Het is heerlijk in mijn tuin. Het zonnetje staat hoog aan de hemel, de temperatuur is lekker en mijn thee staat al op de tafel. Ik pak een handdoek en ga met een goed boek heerlijk genieten in het gras in het zonnetje. Na 15 minuten is het te heet in het zonnetje dus ik pak wat zonnebrandcrème en smeer mezelf in. Ik ben alleen, heb geen inkijk van de buren dus doe mijn topje uit en ga in alleen mijn string van het zonnetje genieten. Ik denk terug aan de paar keer waarbij de nieuwe pakketbezorger mij een pakket heeft gebracht. Het is een getinte man, stevig van postuur maar niet dik. Hij is gespierd want zijn armen zijn zo breed dat de spierballen onder zijn shirt uitsteken. Iedere keer komt hij met een pakket mijn oprit oplopen en kan ik verlekkerd kijken naar zijn prachtige gezicht, mooie glimlach en nog mooiere spierballen. Iedere keer lachen we vriendelijk naar elkaar, ik zet een krabbel op zijn apparaat en dan gaat hij weer.
Nog even naar dat lekkere kontje kijken en dan wachten op mijn volgende pakket…
Mijn volgende pakket komt morgen en ik kan niet wachten. Want het flirten is namelijk wel erg leuk.

Het boek is opzij gevallen en met mijn ogen dicht ben ik aan de pakketbezorger aan het denken. Opeens hoor ik gekuch. Ik schrik op en doe mijn ogen open.
Daar staat de pakketbezorger, hij heeft een pakketje vast.
Hij zegt: ‘Het spijt me Mevrouw Jane, dat ik u zomaar kom lastig vallen, maar ik heb een pakket voor de overburen. Ik zag u in de reflectie van het raam liggen en hoopte dat u het pakket zou willen aannemen?’ Eigenlijk best brutaal, maar zijn glimlach maakt dit dubbel en dwars weer goed. Ondanks dat ik het schaamrood op mijn kaken heb staan, hier in mijn string, zeg ik: ‘Zeg maar jij, mijn naam is Dominique.’ Ik sta op en we schudden elkaar de hand. Hij zegt: ‘Mijn naam is Jaimy.’ Ik lach naar hem en zeg: ‘Hoi Jaimy. Het is hier betreden op eigen risico, want het kan zomaar dat je mij in mijn onderbroek hier aantreft. Laat dat een les voor de volgende keer zijn.’ En ik geef hem een knipoog. Hij zegt al lachend: ‘Mij hoor je niet klagen hoor Dominique.’ En geeft me een knipoog terug.

Hij blijft naar me lonken en ik weet niet zo goed wat ik ermee aan moet. Daar staat een prachtige man, spierballen tot mijn voordeur, een heerlijke glimlach en ogen die me verslinden. Ik word een beetje verlegen en voel mijn wangen warm worden. Dit heeft niets met de warme zon te maken, maar alles met de knappe man in mijn achtertuin.. Ik loop wat dichter naar hem toe en verbaas mezelf door te zeggen: ‘Bevalt het wat je ziet Jaimy?’ Zijn mond valt wat open, zijn borst gaat harder op en neer en zegt: ‘Heel erg, je bent een droom voor iedere pakketbezorger. Er is een bepaald lichaamsdeel die denkt dat ik vandaag geen pakketten meer hoef te bezorgen.’ Hij houdt het pakketje van de overburen voor zijn kruis en ik moet giechelen. Ik pak het pakketje aan en leg deze op de tafel naast mijn thee. Ik moet hiervoor iets bukken en besef me heel goed dat hij nu eersterangs uitzicht heeft op mijn billen in een string gewikkeld. Ik loop weer terug naar hem toe en ga voor hem staan. Onze hoofden zijn centimeters van elkaar verwijderd, mijn lippen vlak bij die van hem en zeg: ‘Heb je even tijd voor een pauze?’ Hij lacht en kijkt naar mijn lippen. Voor ik het weet voel ik zijn lippen tegen die van mij. Zacht maar stevig waarbij ik zijn tong tegen me aan voel. Ik doe mijn mond open en onze tongen raken elkaar. Hij pakt me bij mijn heupen vast en de zoen wordt meer verhit. Ik sla mijn armen om zijn nek, opgewonden door deze plotselinge wending. Hij kreunt tegen mijn mond en hij zegt: ‘Ik heb helaas geen tijd genoeg om je goed te verwennen.’ Mijn vinger laat ik van zijn lippen naar zijn nek en borst glijden, helemaal richting zijn kruis. Ik zeg: ‘Misschien moet je wat tijd maken?’ Hij gromt en pakt me op. Ik sla mijn benen rond zijn heupen en hij tilt me richting mijn openslaande tuindeuren, die nu dicht zitten. Hij zegt al grommend: ‘Eigenlijk verdien je meer, maar je maakt het me heel moeilijk.’
Ik lach naar hem, wetende dat ik hem aan het uitdagen ben. En het werkt…

Ik zoen hem, nog steeds met mijn benen rond zijn heupen en hij duwt mijn rug tegen het glas van mijn tuindeur. Het is een welkome koelte nu de hitte in mijn lichaam zich verspreidt. Onze zoen wordt heviger en ik voel zijn harde pik tegen mijn kruis aan. Hij gromt nog een keer en hij zegt: ‘Weet je het zeker?’ Ik geef een zelfde grom – maar dan vrouwelijker –  en zeg: ‘Heel zeker.’ Mijn handen gaan naar zijn broek en maken zijn riem los, zijn knoop los waarna zijn broek naar beneden valt. Hij kust mijn nek, bijt in mijn schouder waardoor mijn tepels tegen zijn borst priemen. Zijn lichaam duwt me tegen het glas, zodat zijn handen vrij zijn. Eén hand gaat van mijn lippen naar mijn nek, langzaam naar mijn borst. Zijn lippen raken mijn lippen en gaan daarna langzaam zijn hand achterna. Hij knijpt in mijn tepel en rolt met zijn duim en wijsvinger mijn tepel tussen zijn 2 vingers. Ik laat een kreuntje horen en hij moet lachen. Hij zegt: ‘Vind je dat lekker?’ Ik knik ja en zoen hem heviger.
Zijn lippen gaan vervolgens naar mijn borsten en pakt mijn tepels met zijn tanden beet.
Ik geef een grommetje en druk mijn kruis tegen die van hem aan. Mijn zijn vingers schuift hij mijn string opzij en duwt zijn boxer naar beneden. Ik voel hoe zijn eikel mijn opening raakt en hij langzaam tegen me aan duwt. Hij vraagt: ‘Oké?’ Ik zeg zuchtend: ‘Oké…’ Hij legt zijn handen om mijn heupen en beweegt me in de juiste positie voor hem. Hij duwt zijn heupen naar voren en stoot zo in mij. Hij is dik en vult me helemaal op. Beiden geven we een kreun en zoenen elkaar verhit terwijl hij in en uit me glijdt. Steeds maar weer stoot hij diep bij me naar binnen, ik met mijn rug tegen het glas van mijn tuindeur. Ik zeg: ‘Ik vind het heerlijk, zo’n sterke man die me tegen de deur aandrukt.’ Hij lacht en antwoord op mijn opmerking door nog dieper in me te stoten. Hij zegt: ‘Iedere keer als ik je zie..’ – stoot – .. ‘dan krijg ik een stijve van je’ – stoot –   ‘en wil ik je neuken zoals nu.’ Hij stoot nu harder en harder en ik merk dat ik dichtbij mijn hoogtepunt ben. Ik zeg: ‘Ik ga zo komen..’ Hij beukt nog één keer in me en ik kom klaar rondom zijn pik. Mijn hoofd valt achterover tegen het raam aan en mijn vagina pulseert rondom zijn pik. Hij gromt en ook hij komt klaar, zijn pik leegspuitend in mij. Ik voel zijn pik pulseren en zijn hoofd laat hij in mijn nek rusten. Beiden komen we op adem en blijven we nog even in deze positie staan. Hij zegt met een lach op zijn gezicht: ‘Fucking heerlijke pauze Dominique.’ Ik lach ook naar hem en zeg: ‘Je hebt het verdient.’

Hij zet me neer op de vloer en we doen samen zijn kleren weer goed. Hij zegt: ‘Sorry, maar ik moet er echt weer vandoor. Ik vond het heerlijk.’ Ik word wat verlegen en krijg rode wangen, ik zeg: ‘Het was inderdaad heerlijk. Tot snel want je krijgt binnenkort weer een pakketje voor mij in je auto.’ Hij lacht naar me, doet een pluk haar achter mijn oor en zegt: ‘Ik kan niet wachten… Zon-ze en fijne middag.’ Hij geeft me een klein kusje op mijn mond en verdwijnt zoals hij ook gekomen is. Ik kijk naar zijn lekkere kontje en zal hem binnenkort weer zien….