Dit verhaal is geschreven door Mike. Bedankt voor het toesturen van je verhaal Mike. Veel leesplezier allemaal!
“Oh, Dominique. Waar ben je aan begonnen? Is dit nu wel verstandig?”.
Je staat voor een hotel kamerdeur met het pasje in je hand. Je hand trilt van spanning. Spanning voor de aanstaande ontmoeting met een geheimzinnige man, genaamd Mike.
In je hoofd speelt zich nog een keer het hele verhaal, die je zelf in gang hebt gezet, af.
Je bent een vrijgezelle dame die zich in had geschreven op een datingsite.
Een man met vergelijkbare schrijfstijl en fantasieën leerde je daar kennen. Hoe fijn is het dat je een man leert kennen die ook schrijft. Maar daarnaast ook dezelfde fantasiën heeft? Maar wat je in het begin nog niet wist, was de intense klik die jullie zouden hebben. Vanaf het begin was er de interesse voor elkaar. Eerst nog via de mail, daarna ook via de app. Eerst nog wat oppervlakkig; hoe was je dag, waar hou je van. Daarna werd het steeds intiemer tot bijna niks meer onbespreekbaar was. Je schaamde je niet om fantasieën te delen, wat je opwond, wat je wel of niet aan had. Dit alles ook nog in redelijke anonimiteit, want naast een omschrijving van je uiterlijk, je kledingmaten en je telefoonnummer had je nog geen foto gestuurd. Dit wilde Mike ook niet, wat er waarschijnlijk toe heeft bijgedragen, dat je je zoveel durfde bloot te stellen.
Er waren ook al avonden geweest, waarop je bloot (want zo slaap je het liefst) op bed lag en je lichaam tintelde van verlangens voor deze mysterieuze man. Als vanzelf gingen je handen over je lichaam, spelend met je borsten, je gevoelige tepels. Later afdalend langs je buik, over je netjes bijgewerkt donsje om bij je schaamlippen en ultra gevoelige clitoris uit te komen. Niet stoppend tot je jezelf tot voldoening naar een heerlijk orgasme had bespeeld. Dat je dit de volgende dag ook durfde toe te geven via een appje, was iets wat je nooit eerder had gedurfd. Maar bij Mike was dat anders. Je had dan wel geen internet sex, maar dat belette je niet om te teasen, wat Mike net zo hard terug deed. Ook hij had dezelfde gevoelens en verlangens die tot uitbarsting moesten komen.
Er ging op een gegeven moment bijna geen uur voorbij dat je niet aan Mike dacht. Je werd zelfs een beetje ongeduldig als je niet snel een reactie terug kreeg. Toch kwam het berichtje van eerder vanmiddag als een verrassing. “Lieve Do. Ik wil je een voorstel doen. Je moet je nergens toe gedwongen voelen en nee is ook een antwoord. Maar als je ja zegt, beloof ik je dat je iets gaat beleven wat je nooit meer zal vergeten. Wat elke zintuig in je lichaam zal prikkelen. Je diepste gevoelens naar boven zal brengen. Maar als je ja zegt, is er geen weg terug. Je zal je helemaal moeten overgeven aan mij. Mij voor 100% vertrouwen. Je mag er (heel) even over nadenken, maar binnen 2 uur moet je je antwoord geven.”
Honderd keer heb je het berichtje gelezen en misschien wel de helft zo veel keer je reactie getypt en weer weg gehaald zonder deze te versturen. De ene keer ja, maar dan weer nee. Maar na anderhalf uur twijfelen, durfde je deze toch te versturen. De band die je de afgelopen maand had opgebouwd, gaf je het vertrouwen om “JA” te sturen. De spanning bleef echter, want je kreeg niet direct een reactie terug. Je probeerde wat te ontspannen en zette een kopje thee met zoetje voor jezelf.
Maar dan ging alles razendsnel. Het ping geluid op je telefoon zette je onder hoogspanning. Op het display zag je de naam Mike en je ontgrendelde je mobiel. “Lieve Do. Bedankt voor je positieve reactie. Ik zal je zeker niet teleurstellen. Je hoeft vanaf nu nergens aan te denken. Geen voorbereiding nodig. Trek geen andere kleding aan, doe geen lekker geurtje op. Ik heb aan alles gedacht. Ik wil dat je nu in je auto stapt en naar Fletcher Hotel Amsterdam rijdt. Ik heb daar een kamer voor je gereserveerd onder de naam Do en je keycard ligt bij de receptie op je wachten. Tot zo! Kusje in je nek nét achter je oor. Mike.”
Je had even nodig om de opdracht die je had gekregen te laten bezinken. Ja, je wilde Mike nu wel ontmoeten. Maar je wilde jezelf ook voorbereiden. Deze date verdiende een mooi jurkje, je meest sexy lingerie, een lekker geurtje, een netjes bij getrimde onderkant. Dat laatste hou je gelukkig altijd wel bij, maar toch. Niet de spijkerbroek, trui en eenvoudige katoenen slip en bh die je nu aan had. Maar je herinnerde je ook de woorden van Mike en op een bepaalde manier vertrouwde je dat dit goed zou komen. Dus je stopte je telefoon in je handtas en reed binnen een half uur naar het hotel. De keycard lag ook netjes op je te wachten. In de lift voelde je de spanning stijgen en was je even in je eigen droomwereld tot het geluid van de lift aangaf dat je op je bestemming was aangekomen; de 10de etage. En daar stond je dan, met in je trillende hand het kaartje die je in het slot duwde.
Je haalt nog een keer diep adem en zodra het groene lampje brand, duw je de deur open. Het eerste wat je opvalt is dat de kamer leeg is; geen Mike te bespeuren. Twijfel, teleurstelling is het eerste wat door je hoofd gaat. Maar dan zie je de kleding op het bed liggen. Een zwart zijde kimono en daarnaast het meest sexy lingerie setje wat je ooit hebt gezien. En zwarte string met kanten randjes, een bijpassende bh. Maar de zwarte jarretels met kousen trekken de meeste aandacht. Je pakt het op en laat de zachte stof door je vingers glijden. Je weet nu al dat dit je fantastisch zal staan en heerlijk zal zitten. Dan pas zie je de brief die op het kussen ligt. Je naam staat er in sierlijke letters opgeschreven en als je het papier open vouwt, stokt je adem. Een houtachtige geur komt je tegemoet, die je herkent als Hugo Boss bottled. Een stoer mannelijk geurtje wat je super aantrekkelijk vind ruiken. Dan begin je de brief te lezen.
“Lieve Do, wat ben ik blij dat je deze stap hebt durven zetten. In de afgelopen weken heb ik zo veel aan je gedacht. Ben ik zoveel over je te weten gekomen, wat mijn bewondering alleen maar heeft versterkt. Ik wil je dit dan ook op een bijzondere manier laten zien, maar met name laten voelen. Ik denk dat je de kleding al hebt gezien. Ik hoop dat deze je bevalt. Ik wil dat je deze aantrekt. Maar eerst wil ik dat je je zo verleidelijk mogelijk maakt. De douche midden in de kamer is je vast niet ontgaan. Daarin ligt alles wat je nodig hebt. Lekkere doucheolie van Rituals of Tsuru, een washandje, shampoo en conditioner. En een scheermesje. Ik wil dat je het daar beneden bijwerkt tot het kleinste landingsstripje mogelijk. Droog je dan goed af met de zachte handdoek die op het bed ligt, maar laat je haren nog een beetje nat. Dan is het tijd om het lingerie setje wat ik voor je heb uitgekozen, en als ik goed heb opgelet de afgelopen tijd past deze als gegoten om je heerlijke lichaam, aan te trekken. Als finishing touch staat er een flesje parfum Viktor & Rolf Flowerbomb op de wastafel. Een geur wat ik echt bij je vind passen. Maak dan een foto van jezelf in de spiegel en bewaar dit als eerste aandenken (ja er volgen nog meer). Nu je de telefoon toch in je hand hebt, stuur me dan een berichtje dat je er klaar voor bent. Als laatste wil ik dat je het doosje wat ook op bed ligt open maakt. In geen geval mag je dit eerder doen!”
Je lichaam gloeit alleen al bij de gedachte om de instructies uit te voeren. Mike heeft werkelijk aan alles gedacht en er voor gezorgd dat je van een casual look transformeert zal worden tot een vrouw die sensualiteit en verleiding uit straalt. Eigenlijk wil je direct beginnen met uitkleden, maar op het moment dat je je trui over je hoofd wil trekken, wordt er zacht op de deur geklopt. Je schrikt en struikelt half terwijl je naar de deur loopt en tegelijkertijd je trui weer netjes doet. Je hoopt dat het je mysterieuze man is, maar in plaats daarvan staat er een jonge meid in hotelkleding met een dienblad. “U heeft een kopje thee, een taartje en een cocktail besteld?”. Je bedenkt je snel dat Mike dit vast ook heeft geregeld. Ooit heb je een keer gezegd dat je wel wakker wilde gemaakt worden voor een lekker taartje. Typisch dat Mike dit heeft onthouden. Je laat het meisje binnen om het dienblad op het tafeltje in de hoek te zetten. Niet denkend aan het feit dat een lingerie setje open en bloot op bed ligt. Je ziet haar er wel even naar kijken, maar ze laat verder niks merken. Pas als ze op het punt staat de gang weer in te stappen, zegt ze zachtjes “Ik wens u veel plezier, maar ik zie dat dat vast goed gaat komen.” en trekt vervolgens de deur achter zich dicht.
Je neemt even een momentje voor jezelf en geniet van het kopje thee en de lekkernij. De warme gloed is nog niet verdwenen en je voelt dat je lichaam in opperste staat van paraatheid staat. Je tepels voelen hard en je merkt een vochtige vorm van opwinding tussen je benen. Als je dan al je kleding hebt uitgetrokken en netjes op de stoel hebt gehangen, verbaast je het ook niet dat je schaamlippen gezwollen zijn en glad aanvoelen. Wat nog niet helemaal glad aanvoelt is je heuveltje, maar dit probleem heb je snel weggewerkt met het scheermesje als je onder de douche staat. Het voelt apart om zo midden in de kamer te staan. Alsof je van alle kanten bekeken kan worden. Dit wind je alleen nog maar meer op. Je tepels staan stijf naar voren en terwijl je met het washandje met doucheolie over je borsten gaat, kan je een kreuntje niet onderdrukken. Helemaal niet als je dat washandje later ook tussen je benen duwt. Zo geil heb je in tijden niet gevoeld en dan is de date nog niet eens echt begonnen!
Je neemt extra lang de tijd, ook bij het afdrogen. Je opwinding wordt er niet minder om en als je de string langs je benen omhoog trekt en over je spleetje schuift, voel je direct de zachte stof vochtig worden. Je schaamt je er bijna voor, maar je kan er niks aan doen. Je bedenkt je dat het ook de schuld is van Mike, dus dan moet hij er maar mee leven. De bh, jarretels en kousen passen perfect. Naast goede smaak, heeft Mike dus ook een heel goed inschattingsvermogen. Je kan het bijna niet geloven dat jij die opwindende meid bent, die je nu in de spiegel ziet. Opwinding die zichtbaar is in de knopjes die door je bh drukken. Zelfs de dunne kimono kunnen deze niet verbergen. De kimono valt net wel, net niet over je billen waardoor je string maar net bedekt blijft. De klemmetjes van de jarretels komen er wel verleidelijk onder uit. Je maakt ze vast aan de kousen die als een tweede huid over je benen ligt. Mike heeft niks te veel gezegd. Je voelt je begeerlijk, straalt verleiding uit die weinige zullen kunnen weerstaan. Helemaal als je de parfum op de binnenkant van je polsen, in je nek, net achter je oren en een laatste tussen je borsten sprayt.
Het is tijd voor de foto wat zeker een mooi aandenken is. Zo verleidelijk heb je er nog nooit uit gezien. Vol zenuwen voor wat nog moet komen, stuur je een berichtje naar Mike en volg je de laatste instructie. Het kleine doosje. Wat zal daarin zitten? Ongeduldig wil je het doosje open maken. Het is met een mooie strik omhuld en het deksel klemt. Van alles was er door je hoofd gegaan, maar niet dit. Het is een lange dunne zijden strook stof. Daaronder ligt een kort briefje in dezelfde sierlijke letters. “De tijd van voorbereiding is voorbij. Nu is het dan tijd voor de date en in dit geval een echte blind date! Ik wil dat je deze band om je hoofd en voor je ogen bindt. Tijdens deze date zal je niks zien, maar des te meer voelen. Ga dan voor het ronde raam staan en wacht geduldig op mijn komst. Het duurt nu niet lang meer.”
Dit had je niet zien aan komen, maar op één of andere manier past het wel in het gehele plaatje. Je geeft dan ook gevolg aan de instructies en gaat voor het raam staan. Je bent dan wel op de 14de etage, toch om zo voor het raam te gaan staan zorgt voor nog meer spanning; hoogspanning. Helemaal als je de blinddoek voor doet en alles donker is. Je andere zintuigen nemen het direct over. Je vangt elk klein geluidje op en zelfs de lucht lijk je beter te voelen stromen langs je huid. Dus ook al wordt de deur voorzichtig open gemaakt en probeert er iemand zo zachtjes mogelijk naar binnen te sluipen, merk je dit. Je voelt de spanning, kippenvel over je hele lichaam. Je houdt je adem in en smacht op wat komen gaat.
****
Het is dan zo ver. Ik zal Dominique in levende lijve ontmoeten. Ik heb alles tot in de puntjes toe voorbereid, maar toch ben ik zenuwachtig. Zal ze echt geblinddoekt zijn en in het setje wat ik voor haar heb uitgekozen (oké, met hulp van de zeer attente winkel dame) op me staan te wachten? En hoe zal ze er nu in het echt uit zien. In mijn fantasie heb ik een compleet perfect plaatje van haar, maar komt dit overeen met de waarheid? Voorzichtig doe ik de deur open. Voor de gelegenheid heb ik mezelf een dunne zwarte kimono van Ambassador aangeschaft. Zo dun dat mijn natural feelings boxershort erdoor schijnt. Bijna laat ik het dienblad wat ik in mijn handen heb vallen als ik haar zie staan. Ze is nog mooier dan ik had gedacht. Direct vallen me haar lange benen op, verpakt in de zwarte kousen die ik had uitgezocht. De kimono strak om haar lichaam gewikkeld, zodat haar mooie vrouwelijk vormen er prachtig door worden geaccentueerd. Haar billen maar net bedekkend. Direct roert mijn pik zich en zwelt al lichtjes op.
Terwijl ik dichterbij kom en het dienblad op het tafeltje zet, zie ik hoe ze zenuwachtig heen en weer wiebelt en ik probeer haar gerust te stellen. “Ik ben het; Mike. Wow Do, wat zie je er prachtig uit. Nog verleidelijker dan in mijn stoutste dromen. Ik vind het misschien wel net zo spannend, maar ik beloof je dat dit een onvergetelijke ervaring zal worden. Dus probeer te ontspannen, maar vooral te genieten.” Ik loop om haar heen, om de voorkant te bewonderen. Ook al zijn haar ogen bedekt, ik zie haar mooie gezicht. Een verhitte uitstraling in de vorm van licht blosjes op haar wangen. Dat gevoel zie ik ook als mijn blik wat naar beneden gaat. De kimono zit heel strak om haar borsten, maar laat ook een goed gedeelte van haar decolleté open en de kleine puntjes van haar tepels die ondanks de bh er door heen duwen verraden haar opwinding.
Ze voelt mijn blik en ze weet dat ze grondig wordt bestudeerd. Normaal zou ze verlegen weg draaien, maar de kleding die ze nu draagt, geven haar vertrouwen een boost. Gewillig laat ze het toe en durft me zelfs een beetje uit te dagen door op haar onderlip te bijten en haar tong langs haar lippen te laten gaan. Ik ga achter haar staan, met maar een paar centimeter ruimte tussen ons in. Ik wil haar niet laten schrikken en fluister dat ik haar nu zal aanraken. Ze knikt alleen, te opgewonden om iets te kunnen zeggen. Ik leg mijn handen op haar schouders. Ze voelt nog wat gespannen aan en ik hou ze daar even, zodat ze kan wennen. Dan begin ik ze zachtjes te masseren en voel de spanning langzaam wegebben en ze zelfs een diepe zucht laat ontsnappen als ik haar een klein beetje harder masseer.
Ik laat mijn handen langs haar armen naar beneden glijden. De kimono komt tot haar ellebogen en dan voel ik voor het eerst haar huid onder mijn vingers. Zo glad als de kimono aanvoelt, zo glad voelt ook haar huid. Mijn handen gaan verder tot ze over de hare liggen. Ik schuif mijn vingers tussen haar slanke lange vingers, die voorzien zijn van lichtroze gelakte nagels; dezelfde subtiele kleur van haar lippen. Daarbij doe ik ook een stapje dichterbij, waardoor de bobbel in mijn onderbroek nu tegen haar kontje aandrukt, precies tussen haar twee zachte billen. In koor kreunen we zachtjes van geilheid als ik haar handen vastpak en deze met de mijne over haar buik leg. Ik schuif nog wat meer tegen haar aan en als vanzelf laat ze haar hoofd wat naar achteren vallen. Met mijn mond nu vlak naast haar oor, fluister ik: “Wat ben jij toch een fantastisch mooie vrouw. Ik kan niet wachten tot ik je verder mag bewonderen. Elke millimeter van je lichaam verkennen met mijn vingers, handen, mond en….”. Als antwoord kreunt ze alleen zachtjes en duwt haar kontje extra naar achteren.
Ze sputtert een beetje tegen als ik de omhelzing verbreek. Ik loop weer om haar heen terwijl ik één hand vast blijf houden. Nu ik voor haar sta, pak ik ook weer haar andere hand vast en hou haar armen wat naar me toe. Nog een keer neem ik de vrouwelijke schoonheid die voor me staat in me op. Het verlangen om meer van haar te zien neemt alleen maar toe. Ik doe een paar stappen naar achteren en laat haar handen los, die daarna ontspannen langs haar lichaam hangen. “Lieve Do, ik ben zo benieuwd hoe het lingerie setje je staat. Hoe mooi deze je heerlijke borsten verpakt. Hoe verleidelijk de jarretels de kousen omhoog houden en hoe de string maar net je vagina bedekt. Dus maak nu langzaam de ceintuur van de kimono los en laat me je bewonderen.”
Vastberaden begint ze de knoop los te maken, maar ook met de nodige mate van sensualiteit. De spanning van de kimono rond haar lichaam neemt af en gunt me zo steeds meer een blik op wat er onder zit. De bh zorgt er voor dat haar borsten mooi tot hun recht komen. Een beetje bij elkaar gedrukt staan ze als twee heerlijke bollingen naar voren, met in het midden van elke borst een harde tepel die naar buiten duwt. Als ze dan de kimono ook nog een beetje naar de zijkant trekt, kan ik de bh volledig zien. De verkoopster van de lingeriewinkel heeft geen woord gelogen. Dit setje doet werkelijk recht aan de mooie vrouwelijke vormen. Mijn pik is het daar 100% mee eens en klopt op het ritme van mijn onrustige hartslag in mijn boxershort. Helemaal als ze de kimono van haar schouders schuift en de zijde stof op de grond valt.
Ik ben zeker niet de enige die geniet. Zelf lijkt ze ook steeds meer opgewonden te worden, wat ze uit door haar handen over haar lichaam te laten gaan. Met haar armen gekruist, gaan haar vingers over haar boven armen, schouders om daarna over de bh te gaan. Ze neemt haar verpakte borsten elk in een hand en begint ze te kneden. Onder zacht gekreun speelt ze met haar borsten en in speciaal met haar ultra gevoelige knopjes. Dan gaan haar handen verder naar beneden. Kleine cirkels makend over haar buik en navel tot ze bij de rand van de jarretels komt. Daar blijven haar handen even rusten, afwegend wat nu verder te doen. Ook al ziet ze niks, ze weet gewoon dat ik haar sta aan te kijken met een ongelofelijk geile blik. Met een pik die de rekgrens van de boxershort dermate op de proef stelt.
Ze voelt zich gevleid en de aandacht geeft haar zo veel extra vertrouwen. Ze durft zich nu ook om te draaien om haar billen te laten zien. Bij eerdere gesprekken had ze namelijk verteld dat ze niet echt blij was met haar billen. Toch gunt ze me nu een momentje om ook haar achterkant te bewonderen, wetende dat ik een echte billen-man ben. De string vormt de perfecte scheiding tussen haar twee perfecte billen. Ik sta bijna op het punt om naar haar toe te stappen en me tegen haar aan te drukken, als ze zich weer om draait. Ik kreun wat teleurgesteld, maar dat verdwijnt snel als ze me weer probeert te verleiden door op haar onderlip te bijten. Dan schuift ze één hand verder naar beneden, over de jarretel en het kleine driehoekje van haar string. De stof is al van nature glad, maar nu glijden haar vingers er helemaal makkelijk over. Duidelijk voelend waar haar schaamlippen zitten, kreunt ze bij de aanraking door de string heen.
Als onderdeel van mijn plannetje, heb ik een dienblad meegenomen. Daarop liggen een aantal voorwerpen om haar te verwennen. “Oké Do, je doet nu je handen langs je lichaam en blijft daar zo stil staan. Ik heb wat verrassingen meegenomen, die ik je wil laten ondergaan. Laat het gewoon over je heen komen en ga vooral genieten.” Al haar zintuigen schieten een standje hoger wachtend, nee smachtend, op wat er zal komen. De lichte dwang in mijn stem windt haar ook op. Een man die weet wat hij wil en het ook doet. Vol overgave stelt ze zich beschikbaar.
Ik besluit voorzichtig te beginnen. Gewoon om te testen waar precies haar erogene zones zijn. Met een grote zwarte veer ga ik over haar wangen en krijg direct een positieve reactie. Het lijkt wel of ze één grote erogene zone is. Haar oren, het plekje er net achter, haar nek, schouders, borsten, buik, billen, voeten, kuiten, dijen en als laatste haar vagina. Overal reageert ze met een rilling, kippenvel, zucht of zelfs gekreun. Vervolgens herhaal ik deze prikkelende behandeling met eerst een zachte en daarna een harde borstel. De harde puntjes duw ik stevig in haar huid en met name over haar bh en string voer ik de druk wat verder op. Haar tepels lijken nog meer door haar bh te drukken en ik merk dat zelfs de borstels nat worden als ik deze over haar schaamlippen schuif. Haar benen voelen zwak aan en ze leunt meer en meer tegen de borstel aan. Ze zit echt bijna tegen een orgasme aan, waarna ze zo verlangt en ze is dan ook erg teleurgesteld als ik de borstel terug op het dienblad leg.
Ik wil haar ook zeker geven dat welverdiende orgasme, maar nu nog niet, wetende dat het dan alleen nog maar intenser zal zijn. “Doe nu langzaam je bh af en laat me je mooie stevige borsten bewonderen”. Ze wil niks liever en ondanks haar ongeduld lukt het haar snel om de bh op haar rug los te klikken. Ik moet haar zelfs een beetje tegen houden, zodat ze het wat langzamer doet. Het uitpakken van cadeautjes is misschien wel spannender en zo is het ook als ze langzaam haar bh van haar borsten af haalt en op de grond laat vallen. En wat voor borsten. Stevig en zeker een handje vol, wat ook wordt bevestigd als ze haar handen er onder houdt en ze zachtjes begint te kneden. Ze heeft lekker kleine tepelhoven met in het midden harde tepels, die ze nu tussen haar vingers laat rollen.
Ik laat haar even begaan, maar pak dan resoluut haar handen en duw deze weer langs haar lichaam. Het is tijd voor het volgende en laatste voorwerp op het dienblad. Ik hou deze in mijn hand en wacht eventjes. Weer komt haar ongeduld naar boven drijven en smeekt me. “Mike, alsjeblieft ga verder. Doe met me wat je wil, maar maak me klaar voordat ik gek wordt en het zelf doe.” Op dat moment valt net het eerste druppeltje ijskoud water op haar rechterborst en druipt verder naar haar tepel. Ik heb namelijk een ijsklontje in mijn handen die langzaam aan het smelten is. Ze gilt en springt wat naar achteren, waarbij haar borsten zachtjes op en neer gaan. Het tweede druppeltje komt op haar linkerborst terecht. Haar schrikreactie is al wat minder heftig en wordt steeds minder als er nog wat druppels op haar terecht komen. Het grote temperatuurverschil windt haar ongelofelijk op en heeft een positief effect op haar tepels. Zo gevoelig hebben ze nog nooit gevoeld.
Ik pak een nieuw blokje en druk deze zachtjes tegen haar lippen aan. Ze zuigt er aan en begint het klontje verleidelijk af te likken met haar tong. Het volgende blokje laat ik vanaf achter haar oren langs haar nek naar beneden gaan tot hij helemaal gesmolten is bij haar tepel. Ook haar buik en dijen krijgen de nodige aandacht van een ijskoud klontje. Dan volgt het plekje tussen haar benen als ik een klontje tegen haar string aan druk. Deze smelt nog sneller door de enorme hitte die van haar vagina komt. En dat is misschien maar goed ook, want zoals ze al opgewonden werd van de borstel, nu wordt ze helemaal gek van het blokje wat ik tegen haar schaamlippen duw, over het plekje waar haar clitoris onder ligt verscholen. Snel nadert ze haar orgasme, maar net op het moment dat ze klaar zal komen is het blokje gesmolten en zo ook de druk op haar gevoelig plekje. “Oh Mike, stop met plagen en maak me klaar” jammert ze.
Met “Geduld liefje, je tijd komt snel” probeer ik haar gerust te stellen. Ik begeleid haar nu naar het bed en laat haar op de rand zitten. Ik duw haar benen wat naar buiten, zodat ik er tussen kan staan. Mijn pik staat recht omhoog in mijn boxershort. Tegen de strakke bovenrand, waardoor het wat onaangenaam aanvoelt. Ik pak haar handen en leg deze over mijn boxershort. Ze weet direct wat ze voelt en wat ze moet doen. Ze beweegt haar vingers langs mijn schacht op en neer. Knijpt er zelfs een beetje in, waardoor ik zachtjes moet kreunen.
Op het moment dat ze mijn boxershort echter naar beneden wil trekken, stop ik haar verwennerij en duw haar naar achteren, zodat ze op haar rug op bed valt. “Nee geil ding, eerst ben jij toch echt aan de beurt”. Ik pak haar benen beet bij haar knieholtes en trek haar benen omhoog, zodat haar voeten tegen mijn schouders aanliggen. Dat de bobbel in mijn boxershort vervolgens tegen haar string aan duwt, zorgt dat we beide kreunen. Ik masseer haar kuiten en voeten. Die laatste kietelen haar zo erg dat ze moet lachen en haar borsten zachtjes op en neer deinen. Dat ziet er echt zo geil uit. Ik pest haar nog een beetje, zodat ik nog wat langer van dit heerlijk schouwspel kan genieten. Waar ik ook nog meer van wil genieten is haar zachte huid onder mijn vingers te voelen glijden. Ik laat mijn handen helemaal naar beneden gaan tot ik bij de klemmetjes van de jarretel kom. Eén voor één maak ik ze los, tot ik de kousen van haar benen kan afstropen.
Ze heeft mooi afgetrainde benen, maar haar huid voelt zo heerlijk zacht. Het masseren gaat over in strelen. Ze houdt haar benen wijd in de lucht, zodat ik ook bij de binnenkant van haar dijen kan komen. Ze gunt me daarbij ook een fantastische blik op haar string, die haar vagina maar net bedekt. Ondanks dat deze zwart is, zie ik een donker plekje. Nat van opwinding en geilheid. Ze is dan ook maar wat blij als ik de bovenkant van mijn duim er tegenaan duw. Zachtjes wrijvend tussen haar schaamlippen door. Ik wissel dit af door ook haar liezen en heuvel te strelen.  Ze staat echt op pole position om een orgasme te krijgen. De eerste van meerdere die ik haar hoop te geven.
Dan is het zo ver. Ik concentreer me nu op het plekje waar haar clitoris ligt verborgen. Ik voer de druk van mijn duim op en steeds een beetje sneller. Haar hoofd komt wat omhoog, haar buikspieren krampen samen en adem versnelt tot ze heerlijk klaar komt. Direct voel ik haar string nog natter worden. Haar benen klemmen zich om mijn hand, zodat ik niet meer kan bewegen. Ik laat haar wat tot rust komen. Ook al is ze net gekomen, ik zie aan alles dat ze nog meer wilt.
Dit zal ik haar ook zeker geven, maar dan in een andere vorm. Ik ga nu op mijn knieën zitten. Automatisch gaan haar benen weer uit elkaar, zodat mijn gezicht vlak bij haar vagina is. Ik adem een keer diep in om haar vrouwelijke geur in me op te nemen. “Ik kan zo genieten van de geur van een opgewonden kut. En die van jou is echt super geil”. Deze wat grovere praat lijkt haar alleen maar meer op te winden en ze duwt haar bekken omhoog. Ik laat mijn tong langs de gehele lengte van haar string te gaan, ook het stukje tussen haar anus en vagina.
Dit zet haar direct weer in standje 7 (van 10), wat snel overgaat naar 8 als ik mijn handen over haar buik naar haar borsten laat gaan. Ik pak de onderkant van haar borsten beet tussen mijn duim en wijsvinger en knijp stevig in haar zachte vlees. Haar ademhaling wordt zwaarder terwijl ik haar borsten masseer. Ik geef daarbij extra aandacht aan haar tepels; rollend tussen mijn duim en wijsvinger en trek er ook een beetje aan om ze vervolgens los te laten schieten. Ik blijf dit herhalen en ondanks dat het een beetje pijn doet, moedigt ze me aan om vooral niet te stoppen.
Met mijn mond begin ik haar door de string te verwennen. Ze beweegt haar bekken omhoog om de druk er zo veel mogelijk op te houden. Dit geeft me meteen de kans om met één soepele beweging haar direct te ontdoen van zowel de gordel als de string. Daar ligt ze dan, volledig naakt op bed. Mijn gezicht op nog geen 5 centimeter van de lekkerste vagina die ik ooit heb gezien. Haar schaamlippen zijn helemaal opgezwollen en glinsteren van haar geil. Zelfs haar clitoris steekt er al een beetje tussendoor.
Ze weet dat ik naar haar meest intieme plekje zit te kijken. Daar zou ze normaal een beetje ongemakkelijk van worden, maar nu kan ze er alleen maar van genieten. Het windt haar enorm op, zeker als ze voelt hoe ik haar schaamlippen wat naar buiten duw en er zachtjes tegen aan blaas. De “koude” wind kietelt haar, maar dat is nog niks als ik het laatste ijsklontje over haar venusheuvel laat gaan. Al haar bloed lijkt nu naar het gebied tussen haar benen te stromen. Ze wordt nog gevoeliger als ik het ijsklontje uiteindelijk laat smelten tegen haar rode schaamlippen en clitoris.
Ik hoef daarna niet veel meer te doen. Met kleine likjes afgewisseld met zachtjes bijten in haar lippen en clitoris bezorg ik haar een volgend orgasme. Wat heftiger dan de eerste en deze houdt ook langer aan. Niet te lang gelukkig, want ik kom al bijna in ademnood doordat mijn hoofd geklemd zit tussen haar gespierde dijen. Als ik omhoog kijk, zie ik een tevreden glimlach op haar rood aangelopen gezicht. Ik kruip nu langzaam over haar heen, terwijl ik kleine hete kusjes geef over de dunne landingsstrip, haar licht op en neer gaande buik, haar borsten, tepels die nog steeds ultragevoelig zijn, en haar nek. Tot ik bij haar lippen kom, die ik nu voor het eerst echt goed tegen de mijne voel. Langzaam zoenen we elkaar. Beide genietend van het momentje van rust. Onze tongen vinden elkaar en spelen een sensueel duel.
Haar handen legt ze op mijn rug en streelt met haar vingers over mijn schouderbladen. Dan naar beneden tot ze op mijn kont liggen. Dit zou misschien een moment zijn om de blinddoek af te doen, maar ik wil doorgaan met dit spel en de controle houden. Ik verbreek de kus en ga wat rechtop zitten op haar buik. Vervolgens pak ik haar handen en leg deze op mijn borstkas met mijn handen er nog overheen. Ik laat haar voelen dat ook mijn tepels gevoelige plekjes zijn, maar niet zo gevoelig als mijn kloppend lid in mijn boxershort.
Ik dirigeer haar handen naar beneden en zodra haar vingers over mijn boxershort gaan, kreun ik het uit. Helemaal als ze er zachtjes in begint te knijpen. Deze keer laat ik haar wel door gaan als ze aan de band van de boxershort trekt. Gelukkig is deze erg elastisch en kan ze mijn pik er gemakkelijk uit halen, waardoor mijn boxershort onder mijn ballen strekt. Met haar hand er om heen geklemd, begint ze me langzaam en kundig af te trekken. Ze trekt mijn voorhuid helemaal terug om mijn rode eikel bloot te leggen. Met haar duim wrijft ze het reeds aanwezige voorvocht verder uit. Als het perfecte smeermiddel beweegt ze haar hand nu wat sneller.
Ze heeft heel goed door hoe lekker ze me verwent en weet heel goed wanneer ze iets moet vertragen. Ze zorgt er voor dat ik elke keer op het randje kom, maar er niet over heen ga. Even lijk ik dan ook de controle over de situatie te verliezen als ze me plots heel snel begint af te trekken om me te laten komen. Ik weet dit nog maar net te voorkomen door haar handen stevig vast te pakken en deze diep naast haar hoofd in het bed te duwen. Mijn pik ligt nu hevig kloppend precies tussen haar borsten ingeklemd. Nu ben ik zelf degene die het tempo bepaalt. Wat een geil gezicht als ik zie hoe mijn eikel tussen die twee stevige borsten schuift. Ik zet door en ga nog wat sneller, tot mijn zaad begint te koken. De eerste straal belandt net onder haar nek, maar de tweede en derde hebben zo veel kracht dat ze tegen haar kin en zelfs op haar gezicht terecht komen. Ik ben zo geil geworden dat er geen eind aan lijkt te komen. Ze zit echt letterlijk onder mijn zaad. Dit vind ze duidelijk geen probleem, want ze likt het gretig op als ze met haar tong over haar kin gaat. Ook de rest verdwijnt uiteindelijk in haar mondje als ze dit met haar vinger van haar lichaam schept.
Ik laat me daarna naast haar op het bed vallen en trek snel mijn boxershort verder uit. Samen liggen we nu op bed en het is maar even wachten op de volgende ronde. Ik laat het initiatief deze keer bij haar. Ze kruipt half op me met één been over de mijne en haar onderlichaam tegen mijn dij. De hitte die van haar af komt is ongelofelijk. Ze schuurt haar bekken tegen me aan en wil duidelijk meer. Ze heeft ook al weer een hand op mijn pik gelegd. Echt slap is hij niet geworden en beetje bij beetje begint hij al weer te groeien door de aandacht van haar vingers.
Als ze dan tevreden is over de stijfheid gaat ze volledig op me zitten. Alleen mijn eikel is nog zichtbaar als ze zicht positioneert met haar schaamlippen gespreid over mijn pik. Even lijkt ze te twijfelen. We hebben het hier in eerdere gesprekken al over gehad. Met of zonder condoom. In principe zou ze bij een eerste date altijd met doen, maar nu in deze situatie, lijkt ze te twijfelen. De geilheid wint het deze keer. “Fuck it, ik wil je nu in me voelen” roept ze. Ze pakt mijn pik beet en in een vloeiende beweging laat ze zich eroverheen zakken. Tot aan de wortel begraaft ze mijn pik in haar. Ik voel hoe ze me begint te knijpen, mijn pik te masseren. Het is dat ik net al ben gekomen, want anders had ze me echt direct leeg gemolken.
Ik hoef nu in principe niks te doen. Ze weet precies hoe en wat. Afwisselend kantelt ze haar bekken, maakt draaiende bewegingen en hopt op en neer. Bij dat laatste bewegen haar borsten lekker op en neer en als twee grote magneten worden mijn handen daar naartoe getrokken. Ik knijp er nu wat harder in dan voorheen. Ook haar tepels neem ik wat grover onderhanden. Ze wordt er alleen maar geiler van.
Dan buigt ze wat meer naar achteren en leunt daarbij op haar handen. Hierdoor schuift mijn pik nu ook wat meer langs haar g-spot. Dit is precies wat ze nodig lijkt te hebben, want ik merk dat ze de controle gaat verliezen. Dit is voor mij het sein om het initiatief over te nemen en begin als een bezetene met mijn wijs- en middelvinger haar clitoris te bewerken. Het is niet zo zeer een kreun, maar meer intense gilletjes, als ze dan klaar komt. Haar hele lichaam schokt en ik moet haar ondersteunen zodat ze niet achter overvalt. Wat overigens geen pretje zou zijn geweest met mijn pik nog diep in haar. Ik kom wat overeind, zodat ze op mijn schoot zit en ze haar armen stevig om me heen klemt. Ik voel hoe haar geil langs mijn pikt op mijn been stroomt.
Normaal zou ik haar eerst tot rust laten komen, maar ik wil haar nu gewoon helemaal gek maken. Als een mak lammetje laat ze zich door me leiden. Ik leg haar eerst naast me op bed en draai haar op haar buik. Ik kruip dan achter haar en tussen haar benen met haar kontje wat omhoog getrokken. Ze lijkt nog steeds in haar eerder orgasme te zitten als ik haar weer op vul met mijn pik die ik nog nooit zo groot heb gezien.
Langzaam begin ik in haar te stoten in één van mijn favoriete standjes (de andere hebben we net al beleefd). Met uitzicht op haar lekkere billen, zie ik hoe mijn pik elke keer diep in haar verdwijnt. Ze lijkt naadloos naar een volgend orgasme te gaan, maar er geen genoeg van te krijgen. Ze duwt haar kont naar achteren elke keer dat ik in haar stoot. Ik hou haar stevig vast met mijn handen op haar heupen. Gehijg, gekreun, het kletsen tegen haar billen. Het is zeker duidelijk te horen wat hier gaande is als je op de gang voorbij zou lopen, maar dat maakt ons helemaal niks uit.
In mijn poging om haar nog meer genot te geven, duw ik een kussen onder haar, die precies tegen haar clitoris aan schuurt. Dit blijkt de perfecte zet, want ze geilt het nu echt uit. Ik blijf onverstoorbaar door beuken. Ook al voel ik haar steeds slapper worden doordat het allemaal te veel voor haar wordt. Dan schreeuw ik het ook uit en ontplof ik in haar. Het doet bijna pijn, zo hard kom ik. Mijn zaad diep in haar, die een weg naar buiten zoekt. Het zweet gutst over onze lichamen en maakt het bed nog natter. Ook bij mij zijn de krachten uit mijn lichaam gevloeid en val ik op haar. Mijn pik schiet uit haar en bijna levenloos blijven we zo liggen.
Ik ben de eerste die weer een beetje bij de positieven is. Zij ligt nog steeds uitgeteld. Zo erg zelfs, dat ze in een lichte slaap is gevallen. In elkaar gekropen als een foetus. Ik kijk hoe ze daar voldaan ligt, enkel haar rustige ademhaling verraad dat ze nog leeft. Dit was ook precies mijn idee van deze date. Ik wilde haar zo erg en vaak verwennen, dat ze totaal uitgeput en voldaan zou zijn. Dat het nu ook daadwerkelijk zo is gelopen, stelt me tevreden
Ik weet dat ik nu ook mijn laatste idee kan uitvoeren. Voorzichtig haal ik de blinddoek van haar hoofd. Ze blijft slapen en haar ogen gesloten. Ik trek mijn kamerjas aan en pak al haar kleren op. Alleen de kimono laat ik achter in de kamer. Zachtjes verlaat ik de kamer en loop terug naar mijn kamer ernaast.
***************
Als je wakker wordt, weet je niet meteen waar je bent. Het dringt ook niet meteen door waarom je wakker wordt. Het is pas bij nog een volgende zachte bonk dat er iets begint te dagen. Je springt op en je ogen moeten even wennen aan het klein beetje licht wat van de kamer lamp in de hoek komt. Je beseft dat je alleen bent. Waar is Mike? Heb ik dit gedroomd? Allemaal gedachten schieten door je hoofd. Je probeert op te staan, maar al je spieren doen pijn. Het lijkt wel alsof je net een marathon hebt gelopen. Naakt wel te verstaan, want je hebt geen kleding aan. Weer geklop op de deur. Je kijkt om je heen, maar je ziet alleen de kimono over de stoel hangen. Dit is wel voor jou de bevestiging dat niet alles een droom is geweest. Een stoute fantasie dat je met een wild vreemde hebt afgesproken en ongelofelijke sex mee hebt gehad. Nee dat is écht gebeurd.
Nog een keer geklop. “Zou het Mike zijn?” denk je nog. Maar als het niet zo is, dan is het een beetje raar zijn als je naakt de deur zou open doen. Dus je trekt de kimono aan. Weer verbaasd het je hoe lekker deze aanvoelt en maar net alles bedekt. Zelfs met de kimono aan is het gewaagd om de deur zo maar open te doen. Nog steeds twijfelend doe je de deur op een kier en verschuilt jezelf er achter. Toch wat teleurgesteld zie je niet Mike maar de hotelmeid van eerder. Ze heeft een grote doos en klein papieren tasje in de handen.
Om deze aan te nemen zal de deur toch echt verder open moeten en ietwat ongemakkelijk stap je op zij. Helemaal als je merkt dat je de ceintuur niet zo goed vast hebt gemaakt en een groot gedeelte van je borsten en zelfs een beetje tussen je benen zichtbaar is. Je voelt de blik van het meisje over je lichaam gaan en ze lijkt er zelf ook een beetje van slag door te zijn. Snel neem je de spullen aan en doet de deur dicht. Je leunt met je rug tegen de deur. Je hoort geen voetstappen, dus zij staat ook nog aan de andere kant. Zacht fluisterend hoor je “U bent echt een fantastisch mooie vrouw. Uw date heeft echt geluk gehad. En zo te zien heeft u genoeg plezier beleefd” en vervolgens voetstappen die van de deur weg lopen.
Je loopt naar het bed en legt daar de doos op. Op de papieren zak staat “Salon de Lingerie” en als je erin kijkt, herken je de inhoud. Je pakt de string er uit en voelt hoe vochtig hij nog steeds aanvoelt. Je geur is ook nog sterk aanwezig. Weer een bevestiging dat dit allemaal geen droom is geweest. Nieuwsgierig maak je nu de doos open. Bovenop ligt een briefje met wederom een mooi geschreven tekst.
“Lieve Do. Wat een date! Dat je dit gedurfd hebt, vind ik zo bijzonder. Dat ik letterlijk elk plekje van je fantastisch lichaam heb mogen ontdekken, terwijl je me niet eens kon zien. Je vertrouwen in mij heeft ervoor gezorgd dat dit een onvergetelijk date met meerdere hoogtepunten is geworden. Gelet op de reacties van je lichaam, weet ik dat het genot van beide kanten kwam. Je hebt vast gemerkt dat al je kleren zijn verdwenen. In de doos vind je een nieuwe outfit. Ik weet gewoon dat dit je ook fantastisch zal staan als je terug naar huis gaat. Althans als je dat besluit. Ik geef je weer een keuze. Of je gaat nu naar huis en de date is voorbij en we zien elkaar (en in jouw geval mij voor het eerst) nooit meer. Of je besluit om naar het SKY restaurant op de 18de etage te komen. Geen geheimzinnigheid meer, gewoon een diner afspraakje met de dan wat minder mysterieuze Mike.  En we zien dan wel wat de avond nog zal brengen. Ik laat de keuze aan jou.”
Je leest de brief nog een keer en weet niet wat je moet doen. Ja natuurlijk zou je Mike willen ontmoeten, maar juist ook het mysterieuze heeft een sterke aantrekkingskracht. Mike’s kledingkeuze is wel weer uitstekend. Een rode strakke kokerrok met een nette witte blouse. En voor daaronder een rood lingerie setje. Dit is weer het bewijs dat Mike overal aan heeft gedacht. Rood is een opvallende kleur, maar juist onder witte kleding valt dit helemaal weg. Je weet dan ook zeker hoe sexy het je zal staan. Als laatste liggen er een paar mooie naaldhakken in de doos. Ja, dit zal je weer transformeren naar een echte sensuele vrouw.
Je parkeert je keuze eventjes en neemt een douche om jezelf weer helemaal op te frissen. Je geniet hoe het warme water over je lichaam stroomt. Hoe de sop je huid weer heerlijk zacht maakt. Als je de douche uitstapt, kan je het niet laten om naar jezelf te kijken in de spiegel. Deze date heeft het vertrouwen in jezelf versterkt en je geniet van je eigen lichaam. De string en bh zitten weer als gegoten en ook de rok en blouse passen je perfect. Ook al is de blouse best dun, de bh schijnt er bijna niet door heen. Je vind het bijna jammer, want je vind de PrimaDonna bh er erg sexy uit zien. Precies zoals je jezelf voelt, en je maar wat graag wilt uitstralen.
Toch staat je keuze nog steeds niet vast en hinkelt op twee gedachte…….”Do, wat zal ik doen?” vraag je jezelf hardop af….