Ik ben een avond met een vriendin in het café en zij heeft sjans met een leuke vent. Ik laat haar begaan, ze heeft het leuk. Ik kan me prima alleen vermaken dus drink een drankje aan de bar. Ik zie een andere vrouw een eindje verder aan de bar zitten. Dat noem ik nou een sexy vrouw. Nog nooit heb ik een vrouw gezoend, maar als ik het zou willen doen, zou het met haar zijn. Ze heeft lang bruin golvend haar. Net als ik, maar dan heeft zij het wat langer en donkerder bruin. Ze heeft een licht getinte huidskleur en het lijkt op groene ogen. Tezamen met haar groene jurk is ze een prachtige latina. Als ze model zou zijn zou ik het geloven.

We kijken elkaar aan en ik ben betoverd. Ze lacht naar me. Ik lach naar haar terug.

Een man komt op haar af en gedurende het gesprek tussen hen kruisen onze ogen elkaar nog regelmatig. Ze gaat dansen op de dansvloer, samen met de man. Soms kijk ik naar de dansvloer en ze danst exotisch. Rustig met mooie bewegingen. Sexy om naar te kijken. Ik merk dat ik opgewonden van haar word en kan niet wegkijken.

Na een paar wijntjes en de melding van mijn vriendin dat ze met de jongen mee naar huis gaat, wil ik opstaan om thuis gebracht te worden door mijn vriendin en haar nieuwe vlam.

Terwijl ik mijn wijntje opdrink komt de prachtige vrouw naast me staan. Ze kijkt me serieus aan maar zegt niks. Ik zeg ook niks. Het knettert tussen ons. Ze steekt haar hand uit. Ik leg mijn hand in de hare waarna ze zich netjes voorstelt als Floor. Ik stel mezelf ook voor.

Ze kijkt sexy waarna ze eindelijk wat zegt. Een hese stem klinkt in mijn oor en ze zegt: ‘Mijn vriend en ik vinden je een erg mooie vrouw. Toen ik je zag heb ik mijn vriend gevraagd of ik je mee mocht vragen.’ Ze stopt met praten en neemt even afstand om mijn reactie te peilen. Ze ruikt naar bloemen. Er verschijnt een verlegen lachje op mijn gezicht. Ze leunt weer naar me toe en gaat verder: ‘Dus we vroegen ons af of je samen met mij en mijn vriend mee zou willen komen dansen?’

Ik zie haar wangen rood kleuren en ze kijkt me nu wat verlegen aan. Ik lach naar haar en kijk daarna na haar vriend. Een lekker ding, ze zijn een leuk setje. Ik kijk weer terug naar haar. We kijken elkaar een tijdje flirterig aan. Dan leun ik naar haar toe en zeg: ‘Laten we gaan dansen.’ Ze lacht haar tanden bloot en pakt dan mijn hand. Ze gaat me voor op de dansvloer en sleept me mee. Ik kan nog net naar mijn bff zwaaien voordat ik haar met haar nieuwe vriendje zie vertrekken.

Eenmaal bij Floors vriend aangekomen steek ik mijn hand uit en zeg:  ‘Mijn naam is Dominique.’ Hij schudt mijn hand en zegt ‘Ik ben Stefan’. Floor pakt mijn hand weer vast en we gaan tussen de dansende mensen staan. Ze bijt op haar lip en begint te dansen zoals ze eerder die avond deed. Rustig, maar sexy. Ze komt dichterbij dansen en ook ik begin mee te bewegen. We dansen samen op de beat van de muziek. Armin van Buuren met This is what it feels like schalmt door de speakers. Eenmaal bij de climax van het liedje dansen we tegen elkaar aan. Ze kijkt vaak naar haar vriend die met een lach naar ons kijkt. Ik heb mijn zilveren jurkje aan waar ik zonder bh in kan. Dit is mijn enige kledingstuk waarbij ik dit kan. Op één of andere manier zit dit jurkje mijn figuur perfect. En je mag best weten, mijn figuur is zeker niet perfect. Al mag ik denk ik niet klagen.

Haar vriend zal tijdens de climax van het nummer van Armin ongetwijfeld gezien hebben dat ik geen ondergoed draag onder dit jurkje. Ik kan me voorstellen dat het er sexy uitziet.

Nu horen we Luis Fonsi met Despacito door de zaal. Nu zie ik zelfs wat beweging in de meeste mannen.

Zij en haar vriend sluiten me op tussen hen in en we dansen met zijn drieën langzaam op de beat van Despacito.

De laatste zin van het nummer met de tekst: “Hasta provocar tus gritos, Y que olvides tu apellido, Despacito” staan we dicht tegen elkaar aan met haar handen op mijn heupen, mijn handen op haar heupen. Zijn vingers naast die van mij. Ze buigt tot naast mijn oor om zowel tegen mij als tegen haar vriend te zeggen: ‘Kom, we gaan.’

We pakken onze jassen waar ze zegt: ‘Het is nog geen 5 minuutjes lopen naar ons appartement.’ Nu vind ik het wel heel spannend worden.

Onderweg kletsen we nog wat met elkaar. Het is nog steeds gezellig. De drank van het café stroomt nog door onze aderen. Ik heb het warm, voel me sexy. In no time staan we voor hun appartement. We doen onze jassen uit waar ik me verder het appartement in laat begeleiden. Stefan schenkt ons nog een drankje in en Floor geeft me een complimentje over mijn jurk. Ze pakt mijn hand weer en wrijft over mijn handpalm. Met haar vinger glijdt ze langs mijn pols om verder naar mijn schouder te glijden. Ze kijkt naar mijn borsten, ik kijk naar die van haar. Ze zegt met een lach: ‘Zo’n jurkje moet ik ook hebben.’ Stefan onderbreekt ons wanneer hij ons de drankjes geeft. We laten het ons smaken en nu is het mijn beurt om haar een compliment te geven en ik zeg: ‘Ik zag je meteen toen ik binnen kwam. Je zat aan het einde van de bar met je prachtige groene jurk. Je ogen hebben dezelfde kleur.’ Haar groene ogen schitteren nu ook. Ze staat op van de leuning van de bank waarop ze zat. Haar zojuist leeggedronken glas zet ze op de tafel waarna ze voor me komt te staan. Ik krijg het spontaan warm wanneer onze borsten elkaar bijna raken. Mijn zilveren jurkje steekt goed af bij haar groene jurk. Ze glijdt met haar vingers over mijn arm naar mijn schouder om vervolgens naar mijn nek te gaan. Ze zal het kippenvelspoor zien welke haar vingers achterlaten. Mijn tepels worden hard waardoor je ze nu door mijn jurkje heen ziet priemen.

Ik ga met mijn borsten vooruit staan zodat mijn lichamelijke reactie hen beiden niet kan ontgaan.

Ze bijt op haar lip wanneer ze met haar vingers doorgaat van mijn nek naar mijn ene tepel. Vederzacht, langzaam.. Wanneer ze dan eindelijk bij mijn tepel aankomt wrijft ze er langzame rondjes omheen. Mijn borsten reageren direct, ze worden zwaar en verlangen naar haar aanraking. Stefan zie ik ons in de hoek van mijn blikveld met een glimlach aan te kijken, drankje nog in zijn hand. Floor vraagt aan me: ‘Wil je dit?’ Ik hum met mijn lippen. Ze kijkt me glimlachend aan en zegt: ‘Ik wil het je horen zeggen. Wat wil je?’ Ondertussen komt ze steeds dichterbij mijn tepel die nu schreeuwt om aandacht. ‘Ik wil dat je me aanraakt, daar.’ Ze bijt weer op haar lip en wrijft één keer over mijn tepel om vervolgens weer langzaam rondjes te draaien om mijn tepel heen. Ik grom zachtjes, gefrustreerd. Vervolgens lach ik verlegen om mijn spontaan grommetje.

Stefan zegt: ‘Het is fijn om uit te spreken wat je verlangens zijn, je wensen.’ Ik kijk hem aan met een grijns, maar ook wat roze blossen op mijn wangen. Stefan kijkt me verlekkerd aan en ziet mijn geilheid voor zijn vriendin. Ik kijk Floor weer aan en zeg: ‘Ik wil dat je me aanraakt, dat je dichterbij komt.’ Als beloning wrijft ze over mijn hele borst en ik vind het heerlijk. Ze knijpt er zachtjes in waarna ik over haar arm wrijf. Ze pakt mijn hand vast en legt deze op haar heup. Ik wrijf haar daar, ook richting haar borst. Haar hand glijdt van mijn borst naar mijn nek. Mijn hand ligt aan de zijkant van haar borst, maar mijn duim wrijft over haar tepel. Die is ook hard, net zo hard als die van mij. Ik kijk naar Stefan en vraag: ‘Veilig?’ Hij knikt en snapt wat ik bedoel. Hij zegt: ‘We doen het veilig.’

Ze beweegt haar hand achter mijn nek en trekt me naar voren. Onze lippen raken elkaar bijna. Het knettert nu nog meer dan voorheen. Mijn duim knijpt haar tepel intussen knel tussen mijn duim en wijsvinger. Dit vindt ze duidelijk lekker, want haar ogen zakken dicht. Op dat moment laat ik mijn lippen op die van haar zakken. Ze trekt me nog dichter naar zich toe zodat onze borsten elkaar raken, onze tongen vinden een weg naar binnen. Mijn eerste zoen met een vrouw en het is precies zoals ik had gedacht. Ze smaakt zoet, haar lippen zijn zacht. Onze zoen is zacht, maar gepassioneerd. Innig en vol met beloftes.

Na onze eerste zoen vraagt Stefan: ‘Alhoewel in het prachtig vind om naar te kijken, zal ik jullie even alleen laten?’ We lachen verlegen naar elkaar maar dan fluistert Floor in mijn oor: ‘Mag Stefan alleen kijken of mag hij ook meedoen?’ Ik fluister terug: ‘Vind je het erg als hij mee zou doen?’ Ze schudt haar hoofd nee. Ik wrijft mijn duim die zojuist nog op haar tepel zat zachtjes over haar wang en lach naar haar. Ik loop zachtjes naar Stefan, maak me lang met mijn borsten vooruit. Eenmaal voor hem zeg ik met een glimlach: ‘Leuk om naar te kijken hè? Maar meedoen is nog leuker?’ Hij lacht terug en knikt ja. Ik pak zijn hand vast en draai me om. We lopen samen terug naar Floor en ondertussen leg ik zijn hand om mijn heupen. We gaan voor Floor staan die weer op de leuning is gaan zitten.

Nu kan ze zien wat ik ga doen met zijn handen.

Zijn handen liggen nog steeds op mijn heupen, al heeft hij deze wat naar mijn buik verplaatst. Mijn handen leg ik op die van hem en verschuif ze zachtjes naar boven. Ik kijk Floor aan en houd haar reactie in de gaten. Zijn handen voelen nu net onder mijn borsten en langzaam verplaats ik ze nog verder naar boven. Zijn handen voelen nu mijn borsten en ze komen tot aan de stof van mijn jurkje. Ik laat hem los en pak de handen van Floor. Deze plaats ik op mijn bovenbenen net onder mijn jurkje. Stefan heeft de stof van mijn jurkje bij mijn borsten opzij gedaan, nu zijn mijn borsten open en bloot. Floor kijkt naar haar handen, afgewisseld naar mijn borsten. Alle drie zijn we geïntrigeerd door elkaar, niet wetende wat komen gaat. Maar o zo verwachtingsvol. Mijn jurkje is aan de bovenkant omlaag geschoven door Stefan, aan de onderkant omhoog geschoven door Floor. Ik had wel een string aan, deze wordt door Floor zachtjes gevoeld. Floor gaat van de bankleuning op haar voeten staan en stroopt mijn jurkje van beneden naar boven tot over mijn hoofd. Nu sta ik nog enkel in mijn string tussen haar en Stefan. Ze pakt mijn hand en loopt voor me uit naar de slaapkamer met Stefan in mijn kielzog. Ondertussen laat ze mijn hand los en ontdoet ze zichzelf van haar groene jurk. Ik zie haar billen nu waggelen voor me met haar lange haren over haar rug.

In de slaapkamer gaat Floor aan de zijkant van het bed zitten. Ze laat me voor haar staan en kust mijn buik liefkozend. Ze likt en bijt beetje bij beetje naar boven tot ze bij mijn borsten aan komt. Eén voor één behandelt ze mijn borsten net zoals mijn buik. Ze likt mijn tepels, bijt erin en geeft er vervolgens een kusje op. Stefan staat nog met zijn kleding aan, aan het voeteneind van het bed. Hij kijkt. We horen hem ademen, duidelijk geïntrigeerd door wat Floor doet. Als Floor klaar is met mijn borsten duw ik haar verder het bed op. Ze ligt halverwege op het bed en ik kijk zijwaarts naar Stefan. Hij heeft zo een perfect beeld wat we doen. Hij is op dit moment de voyeur.
Ik ga over Floor hangen en zoen haar nogmaals op haar mond.

Haar lippen zo zacht als satijn. Haar smaak zo zoet als honing.

Onze naakte benen liggen om en om, onze zachte huid raken elkaar. Na onze zoen geef ik haar zachte kusjes van haar nek naar haar borsten. Ik ben iets ruwer nu en bijt eerst zachtjes in haar tepels, maar daarna doe ik het wat harder. Ik trek haar tepel naar me toe met mijn tanden om er vervolgens weer zachte likjes op te geven. Ik hou haar reactie goed in de gaten. Vindt ze het fijn of juist niet? Na de zoveelste bijt van mij gromt ze verheerlijkt. Ik kus een weg naar beneden. Eerst onder haar borsten, daarna haar buik om naar haar venusheuvel te gaan. Ze heeft zich netjes bijgetrimd al is het meer haar dan ik bij mezelf laat staan. Het maakt me eigenlijk niets uit, zolang het er maar verzorgd uitziet.

Ik kijk nu naar haar kut, die glinstert al wat van haar geil. Ik kijk nogmaals zijwaarts, waar Stefan staat. Hij kijkt me aan, afwachtend wat ik ga doen bij zijn vriendin. Ik lik over mijn lippen en lach naar hem. Mijn ogen gaan weer terug naar Floor en ook zij likt over haar heerlijk rozige lippen. Ze wacht af wat ik ga doen, als is het een tikkeltje ongeduldig. Ik blaas over haar geilheid en ze kreunt. Ik kus haar heuvel en zo steeds meer richting haar opening. Haar clit is nu de mijne en geef die een rustige maar natte behandeling. Ik vouw haar been zodanig dat Stefan goed kan zien waar ik mee bezig ben. Ik kus haar weer bij haar clit om daarna mijn tong langs en in haar opening te drukken. Ze kreunt en heeft haar handen in mijn haren gehaakt. Ze beweegt mee met mijn bewegingen en laat me horen wat ze lekker vindt. Ze klemt op een gegeven moment haar dijen tegen mijn hoofd aan wat mij zegt dat ik dichtbij zit. Ze hijgt, maar ze laat me stoppen. Ze zucht en trekt mijn hoofd naar haar gezicht om me te zoenen. Haar geilheid nu verspreid over onze tongen.

Ze kijkt ondeugend naar Stefan, ik kijk ook ondeugend naar Stefan.
We komen op onze knieën naar hem toe gekropen.
Floor knoopt zijn broek los, ik knoop zijn blouse los. Ik ontdoe hem van zijn blouse en kus hem zachtjes op zijn lippen. Hij zal zijn vriendin proeven op mijn lippen. Mijn handen gaan van zijn polsen waar zijn blouse als laatste bleef steken weer terug naar zijn sterke schouders. Mijn nagels zet ik in zijn borstspieren en we zoenen elkaar met tong. Dit is de eerste zoen die ik met Stefan deel. Hij bijt me op mijn lip, ik doe dit ook bij hem. Ik lach naar hem wanneer onze zoen klaar is en kus zachtjes een weg naar beneden. Van zijn borst naar zijn buik om daarna bij Floor uit te komen. Zij heeft inmiddels zijn broek en sokken uit en zijn pik staat trots omhoog. Onze monden zijlings naast zijn pik en samen beginnen we zijn pik te likken van boven naar beneden. Als zij zijn eikel zuigt, zuig ik zijn ballen en andersom. Onderweg raken onze tongen elkaar ook vaak maar het is een heel aparte gewaarwording. We horen Stefan kreunen wanneer Floor zijn eikel zuigt en ik zijn ballen voor de derde of vierde keer. Hij pakt Floor zachtjes doch stevig bij haar haren en gooit haar vervolgens midden op bed. Hij pakt mij onder mijn oksels en zet me met mijn kut op het gezicht van zijn vriendin met mijn gezicht naar hem toe. Hij plaatst zijn gezicht tussen haar dijen zodat ik kan zien hoe hij haar likt en zuigt. Ondertussen is ze mij aan het verwennen waarbij ik me soms niet kan weerhouden om mezelf wat ruiger op haar gezicht te drukken. Het is zo lekker!

Stefan zoent, likt en zuigt haar grondig en ik voel dit bij mijzelf wanneer ze gromt en kreunt. Deze rilling komt ook heerlijk bij mij binnen. Wanneer ze luid begint te hijgen weet ik dat het bij Floor niet lang meer duurt. Mijn uitzicht heeft perfect beeld op wat Stefan aan het doen is, het is geil om te zien. Net voordat Floor klaarkomt houdt Stefan op met beffen. Ze begint mij weer langzaam te likken en zuigen. Stefan komt voor me zitten op zijn knieën en buigt door zijn knieën. Hij schuift zichzelf voor Floors opening. Zijn mond is dicht bij die van mij, maar dit duurt niet lang. Hij houdt één hand aan de dijen van Floor en één hand gaat achter mijn nek door. Hij pakt hier mijn haren beet en trekt mijn hoofd langzaam naar achteren. Hij kijkt naar beneden waardoor hij ziet wat Floor bij mij doet. Zijn lippen gaan vervolgens langs die van mij en hij zegt: ‘Ontzettend geil, twee heerlijke vrouwen in mijn bed.’ Ik kan hem nog nét in zijn ogen kijken wanneer hij met zijn heupen een stoot naar voren doet. Floor kreunt waardoor ik weet dat hij bij haar naar binnen heeft gestoten. Hij zoent me ruig en beweegt ook in en uit Floor. Haar tong doet zijn werk, zijn hand zit inmiddels op mijn borst. Hij knijpt in mijn tepel, daarna de andere. Alle sensaties bij elkaar maakt het dat ik het niet lang meer kan volhouden. Hij hoort aan mijn ademhaling dat ik er bijna ben en houdt op met stoten in Floor. Zijn hand weer terug in mijn haar en lacht naar me: ‘Nog niet dame…’ met een bewust scheve grijns op zijn gezicht.

Hij plaatst me in doggystyle houding met mijn gezicht op de kut van Floor. Hij zegt: ‘Als je haar zo likt komt ze zo klaar. Ik hoop dat je geniet van haar zoete honing Dominique.’ Hij spreidt mijn benen een beetje waarna ik een papiertje hoor scheuren. Ik vind het fijn dat we het netjes, veilig doen. Hij plaatst dan zijn eikel voor mijn opening. Hij glijdt zijn pik van boven naar beneden, van mijn clit tot aan de bovenkant van mijn bilspleet en weer langzaam terug. Ik geef kusjes langs de kut van Floor maar ze gromt dat ze meer wil. Bijna een kreun uit wanhoop. Frustratie. Ik lach en zuig haar clit naar binnen. Mijn tong doet het werk in haar opening waardoor ze harder gaat hijgen. Voor Stefan is dit het teken om in mij te stoten. Hij is niet heel groot, niet heel klein. Normaal denk ik. Hij vult me in ieder geval goed op waardoor ik het warm krijg van de penetratie.

Het beffen van Floor samen met de penetratie is een gevoel wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. De situatie zelf ook nog nooit en heb het idee dat ik het niet beter had kunnen treffen met Floor en Stefan.

Zijn handen gaan over mijn billen, knijpt er soms in en Floor staat op het punt om klaar te komen. Het is geen hijgen meer wat ze doet, maar ze begint luid te kreunen, soms een hoog gilletje er tussendoor. Ze pakt mijn hoofd beet om me stil te houden waardoor ik mijn best doe om haar daar waar ze dit lekker vindt te behagen. Stefans hand gaat naar mijn clit en tijdens het penetreren wrijft hij een paar keer over mijn gevoelige knopje. Hij kan het niet heel stabiel doen omdat hij zelf nogal druk is zeg maar. Maar die paar is genoeg, samen met de inmiddels luide gilletjes van Floor laten me samen met haar klaarkomen. Haar sappen komen me tegemoet maar ik vind het niet erg. Het is een compliment. Een teken dat ze het lekker heeft gevonden. Rustig lik ik haar schoon, zonder haar gevoelige knopje te raken.
Wat ik niet had verwacht, is dat Stefan nog niet is klaargekomen. Hij stopt met mij te penetreren en legt me op de plek van Floor. Hij zet Floor over mij heen in doggystyle positie zodat ik en Floor elkaar kunnen zoenen, terwijl hij het condoom af doet. Hij plaatst zichzelf achter Floor en ramt hem bij haar naar binnen. Ze gaan direct ruig te keer waardoor we moeite hebben om elkaar te kunnen zoenen. Ik knijp soms in haar tepels waardoor ze hard worden. We horen Stefan tot het randje komen en er overheen gaan. Hij kreunt en lost zijn lading sperma in Floor. Keer na keer duwt hij zijn pik bij haar naar binnen om zijn lading te lossen. Het is banaal, vulgair, maar perfect.

Floor valt op mij wanneer Stefan zichzelf rustig van bed laat glijden. Haar haren liggen half over mijn gezicht en nek, ze hijgt zwaar. Dat enkel zoenen zo geil kan zijn, als het moment maar goed is. Ze fluistert zachtjes: ‘Blijf je de nacht? Ik ben nog niet klaar met je….’ Ik lach en zeg: ‘Beloftes… beloftes…’ waarna ik haar een heerlijke zoen geef.

De nacht ben ik gebleven en we hebben niet veel geslapen. Dit was zeker voor herhaling vatbaar.

Leuk verhaal? Lees het eerste avontuur van Floor, Stefan en Dominique hier:  Onverwachte hitte deel 2