Op mijn werk heb ik doorgroeimogelijkheden, maar dan moet ik wel één avond per week een cursus volgen voor een aantal weken. Op die dag in de week kan ik iets eerder naar huis, snel eten, ik kus mijn vriend gedag en ga naar school.

Ik loop het lokaal in op een school ergens in de stad. Ik kijk de klas rond en er zitten 4 mensen in de klas. Voor de klas staat een prachtige man; lang, gespierd, een strakke kaaklijn, bruine lokken en mooie blauwe ogen. Ik loop langzaam naar hem toe, we kijken elkaar lang aan. Ik zie een schittering in zijn ogen en ik merk dat mijn wangen warm worden. Onze handen raken elkaar aan, zijn vingers om die van mij. Hij stelt zich voor als Peter. Ik zeg: ‘Hoi Peter, mijn naam is Dominique’ en ik geef hem mijn mooiste glimlach. Ik ben dan wel verloofd maar ik ben niet blind. We blijven nog even naar elkaar staren en dan zegt hij: ‘Zoek een plekje uit Dominique, dan gaan we zo beginnen.’

De cursus begint en de klas stelt zich ook aan elkaar voor. Mijn klasgenoten heten Yasmin, Eddie, Danny en Ron. Het is een leuke groep mensen en Peter geeft leuk les. Ik leer veel over projectmanagement en communicatie. De les is klaar en Peter komt naar me toe. Hij vraagt: ‘Je werkt bij een leuk bedrijf, wat wil je gaan doen als je slaagt voor deze cursus?’ Ik zeg: ‘Er komen een aantal leuke projecten aan en ik zal de lead nemen in een aantal van hen. Erg spannend maar zeker leuk en leerzaam. En Peter, wat doe jij overdag?’ Hij lacht en zegt: ‘Ik werk voor de concurrent. Maar ik zal het verder niet doorvertellen.’ Hij geeft me een knipoog en lacht zijn tanden bloot. Wat een knappe man…
Zijn ogen stralen en kijken me aan alsof ik de mooiste vrouw ben die er bestaat.
Hij lacht om mijn slimme opmerkingen en grapjes en is heel charmant. Hij is écht heel leuk.
We kletsen nog wat en nemen dan afscheid. Hij zegt: ‘Ik hoop je volgende week weer te zien.’ Ik reageer hierop met: ‘Ik heb een goede reden om terug te komen, tot volgende week.’ Ik voel mijn wangen weer rood worden en lach naar hem. Hij lacht terug en met een blij gevoel in mijn buik ga ik naar huis. Naar mijn vriend….

De weken erna worden steeds leuker en leuker. En dit heeft niets met de goede leskwaliteit te maken maar alles met Peter. Ondanks dat ik heel veel leer van zijn methodes en adviezen, is het een extra genot om naar hem te mogen kijken. We kijken elkaar vaak aan en soms lijkt het alsof er elektriciteit is tussen ons twee. Erg verboden… maar zo spannend en leuk.

Op een dag, na een cursus, laat Peter me even blijven. Als de rest weg is vraagt hij: ‘Mag ik je iets persoonlijks vragen?’ Ik adem in en knik ja. Hij zegt: ‘Je mag eerlijk zeggen als alleen ik dit voel, maar voel jij ook iets als ik naar je kijk?’ Mijn wangen kleuren vuurrood waarschijnlijk en ik lach verlegen. Ik kijk hem aan en zeg: ‘Ja, dat voel ik ook. Helaas mag ik er niets mee doen.’ En ik hou mijn ringvinger omhoog met daaromheen een prachtige verlovingsring. Hij lacht en zegt: ‘Verloofd is nog niet getrouwd. Er is nog hoop voor mij.’ Hij geeft me een knipoog en loopt weg. Ik schrik dat hij denkt dat hij me kan veroveren en loop hem achterna. Hij loopt naar een kast en ik kan hem daar tegenhouden. Met mijn hand op zijn schouder zeg ik: ‘Ik vind dit, hoe ik het ook mag noemen, heel leuk. Maar ik kan en wil er niets mee doen.’ Ik kijk hem aan, hij kijkt mij aan en komt dichterbij. In een kast waar we verscholen zijn voor iedereen die voorbij het klaslokaal zou lopen. Op een paar centimeter afstand zegt hij: ‘Wat als ik je genot kan brengen zonder je aan te raken?’ Mijn ogen worden groot en ik kijk hem met een vragende wenkbrauw en een lach aan. Waarom lach ik? Mijn ademhaling is versneld en mijn hart gaat als een razende tekeer. Hij zegt: ‘Een beetje spanning kan geen kwaad Dominique. Ga daar op het bureau zitten.’ Zelf gaat hij in een stoel zitten aan de andere kant van de kast. Ik ga op het bureau zitten en tegelijkertijd bedenk ik “wat ben ik aan het doen?”

Hij zegt: ‘Doe je rok langzaam omhoog..’ Vlinders in mijn buik dwarrelen rond. Mijn hart kan het tempo amper bijhouden en mijn ademhaling is versneld. Langzaam doe ik mijn rok centimeter voor centimeter omhoog. Mijn stay-up panty, jarretels en string zijn nu zichtbaar. ‘Mijn hemel, heb je dit naar je werk aan?’ Ik lach en zeg: ‘Als ik een rok of jurk aan heb wel ja.’ Zijn ogen zijn vol vuur en hij betast zichzelf. Ik zie zijn hand zijn pik strelen, over zijn broek heen. Het is sexy om naar te kijken. Hij zegt:
‘Heb je ooit wel eens naar een man gekeken als hij zichzelf bevredigd?’
Ik schud mijn hoofd en hij lacht: ‘Vanavond zal je dit meemaken’ Ik voel mijn wangen opwarmen want ondanks dat we elkaar niet aanraken voelt dit toch heel fout. Maar zo goed, zo spannend!

Hij zegt: ‘Doe je benen uit elkaar en raak jezelf aan. Je string nog niet opzij schuiven. Dat komt zo…’ Ik doe mijn benen langzaam uit elkaar, mijn hand gaat van mijn knie langzaam van mijn dijen naar mijn kruis. Ik streel mijn inmiddels natte string en wrijf over mijn clit. Peter ritst zijn broek open en pakt zijn hard geworden pik uit zijn boxer. Ik kijk naar hoe hij zichzelf streelt, hij ademt zwaar, ik adem zwaar. Hij zegt: ‘Kijk hoe mooi je bent. Ik wil graag zien hoe jij jezelf laat klaarkomen. Heb je je ooit wel eens zo bloot gevoeld voor een man?’ Ik schud weer nee maar gek genoeg winden zijn woorden me erg op. Ik kijk naar hoe hij zichzelf streelt in een stoel tegenover mij en zo moedigt hij mij ook aan om mezelf te strelen. Hij zegt: ‘Doe je string opzij, ik wil je kutje zien. Open gesperd voor alleen mijn ogen, mijn lust.’ Mijn vingers pakken langzaam de zijkant van mijn string en doet deze opzij. Een koud briesje blaast langs mijn verhitte clitoris en mijn zenuwen raken oververhit. Het zweet staat op mijn voorhoofd, mijn longen lijken moeite te hebben met het zuurstofgehalte in deze ruimte.
Ik zit nu open gesperd voor hem op het bureau, met mijn kut bloot voor hem.
Hij streelt nog steeds zijn inmiddels nog groter geworden pik. Hij zegt: ‘Vinger jezelf, streel jezelf, maar… nog niet klaarkomen.’ Ik doe wat hij zegt en stop 1 vinger bij me naar binnen. Mijn vinger gaat op en neer en ik stop er nog een vinger bij. Omdat ik zo nat geworden ben maak ik een soppend geluid met mijn 2 vingers die in en uit mij bewegen. Ik lach naar hem en hij lacht terug naar mij. Zijn ogen zijn donker van lust en hij streelt steeds harder over zijn pik. Ik zie dat hij er bijna is. Hij zegt hijgend: ‘Kom je zo klaar voor me?’ Ik zeg ook hijgend: ‘Ja, ik ben er bijna.’ Ik haal mijn 2 vingers uit me en begin mijn clit te strelen. Ik doe mijn benen nog wijder uit elkaar en mijn hoofd valt achterover. Ik kreun en dan zegt Peter: ‘Kijk me aan als je klaarkomt.’ Mijn hoofd schiet omhoog en we kijken elkaar verhit aan. Ik zeg: ‘Ik ga klaarkomen.’ Na nog een keer wrijven over mijn clit barst mijn climax door mijn hele lichaam. Miljoenen stroomstootjes schieten door mijn lichaam en ik heb moeite om Peter aan te kijken. Ik zie nog net dat Peter zich stevig aftrekt en ook hij mij aankijkt terwijl hij klaarkomt.

Nadat we bijgekomen zijn lacht Peter naar me terwijl hij zich weer aankleed. Ik doe mijn string weer goed en ga op de grond staan. Peter zegt: ‘Zie je, een heerlijke avond zonder elkaar aangeraakt te hebben.’ Ik snap niet wat er zojuist gebeurd is.
Ik ben een verloofde vrouw die vanavond seks met zichzelf heeft gehad terwijl een andere man naar haar keek. En de man in kwestie heeft zichzelf voor haar afgetrokken.
Wat een avond… Peter lacht naar me en geeft me een knipoog. Hij zegt: ‘Tot volgende week.’ en daarbij maakt hij een ‘dames gaan voor’ beweging en laat hij me uit het lokaal lopen.

Ik rij naar huis en ik lach in mezelf. Moet ik me schuldig voelen? Volgende week weer een cursusavond. Ben benieuwd…
Wil je weten of Peter en Dominique nog meer beleven? Lees meer in: Weer een les van mijn leraar