Vervolg op ‘De man in de trein’. Lees eerst wat er pas geleden is gebeurd in de trein met David in deze link:
De man in de trein

Mijn eerste afspraakje met David. De taxi is net weg en ik bel bij hem aan. Vele vlinders fladderen in mijn buik rond. Dit omdat ik het spannend vind, maar ook omdat ik David echt leuk vind. Als ik hem zie dan ben ik meteen alert. Mijn lichaam reageert meteen op hem, ook op plaatsen waar ik dat soms niet wil hebben. Zoals in mijn kruis.. in de trein.. De hele dag loop ik dan met een kloppend, verlangend gevoel. Een gevoel waarvan ik verlost moet worden. Die verlossing kan alleen David verhelpen dus zou hij vanavond mijn verlangen beantwoorden?

De deur gaat open en daar staat David. Een pluk donker haar valt over zijn voorhoofd, zijn ogen die me aankijken van top tot teen. Hij heeft een beige broek aan met een wit overhemd. Het bovenste knoopje is los waardoor ik het spontaan warm krijg. Zijn overhemd zit strak om zijn borst en bovenarmen, waardoor ik zie dat hij gespierd is. Hij lacht naar me en zegt: ‘Wat zie je er prachtig uit. Kom binnen.’ Ik stap de hal in, het lijkt wel een paleis. Een grote kroonluchter hangt in het midden van de hal boven mij, 2 gelijke trappen zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant lopen in een boog naar boven. Een groot tapijt ligt in het midden van de hal, kandelaars en een oud donkerbruin dressoir aan de zijkant. Het is prachtig.

Hij neemt mijn jasje aan en ziet dan de achterkant van mijn jurk. Ik hoor hem sissend inademen en zegt: ‘Heb je die jurk speciaal voor vandaag gekocht?’
Ik glimlach en zeg: ‘Speciaal voor jou.’
En er verschijnen blossen op mijn wangen. Hij lacht zijn tanden bloot, wow, ik moet er even goed van gaan staan, en zegt: ‘Dat is fijn om te horen, de jurk staat je prachtig!’ Hij legt zijn hand op mijn onderrug waar mijn huid brandt van verlangen. Hij leidt me rond vanuit de hal door een dunne gang naar de keuken waar het heerlijk ruikt. We lopen langs zijn studeerkamer naar het woongedeelte. Een prachtige kamer met een ronde erker met grote ramen waar je uitkijkt over de tuin. Het is al schemerig en de sfeerverlichting maakt het warm en gezellig.

De eettafel staat in een aparte gedeelte van de grote woonkamer, een soort uitbouw en David wijst naar een stoel. Hij zegt: ‘Ga lekker zitten, het eten is klaar. Ik heb witte wijn, vind je dat lekker bij het eten?’ Ik ga op de stoel zitten die hij netjes voor me aanschuift en zeg: ‘Lekker!’ Hij schenkt 2 glazen wijn in en gaat vervolgens naar de keuken. Hij is zo terug met in zijn handen een ovenschotel en zet deze op tafel. Hij loopt terug en pakt nog wat schaaltjes met groenten en aardappelpartjes. Ik zeg: ‘Het ziet er heerlijk uit, heb je dit zelf gekookt?’ Hij straalt bij mijn compliment en zegt: ‘Speciaal voor jou.’ en geeft me een knipoog. Dit is al de derde lichamelijk reactie die ik op David heb in nog geen 10 minuten. Die man doet wat met mij. Bij iedere aanraking, bij iedere lach heeft het uitwerking op mijn huid in de vorm van kippenvel, stromen er warme golven richting mijn kruis. Mijn wangen worden rood doordat hij dit zei en ik lach verlegen. Hij pakt zijn glas en zegt: ‘Proost, op een leuke avond met de mooiste vrouw van Amsterdam.’ Ik zeg: ‘Proost.’ en we klinken onze glazen. Ik neem een slokje, de wijn glijdt heerlijk door mijn keel. Hij schept voor mij de ovenschotel op en vraagt of ik er ook wat groenten bij wil. Mijn bord ligt behoorlijk vol en hij schept ook voor zichzelf op. Tijdens het eten kijkt hij me vaak aan, onze ogen kruisen elkaar veel. Hij vertelt over zijn baan en ik over die van mij. Hij heeft een eigen software bedrijf. De reden dat hij met de trein ging was omdat zijn auto kapot was. Hij bekent dat zijn auto al lang gemaakt was, maar dat hij met de trein bleef reizen zodat hij mij vaker zou zien. Is hij niet geweldig?

Eenmaal klaar met het diner ben ik aan mijn tweede glas wijn bezig. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik niet teveel ga drinken vanavond. David kijkt me met pretoogjes aan en ik zie ook iets anders in zijn ogen. Nieuwgierigheid? Of misschien net als bij mij staan ook al zijn zenuwuiteinden op spanning?

David kucht en zegt:
‘Dominique, ik heb een wat vreemd aanbod.
Het is jouw keuze of je hieraan wil toegeven of niet. Na mijn aanbod gaan we genieten van een lekker toetje en daarna hoop ik dat je een antwoord voor me hebt.’ Met deze woorden ga ik rechtop zitten en wordt alles in mij wakker. Zijn zwoele stem laat mijn tepels door mijn jurk priemen – waar hij op de eerste rang voor zit – en bedenk ik me wat zijn aanbod kan zijn. Hij maakt me nieuwsgierig en opgewonden.

Hij gaat verder: ‘In een relatie heb ik wat andere behoeften dan normaal. Andere…. wensen. Sommigen zullen zeggen dat ik dominant ben.’ Mijn wenkbrauwen gaan omhoog, hij heeft mijn aandacht. Dominant? Hij spreekt weer: ‘Ik hoop dat je erover na wil denken, want ik zou heel graag jou alles naar wens maken. Ik zie het zo; het is mijn taak om alles over jou te leren kennen. Om je het naar je zin te maken, om in al je behoeftes te voorzien. Hiervoor vraag ik van jou om mijn sub te worden. Dit wil zeggen dat je alles doet wat ik je vraag, binnen de door ons gestelde grenzen. Dit betekent dat ik ook grenzen wil verleggen waar jij misschien dacht dat het daar ophield. Begrijp me niet verkeerd, het woord sub lijkt alsof ik je alles kan laten doen maar dat is niet wat ik wil. Omdat het mijn taak is om alles naar jouw wens te doen, heb juist jij alle touwtjes in handen. Het is echter aan mij om je een wereld te laten zien buiten wat jij kent.’ Ik moet slikken en neem nog een slok wijn om het te laten zinken. Hij vraagt: ‘Heb je vragen over wat ik je aanbied?’ Ik tril ervan. Aan de ene kant schrik ik hier natuurlijk van, ik had gedacht dat we zoals altijd een date hadden en na een paar dates een relatie konden beginnen.

Hij heeft het echter over een regeling, over grenzen, over de touwtjes uit handen geven.

Het gekke is dat mijn tepels, mijn hart en mijn clit het duidelijk met hem eens zijn. Mijn verstand is nog niet zo ver. Ik vraag: ‘En wat als je het verkeerd hebt en je iets doet wat ik niet wil?’ Hij lacht en zijn ogen branden vuur. Hij zegt: ‘Dan kan je aangeven dat je het niet wil of je zegt nee. Ik doe niet aan stopwoorden of iets dergelijks. Nee is genoeg voor mij.’ Ik knik en mijn lichaam staat in vuur en vlam. Ik kijk naar de tafel en bedenk me of ik nog meer vragen heb. En direct schiet het mij te binnen, “of ik nog meer vragen heb”? Waarom ren ik niet hard weg? Dominant, sub? Waarom reageert mijn lichaam zo heftig op deze gedachte? David zegt: ‘Kijk me aan Dominique, ik wil in je ogen kunnen kijken. Zien wat er in jouw knappe hoofdje omgaat.’ Meteen kijk ik in zijn ogen en hij geeft een goedkeurend knikje. Mijn eerste bevel en jeetje wat is dit sensueel. Sexy, spannend en gewoon ronduit geil. Mijn lichaam staat in vuur en vlam, ik adem zwaar en mijn hart slaat dubbel zo hard. Ik vraag: ‘Zijn we exclusief?’ Weer lacht hij en zegt: ‘Wat jij wil dat we zijn. Heb je alleen ervaring met mannen of ook met vrouwen? Heb je wel eens gedacht aan scenario’s met meerdere mannen of vrouwen?’ Mijn wangen schieten van roze naar rood. Weer kijk ik naar beneden van schaamte maar ook hier word ik meteen gecorrigeerd: ‘Dominique, kijk me aan.’ Ik kijk hem meteen aan en hij probeert te lezen wat er in mijn ogen te lezen valt. Nieuwsgierigheid, spanning, dat is wat hij ziet.

Hij zegt tevreden: ‘Je hebt hier over nagedacht. Dan gaan we dit samen stapje voor stapje doen op jouw tempo. Ik haal het toetje, denk erover na. Je bent vrij om te kiezen of je dit wilt. Zodra je ja zegt ben je van mij. Zeg je nee, dan zou ik dit erg jammer vinden maar dan wens ik je het allerbeste in je leven.’ Hij is naar de keuken gelopen voor het toetje; chocolademousse met kersen en kleine brownies met ijs. Hij weet een vrouw wel in te pakken op deze manier. We beginnen aan ons toetje en deze is heerlijk! We lachen en kijken vaak naar elkaar. Ik zeg: ‘Dit is écht goddelijk! Heb je dit ook zelf gemaakt?’ Hij lacht stoutmoedig en zegt: ‘Alles om mijn meisje het naar haar wens te maken.’ We kijken elkaar aan en de spanning is om te snijden. Mijn meisje? Ik vind het heerlijk als hij het zo zegt. Ik voel me speciaal en begeerlijk. Elektriciteit hangt in de licht, ik hoor het knetteren. In een totale verstandsverbijstering zeg ik: ‘Oké’. David kijk verwachtingsvol en zegt: ‘Oké, wat?’ Ik zeg: ‘Oké, ik doe het.’ Zijn blauwe ogen worden zwart en met een lach op zijn gezicht zegt hij: ‘Daar had ik op gehoopt.’ Hij staat op, steekt zijn hand uit en zegt: ‘Loop met me mee.’ Ik sta ook op en pak zijn hand vast. Hij begeleidt me naar zijn woonkamer en stopt wanneer ik in het midden van de woonkamer sta. Hij gaat voor me staan en leunt met zijn gezicht naar me toe tot we elkaar met onze voorhoofd raken. Zijn ogen kijken in die van mij en hij fluistert: ‘Blijf hier staan.’ Hij laat mijn hand los en gaat in een stoel voor me zitten. Hij legt zijn been op de knie van zijn andere been en leunt achterover.

Ik ben verbaasd dat ik hiermee heb ingestemd. Ben ik gek geworden? Niet gek, wel nieuwsgierig. Het is opwindend, niet wetende wat er gaat gebeuren, behalve dat je weet dat je nog nooit door zo’n mooie en leuke man zo’n apart en spannend aanbod hebt gehad. Apart, noem het maar krankzinnig. Maar daar sta ik, in het midden van zijn woonkamer. David zegt: ‘Doe je jurk uit’.

Mijn ademhaling gaat zo hard alsof ik een marathon heb gerend, mijn hart maakt sprongen en de vlinders in mijn buik maken salto’s.

Twijfelend buk ik om mijn hakken uit te doen. Hij onderbreekt me en zegt: ‘Nee, je schoenen mag je aan laten.’ Hij trekt zijn wenkbrauw op en zegt: ‘Alleen de schoenen.’ Ik ga weer staan en pak 1 bandje van mijn zilveren jurk. Deze doe ik af en pak het andere zilveren bandje. De jurk valt naar beneden op de grond. Hier sta ik dan, in mijn string en hakken. Half naakt voor David. Mijn tepels zijn hard en ieder zuchtje wind voel ik langs stromen. Mijn lichaam staat in brand en vooral mijn clit voel ik branden. Branden van extase en opwinding. David ademt zwaar, maar zit nog steeds in zijn stoel. Hij zegt: ‘Wat ben je mooi… je slipje ook’. Ik haak mijn duimen aan de zijkant van mijn string en doe deze ook uit. Hij valt bij mijn jurk op de grond. Zijn ogen gaan van mijn gezicht naar mijn borsten naar mijn buik langzaam naar mijn voeten. Hij zet zijn voet die op de knie lag op de grond. Hij gaat langzaam met zijn hand naar zijn broeksknoop en maakt zijn knoopje los. Ik kijk gefascineerd wat hij doet terwijl hij mij blijft aankijken. Hij streelt zijn hard geworden pik door zijn boxer heen. Ik zie dat hij groot is en langzaam streelt hij zichzelf van boven naar beneden. Ik adem zwaar en ben erg geil van deze handeling. Ik heb nog nooit een man zo verlekkerd naar mij zien kijken terwijl hij zichzelf streelt. Hij zegt: ‘Bevalt het wat je ziet?’ Ik knik ja en bijt op mijn onderlip. Ik kijk hem weer aan en hij zegt: ‘Dit doe je met me Dominique. Je bent een prachtige vrouw, naakt in mijn woonkamer waar ik mee mag doen wat ik wil.’ Door deze uitspraak zou ik hard moeten wegrennen, maar alles in mij is gefascineerd. Mijn lichaam is heet, nat en staat op spanning. Hij zegt: ‘Kom bij me.’

Ik loop op mijn hakken naar hem toe en pak zijn hand vast die hij heeft uitgereikt. Hij pakt me zacht vast bij mijn heupen en zet me schrijlings op hem, mijn benen raken het koude leer naast zijn heupen. Hij gaat met zijn handen door mijn haren en streelt mijn hoofd, daarna mijn nek en gaat langzaam naar mijn borsten. Zijn vingertoppen strelen met een ultralichte aanraking de bovenkant van mijn borsten en gaan naar mijn tepels. Hij pakt mijn borsten in zijn handen en streelt langzaam met zijn duimen over mijn tepels. Ze staan fier overeind en stroomstootjes schieten naar mijn clit. Hij zegt: ‘Heb je gevoelige tepels Dominique? Maak ik je dan extra nat?’ Ik laat een zacht kreuntje uit mijn mond ontsnappen en duw mijn borsten harder in zijn handen. Dit gevoel is goddelijk. Hij stopt met strelen, kijkt me aan en zegt: ‘Dominique? Geef antwoord.’ Ik kijk in zijn ogen en zeg: ‘Ja, dat vind ik erg lekker. Ik word er nat van.’ Met een tevreden grom pakt hij mijn borsten weer vast en zegt: ‘Dat ga ik eens even checken.’ Waarna hij met 1 hand van mijn borst naar mijn buik, heel rustig naar mijn clit gaat. De andere hand blijft op mijn borst en knijpt in mijn tepel. Hij doet er verdomde lang over naar mijn clit en ik word ongeduldig. Ik ga wat verder omhoog met mijn lichaam zodat zijn hand eerder bij mijn clit is. Hij moet lachen en fluistert; ‘Geduld Dominique, het wordt zo extra lekker.’ Ik adem zwaar en wacht tot hij met zijn vingers bij mijn clit is aangekomen. Zodra hij mijn clit streelt laat ik mijn hoofd achterover vallen. Een vinger wrijft langs mijn opening en hij gromt. Hij zegt: ‘Je bent heerlijk nat, je geniet hiervan. Ik ga je zometeen met mijn handen laten komen. Ik wil dat je me altijd blijft aankijken, ik wil je ogen zien als je klaarkomt.’ Ik weet niet of hij een antwoord verwacht, dus ik zeg: ‘Oké.’ Hij geeft een kort likje over mijn tepel en zegt: ‘Je wilt niet weten wat ik met je van plan ben. Ik hoop dat je morgen niet veel lichamelijk inspanning hoeft te verrichten, want ik zal je zo lang en hard neuken dat je morgen niet meer kunt lopen.’ Toen hij dit zei zette hij zijn woorden kracht bij door in mijn tepel te bijten. Nét hard genoeg om een gilletje bij me te ontlokken. Mijn tepel brandt na, mijn lichaam is heet, nat en gewillig. Zijn woorden zouden me moeten afschrikken, maar ik vind het erg geil. Zijn vinger glijdt bij mij naar binnen en hij beweegt hem langzaam op en neer. Ik hoor een zacht soppend geluid wat erg erotisch is. Hij stopt een tweede vinger in mijn vagina en begint me stevig te vingeren. Ik laat een kreuntje ontsnappen en we kijken elkaar in de ogen aan. Zijn mond geeft zachte kusjes in mijn nek en hij gaat richting mijn borst. Eerst sabbelt hij aan de ene borst, daarna gaat hij langzaam naar de andere borst. Nog steeds met 2 vingers in mij gaat hij langzaam uit me. Hij begint mijn clit te strelen en ik merk dat mijn orgasme niet lang meer op zich laat wachten. Ik laat mijn hoofd als automatisch achterover vallen waar ik volledig kan genieten van zijn aanraking. David zegt: ‘Je ogen Dominique, kijk me aan als je klaarkomt.’ Ik doe mijn hoofd omhoog en kijk in zijn ogen. Hij blijft rondjes draaien op mijn clit en de eerste tekenen van mijn orgasme komen opzetten. Alle zenuwuiteinden komen samen onderin mijn buik en David zegt: ‘Goed zo Dominique, kom klaar voor me.’ Die geile woorden halen me over het randje en ik spat in duizend stukjes uiteen in de armen van David. We blijven elkaar aankijken terwijl het vuur door mijn lijf schiet. Hij zegt: ‘Goed zo.’ En hij lacht tevreden. Ik adem zwaar en ik laat mijn voorhoofd op zijn schouder vallen.

Dit is het meest erotische wat ik ooit heb meegemaakt. Een man die precies weet wat hij moet zeggen en wat hij moet doen om mij klaar te laten komen.

Ik ben uitgeput en moet even bijkomen. Hij grinnikt in mijn oor en fluistert: ‘Dit was voor jou, nu gaat het om mij.’ Hij gaat staan met mij in zijn armen en tilt me moeiteloos op. Hij zegt: ‘Sla je benen om mijn middel.’ Ik doe wat hij zegt en ik voel me veilig in zijn armen. Mijn voorhoofd nog steeds rustend op zijn schouder brengt hij me naar boven. Ik hoor een deur opengaan en kijk op. We zijn in zijn slaapkamer. Hij doet het leeslampje naast zijn bed aan en hij zet me neer op de rand van zijn bed. Hij stapt een paar passen naar achteren en begint zichzelf uit te kleden. Ik heb eersterangs uitzicht op de lekkerste man op aarde. Zijn haar valt over zijn voorhoofd en zijn ogen schieten vuur. Vol begerigheid en opwinding. Zijn overhemd gooit hij op een stoel en laat zijn broek op de grond vallen. Ik kijk vol verwachting naar zijn boxer, ik zie er een grote bobbel inzitten en kan niet wachten tot hij tevoorschijn komt. Hij doet langzaam zijn boxer uit en laat deze ook op de grond vallen. Zijn pik is iets groter en dikker dan mijn vorige vriendjes en staat fier overeind. Ik adem zwaar en ik merk plotseling dat ik weer geil ben. Ik heb nog geen 10 minuten geleden een orgasme gehad, maar ik merk dat door deze prachtige man mijn libido wordt aangewakkerd.

David laat zijn hand om zijn penis glijden en streelt zichzelf langzaam. Ik lik mijn lippen want ik heb zin om zijn pik te proeven. Hij komt al strelend op mij aflopen en gaat voor me staan. Hij kijkt op mij neer, ik kijk in zijn ogen. Hij zegt: ‘Deze is voor mij. Doe je mond open.’ We staren elkaar aan en ik doe mijn mond open. Het topje van zijn pik raakt mijn tong, ik proef de eerste druppel voorvocht over mijn tong smelten. Ik sluit mijn lippen om zijn pik en hij doet zijn handen in mijn haren. Hij trekt aan mijn haren om mijn hoofd iets naar achteren te bewegen om vervolgens langzaam op en neer te bewegen in mijn mond. Ik laat mijn tong soms om zijn pik wikkelen en hij zegt: ‘Je hebt een heerlijke mond om te neuken weet je dat? Dit is het geilste wat ik ooit heb gezien.’ Ik voel hem harder worden in mijn mond. Hij pakt mijn hoofd steviger beet en neukt mijn mond met meer precisie. Langzaam gaat hij heel diep zodat zijn ballen mijn kin raken. Hij kreunt en zegt: ‘Je neemt me helemaal in je mond tot aan mijn ballen. Ik vind het heerlijk om dit mondje te neuken.’ Nadat hij met zijn topje mijn keel heeft geraakt gaat hij weer langzaam naar buiten om vervolgens weer terug in mijn mond te stoten. Hij voert het tempo op en beweegt mijn hoofd zo zodat ik hem kan aankijken. Hij zegt: ‘Slik me en kijk me aan terwijl ik in je mondje spuit.’ Ik voel zijn pik opzwellen en ik kijk hem aan terwijl ik zie dat hij zweetdruppels op zijn voorhoofd heeft staan. Zijn ogen boren in die van mij en er ontsnapt hem een laag gegrom terwijl ik de eerste warme straal sperma in mijn mond voel spuiten. De vloeistof loopt over mijn tong en ik slik het door. Hij smaakt zoutig en mannelijk. Nog een aantal stralen sperma raken mijn tong en keel en ik lik gretig zijn vloeistof op. Hij zegt: ‘Lik me schoon Dominique.’ Ik kijk hem aan en zuig nog een aantal keren zijn pik in mijn mond waarbij ik mijn tong het werk laat doen. Zijn pik wordt wat slapper waarna hij een pasje naar achteren stapt. Hij kijkt me met een tevreden glimlach aan terwijl er nog een klein straaltje sperma langs mijn mond naar beneden loopt. Met zijn duim veegt hij het kleine restje op en houdt hem voor mijn mond. Hij zegt: ‘Lik mijn vinger.’ Ik wist niet hoe sensueel het likken van een vinger wat druipt met sperma was, maar zo geil als vanavond ben ik nog nooit geweest. Ik doe mijn mond open en lik zijn vinger af. Een laag gegrom komt uit zijn keel, wat ik als compliment beschouw. Hij zegt: ‘Deze was voor mij, in de woonkamer was voor jou, deze wordt van ons.’ Hij duwt me op zijn bed en komt op mij liggen. Zijn pik voel ik tegen mijn dijen en is alweer half hard. Zijn mond geeft me overal kusjes. Hij begint op mijn mond, gaat langzaam van mijn wang naar mijn nek en volgt een lijn naar mijn borsten. Mijn handen gaan door zijn haren en hij kust en likt mijn tepel. Die is nog gevoelig van de behandeling die het heeft gekregen in de woonkamer, maar het gevoel is heerlijk. Ik duw mijn borst in zijn mond en hij zegt: ‘Vindt mijn meisje dit lekker?’ Zijn meisje.. iedere keer als hij dit zegt fladderen er vlinders in mijn buik rond. Ik zeg: ‘hmhm’ meer kan ik niet zeggen, hij heeft me in een trance. Hij schuurt met zijn tanden langs mijn tepel en gaat daarna rustig naar mijn buik. Zijn tong likt mijn navel waarna hij doorgaat naar het gevoelige plekje tussen mijn dijen. Ik laat er altijd een klein streepje staan door de schoonheidsspecialiste. De rest is glad geharst en ik krijg een goedkeurend kreuntje van hem te horen. Langzaam voel ik zijn tong mijn clit raken en hij geeft er een lange lik aan.

Mijn hoofd valt op het matras terwijl ik geniet van zijn aanraking.

Zijn tong tast richting mijn opening waar hij vervolgens zijn tong in mijn opening steekt. Zijn handen gaan van mijn borsten naar mijn clit. Hij beweegt cirkeltjes over mijn clit en neukt met zijn tong mijn vagina. Ik til mijn hoofd op om hem aan te kijken. Hij stopt en zegt: ‘Ik wil nog niet dat je komt, ik wil mijn pik in je voelen als je komt. Ik wil je om me heen voelen.’ Terwijl hij omhoog beweegt om een condoom uit zijn nachtkastje te pakken leun ik op mijn ellenbogen.  Hij doet het condoom om en plaatst zichzelf voor mijn opening. Hij kijkt me aan en zegt: ‘Je bent nat genoeg om me helemaal in je te hebben. Ik ga je hard neuken, ben er klaar voor.’ Hij peilt mijn reactie en wat hij ziet is vuur, hitte en verleiding. Ik zeg hem zonder woorden dat hij me hard mag nemen. Graag zelfs, ik heb het nodig. Hij ziet het in mijn ogen en zonder nog meer woorden stoot hij hard naar voren. Hij ramt zijn pik in me maar op deze sensatie was ik niet voorbereid. Zijn dikte doet dingen met mijn binnenste wat ik nog nooit eerder heb gevoeld. Niet alleen mijn clit staat in vlam maar aan de binnenkant van mijn vagina voel ik ook een brandende hitte. Ik denk dat men dit de G-spot noemt. Ik kreun wanneer hij diep in me komt en David voert het tempo op. Hij zegt: ‘Normaal kom ik niet zo snel nog een keer, maar je doet dingen met me die ik niet begrijp. Je kutje knijpt me helemaal fijn en ik vind het heerlijk.’ We brengen elkaar weer naar een hoogtepunt en ik weet dat ik hem moet aankijken. Hij zegt: ‘Nog even volhouden, nog..’ stoot ‘..niet..’ stoot  ‘..komen.’ Na nog 3 stoten kijkt hij me aan en zegt: ‘Ik ga in je kutje komen, kom voor me klaar Dominique.’ Deze woorden is alles wat ik nodig had en ik kom hard klaar. Ik gil het uit en mijn vagina pulseert om zijn pik. Hij gromt hard en ook hij komt klaar. Hij zegt met een grommende stem: ‘Ik vind het heerlijk hoe je kutje me vastgrijpt en me iedere druppel uitmelkt.’

Hij valt met zijn bovenlijf op me en zo blijven we even rustig liggen. Beiden ademen we zwaar en ik streel hem zachtjes over zijn rug. Hij kreunt zachtjes in mijn oor, hij geeft me een kusje in mijn nek en zegt: ‘De lekkerste seks die ik ooit heb gehad.’ Ik lach zachtjes en geef hem een kusje terug in zijn nek. Ik zeg: ‘Zeg dat wel.’ Na een paar mintuten voel ik hoe zijn pik in mij krimpt waardoor hij opstaat uit bed. Hij doet het condoom af en loopt naar een aangrenzende kamer. Ik hoor water dus mijn vermoeden is dat dit de badkamer is. Hij komt terug in zijn naakte mannelijkheid en tilt me van zijn bed. In zijn armen loopt hij met mij naar zijn badkamer en doet de douche aan. Zodra deze warm is stappen we beiden het douchehokje in. Hij wast mijn haren en sopt me in met douchegel. Als hij klaar is doet hij zichzelf snel wassen waarna we samen uit het hokje stappen. Hij pakt een handdoek en droogt mij en mijn haren af. Hij wikkelt de handdoek om mijn haren en daarna doet hij zichzelf afdrogen. Hij zegt: ‘Ik heb hier nog ergens een reserve tandenborstel liggen. Hij zoekt in zijn kastjes en vindt de tandenborstel. We poetsen beiden onze tanden. Ik ben uitgeput en kan een geeuw niet onderdrukken. Hij omhelst me en zegt: ‘Je bent moe, je blijft hier slapen. Hoe laat moet je morgen je wekker zetten?’ Ik zeg: ‘Ik had morgen nog geen plannen gemaakt, dus ik hoef geen wekker te zetten.’ Een mooie lach komt tevoorschijn en hij zegt: ‘Ben je morgen de hele dag van mij? Oh Dominique, je maakt me de gelukkigste man op aarde.’ Ik moet hierom lachen en hij tilt me weer in zijn armen. Hij legt me neer op zijn bed en pakt de dekens die hij om me heen legt. Hij komt naast me liggen en pakt me vast waardoor we lepeltje lepeltje gaan liggen. Een man die weet hoe hij een vrouw moet behagen en nog knuffelen erna ook. Bof ik even.. Hij kust me in mijn nek en samen vallen we in slaap…..

Lees wat er verder gebeurt in dit verhaal: David