Met blauwe ballen liep ik de lift in richting mijn kantoor. Al een aantal dagen kon ik moeilijk slapen en daar was één reden voor. Die ook meteen de reden was van mijn blauwe ballen. Verdomme wat een kutwijf. Een heerlijke, dat wel. Met gespannen gezicht en knarsende tanden liep ik mijn kantoor in waarna de deur een harde plof in het slot maakte.

Rond 10 uur had ik mijn mail al helemaal bijgewerkt en was ik verdiept in het bijwerken van de laatste stukken uit het Veenstra dossier. Als het aan deze klant zou liggen hadden we iedere dag een meeting van een paar uur. Niet als hij mijn klant zou willen blijven. Ik doe veel voor mijn klanten maar iedere dag een meeting ging zelfs mij te ver.

KLOP KLOP KLOP. “Binnen!” Daar kwam de reden van mijn blauwe ballen naar binnen. Iedere dag is zij zowel het hoogtepunt als het dieptepunt van mijn dag. Een prachtige verschijning met lang bruin haar. Vandaag had ze haar haren in een halve staart met vlecht combinatie en een witte blouse met zwarte kokerrok. Een vrouw die ik mijn bed in zou willen sleuren. Toen ze naar me toe liep vroeg ik me af waarom ze mij het bloed onder mijn nagels vandaan haalde? Was het alleen het feit dat ik een beeldschone en slimme vrouw als assistente had? Of was er gewoon geen klik tussen ons? Al bedacht ik me dat die klik er gisteren wel degelijk was. Eenmaal bij mijn bureau overhandigde ze mij een kaart. ‘Het is een uitnodiging van meneer Veenstra. Een receptie waarbij u bent uitgenodigd.’ Ze legde nog een aantal brieven op mijn bureau en zette een nieuwe bak koffie erbij. ‘Dank je’. Ze keek me vreemd aan. Met een kleine lach draaide ze zich om en verdween weer uit de deur.

Ik was druk met het plannen van meerdere meetings toen ik een mail van Meneer Jongstra kreeg. Een uitnodiging voor de receptie van de klant. Vreemd, de uitnodiging was alleen voor hem bedoelt. In de Outlook uitnodiging stond dat ik veel wist van Veenstra’s dossier en dat ik een aanvulling zou zijn bij de receptie. Uiteraard had hij daar gelijk in, maar ik zat niet te wachten om een uur bij hem in de auto te zitten.

De dagen daarna waren hard werken aan het account van Veenstra en anderen. Het waren belangrijke klanten en ze waren veeleisend. Een week voor de receptie liep ik naar het bureau van Mevrouw Donkers. Ze was druk met haar calculator dat ze schrok toen ik kuchte. ‘Vanavond gaan we naar de P.C. Hooftstraat voor kleding voor de receptie.’ Haar wenkbrauwen fronsten samen. ‘Veenstra is een groot account en de avond zal zorgen voor meer werk. We moeten er op ons best uitzien.’ Ze zei ‘oké’ zonder weerstand. ‘Ik ben hier over een uurtje.’ Zo liep ik weer terug naar mijn kantoor om de laatste details uit te werken voor een nieuwe klant.

Een uur later deed ik mijn kantoordeur open en ze stond al klaar. Het zou hel worden vanavond, maar ik vond het belangrijk dat we er op ons best uitzagen. Een gok op een mooie jurk uit haar kledingkast vond ik te groot, al zag ze er altijd perfect uit. We liepen naar mijn GLE Coupé. Ik had hem net en ze stond hem even te bekijken. Ze kneep haar lippen in een rond roosje en ze wist niet half hoe neukbaar ze eruit zag in al haar fronsende weerstand. We reden naar Amsterdam. Ik had een afspraak gemaakt bij een aantal winkels. We startten bij Gucci. Ik wist dat de pakken me goed stonden en ik weet dat ze ook een fantastische afdeling voor vrouwen hadden. Grote kans dat ze direct zou slagen. ‘Ik weet niet wat je van plan bent, maar ik kan me niet veroorloven om avondkleding te halen bij winkels uit de P.C. Hooftstraat.’ zei ze zachtjes, alsof ze zich ervoor moest schamen. Ik wist wat ik haar betaalde en uiteraard ging ik er niet vanuit dat ze dit zelf zou betalen. ‘Dit wordt door de zaak betaald. Als ik wil dat je met een afspraak meekomt en je hiervoor kleding dient aan te schaffen, dan hoef je je daar geen zorgen over te maken.’ Ik keek haar zijlings aan. Ze knikte.

Eenmaal bij Gucci werd ik meegenomen door een aantrekkelijke vrouw voor een passessie en Dominique werd meegenomen door een andere dame. Normaal gesproken zou ik hebben geflirt met de dames, maar dit keer stond mijn hoofd niet naar flirten. Het was bezet met gedachten over Dominique in jurken van Gucci. De vrouw was, zonder haar intentie, het onderwerp in mijn gedachten. Ik heb al weken niet aan een andere vrouw gedacht. Ook betrapte ik me er steeds vaker op dat ik aan haar dacht als ‘Dominique’ in plaats van ‘mevrouw Donkers’. Ik zuchtte bij die gedachte.

Ik was zo klaar met passen. Ik had vorig jaar een pak gekocht en dus duurde het niet lang bij het passen van het zijden pak. Voor de gelegenheid heb ik er een zijden vlinderdas bij gedaan. Ik had plaatsgenomen bij de dameskleedkamer waar Dominique aan het passen was. Ze kwam naar buiten met een zwarte jurk die haar als gegoten stond. Ik zag haar nooit met een lach op haar gezicht. Nu ik die zag met om haar lichaam een beeldschone jurk wist ik dat ik verloren was. Totaal de sigaar, het haasje, zwaar de klos.
Ze keek me in de spiegel aan en draaide zich om. ‘Kan dit zo of is dit te chique?’

‘Je bent prachtig’ floepte eruit. Ik kuchte en zei het op een andere manier. ‘Je zal goed tussen het publiek passen met deze outfit. We nemen hem!’ zei ik vervolgens tegen de dame.

We liepen naar buiten en Dominique zei: ‘Waar gaan we nu naartoe?’ toen ik niet naar de auto terug liep. ‘We gaan nog even langs Armani en we moeten van mijn moeder nog langs de winkel van haar vriendin. Ze zou me wat aandoen als ik die winkel zou overslaan.’ Ze keek me vreemd aan. ‘Van je moeder moet je daar langs?’ Vroeg ze me een lach. ‘Mijn ouders hebben destijds besloten dat mijn moeder voor ons ging zorgen. Toen mijn vader goed geld ging verdienen en wij ouder werden is mijn moeder zich gaan inzetten voor goede doelen. Ze heeft toen iemand leren kennen die veel talent had en heeft ervoor gezorgd dat ze een eigen winkel kon openen. Mede dankzij mijn moeder heeft zij haar winkel hier. Ze zou me een hoogstandje geven met het eten zondag als ik haar zou overslaan.’ Ik lachte om de gedachte alleen al. ‘Mijn moeder was zo gepassioneerd in wat ze deed, altijd al geweest. Zo heeft ze mij en mijn broertje geleerd je altijd in te zetten voor waar je in gelooft en nooit op te geven.’

Zijn glimlach heb ik nog nooit gezien. Wel zijn ‘ik zal je krijgen’ grijns, maar een oprechte glimlach heb ik nog nooit op zijn gezicht gezien. Ik werd er gewoon warm van. En hij vertelt zowaar over zijn familie. Zijn compliment toen we in de winkel waren, toen ik de mooiste jurk ooit aan had, ben ik niet vergeten. Hij vond me prachtig. Waarom we nog naar een andere winkel moesten snapte ik niet helemaal. Ik was toch klaar? Eenmaal in de Armani winkel kreeg ik de ene na de andere prachtige jurk aan. Uiteindelijk heeft hij nog 1 jurk voor me gekocht en zijn hier ook geslaagd voor schoenen. Toen we de winkel verlieten zei ik: ‘Ik denk dat ik zowaar de outfit voor de receptie heb gevonden. Dank je wel voor de tijd dat je erin steekt.’ ‘Nu we je en jij tegen elkaar zeggen wordt het tijd dat je me Ronald noemt.’ Ik keek hem aan. Heette hij Ronald? Het moment was zo weer voorbij, met een knikje sleurde hij me mee naar de winkel van de vriendin van zijn moeder. Het was een prachtige winkel met tassen, riemen en sjaals. Ik bekeek een paar tassen. Opeens voelde ik elektriciteitsschokjes door mijn lichaam knetteren. Niet snel daarna voelde ik zijn warme lichaam tegen mee aanleunen. Hij pakte de tas die ik zo mooi vond van het rek. ‘Deze past perfect bij je outfit.’ Zei hij met een donkere stem vlakbij mijn oor. Alle stroomschokjes kwamen samen in mijn tepels en clit. Hoe kan het toch dat hij zo’n effect op mij had? Ja, hij was een eikel op de werkvloer. Absoluut niet sociaal, afgezonderd en ronduit bot tegen zijn assistente. Mij. Maar hier was hij zo anders. Een man die wel degelijk sociaal en vriendelijk was. De man die ik sexy vond maar haatte begon steeds meer plaats te maken voor een man die ik leuk ging vinden.

Hij bracht me na het shoppen netjes naar de parkeergarage bij het werk. Ik reed in mijn eigen kleine auto naar huis om bijna de hele nacht wakker te liggen van alle gemixte signalen die mijn lichaam me gaf.

Het was de avond van de receptie. Ik mocht een uur eerder weg zodat ik me thuis kon omkleden. Hij kwam me thuis ophalen. Natuurlijk wist ik dat hij mijn adres ergens zou hebben. Één telefoontje naar HR en hij had het, maar toch. Het is raar om je baas aan je voordeur te hebben. Toen de deurbel ging was ik bijna klaar. Alleen nog lippenstift en schoenen. Ik deed mijn voordeur open en daar stond de knapste man van de wereld. Hemeltjelief. Mijn hart klopte drie keer zo snel als hij normaal deed. Hij keek me met een scheve glimlach aan. ‘Bevalt het wat je ziet?’ Ik schraapte mijn keel en wist niet zo goed wat ik moet zeggen. ‘Dat is eens wat anders dan die saaie kantoorpakken.’ Zei ik maar. Ik ging absoluut niet zeggen hoe neukbaar hij eruit zag. Hij grijnsde bij mijn deflecterende antwoord. Ik deed mijn raspberry lippenbalsem op en stapte in mijn gloednieuwe hakken. Nu torende hij niet zo hoog boven me uit. Hij stak zijn arm uit zodat ik hem kon vastpakken. ‘Je ziet er prachtig uit’ zei hij zachtjes. Zag ik nu een blos op zijn wangen? ‘Dank je wel. Jij ook.’ Ik zag de mooiste glimlach ooit op zijn gezicht staan. Eenmaal in zijn verschrikkelijk opzichtige bolide reden we richting de receptie. De tijd in de auto bleek nog niets zo verschrikkelijk als wat ik eerst dacht. Op het werk is hij niet de man als buiten het werk. Nu was hij spraakzaam en soms zelfs grappig.

De vrouw die naast mij in de auto zat was een mix van de jonge Megan Fox en Alessandra Ambrosio. Vooral in die jurk was ze een onweerstaanbare verschijning. Ik zou de mannen van haar moeten afslaan vanavond. Toch voelde ik me op mijn gemak bij haar in de auto.

Eenmaal daar werden we gewezen naar een grote zaal in een hotel. Deze avond was niet alleen voor de klant, maar er waren ook potentieel nieuwe klanten. Het was goed om hier als een team te zijn. Al had ik misschien wel een beetje spijt om mijn prachtige assistente te hebben meegenomen. Ik zou klanten niet zo zeer aantrekken vanwege de kwaliteit die wij kunnen bieden, maar puur omdat ze willen samenwerken met Dominique. Dat was wel het laatste waar ik op zat te wachten.

Ik pakte 2 glazen van het dienblad van de serveerster die bij de ingang stond. Dominique nam het glas gretig aan en we toostten samen op vele nieuwe klanten. Al gauw kwam de gastheer onze kant oplopen. Ik wist dat Jan Veenstra me op deze manier wilde stalken de hele avond. Zijn campagne was voor meer bedrijven die zijn naam droegen en het was een groot account. Maar de man had onmogelijke eisen. Jan wilde al van wal steken met zijn verhaal tot hij zag dat ik iemand had meegenomen. ‘Jonge dame, aangenaam. Ik ben Jan Veenstra.’ Zelfs bij de oude bok Veenstra gingen mijn nekharen omhoog staan toen hij flirtte met mijn assistente. Dominique schudde zijn hand. ‘Aangenaam, ik ben Dominique Donkers. Eindelijk ontmoetten we elkaar!’ Zei ze met een lach. ‘Niet alleen slim, maar ook nog een prachtige verschijning. Ronald heeft de zaken goed voor elkaar.’ Hij knipoogde naar me. Kon ik nu de telefoon er maar opgooien met excuus dat ik een afspraak had. Helaas, dat ging nu niet. Dominique leek zich er niet aan te storen. Jan startte met zijn verhaal, toch weer nieuwe ideeën en daarnaast ook nog van de hoed en de rand te weten waar we waren in zijn campagne. We waren bijna klaar en de afspraak voor de presentatie stond al. Maar Jan kon niet wachten, zoals altijd. Zijn enthousiasme leek op controle, ik hield er niet van. Gelukkig kon Dominique hem afleiden met goede vragen over vorige projecten en eventuele andere bekenden van hem die geïnteresseerd waren in een nieuwe campagne.

Hij nam Dominique mee met zijn hand op haar onderrug naar iemand die onze diensten ook wel kon gebruiken. Ze keek achterom of ik hen volgde. Natuurlijk deed ik dat. Ik liet haar hier geen moment alleen. Jan introduceerde ons aan een zakenrelatie van hem en zo was de avond toch nog zinvol. Je kon merken dat de man gewend was om aandacht van vrouwen te krijgen. Hij was charmant en flirtte met mijn assistente. En ik kon er godverdomme niet tegen. Terwijl hij met mij zaken wilde doen merkte ik dat hij Dominique niet met rust liet. Complimenten, mooie woorden dat het duidelijk was dat ze hier was omdat ze slim was. Om te kotsen gewoon. Ik gaf hem mijn kaartje en zei dat we binnenkort een afspraak zouden plannen. Ik wees Dominique naar een lege statafel. Ik was kwaad en kreeg een slecht humeur. Toen we daar eenmaal waren zei ik tegen haar: ‘Hoe onsmakelijk om te flirten met de assistente van je nieuwe zakenpartner.’ Ze keek me nu met één opgetrokken wenkbrauw aan deed haar armen over elkaar. ‘Net zo onsmakelijk als flirten met je assistente?’ Inmiddels kwam er stoom uit mijn oren, hoe durfde ze deze curvebal naar me toe te gooien? ‘Misschien net zo onsmakelijk als flirten met je baas?’ kaatste ik terug. Nu zag ik woede in haar blik. ‘Luister Ronald.’ Begon ze hard fluisterend, met de nadruk op mijn naam. ‘Als ik het me goed herinner, was jij degene die me tegen het raam aandrukte. Was jij degene die me gek maakte met zijn vingers.’ Inmiddels wees ze met haar vinger mijn borst en tikte bij ieder woord wat ze zei. ‘Jij was degene die niet van mij kon afblijven.’ Mijn pik reageerde meteen bij die woorden. Ik werd fucking opgewonden van haar vurige karakter. Vooral wanneer die op zijn best naar voren kwam. Zoals nu. Zoals in de lift. Zoals in de vergaderzaal. Met een grom pakte ik haar hand vast en trok haar mee naar de garderobe. We gingen naar huis. Ik wilde haar ergens hebben waar ik haar suf kon neuken. Het kon me niet schelen of ze mijn assistente was. Ik vond haar godverdomme fantastisch. We vonden wel een oplossing voor het assistente-baas situatie. Ze strubbelde niet echt tegen. Ja ze trok aan mijn hand toen ik haar meenam. ‘Maak geen scène Ronald.’ ‘Dat gebeurt er als je zo tegen me ingaat.’ Ze zuchtte. ‘Je gedraagt je als een holbewoner.’ Hoorde ik een stiekeme lach die ze inhield? Onderweg naar de garderobe zag ik een nisje waar we ons even uit het blikveld van pottenkijkers konden krijgen. Ik drukte haar tegen de muur en wist dat ik me niet kon inhouden. Ik wreef met mijn duim over haar nog in lipgloss bedekte lippen. Haar oogleden fladderden, waardoor ik wist dat ze net zo verloren was als ik. ‘Wat doe je?’ kreeg ze nog over haar lippen. ‘Ik heb geen idee. Maar ik moet het doen.’ Ze keek me dromerig aan. Ik wilde geen moment meer verliezen en drukte mijn lippen op die van haar. Het duurde niet lang voordat onze tongen elkaar raakten en onze zoen intenser werd. Ik was totaal verloren….

Vonken vlogen over, mijn hand ging door zijn lokken. Zijn hand lag op mijn onderrug nog nét niet op mijn billen. Hij drukte mij naar zich toe waardoor ik zijn harde lengte tegen mijn buik voelde drukken. ‘Ik wil je’ zei hij. Niet de eerste keer sinds we elkaar ontmoet hebben. ‘Ik wil jou niet willen.’ Zuchtte ik. Hij stopte met zoenen. Toen ik mijn ogen opendeed keek hij me aan. Verdorie, moest hij nu zijn morele waarden op orde hebben? ‘Ik hoop dat je hiermee zegt dat je mij ook wilt?’ Ik zuchtte en duwde hem iets van me vandaan. Ik kon zo niet helder nadenken. Met mijn handen op de zijkanten van mijn verhitte voorhoofd moest ik even nadenken. ‘Ik haal je jas, zo terug.’ Zei hij en liep weg. Ademhalen Do, ademhalen. Eenmaal terug met mijn jas, deed hij hem bij me aan. Zijn vingers gleden langs mijn schouders en toen mijn jas aan was bleef één hand op mijn schouder rusten en nam hij me mee naar zijn auto.

Nadat hij de deur netjes voor mij opendeed en ik ging zitten, kwam hij achter het stuur zitten.

Hij zuchtte. Ja, zeg dat wel.. Hij draaide naar me toe en zei: ‘Ik besef me dat ik een botte hark ben op de zaak. Ik eis van mezelf 1000% te gaan en geen fouten te maken. Ik weet dat dit niet realistisch is voor mijn assistent, maar toch stoor ik me eraan als ik zie dat mijn assistent zich niet 1000% inzet. Een te lange lunch, kletsen bij het koffiezetapparaat, een privételefoontje. Op dat moment is het klaar voor mij.’ Hij keek nu weer voor zich uit. ‘Toen kwam jij.’ Zei hij met een lach. Hij keek me weer aan. ‘Een wervelwind die de waarheid durft te zeggen, zelfs recht in mijn gezicht. Ik was niet voorbereid op jou. Een slimme en getalenteerde vrouw die ook nog eens beeldschoon is.’ Hij keek verloren naar beneden. ‘Ik weet niet hoe ik me moet gedragen bij jou. Ik weet dat je mijn beste assistente bent ooit, maar als ik niet helder kan nadenken als ik je parfum ruik dan kan ik geen 1000% aan mijn klanten geven. Ik ben dan mezelf niet…’ Zijn bekentenis maakte me warm van binnen. Niet alleen vanwege de complimenten die hij me gaf, maar ook dat hij zo open was over zijn gevoelens. Voor mij. Ik ademde diep in en manoeuvreerde naar zijn schoot. Mijn jurk zat amper nog over mijn billen, zodat ik schrijlings op hem kon zitten en we keken elkaar aan.

‘Ik moet bekennen dat ik ook mezelf niet ben. Wanneer ik je geur ruik, de hitte die je afstraalt als je te dichtbij komt. Het is niet goed voor onze werkrelatie, daar ben ik het met je eens. Maar ik kan verdorie ook niet wegblijven.’ Ik keek hem met smekende ogen aan. Heb alsjeblieft een oplossing, is wat ik hem in stilte vroeg. Zijn hand drukte in mijn nek onder mijn haren. Zijn grip werd steviger, zijn pik werd harder. Zijn lippen streelden zachtjes over die van mij. Teasend langzaam zonder me daadwerkelijk te kussen. Ik hield het niet langer en beet hard in zijn onderlip. Hij keek met zijn grote zwarte pupillen aan en gromde. Onze zoen die volgde was wild en verlangend. Honger om meer, ik kon niet anders omschrijven. Ik draaide met mijn heupen zodat ik zijn pik beter kon voelen op de enige plek waar ik hem nu wilde hebben. Zijn hand ging van mijn nek naar mijn haren en hij trok mijn hoofd langzaam naar achteren.

Weet je hoe fucking geil dit is, jij op mij zo ongeduldig en nat. Zo welwillend.’ Haar handen zaten op de knoop van mijn pantalon, ik duwde haar string opzij zodat mijn pik haar natheid voelde en ze over mijn lengte gleed. ‘Oh wat voel je lekker.’ zei ze. ‘Beloof me dat we een oplossing vinden.’ Ik pakte een condoom uit mijn middenconsole. Ik schoof het condoom over mijn lengte en ze duwde zichzelf iets omhoog. ‘Ik beloof het’. Zei ik. Mijn hand ging weer haar haren in en we keken elkaar aan toen ik centimeter voor centimeter in haar gleed. Fuck, wat was ze strak en nat. Iedere centimeter rekte ik haar verder en verder op. Ik moest even bijkomen toen ik helemaal in haar zat. Beiden ademden we zwaar. Ze liftte zichzelf op en liet haarzelf weer langzaam over me heenglijden. Het tempo ging steeds sneller en sneller. Mijn grip in haar haar werd steviger, mijn zoenen in haar nek werden beten. Ik zoende een weg naar haar borsten. Met mijn vrije had duwde ik haar jurk en lingerie opzij en ik kon een grom niet onthouden bij de aanblik van haar roze tepels. Fucking goddelijk. Bij iedere stoot van mijn pik in haar deinden haar borsten op en neer. Nu onze wanhoop nabij was beet ik stevig in haar borst. Het geluid wat ze hiermee maakte en de sensatie werd me teveel. Het soppende geluid van mijn pik in haar kut was te overweldigend. Ik kwam met een grom klaar, had mijn lichaam niet meer onder controle. Haar ontlading kwam tegelijk. Ik ving haar op toen ze moe naar achteren viel. In plaats van tegen mijn stuur viel ze zacht in mijn armen en ik begeleidde haar tegen me aan. De tijd leek even stil te staan. Dit gevoel.. meer kon ik niet wensen.

We reden in stilte terug naar huis. Toen ik haar kant op keek leek ze te slapen. Ook ik was moe, maar de radartjes in mijn hoofd draaiden op volle toeren. Ik had 2 klanten waar ze ongetwijfeld een mooie functie voor haar hadden, die ook nog paste bij haar opleiding. Morgen zou dat geregeld zijn en die avond nog zou ze in mijn bed te vinden zijn. Ik moest glimlachen om haar eerdere uitspraak van vanavond. En of ik een holbewoner was als het op haar aankwam.

Ik pakte haar hand zachtjes vast en ze kneep als reactie in die van mij. Van mij…