Floor, een prachtige vrouw die ik heb leren kennen bij toeval. Ze was samen met haar vriend Stefan in een plaatselijk café genaamd Het Jachthuis, waar ze me uitnodigde om mee te dansen. Natuurlijk liet ik aan mijn lichaamshouding zien dat ik haar prachtig vond. We flirtten aan de bar, ik keek naar haar toen ze danste. Uiteindelijk zijn we in hun bed beland met zijn drieën. Het was heerlijk! Die nacht hebben we meerdere keren seks gehad. De volgende ochtend nog een laatste keer twee orgasmes vlak na elkaar gehad en toen was ik weer op weg naar mijn huisje. Wel hadden we afgesproken dat we elkaar nog een keer zouden zien.

Lees het eerste avontuur van Floor, Stefan en Dominique hier: Onverwachte hitte…

Het was druk op het werk maar ik had ook wat afspraken met vrienden en familie. Het is alweer een maand geleden dat ik Floor en Stefan gezien heb. Floor appte me met de tekst: ‘Ladies night bij Het Jachthuis, ga je mee vanavond?’ Daarna kreeg ik een foto van een jacuzzi doorgestuurd met de tekst: ‘Daarna andere leuke dingen…’

Ik had mijn avondkleding uit de kast getrokken en heb met Floor voor Het Jachthuis afgesproken. Toen ik haar zag begonnen de vlinders in mijn buik weer te fladderen. Wat is ze knap.
‘Dominique! Wat leuk!’ Ze geeft me een zoen op mijn mond en omhelst me. ‘Kom!’ zegt ze lachend en trekt me aan mijn hand mee naar binnen. Ik vraag aan haar hoe het gaat als we onze jassen uittrekken. Ze zegt dat alles goed gaat en dat afgelopen weken druk is geweest met het opstarten van haar eigen bedrijf. Stefan is vanavond naar vrienden, dus ze had zin in avondje uit met een vriendin.

Ze is een eigen kledingverhuurbedrijf begonnen. Het loopt al heel goed ondanks dat ze pas een paar weken geleden is begonnen. In de zaal staan veel stoelen, een podium en aan de zijkant tafels die vol staan met seksspeeltjes, lekkernijen en lingerie. ‘Op de flyer zag ik dat de Chippendudes komen en je les kunt krijgen in paaldansen.’ ‘Ja! Vind je het niet leuk!? De Chippendudes doen niet onder aan de Chippendales en die vrouw die de cursus paaldansen geeft is écht goed. Ik heb filmpjes van haar gezien.’

We struinen langs de tafels aan de zijkant en zijn lekker aan het bijkletsen met elkaar tot het licht langzaam uitgaat. We horen door de speakers dat iedereen kan plaatsnemen op een stoel. Er wordt voor drankjes gezorgd, dus bijna iedere vrouw in de zaal zit met een glaasje bubbels in spanning te wachten.

Een vrouw in prachtige lingerie komt het podium op waar een stoel in het midden staat. Dan worden we getrakteerd met een burlesque show van wel 8 dames. Ik vond de film Burlesque ook zó mooi. Deze dames zijn écht goed! Ik kijk met een lach naar Floor tijdens de show en ze is met haar hand aan het wapperen dat ze het ook erg mooi en sexy vindt. Ik moet om haar lachen.

Na het applaus lijkt er achter in de zaal iets mis te gaan. Een knappe ober struikelt en laat van alles vallen. Andere obers komen hem helpen om het op te ruimen, maar wacht even. Ik vermoed dat dit niet zomaar de obers zijn van hier… En ja hoor, ze lopen met een flinke pas door het gangpad en de muziek gaat hard aan. Het is een mix van Let’s talk about sex’ en ‘I just wanna make love to you’ van Etta James. De zaal is in extase en de dames worden wild van plezier. De heren zien er inderdaad goed uit en kunnen goed dansen. Er wordt een vrouw uit het publiek geplukt en ze krijgt een lapdance van één van de heren terwijl de rest van de heren zich laten betasten door de zaal heen. Heel erg leuk!

Inmiddels zitten we aan ons derde glas bubbels en na de Chippendudes komt Tatjana van Onna, die ook meegedaan heeft met Hollands got talent, een cursus paaldansen geven. Zij is echt goed! Ze laat het er niet uitzien als een stripper act, maar dat het een echte kunst en workout is. Ze geeft tips en op de filmpjes achter haar kunnen we haar eigen paaldansstudio zien met wat ze daar allemaal doen.

Na de cursus paaldansen kunnen we weer struinen langs de tafels en hebben we leuke gesprekken met andere dames die er zijn. De stoelen worden opgeruimd en de muziek gaat aan. Er wordt nu een speciaal licht aangedaan en bij de tafels gloeien een speciaal soort lipstick. Er wordt ons verteld dat deze lipstick zowel kleur als smaak heeft. Deze mag je gratis opdoen en veel dames hebben nu fluoriserende lippen. Erg grappig. Floor doet de lipstick bij mij op en ik bij haar. Zij heeft feloranje, ik heb felroze. De muziek is heerlijk Spaanstalig dus veel dames gaan de dansvloer op, ook Floor en ik. We dansen net als de vorige keer dicht bij elkaar, raken elkaar soms vluchtig aan. Het knettert weer tussen ons, net als de vorige keer. Floor vraagt: ‘Welke smaak heb jij?’ ‘Die van mij smaakt naar Ananas en die van jou?’ Ze likt over haar lippen en zegt: ‘Ik denk aardbei. Misschien moet je eens proeven?’ Ze komt nu zo dichtbij dat ik niet anders kan dan haar zoenen. Het is inderdaad aardbei, maar ze is sowieso al zoet van smaak. Na onze zoen lach ik verlegen. Ze wrijft mijn haar van mijn schouders en wipt mijn haar naar achteren. De lichten gaan weer op een andere stand en nu is de gelegenheid voor mannen om het café binnen te komen, maar het blijft voornamelijk vol met vrouwen. Een echte gezellige vrouwenavond.

Het is half twaalf en Floor zegt: ‘Jacuzzi tijd!’ We trekken onze jassen aan en gaan op weg naar haar huis.

Stefan en Floor hebben een groot appartement op de begane grond. We lopen haar woonkamer in en ik kijk naar buiten. In haar tuin staat een jacuzzi met een ombouw. Er is een koelkast en een tv voor vermaak. We trekken al onze kleding uit en Floor pakt twee glazen uit de kast. We gaan naar buiten waar ik meteen het warme water inplons. Floor pakt eerst de fles wijn uit de koelkast waarna we al snel proosten op een leuke avond. Na twee glazen zijn we steeds dichter bij elkaar gaan zitten. De vonken springen weer over, nu flink aangeschoten. We lachen naar elkaar en zijn zo in het moment, dat we niet horen dat Stefan samen met een vriend van hem thuis is gekomen.

Op het moment dat de lippen van Floor die van mij raken, zijn we al snel in een innige zoen verwikkeld. Het vleugje lipgloss wat nog op haar lippen zat proef ik, ze smaakt nog heerlijk zoet. Na onze zoen ziet Floor iets aan de zijkant bewegen. Haar ogen worden groot en zegt: ‘Stefan! Bram! We hadden jullie niet gehoord!’

De twee mannen staan glimlachend tussen de kamer en de tuindeuren. ‘Het is hier gezellig zien we..’ zegt Stefan met een glimlach op zijn gezicht. Bram ken ik vaag. Hij werkt als supermarktmanager in de plaatselijke supermarkt. We zeggen al jaren hoi tegen elkaar, spreken elkaar vluchtig over alledaagse dingen en lachen vriendelijk naar elkaar. Heel soms zie ik pretoogjes bij Bram en dan geef ik een knipoog, of hij doet dit andersom. Het is een knappe man, net als Stefan, maar verder dan glimlachen en knipogen komen we niet. Stefan schraapt zijn keel en zegt: ‘Dominique, dit is Bram.’ Ik kom half naakt iets uit de jacuzzi en geef Bram een hand. ‘Wij kennen elkaar al, hoi Bram!’ Bram heeft wat kleur gekregen op zijn wangen als ik weer terug ga zitten in het water en hem bekijk. ‘Oh, waar kennen jullie elkaar dan van?’ vraagt Floor. ‘Dominique komt vaak bij me in de winkel. Haar lach maakt mijn dag altijd perfect.’ Ik lach naar Bram om zijn compliment.

‘Ik heb Bram mijn nieuwe motor zojuist laten zien, we dachten dat jullie nog lang niet thuis waren. Ik had chips en bier op de bank met Die Hard op de tv in gedachten, maar ik kan me niet focussen hoor met twee dames in de jacuzzi, wat jij Bram?’ Hij knikt met zijn vriend mee, dat ook hij niet van plan is om op de bank te gaan zitten snacken nu.

 

‘Wat nu als ik een beter idee heb?’ Iedereen kijkt nu naar Floor met pretoogjes en die duidelijk een goed idee heeft.

Floor gaat staan waarbij haar blote borsten duidelijk zichtbaar zijn voor de mannen en zegt: ‘Hebben jullie zin in een leuke avond heren?’ Beide heren knikken gretig ja. Ze lacht haar tanden bloot en zegt: ‘Kom Do, we moeten deze mannen even helpen.’  Nu sta ook ik op uit de jacuzzi, samen met Floor gaan we het bad uit. Het is wat fris, maar we kunnen het hebben. Floor pakt twee tuinstoelen en zet deze bij de heren, naast de jacuzzi. Ze doet het jasje uit van Stefan en wijst naar Bram dat ik bij hem hetzelfde moet doen. Na het jasje zijn de T-shirts van de mannen aan de beurt. We zetten ze voor de stoelen, maar Floor doet de broek van Stefan ook nog los. Ze kijkt ondeugend naar mij en Bram, in de hoop dat ik dit ook bij Bram ga doen. Ik ga voor Bram staan, niet te vergeten dat ik poedelnaakt ben en lach naar hem. Hij knikt naar me wat ik als goedkeuring zie om ook zijn broek los te mogen maken. Inmiddels heeft Floor de broek en schoenen van Stefan al uit waardoor hij alleen in zijn onderbroek op de stoel wordt gezet. Het duurt niet lang of ook de spijkerbroek en schoenen van Bram zijn uit waardoor hij ook op de stoel wordt gezet door mij. Floor veegt haar handen af alsof ze zojuist zwaar werk heeft verricht en zegt: ‘Perfect!’

Ze pakt mijn hand en we gaan weer de jacuzzi in. We staan met onze benen in het warme water maar onze bovenlichamen niet. Door een vleugje wind zijn mijn tepels hard geworden en Floor wrijft zachtjes over één van mijn tepels. Ik wrijf haar lange haar achterop haar rug en ga met mijn vingers van haar nek naar haar schouders, haar buik om ook op haar borst te eindigen. Ze knijpt stevig in mijn tepel welke nu heel gevoelig is. Ik geef een klein kreuntje van de sensatie met als reactie dat ik hard in haar borst knijp. Niet hard genoeg zodat het pijn kan doen, maar hard genoeg om haar op haar lip te zien bijten. Ik kijk zijdelings naar de mannen die wat oncomfortabel op de stoelen lijken te zitten. De bobbels zijn duidelijk zichtbaar in hun onderbroeken. Ik lach naar ze en kom met mijn lippen dichterbij Floor. Ze komt ook naar mij toe en we zoenen elkaar weer, precies zoals we deden voordat de mannen ons onderbroken. Onze handen gaan langzaam over elkaars bovenlijf, al wrijvend over gevoelige plekjes. Mijn hand gaat naar haar billen en ik trek haar tegen me aan. Haar hand verdwijnt in mijn haar en we zoenen elkaar nu stevig. Het begon lief, maar we voelen ons sexy en gewild. Niet alleen door elkaar, maar ook door de mannen die het duidelijk leuk vinden om te kijken.

Floor kijkt langzaam naar de heren en stapt uit de jacuzzi. Ik pak mijn glas wijn en het slokje wat er nog in zat drink ik op. Floor gaat voor Stefan staan en steekt haar hand uit naar zijn schouder. Ze wrijft langzaam over hem heen, loopt ook om hem heen om dit vervolgens bij Bram te doen. De mannen geven elkaar een boks terwijl ze dit doet, duidelijk geamuseerd. Als Floor achter Bram staat en haar handen over zijn borst laat gaan lonkt ze naar mij dat ik ook moet komen. Ik stap lachend uit de jacuzzi en neem het van haar over bij Bram. Zij gaat naar Stefan en wrijft ook bij hem over zijn rug en borst. Ik ga met mijn vingers door het korte haar van Bram en ga langzaam naar zijn nek, naar zijn rug en zijn borst. Bram is een normaal gebouwde man, niet super gespierd, niet dik. Normaal. Als hij mijn handen naar voren trekt komen mijn borsten tegen zijn rug aan. Hij wrijft zachtjes over mijn onderarmen naar boven, maar Floor wijst hem terecht. ‘Alleen kijken Bram! Voor nu dan haha.’

‘Verdorie, wat doe je me aan!’ lacht Bram en we moeten er allemaal op glimlachen. Alhoewel ik Bram niet goed ken, ken ik hem wel al jaren. Wat zal het raar zijn de volgende keer wanneer ik hem zie in de supermarkt. Deze gedachte gaat al snel weg wanneer Floor op de zijkant van de schoot van Stefan plaatsneemt. Met haar billen zou ze zomaar zijn hard geworden pik kunnen voelen. Ik neem plaats op dezelfde manier op de schoot van Bram, zodat Floor en ik met onze gezichten dicht bij elkaar kunnen komen. Ik trek haar naar me toe zodat ik haar kan zoenen. Haar tong raakt die van mij en samen zijn we weer innig aan het zoenen. We testen de mannen wel met het ‘geen handen’ beleid en ze falen dan ook meteen. Stefan heeft de borst van zijn vriendin al vast, Bram geeft zachte kusjes achterop mijn nek en schouder. Ik voel zijn hand weer op mijn onderarmen waarna hij me goed op zijn schoot zet. Ik voel duidelijk een harde pik onder mijn billen. Ik schrik van de plotselinge wiebel die dit veroorzaakte en ik moet lachen. Stefan doet hetzelfde bij Floor en zet haar ook recht op zijn schoot. Bram duwt mijn kin naar hem toe waardoor we elkaar nu kunnen aankijken, al is het nog wat lastig. Hij kijkt naar mijn ogen, dan naar mijn lippen om weer terug te komen bij mijn ogen. Hij heeft mooie blauwgroene ogen. Dit had ik al vaker gezien in de winkel. Ik beweeg me een paar centimeter naar hem toe, zodat hij het laatste stukje kan overbruggen. Hij zoent me zachtjes, met zijn vingers nog steeds op mijn kin. Die hand gaat nu langs mijn nek tot achter op mijn hoofd en duwt me dichter tegen hem aan. Hij gaat staan waardoor hij mij mee omhoog tilt. Hij draait me om en laat me weer op zijn schoot zitten met mijn knieën aan beide kanten van zijn heupen. Zijn handen gaan over mijn naakte rug naar mijn billen waar hij stevig in knijpt wanneer onze zoen heviger wordt. Achter me hoor ik Floor kreunen met wat Stefan ook met haar doet. Bram staat weer op en draagt me naar binnen. Hij legt me op de hoekbank in de woonkamer en geeft me overal kleine kusjes. Van mijn mond naar mijn oorlel, van mijn nek naar mijn borsten. Hij kust door naar mijn buik om daarna om mijn kutje heen te kussen. Ik grom omdat ik wil dat hij me dáár aanraakt. Hij zoent mijn bovenbeen om vervolgens naar mijn andere bovenbeen te gaan. Hij kijkt me ondertussen ondeugend aan waarom ik erg moet lachen. De bengel. Bram kust me weer zachtjes op mijn dijen en vraagt: ‘Wat vind je lekker?’ Nu wordt het altijd even spannend. Zeg ik dat ik de normale dingen lekker vind? Of zeg ik wat ik daadwerkelijk lekker vind met de kans dat hij dit niet lekker vindt? Als ik de normale dingen krijg vanavond dan heb ik een leuke avond, terwijl het veel leuker kan zijn met wat extra kinky truckjes.

Ik besluit daarom de waarheid te vertellen door te zeggen wat ik daadwerkelijk lekker vind. Dat zou iedereen moeten doen..

‘Ik wil dat je me bijt tot ik er wild van word, ik wil dat je me likt tot ik klaarkom, ik wil dat je me met je vingers oprekt en stop vooral niet bij twee vingers om me vervolgens suf te neuken.’ De mond van Bram blijft wat open staan nadat ik heb gezegd wat ik lekker vind. Hij komt boven me hangen en lacht naar me. Ik kijk wat onzeker naar hem. ‘Een vrouw die weet wat ze wil, en vooral ook zegt wat ze wil. U, mevrouw, wordt op uw wenken bediend.’ Ik beloon hem door met mijn nagels over zijn rug te schrapen om hem vervolgens stevig te zoenen. Ik voel me een roofdier en hij is mijn prooi. Mijn nagels gaan van zijn rug naar zijn billen waar ik zijn onderbroek uitdoe. Nu zijn we beiden naakt op de bank in de woonkamer. We horen geluiden vanuit de tuin komen; Seksgeluiden. Ik vind het heerlijk!

Bram kust me eerst allemaal kleine en natte kusjes door elkaar over mijn lichaam. Vervolgens wordt hij wilder en bijt me hier en daar in mijn vel. Ik hoop dat ik er morgen nog wat van kan zien… Hij schraapt met zijn tanden over mijn tepels en bijt er vervolgens in. Ze worden hard waardoor hij beloond wordt op zijn bijtkunsten. Ik kreun, vind het heerlijk. Hij bijt op mijn borsten, over mijn buik, richting mijn heerlijke plekje. Waar hij eerder om mijn kutje heen bewoog naar mijn bovenbenen gaat hij nu recht op zijn doel af. Ik voel zijn tong over mijn lippen glijden om daarna mijn clit te behandelen met zijn heerlijke tong. Zijn tong gaat weer terug naar mijn lippen en nog íets verder richting mijn billen. Hmmm, heerlijk wanneer een man de gevoelige plekjes van een dame weet. Zijn tong kan er wat van en glijdt als een kus van een engel over mijn lippen en in mijn kutje. Hij neukt me met zijn tong om daarna zachtjes in mijn clit te bijten. Het gevoel van zijn tanden, het beetje pijn wat het veroorzaakt voelt heerlijk. Mijn eigen handen gaan van mijn borsten naar zijn haren, ik kan mezelf niet langer inhouden. Mijn kutje sopt van de sappen, mijn clit is warm geworden van de aandacht.  Met mijn handen druk ik zijn hoofd tegen mijn kutje aan en ik kreun van het heerlijke gevoel. Na een paar heerlijke likken kom ik klaar waarbij ik zijn hoofd bijna fijn druk met mijn dijen.

Ik krijg geen tijd om op adem te komen want Stefan en Floor komen ook naar binnen. Haar haren zitten wild, Stefan loopt met een enorme stijve pik. Floor gaat op haar buik op de andere helft van de hoekbank liggen waarna ze me begint te zoenen. Stefan pakt wat condooms uit de kast en gooit ze op de salontafel. Stefan klopt op Brams schouder en vraagt: ‘Ruilen?’ Bram lacht en zegt nog tegen Stefan: ‘Vingers, stop niet bij 2.’ Ik kijk Bram aan terwijl hij naar de kant van Floor loopt waar ik een knipoog krijg. Ik lacht terug en zoen Floor weer. Zouden ze net als de trio met mij de vorige keer ook een keer zo gedaan hebben met Bram erbij? Interessante vrienden, die Stefan en Floor.

Stefan laat er geen gras over groeien, die laat zijn handen snel over mijn bovenlichaam glijden om bij mijn kutje uit te komen. Zodra ik de eerste vinger in mijn kutje voel glijden, kreun ik in de mond van Floor. Floor wordt met haar heupen omhoog gezet, mijn vermoeden is zodat Bram er beter bij kan met zijn goddelijke mond. Bij de tweede vinger voel ik me voller, de wrijving is heviger. Ik kijk nu Stefan aan, Floor hoor ik bij mijn oor zachtjes kreunen. Stefan is druk met zijn bezigheid. Houdt mijn reactie goed in de gaten. Waar er twee vingers van zijn rechterhand in mij zitten, rukt hij zich langzaam af met zijn linkerhand. Het is een geil gezicht. Zijn duim wrijft nu over mijn clit die nog gevoelig is van mijn orgasme. Met de wrijving van zijn twee vingers en de seksgeluiden van Floor en Bram is dit weer een heerlijke ervaring. Stefan likt aan een derde vinger aan zijn rechterhand en stopt deze langzaam bij zijn twee andere vingers in mijn opening. Hij geeft me iets tijd om eraan te wennen maar al snel beweegt hij ze hevig in mij. Mijn sappen laten merken dat ik het heerlijk vindt, het geluid golft door de kamer heen. Ik kreun, Floor kreunt en onze lippen vinden elkaar weer. Door de stevige bewegingen van Stefan schuif ik wat heen en weer maar dat weerhoudt ons niet van zoenen. Mijn handen liggen op mijn borsten waar ik ze hard masseer, alsmede mijn tepels.

De drie vingers worden uit mijn kutje gehaald waarna Stefan zijn platte hand op mijn hele kut legt. Hij begint ermee te wrijven, de sappen druipen nu langs mijn bilnaad naar beneden. Stefan drukt de drie vingers weer terug, maar nu met zijn pink erbij. Dit gaat moeizaam en het wordt wat pijnlijker bij mij. Stefan merkt dit meteen en gaat niet verder. Hij houdt het bij drie vingers en wrijft met zijn pink over de gevoelig huid tussen mijn kutje en mijn anus. Zijn tong gaat langs mijn clit. Samen met de geluiden van Floor en Bram kom ik al snel weer tot een tweede hoogtepunt. Floor blijft niet lang uit, ook zij komt al snel klaar. Bram pakt een condoom van de salontafel, Stefan volgt. Bram zet zijn pik voor de opening van Floor, Stefan bij mij. Ze gaan synchroon, want beide heren stoten tegelijk naar voren. Ik ben nog in extase van mijn orgasme van net, het lijkt nu alsof deze heel lang aanhoudt. Het zweet staat over mijn hele lichaam, Stefan is druk met stoten. Ik kijk Floor en Stefan om en om in de ogen. Al zie ik ook de ogen van Bram, net boven de billen van Floor uitkomen. Stefans gezicht betrekt, alsof hij op het punt staat klaar te komen. Hij haalt zichzelf uit mij. Dat vind ik niet erg, kan ik even bijkomen. Ik adem zwaar, voel me heerlijk geneukt. Bram staat nu voor me en steekt zijn hand naar me uit. Hij helpt me omhoog van de bank waarna ik een heerlijke zachte kus van hem krijg. Hij lacht ondeugend naar me, zegt: ‘Je wilde hard?’ Ik bijt op mijn onderlip met een grijns op mijn gezicht. Hij heeft geen woorden nodig, kust me nog een keer en draait me om. Hij laat me over de leuning van de bank heen buigen met mijn wang op de zitting. Hij geeft een harde tik op beiden billen, wrijft daarna de gloed weg en plaatst zichzelf voor mijn opening. Hij wacht niet langer en beukt zijn pik in mij. Hoewel ik al twee keer ben klaargekomen, zal een derde keer niet verkeerd zijn. Omdat ik nog gevoelig ben van de vorige keren, zal dit ook zeker niet lang duren. Bram buigt zich over mijn heen terwijl hij hard in me stoot. Zijn mond is naast mijn oor. ‘Hard genoeg, of lust je meer?’ ‘Als jij bijna zo ver bent, doe het dan zo hard je kunt.’ Komt er hortend en stotend uit mijn mond. Hij gromt in mijn oor wanneer hij sneller zichzelf in en uit mij stoot. Zijn handen knijpen in mijn heupen, hij wordt steeds wilder. Ik merk wanneer hij harder en harder in mij pompt. Het geklets van zijn heupen op mijn billen wordt harder en harder. Ik voel me bont en blauw, maar dan op een goeie manier. Ik kom al klaar, al is het nu een langzame vloed die over me heen komt. Mijn kutje knijpt in de pik van Bram waardoor hij het ook niet meer houdt. Hij gromt hard waarna ik zijn pik voel leegpompen in het condoom. Hij pompt en pompt waarna Bram zich zachtjes bovenop mijn rug laat vallen. Hij glijdt bijna van me af, omdat we beiden onder een laagje zweet zitten. We liggen half tegen de rugleuning van de bank aan wanneer hij uit me glijdt. Nu ik wat ruimte heb maak ik het mezelf makkelijk en zie nog net hoe Floor en Stefan het zichzelf ook gemakkelijk maken. We zijn alle drie moe maar voldaan. Nog hevig nahijgend van wat we net gedaan hebben. Bram komt met zijn heerlijk naakte lichaam terug uit de keuken en heeft een koude fles fris met wat glazen bij. Hij schenkt 4 glazen vol en we zijn allemaal dankbaar voor dit vocht wat we gulzig wegkloeken. Bram ploft tussen mij en Floor in en legt zijn hand op mijn knie. Hij knijpt erin en kijkt me aan. Ik lach naar hem en zeg: ‘Ik kan niet meer lopen…’ We moeten er alle vier om lachen en iedereen zegt iets in de richting van ‘we willen het ook niet anders!’ We klinken onze weer volle glazen naar elkaar en roepen: ‘YOLO!’

 

Laat je reactie achter als je een verhaal van Bram en Do apart wil. Wil je dit romantisch of liever casual? Laat het me weten!