Je zit te werken aan je project en er komt geen eind aan. Dag 2 van de week en je moet er nog 3.. Je belt met collega’s, projectleiders en het lijkt alsof je geen meter vooruit komt. Als je leidinggevende straks langskomt moet je wel wat vooruitgang geboekt hebben.
Ik ga er hard tegenaan en aan het einde van de werkdag voel ik me voldaan. Ik heb aardig wat werk verzet en mijn leidinggevende zal trots op me zijn. Mijn kantoor – zeg maar bezemhok – voor dit project is aan het einde van de gang en heb 1 klein raam. Ik heb gevraagd om een rustige plek zodat ik me goed kan concentreren. Eenmaal aan het einde van de werkdag komt mijn leidinggevende bij me op het kantoortje.

Ik heb mijn leidinggevende altijd al een mooie man gevonden.

Goed gebouwd, heeft een tatoeage op zijn arm en heeft een charmante glimlach. Een plukje donker haar valt over zijn voorhoofd en als hij op mijn bureau leunt om te gaan zitten dan spannen zijn biceps aan. Hij is veel te lekker om mijn leidinggevende te zijn.  Maar toch ben ik blij, want ik bevind me niet iedere dag in een klein kantoor met een knappe man.
Hij leunt naar achteren en zegt. ‘Zo Dominique, je maakt mijn dag weer goed.’ Zijn charmante lach maakt mij ook aan het lachen. Wat bedoelt hij daarmee? Is hij gewoon aardig of is hij aan het flirten? Flirten met een collega mag toch? Hij maakt mijn dag namelijk ook weer goed.
Ik zeg: ‘Speciaal voor jou heb ik vandaag extra mijn best gedaan’ en ik knipoog naar hem. Vraag me af of hij dit ook als flirt ziet. Tegelijk dat ik een knipoog geef, duw ik mijn laptop zijn kant uit. Ik leg in het kort uit wat ik die dag gedaan heb en hij leunt dichter naar mij en de laptop toe.
Hij ruikt lekker en zijn spieren zien er van dichtbij nog beter uit. De tattoo wat buiten zijn shirt uitsteekt ziet er goed uit. Omdat hij in een shirt hier zit weet ik dat dit zijn laatste stop is voordat hij naar huis gaat. De tattoo lijkt op het uiteinde van een slang. Ik zou willen weten hoe die tattoo er onder zijn shirt uit ziet. Mijn gedachten gaan met me op de loop en ik word er warm van.
Hij heeft mijn statistieken gezien en terwijl ik aan het dagdromen ben kijkt hij me aan. Eenmaal met mijn ogen terug op zijn gezicht krijg ik een blos op mijn wangen. Betrapt op het gluren naar zijn tatoeage, hoe gênant. Hij lacht nu met een lage grom in zijn keel en mijn haren in mijn nek reageren hierop. Ik krijg overal kippenvel en mijn wangen voelen nog warmer dan net. Oké Dominique, verman jezelf. Ik schraap mijn keel en vraag wat hij van me verwacht de komende week. Hij zegt: ‘Ik verwacht 2 dingen. Je doet het goed dus ga zo door. Aan het einde van de week denk ik dat je de tabellen wel afhebt en dat we een globale schatting kunnen krijgen van het project. Goed bezig!’ Ik kijk hem aan en krijg het warm van zijn compliment.

Ik adem zwaar en zie dat hij wat dichter naar mij toe komt leunen.

Ik vraag: ‘En wat verwacht je nog meer?’ Hij lacht en kijkt me met vuur in zijn ogen aan. Ook zal hij verlangen in mijn ogen zien. Het is oké om met je baas te flirten – denk ik – maar naar hem verlangen gaat toch een stap verder. Shit, dit is niet goed… Hij zegt: ‘Ik verwacht ook dat je eerlijk tegen me bent. Mag ik je een vraag stellen?’ Mijn ogen gaan wijd open, eerlijk tegen hem zijn? Wat bedoelt hij precies? Ik registreer wat hij zegt en hij kijkt mij nog steeds vragend aan. Ik zeg: ‘Ja natuurlijk mag je me een vraag stellen’. ‘Ik vind het leuk om met je samen te werken, maar misschien vind ik het te leuk. Ik loog niet toen ik zei dat je mijn dag weer goed maakt. Als je dit vervelend vind dan kan ik vragen aan Mike of hij mijn taken waarneemt?’ Gaf hij zojuist toe dat hij mij leuk vindt? Jeetje, ik vind hem ook leuk. Het laatste wat ik wil is dat Mike mij leiding geeft. Dus ik zeg: ‘Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit ook leuker vind dan ik zou moeten. Ik vind het niet erg dat jij mijn werk bijhoudt. Sterker nog, ik vind het wel leuk.’

Zo, dat was eruit. Hoe zal hij reageren? Is dit niet erg onprofessioneel? Ik kijk in zijn ogen en zie opluchting. Een glimlach siert zijn gezicht en hij komt nog nét iets dichterbij. Onze gezichten op centimeters afstand van elkaar. Hij zegt met een licht hese stem: ‘Wat bedoel je precies met ‘Leuker dan je zou moeten? Want als ik denk wat je bedoelt dan ben ik zó blij dat te horen. Nu we zo nauw samenwerken zou ik het erg jammer vinden om je niet zo vaak meer te zien’. Ik lach om zijn eerlijke reactie en krijg weer rode wangen van zijn vurige blik in zijn ogen. We kijken elkaar aan, komen nog iets dichterbij elkaar zodat onze lippen niet ver van elkaar verwijderd zijn en hij zegt nu met een schorre stem: ‘Ik zou nu moeten opstaan en naar huis gaan’.

Ik kijk hem in zijn ogen en zeg: ‘Of je blijft nog even hier’.

Met mijn hand doe ik mijn lange bruine haar achter mijn oor en met diezelfde hand doe ik de pluk dat over zijn voorhoofd hangt naar achteren. Dit is de eerste keer dat ik hem aanraak. Hij ademt in en ik zie verlangen in zijn ogen oplichten. Hij overbrugt nog dat kleine beetje ruimte tussen ons in en zoent me, eindelijk! Onze zoen is zacht, romantisch en zoet. De zoen wordt al snel heter en zijn tong laat mijn mond openen. Onze tongen ontmoeten elkaar en we verkennen elkaars monden. Mijn hand verdwijnt in zijn haar en ik duw hem dichterbij. Hij gaat staan en neemt mij mee. Hij pakt mijn haar en duwt mijn hoofd in de richting die hij wilt. Onze zoen is verhit, zoet en zo stout. Zijn andere hand ligt op mijn rug en langzaam gaat hij naar mijn billen. Hij komt met zijn hand bij mijn kont aan en een kreun ontsnapt hem. Ik adem zwaar en mijn andere hand gaat naar zijn borst. Ik voel zijn spieren onder mijn handpalm en ook ik laat een klein kreuntje ontsnappen.

Wat zojuist nog een eerlijke bekentenis was is nu uitgelopen tot een sexy zoen. Hij duwt mijn heupen naar zich toe waardoor mijn buik tegen zijn hard geworden broek aanduwt. Hij duwt zichzelf nog extra tegen mij aan, zodat ik zeker weet wat ik voel. Er is geen twijfel over mogelijk, hij is opgewonden. Ook ik ben opgewonden en mijn borsten voelen zwaar aan. Alsof hij dit weet gaat hij met zijn hand van mijn hoofd waar hij me in positie hield naar mijn nek om vervolgens naar mijn borst te gaan. Eerst de ene borst, waar hij over mijn tepel heen wrijft. Daarna naar de andere borst en ook die tepel is niet veilig. Ik kreun in zijn mond, hij lijkt mijn lichaam te kennen en laat vlinders in mijn buik rondfladderen. Hij stopt met de zoen en zet zijn voorhoofd tegen mijn voorhoofd aan. Allebei zijn we zwaar aan het ademen en hij kijkt me aan. Hij zegt: ‘Dominique, als ik nu niet stop dan ben ik bang dat ik mezelf niet meer kan tegenhouden’. Ik moet over die woorden nadenken.. Wil ik dat hij stopt? Dit antwoord is duidelijk nee. Wil ik dat hij zichzelf tegenhoudt? Ook duidelijk nee. Ik zeg tegen hem: ‘Ik wil niet dat je stopt.’ Mijn hemel, alsof ik een beest heb losgelaten met die woorden zet hij mij klem tussen het bureau en hem, met mijn billen tegen het bureau aan. Hij pakt mijn billen beet en tilt me op om mij op het bureau te zetten. Met een flirterige lach zegt hij: ‘Ik hoopte al dat je dit zou zeggen.’ Hij draait mijn hoofd iets en zoent mijn nek, hij gaat door naar een plekje onder mijn oor waardoor ik de hitte naar 1 plek voel stromen: mijn clitoris. Hij begint mijn blouse te ontknopen en ik doe mijn beide handen onder zijn shirt op zijn rug. Ik voel zijn spieren onder mijn handen en zet mijn nagels in zijn rug. Hij is bij het laatste knoopje aangekomen en mijn blouse valt open. Gelukkig heb ik 1 van mijn mooiste Bh’s aan.

Hij kijkt me met een verhitte blik aan zodat ik weet dat het bevalt wat hij ziet.

Hij gaat met zijn lippen naar mijn borst en zuigt aan mijn tepel door de Bh heen. Zijn hand valt om mijn andere borst en de ene elektriciteitsscheut naar de andere gaan direct door naar het centrum van mijn kruis. Ik ga verzitten door de drang om daar aangeraakt te worden. Mijn rok is wat omhoog geschoven en hij doet mijn rok verder omhoog. Mijn handen zijn inmiddels aangekomen bij zijn broek. Mijn vingers voelen in zijn broek, eerst bij zijn strakke billen en daarna langzaam naar voren. Zijn handen gaan langzaam naar mijn benen omhoog en komen bij mijn jarretels. Hij stopt met mijn borst zoenen en kijkt naar mijn ontblote bovenbenen. Hij raakt nogmaals mijn jarretel aan en laat het ding op mijn bovenbeen kletsen. Er ontsnapt een vloek en hij kijkt me aan. Hij zegt: ‘Dominique, je wil niet zeggen dat je dit altijd onder je kleding aan hebt?’ Ik giechel een beetje en hij heeft verder geen uitleg nodig. Er komt een diepe grom uit zijn keel en legt mijn hand op zijn pik. Hij wrijft erover en zegt: ‘Jij doet dit met me..’ Ik maak zijn broek los zodat ik er beter bij kan. Hij doet mijn rok helemaal omhoog zodat mijn benen opzij kunnen. Terwijl ik zijn boxer omlaag doe en zijn grote pik tevoorschijn springt streel ik hem langzaam op en neer. Met mijn vinger draai ik een rondje op zijn eikel. Terwijl ik dit doe kijk ik hem aan. Ik voel een druppel aan mijn vinger en lik deze langzaam op. Als beloning gromt hij nog een keer en zet zijn handen aan de binnenkant van mijn dijen. Hij is ruw en trekt mijn string kapot. Ik zit nu wagenwijd open voor hem, waar hij me in al mijn glorie kan zien. Met mijn jarretels is het een erg mooi gezicht, al zeg ik het zelf.

Hij bukt en kijkt mij een paar seconden aan. Met een scheve grijns steekt hij zijn tong uit en likt mijn gevoelige knopje. Hij zoent net zo lekker met mijn mond als met mijn clit. Hij duwt zijn tong in mij en zuigt hard waardoor ik bijna de controle verlies. Nu is het mijn beurt om te vloeken en ik kijk hoe hij zijn tong in mij begraaft. Ik adem zwaar en ik merk dat ik het warmer en warmer krijg. Ik zeg tegen hem: ‘Als je niet stopt dan hou ik het niet lang meer vol.’ Hij lacht nogmaals en lijkt niet naar me te luisteren want hij gaat gewoon door. Ik pak zijn lange manen vast en laat hem merken dat ik dichtbij ben. Na nóg een lik van zijn tong over mijn clit en ik explodeer in een miljoen gekleurde scherfjes.

Ik schaam me een beetje omdat ik in zijn mond heb gesquirt.

Hij lijkt er niet mee te zitten want hij likt zijn lippen en geeft een waarderend geluid. Hij staat weer voor me en ik ben nog aan het bijkomen van mijn orgasme. Hij pakt zijn pik beet en wrijft zichzelf langs mijn ingang. Het is nog gevoelig, maar ik word weer warm. Warm van hem, hoe is dat mogelijk?
Hij positioneert zichzelf en kijkt me aan. Hij zegt: ‘Zo geil hoe je zojuist klaarkwam, ik kan niet langer wachten’. Hij stoot naar voren en hij vult me helemaal. Ik ben blij dat ik nog vochtig ben van mijn orgasme, anders weet ik niet of hij gepast had. Hij sist tussen zijn tanden en zegt: ‘Zooo strak’. Hij beweegt langzaam weer uit me en stoot opnieuw naar binnen. Hij voert het tempo op en ik merk dat ik weer op het punt sta om klaar te komen. Inmiddels beukt hij tegen mijn dijen en de tafel aan en ik merk dat hij op het punt staat om klaar te komen. Ik pak weer zijn rug vast onder zijn shirt en merk dat ik waarschijnlijk sporen op zijn rug achterlaat. Wat kan mij het schelen. We exploderen samen in een heerlijk orgasme en hij valt een beetje tegen mij aan. We ademen zwaar en komen samen bij. Ik sla mijn handen om zijn nek en het duurt even voordat we kunnen bewegen. Hij kijkt me na enige tijd aan en zoent me met nog een heerlijke verhitte zoen. Hij knoopt zijn broek dicht en pakt mijn rok die hij weer naar beneden trekt. Hij kijkt nog eens vluchtig naar mijn stoute lingerie en ik zie weer een grijns op zijn gezicht verschijnen. Hij zegt: ‘Ik krijg nog heel veel stoute dromen van jou in deze lingerie.’ Ik lach en doe mijn blouse weer dicht. Ik ga voor hem staan, pak zijn gezicht en geef hem nog een zoete kus na. ‘Fijne avond’

Word vervolgd…

Lees ook het verhaal van een spontane trio met collega’s na de vrijdagmiddagborrel: Vrijdagmiddag borrel