Een verhaal van Mike. Bedankt Mike voor het insturen van je verhaal! Veel leesplezier.

Ik ben onderweg naar de luchthaven van Milan Malpenze met een ongelofelijk overwinningsgevoel. Ik heb namelijk net een order naar binnen gesleept, welke het jaar helemaal goed maakt en ook mogelijkheden biedt voor de komende jaren. Ik zit nog druk met mijn baas te bellen als ik op de taxi stand van de luchthaven kom. Zodra ik de deur open doe, komt de hitte me weer tegemoet. Het is tegen de 40 graden en in mijn pak is het bijna niet uit te houden. Snel wil ik dan ook naar de airco gekoelde incheck balie hal. Toch blijf ik nog even staan als mijn aandacht wordt getrokken naar de taxi voor me. Daar stapt net een jonge meid uit de taxi met benen die wel tot de hemel reiken. Benen die zichtbaar zijn tot het jurkje halverwege haar bovenbenen. Wat een hemelse verschijning denk ik bij mezelf, ook al is ze aan het praten/schreeuwen in een mix van Italians en Nederlands door de telefoon alsof het noodweer is. Ze is duidelijk not amused met degene aan de andere kant van de lijn. Als ze haar koffer, waarop een wit dun vestje ligt, aanpakt van de taxi chauffeur hangt ze op en lijkt ze een beetje te breken en woede maakt ruimte voor tranen in de ogen. Ze loopt snel voor me de hal in en ik volg haar voorbeeld. Direct voel ik de koelte van de airco die blaast bij de deur en blijf even staan om de koelte ook door te laten dringen tot onder mijn kleding. De vrouw is snel verder gelopen en zie ik nog net om de hoek verdwijnen.

Ik moet ook die kant en loop rustig. Net om de hoek zie ik het witte vestje van de vrouw op de grond liggen en in de verte loopt ze in snelle pas verder. Ze heeft duidelijk niet in de gaten dat ze wat verloren is en de gentleman die ik ben, versnel mijn pas met het vestje in mijn hand. Ik moet nog aardige moeite doen en pas als ze in de rij staat voor de incheck balie haal ik haar in. Voorzichtig tik ik haar op de schouder om vervolgens bliksemsnel een vliegende handtas te ontwijken. In Italiaans schreeuwt ze me nog wat toe, maar dan schrikt ze als ze me ziet. Blijkbaar had ze iemand anders verwacht, waarvan ze niet gediend was en al snel begint ze zich te verontschuldigen als ze ziet dat ik haar vestje in mijn hand heb. In Engels maak ik haar duidelijk dat ik haar niet begrijp en vloeiend gaat ze over in het Nederlands. Ik had altijd gedacht dat mijn Engels accent best OK was, maar ze heeft direct door dat ik ook uit Nederland kom. Ook, want ze stelt zich voor als Lotte, een mooie naam die ik echt heel goed bij haar vind passen. Wat ook heel goed bij haar past is de glimlach die ze nu op haar gezicht heeft. Als ze dan ook nog de grote zonnebril voor haar ogen weg haalt en op haar hoofd zet, ben ik spontaan verliefd ook al ziet ze er duidelijk een heel stuk jonger uit dan mij. Ik probeer in een paar seconde haar helemaal in me op te nemen, zonder dat ik probeer te lang te staren. Ze heeft licht blauwe ogen en in combinatie met haar rode lippen vind ik haar echt een verschrikkelijk mooie meid die volwassenheid uitstraalt. Haar mooie ronde vrouwelijke vormen die door haar jurkje worden geaccentueerd dragen hier ook aan bij. Ze zou makkelijk door kunnen gaan voor een topmodel. Het enige smetje is de licht uitgelopen mascara door de tranen van eerder.

Ik heb een paar tellen nodig om weer op aarde te landen en overhandig haar dan haar vestje. Ik voel een tinteling door mijn lichaam als hierbij haar vingers zachtjes langs de mijne glijden en hou het daardoor iets langer dan normaal vast. Dit voelt een beetje ongemakkelijk van mijn kant uit, maar na nog een bedankje van haar kant, gaat dit gevoel snel weg. Als Lotte vervolgens aan de beurt is, zeggen we elkaar gedag en loop ik richting de controle post. Als ik dan had om gekeken, had ik gezien dat de interesse wederzijds is. Lotte kijkt me na en houdt me in de gaten als ik vervolgens alles uit mijn kleine koffertje moet halen en me “half” moet ontkleden (riem, schoenen).

 

Pas na de controle zie ik dat het vliegtuig 2 uur is vertraagd en besluit in een bar te gaan zitten om nog wat werk te kunnen doen onder het genot van een drankje. Een half uur later wordt mijn aandacht getrokken door een mooie verschijning. Het is Lotte. Het vestje zit nu goed vast geknoopt aan de kleine trolley die ze nog met zich mee trekt en ze heeft haar dodelijk handtasje losjes om de schouders. Ze heeft zich duidelijk weer een beetje op orde. Haar make-up is subtiel bijgewerkt en haar lichtbruine haren in een staart. Haar mooie soepele tred doet me echt vermoeden dat ze modelwerk doet. Niet zoals op de catwalk van die schriele meiden, maar haar vrouwelijke vormen precies in de juiste verhouding met haar ellenlange benen. Ze heeft me niet gezien (of doet net alsof), maar “toeval” wil dat ze recht tegenover me komt zitten. Als ze zich achter het tafeltje op de doorlopende bank heeft geschoven, merkt ze me pas op. We kijken elkaar wat langer dan normaal aan en ik smelt weer een beetje als ze weer naar me glimlacht. Pas dan kijk ik weg, maar zie nog net dat ze een dankbaar knikje voor eerder geeft.

Ik duik weer in mijn werk en ook zij lijkt zich te verdiepen in haar tablet die ze op tafel heeft gestald. Ze bestelt ook wat te drinken en niet veel later staat er een goot glas witte wijn bij haar op tafel. Toch kijk ik af en toe op, waarbij onze blikken elkaar een aantal keer kruisen terwijl ze een klein slokje neemt van haar wijn. Ik schat haar zo midden 20 en met mijn 37 jaar mag ik dan wel een stuk ouder zijn, toch probeer ik een beetje met haar te flirten. Normaal zou ik dat niet zo snel doen, zeker niet gezien het leeftijdsverschil, maar door mijn overwinningsgevoel lijk ik wat meer te durven. Het feit dat ze niet boos wordt (en ik weet hoe boos ze kan doen) en zelfs een beetje terug lijkt te flirten, durf ik haar ook steeds wat langer aan te kijken.

Van werk komt het nu niet meer denk ik bij mezelf en ruim mijn laptop op. Ik laat daarbij wat papieren op de grond vallen en ga op mijn hurken zitten om ze op te rapen. Onbedoeld kijk ik haar kant op en merk dan pas dat ik van deze positie zicht heb op haar lange benen onder het kleine tafeltje. En dat niet alleen; ik kan zelfs een beetje tussen haar benen kijken. Niet dat er iets te zien is, want haar benen zijn zo goed als gesloten, echter het idee alleen al, brengt me een beetje van slag en blijf verstijfd zo zitten. Dit lijkt ze nu ook door te hebben, want ik voel hoe ze naar me kijkt en dat ze weet waar mijn blik op gericht is. Ik begrijp dat dit een lastige situatie zal worden om op een goede manier aan haar uit te leggen. Ik kijk haar nu met verontschuldigde ogen aan en begin te stotteren om mijn excuses al aan te bieden. Echter wat dan gebeurd, kan ik nog steeds niet bevatten. In plaats van haar benen stevig bij elkaar te houden en me boos te beschuldigen van ongepast gedrag, schuift ze haar benen juist iets verder uit elkaar. Ik loop rood aan als ik zicht krijg op een blauw slipje. Het duurt misschien maar een paar seconde, maar voelt als minuten. Het moment dat ze haar benen weer heeft gesloten, sta ik snel weer recht en ga terug op het bankje zitten. Nog steeds weet ik me niet echt een houding aan te nemen en haar mysterieuze glimlach, veranderd daar niks aan. Met een laatste grote teug drinkt ze haar wijn op en staat op. Ik verwacht dat ze haar spullen gaat pakken en weg gaat lopen, maar ze pakt alleen haar damestasje vast. Het gevoel dat ik nog steeds onpasselijk gedrag heb vertoond, doet me denken aan het ergste wat ze met dat handtasje gaat doen. Helemaal als ze vlak voor me stil staat en ik wil het liefst in het niets verdwijnen. “Wil jij even op mijn spullen passen als ik naar het toilet ga?”  en loopt zonder een antwoord af te wachten door. Het zweet liep me al langs mijn nek en hartslag 180. Ik heb even nodig om weer tot rust te komen.

Ik vind dat ik toch wel wat goed te maken hebben en bestel voor mezelf en haar een nieuw drankje. Bij terugkomst kijkt ze verrast als ze een glaasje champagne op haar tafeltje ziet staan. Ze heeft wel direct door dat ik de schuldige ben en ze bedankt me met een klein knikje terwijl ze weer op de bank plaats neemt en haar tasje naast haar legt. Tegelijk heffen we het glas en proosten we. Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van de bubbels en het lijkt Lotte ook wel te smaken. Met “Wil je anders niet bij me komen zitten? Alleen drinken is toch niet gezellig.” nodigt ze me uit aan haar tafeltje. Uiteraard aanvaard ik haar uitnodiging en zit slechts een paar tellen later recht tegen over, enkel gescheiden door een glazen tafeltje. Vanaf het begin hebben we een geanimeerd gesprek. Ze heet dus Lotte, van origine uit Nederland, maar vanwege haar werk (ze is dus echt model) heeft ze ook een appartement in Milaan, die ze tot heel kort geleden nog deelde met haar Italiaanse vriend Fabio. Want daar ging haar eerdere gesprek dus over. Ze heeft het uitgemaakt en verteld dat hij binnen een week weg moest zijn. Want dan zou ze weer terug zijn voor een nieuwe opdracht.

Het lucht haar duidelijk op om dit uit te spreken, maar over het voorval van eerder rept ze geen seconde. Het blijkt dat ze ook op dezelfde vertraagde vlucht zit te wachten en samen lijken we maar wat blij dat we dit nu niet alleen moeten doorstaan. Het blijft dan ook niet bij dat ene glaasje en bestellen dan ook nog een lekkere risotto om de maag verder te vullen. De tijd vliegt voorbij als het ware en ondanks het slechte begin van haar dag lijkt ze steeds wat meer op te fleuren. Ze verteld vol passie over haar werk en lijkt ook echt geïnteresseerd in de in mijn ogen saaie baan als vertegenwoordiger. We laten ons de risotto op een zee van champagne goed smaken en er blijft dan ook niks over.

Dan weet ze me wederom te verrassen.

Als de ober onze borden heeft weg gehaald, zie ik door de glazen tafel haar handen op haar schoot. Dit is natuurlijk niet apart, maar als ze dan haar handen weg haalt, zie ik dat er een klein blauw string op haar benen ligt. Mijn blik schiet omhoog en weer zie ik dat mysterieuze glimlachje. Mijn blik gaat dan weer naar beneden, waar ze het stringetje nu weer heeft weg gehaald en in haar rechterhand vast houdt. Maar dat is niet het enige wat ik zie. Haar jurkje was al kort, maar heeft ze nu nog verder om hoog geschoven. Langzaam doet ze haar benen uit elkaar en is mijn blik vast gelijmd op dat ene plekje tussen haar benen. Het jurkje schuift daardoor nog wat hoger en dan zie ik de aanzet tot haar spleetje met een dun streepje haar er net boven. Wat gebeurd hier nu, denk ik bij mezelf. Waar ik eerst nog dacht dat het gluren van mij niet door de beugel kon, zit deze bloedmooie meid me hier gewoon op te geilen en lijkt daar heel veel plezier in te hebben. Helemaal als ze ziet dat ik een beetje rood aanloop en door krijgt dat ik wat ongemakkelijk met mijn heupen heen en weer zit te bewegen. Deze hele situatie heeft  namelijk ook invloed op mijn jongeheer, die op zoek is naar ruimte die er eigenlijk niet is. Het wordt nog erger als ze met haar linkerhand haar jurkje nog wat verder omhoog schuift en daarbij wat verder onderuit zakt, zodat ze me een volle blik op haar kutje gunt. De bobbel in mijn broek is onmiskenbaar, en ik kijk wat schichtig om me heen. Ben ik de enige die dit kan zien en valt het andere op dat ik hier met een half stijve zit? Gelukkig zie ik dat dichtstbijzijnde persoon op bijna 3 meter met haar rug naar ons toe zit. Als ik dan weer terug kijk, heeft ze haar linkerhand tussen haar benen geschoven en duwt haar wijsvingers tussen haar lipjes door.

Ze blijft me opgeilen en ziet de bobbel in mijn broek alleen maar groeien tot aanzienlijke proporties. Zonder iets te zeggen, duwt ze haar jurkje dan weer tot fatsoenlijke hoogte en lijkt de show voorbij. Ze blijft me echter diep en zeer geil aankijken. Mijn hartslag klopt in mijn pik en zorgt voor een op en neer gaande beweging van de bobbel.  Dan staat ze op en stopt even vlak naast me, waarbij mijn ogen ter hoogte van haar mooi gevormde heupen zijn. Haar linker wijsvinger houdt ze voor mijn lippen en zonder me te bedenken lik ik deze af en proef haar geil. “Als je nog een toetje wil, kom dan over een minuutje naar het invalidentoilet hier om het hoekje” en wederom loopt ze weg zonder mijn antwoord af te wachten.

Ik wacht netjes een minuut, maar loop dan in versnelde pas richting het toilet. De deur staat op een kier en ik schuif hem open. Ik wordt direct naar binnen getrokken en de deur gaat achter me op slot. “We willen natuurlijk niet gestoord worden, fluistert ze in mijn oor” als ze zich van achteren tegen me aan drukt. Met haar armen om me heen trekt ze zich nog steviger tegen me aan en voel haar borsten met harde tepels in mijn rug. Ze gaat wat op haar tenen staan om een kusje in mijn nek te geven. “En nu ’s even voelen of je wel zin hebt in een toetje”. Gericht gaat haar rechterhand naar beneden en legt hem op mijn kruis. Direct weet ze mijn pik te vinden en knijpt er zachtjes in. Dit zorgt ook meteen voor een reactie bij mij en ze voelt hem langzaam verder groeien terwijl ze zachtjes door masseert. Behendig weet ze met haar linkerhand mijn riem los te maken, gevolgd door het losmaken van de knoop en beneden schuiven van de rits. Ik voel haar hand nu over mijn boxershort schuiven en haar vingers krullen zich om mijn nu harde lid. Ik heb een microfiber boxershort aan, waardoor het bijna voelt alsof ze hem echt in haar hand heeft. Verder zorgt de elastische stof er voor dat ik, nu zonder de weerstand van mijn broek, kan blijven groeien en hij zich omhoog duwt in mijn shorts. Door haar klemmende vingers schuift mijn voorhuid terug en komt mijn gevoelige eikel “bloot” te liggen. Alsof ze dit door heeft, legt ze haar duim er op en wrijft  er over. Ik kreun zachtjes, wat haar alleen maar meer aanspoort. Ze wil dan ook meer en met haar linkerhand trekt ze mijn boxershort wat naar voren en naar beneden, zodat mijn pik, die nu al aardige proporties heeft aangenomen er niet achter blijft hangen. Nu ze alle vrijheid heeft, pakt ze het wat steviger aan en maakt lange trekbewegingen, waarbij mijn voorhuid heen en weer gaat over mijn eikel. Voorvocht zorgt voor de verdere smering, zodat ze steeds sneller kan gaan, terwijl er nog meer bloed in mijn pik stroomt en hij zelfs nog wat dikker wordt.

“mmm wat heb jij toch een lekkere pik en wat ben ik nu toch zo geil!” Dan laat ze me los en terwijl ze om me heen loopt trekt ze haar jurkje over haar kontje. En wat voor een kontje. Stevig, maar heerlijk bol. Ik begrijp wel dat ze model is voor o.a. badkleding. Ze legt haar handen op de wastafel en duwt haar kontje naar achteren.

“Kom, geen verdere tijd te verspillen….. Ik wil jouw heerlijke pik diep in mijn druipend kutje”. Ik kan haar directe aanpak, die ze nog maar ‘s bevestigt door haar benen wat verder uit elkaar te zetten, zeker waarderen. Ik zie gewoon haar lipjes glimmen van geilheid. Ik pak mijn pik in mijn hand en richt hem tegen die glanzende lipjes aan. In 1 harde stoot duw ik hem naar binnen, waarbij ze haar adem inhoudt om het gevulde gevoel te verwerken. Ik blijf zo even staan tot ze weer verder ademt en begin haar dan met lange halen te neuken. Ik heb mijn handen op haar heupen en trek haar wat naar achteren elke keer als ik in haar stoot. Maar lang hoeft dat niet, want ze beweegt nu uit zich zelf naar me toe om me maar zo diep mogelijk in haar te krijgen. Het tempo gaat ook langzaam de hoogte in en naast het geklets tegen haar billen, wordt haar gezucht steeds nadrukkelijker aanwezig.

Ik kijk over haar gekromde rug in de spiegel en zie mezelf hoe ik deze wonderschone meid aan het bewerken ben met mijn pik. Ik kan dit bijna niet geloven, maar als ze dan naar voren kijkt en ik die geile blik in haar ogen zie en haar soppend kutje hoor, weet ik dat dit geen droom is. Ik begin nog wat sneller in haar te stoten en ondanks dat ze zo nauw aanvoelt, kan ik mijn eigen hoogtepunt nog uitstellen. Dit zeker geholpen door de hoeveelheid vocht die ze weet te produceren. Aan de ene kant verbaasd het me dan ook niet dat ze begint te kreunen dat ze dichtbij is en dit moedigt mij alleen nog maar meer aan.

Boven het geklets tegen haar billen uit, klinkt een klein gilletje en voel ik hoe ze klaar komt. Haar kutje knijpt stevig om mijn pik en hoor het soppend geluid alleen nog maar toe nemen als ik zachtjes blijf door stoten om haar orgasme zo lang mogelijk te verlengen. Deze meid is nog steeds super geil en dat ene hoogtepunt lijkt nog niet voldoende voor haar te zijn. Ze leunt nu met 1 arm op de wasbak en ik voel hoe ze met haar vingers haar klitje begint te bewerken, waarbij ze ook mijn pik raakt, die nog steeds diep in haar zit geborgen. Ik help haar gewillig door mijn vingers knijpend in haar heupen te zetten en haar zo stevig tegen me aan te trekken. Mijn pik zit nu zo diep mogelijk in haar dat ik haar helemaal op vul. Dit is voor haar de druppel en voor een tweede keer komt ze klaar. Nu nog heftiger en ik voel haar geil langs mijn pik spuiten en zelfs ook wat naar buiten vloeien.

 

We blijven zo zeker een minuut staan. Terwijl ze hangend over de wasbak langzaam tot rust komt en haar knijpende bewegingen af nemen. Het scheelde daarbij niet veel, of ik was ook klaar gekomen. Ik laat mijn grip op haar los en trek me terug. Mijn pik is nog steeds zo hard en staat stijf naar voren als deze uit haar kutje glijd. Hij glimt ook helemaal van haar vocht, wat nu als een klein stroompje uit haar druipt, langs haar benen naar beneden. Wat een geil gezicht! Hetzelfde zie ik ook op haar gezicht als ze zich omdraait. “Dit is precies wat ik nodig had! En wat ben ik blij dat je een goed uithoudingsvermogen hebt. Dat kon ik niet zeggen van Fabio, lacht ze gemeen en als een laatste sneer naar haar ex.”. Dan kijkt ze naar beneden naar mijn pik. Die schokt nog een beetje terwijl het bloed er maar naar toe blijft stromen. Ik kan je natuurlijk niet zo naar buiten sturen en het is ook zonde van je zaad als je zelf niet komt. Ze gaat nu voor me op de knieën zitten en neemt hem weer in haar hand. Vol belangstelling kijkt ze er naar als ze met haar vingers mijn voorhuid weer naar achteren trekt. Er vormt zich een druppeltje en om te voorkomen dat deze op de grond valt, likt ze hem er van af. Wat een heerlijk gevoel geeft dat als haar tong over mijn eikel schuift. Haar tong gaat nu ook verder op verkenning en haar lippen volgen terwijl ze me in haar mond neemt.

Ik kreun als ze zachtjes met haar tanden over mijn stam schraapt en mijn eikel bijna tegen de achterkant van haar mond duwt. Waarbij ik de dame in kwestie wel ’s moet helpen om het juiste pijptempo te bepalen, weet zij dit feilloos zelf te vinden. Ik voel hoe mijn zaad begint te koken, wat zij ook door lijkt te hebben als ze mijn zak masseert. Ik zucht en kreun en laat haar merken dat ze me bijna zo ver heeft. Ik kijk naar beneden en zie hoe diep ze me in haar mond heeft, maar ook de intens geile blik als ze naar me omhoog kijkt. De eerste lading schiet tegen haar keel aan en ook al lijkt ze genoeg ervaring te hebben, wordt ze er door verrast. Maar gelukkig hersteld ze zich snel en haalt hem wat verder uit haar mond. Mijn eikel rust op haar tong en zie nog meerdere stralen haar mond in spuiten. Deze hele situatie heeft me zo geil gemaakt (en het feit dat ik al een week droog sta; zelfs zonder eigen handen arbeid) dat er maar geen eind aan lijkt te komen.

Mijn witte zaad druipt dan ook bijna langs haar mondhoeken weer naar buiten, maar met een snelle tong beweging slurpt ze dit weer naar binnen. Wat een geile meid denk ik weer als dan eindelijk mijn pik wat in stijfheid begint af te nemen. Ze slikt alles door en zorgt er ook met haar tong voor dat de laatste druppeltjes die aan mijn eikel hangen, niet worden verspild. Terwijl ze opstaat kijkt ze me met een tevreden blik aan. “mmm dit was echt het beste toetje wat ik in lange tijd heb gehad! En je hebt me echt geholpen om de dag die zo slecht begon weer een positieve draai te geven.” Vervolgens geeft ze me nog een lekkere slordige tongzoen, waarbij ik een mix van mijn en haar geil proef, wat eigenlijk best lekker is.

Ik trek vervolgens mijn shorts weer omhoog en berg mijn pik netjes weer op onder de elastische stof, die aanvoelt als een tweede huid. Dan volgt mijn broek en ben ik weer redelijk fatsoenlijk. Dat kan niet van Lotte worden gezegd. Daar is wel wat meer voor nodig aangezien haar sappen langs haar benen zijn gelopen.  “Deze meid moet zich echt eerst weer even opfrissen, dus ik zie je zo wel” zegt ze en duwt me daadkrachtig richting de deur. Ik ben nog maar net buiten als ze de deur weer op slot doet. Gelukkig is er niemand in het halletje en loop ik terug naar ons tafeltje. Dan besef ik me pas, dat we onze koffers zo maar hebben achter gelaten, maar gelukkig staan ze er nog. Ik ga weer zitten en bestel snel voor ons beide nog een glaasje bubbels.

 

Het duurt even voor ze weer terug komt. Maar ze ziet er dan ook weer fantastisch uit en met geen mogelijkheid zou je kunnen zien, dat deze meid net sex heeft gehad. Haar make-up is netjes bijgewerkt, haar haar zit prima in model en ze heeft een heerlijk zoet geurtje om haar heen hangen. Het eerste moment dat ze weer tegenover me zit voelt wat ongemakkelijk aan, maar als de ober dan met de twee glaasjes aan komt, is het ijs weer gebroken. Beide geven we aan dat we dit normaal niet doen, maar hebben er ook zeker geen spijt van. In het verdere gesprek bespreken we nu ook wat meer intiemere zaken. We vertellen elkaar over onze eerdere relaties en wat we belangrijk vinden. Het is niet alleen elkaar leuk en lief vinden en op elkaar kunnen vertrouwen. Nee er moet ook ruimte zijn voor spontaniteit, ook op sex gebied. Iets wat wij beiden wel lijken te hebben gemist.  Het moment dat ze mij betrapte op het gluren, had haar doen besluiten om mij verder uit de tent te lokken. Een tent die haar erg beviel toen ze zag wat voor effect ze op me had toen ze zich zo bloot opstelde. Ze was in tijden niet zo geil geweest en had geen twijfels meer dat ze dit naar the next level wilde brengen. “Als bedankje voor het terug brengen van haar verloren vestje” verteld ze vervolgens met een dikke knipoog. En ze biecht op dat ik haar zeker niet heb teleurgesteld! Vaak was haar vriend al lang weer uitgespeeld, nog voordat zij aan haar trekken kwam. Laat staan dat ze twee keer tot een hoogtepunt kwam. Of dat door mijn leeftijd ervaring  komt, laat ze in het midden, maar ik voel me zeker gecharmeerd om zo’n compliment te krijgen van zo’n mooie meid.

De tijd vliegt om als we over van alles en nog wat praten onder het genot van nog wat glaasjes bubbels, die ons ook wel een beetje naar het hoofd stijgen. We ondersteunen elkaar dan ook een beetje en lopen net als een stelletje met haar arm om de mijne richting de gate als het eindelijk tijd is.  Lotte vliegt vaak en is een priority passagier. Ik moet het doen met economy en helaas scheiden onze wegen dan als zij eerder mag instappen. Wel geeft ze me nog een klein lief kusje op de wang en zegt tot straks misschien. Als ik dan ook in mag stappen, besef ik dat bij mijn volgende vlucht ik ook wat betere stoelen moet regelen. Lotte zit in een luxe ruime stoel, met haar beentjes languit, terwijl ik me tussen de stoel door moeten wurmen en als een sardientje gevangen zit. Het is een lange dag voor me geweest en de champagne is me ook wat naar het hoofd gestegen. Ook al duurt de vlucht maar 1,5 uur, besluit ik even de oogjes dicht te doen. Ik merk dan ook niet dat Lotte nog een keer langs loopt en me over mijn been en arm streelt, maar ze laat me verder slapen.

Als priority mag Lotte ook eerder het vliegtuig uit en zie ik haar niet direct terug. Ik doe zelf nog even een korte sanitaire stop bij de eerste de beste wc om mijn blaas van al die champagne te legen. Ook al had ik alleen handbagage, vanwege de volle vlucht moest die toch in het ruim. Ik zie Lotte ook bij de bagageband staan en ze wenkt me om naar haar toe te komen. Wachtend op onze koffers praten we nog even door en vraag ik haar of ze met de auto is. Ze blijkt met de trein te zijn gekomen, maar vanwege het late uur is dat nu geen optie meer en zal ze voor een taxi moeten kiezen. Ik twijfel even, maar stel voor dat ik wel voor taxi wil spelen.

 

Ondanks wat we vandaag hebben meegemaakt, betwijfel ik of ze met me mee zal rijden. Die twijfel is ongegrond, want meteen zegt ze ja en geeft me nog een knuffel, die net wat langer dan bij een simpel dankjewel hoort. Als ze dan ook nog verteld dat ze in Almere woont, ben ik helemaal enthousiast. Daar ben ik namelijk ook 2 maanden geleden gaan wonen!

Als de koffers er dan eindelijk zijn, lopen we samen naar mijn auto. Ik stop de koffers in de achterbank, terwijl ze al plaats neemt op de bijrijdersstoel. Ik heb een auto met lage zit, dus als ik ook ben ingestapt heb ik een mooie blik op haar lange benen, die nu netjes bedekt zijn met haar witte vestje. Het is beduidend koeler dan in Italië. Terwijl ik de parking uit rij maakt ze het zich wat gemakkelijker. Ze doet de rugleuning wat naar achteren en gaat een beetje op haar zij liggen met haar benen opgekruld, nog steeds bedekt door het witte vestje. Ik zie dat ze moe is en nog voor dat ik de A9 op rij slaapt ze en beweegt haar bovenlichaam zachtjes op het ritme van haar rustige ademhaling. Gelukkig heeft ze me nog net verteld waar ze woont en heb dit in mijn navigatie ingetypt.

Gedurende de hele rit kijk ik vaak naar haar. Zelfs bijna iets te vaak als ik een paar keer van mijn rijstrook afwijk en bijna tegen een auto naast me bots. Dit lijkt allemaal langs haar heen te gaan, als ze zo vredig naast me zit. Het lijkt zo een lief onschuldige meid, maar ik weet dat er ook een duivels kantje aan zit. Een klein half uurtje later sta ik dan voor een appartementen complex. Lotte is nog steeds ver in dromenland en ik besluit haar nog even te laten liggen om eerst haar koffers naar boven te brengen. Ik zoek de huissleutels en vind die in haar klein handtasje, verborgen onder haar blauwe string, die ze blijkbaar niet weer heeft aangetrokken. Het is een klein maar knus ingericht appartementje. Ik zet de koffers in de woonkamer en ga dan weer naar beneden. Ze ligt nog in precies dezelfde houding en zelfs als ik haar met enige moeite uit de auto heb getild, waarbij ik onbedoeld haar borsten en billen aanraak, lijkt ze gewoon door te slapen. Met de lift ga ik de twee etages omhoog en als een kersverse echtgenoot draag ik haar over de drempel en vlij haar op haar bed, waar ik de lakens al wat van af had geschoven. Wat zal ik doen? Naast haar in bed liggen en proberen haar te verleiden in een nachtelijke snack of haar zo achterlaten en mijn eigen bedje in duiken. Even beweegt ze en kruipt wat in elkaar in de foetushouding, maar slaapt dan gewoon verder. Wel heeft dit er voor gezorgd dat haar jurkje een flink stuk omhoog is gekropen en ik de aanzet tot haar billen kan zien.

Wat ziet ze er toch verschrikkelijk geil uit. Toch wil ik niet overkomen als iemand die misbruik maakt van de situatie en dek haar voorzichtig toe onder de dunne lakens.

Terug in de huiskamer ga ik op zoek naar een papiertje en pen. Papier heb ik snel gevonden op het aanrecht van de open keuken en de pen haal ik uit haar tasje, welke ik bij het zoeken naar haar sleutels al eerder had gevoeld. Ik haal ook de blauwe string er uit en laat de zachte stof tussen mijn vingers glijden. Ik ben nog maar net begonnen met het korte briefje..

“Lieve Lotte, ik vond het heel leuk vandaag. Ik heb genoten van je aanwezigheid. Je lief en gezellige karakter tijdens onze gesprekken, maar ook je spontaniteit en openheid tijdens….”

 

…als ik word opgeschrikt door twee handen die langs mijn heupen glijden. Direct daarna voel ik hoe Lotte zich helemaal tegen me aandrukt, haar stevige borsten in mijn rug. “hey geile man. Ik was even bang dat je al weg was.” Dan ziet ze het briefje op tafel, maar ook dat ik haar string in mijn linkerhand vast hebt. Ik voel me betrapt en bang dat ze me een pervers mannetje gaat vinden, maar het tegendeel is waar. “Ja de verpakking is mooi, maar heb je niet veel liever de inhoud? Ik wel namelijk.” Haar rechterhand grijpt me vervolgens stevig in mijn kruis en ik kreun als mijn pik direct reageert op deze aandacht. Ze voelt hem groeien in haar hand en ook bij haar groeit de opwinding met haar tepels die verstijven en als twee harde knopjes in mijn rug prikken.

Ze pakt me bij de hand en trekt me mee richting haar slaapkamer al zal slapen zeker niet direct aan de orde zijn. Als we voor haar bed staan, draait ze zich met haar rug naar me toe en schuift haar haren naar 1 kant over haar schouder. Ik begrijp de hint en neem het kleine hangertje van de rits tussen mijn vingers. Uiterst langzaam trek ik hem naar beneden en ontbloot steeds een stukje meer van haar rug. Over de sluiting van haar blauwe bh, met dezelfde zachte stof als haar string. Verder naar beneden tot ik uiteindelijk moet stoppen bij haar stuitje. Ik schuif daarna mijn handen onder haar jurkje. Mijn vingers krom ik om haar middel en met mijn duimen op haar wervel ga ik de weg weer omhoog tot ik bij haar bh aan kom. Met een simpele beweging maak ik de sluiting los. Verrast als ze is, geeft ze een klein gilletje als de bh los springt. En nog een keer als ik mijn handen er onder schuif en haar borsten vol in mijn handen neem. Ik voel haar tepels verder verstijven tot twee knopjes die schreeuwen om aandacht. Ik pak ze tussen mijn duim en wijsvinger beet en trek er stevig aan. Weer een gilletje, gevolgd door een goedkeurend kreuntje, waarbij ze haar billen tegen mijn kruis aan duwt. Mijn pik is nog wat harder geworden en drukt tussen haar zachte billen.

Na nog even met haar borsten te hebben gespeeld, trek ik mijn handen terug en leg deze op haar schouders. In 1 beweging schuif ik zowel de bandjes van haar jurk als haar bh van haar schouders af. Haar jurkje blijft nog hangen rond haar middel, maar de bh valt direct op de grond. Mijn handen gaan verder langs haar armen tot ik bij haar handen kom. Ze zijn wat kleiner dan de mijne, waarbij mijn vingertoppen net er over heen vallen. Ik dirigeer haar handen naar haar buik. Allebei onze vingers glijden over haar licht gespierd buikje en haar huid voelt heerlijk glad aan. Onze vingers maken cirkels rond haar navel en schuiven af en toe onder haar jurkje, die nog steeds om haar middel hangt. Ze probeert de regie over te nemen, door nog wat lager te gaan met haar handen, maar ik hou haar tegen. Ze zucht teleurgesteld en probeert het nog een keer, maar weer zonder succes.

Om haar verlangens toch een beetje tegemoet te komen, schuif ik onze handen omhoog tot bij haar borsten. Weer pak ik haar borsten beet, alleen nu zijn het haar eigen handen die stevig het zachte vlees kneden, maar wel onder mijn regie. Het teleurgestelde zuchten gaat dan ook snel over in genietend kreunen. Ik hoef haar niet verder aan te sporen en ze gaat gewoon door als ik mijn eigen handen weer naar beneden schuif. Nu ga ik wel wat verder tot over haar venusheuvel. Zonder haar schaamlippen aan te raken masseer ik haar heuveltje. Ik stimuleer daarbij de bloeddoorstroming, wat haar alleen nog maar geiler maakt. Door een beetje met haar heupen te wiebelen, schuift haar jurkje nog wat verder tot ook deze de grond valt.

Het was me nog niet eerder opgevallen, maar in de hoek van de kamer staat een grote spiegel. In de weerspiegeling, zie ik Lotte ook van de voorkant. Nu ze helemaal naakt is, kan ik niet anders dan haar vrouwelijke vormen bewonderen. Zelf heeft ze haar ogen gesloten en ziet ze me niet naar haar staren, maar als ze merkt dat ik gestopt ben haar schaamstreek te strelen, opent ze haar ogen. In haar ogen zie ik pure lust. Zelf stopt ze ook even met het kneden van haar borsten en staren we elkaar aan. “Oh, Mike. Wat ben ik blij dat ik jou heb ontmoet. Je bent precies wat ik nodig heb en precies weet hoe je me dit moet geven. Zo geil heb ik mij in tijden niet gevoeld. Ik wil je!.”

Dan is het mijn beurt om verlost te worden van de beknellende kleding. Ze draait zich om en begint mijn shirt los te maken. Ze speelt even met mijn tepels, die ook gevoelig aanvoelen. Maar al snel gaat al haar aandacht uit naar mijn broek. Behendig maakt ze mijn riem los, gaan de knopen van mijn broek open en trekt ze hem naar beneden. Die gaat even wat lastiger door de enorme bobbel in mijn boxershort, maar haar motivatie stijgt alleen maar als ze 1 van haar handen om mijn verborgen pik sluit. Ze duwt hem omhoog, zodat hij tegen de elastische band aan duwt. Het doet zelfs een beetje pijn, zo weinig ruimte heb ik nu in mijn shorts. Gelukkig verlost ze me snel uit mijn lijden en trekt ze ook het laatste stukje textiel naar beneden. Met twee handen neemt ze nu mijn pik onderhanden. Ze trekt mijn voorhuid zo ver mogelijk terug. Ik voel mijn hartslag kloppen in mijn eikel en verbaas me er over hoe vochtig hij al is. Zonder haar handen weg te nemen, stapt ze wat dichter naar me toe. Er is geen weinig tot geen bewegingsruimte meer voor haar handen. Wel kan ze nog zachtjes knijpen in mijn harde lid, wat ze maar wat graag doet.

Onze gezichten zijn op nog geen 5 cm van elkaar en we kijken elkaar even diep in de ogen voor we elkaar beginnen te kussen. Onze ogen zijn nu gesloten, maar toch zien we elkaar. Voelen elkaars verlangen, terwijl onze lippen tegen elkaar zijn aangedrukt. Onze tongen elkaar vinden en een spel spelen. Mijn handen nemen nu ook deel aan het spel. Ik pak haar kontje stevig beet. Zet mijn vingers diep in haar zacht vlees en trek haar billen wat uit elkaar. Een gesmoord gekreun kom uit haar mond die afgesloten is door mijn lippen op de hare. Onze tongen glijden duellerend langs elkaar heen.

Beetje bij beetje trekt ze me richting haar bed en net voordat ze achterover lijkt te willen vallen, knijpt ze gemeen hard in mijn pik. Ik schrik en laat haar los. Dit is precies haar bedoeling geweest, want in plaats van dat zij achterover op bed valt, ben ik degene die op mijn rug op de matras beland. Daar is dat duivels lachje weer, terwijl ze met 1 hand haar linkerborst beet pakt en haar andere hand tussen haar benen laat gaan. Eerst verdwijnt er 1 vinger tussen haar lippen, maar al snel begint ze zich met twee te vingeren. Ik leun op mijn ellebogen om maar niks van de voorstelling te missen. Ik zie hoe haar vingers glimmen van haar geil elke keer als ze soppend uit haar kutje komen. Mijn vingers gaan vanzelf langs mijn staalharde pik en trek mijn voorhuid zo ver mogelijk terug. Mijn eikel glimt ook al aardig en er drupt zelfs een beetje voorvocht op mijn buik.

“Oh Mike. Ik ben in tijden niet zo geil geweest. Laat je pik los en laat me zien hoe hard je bent. Dan laat ik jou zien hoe opgewonden ik ben. Dan laat ik je zien hoe ik mezelf klaar vinger voor je”.

Om haar woorden extra daadkracht bij te zetten, plaats ze 1 been op bed. Ik kijk nu recht tussen haar benen naar haar vingers die tussen haar opgezwollen lippen naar binnen glijden. Ze staat nu zo dichtbij, dat ik haar opwinding kan ruiken. Dit heeft ook een positief gevolg op mijn opwinding en mijn pik maakt kleine stuipbewegingen als nog meer bloed naar mijn lid stroomt. Haar ademhaling wordt zwaarder, haar vingers gaan steeds sneller. Ook haar gezicht wordt wat roder en kleine zweetdruppeltjes beginnen zich te vormen op haar voorhoofd. Als ze dan ook haar klitje begint te bewerken met de vingers van haar andere hand, is het hek van de dam. Haar gekreun gaat over in kleine gilletjes als ze klaarkomt op haar nog steeds druk bewegende vingers diep in haar soppend kutje. Met haar ogen gesloten probeert ze de sensatie in haar lichaam te verwerken en ze heeft hier duidelijk moeite mee. Pas als ze haar vingers stil houdt, lijkt ze wat tot rust te komen. Ze kijkt me nu ook weer met haar intense ogen aan. In plaats van een voldaan gevoel, lijkt ze me met met alleen nog maar een geilere blik aan te kijken. Ze pest zichzelf ook nog een paar keer door haar vingers langs haar gevoelig knopje te laten gaan. Haar lichaam schokt. Haar benen glimmen van het geil wat uit haar kutje vloeit.

Ze laat me nog even kijken naar haar intiemste plekje voor ze ook op bed komt. Al kruipend komt ze over me heen. Haar borsten hangen hierbij een beetje, maar zien er nog steeds jeugdig stevig uit. Ik zelf schuif nog wat meer op bed en zij volgt mijn voorbeeld, tot ze met haar gezicht boven mijn kruis hangt. Mijn pik ligt nog kloppend op mijn buik. Met haar mond op nog geen 10 centimeter, kijkt ze me aan. Alsof ze me als klein meisje voor toestemming moet vragen voor een lolly. Alleen al de lichte aanraking van haar slanke vingers langs het stokje, doet me kreunen. Het stokje springt op van opwinding, wat haar de mogelijkheid geeft om hem nog steviger beet te pakken. Onder een hoek van 60 graden houdt ze me nu vast. Er druipt nog wat meer vocht uit mijn eikel. Deze keer valt het achter niet op mijn buik, maar beland het op haar tong, die nu cirkels maakt rond de rode lolly. Nu vind ik het altijd al hoog erotisch als een vrouw iets sensueel aflikt, maar hoe zij het doet, maakt me echt helemaal gek. Zo gek, dat ik al dreig te komen. Dreig, want zij lijkt dit ook aan te voelen en stopt abrupt met de verwennerij.

“Deze keer wil ik dat je je zaad diep in me spuit” kreunt ze me toe. Ik wil niets liever en kijk verwachtend toe als ze verder over me heen kruipt. Ik kom een beetje omhoog met mijn hoofd om met mijn tong over haar borsten te likken. Ze geeft me ook nog even de kans om haar harde tepels mijn mond in te zuigen en zachtjes in te kunnen bijten met mijn tanden, terwijl ik haar natte gleuf over mijn pik voel glijden. Beiden kunnen we een kreun niet onderdrukken. Ze lijkt haar bekken nu ook wat te kantelen, zodat ik in haar kan glijden, maar dan verrast ze me weer. Ze komt overeind en schuift nog verder omhoog. Weer zie ik haar heerlijkheid maar nu echt up close and personal. Haar lippen lijken nu nog roder. “Maak me nog 1 keer klaar, voordat je me helemaal suf gaat neuken” kreunt ze. Zonder een antwoord af te wachten, laat ze zich op mijn gezicht zakken.

Automatisch open ik mijn mond en steek mijn tong naar buiten. Ze geeft een klein gilletje als mijn ruwe tong over haar gladde lippen gaat en de stoppels van mijn baard geven nog een extra stimulans. Ze smaakt heerlijk en gulzig duw ik mijn tong nu in haar om er nog meer van te proeven. Zuchtend ondergaat ze mijn behandeling, waarbij ze zich nu vast houdt aan de hoge achterwand van haar boxspring bed.  Veel heeft ze niet nodig om alweer tot een volgend orgasme te komen. Haar benen klemmen zich stevig om mijn hoofd. Ze leunt ook steeds meer op mijn gezicht, dat ik ademnood krijg. Ik probeer zo goed mogelijk door mijn neus te ademen, briesend bijna tegen haar gevoelig knopje. Met kleine gilletjes komt ze schokkend klaar. Met mijn tong zo diep mogelijk in haar, voel ik haar geilheid mijn mond in lopen. Ze is niet alleen een heerlijke meid, ze smaakt ook verschrikkelijk lekker. Ze smaakt naar meer!

Ik besluit dan ook niet te wachten voor ze weer tot rust komt. In plaats daar van, duw ik haar van me af, zodat ze naast me op haar rug beland. En voordat ze het ook maar door heeft, kruip ik tussen haar benen, die ik zo ver mogelijk uit elkaar hou met mijn handen om haar kuiten. Met een soepele kantel beweging van mijn heup, duw ik mijn pik tot de wortel bij haar naar binnen. Nu ben ik degene die de ander verrast en haar ogen schieten wijd open. Haar vagina voelt heerlijk strak, maar door de hoeveelheid smering, glij ik soepel bij haar naar binnen. Even hou ik mij stil om zelf niet direct in haar te spuiten, maar ze maakt het me niet makkelijk als ze me begint te knijpen. Als ik me zelf weer een beetje onder controle heb, trek ik mezelf weer terug om daarna weer in haar te stoten. Met lange halen neuk ik haar zachtjes, waarbij haar borsten op en neer deinen. Ik kan nog steeds niet geloven hoe we tot dit punt zijn gekomen. Hoe ik de kans heb gekregen om deze jonge meid te mogen verwennen. Haar lichaam en gezichtsuitdrukking spreken boekdelen dat ze ook echt geniet.

Ik verhoog mijn tempo nu een beetje, waardoor haar borsten wat harder op en neer gaan en ze deze in bedwang moet houden. Maar het kan ook zijn, dat ze gewoon zo geil is, dat ze haar harde tepels wilt bespelen. Haar gekreun wordt in ieder geval steeds harder en ze hapt naar adem elke keer als ik mezelf in haar begraaf. Ze is dan ook nog niet helemaal bijgekomen van haar eerdere orgasme als de volgende zich al weer aan dient. Ik blijf gewoon in haar stoten, ondanks dat ze het nu echt moeilijk krijgt om alle sensaties te kunnen verwerken.

Ik trek haar benen omhoog, zodat deze op mijn schouders leunen. Ze voelt nu nog strakker, helemaal als ze onder geweld van haar orgasme in mijn pik knijpt. Ik zal dit niet lang volhouden, maar wil haar nog 1 keer gek maken. Ik schuif wat verder op haar, zodat ze dubbelgevouwen onder me ligt. In deze positie kan ik haar nog dieper nemen en nieuwe plekjes stimuleren. Steeds meer ongecontroleerd stoot ik in haar. Ik voel hoe het moment zich opbouwt diep bij me van binnen. Inmiddels heeft Lotte haar vingers in het kussen onder haar hoofd gezet. Haar knokkels zijn zo wit als het kussen zelf, terwijl ze voor de zoveelste keer klaar komt in korte tijd. En dan kan ik het ook niet langer tegen houden. Mijn zaad bereikt het kookpunt en ik kom alsof ik in jaren niet ben klaar gekomen. Ik voel gewoon hoe mijn zaad zich in haar spuit en zelfs langs mijn schacht naar buiten gaat.

 

Uitgeput laat ik me op haar vallen, nog steeds diep in haar. Door het zweet plakken onze lichamen aan elkaar. Beide kunnen we niks zeggen, beide hebben we even nodig om op adem te komen. Na een paar minuten, ben ik degene die als eerste wat kan uitbrengen. “Wow, dit is by far de beste neukpartij die ik heb meegemaakt” fluister ik haar in der oor. Zij kan alleen nog een goedkeurend kreuntje als antwoord geven, ondersteunt door een kneepje met haar vagina rond om mijn slap wordende pik. Dit heeft wel als bijkomend gevolg dat ik uit haar geduwd wordt. Samen met een grote hoeveelheid van onze lichaamssappen, zodat een natte plek ontstaat. We moeten er beide wel om lachen en voorkomt misschien ook meteen een moment van ongemakkelijke stilte. Want tot nu toe was alles tussen ons heel impulsief, maar in dit moment van rust, zou dat tot bedenkingen kunnen leiden. Oke het is misschien niet het meest romantische, maar samen halen we direct de lakens van bed en pakt ze een vers lakenpakket uit de kast. “Zo, als jij deze er even op legt, ga ik mezelf een beetje opfrissen”. Nog even geil maar haar kontje wiebelend, laat ze me alleen in haar kamer. Ik heb denk ik nog nooit zo snel de lakens op een bed gelegd. Ik ga terug op bed liggen tegen de rugleuning aan, geduldig wachtend tot ze weer terug komt.

Ze blijft even in de deuropening stil staan. Ze lijkt even te twijfelen, maar springt dan snel op bed en nestelt zich tegen me aan. “Sorry, maar dacht even dat ik had gedroomd dat er een heerlijke vent me helemaal suf had geneukt. Maar gelukkig, het was natte fantasie”. Ze speelt wat met mijn borsthaar, terwijl ze zich nog wat steviger tegen me aan kruipt. Met mijn arm om haar heen, masseer ik zachtjes haar schouder. Beide genieten we van het moment van genegenheid. Het voelt zo vertrouwd, zelfs zo veel dat ik merk dat ze langzaam in slaap dommelt. Waar haar hand eerst nog spelend wat naar beneden over mijn buik is gegleden, ligt deze nu al een tijdje stil. Haar ademhaling is ook zo regelmatig, dat ik nu zeker weet dat ze slaapt. Voorzichtig schuif ik wat verder op bed, zodat ik nu gewoon met mijn hoofd op het kussen lig. Als laatste trek ik het dunne laken over ons heen, want onze lichamen zijn niet genoeg om ons de hele nacht warm te kunnen houden. Niet veel later val ik ook in slaap…..

Wil je nog meer lezen over Lotte en Mike?  What happens in Milan stays in Milan – Vervolg