Ik ben een sportieve vrouw die het heerlijk vind om een ritje op mijn motor te maken. Vaak is het woon-werk verkeer en soms neem ik op de terugweg van mijn werk een klein ommetje. Net zoals vandaag. Het is heerlijk zonnig weer, 1 van de laatste zonnige dagen van dit jaar met ook een aangename temperatuur van 19 graden. Ik ben heerlijk aan het sturen en word al een tijdje achtervolgd door een andere motorrijder. Net op het moment dat ik denk dat hij dezelfde kant op moet als ik, word ik ingehaald door de andere motorrijder.
Hij steekt zijn hand op als hij passeert.
Ik steek mijn hand ook op. Hij rijdt nu voor mij en ziet er goed uit zo van de achterkant. Hij lijkt goed gebouwd, wat langer dan ik en heeft een leuke sportieve motor onder dat lekkere kontje. Ikzelf rij een sport-toer motor en ben ik in een leren motorpak. Hij zal ook wel van mijn achterkant hebben genoten. Ik schep niet graag op, maar hoor vaak van mannen dat mijn motorpak me goed staat.

Een dame in leer doet wat met mannen.

De lekkere motorrijder gaat wat langzamer rijden voor mij dus ik moet hem nu inhalen. Dit doe ik op een sportieve manier en geef een ruk aan mijn gashendel. Ik haal hem vlot in en rijd weer voor hem. Hij doet weer hetzelfde bij mij. Dit voelt aan als voorspel, heerlijk ‘rondjes’ om elkaar rijden. Ik heb een lach op mijn gezicht, ik hoop hij ook. We zien een stoplicht aankomen en we zijn de eerste in de rij. Hij stopt naast me en doet zijn vizier van zijn helm omhoog. Ik doe het zelfde. Eindelijk kunnen we elkaar in de ogen kijken. Hij is niet veel ouder dan ik en ik zie lachrimpeltjes bij zijn ogen. Hij zal die ook bij mij zien. Het licht springt op groen en beiden trekken we op. We rijden een tijdje achter elkaar aan, de ene keer rijdt hij voor de andere keer rijd ik voor. Hij gaat eraf bij een tankstation. Ik merk dat ik ook mijn richtingaanwijzer aanzet. Ach, ik kan best wat bijtanken. We staan beiden aan de tank en gooien onze tank vol.

Ik doe mijn helm af als ik klaar ben met tanken en mijn lange haar valt over mijn schouders.

Hij doet ook zijn helm af en ik zie een leuke man met halflange lokken die over zijn voorhoofd vallen. Wow, die blauwe ogen bij dat donkere haar, ik word er warm van. Hij glimlacht breed naar me en ik lach mijn mooiste lach terug. We gaan beiden afrekenen en staan achter elkaar in de rij. Het knettert tussen ons en ik voel vlinders in mijn buik fladderen. Als we beiden weer buiten staan pakt hij mijn hand en loopt richting de achterkant van het gebouw. Hier zijn geen deuren, geen prullenbakken dus niemand die hier zal komen. We staan in een vergeten hoekje en hij kijkt me aan. Hij laat mijn hand los en pakt een lok haar bij mijn wang. Hij wrijft ondertussen tegen mijn wang en stopt mijn lok haar achter mijn oren. Hij zegt: ‘het zou verboden moeten zijn om zulke mooie vrouwen op de motor rond te laten rijden’. Ik zeg hem: ‘Het zou verboden moeten zijn om zo’n mooi kontje te hebben in een motorpak zoals jij’. We lachen en hij duwt me tegen de muur aan van het gebouwtje. Hij zegt:

‘Ik zou je graag willen ontmoeten op een rustigere plek. Heb je nu tijd om me achterna te rijden?’

Hij komt dichterbij en we zijn centimeters van elkaar verwijdert. Ik kan mezelf niet meer tegenhouden en ik overbrug de kleine afstand tussen ons in en kus hem. Na de verhitte zoen kijkt hij me aan en ik twijfel. Een vreemde maar goddelijke man vraagt me om met hem mee te gaan. Wat een bizarre situatie, maar wat heb ik te verliezen? Dus ik zeg: ‘Ik heb tijd’.
Beiden eenmaal terug bij de motor, helm op en we rijden weg. Hij voorop en ik staar weer naar dat lekkere kontje. Na nog geen 5 minuten leidt hij me naar een rustige weg en hij zet de motor tegen de rand van het bos. Ik zet mijn motor ernaast en stap af. We doen onze helmen af en hangen deze aan ons stuur. Hij kijkt verhit en ademt zwaar. Ook ik merk dat er van alles fladdert in mijn buik. Spanning, verleiding, verhitting, ik voel het allemaal. Hij loopt naar me toe en pakt mijn nek vast. Hij zoent me, eerst zacht maar dit wordt al snel een verhitte zoen. Onze tongen ontmoeten elkaar en tasten elkaars mond af. Hij likt mijn onderlip en pakt deze met zijn tanden vast. Ik kreun zachtjes. Ik doe zijn motorjas open en hij doet hem uit. Hij doet mijn motorjas open en ik hang hem over mijn motor. Hij draait me plots om en duwt me tegen mijn motor aan. Ik voel zijn handen in mijn nek om mijn haar opzij te doen. Hij zoent me in mijn nek en zijn handen voel ik naar mijn buik gaan.

Hij maakt mijn motorbroek open en gaat langzaam met zijn hand mijn slipje in.

Ik druk mijn billen naar achteren en voel zijn dikke lengte tegen mijn billen. Hij is hard en hij staat op het punt te voelen hoe nat ik ben. Hij beweegt met zijn vingers langs mijn klit en hij wrijft er tegenaan. Ik laat weer een klein kreuntje schieten. Hij blijft kleine zoentjes en likjes geven in mijn nek. Hij gaat met 1 vinger langzaam bij me naar binnen. Hij zegt bij mijn oor: ‘Jezus, je bent heet en klaar voor mij’. Hierop reageer ik door mijn kont te draaien zodat ik zijn erectie trigger om nog harder te worden. Hij glijdt met nog een vinger in mijn natheid en vingert me langzaam. Ik doe mijn handen naar achteren en maak zijn motorbroek open. Deze valt direct rond zijn knieën. Ik voel aan zijn boxer en merk dat zijn eikel al boven de rand uitkomt. Ondertussen vingert hij me stevig. Ik neem zijn lengte in mijn handen en stimuleer hem met krachtige lange halen. Hij kreunt tegen mijn nek en als antwoord pakt hij mijn broek en doet deze omlaag. Hij kijkt nu op mijn billen en zegt buiten adem: ‘Je.zou.verboden.moeten.zijn.’ Met mijn broek op mijn knieën en ondertussen ook mijn slipje op mijn knieën pakt hij zijn pik en zet hem voor mijn ingang. Ik kan mijn benen niet uiteen doen omdat mijn broek me tegenhoud. Hij duwt langzaam zijn pik bij mij naar binnen en hij past maar net. Dit voelt hij ook en hij zegt: ‘Wat ben je heerlijk strak’.

Hij wrijft met zijn handen over mijn borsten en mijn tepels zijn hard.

Hij pakt ze beiden vast en knijpt er in. Hierdoor ontlokt hij een kreun bij mij en hij duwt de laatste centimeters van zijn pik bij mij naar binnen. Ik leun op mijn motor en hij duwt me iets verder naar voren. Ik hang over mijn eigen motor heen en word geneukt door een goddelijke onbekende man. Door de positie en zijn strakke pik in mij is alles intens. Hij begint langzaam te stoten en zegt dat hij een heerlijk uitzicht heeft nu. Zijn stoten worden krachtiger en ik voel hitte diep in mij opborrelen. De hitte verspreidt zich en daardoor worden mijn kreunen harder. Na nog een aantal stoten zegt hij: ‘Ik hoop dat je er klaar voor bent, want ik ga diep in je klaarkomen’. Ik kan mezelf niet meer houden en geef een klein gilletje terwijl ik klaarkom. Dit triggert hem ook en na een laatste krachtige stoot komt ook hij met een kreun klaar. Ik voel zijn pik in mij leegpompen. Hij komt met zijn bovenlichaam op mijn rug liggen en samen ademen we zwaar. Met zijn handen pakt hij mijn handen en in de komende minuten komen we samen tot rust. Hij komt omhoog en doet zijn boxer en motorbroek weer aan. Ook ik kom rustig van mijn motor omhoog en hij doet mijn slipje omhoog en pakt mijn motorbroek en doet deze om mijn billen. Ik draai me om en doe mijn broek dicht. Ik kijk hem eindelijk weer aan en hij heeft een glimlach op zijn gezicht staan. Ik glimlach terug en pak mijn haar om deze in een losse vlecht te doen. Hij stapt naar me toe en geeft me nog een diepe zoen. Met zijn hand pakt hij mijn nek en een lange zoen volgt. Na de zoen kijkt hij me aan en zegt: ‘Ik heb genoten, ik hoop tot ziens Jane Doe’. Ik knipoog naar hem en pak mijn helm en ga op mijn motor zitten. Ik start hem en rijd weg. In mijn spiegel zie ik dat ook hij zijn helm opzet. Beiden naar onze bestemming de avond tegemoet.