Nog niet zo lang woon ik in een leuk dorp met leuke buren. Ik heb het hier prima naar mijn zin, maar ik wil graag wat meer contacten maken. Ik ging in mijn vorige stad een aantal jaar naar de tennisclub om met een vriendin te tennissen.  In de jaren ben ik oké gaan tennissen, maar om het nu goed te noemen.. Nu ik hier woon, vind ik het wel leuk om me bij de tennisclub aan te sluiten en heb me ingeschreven voor tennisles.

Op de vrijdagavond ga ik met mijn fiets naar de tennisclub een dorp verder. Ik had me thuis al omgekleed en zet mijn spullen weg in de dameskleedkamer. Met mijn racket in mijn hand sluit ik me aan bij een aantal dames, nét iets ouder dan ik en 2 mannen. Ik stel me netjes voor en zodra ik klaar ben met iedereen een hand geven komt de tennisleraar. Mijn hemel, wat een prachtig mannetjes exemplaar. Hij heeft bruin haar die in zijn nek valt, net achter zijn oren. Er vallen 1 of 2 lokken over zijn voorhoofd die hij soms met zijn hand naar achteren veegt. Als hij dit doet dan spant zijn biceps aan waardoor hij één en al armspier is. Hij heeft een strakke kaaklijn, mooie blauwe ogen en hoge jukbeenderen. Zijn shirt zit strak om zijn goed gebouwde lichaam. Brede schouders, borstspieren en ongetwijfeld ook prachtige buikspieren. Een mooie kont in dat tennisbroekje, gespierde kuiten en vrij grote voeten.
Je vraagt je natuurlijk meteen af of die grote voeten ook iets zeggen over of hij groot geschapen is.
Ik ben ongegeneerd naar hem aan het kijken en ik vergeet me voor te stellen. Omdat ik soort van wakker schrik van een geluid merk ik dat hij lacht en me aankijkt. Oeps, betrapt op het gluren naar mijn prachtige tennisleraar. Hij steekt zijn hand uit en ik doe hetzelfde. Hij stelt zich voor als Chris. Ik merk dat ik wat rode wangen krijg, maar ik doe net of ik het niet weet. Ik lach terug en hij spreekt de groep verder aan en wat de plannen zijn vandaag. We gaan op de plekken staan die hij ons heeft aangewezen en ondertussen dat ik naar mijn plek loop zegt hij tegen mij: ‘Ik hou jou goed in de gaten, eens kijken wat ik jou kan leren.’ En hij geeft me een knipoog. Jaja, een flirt als tennisleraar, wat een cliché. Hij geeft ons oefeningen en stuurt ons soms bij. In het uur zie ik soms een hint van zijn buikspieren als zijn shirt wat omhoog komt nadat hij de bal heeft geslagen. Yep, buikspieren en geen grammetje vet; een heel mooi mannetjes exemplaar…. Na een uur afgemat te zijn ga ik voldaan terug naar de kleedkamers. Chris heeft me wat aandachtspunten gegeven om mijn techniek bij te schaven. 1 keer heeft hij me zelfs aangeraakt maar dit was ‘per ongeluk’. Hij liep voorbij en stootte me aan bij mijn schouder. Het ging niet hard, maar ik voel het nog.

Eenmaal gedoucht en aangekleed loop ik de kantine door en zie daar een aantal dames van mijn groepje staan. Ik loop naar ze toe en zeg dat ik het erg leuk heb gevonden. Ze vragen of ik nog even wat blijf drinken. Het is vrijdagavond, morgen heb ik weinig op de planning dus waarom niet? Eén drankje kan wel. Na dit drankje komt onze leraar bij ons zitten en neemt ook een drankje. Ik doe geen moeite om te verbergen dat ik hem een erg mooie man vind. Ik kijk hem vaak aan en soms lacht hij terug, soms knipoogt hij. Na nog 2 drankjes hebben we het erg gezellig met zijn allen. Veel verhalen over de sportclub, de dames en onze leraar komen voorbij. 1 voor 1 druppelt af tot Chris en ik overblijven. Het is inmiddels donker buiten en hij vraagt hoe ik naar huis ga. Ik zeg dat ik met de fiets ben gekomen en zo naar huis fiets, het is niet ver. Hij is ook met de fiets en wat toevallig, hij woont in dezelfde richting. We drinken ons drankje op en we vertrekken samen op de fiets.

We hebben erg leuke gesprekken en ik heb het idee dat de vonken ervan af springen. Ben ik de enige die dit voelt? Ongetwijfeld heeft hij dit bij meerdere tennisvrouwen maar het kan me eigenlijk niets schelen. Onder het fietsen zegt hij: ‘Ik weet een mooie plek, heb je zin om mee te fietsen? Het is niet ver.’ Een beetje aangeschoten van zowel de drie drankjes als de elektriciteit die tussen ons knettert zeg ik met een zwoele stem: ‘Oeh, klinkt spannend. Ik ben benieuwd.’ Hij leidt mij naar een rustige wei aan het water met een bankje. Het is een warme zwoele avond en het is erg mooi in het maanlicht. Hij zegt dat hij dit plekje kent van zijn hardloopronde en hij gaat zitten op het bankje. Hij zegt: ‘Als je omhoog kijkt dan zie je de sterren’. Ik ga naast hem zitten en kijk naar de hemel. Inderdaad, het is prachtig. Sterren en de maan sieren de lucht en het is er vredig. We zeggen niets maar ik voel mijn huid sidderen van de elektriciteit. Op een gegeven moment wordt mijn uitzicht naar de sterren geblokkeerd door een donkere schim.
Hij kijkt me aan en zegt: ‘Zeg me dat ik niet gek ben, voel jij het ook?’
Ik zeg: ‘Wat voel jij dan?’ Hij glimlacht en komt dichter naar mij toe hangen. Onze monden zijn niet ver van elkaar verwijderd en hij fluistert tegen mijn lippen: ‘Lust, vlinders en mijn broek staat strak.’ Ik glimlach terug en zeg tegen hem: ‘Zullen we daar wat aan doen dan?’

Ik overbrug de kleine afstand tussen ons en zoen hem. Onze lippen verkennen elkaar. Zijn lippen zijn zacht en zijn tong raakt mijn lippen. Ik doe mijn mond open zodat onze tongen elkaar voor het eerst aanraken. Het is een erotische dans en mijn hart klopt zwaar in mijn borstkas. Mijn handen raken zijn kaak en nek aan. Korte stoppels komen door op zijn kaken en mijn handen gaan door zijn donkere haar. Zijn hand gaat van mijn nek naar mijn borst. Hij neemt mijn borst in zijn grote hand en ik krom mijn rug zodat mijn borst harder tegen zijn hand komt en laat een kreun ontsnappen. Hij zegt: ‘Ik wil je heel graag hier en nu neuken.’ Ik lach naar hem en zeg: ‘Wie vindt het nu erg om geneukt te worden?’ Hij zoent me ruwer en legt zijn andere hand op mijn billen. We zitten wat schuin op het bankje zodat hij zijn arm langs mijn heupen kan leggen. Ik heb een wijde zomerrok aan en hij doet mijn rok omhoog. Hij gaat onder mijn slipje en verkent mijn billen. Ondertussen maak ik zijn broek open en ga met mijn hand onder zijn boxer. Ik had gelijk; grote voeten betekent een grote pik. Zijn pik komt al onder zijn boxer uit. Ik streel hem met lange halen en hij gromt tegen mijn mond aan. Zijn vingers gaan van de bovenkant van mijn billen door mijn bilspleet naar beneden richting mijn natte opening. Hij wrijft langs mijn anus en wacht daar even. Hij drukt tegen de opening en ook ik laat een kreun horen. Hij lacht en gaat door naar mijn natte vagina. Hij drukt zijn vinger naar binnen en hij voelt hoe nat ik ben. Hij heeft geen moeite om er een tweede vinger bij te doen. Ik zoen zijn nek en geef kleine hapjes door zijn shirt in zijn huid. Ik pak zijn tepel vast door zijn shirt en ga verder naar beneden. Ondertussen is hij me achterlangs aan het vingeren en ik vind het heerlijk. Ik sluit mijn lippen om zijn eikel en geef er een likje aan. Ik hoor zijn goedkeuring door een lange kreun.
Ik word aangemoedigd door zijn kreun en zuig zijn pik in mijn mond.
Hij past maar net, want ik moet moeite doen om zijn hele lengte in mijn mond te krijgen. Zijn eikel drukt tegen de achterkant van mijn keel aan en ik slik waardoor zijn eikel een extra stimulans krijgt. Hij laat zich een vloek ontvallen, wat ik als een compliment zie. Zijn natte vingers gaan langzaam uit me hij smeert het uit richting mijn anus. Hij zegt: ‘Als je dit niet fijn vindt dan moet je het aangeven.’ Ik vind het heerlijk dus ik zeg niets en zuig hem steviger in mijn mond. Hij gromt zodat hij laat weten hoe ontzettend geil hij dit vindt en drukt zijn natte vinger tegen mijn anus. Ik vind het spannend en hij drukt langzaam tegen mijn opening. Het puntje van zijn vinger gaat naar binnen en langzaam drukt hij hem verder naar binnen. Ik ben hem met lange halen aan het pijpen en doe rustig aan. Ik wil hier zo lang mogelijk van genieten. Hij neukt mijn kont met zijn vinger en ik neuk zijn pik met mijn mond. Langzaam gaat er een tweede vinger bij en ik heb moeite om deze binnen te laten. Hij zegt tegen me: ‘Ontspan Dominique, dit gaat passen.’ Ik ontspan me en inderdaad, een tweede vinger gaat er nu makkelijk bij. Zijn andere hand stimuleert mijn clit en als ik niet uitkijk kom ik al klaar binnen 1 minuut. Ik stop met pijpen en laat met een kreun weten hoe lekker ik dit vind. Hij zegt: ‘Ah, vindt mijn meisje dit lekker?’ Hij doet rustiger aan en ik zeg met tussenpauzes: ‘Niet…stoppen’. Hij zegt: ‘Ik ga niet stoppen, sterker nog, je krijgt zo meteen nog meer van me.’ Ik sluit mijn lippen weer om zijn pik en als hij bedoelt wat ik denk dat hij bedoelt, dan ben ik heel erg benieuwd.

Hij zegt: ‘Ga op je knieën op de bank zitten met je kont mijn richting uit.’
Ik doe wat hij zegt en leun met mijn handen op de leuning van het bankje. Mijn kont in de lucht en als ik achterom kijk staat hij recht achter mij. Ik voel dat hij het kopje van zijn pik zich doopt in mijn natheid. Maar alleen zijn kopje. Hij smeert mijn natheid uit in mijn bilnaad. Hij drukt met zijn eikel tegen mijn anus en ik hoor hem glimlachen. Hij bukt naar voren en fluistert in mijn oor: ‘Ben je ooit wel eens in je kont geneukt Dominique?’ Ik moet slikken om zijn grofheid, maar ik vind het heerlijk. Als wat ik net heb gevoeld met zijn vingers een hint is voor wat gaat komen, dan kan ik bijna niet wachten. Ik zeg: ‘Nee, maar wat je net met je vingers deed vond ik erg lekker en geil.’ Ik hoor een kreun bij hem ontsnappen. Hij doopt zijn pik in mijn natheid, nu iets verder dan zijn eikel maar neukt me daar niet. Hij smeert zichzelf in met mijn natheid en zet zichzelf klaar voor mijn andere ingang. Hij zegt: ‘Dit is het mooiste uitzicht ooit’ en hij drukt zijn pik tegen mijn opening. Centimeter voor centimeter gaat hij heel langzaam bij me naar binnen. Hij fluistert in mijn oor: ‘Ontspan je. Als ik eenmaal in je zit ga je dit heel lekker vinden.’ Ik ontspan me en hij glijdt langzaam bij me naar binnen. Het is een strak maar heerlijk gevoel. 1 hand gaat van mijn heup naar mijn clit en hij streelt me daar. Jeetje, de combinatie van anale penetratie en zijn vingers die mijn clit stimuleren is hemels. Ik kreun en duw mijn kont naar achteren, tegen hem aan. Hij lacht in mijn oor. Hij zegt: ‘Ik zei toch dat je het lekker zou vinden?’ Inmiddels is zijn gehele lengte in mijn strakheid. Hij gromt en ik hoor ook wat vloekwoorden. Hij beweegt langzaam in me en zegt: ‘Jezus Dominique, wat ben je strak. Ik ga dit niet lang volhouden.’ Hij stimuleert mijn clit wat meer en tegelijkertijd neukt hij me harder. Ook ik hou dit niet lang vol, wat een heerlijke combinatie van prikkels. Na een paar stoten zegt hij dat hij gaat komen en ook ik zit op het randje. Na nog 1 stoot kom ik hard klaar en hij komt tegelijk met mij. Ik voel hoe zijn pik zich in mij leegspuit en ik vind het heerlijk. Mijn hoofd ligt tussen mijn handen op de leuning van het bankje en hij ligt gedrapeerd bovenop mijn rug, met zijn hoofd op mijn schouder. Een heerlijke climax waarin ik in duizend stukjes ben geëxplodeerd. Ik had dit nooit verwacht maar het was heerlijk.

Allebei zwaar ademend laten we ons even zo, al knielend op het bankje, bijkomen.  Hij gaat langzaam omhoog en haalt zijn pik uit mij. Hij kreunt en zegt: ‘Wat heb jij een heerlijke kont’ en doet netjes mijn ondergoed weer aan. Ik draai me om en fatsoeneer mijn rok weer. Hij knoopt zijn broek dicht en gaat naast me op het bankje zitten. Beiden kijken we elkaar aan en lachen. Ik kijk weer omhoog naar de sterren en zeg: ‘Ik vond het heerlijk om door jou geneukt te worden.’ En ik giechel een beetje doordat ik zijn grove woorden herhaald heb. Hij lacht ook en geeft een zachte kreun. ‘In één woord: heerlijk’ zegt hij. Na een klein moment kijken we elkaar aan en zeggen eigenlijk tegelijk tegen elkaar dat het tijd wordt om naar huis te gaan.

Hij is een echte heer en brengt me netjes thuis, terwijl dit toch wel 2 kilometer om is voor hem. Ik ga geen zwijmelende vrouw uithangen en zeg hem snel: ‘tot volgende week’ en wens hem een fijn weekend. Hij zegt hetzelfde en fietst naar huis.

Ja, deze tennisavond was erg geslaagd.