Na een lange werkdag voel ik me vermoeid. Het is slecht weer dus een ideale dag om te gaan zwemmen.

Eenmaal in de kleedkamers van het zwembad kleed ik me om en loop in mijn badpak naar het zwembad. Onder de douche staat een leuke, goedgebouwde man. We lopen elkaar voorbij en kijken elkaar aan.

Een vonk sprong over.

Ik lachte en liep door naar het zwembad. De middelste baan is met lijnen afgezet voor de snelle zwemmers. Mijn baan. Ik ga het water in en zwem naar de snelle baan. Even later zie ik hem naar dezelfde baan zwemmen. Om de aantal banen rust ik aan de zijkant en hij neemt nét wat extra tijd bij mij om vervolgens door te zwemmen. We hebben nog geen woord gewisseld maar kijken elkaar iedere keer aan en delen een glimlach. Ik zwem 45 minuten en voel me weer fit, voldaan. Eenmaal uit het zwembad pak ik mijn shampoo en douche crème uit de kleedruimte en loop terug naar de douches. Ik kies om een apart hokje te pakken. Even mijn tijd nemen na een lange werkdag.

Ik loop naar binnen en zet mijn shampoo en douche crème op de grond naast de douche. Als ik me omdraai en net de deur op het slot wil draaien wordt de deur weer opengedaan. De knappe man staat voor me en loopt mijn douchehokje binnen. Hij sluit de deur achter zich en draait deze op slot. Hij kijkt me aan maar zegt niks. Ik kijk hem aan, vonken vliegen over. Mijn ademhaling versnelt, ik kijk naar zijn lichaam. Ik zie een bobbel in zijn zwembroek. Hij kijkt naar mijn lichaam en ziet mijn tepels door mijn badpak priemen. Hij loopt naar me toe en door de hitte die hij uitstraalt loop ik naar achteren. Ik sta inmiddels met mijn rug tegen de muur en hij plaatst zijn handen naast mijn hoofd. We staan met onze gezichten centimeters van elkaar verwijderd. Eindelijk spreekt hij. Hij zegt:

‘Ik wil je.’

Ik kijk hem aan met vuur in mijn ogen. Ik adem snel en kom dichter met mijn lippen naar zijn lippen. Ik kijk hem aan en we zoenen elkaar. Onze tongen verkennen elkaar mond. Hij bijt in mijn lip en drukt me tegen de muur aan met zijn lichaam. Met 1 hand pakt hij de achterkant van mijn nek beet en beweegt me in een scheve houding waar hij mijn mond kan nemen zoals hij dit wilt. Met zijn hand gaat hij naar mijn schouder en daarna mijn borst. Hij knijpt in mijn borst en voelt met zijn duim aan de tepel die door mijn badpak heen priemt. Ik ga met mijn handen langs zijn gespierde torso en pak zijn billen beet. Alles is gespierd aan hem. Nog steeds met 1 hand tegen de muur en 1 hand van hem gaat naar mijn clit. Hij streelt mijn klit voor mijn badpak heen. Ik geef een lichte kreun. Ik ga met mijn hand naar de voorkant van zijn zwembroek en haalt zijn goed gevormde pik eruit. Ik wrijf met mijn vingertop over zijn kop en smeer een druppel voorvocht uit over zijn eikel. Ik neem zijn gehele lengte in mijn handen en neem hem steeds steviger vast. Hij schuift mijn badpak opzij zodat mijn kutje helemaal vrij ligt voor zijn handen. Hij stopt 1 vinger naar binnen. Hij voelt hoe nat ik ben. Al snel doet hij er een tweede vinger bij en wrijft met zijn duim over mijn clitoris. Ik wrijf zachtjes met 1 hand over zijn ballen en de andere hand trek ik hem in langzame, stevige halen. Hij spreekt nog een keer. Hij zegt: ‘Ik ga je nemen’.

Hij pakt met beide handen mijn billen vast en pint me tegen de muur.

Iets hoger dan dat ik was. Hij pakt zijn pik vast en zet hem voor mijn ingang. Hij drukt hard en ik neem zijn gehele pik in me. Eenmaal er helemaal in kreunt hij. Ik ben strak en hij geniet duidelijk van mijn strakke ingang. We bewegen samen op zijn tempo. Eerst rustig zodat ik kan wennen aan de houding en zijn grootte. Dan voert hij het tempo op. Mijn clitoris wordt ook gestimuleerd door de houding waarin hij me neemt. Ik zeg: ‘ik ga zo komen’. Hij doet rustiger aan en zegt: ‘Je wacht nog heel even’ . Ik gehoorzaam. Hij voert het tempo weer op en inmiddels stoot hij hard in me. Na een aantal harde stoten zegt hij eindelijk dat hij ook gaat komen. Na nog 2 stoten komen we samen klaar. Doordat mijn vagina strak trekt bij iedere siddering melk ik zijn pik helemaal uit tot er niks meer in zit.

Langzaam zet hij me neer en kust me liefkozend. We houden elkaar nog even vast. Hij kijkt me aan en lacht naar me en ik lach terug. Beiden zwaar ademend en bijkomend van wat er net is gebeurd.

Na een tijdje elkaar vasthouden laat hij me los, trekt zijn zwembroek recht en wrijft met zijn hand tegen mijn wang. Hij kust me met nog een laatste verhitte zoen en zegt me gedag. Hij opent het hokje en stapt naar buiten. Ik doe het hokje weer dicht en ga trillend van de adrenaline onder de douche staan om me te douchen.