Jij en Anne staan voor de ingang van de kerk, waar over een uur je zus gaat trouwen met je ex.

Je hebt niets meer gehoord van Allard. Hij was duidelijk, hij wil je niet meer in zijn leven. Anne heeft je opgevangen en gelukkig wilde zij met je mee.

Gisteren was je aan het shoppen voor een outfit voor je nieuwe baan. Alexandra kwam toevallig nét uit de nagelsalon lopen toen jij voorbij liep. Ze maakte je duidelijk dat je alleen was uitgenodigd omdat je ouders erop stonden. Dat het niet anders kon dat je ex voor haar zou kiezen, net als alle andere vriendjes die je daarvoor had gehad. Tja, Alexandra kon het niet laten om met haar tengels aan je vriendjes te komen in het verleden. Helaas waren alle vriendjes eikels gebleken. En of je haar niet belachelijk wilde maken op haar o zo bijzondere dag.

Dat wilde je niet doen. Je had die week ervoor al een mooie elegante, maar vrij simpele jurk gekocht. Nu ze in je gezicht wreef dat ze gaat trouwen met je ex, kwam de gedachte in je op om een extravagante jurk te gaan kopen. Puur om haar te kwellen.

Zwart, gewoon omdat het kan. Anne heeft speciaal voor de gelegenheid ook een zwarte jurk uit haar kast getrokken. Wat een lieve vriendin ❤️

Ze geeft me een knipoog voor de kerk en houdt mijn hand vast.  ‘Kom, we gaan je zus al het geluk voor de toekomst wensen.’ Jullie moeten lachen en stappen de kerk binnen. Je hoort de gasten fluisteren en naar je staren. Sommigen kijken afschuwelijk, maar het lijkt alsof meer mensen je vol bewondering aankijken. De bruid met haar B-team komen zojuist in een limousine aanrijden. Ze loopt lachend de hal in en haar ogen vallen al snel op jou. Ze stormt naar je toe. ‘Wat denk jij te doen?’ Je draait voor haar een rondje, je jurk zwiert sierlijk mee. ‘Vind je hem mooi? Wel zo makkelijk, kan ik hem ook aan bij je begrafenis.’ ‘Jij vuile kutwijf. Je wilt de aandacht opeisen, op MIJN dag!’

‘Jij bent toch de mooiste van ons twee? Niemand zou op mij moeten letten als jij er bent, niet waar? Als je dat echt gelooft, maakt het niet uit wat ik draag toch?’ Je ziet haar hersencellen kortsluiting maken. Uit machteloosheid draait ze zich om en loopt stampvoetend naar een deur aan de zijkant van het vertrek.

Je ouders komen het vertrek binnen en komen naar je toe. Achter hen zie je Colin. Dat kan er ook nog wel bij. Colin loopt met je ouders mee naar je toe. ‘Ah Elise, goed dat je er bent. Ik ben blij dat ik Colin heb gevraagd je date te zijn voor vandaag. Ik zie dat je alleen bent.’ Je zucht. ‘Moeder, ik ben niet alleen. Anne is mijn date.’ Als bevestiging legt Anne haar arm over je schouder en geeft je een kusje op je wang. Ze wiebelt met haar wenkbrauwen naar je moeder. ‘Doe niet zo brutaal, zo heb ik je niet opgevoed. Jij bent alleen, Colin is alleen, je kunt op zijn minst zijn date zijn voor vandaag.’ Je moeder pakt de hand van je vader en weg zijn ze.

Colin kijkt je verontschuldigend aan. ‘Wow, je ziet er prachtig uit Elise. De laatste keer dat ik je zag was je nog een tiener. Nu staat er een volwassen vrouw voor me.’ Je kijkt hem verlegen aan. Je kijkt naar Anne met in je blik “HELP”. Ze lacht en stelt zich voor aan Colin. ‘Aangenaam Colin, loop even mee een drankje halen.’ Je merkt dat hij aarzelt dus zeg je ‘Ga alsjeblieft. Ik red me wel.’ Hij knikt en Anne trekt hem mee naar de bar.

Nog een limousine komt aanrijden en de bruidegom stapt uit met zijn entourage. Wanneer hij je ziet knipoogt hij naar je. Je krijgt er kippenvel van en niet op een goede manier. Wat een viezerik. Wat je ooit in die vent gezien hebt.

Colin komt naast je staan, iets te dichtbij als je het jou vraagt. ‘Colin, het spijt me maar mijn moeder heeft je voorgelogen. Ik ben niet in de markt om te daten.’ Hij kijkt je begripvol aan. ‘Mijn ouders hebben me soort van gedwongen. Ik wilde je niet in verlegenheid brengen en je hier alleen naartoe laten gaan. Maar aangezien ik hier toch alleen ben, jij bent hier alleen.. Zullen we..’ Jullie worden onderbroken. ‘Ze is hier niet alleen.’ Bij het horen van de bekende stem, draai je je om, je hart gaat tekeer. ‘Allard?’

Allard geeft je zijn bekende sexy grijns, je hart slaat over. ‘Hej katje’ fluistert hij in je oor. Allard veroorzaakt wat commotie in de zaal. Je hoort mensen fluisteren. Je ontwaakt uit de roes wat Allard veroorzaakt en zegt met een serieus gezicht: ‘Ik ben klaar voor je excuses.’ Hij grinnikt. Hij neemt je wangen in zijn handen en zegt: ‘Het spijt me zo erg. Ik moet je de grootse excuses maken van de hele wereld. Ik voelde me zo machteloos en gefrustreerd en heb het allemaal op jou geprojecteerd. Dat had ik nooit mogen doen.’ Je pakt zijn handen zachtjes van je wangen en kijkt naar beneden. ‘Het maakte me niets uit dat je teleurgesteld was Allard, het bedrijf betekent zoveel voor je. Ik had niet anders verwacht. Maar je hebt me van je af geduwd terwijl we zoveel hebben meegemaakt. Dat deed zeer.’ Een kleine wrijving met zijn handen over je bovenarmen maakt dat je overal kippenvel krijgt. ‘Ik weet het. Op het moment dat je mijn kantoor verliet wist ik dat ik een fout maakte. Maar ik was te eigenwijs en teleurgesteld in mijn bestuur dat ik het niet durfde om je achterna te lopen. Ik vind het moeilijk om me open te stellen. Zo voorkom ik dat iemand me kwetst. Maar ik kan niet zonder je Elise.’ Je hoopt zo dat hij dit meent. ‘Wat wil je Allard?’ Hij lacht naar je en vouwt zijn handen weer om je wangen. ‘Ik wil bij je zijn, wil iedere avond je een goede nacht kussen en iedere morgen naast je wakker worden. Ik hoop dat je me vergeeft.’ Je lacht terug naar hem en je legt je handen om zijn wangen. Je trekt hem naar je toe en je lippen raken vederlicht zijn lippen. ‘Ik vergeef je Allard.’ fluister je. Jullie lippen versmelten in elkaar wanneer de muziek op de achtergrond begint te spelen. De mensen achter jullie lopen rustig naar de banken voor de bezoekers.

Anne komt naar jullie toe hollen. ‘Hoi Allard, je bent er! Wat leuk je te zien. Maar ik moet jullie wat laten zien!’ Jullie kijken elkaar geschrokken aan. ‘Wat is er Anne, vertel.’

‘Ik zag Hugo wegsnieken met een bruidsmeisje. Ik vond het vreemd en ben ze gevolgd. Ik denk dat je dit met eigen ogen moet zien.’ Ze haalt haar telefoon tevoorschijn en laat jullie een foto zien van Hugo die innig aan het zoenen is met het bruidsmeisje. ‘Mijn god! Wat een lefgozer, op zijn trouwdag nog wel!’ Jullie worden door een medewerker gevraagd naar de zaal te gaan. Jullie gaan zitten. Je zus verdient jouw bezorgdheid niet. Maar het gaat aan je knagen als je Alexandra met die eikel laat trouwen. ‘Ik ga nu naar Alexandra toe en laat haar die foto zien. Dan is het aan haar. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om niets te zeggen.’ Anne knikt en Allard knijpt je geruststellend in je knie. Je pakt de telefoon van Anne en loopt naar de deur waar je Alexandra eerder doorheen zag lopen.

‘Wat doe jij hier Elise, je bent hier niet welkom.’ Je zucht en gaat naast haar zitten.

‘Dit wil je zien Alexa.’ Ze kijkt je geschrokken aan. Je noemt haar nooit zo. Alleen toen jullie klein waren. Toen jullie nog een goede band hadden. Toen er nog een vertrouwensband was. Je stopt de telefoon met de foto onder haar neus. Ze kijkt geschrokken naar de telefoon. In één ruk kijkt ze naar haar bruidsmeisje. Ze legt de telefoon terug in je handen en loopt rustig naar het bruidsmeisje. In één snelle beweging geeft ze haar een klap in haar gezicht. ‘Jij kutwijf. Met mijn man!? Op mijn huwelijksdag nog wel!!?’ Het meisje legt haar hand op de zere plek en kijkt geschrokken op. ‘Het spijt me dat je dit moest zien Alexa. Maar ook al zijn we niet op goede voet, ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om je niet te waarschuwen. Succes met je keuze vandaag.’

Eenmaal terug in je stoel kijken Anne en Allard je vragend aan. Je beweegt je schouders omhoog. ‘Ik heb geen idee wat ze gaat doen.’

De muziek begint, Hugo loopt door het gangpad naar voren. Hij draait zich om en kijkt heel even naar jou. Zijn grijns is misselijkmakend. Na de bloemenmeisjes komt Alexandra het gangpad oplopen met een vlakke uitdrukking op haar gezicht. Wanneer ze halverwege het gangpad is komt er geroezemoes in de ruimte. Je kijkt rond en ziet nu de foto van Hugo en een foto van het bruidsmeisje op het tv scherm staan. Hugo heeft nog geen idee, het beeldscherm staat achter hem. Alleen het bezoek en Alexandra zien het tv scherm. Ook Hugo hoort het geroezemoes en kijkt om zich heen. Hij kijkt waar iedereen naartoe kijkt en draait zich om. Geschrokken kijkt hij naar zijn aanstaande halverwege het gangpad. Hij slikt, duidelijk gespannen. Hij probeert toch een lach op te zetten alsof er niets aan de hand is. Wanneer Alexandra naast hem komt staan slaat ze ook hem op zijn wang. Iedereen is geschokt. ‘Jij vuile leugenaar. Op onze trouwdag nog wel! Het zal je niet schokken, maar ik maak het uit!’ Ze gooit haar bloemen tegen hem aan en loopt kwaad terug over het gangpad. Hij weet niet waar hij het moet zoeken. Anne geeft je een boks, en maakt een explosie met haar handen. Haar wangen zijn ballonnen wanneer ze ‘poeffffff’ zegt.

Allard houdt je stevig vast onderweg naar zijn huis. Eenmaal daar schenkt hij champagne in. ‘Misschien ongepast om nu te vieren dat je weer bij me terug bent, maar het kan me niet schelen.’ Hij lacht zijn sexy lach naar je en geeft je een glas. ‘Ik kan wel een slok gebruiken.’ Je neemt een grote slok. ‘Hoe gaat het met je?’ Hij neemt een klein slokje en zucht. ‘Zoals je hebt meegemaakt was ik niet te genieten. Ik heb een aantal mensen flink de waarheid gezegd.’ Hij lacht om het idee. ‘Maar ik heb de enige die me heeft gesteund door dik en dun de rug toegekeerd. Dat spijt me enorm Elise. Ik kan niet zeggen hoeveel.’ Hij pakt je hand vast en glijdt zijn vingers door die van jou.’ Je legt je hand tegen zijn wang. ‘Het is al goed Allard. Zolang je dat nooit meer doet, hoef je je geen zorgen te maken.’ Je geeft hem een knipoog. Allard moet lachen en neemt je in een omhelzing.

‘Voordat we verder gaan heb ik nog wel een vraag.’ Zeg je. Hij kijkt je zonder oordeel aan. ‘Vertel.’

‘Hoe zie jij de toekomst.. met mij?’ Zijn uitdrukking wordt zacht. ‘Ik ben nooit het playboy type geweest. Ik vind een vaste relatie een fijne gedachte. Ik wil dit graag met jou hebben Elise. Ik ben alleen wel bang. Bang voor het stichten van een gezin. Hoe kan een blinde een kindje opvoeden?’

Je lacht om de gedachte van een kleine Allard. ‘Dat ga je heel erg goed doen, daar heb ik geen twijfels over. Veel blinde mensen hebben families opgevoed. Mijn ouders zijn niet blind, en kijk eens wat zij hebben gedaan met hun gezin. Ik maak me totaal niet ongerust.’

Je hart staat op ontploffen door zijn bekentenis over de toekomst waardoor je niet kan wachten om hem te kussen. Hij laat zijn duim over je onderlip glijden waardoor je tepels hard worden. Een grommend geluid ontsnapt uit je mond bij zijn aanraking. Hij geeft je een heel lichte kus waarna hij naar achteren stapt. Langzaam doet hij zijn stropdas af. Zijn blouse gaat knoopje voor knoopje open, zijn heerlijke spieren ontbloot. Door de striptease en de champagne krijg je het bloedheet. Je waait je lachend met je handen verkoeling toe.

Hij loopt met zijn stropdas naar je toe tot je knieën de rand van het bed vinden. Hij houdt de stropdas voor je gezicht en zegt: ‘Vertrouw je me?’

‘Ja’ Het komt er als een fluistering uit, maar niet minder gemeend. ‘Help je me deze vast te doen achter je hoofd?’ Je helpt met de knoop. ‘Nu zie je de wereld zoals ik hem zie.’ Hij kust je lippen zachtjes en pakt je handen. Hij legt je handen om zijn hoofd, je betast ieder stukje van zijn haren en gezicht. Je voelt iedere spier in zijn nek en op zijn borst. Langzaam vind je de weg naar beneden.

Hij kust je op je wangen, op je lippen, in je nek richting je borsten. De bandjes om je schouders vallen met één beweging naar beneden waardoor je jurk al een heel stuk naar beneden zakt. Hij neemt je ontblote borsten zachtjes onder handen. Eerst met zijn handen, daarna met zijn lippen en tong. ‘Intenser, is het niet?’ Het voelt heerlijk. Nu je niets ziet voel je alles een stuk heviger. ‘Hmhm’ hum je. Je houdt zijn schouders stevig vast, je voelt je machteloos en opgewonden tegelijk. Hij loopt iets naar voren waardoor jullie op bed belanden.

Zijn zachte kusjes gaan van je borsten naar je buik, naar je schaambeen. Hij blijft daar even hangen tot je gromt van verlangen. ‘Mijn katje wil meer, hmmm, ik geef graag meer.’ Hij geeft een kusje op je clitoris, één op je lippen tot hij zijn tong in je vagina duwt. Je hoofd valt in het zachte matras, genietend van de extase die je op dit moment voelt. Hij zoent je kut uitbundig al neukend met zijn tong. Je wordt alsmaar natter tot je je geilheid langs je bilnaad naar beneden voelt glijden. Hij verrast je door je geilheid achterna te likken langs je bilnaad. Hij likt ook daar het gaatje mee en zoent weer rustig naar boven om je met zijn tong te neuken. ‘Hoe vond je dat?’ Je lijf staat strak van alle indrukken. Je voelt je geil, opgewonden, al je remmen vervagen. ‘Ga door.’ Is het enige wat je durft te vertellen. Dit is zo fucking geil. Nadat hij klaar is met je kut kust hij langzaam tussen je bilnaad met een lik van zijn tong tussendoor. Je hebt niet door dat je je heupen naar hem toebeweegt tot hij zijn hand op je schaamstreek legt en je terug op het matras duwt. ‘Hmm’ zegt hij nadat hij een kreun loslaat. Hij kust weer rustig naar boven, van je buik naar je borsten naar je nek om uiteindelijk bij je lippen uit te komen. Je tepels staan hard van geilheid, je bent nat van hitsigheid. Tijdens het zoenen zegt hij: ‘Heb je wel eens anaal geprobeerd Elise?’ Je hebt het nooit eerder met een partner aangedurfd. ‘Nee, nog nooit.’ Hij beweegt zijn pik langs je natte clit en draait rondjes voor je ingang. ‘Hmm, je bent zo heerlijk nat voor me.’ Je voelt zijn spieren verstrakken, volledige beheersing. ‘Ik maak soms wel eens een vergissing wanneer ik erg opgewonden ben zoals nu. Ik voel dan niet altijd goed waar ik ben en van pure geilheid kan ik me niet inhouden. Om die reden maak ik je liever overal nat zodat je me ook daar kunt hebben katje.’ Hij houdt je reactie op zijn woorden goed in de gaten. Hij leidt je alleen heel erg af met zijn eikel voor je ingang. ‘Ik wil het graag met je proberen. Doe je rustig aan met me?’ Hij laat een grom van opluchting horen. Heel even verdwijnt hij bij je ingang en je hoort een papiertje scheuren. Hij is no time weer terug en zoent je met alles wat hij heeft. Zijn pik duwt tegen je vagina waarna hij je langzaam penetreert. Hij voelt zo heerlijk. Al snel zit hij volledig in je en begint te bewegen. Nog steeds geblinddoekt, voelt het zeer intens. Je nagels krabben in zijn rug als hij zich diep in je boort. Wanneer hij even stil ligt voel je koude lucht over je clit waaien. Zijn duim wrijft er langzaam overheen terwijl hij zich weer langzaam in je duwt. ‘Mijn god Allard, ik weet niet hoe lang ik dit nog volhou.’ Iedere stoot, iedere draai over je clit kom je dichter bij een climax. ‘Kom maar katje.’ Hij verhoogt het tempo en al snel ben je bij je hoogtepunt. Hij trekt zich terug en je squirt hem helemaal onder. Stuiptrekking na stuiptrekking, vloed voor vloed komt het vocht naar buiten. Hij houdt je handen boven je hoofd vast en geeft een goedkeurend geluid. Zijn andere hand wrijft over je nog hete knopje en glijdt langzaam naar je andere gaatje. Hij zucht goedkeurend en plaatst zijn eikel voor je gaatje. Hij duwt zachtjes naar binnen. ‘Ontspan je katje.’ Hij zoent je waardoor je even afgeleid bent. Zo komt hij centimeter voor centimeter dieper naar binnen. De pijn is schrijdend, maar waarom vind je het zo fijn? Zijn zoen zit vol overgave en liefde, je voelt het. Langzaam beweegt hij op en neer, nog lang niet met zijn gehele lengte in je. ‘Dit voelt zo heerlijk Elise, wat ben je fucking geil.’ Heel even pauzeert hij en leunt met zijn voorhoofd op je schouder. Je ademt nog zwaar van je orgasme van zojuist. Het lekkerste orgasme wat je ooit hebt gehad. Hij gromt wanneer hij buiten adem roept: ‘Ik hou het verdomme niet langer…’ Nog even beweegt hij in je strakke kont en dan komt al snel zijn verlossing. ‘Aahhh’

Je voelt hem zichzelf leegpompen, zijn spieren verstrakken en verslappen in je. Hij valt op je neer, zwaar hijgend. Je kust zijn haren. Dit was fantastisch. Nadat hij een beetje is bijgekomen zegt hij ‘De wetenschap dat dit je eerste keer is, je strakke gaatje en je intense orgasme was teveel voor me. Ik maak het graag de volgende keer goed met je.’ Je lacht. ‘Je hebt het deze keer al meer dan goed met me gemaakt. Ik weet dat mannen dit graag horen, maar dit was écht het lekkerste wat ik ooit heb meegemaakt.’ Je wrijft nonchalant over zijn rug en merkt wat vocht aan je vingertoppen. Je komt wat omhoog en trekt zijn stropdas van je hoofd. Je ziet wat bloed op je vingers. Je duwt Allard iets opzij en je ziet wat nagelsporen op zijn rug. ‘Oh jeetje, sorry Allard. Ik heb je verwond!’ Hij lacht een beetje. ‘Van deze oorlogswonden hou ik.’

 

‘Morgen heb ik de operatie.’ Je hebt zojuist je jurk dichtgeritst wanneer je het nieuws hoort. Je kijkt naar hem, je beoordeelt hoe hij zich voelt. Je loopt naar hem toe en gaat naast hem op bed zitten. Jullie handen vouwen zich in elkaar en zo blijven jullie even zitten. ‘Verdorie, nu moet ik mijn eerste werkdag al zeggen dat ik afwezig ben. Zal een goede indruk maken.’ Zeg je met een lach. Hij trekt je in een omhelzing. ‘Ik zal die dag wel compenseren schatje.’ ‘Ach, wat genereus van je!’ Jullie barsten in lachen uit. Maar achter deze lach, zitten een hoop zorgen…

 

Gespannen zit je in de wachtkamer. De ene keer ijsbeer je heen en weer, de andere keer zit je met je handen in elkaar gespannen te wachten. Victor zou iets later komen kijken. Er komt een jonge vrouw de wachtkamer in gerend. Ze kijkt je aan en na enige twijfel loopt ze naar je toe. ‘Elise?’ Je kijkt haar vragend aan. ‘Ja?’ Opgelucht ademt ze uit en komt naast je zitten. ‘Ik ben Jacqueline, de zus van Allard.’ Je schudt haar hand met enige verbazing. ‘Het spijt me zeer, maar Allard heeft het nooit gehad over zijn zus.’ Haar blik is triest en ze zucht. ‘We praten al een tijd niet meer met elkaar. Misschien is het je al opgevallen, maar de Falckjes zijn een beetje eigenwijs…’ Ik kijk haar met een glimlach aan. ‘Een beetje?’ Ze kijkt je glunderend aan en jullie lachen samen over dat eigenaardige trekje wat blijkbaar in de familie Falck zit. ‘Ook al praten we niet, hij blijft mijn grote broer. Ik hou van hem.’ Je pakt haar hand vast en geeft er een kneepje in. Victor komt nét voor de arts binnen. Hij kijkt Jacqueline aan en geeft haar een knuffel. ‘Hej zusje’ zegt hij. Al snel komt de arts en zegt dat Allard in de verkoeverkamer moet uitrusten. ‘We weten pas meer wanneer het verband van zijn ogen zal gaan.’ Dit zal binnen nu en 2 dagen gebeuren. Wanneer hij bij komt, mogen we om en om op visite gaan.

Je laat Jacqueline en Victor voorgaan. Niet goed nagedacht van me, want hij was zo moe na die twee, dat hij daarna alweer in slaap viel. Jij bleef bij hem wachten tot de volgende dag. Hij werd in de ochtend wakker, snoof één keer en zei: ‘Ben je er nog steeds?’ Je schrok wakker uit je stoel en leunde meteen naar voren. Je pakt zijn hand vast. ‘Natuurlijk ben ik er nog steeds. Hoe voel je je?’ Zijn stem kraakt wanneer hij zegt: ‘Het gaat wel denk ik.’

 

In de middag mocht hij weer visite ontvangen, nadat zijn verband zou worden verwijderd. Zowel Jacqueline, Victor als jijzelf waren erg benieuwd of de operatie succes heeft gehad.

Je handen zijn klam, je mond is droog. Jullie mogen met drieën naar binnen. Hij heeft een donkere bril op. Zodra jullie binnen komen lacht hij. ‘En? Ben ik ouder geworden sinds de laatste keer dat je me zag?’ Vraagt Victor.

‘Kom eens dichterbij.’ Zegt Allard. Victor beweegt wat zenuwachtig naar het bed. Allard komt met zijn gezicht dichtbij dat van Victor. ‘Godverdomme, je bent er vooral lelijker op geworden!’ Met die woorden valt er een last van onze schouders. Het komt allemaal goed. Het ís allemaal goed.

Je kijkt met trots en veel liefde naar Allard. Allard doet zijn bril af en kijkt naar jou. Voor het eerst ziet hij jou. Je zal dit moment nooit meer vergeten…

 

Credit where credit’s due. De dames op de foto zijn van website: https://www.peachesboutique.com/