, wie weet in de toekomst.

Mijn thee is in no time leeg en ben toe aan een frisje. De eerste zweetdruppeltjes beginnen zich al te vormen, dus besluit ook meteen om mijn bh binnen af te doen. Ik bekijk mezelf in de spiegel. Is het voor de meeste vrouwen een uitdaging om naar zichzelf te kijken? Dat zal wel met al die neplippen en -borsten wat je tegenwoordig ziet.

Met mijn Sinas en een koekje lig ik zo weer op mijn tuinstoel en na 15 minuten begin ik het steeds warmer te krijgen. Toch bewust van de buurman van zojuist kijk ik even naar boven, ik zie niks.
Mijn topje en rokje gaan uit en ik smeer mezelf helemaal in met zonnebrand.

Ik lig wel vaker topless in de tuin, het kan me niet schelen wie het ziet. Je bent zoals je bent. Zet 100 vrouwen naast elkaar en ze hebben allemaal een ander lichaam. Dat geldt niet anders voor een man. Als mijn buurman het leuk vindt om te kijken, dan kijkt ‘ie maar. Hoop dat hij geniet van de show.

Soms spiek ik even tussen mijn wimpers door naar buiten. Ik zie nog net de straat tussen de struiken door en het verkeer dat langsrijdt kan mij niet zien. Heerlijk zo geïsoleerd buiten. Net als ik mijn ogen weer wil sluiten zie ik iets bewegen in mijn ooghoeken. Patrick staat voor het raam. Ik lach naar hem en zwaai. Hij kan nu 2 dingen doen. Snel opzij springen of gewoon blijven staan. Ik verwacht van een volwassen man dat hij omarmt wie hij is en zich er niet voor schaamt. Wat heb je eraan als je jezelf niet durft te zijn? Het leven is te kort om iemand anders te zijn. Ik waardeer Patrick des te meer wanneer hij gewoon terugzwaait in plaats van zich snel verstoppen.

Met een lach op mijn gezicht sluit ik mijn ogen weer en al snel begin ik stoute fantasieën te krijgen. Mijn hand ploft in eerste instantie per ongeluk langs mijn onderbroek, maar al snel besluit ik om mezelf te betasten terwijl de fantasie ontplooit in mijn gedachten.

Eerst doe ik het wat stiekem door af en toe mijn onderbroek in te gaan en over mijn clitoris te wrijven. Ach, wat maakt het uit, al snel trek ik mijn broekje uit en lig met mijn benen wijd mezelf te betasten. Als ik tussen mijn wimpers door kijk zie ik Patrick nog steeds staan. Hij is iemand die dus geniet van de show. Zal ik hem er één geven dan?

Met mijn ogen dicht en een lach op mijn gezicht zet ik mijn voeten goed op de andere stoel die ik daar precies voor die reden heb weggezet. Eén knie omhoog, terwijl de andere knie opzij valt. Ook precies aan de kant waar Patrick woont. Wat een geluk heeft die man vandaag, denk ik lachend.
De kriebels in mijn buik worden heviger wanneer ik bedenk dat ik bekeken word terwijl ik mezelf aanraak. Mijn hand gaat langzaam van borst langs mijn buik naar mijn plooien. Ik wrijf langzaam rondjes om mijn clitoris en ga weer langs mijn plooien. Na een paar keer deze herhalende beweging merk ik dat ik natter word. Ik doe mijn ogen niet helemaal open maar ik laat nét genoeg licht door dat ik tussen mijn wimpers door kan kijken. Patrick staat er nog steeds. De hitte bekruipt me vanaf mijn vagina naar de uiteinden van alle zenuwen. Een heerlijke kippenvel beslaat mijn hele lichaam. Mijn tepels zijn hard en ik moet er met mijn hand overheen gaan. Ik kreun zachtjes wanneer ik mijn tepel door mijn vingers laat gaan. Nu ik heter ben, wrijf ik met mijn vinger rondjes rond mijn opening. De vochtigheid verspreidt en al snel laat ik een eerste vinger naar binnen. Mijn rug buigt hol wanneer ik mijn binnenste voel, zoekend naar mijn G-spot. Met mijn nog natte vinger draai ik weer rondjes over mijn clitoris. Nu ik weet dat Patrick me bekijkt, gaat her proces naar een ontlading veel sneller.

Het duurt niet lang meer. Mijn oogleden wijken en ik zie Patrick nog steeds staan. Ik zie zijn arm ook bewegen, net als die van mij. Dit wind me alleen nog maar meer op. Ik verbeeld me in dat hij zichzelf ook pleziert, net als ik. Zal zijn zaad dik zijn? Of juist dun? Opeens gaan mijn gedachten naar de slaapkamer van Patrick, ik met mijn mond open voor hem. Mijn eigen zuchten en kreunen worden nu zijn zuchten en kreunen. Een zwaar geluid komt uit zijn keel, behoeftig naar een verlossing. Deze gedachten brengen me naar mijn eigen hoogtepunt. Nog één kneep in mijn borst tezamen met een beweging over mijn clitoris en ik breng mezelf naar een climax. Ik kreun hard. Hard genoeg voor Patrick om dit te kunnen horen. Wanneer ik uitgeput in mijn stoel terechtkom doe ik mijn ogen weer open. Ik ben bezweet, nat en moe. Patrick staat niet meer voor het raam.

De hete passie in mij zit er nog steeds. Het is al minder dan net, maar nog steeds fladdert er een vlindertje in mijn buik. Ik wrijf met mijn hand weer over mijn lichaam. Van mijn nek naar mijn borst daarna naar beneden. Tergend langzaam, om mezelf weer warm te maken. Ik ben nog niet klaar…. Maar eerst, eerst even een klein dutje. In de hete zonnestralen dommel ik weg met nog vele leuke dromen in het verschiet.