Als je swingers-fantasieën uitkomen in de sauna….

 

Alana vleit zichzelf neer op de bank in de Finse sauna. Ze is de enige in deze sauna die buiten op het landgoed van het saunacomplex staat. Het is nog rustig. In de loop van de dag zullen meer mensen komen, zowel bekenden en nog onbekenden. De hele dag was het saunacomplex afgehuurd voor de parenclub Seducción Sensual.

Alana had er zin in. Dit was de eerste keer dat ze in de sauna gelijkgestemden zou ontmoeten. Ze was altijd jaloers op een homoseksueel paar dat weleens naar gay-meetings ging in de sauna. Ze had gehoord over de leren banden waar mensen tegenaan konden leunen, terwijl er allerlei hete fantasieën werden uitgeprobeerd. Ze had al een keer een aantal pikante scènes in haar hoofd bedacht met betrekking tot het saunacomplex, en nu kon ze dan eindelijk zelf ervaren hoe het zou zijn.

Ze was zich in eerste instantie niet eens bewust dat ze zichzelf aan het aanraken was. Ze keek naar de deur en het raam, maar zag niemand. Het huisje was van hout. Aan de zijkant in de ruimte waren de grijze stenen licht aan het stomen nadat ze net wat water eroverheen had gegooid. Alana zag op de zandloper aan de muur dat ze nu 5 minuten binnen was. Ach, wat is een beter begin van een mooie dag met lust, erotiek en ontspanning? Ze raakte haar linkerborst aan, waarvan het topje hard werd op haar aanraking. Haar linkerborst was net wat groter, en aldus geliefder voor mannen (en haarzelf), dan haar rechterborst. Met haar andere hand streek ze over de zijkant van haar rechterborst heen naar haar middel toe, langs haar navel naar beneden. Ze bleef even hangen met haar hand net onder het schaambeen, waar ze de gladgeschoren zachte huid voelde. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarna plaagde ze zichzelf door net buiten de buitenste schaamlippen richting haar bovenbeen te gaan en een paar keer op en neer te gaan van de schaamlippen naar het bovenbeen. Ze kwam al lekker in de mood. Nog steeds was niemand in zicht.

Om haar rechterborst niet te lang alleen te laten, begon ze met haar linkerhand nu haar rechterborst te strelen. Met haar rechterhand ging ze naar de ingang van haar vagina, die al een beetje vochtig werd. Ze nam het vocht hiervan naar haar clitoris en begon hier rondjes omheen te draaien. In de afgelopen jaren was ze erg bedreven geraakt in hoe haar eigen lichaam werkte en het duurde dan ook niet lang voordat ze zacht ging kreunen. Ze opende haar ogen…. en staarde opeens in twee amberbruine kijkers. Vanuit buiten staarde via het raam een aantrekkelijke man naar binnen, van Mediterraanse afkomst gokte ze, met een kortgetrimde zwarte baard en een snor. Uit zijn reactie maakte ze op dat hij het leuk vond wat hij zag. Alana bloosde. Ondanks dat het allemaal mensen waren van de parenclub geneerde ze zich toch een beetje dat ze hier zichzelf aan het betasten was. Langzaam liet ze haar armen naast zich zakken. De man glimlachte en verdween.

Pfff, dat was een interessant begin van de dag.

Het werd tijd om uit de sauna te gaan. Alana zag dat ze al net wat meer dan 15 minuten in de sauna zat. Ze pakte haar handdoek van onder haar vandaan, knoopte hem om, pakte haar slippers en ging naar buiten. De onbekende man was verdwenen. Ze zag een aantal mensen rondlopen over het gras die geanimeerd met elkaar aan het praten waren. Een paar mensen liepen net een andere sauna binnen aan de andere kant van de vijver. Bij het restaurant zag ze een aantal mensen zitten, waarvan ze er een paar kende. Ze knikte naar hen, voordat ze haar handdoek af deed, onder de emmer ging staan en het ijskoude water over zich heen liet komen. Het was wel even nodig om af te koelen. Daarna deed ze haar badjas aan en ging richting de bubbelbaden die buiten waren. Het was een prachtige herfstdag, waarbij het zonnetje nog lekker scheen en het niet te warm was. Ze koos het bubbelbad dat naar dennenbomen geurde, waar al drie anderen in zaten. Een man begon met haar te praten, maar ze merkte al snel dat haar gedachten afdreven in de richting van twee amberkleurige ogen. Wie zou die man zijn? En zou hij haar aantrekkelijk vinden? Ze was 1,70 meter, had lange zwarte haren en blauwe ogen. Ze was geen Doutzen Kroes en zeker geen vrouw waar mannen voor bleven staan om na te kijken, maar ze had nooit lang hoeven zoeken naar geïnteresseerde mannen. Zou ik een meer exotisch type zijn aandacht trekken?

Na het bubbelbad besloot ze naar een klein bad te gaan waar een paar kleine watervallen in het blauwgroene water uitkwamen. Er stonden palmbomen rond omheen om het af te schermen. De muren waren van steen gemaakt. Ze stapte het bad in en ging de hoek om. En daar zag ze de aantrekkelijke vreemde weer. Aan de andere kant van het bad zaten twee andere mensen, maar aan deze kant zat alleen hij.
Ze besloot tegenover hem te gaan zitten.
Hij zat onder de waterval, waardoor de druppels over zijn licht gespierde lijf vielen. Leek het maar zo, of waren Mediterraanse mannen regelmatiger in de fitnessschool dan Nederlandse mannen? Hij glimlachte weer naar haar. “Wil je even onder de waterval?”

Alana schudde haar hoofd. “Nee hoor, ik zit vrij comfortabel hier.” Het bovenrandje van haar borsten stak net iets boven het water uit. Ze was tevreden over haar uiterlijk. Ze had prima borsten, had geen overgewicht, ze had een zandloperfiguur en had dan wel een lichte welving bij haar buik, maar wie niet? Ze wilde niet op sla hoeven leven en tot nu toe kreeg ze geen klachten. Ze voelde dus ook geen noodzaak om iets verborgen te houden voor deze man. “Zit je al lang bij Seducción Sensual?” vroeg Alana hem. Hierop lachte hij. “Nou eigenlijk… kwam ik hier vandaag in onwetendheid. Op de website stond erbij dat vandaag een dag was voor Seducción Sensual. Ik nam aan dat het een salsadansvereniging was. En bij binnenkomst was de beveiliging blijkbaar waardeloos.” Hierop lachte Alana. “En wat, toen kwam je opeens bij een sauna waar mensen zichzelf wel heel ongegeneerd zaten aan te raken?”

De man glimlachte waarderend. “Ik houd wel van een vrouw met zelfspot. Eigenlijk was dat niet eens de eye-opener voor mij. Toen ik de sauna ernaast binnenkwam en een vrouw een penis haar mond in duwde en een andere man aan het masturberen was toen hij ernaar keek… Kijk, toen zag ik het licht.” Alana grinnikte. “En toch besloot je om te blijven…. wat zegt dat over jou? Ben je toch stiekem meer voyeur dan je dacht?”

De ogen van de man twinkelden. “Misschien ben ik toch wel nieuwsgierig naar wat het kan betekenen ja.” Hier volgde een korte stilte op. Alana zette in de tussentijd haar gedachten even op een rij. Hoorde dit nog wel bij het spel? Zou haar man dit toelaten? Wat zou zij er zelf van vinden als hij nu met een meisje zou zitten die niet bij het gezelschap hoorde? Op het moment dat ze zich dat afvroeg, was het haar al duidelijk. Zolang ze zich aan de tevoren gemaakte afspraken hield, er wederzijds respect was en ze het veilig deed, was er geen probleem. Ze liet zich in het water glijden en ging stoutmoedig naast de man zitten onder de waterval. Ze stak haar hand uit. “Hoi, ik ben Alana.” De man gaf haar een schuine glimlach. “En ik ben Juan”. Ze keek hem twijfelend aan. “Je maakt een grapje?” Een schuilnaam gebaseerd op de bekende Don Juan? “Zo argwanend”, zei Juan. “Dit is een heel veel voorkomende naam in Spanje, waar mijn vader vandaan komt. De Spaanse versie van “Jan”. Maar inderdaad, wellicht had ik “Casanova” moeten zeggen, ik ben wel benieuwd wat dat voor reactie uitgelokt had.”

Alana genoot van het water dat over haar heen gleed en het luchtige gesprek met de man naast haar.

Ze liet het water over haar gezicht vallen terwijl ze haar hoofd naar boven ophief en streek haar haren naar achteren. Ze dacht, het is nu of nooit. “Ik ga naar de Turkse sauna toe. Als je zin hebt in… gezelschap… ben je welkom om langs te komen.” Daarna zwom ze naar de uitgang toe en liep ze de trap op. Met haar heupen wiegend liep ze naar haar badjas en handdoek. Ze keek achterom om te zien of Juan haar in de gaten hield en glimlachte toen ze zag dat hij naar haar billen keek. Met haar rug naar hem toe deed ze haar badjas aan. Je moet ze laten raden, dacht Alana. Daarna liep ze in de richting van waar ze het Turkse stoombad had gezien zonder nog om te kijken.

 

In de Turkse sauna hing een witte mist. Ze hoorde links een stelletje kreunen. De stoom verhulde redelijk wat, maar ze kon de uitlijnen zien van het paar. De dame lag op haar rug, had haar linkerbeen naar beneden hangen en haar rechterbeen steunde af tegen af tegen de borst van de man. De man had zijn rechterbeen op de grond en zijn linkerbeen stond op de bank. Hierdoor kon hij in en uit haar gaan. Alana had respect voor de vrouw, want met haar handen en armen zorgde ze ervoor dat haar heupen de juiste hoek konden maken. De man boog zijn hoofd naar achteren en greep de vrouw bij haar heupen, zodat hij haar beter kon leiden.

Ze vond het erotisch om naar een ander paar te kijken die beide aan het genieten zijn en zich niet bewust zijn van hun omgeving.

Omdat Alana zo druk bezig was met het andere paar, merkte ze pas dat Juan achter haar stond, toen hij zei: “Het heeft iets magisch om die witte nevel om je heen te zien zwermen.” Alana draaide zich om. Ze waren beide naakt. In de Turkse sauna mag je geen handdoek meenemen, omdat die onmiddellijk zeiknat zou worden. Dat was één van de voordelen bij haar keuze van deze sauna, naast dat je wat meer verhuld zou zijn voor andere paren. Alana keek naar de man die voor haar stond. Hij had een prima formaat qua penis. Niet zo groot als haar man, maar dat was geen punt. Verder had hij een goed geproportioneerd lichaam. Ze zag dat hij haar ook aan het bekijken was. Alana keek terug naar het stel die aan het vrijen was en zag dat de vrouw inmiddels haar beide benen op de voorzijde van zijn schouders had gezet en dat zijn handen haar beide heupen ondersteunden. Alana ging zitten aan de andere kant van de ruimte, zo ver mogelijk van het paar. Zo konden ze zichzelf een beetje privacy gunnen. Ze kon nog wel zacht horen dat ze af en toe iets tegen elkaar zeiden of kreunden.

Juan ging tegenover haar op de bank zitten. Hij leek een beetje nerveus. Hij had vast nog nooit op zo’n openbare plek met een vrouw iets gedaan. Het was aandoenlijk, vooral bij een man die verder zo zeker over zichzelf leek te zijn. “Weet je wat ik graag zou willen doen?” Juan keek haar aan. “Vertel”, zei hij.

Alana likte over haar lippen. “Ik zou mijn handen over je lichaam willen laten gaan. Die spieren onder mijn handen willen voelen rollen. En ik zou het vocht van je lippen willen likken om daarna je mond te leren kennen.” Sommige vrouwen vonden het niet fijn om geile sekspraat tegen een man te zeggen, maar Alana kon genieten van het effect dat dit had op mannen. Juan keek haar met half geloken ogen aan. Ze kon aan zijn penis zien dat haar woorden hem opwonden. Hij was nog niet helemaal stijf, maar daar kon ze wel wat aan doen. Juan zei: “Ik houd je niet tegen.”

Dat was alle stimulans die ze nodig had.

Alana stond op en liep langzaam naar Juan toe. Dit soort dingen moet je niet overhaasten.

Juan bleef zitten en daardoor zat zijn hoofd ter hoogte van haar borsten. Ze liet haar handen door zijn zwarte haren gaan. Ze voelden zacht en vochtig aan. Daarna streelde ze langs zijn baard heen, vlak langs zijn mond. Ze voelde zijn adem stokken. Ze ging met haar handen door naar zijn schouders waar ze zijn schouderspieren masseerde. Met zijn ogen gesloten ging hij met zijn hoofd naar achteren, waardoor hij met zijn hoofd tegen de steen aan rustte. Er kwam een gegrom uit zijn keel als blijk van zijn waardering, een diep geluid dat ze voelde doordreunen diep van binnen. Juan opende zijn ogen weer. “Ik vind het leuk dat je het voortouw hierin durft te nemen. Niet veel vrouwen doen dat, ook al zouden ze het willen.” “Maar ik ben dan ook niet zoals de meeste vrouwen”, zei Alana terwijl ze naar voren boog en, zoals beloofd, het vocht voorzichtig van zijn onderlip likte. Daarna zoog ze langzaam op zijn onderlip. Ze hoorde Juan kort en krachtig inademen, waardoor zijn mond zich opende. Ze bleef hem echter plagen door de zijkant van zijn mond te zoenen en liet haar handen naar zijn borstspieren gaan en voelde de krachtige spieren zich daar bewegen.

Opeens trok Juan haar naar zich toe, zodat ze met haar bovenlichaam naar beneden schuurde, met haar borsten langs zijn lichaam zodat ze schrijlings op hem kon zitten. “Dit is wel de meest bijzondere ontmoeting die ik ooit gehad heb”, vertrouwde Juan Alana toe. “En wat vind je er tot nu toe van?” vroeg Alana. Juan gaf haar een stralende glimlach. “Ik kan het wel waarderen”. En daarna pakte hij haar hoofd aan de achterzijde beet en trok hij haar hoofd naar zijn mond toe. Hij plunderde haar lippen en zocht toegang tot de binnenzijde van haar mond. Die bood ze hem zonder veel weerstand. Daarna begon het spel van de verleiding met hun tongen, waarbij ze langzaam elkaar verkenden.

Af en toe druppelden er van boven wat druppels over hun lichamen naar beneden.

Juan zat tegen de stenen achterwand die iets koeler aanvoelde. Als Alana af en toe er langs kwam met haar benen of armen, was dat een heerlijk contrast met de warmte van de ruimte.

Alana liet haar handen over zijn armen naar beneden gaan. Juan liet zijn handen van haar bovenrug richting haar billen gaan en hij trok haar tegen zich aan, waardoor ze zijn mannelijkheid kon voelen. Het was duidelijk dat hij nu helemaal opgewonden was. Ook zij voelde een heerlijk gevoel diep van binnen, dat alleen maar groter werd door het voelen van zijn geslacht. Juan begon haar hals te kussen en kwam bij een erg gevoelige plek, waardoor Alana haar hoofd naar achteren liet vallen en een kreun uit haar lippen ontsnapte. Hierop beet Juan zacht in haar hals en ging toen weer terug naar haar lippen. “Waarom voelt het met jou toch zo makkelijk?” vroeg Juan haar. Alana zei: “Juiste tijd, juiste plaats, juiste vrouw.”

Alana hoorde tijdens het zoenen dat het andere stel de ruimte uit ging en hoorde een paar nieuwe mensen binnenkomen. Ze gaf Juan credits dat hij zichzelf niet liet stoppen, ondanks dat de mensen vermoedelijk even naar hun aan het kijken waren. Ze begon draaibewegingen met haar heupen te maken, waarop Juan kreunde: “Je maakt me gek”. Alana leunde naar achteren, zodat ze Juan aan kon kijken. Een druppel kwam op haar borst terecht en dreef langzaam naar beneden toe. Juan kuste de druppel van haar borst af en nam de tepel in zijn mond. Hij beet er zachtjes in en kneep in haar billen. Alana woelde haar handen door zijn haren heen. Juan vroeg, tussen het kussen van haar borsten door: “Heb – je – ook – bescherming – bij – je?” Alana toverde een condoom in verpakking tevoorschijn. Juan keek verbluft. “Waar heb je die vandaan?” Alana glimlachte mysterieus. “Een vrouw moet haar geheimen hebben.”

Ze stapte gracieus op van de bank – en gleed bijna weg over de natte grond. Juan kon haar nog beetpakken voordat ze viel. Ach, in het echte leven gebeurden deze dingen.

Zonder blikken of blozen ging Alana op haar knieën zitten en trok de condoom uit de verpakking.

Nu ze even wat verder af stond, zag ze dat twee vrouwen en één man met elkaar bezig waren. De man stond achter één van de vrouwen, een brunette, en kuste haar in de nek. Zijn ene hand op de heup, met de andere was hij bezig haar clitoris te stimuleren. De tweede vrouw, een blondine, stond aan de andere kant van de brunette met haar te zoenen en stond met een hand de man af te trekken. Ze zag Juan ook naar de mensen kijken. Alana deed de condoom over de penis van Juan en deed deels met haar hand en deels met haar mond de condoom over zijn penis heen. Ze hoorde gehijg van boven haar, wat nog versterkt werd toen ze doorging met hem pijpen. Met haar rechterhand betastte ze zichzelf. Ze voelde dat haar haren vastgegrepen werd door Juan terwijl ze bezig ging. Juan fluisterde: “Stop, anders laat je me veel te snel komen.” Ze glinsterden beiden van een mengsel van zweet en neergeslagen stoom van de Turkse sauna.

Alana stond op en ging toen weer op Juan zitten. Ze geleidde zijn penis bij haar naar binnen. Opeens pakte Juan haar ruw beet bij haar heupen en stootte één keer, zodat hij meteen heel diep zat. “Ik kon niet wachten”, fluisterde hij in haar oor. Alana genoot van zijn penis die in haar zat en begon langzaam te bewegen. Met haar rechterhand streelde ze haar clitoris. Zonder directe stimulatie kon ze tijdens de seks niet klaarkomen. Af en toe keken ze steels naar het andere trio dat in de sauna bezig was. Ze merkten dat zij af en toe ook aangestaard werden. De man stond inmiddels achter de blonde vrouw en was langzaam vanuit achteren in de blondine aan het stoten. De blondine stond voorover gebogen, had de heupen van de brunette vast voor steun en was met haar tong bij het driehoekje van de brunette aan het likken.

De warmte, de lichamen, de erotiek.

Het was iets wat Alana nog niet eerder had meegemaakt, maar ze vond het een fantastische ervaring.

Alana voelde dat ze dichtbij begon te komen. Ze voerde haar tempo op en begon Juan te zoenen. Hun gekreun ging op in de mist, waarbij ze af en toe de hogere kreunen van de blondine hoorden. Juan zei tegen Alana: “Ik ben er bijna, lekkere meid”. Alana zei: “Ik wil dat je zo in me komt”. Aan de manier waarop hij haar beetgreep voelde ze dat hij bijna over de rand heen ging. Ze voelde ook bij haar de climax groeien en ze begon harder te kreunen. Ook Juan kreunde luid en ze voelde een extra warmte in haar. Toen voelde ze dat ze kwam, ze kwam om hem heen los en voelde haar orgasme van binnen razen, haar wanden trokken samen. Ze bleef even om Juan heen hangen. Daarna keek ze hem met een luie, scheve glimlach aan. Hij zat nog genietend met zijn hoofd naar achteren te leunen tegen de stenen muur, haar aankijkend. “Dat was fantastisch”, zei Juan. Alana trok haar wenkbrauwen op. “Misschien moet je maar lid worden van de parenclub. Je bent een talent.” Juan grinnikte. “Ik zal er over nadenken.”

Uiteindelijk stapte Alana van hem af. Juan haalde de condoom er vanaf en deed er een knoop in. Daarna liepen ze beide naar buiten. Ze stapten onder de koude douche, wat een welkom verschil was met de stomende hitte die er net was. Toen ze hun badjassen weer aan deden, zei Juan: “Ik wens je nog een heel fijne dag toe, Alana. Het was fantastisch je te hebben ontmoet.” “Insgelijks”, zei Alana. “Ik hoop je nog een keer te zien.” Juan zwaaide en toen was hij weg.

 

Alana liep naar buiten, de tuin in en ze ademde een keer diep in. De geur van herfstbladeren en een frisse sauna-lucht. Ze zag een bekend iemand in het zoute buitenbad en ze besloot er ook in te gaan. De man in kwestie opende even zijn ogen en glimlachte naar Alana. “Ah vrouwlief, heb je het naar je zin?” Alana ging naast hem drijven en liet het zonnetje op haar gezicht schijnen. “Je moest eens weten… Vanavond zal ik het in geuren en kleuren vertellen.” Haar man sloeg zijn arm om haar heen en kuste haar op haar wang. “Dan zal ik je vanavond ook over mijn avonturen vertellen.” En genietend sloot Alana haar ogen.

Dit verhaal is geschreven door een lezer van mijn verhalen. Bedankt voor je inzending dame zonder naam!