Mijn beste vriendin gaat trouwen en met ons clubje van vriendinnen gaan we uit om het te vieren.

Een vriendin uit het clubje gaat met een uitsmijter van Club Panama in Amsterdam. Hij heeft tegen Cloë gezegd dat 4 mooie meiden gratis naar binnen mogen. Sterker nog, we hoeven niet eens in de rij te staan. Cloë, Mandy, Anna en ik gaan naar de ingang waar Paul – Cloë’s vriendje – ons staat op te wachten. Hij lacht vriendelijk geeft ons allemaal een kus op de wang en laat ons binnen. Cloë sluit aan en ik vermoed dat zij nog een extra kus gekregen heeft. We veroveren een plekje aan de zijkant van de club aan een tafeltje. Iedereen loopt om en om voor wat drankjes. Ik drink wijn en shots door elkaar. Gelukkig ben ik zo verstandig om vaak wat water tussendoor te vragen, want van een dronken Dominique worden we met zijn allen niet vrolijk.

Het is mijn beurt om drankjes te halen. Voor de dames drank, voor mij een water. Ik loop naar de bar en roep de barman maar die is druk, dus ik moet wachten. Een lange man naast mij zegt met een Frans accent: ‘Je hebt een lange man nodig om de aandacht van die barman te krijgen, Petit. Wil je dat ik je help?’
Ik kijk hem aan, het is een mooie man met donker haar en donkere ogen.
Zijn kaken zijn hoekig, mannelijk en zijn shirt zit strak om zijn prachtig gespierde bovenlijf. Er valt een lok haar over zijn voorhoofd en ogen zo mooi als de nacht staren me aan. Ik ben wat sprakeloos over het koosnaampje ‘Petit’ en doe mijn mond wat open om meer lucht te krijgen. Ik zie een vragende, donkere wenkbrauw bij hem omhoog gaan en ik zeg met een lach: ‘Dat is lief aangeboden knappe vreemdeling, maar dit meisje kan voor zichzelf zorgen.’ Hij lacht zijn mooie tanden bloot en zegt: ‘Als een prachtige vrouw mij knappe vreemdeling noemt, dan kan ik niet anders dan te hulp schieten.’ Hij wenkt de barman en zegt: ‘Een biertje voor mij en wat deze prachtige vrouw wilt.’ Hij wijst naar mij en ik kijk de man met een lach aan. Ik geef de barman mijn bestelling door zonder mijn ogen van hem af te houden. Ik lach naar hem en zeg: ‘Ondanks dat deze vrouw geen hulp nodig had, wil ik je toch bedanken. Je bent mijn held van vanavond.’ Hij komt wat dichter naar me toe geleund en zegt met zijn lippen dicht bij die van mij:
‘Tot je dienst Petit, ik hoop je vanavond nog een keer te zien.’
Hij legt €5,- op de bar en loopt weg. Ik heb nu een goed uitzicht op zijn kontje en wat een heerlijke man. Hij is groot, zeker 1.90 en heeft een slank maar gespierd postuur. De barman zegt dit keer wat harder het bedrag wat ik moet afrekenen en ik word wakker uit mijn dagdroom. De dagdroom van mijn vreemdeling. Ik betaal en loop naar de meiden. We proosten op Anna die gaat trouwen en de meiden slokken hun drankje in 1 keer naar binnen. Ik doe het rustig aan met mijn watertje. Ze gillen als het nummer Woman like Me van Little Mix wordt gedraaid en we lopen met zijn allen naar de dansvloer. Ik heb mijn kortste rokje aan en ook nog eens één van mijn hoogste hakken. Ik voel me op en top sexy en ik dans lekker op de beat. Ik doe mijn handen door mijn haren en kijk richting de menigte in de club. Ik voel ogen op mij branden en ik kan niet anders dan hopen dat mijn knappe vreemdeling ergens staat te lonken.
Al dansend op de beat zie ik ogen op mij gericht. Ogen als de nacht met een donkere pluk haar over zijn voorhoofd.
Ik lach naar hem, beweeg mijn handen van mijn haren naar mijn nek en schud met mijn heupen. Ik bijt op mijn lip en kijk van hem naar mijn vriendinnen. Ik vind het een heerlijk gevoel het idee voor hem een show op te voeren. Het liedje gaat over naar Armin van Buuren, Therapy en we dansen heerlijk op de beat. Ik kijk weer in de richting van mijn vreemdeling maar hij is weg. Een kleine scheut van teleurstelling gaat door mijn lichaam, maar zodra ik mijn vriendinnen een hoop lol zie maken op de dansvloer ga ik in dit moment mee. We lopen weer terug naar onze tafel en ik zeg tegen mijn vriendinnen: ‘Even naar de wc, tot zo!’ Ik loop de trap op naar de balustrade, waar een prachtig uitzicht is over de club en ook hier staan mensen te dansen. Ik loop daar de bar voorbij, een lange gang door richting de damestoilet. Het is er vrij rustig, gelukkig. Weer eenmaal bij de spiegel zie ik dat ik er verhit uitzie. Ik hoef gelukkig niets bij te werken en loop de smalle gang richting de balustrade weer door. Er komt een man plots de hoek om lopen en ik bots zo tegen hem aan. Ik geef een klein gilletje en ik word vastgepakt voordat ik tegen de muur aan bots. Het is mijn prachtige vreemdeling. Hij zegt: ‘oh pardon Petit, niet mijn bedoeling. Gaat alles wel?’ Toen hij dit zei pakte hij met zijn hand mijn nek beet en hij kijkt me aan met zijn donkere verhitte ogen. Ik zeg met een lach: ‘Alweer mijn redder in nood. Ik hoop dat we hier geen gewoonte van gaan maken.’
Hij komt dichterbij waardoor ik met mijn rug tegen de koude muur sta.
Een welkome verkoeling kan ik je vertellen. Hij zegt: ‘Eigenlijk hoop ik van wel.’ Onze lippen zijn centimeters van elkaar verwijderd en ik waag de gok. Ik overbrug de paar centimeter en kus hem. Ik hoor hem kreunen en samen verkennen we elkaars mond. Onze tongen maken een dansje, onze lippen verkennen elkaar en hij bijt zachtjes op mijn onderlip. Hij zegt: ‘Ik zag je net op de dansvloer. Ik heb nog nooit zoiets moois gezien.’ Ik lach wat verlegen naar hem. Ook al wist ik dat hij keek, dat hij het zo zegt maakt het nog spannender. Hij zegt: ‘Ik kon mezelf niet helpen, ik heb je gefilmd zodat ik je voor altijd kan terugzien.’ Mijn ogen keken in die van hem en in plaats van verontwaardigd te zijn dat iemand mij had gefilmd, vond ik het wel spannend, sexy. Ik beet op mijn lip en kreeg er een kleur van. Hij lacht en zegt zachtjes: ‘Mijn Petit vindt dit leuk? Hou je ervan bekeken te worden?’ Bij die woorden word ik nog roder en zeg: ‘Voor vanavond met jou eigenlijk niet, denk ik? Maar ik voel me er sexy door.’ Hij lacht met zijn tanden bloot en een schittering komt door in die prachtige ogen. Hij begeleidt me richting een hokje van de DJ, naar de rand van de balustrade in een soort nisje. Het is hier rustig en hij sluit me op met mijn gezicht naar de balustrade, uitkijkend over de dansende menigte beneden. Zijn handen sluiten om me heen op de railing, hij staat achter me en zegt:
‘Vind je het leuk om zo bekeken te worden? Dat een man achter je staat en kan doen met je wat je wilt? Wat wil je Petit?’
Al hijgend kijk ik naar beneden naar de menigte. We staan in een vrij donker hoekje, dus ik denk niet dan mensen ons kunnen zien maar het is wel heel spannend. Hij vraagt aan me wat hij met mij mag doen. Hier en nu… Ik zeg: ‘Raak me aan.’ Hij duwt mijn haar opzij en kust me in mijn nek. Als hij vlak bij mijn oor is legt hij zijn hand op mijn heup en gaat daar langzaam naar de zoom van mijn jurk en hij zegt: ‘Wil je dat ik je hier aanraak?’ Hij gaat langzaam met zijn hand onder mijn jurkje en raakt me aan de binnenkant van mijn dijen aan. Hij is centimeters verwijderd van mijn vagina waarop ik met mijn billen naar achteren duw, zo tegen zijn stijve hitte aan. Hij kreunt in mijn oren en geeft me in mijn nek nog meer zoenen. Zijn tong beweegt naar de bovenkant van mijn schouder en hij geeft mij ook daar kleine kusjes. Hij raakt mijn slipje aan en doet deze langzaam opzij. Hij zegt: ‘Vind je het geil om hier aangeraakt te worden, waar iedereen je kan zien?’ Op het moment dat hij dit zegt stopt hij een vinger in mijn hitte. Ik geef een kreun en hij zoent me op mijn mond. Ik zoen gretig terug. Ik voel zijn pik stijf tegen mijn billen aan en hij stopt nog een vinger bij mij naar binnen.
Hij is me aan het vingeren midden in een club waar iedereen ons kan betrappen.
Toch blijkt mijn lichaam dit heerlijk te vinden want ik ben nat en wil hem graag. Hier, in een donker nisje, uitkijkend over de club.

Ik zeg: ‘Ja, ik word nat van je. Van je vieze, heerlijke praatjes, ik wil je.’ Hij gromt en zegt: ‘Dat hoef je niet twee keer te zeggen.’ Hij pakt een condoom, doet deze tussen zijn tanden en maakt zijn broek los. Met één hand houdt hij mijn heupen vast, alleen als hij het condoom omdoet laat hij even los. Zijn broek is nog aan, alleen zijn boxer heeft hij iets omlaag gedaan zodat zijn pik vrijkomt. Hij fluistert in mijn oor: ‘Ben je klaar om hier geneukt te worden Petit?’ Hij zoent me in mijn nek en ik zeg: ‘Ja, ik wil je, hier en nu.’ Met deze woorden pakt hij mijn heupen stevig beet, met één hand zet hij zijn pik voor mijn ingang en stoot naar voren. In deze stand vult hij me helemaal op en beide kreunen we. Hij beweegt langzaam in en uit me. Met één hand pakt hij mijn borst vast en met zijn andere hand heeft hij mijn heup vast. Mijn hoofd heb ik iets naar de zijkant gekanteld om hem te kunnen zoenen. Van mijn mond zoent mijn schouder en bij iedere stoot gaat hij iets harder, iets sneller. Hij bijt in mijn nek en zegt: ‘Je bent zo nat, zo geil. Ik ben er bijna. Hoe ver ben jij?’ Ik hijg zwaar en zeg:
‘Ik ben er ook bijna. Harder..’
Hij roept een frans scheldwoord en beukt hard in me. Ik kom bij die harde stoot klaar en schreeuw het uit. Gelukkig staat de muziek hard, dus niemand die dit hoort behalve mijn knappe vreemdeling. Omdat mijn vagina samentrekt van mijn climax melk ik zijn pik helemaal leeg. Ook hij komt hierop klaar en kreunt in mijn oor. Beiden hijgen we zwaar en in dezelfde positie als waar we de hele tijd al staan komen we bij. Hij leunt tegen mij aan en zijn hoofd rust op mijn schouder. Hij tilt zijn hoofd na een tijdje op en zegt: ‘Wil mijn Petit nog vaker van deze spannende dingen doen?’ Ik denk dat dit een aanbod is om elkaars nummers uit te wisselen zodat we nog een keer samen kunnen komen, maar ik denk niet dat ik dit wil. Amsterdam is ver van waar ik woon en eigenlijk ben ik niet op zoek naar een relatie, of wat dan ook met een man. Juist deze keren waar ik een man tegenkom – in dit geval een wel heel knappe man –  staat mij wel aan. Ik zoek niets vasts. Ik lach naar hem en zeg daarom: ‘Ik vond het leuk, je hebt me dingen over mezelf laten zien die ik nog niet wist. Maar als je het niet erg vindt wil ik het graag zo houden… anoniem.’ Zijn penis krimpt en hij laat subtiel zijn pik uit mij glijden en doet zijn condoom af. Hij fatsoeneert zich netjes en doet mijn jurkje naar beneden. Hij draait me om, doet mijn haar achter mijn oren en zegt: ‘Normaal zou je een vrouw naar mijn hart zijn als je dit soort dingen zegt. Maar je fascineert me, dus ik weet niet zo goed wat ik hiervan vind.’ Ik moet lachen en leg mijn handen in zijn nek. Ik trek hem naar me toe en geef hem een zachte zoen. Hij is direct verhit en onze tongen vinden elkaar weer. Na de verhitte zoen kijk ik hem aan. Ik zeg: ‘Ik vond het lekker, leuk en dank je wel voor wat je me hebt laten zien vanavond. Geniet van het filmpje.’ Ik geef hem een knipoog en hij moet lachen. Ik loop de trap weer af richting mijn vriendinnen en laat de knappe vreemdeling achter op de balustrade….