Een verhaal van Mike…
Sinds een aantal maanden zit ik bij een fietsclubje. Elke woensdag doen we een rondje van ongeveer 70km; gemiddelde tegen de 29km/h, dus niet al te snel. Het groepje bestaat uit een aantal vaste mensen, maar af en toe komt er wel ’s iemand bij. Zo ook vier weken geleden, toen er een meid van 19 jaar mee ging. Aangezien ik zelf mid 25 ben en 1 van de “jongeren” hielp ik haar een beetje om gewend te raken en haar af en toe iets meer uit de wind te houden. Ik had dan ook meteen de gelegenheid om haar ’s goed te bekijken en dat beviel me wel. Ze was duidelijk een sportieve meid, want er zat geen grammetje vet op der benen en haar strakke billen zaten mooi verpakt in het wielrenbroekje. Omdat het tempo niet al te hoog lag, kon ik ook een paar gesprekjes met haar aanknopen en het bleek dat ze sinds kort op der eigen woonde in een klein simpel appartementje. Aan het einde van de rit bedankte ze me voor de goede zorgen en dat ze er volgende week weer bij zou zijn.

En ja hoor, de volgende week was ze weer present en hadden we meteen die gezellige klik weer. Ze vertelde dat haar appartementje nog moest worden opgeknapt en dat haar vader volgende week zou beginnen aan de badkamer. Voor ik het wist, stelde ik voor dat ze dan wel bij mij kon douchen. Ik dacht dat doet ze vast niet, maar tot mijn verbazing vond ze dat wel een goed idee. We namen die dag dan ook afscheid, met de melding dat ze voor het fietsen haar spullen zou komen langs brengen.

Op de racefiets en al volledig in tenue kwam ze die volgende week aan fietsen. Ik legde haar tas binnen en we gingen meteen door. Na weer een rondje van ong. 70km kwamen we weer terug bij mij thuis en begeleidde ik haar naar de badkamer. Ik had al wat handdoeken klaar gelegd en liet haar achter om zich te kunnen douchen. 20 minuutjes later kwam ze weer helemaal fris naar beneden. Ik wist al wel dat ze er best knap uit zag, maar toen ze zo kwam binnen lopen in een strakke spijkerbroek en rood shirtje moest ik wel even slikken. Haar nog natte haren had ze in een paardenstaart gedaan en haar diepe bruine kijkers maakte het plaatje helemaal compleet: wat een lekker ding!

“mmmmm, je hebt echt een heerlijke douche. Ik moet echt aan mijn vader vragen om ook zo’n douchekop te monteren.” Samen dronken we nog iets en aan het eind vroeg ze of ze volgende week weer welkom was. Ik vond het geen probleem en we namen afscheid, waarbij ze me als bedankje een klein kusje op de wang gaf. Ik voelde wat kriebels in mijn buik en besefte me dat ik haar wel erg leuk begon te vinden.

Een week later stond ze weer bij me op de stoep met haar tas en gingen we weer fietsen. Het groepje had er duidelijk zin in, want het gemiddelde lag boven de 31km/h. Het was dus flink aanpoten we voelden de beentjes. Op het laatste stukje naar mijn huis konden we pas weer een beetje op adem komen. Ze vroeg toen ook of ik het niet erg vond dat ze een badje zou nemen in plaats van de douche. Ik vond het geen probleem en een kwartier later lag ze al boven in bad die langzaam aan het vollopen was. Ik zelf was beneden een salade aan het maken, die we dan later op zouden kunnen eten. Terwijl ik op de bank zat te wachten, kon ik niet helpen om niet te denken aan het feit dat er nu een mooie lekkere jonge meid bij me boven in bad lag; helemaal naakt.

Blijkbaar had ze het wel naar der zin, want pas een klein uurtje later hoorde ik boven wat gestommel en kwam ze naar beneden. Toen de deur open ging moest ik weer slikken. Ze had haar kleren nog niet aan getrokken en in plaats daarvan was ze enkel gehuld in mijn badjas. Ik moest wel toegeven dat dit haar heel goed stond, maar dat heeft ze waarschijnlijk wel bij alles wat ze aantrekt. Door haar hele lange benen kwam de badjas kwam tot net onder knieën en aan de bovenkant zat hij wat strakjes door haar cup c, zo schatte ik, borsten. “mmmmmm, dat is lang geleden dat ik bad heb gelegen. Ik denk dat ik zelfs even ben weggedommeld”. Ik vertelde haar dat ik een salade had gemaakt en daar had ze wel trek in. Terwijl ik deze uit de keuken ging halen, ging ze op de bank zitten. Op de terugweg zag ik dat ze wat aan haar kuitjes aan het voelen was en vroeg haar of ze pijn deden. “Ja, wel een beetje te hard gefietst vandaag denk ik. Ze kunnen wel een massage gebruiken.” Op het moment dat ze dat zei, keek ze me vragend aan, waarbij ik ook een tinteling in haar oogjes dacht waar te kunnen nemen. Ik zette de salade weg en ging tegenover haar op een tafeltje zitten. Ze ging zelf iets meer rechtop zitten en zette één voet op mijn bovenbeen. Ik begon voorzichtig haar gespierde kuiten te masseren. Haar huid voelde nog zacht aan van het badje en ook erg glad. Ze biechtte op dat ze haar benen in bad had geschoren, want ze wilde me toch al vragen om haar kuiten te masseren. Ze had haar benen netjes bij elkaar en de badjas zorgde er verder voor dat ik verder niks kon zien. Na de rechter volgde ook haar linker kuit, waarbij ze nu wat meer onderuit gezakt op de bank zat. Ik probeerde me zo veel mogelijk te focussen en haar in de ogen aan te kijken, maar toen ze haar benen iets uit elkaar deed, keek ik uit reflex toch even naar beneden. De badjas was door haar bewegingen iets open gevallen en ook haar bovenbenen wat ontbloot. Ik dacht zelfs iets te kunnen waarnemen van haar schaamlipjes. Snel keek ik weer omhoog, waar twee bruine ogen me nu een beetje ondeugend aankeken.

“Wil je misschien ook even mijn bovenbenen masseren?” vroeg ze terwijl ze haar benen nog een beetje verder uit elkaar deed. Weer keek ik naar beneden en kon nu duidelijk de vormen van haar kutje zien, waar ik geen haartje rond kon bespeuren. Het leek wel of ze mijn gedachte kon lezen, want ze biechtte op dat ze zich daar ook maar even had geschoren, mocht ze daar ook worden gemasseerd en gaf me een vette knipoog. Van al dit lekkers voelde ik hoe mijn lid zich al begon te roeren in mijn nu veel te strakke wielrenbroekje. Ik liet mijn handen langs haar benen omhoog glijden en begon nu ook haar bovenbenen te masseren. ook hier voelde ze gespierd aan en naarmate ik hoger kwam, liet ze haar andere been opzij vallen, waardoor ik prachtig zicht had op haar spleetje die wat begon open te staan. Op een gegeven moment kon ik niet hoger vanuit deze positie en ging op mijn knieën voor de bank. Ik begon nu tegelijkertijd ook haar andere dij te masseren. Een diepe zucht kwam uit haar mond en ze leek volkomen ontspannen. Mijn handen gingen steeds hoger en kwamen bij elkaar in haar liezen. Met mijn duimen gleed ik op en neer langs haar lippen, om ze daarna wat naar buiten te duwen, zodat ik zicht kreeg op haar klein genotsknopje die er al glimmend bij lag. Het leek wel of ze in vlam stond, zo heet voelde haar kutje aan.

Het moment dat ik met mijn duim over haar klitje gleed, zorgde er dan ook voor dat er een schok door haar lichaam ging. Met mijn andere duim gleed ik wat meer tussen haar lipjes naar haar grotje. Ik duwde hem iets naar binnen en voelde hoe nat ze al was. Mijn duim verving ik voor mijn wijsvinger, maar al snel stopte ik er ook mijn middelvinger bij en begon haar steeds iets sneller te vingeren, zonder dat ik het contact van mijn duim op haar klitje verbrak. Ze begon ook nu steeds harder en zwaarder te hijgen en had de band van de badjas al los getrokken. De badstof bedekte nu niet langer meer haar borsten, en was vervangen door haar handen die haar tepels tot volledige stijfheid begonnen te masseren. Haar onderlichaam begon te kronkelen van genot, terwijl ik het tempo van mijn vingers nog iets opvoerde. Ik zag haar buik, net zo ongecontroleerd als haar adem, op en neer gaan en haar klitje begon zich steeds vaster om mijn vingers te knijpen. “Ohh jaaaa, stop die vingers diep in me. Het voelt zoooo lekkerrrrr. Jaahhh, ik ga komennnnnn. Ahhhhhh!!!” begon ze te gillen, terwijl een orgasme bezit over haar nam. Ik voelde hoe haar sappen langs mijn vingers naar buiten liepen. Op het moment dat ze dacht dat het voorbij was, boog ik voorover en drukte mijn mond stevig op haar knopje. Ik zoog mezelf vast en liet mijn tong er over heen gaan en een nieuw orgasme nam bezit over haar. Nog meer als de eerste keer begon haar lichaam te schokken en met haar handen op mijn achterhoofd voorkwam ze dat ik me terug kon trekken. Door af en toe mijn tong over haar gevoelig plekje te schuiven, zorgde ik er voor dat haar orgasme bleef aanhouden en pas toen ze helemaal uitgeput was, liet ze me los.

Langzaam haalde ik mijn mond van haar af en keek bewonderend naar de druipnatte rode opgezwollen lippen onder mij. Ik liet mijn tong langs mijn lippen gaan en proefde haar zoete geile nectar die mijn gezicht hadden besmeurd. Ik keek nu omhoog en zag dat ze haar ogen nog gesloten had, maar een uiterst voldane uitstraling had. Ik deed mijn fietsshirtje uit en ging naast haar op de bank zitten. Ze kroop dicht tegen me aan met één been over me heen en één hand op mijn borstkas. Haar vingers speelden wat met het kleine beetje borsthaar wat ik had en beiden genoten we van dit momentje van rust.

Na tien minuutjes kroelen en tongen, voelde ik hoe ze haar hand steeds lager op mijn buik legde, tot aan de rand van mijn fietsbroekje. Mijn lid was al die tijd al hard en zat wat ongemakkelijk klem. Ze keek me diep in de ogen, terwijl ze haar hand in mijn broek schoof. Dat beetje extra ruimte was voldoende om hem nu recht omhoog te laten staan. Ik voelde hoe ze haar hand om mijn schacht klemde en met haar duim over mijn eikel wreef. Ik begon zachtjes te kreunen. Ze gaf me nog één lekkere slordige kus, voor ze van de bank gleed en op haar knieën voor me ging zitten. Ik tilde mijn kont wat omhoog en snel en behendig trok ze mijn broek uit. Onder een fietsbroekje trek je niet nog een boxershort aan, dus ik zat nu helemaal naakt op de bank. Ze begon wat met mijn lid en ballen te spelen en ik voelde me steeds geiler worden. Elke keer wist ze mijn orgasme uit te stellen en ook toen ze me begon te pijpen wist ze precies wanneer te stoppen. Ik werd er bijna gek van en wilde haar bij haar hoofd pakken om haar mond te neuken. Toen ze merkte dat ik er echt niet meer tegen kon, duwde ze haar mond helemaal over mijn pik, waarbij ze bijna moest kokhalzen. Haar tong zorgde voor het laatste zetje en ik begon mijn zaad in haar mond te spuiten. Ze trok zich wat terug. zodat ik duidelijk kon zien dat er nog wat zaad haar mond in spoot, die nu ook al van haar lippen begon af te druipen. Dit was misschien wel één van mijn heftigste orgasmes, maar dat kon ook komen omdat ik al een tijdje geen sex meer had gehad en ook me zelf niet had afgetrokken.

Langzaam voelde ik mijn pik wat slapper worden en na nog een grondige schoonmaakbeurt, kroop ze ook weer naast me op de bank. Als onze lippen elkaar raken en onze tongen elkaar vinden, proefde ik nog de laatste restjes van mijn zaad. Heerlijk nestelde ze zich tegen me aan en genoten we na. We waren beide toe aan een schoonmaak en gingen samen naar boven onder de douche, waar ik haar heerlijke lichaam weer mocht aanraken en geen plekje onbetast liet. Toen we eindelijk uit de douche kwamen en elkaar aan het afdrogen waren, dacht ik wel dat ze in zou zijn voor nog een heerlijke vrijpartij, maar plots hield ze de boot af en zei dat ze naar huis moest. Bij het aankleden kon ik nog een beetje genieten; een klein wit stringetje die haar lekkere billen lekker onbedekt liet, stretch trainingsbroek, die haar billen alleen maar extra accentueerde en een simpel wit shirtje (dus geen bh), waar haar tepels doorheen prikte, maar voor ik het door had stonden we beneden bij de deur. Ik dacht even dat ik wat verkeerd had gedaan, maar voor ze weg ging draaide ze zich nog een keer om en gaf me nog een lang kus. In mijn oor fluisterde ze nog dat ze erg had genoten en dat ze zich de volgende keer wel helemaal aan me zou geven. Starend naar haar billen op dat smalle zadeltje zag ik haar de straat uit rijden.

Vol ongeduld keek ik al vooruit naar die volgende keer…