Lees ook ‘Spanning op de werkvloer’ in deze link: Spanning op de werkvloer..

Het is vrijdagmiddag en we gaan met een aantal collega’s borrelen. Ik ga na het werk met mijn auto naar het café Cees & Cees. Dit is niet ver van mijn werk. Ik parkeer voor het café en zie een aantal van mijn collega’s bij de bar zitten. Ik neem een drankje en raak aan de praat met Mandy. Mandy is een mooie vrouw en wat ik vooral mooi aan haar vindt zijn haar ogen. Ze heeft er een fonkel in en ze doen mij denken aan de ogen van Mila Kunis, want het zijn van die grote ogen. Ze is petit maar heeft een mooi figuur en lang bruin haar met een slag erin.
Zij en ik kunnen het goed vinden en we raken aan de praat over het werk en daarna seksualiteit. Ik heb afgelopen donderdag wat meegemaakt in het zwembad, ik had een flirt met een man. Ze wilt er alles over weten, dus ik vertel haar wat me is overkomen.
Een aantal collega’s komen erbij staan, dus we veranderen snel van onderwerp. Ik neem nog een frisje, zij nog een wijntje en na een tijdje zijn we weer alleen. Ik kan mijn verhaal afmaken. Ze zegt dat ze er rooie oortjes van krijgt en moet er erg om lachen. Zij begint vervolgens over haar seksuele ervaringen en we komen op het onderwerp twee vrouwen en trio’s. Ik heb nooit geweten dat zij biseksueel was. Ze vertelt dat ze ooit heeft gezoend met een vrouw en dat ze graag een keer meer zou willen doen dan alleen zoenen. Zowel met een man als met een vrouw. Ik zit aan haar lippen gekluisterd, want ik snap wat ze bedoelt! Ik durf tegen haar wel te zeggen dat ook ik met die gedachte loop. Alleen ik weet wel dat ik van mannen houd. Het idee lijkt me spannend op het met een vrouw te doen, maar als partner zoek ik een man.
We hebben het daarna over mooie mannen, waaronder onze leidinggevende Milan. Wat is dat potjandorie toch een knappe vent. We zijn het er beiden over eens, hij zou als model moeten werken in plaats van onze leidinggevende te zijn. Al klagen we niet 😉
Terwijl we aan het praten zijn, verrast Milan ons door heel dichtbij te staan. Mijn hemel, hoeveel heeft hij gehoord? Zowel Mandy als ik schrikken, maar we herpakken snel en lachen naar hem. Hij heeft een strak shirt aan over zijn gespierde lichaam, heeft een mooie lach en prachtige ogen waarin je kan verdrinken.
Nu zien we alleen vuur in zijn ogen; verleiding verpakt in een prachtig mannenlichaam.
Hij zegt: ‘Dames, hoorde ik dat goed?’ en hij heeft een scheve grijns op zijn gezicht staan. Wij krijgen allebei een kleur en hij komt bij ons zitten. Hij leunt naar ons toe en zegt zacht: ‘Ben blij te horen dat jullie het kunnen waarderen. Wat kan ik jullie te drinken aanbieden?’ Ik heb het gevoel dat ik nog een drankje nodig heb, maar ik moet nog naar huis rijden. Dus ik zeg: ‘Ik ben met de auto dus doe mij maar een frisje’. Mandy zegt: ‘Ik woon hier in de straat, dus als je wilt mag je in de logeerkamer blijven slapen hoor. Ik denk dat we nog een drankje nodig hebben dus doe ons maar een wijntje.’ Ze geeft me een knipoog en kijkt me met haar mooie ogen aan. Ik denk te begrijpen waar ze naartoe wilt met deze uitspraak. Wilt ze dat ik blijf slapen? Dat wij blijven slapen? Ik krijg nog een wijntje voorgezet en ik klaag niet.
Dit zou zo maar eens een hele leuke avond kunnen worden.

We raken met zijn drieën in een leuk gesprek over tatoeages en toch ook wel seksueel getinte onderwerpen zoals flirten op de werkvloer en wat wij dames nu sexy kleding vinden bij vrouwen evenals bij mannen. Mijn leidinggevende vindt het leuk om onze antwoorden te horen. Uiteraard vragen we ook naar zijn mening. Weer een wijntje verder zien we dat alle andere collega’s langzaam afdruipen en wij blijven met zijn drieën over. Mandy vraagt ons mee naar haar huis, ze woont in dezelfde straat als het café. Ze zegt: ‘Ik kan wel wat frisse lucht gebruiken en bij mij is alles gratis, wat denken jullie?’ We kijken elkaar met zijn drieën aan en besluiten al snel dat we met zijn allen sowieso frisse lucht nodig hebben. Mijn leidinggevende gaat tussen ons in lopen en drukt beide armen over onze schouders en drukt ons dichter naar hem toe. Hij lacht en zegt: ‘Ik denk dat onze collega een heel leuke avond in de planning heeft. Mandy, wat ben je met ons van plan?’ Mandy lacht hard en om eerlijk te zijn, met 3 wijntjes vind ik het ook wel heel gezellig. Milans elleboog hangt over mijn schouder en hij raakt met zijn vingertoppen het kuiltje voorin onder mijn nek aan en ik krijg het er warm van. Ik denk dat hij hetzelfde doet bij Mandy. Ze zegt lichtelijk aangeschoten: ‘Ik schaam me nog steeds dat je ons gehoord hebt wat we over je gezegd hebben. Vertel jij eens Milan, wat verwacht jij van deze avond?’ Ik begin te lachen want daar heeft Mandy zich mooi uitgeluld. Milan zegt: ‘Ik ga met 2 mooie vrouwen mee, mijn avond kan niet meer stuk.’ Zijn vingers maken een dansje aan de voorkant van mijn nek, nét niet ver genoeg bij mijn borsten maar ik voel al wel vlindertjes fladderen in mijn buik.
We lopen met zijn drieën die paar meter naar haar huis.
Hij laat haar los zodat ze haar deur open kan maken en houdt mij nog vast met 1 arm. Zijn hand gaat nu wel richting mijn borst en ik bijt op mijn lip terwijl ik naar hem kijk. Hij kijkt mij aan en ik zie een schittering in zijn ogen. Ik denk dat hij hetzelfde ziet bij mij want hij fluistert in mijn oor: ‘Dit gaat een héél gezellige avond worden.’ Ik laat zijn hand de vrije loop naar mijn borsten, maar hij ontwijkt ze nét. Er ontstaat wel een elektriciteitsstoot richting mijn gevoelige plekje, waardoor ik vochtig wordt tussen mijn benen. Hij peilt mijn reactie en er ontstaat een grijns op zijn gezicht. Met pretoogjes kijkt hij van me weg en volgt Mandy als eerste naar binnen. Ze wijst naar de bank en zegt: ‘Neem plaats, ik pak wat wijn’. Milan en ik kijken elkaar wat verhit aan terwijl Mandy uit haar keuken komt met 3 glazen wijn. Mandy en ik raken in gesprek over het feit dat we een vrouw vaak sexyer vinden als ze mooie sexy kleding draagt en dat je wat fantasie nodig hebt om te bedenken wat er onder zit. Ik zeg tegen haar: ‘Jij had pas geleden ook een mooie blauwe jurk aan naar het werk. Die zat je als gegoten.’ Ze krijgt een blos op haar wangen en zegt: ‘Dank je wel.’
Milan kijkt ons geamuseerd aan en komt wat dichter bij zitten. Hij fluistert tegen ons: ‘Ik heb ook gehoord wat jullie zeiden voordat jullie over mijn – uiteraard geweldige – verschijning begonnen aan het begin van de avond. Is dit niet de ideale avond om dat eens te proberen?’ Mijn hart begint sneller te slaan, want ik ben er wel voor in maar ik weet niet hoe Mandy erover denkt. Ze lacht naar me en zegt wat ik zojuist dacht:
‘Wat denk jij? Zullen we Milan een mooie show geven?’
Ik krijg een kleur op mijn wangen en vlinders fladderen in mijn buik rond. Ik glimlach naar haar en ze komt dichterbij zitten. Onze ademhaling versnelt en er is maar een paar centimeter tussen onze lippen. Milan verdwijnt naar de achtergrond en ik zie alleen Mandy die met haar mooie ogen mij aankijkt. Haar ogen gaan half dicht en ik overbrug de kleine afstand tussen ons in. Onze lippen raken elkaar zacht, verkennen elkaar. Haar lippen voelen zacht en sensueel. Haar tong raakt mijn lip en ik open mijn mond een beetje. Ze steekt haar tong langzaam naar binnen en onze tongen ontmoeten elkaar. Ze geeft een licht kreuntje en onze zoen wordt heviger. Ik ga met mijn handen door haar haren terwijl zij met haar vingers langs mijn nek naar beneden gaat. Mijn buik kriebelt van spanning en opwinding. Haar vingers raken mijn borst en ze streelt met haar duim over mijn tepel. Ik voel het door mijn shirt en bh heen. De ogen van Milan voel ik op ons branden.
De opwinding hangt in de lucht maar nu heb ik alleen oog voor Mandy en haar hand op mijn borst.
Mijn handen gaan langs haar schouders naar haar borsten. Ik wrijf langzaam tegen haar borsten aan en ga door naar de onderkant van haar topje. Onze kus wordt intenser en onze tongen dansen om elkaar heen. De zoen wordt even onderbroken doordat ik haar topje over haar hoofd uitdoe en mijn handen gaan terug naar haar borsten. Ze reageert direct en duwt haar borsten verder in mijn handen. Ik knijp zachtjes in één borst en neem haar tepel tussen mijn vingers. Ik rol mijn vingers om haar tepel en ze laat een kreun van waardering horen. Dit vindt ze lekker. Ik doe hetzelfde met haar andere borst en haar handen gaan als reactie naar mijn broeksriem. Ze opent mijn knoop waarop mijn broek open valt aan de voorkant. Haar vingers gaan langzaam naar binnen terwijl ik rustig haar borsten streel. Mijn ogen zijn gesloten want ik geniet van deze ervaring. Ik voel dat Milan achter mij gaat zitten en ik voel zijn handen langs mijn heupen. Hij pakt mijn shirt beet en doet deze omhoog. De zoen tussen mij en Mandy wordt onderbroken en ik doe mijn armen omhoog. Mijn shirtje gaat uit terwijl Mandy een vinger in mijn slipje steekt. Ze streelt hierbij mijn clitoris waarbij ik mijn hoofd naar achteren laat vallen. Milan raakt mijn wang aan waarbij hij mijn mond naar die van hem stuurt. Mandy kust ondertussen mijn nek terwijl haar tong richting mijn borsten gaat. Milans tong raakt die van mij en we zoenen elkaar gepassioneerd. Hij maakt mijn bh los waarbij die ergens op de bank of grond valt en Mandy likt mijn tepel. Ik kreun in de mond van Milan. Mijn handen maken de broek open van Mandy en ze gaat half staan zodat ze haar broek uit kan doen. Ik doe hetzelfde zodat onze broeken en ook meteen onze schoenen en ondergoed ergens op de grond vallen. Mandy en ik zijn beide naakt en kijken naar Milan. Mandy kijkt me met een valse lach aan en ik begrijp wat ze bedoelt. Tijd om Milan te verwennen. Milan zegt: ‘Oeh dames, doe rustig met deze arme man. Ik geef me over.’ Hij doet zijn armen omhoog om zijn woorden kracht bij te zetten. Ik lach naar Mandy en beiden gaan we naast hem zitten. Zij gaat met haar lippen langs zijn lippen en ik zie dat ze beginnen te zoenen. Ik ga voor hem zitten en doe zijn schoenen uit. Mijn handen gaan van zijn knieën heel langzaam langs zijn bovenbenen naar zijn kruis. Ik voel zijn harde pik door zijn broek heen. Ik streel hem stevig door zijn broek en ik hoor hem kreunen. Mandy knoopt zijn zwarte blouse knoopje voor knoopje los terwijl ik zijn riem open doe. Nog 1 knoopje van zijn broek en ik kan bij zijn pik. Ik lik met mijn tong langs mijn lippen en knoop zijn broek los. Hij doet zijn heupen iets omhoog zodat ik zijn broek, boxer en sokken uit kan doen. Hij gaat rechtop zitten zodat Mandy zijn blouse uit kan doen.

Nu zien we ook Milan in zijn naakte mannelijkheid.
Wat een heerlijke man. Mooie buikspieren die Mandy aan het betasten is. Zij is nog steeds met zijn mond bezig terwijl mijn blik op zijn V cut gericht is. Mooie strakke lijnen die van zijn heupen naar zijn pik lopen. En wat een mooi gezicht want zijn pik staat recht overeind. Ik positioneer me langzaam tussen zijn benen en duw ze iets opzij met mijn benen. Ik hurk voor hem neer en geef kleine kusjes en likjes van zijn knie naar zijn bovenbenen tot ik bij zijn pik ben. Er heeft zich een klein druppeltje op zijn eikel gevormd en ik lik deze op. Ik hoor hem kreunen terwijl ik mijn mond om zijn pik sluit. Heel langzaam neem ik hem in mijn mond tot hij met zijn eikel de achterkant van mijn keel raakt. Ik voel een hand door mijn haar die mij het tempo aangeeft. Als ik een paar keer met mijn mond langzaam op en neer ben gegaan wordt mijn haar in een vuist genomen.
Nu heeft hij de controle en mijn mond is van hem.
Hij doet het rustig aan en zegt: ‘Rustig Dominique, we moeten nog de hele avond.’ Hij beweegt en legt Mandy op de bank. Milan zegt: ‘Tijd dat jullie dames elkaar eens goed verwennen.’ Hij positioneert mij voor Mandy en ik heb een mooi uitzicht op haar vrouwelijke delen. Ze laat haar benen opzij vallen als ik naar voren leun. Ik kus haar op haar mond en streel langzaam met mijn tong langs haar nek naar haar borsten. Eerst de ene borst, waarbij ik haar tepel tussen mijn tanden laat schuren. Ze kromt haar rug omdat ze het lekker vindt. Ik ga rustig naar haar andere borst en ook daar pak ik haar tepel stevig aan. Met mijn handen knijp ik in haar borsten en ga met mijn mond langzaam van haar buik naar haar gladgeschoren vrouwelijkheid. Ik kijk haar aan en ze zegt:
‘Geef me je tong Do.’
Ik doe wat ze vraagt en streel met mijn tong haar clit. Milan plaatst zijn handen op mijn rug waar hij rustig naar mijn billen gaat en masseert ze. Ik duw mijn tong in haar opening en ze kreunt zachtjes. Mijn handen duwen haar benen iets naar buiten zodat ze wijd open ligt voor mij. Milan duwt mijn benen ook wat opzij zodat hij met zijn hand langs mijn rug, door mijn bilnaad naar mijn vrouwelijkheid streelt. Hij komt aan bij mijn natheid en duwt 1 vinger naar binnen. Ik kreun zachtjes en ik creëer hierdoor vibraties waarop Mandy reageert. Milan zegt: ‘Jeetje Dominique, je bent nat.’ Ik kreun nog een keer waardoor Mandy mijn haren vastgrijpt. ‘Niet…stoppen’ zegt ze. Ik blijf haar clit en opening likken en neuk haar met mijn tong. Milan stopt een tweede vinger bij me naar binnen en begint me stevig te vingeren. Zijn pik voel ik tussen mijn benen, maar zijn vingers doen voor nu al het werk. Hij geeft een zachte klap op mijn billen waardoor ik schrik en kreun. Deze vibraties zijn bijna teveel voor Mandy en ze zegt: ‘Do, je moet stoppen anders kom ik al klaar.’ Ik kom met mijn gezicht omhoog, lik mijn lippen af waarbij ik haar aankijk. Het moet er erotisch hebben uitgezien want haar gezicht spreekt boekdelen.
Het is voor ons beiden een fantasie die uitkomt nu.
We wilden graag een keer het bed delen met een vrouw en met onze goddelijke Milan erbij is het twee vliegen in één klap. Milan tilt Mandy op en plaatst mij op haar plaats. Hij blijft zitten waar hij zit en plaatst Mandy op mijn plaats. Nu is het haar beurt om mij met haar tong te verwennen dus ik laat mijn benen opzij vallen. Ik hoor haar kreunen dus mijn vermoeden is dat Milan haar clit heeft gevonden. Ze kijkt mij ook aan en ik zie dat ze haar tong uitsteekt. De verwachting van wat komen gaat is extra opwindend. Ik voel een warme zonnestraal op mijn clit en stroomstootjes verzamelen zich in mijn knopje. Ik ga met mijn hand door haar haren en grijp wat plukken van haar golvende haar. Ze neukt ondertussen mijn ingang met haar tong en ik zeg al zuchtend: ‘Als dit een voorbode is voor de rest van de avond, dan wordt dit de beste avond van mijn leven.’ Milan antwoord: ‘Oh, dit wordt zeker de beste avond van mijn leven.’ Mandy kreunt en de vibraties die ze hierdoor creëert laten mij al bijna over de rand komen. Ik zeg daarom: ‘Rustig aan, anders ga ik al komen.’ Mandy likt haar lippen af en zegt tegen Milan: ‘Milan, rustig aan anders kom ik al’. Milan zegt vervolgens: ‘Kom maar gewoon dames, zoveel orgasmes in maar zo weinig tijd.’ Mandy’s kreun is sexy en ze kijkt me aan. De grijns op haar gezicht zegt me dat mijn clit niet veilig is voor haar mond.
Ze steekt haar tong uit en neemt mijn clit in een heerlijke houtgreep.
Ik val naar achteren met mijn hoofd omhoog gedraaid. Ik kreun, adem zwaar en probeer het zolang mogelijk uit te stellen. Ook hoor ik dat Mandy het zwaar heeft om haar orgasme uit te stellen. Milan zegt: ‘Nog heel even wachten dames..’ We houden het niet langer en op precies het juiste moment roept hij: ‘Kom nu!’ Zowel ik als Mandy komen samen klaar. Milan zegt: ‘Jezus Mandy, je knijpt mijn vingers fijn. Dit zal mijn pik straks leuk vinden.’ Mandy valt op mij en samen komen we bij van onze orgasmes. Ik kus haar zachtjes in haar nek en ze kreunt zachtjes in mijn oor.

De seconden tikken weg waarna ze overeind komt. Ze kijkt Milan en mij aan en zegt: ‘In mijn slaapkamer staat een bed. Jullie zijn van harte welkom.’ Waarbij ze haar mooiste glimlach laat zien.
Alle drie lopen we poedelnaakt naar haar slaapkamer.
We duwen Milan op het bed want hij mag zeker nog verwend worden nadat hij ons zo lekker heeft toegetakeld. Mandy gaat op zijn benen zitten en leunt voorover om likjes en bijtjes op zijn borst te drukken. Ze gaat langzaam met haar mond naar onderen terwijl ik zijn haren vastpak en hem stevig zoen. Onze tongen dansen en de kus wordt verhit. Ik zie niet wat Mandy doet, maar een kreun ontsnapt hem. Hij stopt de zoen en pakt mijn heupen vast.
Hij zet me bovenop zijn mond waar zijn tong mijn clit streelt.
Ik heb nu een prachtig zicht op wat Mandy met zijn pik doet. Mandy kijkt me aan en gaat langzaam boven zijn pik hangen. Zijn pik is groot en terwijl zij me aankijkt gaat ze langzaam naar beneden. Ik voel een kreun bij hem ontsnappen die ik rechtstreeks in mijn knopje voel. Ze pakt me bij mijn wangen en zoent me. We gaan met zijn drieën naar een hoger niveau. Zij beweegt sneller over zijn pik heen en hij likt me steviger. Twee vingers gaan bij mij naar binnen en ik merk dat de spanning zich weer opbouwt. Milan stopt met mij te vingeren en gooit Mandy op haar rug. Een klein kreetje ontsnapt haar en hij zegt: ‘Tijd voor het echte werk.’ Hij kijkt me aan en zegt: ‘Ga op Mandy’s gezicht zitten zoals je net bij mij deed. Ik wil die kut van Mandy om me heen voelen klaarkomen.’ Ik doe wat hij zegt en ga op het gezicht van Mandy zitten. Meteen zit haar tong in mij en heeft ze een paar vingers op mijn gevoelige knopje. Ze streelt me en ik zie hoe Milan bij haar naar binnen stoot. Hij zoent me wild en ik merk aan hem dat het niet lang meer bij hem duurt. Ik zie dat hij met zijn hand haar clit streelt terwijl hij bij haar naar binnen ramt. Wat een mooi gezicht. Ik heb nog nooit een andere man een vrouw zien neuken in real life. Ze kreunt en dit trilt weer door bij mij waardoor ik het ook niet lang meer vol hou. Milan zegt: ‘Nog een paar stoten, dan gaan we komen. Nog…niet…komen…’

Hij blijft bij haar naar binnen stoten en ik zie dat hij dichtbij is. Mandy is ook op het randje want haar kreunen worden harder. Ik ga nu vol op haar gezicht zitten, het kan me niet meer schelen.
Het beest in mij ontwaakt en op dit moment denk ik alleen aan mijn eigen genot.
Een heerlijk gevoel overstroomt me en ik kan het niet meer houden en Milan roept eindelijk: ‘Ik ga je volspuiten Mandy, melk mijn pik zoals je net met mijn vingers deed.’ Mandy komt klaar met een luide schreeuw die verdwijnt in mijn kutje. Ik kom ook klaar en de zoen van Milan voorkomt dat de buren ons kunnen horen. Milan roept een scheldwoord en ook hij komt klaar. Ik plof naast Mandy neer en Milan valt half op Mandy half naast mij. We hebben dit keer minuten nodig om bij te komen. Na een paar minuten wijst Mandy naar de badkamer en zegt: ‘Daar kan je je opfrissen, staan tandenborstels en is de toilet.’

Eén voor één gaan we ons opfrissen en Milan pakt netjes een doekje voor Mandy om haar schoon te maken.
We vallen naast elkaar in slaap en nét voor het slapen zegt Milan met een lach naar mij: ‘Morgen wil ik jouw kutje om me heen voelen klaarkomen’. We liggen lepeltje lepeltje en vallen met zijn drieën in slaap.
De volgende ochtend word ik wakker doordat ik een hand tussen mijn dijen voel.
Ik moet me even oriënteren maar nu herinner ik me vorige avond weer. Mandy en Milan! We hebben een heerlijke avond gehad. Zo te voelen gaan we ook een heerlijke ochtend beleven want Mandy is mijn clit aan het strelen. Ik ben nog wat gevoelig van gisterenavond dus ik weet dat het niet lang zal duren. Ze kust me en zegt: ‘Hmm, je bent al nat. Ik heb hier lang over gedroomd weet je dat?’ Mandy ziet er in de ochtend nog net zo knap uit als op het werk. Met haar haren al krullend in de war en haar mooie grote ogen ziet ze er prachtig uit. Ik voel nu pas dat Milan achter mij ligt en hij is hard geworden. Dit betekent dat hij ook wakker is geworden. Ik hoor een zachte kreun in mijn oor en hij bijt in mijn oorlelletje.
Ik duw Mandy op haar rug en streel haar borsten met mijn hand. Ondertussen geef ik haar kleine kusjes op haar mond, in haar nek en haar borsten. Mijn hand gaat rustig van haar borsten, naar haar buik om vervolgens naar haar vrouwelijkheid te gaan. Ook zij is nat en ik smeer haar in met haar eigen vocht.
Milan kreunt en ik voel dat hij zijn pik voor mijn opening zet. Hij spreidt ook mijn natheid over mijn gehele onderkant en speelt met me. Hij knijpt me in mijn borsten en zoent me in mijn nek.
Ik blijf Mandy bevredigen met mijn hand en duw 2 vingers bij haar naar binnen.
Ze kreunt en zegt: ‘Doe er nog een vinger bij en blijf mijn clit strelen.’ Ik doe wat ze zegt en neuk haar met 3 vingers tegelijk. Ze kreunt harder en terwijl ze dit doet ramt Milan zijn pik bij mij naar binnen. Milan en ik kreunen allebei en Mandy erachteraan. Het is geil om een ander te masturberen terwijl ikzelf bevredigd wordt. We zijn alle drie geil van de sensatie en ervaring. Mandy zegt: ‘Niet stoppen, ik ben er bijna.’ Ik hijg en ook ik zeg: ‘Harder Milan, ik kom ook zo.’ Milan vloekt weer en roept: ‘Je bent zo nauw, kom om mijn pik Do.’ Ik hoor de eerste kreun van Mandy en op dat moment explodeer ook ik in miljoen kleine scherven. Ik melk zijn pik en er komt een diepe grom uit de keel van Milan. Ik voel zijn pik leegpompen in mij en Milan zegt: ‘Godverdomme, je knijpt me helemaal fijn met die strakke kut van je.’ We blijven even uithijgen in dezelfde positie als we lagen. Hij geeft een speels tikje op mijn billen en hij pakt me vast waar we nog steeds lepeltje lepeltje liggen. Mandy kijkt onze kant op en we kijken elkaar in de ogen. Ze lacht en zegt: ‘Dit is de beste seks die ik ooit heb gehad.’ Ook zij geeft me een tik op mijn billen, staat op en loopt de badkamer in. Milan houdt me stevig vast en kreunt zachtjes in mijn oor. Hij zegt: ‘Het wordt een uitdaging om gewoon tegen jullie te doen op de werkvloer. Wat was dit lekker.’ Ik lach en zeg tegen hem: ‘Dit was eenmalig, haal je maar niks in je hoofd.’ Ik geef hem een speelse tik op zijn heup. Hij lacht zachtjes in mijn nek en al kussend zegt hij: ‘Je weet dat ik geweldig ben, dat heb je zelf in niet zoveel woorden gezegd gisteren.’ Hij geeft een kneepje in mijn heup, glijdt uit me en gaat na Mandy de badkamer in. Potverdikkie, wat heb ik soms toch een grote mond. Het was niet de bedoeling dat hij ons gesprek van gisteren had opgevangen. Aan de andere kant, misschien was dit anders nooit gebeurd.

Nadat we allemaal zijn opgefrist hebben we een snel ontbijt met boterhammen en beleg gehad, geven elkaar een tongzoen en pakken ons eigen vervoer naar het werk.
Ik zit alleen in mijn auto en kan nog steeds niet bevatten wat er is gebeurd. Het was inderdaad heerlijke seks. Zal het raar worden om weer samen te werken? Toch niet anders als anders? We zullen het zien…