Het is erg druk op het werk. We hebben veel projecten waardoor ik even een ontspannen moment voor mezelf moet zoeken.

De vorige keer heb ik mezelf een Massage cadeau gegeven, nu heb ik zin in de sauna. Ik heb een privésauna met jacuzzi gehuurd voor 2 uurtjes. Heerlijk bubbelen, genieten van de sauna en er zit ook een Turks stoombad bij. Opeens bedenk ik me dat ik mijn minnaar wel mee kan vragen. Zijn naam is Thijs, hij ziet er leuk uit en is ook nog aardig. Ik vind het altijd wel sexy als een man goed gebouwd is, gespierd. Je ziet dat Thijs aandacht aan zichzelf besteedt, ik vind hem heerlijk. 

Ik heb Thijs geappt en hij geeft aan dat hij tijd maakt voor de sauna.

We ontmoeten elkaar bij de balie van de sauna. We lachen naar elkaar, wetende dat we een leuke 2 uur gaan beleven. Ik sta met wat rode wangen aan de balie af te rekenen en we worden naar onze sauna gewezen.

Eén keer eerder hebben we elkaar ontmoet buiten werk en het was spetterend. Nu staan we samen in een ruimte waar we ons moeten uitkleden. Het is wat onwennig, spannend en opwindend.

Thijs doet de deur op slot en kijkt me aan.
Zijn ogen zijn zwart van opwinding, lacht een scheve grijns waarbij het lijkt alsof ik zijn prooi ben.
We hebben al onze kleren en jas zelfs nog aan en hij pakt me bij mijn heupen en duwt me tegen zijn kruis aan. Ik voel iets hards tegen mijn buik drukken en ik verwacht niet dat dit zijn telefoon is.. Hij drukt me met zijn gespierde lichaam tegen de wand aan bij de stoelen, kijkt me in mijn ogen en zegt: ‘Een privésauna? Ik heb nog nooit geneukt in een sauna.’ Mijn ogen zijn zo groot als schoteltjes, ik heb nog nooit een minnaar gehad die zulke grove taal uitslaat. Gek genoeg reageert mijn lichaam direct op zijn woordkeuze; mijn hart gaat sneller slaan, mijn benen trillen en ik voel dat er stroomstootjes naar mijn kruis schieten. Ik lach naar hem en zeg: ‘Ik had behoefte aan ontspanning.’ Hij lacht zijn ietwat scheve tanden bloot en zegt:
‘Ontspanning ga je hier niet krijgen Do. Wat ik van plan ben met je is heeeeeeel inspannend.’
We lachen naar elkaar, onze monden op nog geen centimeter afstand van elkaar. Hij overbrugt de kleine ruimte tussen onze lippen in en zoent me. Zijn lippen zijn zacht, zijn tong opent mijn lippen en onze tongen vinden elkaar. Hij duwt me steeds harder tegen de muur, ik neem aan een teken dat hij het naar zijn zin heeft. Onze zoen wordt ruwer, zijn handen openen mijn jas. Mijn jas valt op de grond maar het kan me niets schelen. Mijn handen openen zijn jas en ook die valt op een hoopje op de grond. Ik stop met hem te zoenen en moet even op adem komen. Ik pak onze jassen op en hang ze netjes op het haakje naast de stoelen. Ik zeg tegen Thijs: ‘Uit die kleren, ik wil je naakt zien.’ Hij kijkt me nog steeds aan met zijn zwarte pupillen van opwinding en doet zijn trui uit. Zijn prachtige borstspieren bewegen als hij zijn trui uit doet, zijn biceps bewegen wanneer hij de trui op de stoel legt. Ik kijk hem aan, hij kijkt mij aan. Ik geniet duidelijk van de show en blijf even zo staan. Hij doet zijn broek open, knoopje voor knoopje. Hij bukt om zijn schoenen en sokken uit te doen. Heel langzaam doet hij zijn broek over zijn heupen uit en bukt weer om zijn broek bij zijn trui en sokken te leggen. Hij staat nu voor me met alleen een boxershort aan. Buikspieren waar je U tegen zegt, de V-line die nu achter zijn boxershort verdwijnt maar waarvan ik weet dat deze eindigt bij zijn pik. Ik begin nog net niet te kwijlen.
Ik voel zijn vinger onder mijn kin waardoor ik hem moet aankijken. Hij lacht en zegt: ‘Bevalt het wat je ziet?’ Ik lach naar hem en kijk nogmaals naar zijn hele lichaam. Ik zeg tegen hem:
‘Je zou verboden moeten zijn voor vrouwen om naar te kijken.’
Hij maakt de afstand tussen ons kleiner en hij zegt: ‘Nu is het jouw beurt, uit die kleren.’ Ik maak een pruillipje en zeg: ‘Maar jij hebt al je kleren nog niet uit..’ Mijn pruillip mislukt faliekant, want ik moet lachen. Rond zijn ogen komen lachlijntjes en zijn pretogen kijken me aan. ‘Geduld is een schone zaak’ zegt Thijs en hij heeft gelijk. Ik doe mijn trui uit en leg deze naast de trui van Thijs op de stoel. Ik doe mijn schoenen en sokken uit en dan begin ik mijn broek te ontknopen en deze valt over mijn brede heupen op de grond. Ik stap uit mijn broek en ook deze leg ik op de stoel. Thijs kijkt me aan alsof hij me wilt oppeuzelen en ik vind het heerlijk hoe hij naar me kijkt. Alsof hij me waardeert, ook al heb ik genoeg oneffenheden en dikke billen.  Ik doe mijn handen achter mijn rug en maak mijn BH los. Rustig laat ik de cups van mijn borsten glijden en leg mijn BH bij mijn andere kleding. Hij heeft nog zijn boxershort aan, ik heb nog mijn string aan. Thijs loopt naar me toe en doet mijn string over mijn billen uit. Hij doet zijn eigen boxer uit waar ik zijn pik in vol ornaat omhoog zie staan. Ik lach en trek een wenkbrauw omhoog. Hij pakt me opeens op en tilt me richting de douche.

Met mij in zijn armen drukt hij op de knop en de douche gaat aan. Gelukkig is deze meteen warm en hij zoent me onder de stralen. Hij zet me neer op mijn voeten en draait me opeens om. Hij komt dichterbij staan en drukt zijn pik tegen mijn billen aan terwijl hij me tegen de muur aan duwt. Hij fluistert in mijn oor: ‘Ik kan niet wachten tot de jacuzzi’ en met die woorden duwt hij zijn pik tegen mijn bilnaad. Hij wrijft zijn eikel van mijn billen naar mijn natte hitte. Hij sopt zijn topje in mijn hitte en blijft op en neer wrijven tussen mijn anus en mijn vagina. Zijn hand gaat van mijn borsten naar mijn buik en dan naar mijn clit. Hij duwt me iets naar voren met zijn bovenlichaam, onze ademhaling is verhit, opgewonden. Hij draait rondjes over mijn clit en ik merk dat ik erg opgewonden ben. Zijn pik die zichzelf insmeert met mijn vocht is sexy, geil. Hij zet zijn pik tegen mijn anus en duwt langzaam naar binnen. Tegelijkertijd wrijft hij over mijn clit en ik hoor mezelf zeggen: ‘Meer..’ Thijs laat een grom horen en geeft kusjes in mijn nek. Hij gaat langzaam bij me naar binnen tot hij harder gromt en me zachtjes in mijn nek bijt. Hij gaat langzaam in en uit me met zijn hand steeds sneller over mijn clit. Het duurt niet lang meer bij me, dit, hier is zo lekker. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan en begin te kreunen. Hij zegt: ‘Jij vindt dit lekker he?’ Terwijl hij dit zegt gaat hij steeds sneller met zijn pik, ik voel hem dikker worden in mij. Een climax overvalt me en ik gil het uit. Mijn handen sla ik tegen de muur, ik moet me ergens aan vasthouden.
Mijn billen druk ik naar achteren zodat Thijs zicht heeft op zijn pik die hij bij mij naar binnen ramt.
Hij knijpt in mijn billen en zegt: ‘Ik ga komen in dat mooie kontje van je.’ Terwijl ik nog aan het bijkomen ben van mijn climax komt hij klaar in mij. Zijn borst en hoofd laat hij rusten tegen mijn rug en schouder. Hij knuffelt me met zijn armen om me heen en zegt: ‘Ik ben toe aan een heerlijk ontspannen jacuzzi.’ Ik moet giechelen en ik zeg: ‘Jij niet alleen’. Hij knuffelt me nog even en neemt me mee naar de jacuzzi. Daar gaan we even heerlijk bubbelen, al tegen elkaar aan liggend. We hebben het even over werk, over zijn hobby’s en over mijn hobby’s. Na ongeveer een half uurtje zet hij me op zijn schoot. Ik voel hem weer hard worden onder mij. Hij zet me op de rand van de jacuzzi, pakt mijn voet uit het water en kust van mijn tenen naar mijn dijen. Dan pakt hij de andere voet vast en ook deze kust hij van mijn tenen naar mijn dijen. Nét niet naar dat plekje wat warm wordt. Ik pak zijn haren beet als hij kleine kusjes tegen mijn dijken geeft, kleine likjes en kusjes door elkaar. Ik trek zijn haar naar achteren en kijk hem aan. Hij lacht want hij weet dat hij me aan het teasen is. Ik zeg tegen hem: ‘Dichterbij, nu’ Hij gromt en zegt: ‘ja, Mevrouw baas.’ Hij geeft kleine kusjes dichterbij mijn clit, gaat langs mijn clit naar mijn opening en likt mijn warme hitte. Ik doe mijn ogen dicht en geniet van zijn tong tegen mijn lippen. Zijn tong gaat langzaam naar mijn clit en hij zuigt het dopje zijn mond in. Hij gaat staan in de jacuzzi en komt tussen mijn benen staan. Hij slaat mijn benen om zijn middel en plaatst zijn pik voor mijn ingang. Hij zoent me en ik proef mezelf. Hij zegt tegen mijn lippen: ‘Je kut smaakt heerlijk zoet weet je dat?’ Terwijl hij dit zegt schuift hij zijn pik bij me naar binnen. Zijn grove woorden maken me alleen maar geiler.
Ik sla mijn armen om zijn schouders en schraap mijn nagels over zijn rug.
Hij leunt over me heen en gaat langzaam in en uit me. Hij kust mijn borst en neemt mijn tepel tussen zijn tanden. Hij zuigt en sabbelt er aan en kreunt als hij diep in me zit. Thijs zegt tegen me: ‘Hou je vast, deze gaat hard en snel’ Ik grom omdat ik de hitte al voel opkomen. Zijn sterke armen om me heen, mijn handen om zijn stevige billen, al beukend tegen me aan. Onze borsten tegen elkaar aan, al zwetend van de inspanning voel ik stroom in mijn buik naar 1 bepaald punt schieten. Na een paar stoten komen we samen klaar op de rand van de jacuzzi. Eenmaal bijgekomen bedenk ik me dat ik misschien iets te hard mijn nagels in zijn rug heb gezet. Ik aai zijn rug en zeg: ‘Sorry, dat was intens. Hoop niet dat ik je zeer heb gedaan?’ Hij lacht tegen mijn schouder en zegt: ‘Mevrouw baas, je mag me op deze manier altijd zeer doen.’ En hij geeft me een knipoog. Langzaam gaat hij uit me, tilt me op en brengt me naar de badkamer. Hij wast me netjes schoon en we gaan daarna samen in de sauna zitten. Heerlijk, al liggend op de bank met mijn voeten in zijn schoot. Ik lach naar hem en zeg: ‘Ik heb erg genoten Thijs, dank je wel voor de in- en ontspanning.’ Hij zegt met een lach: ‘Graag gedaan Do, u vraagt, wij draaien. En begrijp me goed, mij hoor je niet klagen hoor!’ We lachen nog wat na en gaan dan douchen. Nadat we ons hebben aangekleed geven we elkaar nog een lange, verhitte zoen voordat we de deur van het slot af halen. Het was een heerlijke avond in de sauna….