Vervolg op ‘Buren’. Lees eerst wat er pas geleden is gebeurd met mij en mijn buren in deze link: Buren

 

Ik heb een prachtige buurvrouw. Emy heeft mooi lang bruin/zwart haar en het danst over haar schouders. Ze beweegt als een ballerina en is erg sierlijk in haar doen en laten. Ze heeft blauwe amandelvormige ogen en haar lippen zijn vol en rozig van kleur. Ze heeft een lichte huid en haar benen zijn lang. Pas geleden ben ik bij haar en haar vriend Patrick geweest om een pakje af te geven en toen heb ik voor het eerst een vrouw gezoend. Emy gezoend. Het bezorgt me nog steeds vlinders in mijn buik. En ik heb niet alleen Emy gezoend, ik heb een trio gehad met mijn buren… Blossen zitten nog op mijn wangen.

Ik krijg een appje van mijn buurvrouw dat ze niet weet wat ze met haar nagels aan moet en of ik nog ideeën heb voor haar. Ze zei pasgeleden dat ze mijn nagels zo mooi vindt en aangezien ik dit zelf doe heb ik haar uitgenodigd om ze een keer te doen voor haar.
Ik reageerde direct op haar app en gaf aan dat ze welkom was om te kijken naar foto’s die ik heb gemaakt in de afgelopen maanden van mijn nagels. Misschien zit er een leuk idee voor haar bij. Ze zegt dat ze er meteen aankomt.

Nog geen 5 minuten later komt ze bij mij binnen en zegt: ‘Ik vond je nagels zo mooi, ik hoop dat jij iets leuks weet voor mijn nagels?’ Muziek van Alina Baraz staat op en het nummer van Electric komt mijn kamer binnen. Ze zingt over hoe ‘elektrisch’ jij bent…
We gaan op de bank zitten en ik vraag aan haar of ze liever klassiek wilt of wat gewaagds? Ze glimlacht breed en zegt:
‘Iets gewaagds klinkt heel leuk’ en ze kijkt me verhit aan. ‘
Ogen die zeggen dat ze iets ondeugends denkt. En daar zijn de buikvlinders weer, fladderend in mijn buik.
Ik voel mijn wangen gloeien en bijt op mijn lip. Ze komt plots dichterbij en zegt ‘Niet op je lip bijten’ en ze geeft me een knipoog. Ik lach en word – als dit kan – nog roder. Het wordt wel erg warm tussen ons in. We lachen naar elkaar en ze blijft op een paar centimeter afstand zitten. Ze gaat met haar hand door mijn lange blonde haar en ze zegt dat ze jaloers is op mijn stijle lange haar. Zij moet altijd veel moeite doen om haar haren in model te krijgen vertelt ze. Ik heb er niets aan gedaan en het valt altijd sluik langs mijn gezicht. Ze doet een pluk blond haar achter mijn oor en komt nét iets dichterbij. Ik adem zwaar en ik zie ook vuur in haar ogen. Emy brengt gevoelens bij mij naar boven die ik nog nooit eerder gevoeld heb. Het is nieuwsgierigheid met een vleugje lust die ik bij mannen niet heb. Ik overbrug de kleine afstand en zoen haar. Het is een verhitte en zoete zoen. Ik lik haar lip en zij opent haar mond. Onze tongen verkennen elkaar en dansen de tango. Ze duwt me met mijn rug op de bank en zij gaat op mij liggen. Ze gaat met haar hand van mijn nek naar mijn borst en masseert deze zachtjes. Ik duw mijn borst omhoog zodat ze hem goed kan vastpakken. Mijn handen gaan door haar haren over haar rug. Ik duw mijn beide handen in haar rok en reik zo naar haar billen. Zij doet hetzelfde als ik net met mijn borst en ze duwt haar kont omhoog tegen mijn handen. Onze zoen wordt intenser en geiler en we ademen zwaar. Zij komt iets omhoog en kijkt me aan. Ze ontknoopt mijn blouseje waardoor mijn bh zichtbaar wordt. Ze reikt achter mij en doet mijn bh los. Ik kom iets omhoog en doe alles uit. Ik doe haar truitje over haar hoofd en ook ik reik achter haar om haar bh los te maken. Deze valt van haar af en ik krijg een beeld te zien van haar borsten. Ze heeft volle borsten, veel mooier dan die van mij. Ik lik 1 voor 1 haar tepels en geef er zachte kusjes tegen. Ze zoent mij in mijn nek en ze kneed mijn borsten behendig. Ze knijpt in mijn tepel als ik met mijn tanden haar tepel vastpak.
Haar tepels worden hard en ik weet zeker dat ze nat is..
Ik pak de band van haar rok vast en trek deze over haar billen naar beneden. Ze heeft een boxer met kant aan. We kleden elkaar langzaam uit tot we weer in dezelfde positie liggen als eerst. Ik met mijn rug op mijn bank en zij bovenop mij. Ze gaat met haar hand van mijn borst naar mijn buik naar mijn clit. Ze draait voorzichtige rondjes en ik kreun zachtjes. Ze zegt: ‘Vindt mijn buurvrouw dit lekker?’ Jeetje, zo sexy zoals ze dat zegt.

Ook ik doe mijn hand tussen ons in en voel hoe ze helemaal glad geschoren is. Ik heb er een streepje op staan, dat vind ik vrouwelijk, maar zo voelend bij een andere vrouw is helemaal geen haar ook wel heel sexy. Ik streel haar clitoris langzaam en ga richting haar natheid. Ze is inderdaad nat en ik duw een vinger bij haar naar binnen. Met de palm van mijn hand draai ik nog op haar clit en stop een tweede vinger naar binnen. Ik vinger haar diep en stevig en ik merk aan haar dat ze het heerlijk vindt. Ze zoent me diep en kreunt regelmatig. Ondertussen vingert ze mij ook stevig en we raken verhit.
Ik stop en hoop dat zij dit ook doet. Als we zo doorgaan kom ik al klaar voordat we überhaupt begonnen zijn.
Ik pak haar bij haar wangen en geef haar een kus. Ik manoeuvreer zodat ik bovenop kom te liggen en zoen haar van haar nek naar haar borsten. Van haar tepels naar haar buik en vanuit daar naar haar clit. Ik blijf er even boven hangen en kijk haar aan. Ze lacht en krijgt een blos op haar wangen.
Ik steek mijn tong uit en raak het puntje van haar clit.
Ze duwt haar bekken omhoog zodat mijn hele tong haar kan strelen. Ik wil het rustig aan doen dus ik duw met mijn hand op haar buik om haar weer terug op de bank te drukken. Ik zeg: ‘Mijn tempo, mijn regels’. Ze giechelt en ik lach terug. Weer laat ik het puntje van mijn tong op haar clit vallen en streel haar langzaam. Ze kreunt van frustratie. Ik lik langzaam naar beneden naar haar opening. Zoet en wachtend op mijn tong lik ik haar daar zachtjes. Ik duw mijn tong bij haar naar binnen en ze kreunt. Ik ga met mijn tong terug naar haar clitoris en stop 2 vingers bij haar naar binnen. Ze kreunt nu zo hard dat ik vermoed dat ze het niet lang meer volhoudt.
Ik zet er een tandje bij en duw harder in haar en stimuleer haar clit met mijn tong. Ik zuig hard en ze roept: ‘Ik ga komen, ik ga komen!’ Ik zuig nog een keer en duw tegelijk mijn vingers in haar en ze schreeuwt het uit. Ik haal mijn vingers uit haar kutje en een warme golf van zoetheid spreidt zich uit over mijn tong en ik lik gulzig haar honing op.

Ik laat haar even bijkomen en kom half op haar, half naast haar liggen. Ik streel haar schouders en nek met mijn vingertoppen. Ik kus haar schouder en zij komt op adem. Ze kijkt me op een gegeven moment aan en ze zegt met een glimlach op haar gezicht: ‘Mijn hemel Dominique, wat doe je met me?’. Ik lach terug en ze komt dichter bij me met haar mond. Ze zoent me gulzig en ze zegt: ‘Nu is het mijn beurt’ en ze kijkt ondeugend uit haar ogen. Ze positioneert me op dezelfde manier zoals zij net lag en ze zegt tegen me: ‘Doe je benen open’. Ik reageer meteen op haar bevel en leg mijn benen opzij. Ik lig voor haar open en ze kijkt me van top tot teen aan. Ze zegt: ‘Je bent prachtig. Ik ga je net zo hard laten klaarkomen als jij net bij mij hebt gedaan.’ Ze zoent me bij mijn nek en gaat heel rustig naar mijn borsten. Omdat de positie waarin ik lig – met mijn benen wijd – grote verwachtingen schept ben ik nat en zijn mijn tepels hard. Ze schraapt met haar tanden erlangs en brengt een scheut van pijn maar ook warmte door mij heen. Ik kreun en ze lacht. Ze likt mijn tepels met zorg en gaat dan langzaam naar mijn buik.
Met haar handen masseert ze mijn borsten nog na, wat een constante warmte naar mijn kruis stuurt..
Ze gaat langzaam naar mijn clit en draait rondjes met haar tong. Ik vind het heerlijk en laat dit horen met een kreun. Ze gaat langzaam met haar tong naar mijn opening en duwt haar tong in mij. Met haar duim draait ze rondjes over mijn clit en ik word warmer en warmer. Ook ik betrap mezelf erop dat ik mijn heupen omhoog duw om meer van haar te willen. Meer tong, meer duim.. het is zo lekker.

Ze gaat met haar tong weer over mijn clitoris en ik zeg tegen haar: ‘Meer, ik ga zo klaar komen’ en ze luistert naar me. Ze geeft me meer en als kers op de taart duwt ze 2 vingers tegelijk bij me naar binnen, al likkend over mijn clit. Na 2 stoten kom ik hard klaar. Ze likt met haar tong langs mijn ingang en ze zegt: ‘je bent zo lekker zoet’. Ik adem zwaar en moet even bijkomen. Ze gaat half op me liggen en met haar hand doet ze mijn haar goed en achter mijn oren. Ze kust me in mijn nek en tegen mijn wang en op mijn mond. Ze zegt: ‘Wacht maar tot ik dit aan Patrick vertel, hij zal jaloers zijn dat hij niet heeft mogen kijken’. Ik lach naar haar en geef haar een kusje op haar mond. Ik zeg: ‘Het was heerlijk buurvrouw’. We blijven nog even zo liggen en strelen elkaar licht. Ze staat op, pakt haar kleding en doet deze weer aan. Ik doe hetzelfde.

Met verhitte wangen ga ik weer op mijn bank zitten. Ze komt naast me zitten en zegt:
‘jeetje buurvrouw, wat moet een vrouw hier doen om die nagelfoto’s te mogen bekijken?’
Ik barst in lachen uit en zeg: ‘Geduld is een schone zaak buurvrouw’. Ik knipoog naar haar en ik pak de foto’s erbij.
Na een aantal foto’s gezien te hebben zegt ze: ‘Ik ga toch maar voor klassiek. Die, die zou ik graag willen!’. Ze is helemaal enthousiast en om eerlijk te zijn, klassiek past ook beter bij haar. De hoofdkleur is alleen op, dus die moet ik gaan bestellen. We maken een afspraak voor de week erop, zodat ze bij mij haar nagels komt doen.

Ik ben benieuwd of het weer zo’n verhitte afspraak wordt. En zal Patrick ons verrassen met een bezoek? We zullen het zien..

Wordt vervolgd…