Vervolg op Hardlopen is gezond en.. Deel 1

Vervolg op: Hardlopen is gezond en.. Deel 2

De volgende ochtend word ik zoals wel vaker wakker met een odol. Normaal laat ik het daar bij, maar als ik nog een keer gisteravond door mijn hoofd laat spelen en de foto’s nog een keer bekijk, trek ik mezelf lekker af tot mijn zaad weer op mijn buik en bovenlichaam beland. Douchen moet ik toch, dus laat ik het lekker gaan. Na het douchen en een croissantje als ontbijt, zie ik dat Yvonne nog niet online is geweest vandaag. Die zullen vast nog slapen, denk ik bij mezelf. Het initiatief lag duidelijk bij Yvonne gisteren, maar toch voor mijn eigen gemoedsrust, stuur ik haar een berichtje: “Hoi Yvonne. Lekker uitgeslapen? Gisteren kreeg de avond wel een onverwachte en aparte wending. Ik hoop dat ik je nergens toe hebt gepusht om iets te doen wat je niet wilde. Ik denk niet dat we iets gedaan hebben wat niet door de beugel kon en vind niet dat dit tussen ons in hoeft te staan. Ik hoop dat je dit ook zo ziet. Groetjes Mike”. Ik blijf naar mijn telefoon kijken, maar het berichtje blijft op twee grijze vinkjes staan.

Pas een uur later, terwijl ik Runners Magazine aan het lezen ben, krijg ik een pingetje. Snel leg ik het blaadje op mijn schoot en zie dat het een berichtje van Yvonne is. Niet alle tekst past er op, dus open ik snel het berichtje. “Beste Mike, ja gisteren is zekers anders gelopen dan verwacht. Voorop gesteld: ik heb nergens spijt van! Ik denk dat het een mix van hormonen en jeugdige nieuwsgierigheid was, dat we (lees ik) steeds een stapje verder gingen. En nee, we zijn niet te ver gegaan al scheelde het niet veel. Ik werd er namelijk best nat van, wetende dat jij daar zo naakt lag kijkend naar de foto van mij (en Maaike) in onze stringetjes. Maar het is niet uit de hand gelopen, dus voor mij veranderd er niks tussen ons. Zie het maar als een bedankje voor al je hulp bij het hardlopen. Ik ga volgende week lekker knallen, zodat je trots op me kan zijn.”.

Opgelucht lees ik dit berichtje nog een paar keer. Blij dat het niet tussen ons in komt te staan, antwoord ik “Trots ben ik zeker en volgende week gaat zeker goed komen. Oh het bedankje wordt zeer gewaardeerd ;-)”. De rest van de dag hebben we geen contact meer en gedurende de week ook alleen wat korte berichtjes voor de laatste voorbereidingen, maar verder niks intiems. Wel kijk ik elke dag meerdere keren naar de foto’s, wat ook vaak leidt tot een heerlijke zaadlozing.

Dan breekt eindelijk de wedstrijddag aan. Yvonne is er helemaal klaar voor en staat ongeduldig bij de start te wachten op het startschot. Naast mij, heeft ze ook nog haar moeder en 3 vriendinnen als supporter. Het is de eerste keer dat ik Isa weer zie na onze heftige neukpartij. Mocht er sprake zijn van enige spanning, die neemt ze direct weg door me een stevige knuffel en drie kussen te geven. Bij Maaike, Marit en Elise gaat het net zo al voel ik me iets ongemakkelijker. Nog meer als Maaike me wel een erg lange knuffel geeft, waarbij ze niet schuwt om even kort in mijn billen te knijpen. Hun ondeugende lachjes vertellen me ook, dat ik nog zeker onderwerp van gesprek ben geweest na vorige week.

Dan klinkt het startschot en schiet de meute in gang. Yvonne kijkt nog even onze kant op, maar is 1 en al concentratie als ze weg loopt. Ik kan via mijn telefoon haar live volgen en zie direct dat ze een goed, maar nog belangrijker constant tempo aanhoudt. Zeker in het begin heb je de kans om jezelf op te blazen, maar dat doet ze heel goed. Ongemerkt is Isa vlak naast me komen staan en vraagt me of ik haar stringetje goed heb bewaard. Ik bevestig door te zeggen dat ik deze heb gewassen en netjes in mijn ondergoed lade ligt te wachten tot de rechtmatige eigenaar deze komt ophalen. Ze verontschuldigt zich dat ze nog geen kans heeft gezien om langs te komen, maar dat ze het zeker niet is vergeten. Ik kijk daarna weer op mijn telefoon en zie dat Yvonne nu zelfs iets voor op haar snelste schema ligt. Ik laat dit aan haar moeder zien, die me vervolgens uitgebreid bedankt voor mijn hulp. Want naast dat ze nu veel sneller kan lopen, heeft mijn training ook een positief effect op het karakter van haar dochter. Ze is meer gedreven in alles wat ze doet, ook op school en thuis. Ze is minder de vervelende puber en Isa denkt zelfs dat ze nu een vriendje heeft. Ze lijkt in ieder geval verliefd, maar weet niet op wie. Ik ben blij te horen dat ik zo’n positief effect heb, maar ondanks de recente spannende chat, kan ik met niet bedenken dat degene op wie ze verliefd is, mij zou kunnen zijn. Weer geeft ze me een knuffel, maar nu wat langer en intenser. Ik sla een arm om der heen en samen houden we de ontwikkeling op het parcours in de gaten.

De afstand is opgedeeld in 4 identieke rondes, dus we kunnen haar een aantal keren aanmoedigen. Ondanks dat de vermoeidheid wat toe neemt, blijft ze constant lopen en in de laatste ronde weet ze zelfs nog een beetje te versnellen. Met bijna 5 minuten weet ze haar snelste richttijd te verbeteren en ik ben dan ook super trots. Als eerste wordt ze door haar moeder en vriendinnen gefeliciteerd, maar uiteindelijk valt ze mij ook in de armen. Haar bezwete lichaam plakt aan me, maar dat maakt ons beide niet uit. Ik voel haar borsten tegen me aan duwen op de maat van haar hartslag. Nog steeds wat licht hijgend bedankt ze me voor alle support en ik blijf haar zeggen hoe trots ik ben. Ze kijkt me vervolgens diep in de ogen aan en voor ik het besef drukt ze haar lippen tegen de mijne. Deze kus is zeker intenser dan de eerste die ze me ooit gaf toen ze me vroeg om training te geven, maar ondanks de blik die ze me geeft, wil ik hier niet te veel betekenis aan geven. Yvonne gaat daarna met haar moeder en vriendinnen naar huis en we spreken af dat ze binnenkort nog een keer bij me langs komt om te kijken naar haar verdere doelen. Ik weet dan nog niet dit veel sneller dan gedacht zal zijn en met een heel ander doel.

Haar vriendinnen trakteren Yvonne op een lekker etentje en gaan daarna op stap. Ik weet dit, omdat Yvonne me via de app op de hoogte houdt. Ze steekt daarbij niet onder stoelen of banken, dat ze me erg dankbaar is voor alles. Hoe later het wordt, hoe minder appjes er komen, maar aan de hand van de warrige inhoud kan ik me inbeelden dat ze het flink naar der zin heeft en de drankjes rijkelijk vloeien. Tegen een uur of 12, zit ik te twijfelen of ik nog de laatste aflevering van Bodyguard zal kijken als er wordt aangebeld. Wat verbaasd loop ik naar de voordeur en doe het buitenlicht aan. Normaal gesproken zou ik niet meer open doen, maar zie door een kiertje van het afgeplakte glas de blonde haren van een vrouw, Yvonne wel te verstaan, en doe toch open. Haar jack hangt open en daaronder heeft ze strak jurkje die tot halverwege haar bovenbenen komt. Ze kijkt me met wat wazige ogen aan, wat me doet vermoeden dat ze in ieder geval aangeschoten is en waarschijnlijk goed dronken.

Ze wacht niet echt een reactie van me af en overbrugt snel de meter tussen ons. Meteen slaat ze haar armen om me heen en drukt daarbij niet alleen haar lichaam maar ook haar lippen tegen me aan. Ik ben overdonderd en blijf verstijfd staan, als ze me hartstochtelijk kust en haar tong tussen mijn lippen duwt. Tijdens het zoenen, mompelt ze dat ze verschrikkelijk verliefd op me is. Als ik dan nog niet reageer, verbreekt ze de kus en kijkt me verlangend aan. In mijn ogen ziet ze een mix van twijfel en ongemak en hoe snel ze me als een verliefd vrouw kuste zo snel verandert ze nu in een snikkend meisje. Ik probeer haar te kalmeren en al die tijd blijf ik haar tegen me aan houden. Ik neem haar uiteindelijk mee naar de woonkamer, waar we samen op de bank gaan zitten. Een halve doos tissues en wat glaasjes water later, komen we tot een gesprek. Ze is duidelijk tot over haar oren verliefd op me en ook al voel ik de klik die we hebben, wil ik gezien de situatie geen misbruik van haar beschonken toestand maken.

Het duurt even, maar na wat geruststellende woorden, kalmeert ze. Nog wat na snikkend wordt ze steeds stiller, tot ik merk dat ze tegen me aan in slaap is gevallen. Ik wacht nog even, maar laat haar daarna zachtjes op mijn bank vallen. Ik kijk nog even om en zie hoe ze haar hoofd op een kussen legt. In deze gemoedstoestand wil ik haar niet weg sturen, dus loop ik naar de keuken om Yvonne niet wakker te maken als ik haar moeder bel om haar in ieder geval gerust te stellen waar haar dochter is. Ik vertel haar ook wat er net is voorgevallen en waar ik eerst dacht dat ze boos op me zou worden, zegt ze dat ze het nu eindelijk begrijpt. Degene waar ze verliefd op is, ben ik. Nu pas valt bij mij ook het kwartje. Hoe had ik dit niet aan zien kunnen komen, denk ik bij mezelf.

Ik vraag of ze wil dat ik haar dochter thuis breng, maar Isa vind dit niet nodig. Het feit dat ik haar heb gebeld en geen misbruik van de situatie heb gemaakt, stelt haar gerust. “Laat haar maar even haar roes uitslapen en dan kunnen jullie het morgen nog even rustig uitpraten. “Yvonne is misschien nog maar 18, ze is een volwassen meid en mag haar eigen weg kiezen. En ik weet dat ze in goede liefdevolle an vakkundige handen is. Dus neem jullie tijd en ik hoor het morgen allemaal wel. Welterusten!” Ze hangt daarna direct op me achterlatend in twijfels. Heb ik nou net de goedkeur gekregen om iets met Yvonne te beginnen?

Stilletjes loop ik terug naar de woonkamer, waar Yvonne nog steeds op de bank ligt te slapen. Wel is haar houding iets veranderd en ligt ze op haar zij met 1 been opgetrokken. Haar jurkje is daarbij een flink stuk omhoog gekropen tot de aanzet van haar billen. Mijn ogen glijden langs haar benen omhoog tot mijn blik vast komt te liggen op het klein stukje zwarte stof, die me bekend voor komt. Het is dezelfde string als vorige week, echter nu strak gespannen om de lipjes van haar poesje. Gehypnotiseerd blijf ik er naar kijken, helemaal als ze haar been nog wat verder op trekt en nog meer van haar intiem plek bloot geeft. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat haar string zelfs wat tussen haar lipjes trekt. Voor ik helemaal gek wordt, til ik haar op en breng haar naar boven. Ik heb een logeerkamer, waar ik altijd een bed klaar heb staan, mocht er onverwachts iemand willen blijven slapen en dit komt nu goed van pas. Terwijl ik haar in mijn armen heb, lijkt het alsof ze tegen me aan snoezelt, maar verder slaapt ze gewoon door. Ook als ik haar op het bed leg en onder de dekens stop, wordt ze niet wakker. Ik schrijf nog een klein briefje dat ik haar moeder heb gesproken en dat we morgen wel verder praten. Dit om haar toch een beetje gerust te stellen als ze straks wakker wordt. Met nog een klein kusje op haar voorhoofd laat ik haar nu zachtjes maar lief snurkend achter.

Hoe meer ik er over nadenk, hoe meer ik begin te beseffen, dat het niet alleen geilheid, maar toch wel meer is wat ik voor Yvonne ben gaan voelen. Door de intense trainingen, de app gesprekjes en andere zaken hebben we een klik, die ik niet eerder herkende. Als ik dan uiteindelijk in slaap val, ben ik degene met twijfels. Wat als zij morgen ochtend en weer nuchter is er helemaal anders over denkt?

Ik ben van nature een lichte slaper en wordt rond een uurtje of 4 wakker van wat gestommel in de logeerkamer naast me. Ik had voor de zekerheid een klein lampje aan gelaten, zodat als ze wakker zou worden een beetje een idee zou hebben waar ze was. Ik hoor haar even heen er weer lopen, maar dan het zacht gekraak van het bed en het klikje van de lamp. Daarna is het weer stil en val ik ook weer in slaap. Als ik daarna weer wakker wordt is het zo rond 8 uur en begint het net wat licht te worden. In mijn ochtend routine loop ik naar de badkamer om te gaan plassen en douchen als ik voorbij de logeerkamer kom. De deur staat op een kier en door mijn nieuwsgierigheid kan ik het niet laten om even naar binnen te kijken. Als eerste zie ik haar jurkje die netjes over een stoel hangt. Blijkbaar heeft ze die halverwege de nacht uit getrokken!? Dit wordt bevestigd als ik verder om het hoekje van de deur kijk. Yvonne ligt in precies dezelfde houding als gisteravond op de bank. De dekens van zich af geschopt en nu zonder haar jurkje met alleen de zwarte string! Mijn hart slaat een slag over. Haar tepels worden nog bedekt door haar armen, maar voor de rest heb ik een schitterend uitzicht op haar borsten. Wat is dit toch een super mooie meid, met alle volwassen kenmerken. Ik trek de deur weer zachtjes dicht en moet snel een koude douche nemen om wat af te koelen.

Voor ik naar beneden ga om een ontbijtje in elkaar te flansen, leg ik nog een trui en trainingsbroek op de gang voor haar deur, zodat ze straks wat schone kleding kan aantrekken. Daar boven op leg ik ook nog de string van Isa, haar moeder, welke nu goed van pas komt en wetende dat het haar prima zal passen. Niet heel veel later hoor ik boven wat gestommel, gevolgd door het geluid van stromend water van de douche. Ik loop naar boven en zie dat ze het stapeltje kleren heeft meegenomen. De deur naar de logeerkamer staat wagenwijd open en voor het bed ligt het klein stukje textiel van haar string. Ik klop op de deur van de badkamer en moeten even wachten op een reactie. Ik hoor hoe ze vanonder de douche stapt en zachtjes vraagt “Mike ben jij dat?”
“Goedemorgen Yvonne. Ja ik ben het. Ik heb een ontbijtje gemaakt, dus als je straks klaar bent, kunnen we even praten onder het genot van een juutje en croissantje.”
“OK, ik ben zo klaar. ennuh Mike, bedankt voor alles”.
“Graag gedaan!” antwoord ik nog en ga weer naar beneden.

Niet veel later komt ze naar beneden. Ik moet wel even glimlachen. De trui is veel te groot en ook de broek had wat aanpassingen nodig om niet direct van haar kont af te vallen. Toch blijft ze een mooie verschijning en vind ik haar zelfs sexy. Wat verlegen schuift ze aan tafel en knabbelt ze wat aan haar croissantje. Ik besluit de spanning te doorbreken, door toe te geven dat ondanks het leeftijdsverschil, ik ook gevoelens voor haar heb ontwikkelt. Ik kon het alleen geen plekje geven en de gebeurtenissen gisteravond overvielen me gewoon. “Dus lieve Yvonne, ik ben ook verliefd op jou!” Tot die tijd durfde ze me niet echt aan te kijken en ben ik bang dat ze toch nog boos op me gaat worden. Maar dan kijkt ze op en zie ik pure blijheid en verliefdheid in haar ogen. Tegelijk staan we op en bespringt ze me. Haar benen klemt ze om mijn middel en ondersteunt door mijn handen onder haar kontje, beginnen we elkaar uitzinnig te kussen. Wat we hebben onderdrukt en voor ons zelf hebben gehouden, komt nu tot explosie. Haar handen kroelen door mijn hand en trekken mijn hoofd naar haar toe, zodat onze lippen stevig tegen elkaar worden gedrukt. Haar tong duwt zich weer een weg naar mijn mond en deze keer laat ik haar verder verkennen. Mijn handen zijn hun eigen ontdekkingsreis begonnen en kneden dan eindelijk die heerlijke zachte maar ook stevige billen. Goedkeurend kreunend laat ze me mijn gang gaan en klemt haar benen nog steviger om me heen. Mijn pik begint langzaam te steigeren en duwt tegen de onderkant van haar billen aan. Doordat ze zachtjes op en neer beweegt, maakt ze me nog gekker en bereikt hij al snel zijn volledige stijfheid.

Ik probeer een vrij plekje op tafel te vinden waar ik haar op neer kan zetten en na wat schuiven plant ik haar billen op het randje van de tafel. We blijven elkaar bestoken met het betere kus en wrijfwerk, wat ons nog verder op geilt. Ik voel hoe haar harde tepels door de trui heen drukken en mijn harde pik staat recht om hoog tussen onze buiken ingeklemd. Zij is degene die even een pauze inlast en me diep en verlangend in de ogen kijkt. “Ok, ik ben misschien nog maar 18 en een stuk jonger dan jij. Ik heb genoeg ervaring en weet wat ik wil. Dus ik wil dat je straks de kleren van mijn lichaam af trekt, inclusief de string, die ik ooit aan mijn moeder heb uitgeleend”. Ze laat expres een stilte vallen om mijn reactie af te wachten. Ik kijk haar met grote ogen aan en begin een beetje te stotteren. Ik ben dan ook blij als ze haar betoog weer verder gaat. “Die dag ben ik mijn moeder gevolgd, omdat ik het maar verdacht vond dat ze ging hardlopen. Dus toen ze voor jouw huis stond en ook daadwerkelijk naar binnen ging, kon ik wel raden wat er daar ging gebeuren. Even had ik mijn bedenkingen, maar gunde mijn moeder ook wel weer ’s een verzetje. Dus toen ik zag hoe ze gewillig op de tafel lag en je haar een flinke beurt gaf, vond ik het prima en zelfs geil. Alleen jammer dat ik alleen haar hoofd kon zien vanaf mijn positie, want had maar wat graag die heerlijke harde pik van je gezien. Maar daar komt nu snel verandering in!” terwijl ze mijn harde staaf in haar hand neemt en hem door mijn broek heen begint te masseren. “Dus lekkere dekhengst, geef mij ook maar zo’n lekkere beurt. En ik ben niet van suiker, dus het mag best een beetje stevig! “.

Om alle verdere twijfels bij me weg te nemen, begint ze me weer vurig te zoenen. Onze tongen glijden langs elkaar heen, net als mijn handen onder haar trui gaan. Over haar zachte huid, maar gespierde buik omhoog, recht op hun doel af gaand. Eindelijk die heerlijke borsten in mijn handen en ik bewerk ze als stressballen om alle spanning weg te nemen. Yvonne laat het allemaal gewillig toe en kreunt dat ik vooral door moet gaan. Dat doe ik met alle liefde, helemaal als ze de trui over haar hoofd uit trekt en ik ze in volle glorie mag aanschouwen. Zo klein als haar tepelkloven zijn, zo ver steken haar tepels vooruit. Als vanzelf trek ik stevig aan ze, waarbij ze haar rug kromt om dat heerlijk gevoel te verwerken.

Zij trekt nu aan mijn shirt en deze ligt ook al snel op de grond naast de trui. Ik voel hoe ze haar nagels in mijn rug zet en het zou me niet verbazen als ik straks rode krassen er op heb staan, maar het maakt me alleen geiler. Ik duw haar nu wat meer naar achteren, maar echt ruimte is er niet op de tafel. Dit lost ze snel en vakkundig op, door alles op zij te schuiven. Gelukkig zijn de kopjes leeg en ligt er een vloerkleed onder de tafel anders hadden we ook nog scherven kunnen op ruimen, maar nu kunnen we gewoon door gaan met ons geil spel. Ze ligt nu met haar rug op de tafel, haar benen nog steeds om me heen geklemd. Ze kneed nu zelf haar borsten, terwijl ze me verlangend aan kijkt. Ik leg mijn handen over de hare en samen bespelen we die heerlijke bollen met de meest gevoelige knopjes. Haar gezucht en gekreun wordt steeds harder en haar ademhaling onregelmatiger. Daarnaast voel ik de hitte die van tussen haar benen door gloeit naar mijn knalharde pik. Mijn handen gaan daarna weer hun eigen weg, eerst kriebelend langs de onderkant van haar borsten tot zacht masserend over haar buik. Ik maak het knoopje van het touwtje in haar trainingsbroek los en trek wat aan de rand om de spanning rond haar middel weg te nemen. De broek is nu duidelijk veel te groot, wat me de vrijheid geeft om 1 hand onder de rand te schuiven. Met mijn duim voel ik de rand van de string en de zachte stof als ik nog verder ga. Ik voel nu al de vochtigheid van haar kutje, helemaal als mijn duim over de plek gaat waar haar lipjes onder liggen verborgen.

Yvonne heeft het bijna niet meer als ik mijn duim nog wat steviger tussen haar gevoelige lipjes duw en weer wat omhoog schuif tot ik haar klitje weet te vinden. Ik weet als ik nog even door ga, dat ze al klaar komt, wat ze maar wat graag zou willen. Toch wil ik dit nog even uit stellen en heb mijn eigen plannetje. Ik trek wat aan haar broek en al snel heeft ze door wat ik wil. Met een klein hupje schuif ik hem over haar kontje en terwijl ze haar benen omhoog in de lucht doe, gaat de broek helemaal uit. Nu ligt ze enkel nog in de string waar al een flinke natte plek in is te zien. Weer laat ik mijn duim over de zachte en steeds natter wordende stof gaan. Daarbij duwt ze zichzelf ook wat steviger tegen mijn vinger aan om nog meer genot te mogen ondergaan. Ze bereikt weer bijna haar hoogtepunt, maar ook nu stel ik het nog uit. Ik trek nu het laatste stukje textiel op haar lichaam uit en geniet even van dit momentje. Haar jeugdig strak lichaam, maar zulke mooie vrouwelijke vormen. Haar borsten vullen mijn handen als ik ze stevig kneed. Haar venusheuvel is enkel bedekt met een klein streepje haar, haar lipjes zijn mooi opgezwollen en haar kutje staat al een beetje open.

Ook al is haar klitje nog verborgen, weet mijn duim deze feilloos te vinden. Een elektrische schok gaat door haar lichaam en ze moet even happen naar adem. Maar dan moedigt ze me hijgend aan om vooral verder te gaan. Wat voelt ze nat aan als ik mijn wijsvinger bij haar naar binnen duw. Daar wordt hij verwelkomt door een knijpend kutje en ik weet nu al dat ze me daarmee heerlijk gaat verwennen als ik haar ga neuken. Iets wat ze maar wat graag wilt. Ik ga echter eerst op mijn knieën tussen haar benen om dit mosseltje van dichtbij te kunnen bewonderen. Ik duw eerst haar lipjes wat op zij voor ik mijn tong er tussen duw. Wat smaakt ze heerlijk en duw mijn mond nog steviger op haar kutje, geholpen door haar benen, die zich nu om mijn hoofd hebben geklemd.

Haar gekreun gaat over in zachte gilletjes elke keer als mijn tong langs haar knopje gaat. Tussen de gilletjes door weet ze nog iets te zeggen: “Alsjeblieft, maak me klaar. Het maakt me niet uit hoe. Met die heerlijke tong of met die harde staaf van je, maar doe het. Ik hou het niet meer”. Ik kijk omhoog en zie de “wanhoop” in haar ogen. Ik heb haar nu wel lang genoeg gepest en net als mij heeft ze niet veel meer nodig. Ik sta op en in 1 snelle beweging trek ik ook mijn laatste kledingstukken uit. Ik schuif haar nog iets verder op tafel waardoor ook het laatste kopje op de grond valt. Net als bij haar moeder kruip ik ook op tafel en vouw haar als het ware dubbel. Haar kutje staat nu mooi omhoog gericht en is een gewillige prooi voor mijn pik. Zonder waarschuwing stoot ik in 1 keer helemaal in haar. Zowel haar ogen als mond schieten open om dit te kunnen verwerken. En ook ik moet even wennen aan de nieuwe nauwe omgeving. Ik voel mijn en haar hartslag kloppen in mijn eikel.

Maar ik herinner me dat ik me niet moest in houden en begin op haar in te beuken. In deze positie kan ik haar heerlijk diep nemen en elke zenuw in haar kutje bewerken. Onder mij wordt ze helemaal gek en gilt alles bij elkaar. Ze kan niet anders dan het ondergaan en binnen no-time komt ze klaar. Ik voel hoe haar kutje om mijn pik samen spant mij de meest intense massage gevend. Haar geil maakt alles nog natter en soppend stoot ik nu wat voorzichtiger door. Ik zie hoe mijn pik glimt als ik hem bijna uit haar trek om hem daarna weer net zo diep naar binnen te duwen. Dit zorgt er ook voor dat haar orgasme maar blijft aanhouden en ik ook niet veel meer nodig heb. Ik vertel haar dat ook en moedig haar aan om nu flink met haar kutje te gaan knijpen. Dit doet ze zo goed en voelt zo lekker aan, dat ik na nog een paar keer diep in haar te hebben gestoten ook klaar kom. Ze kijkt me intens aan als ze voelt hoe ik haar straal na straal op vul. “Oh yesss, ik voel hoe je zaadjes in me spuiten” hijgt ze terwijl zij ook weer een mini-orgasme krijgt en de laatste druppel uit me knijpt.

Beide uitgeput van deze intense neukpartij, val ik op haar. Ik zit nog steeds in haar als ze haar armen en benen stevig om me heen klemt. Stil zwijgend genieten we even van dit momentje samen. Zij is de eerste die wat zegt al is het meer fluistert: “Ik weet niet hoe het met jou zit, maar dit was echt heerlijk en precies wat ik nodig had. Dus meneertje, jij bent nog lang niet van me af!”. We schieten allebei in de lach, waarna ik niet anders kan bevestigen dat we dit zeker vaker moeten gaan doen. “Maar eerst gaan we naar boven om alle kleffe geilheid van ons af te spoelen” voeg ik nog toe. Meteen onderneem ik actie en kruip van haar af. Als ik mijn pik uit haar trek, lijkt wel of waterkering open wordt gezet. Een mix van ons geil stroomt uit haar kutje, zo op tafel. Yvonne loopt wat rood aan, maar stel haar snel gerust dat ik straks wel een doekje over tafel haal. Het is toch al een bende kijkend naar alle kopjes en bordjes op de grond.

Ik trek haar ook overeind en haar hand niet loslatend “sleur” ik haar mee naar boven. Terwijl het water nog even op temperatuur moet komen, kan ik het niet laten om haar te bewonderen. Wat een lichaam heeft ze toch en wat een gelukkig man ben ik om dit niet alleen te mogen aanschouwen, maar ook te mogen betasten. Dat betasten doe ik dan ook uitvoerig als we onder de warme douche staan. Met mijn puff en beetje Rituals douchegel weet ik haar huid nog gladder te maken dan hij al is en glijden onze lichamen heerlijk langs elkaar heen. Yvonne kan haar handen ook niet van me af houden en met de nodige extra aandacht maakt ze mijn pik helemaal schoon.

Na 15 minuten stappen we dan eindelijk van onder douche en gaan we vrolijk verder met het betasten als we elkaar droog wrijven. Het valt me hierbij op dat haar tepels maar niet aan stijfheid verliezen en nog steeds heel erg gevoelig zijn. Ik plaag haar daar dan ook mee, maar dat wordt me niet in dank afgenomen met een harde pets op mijn billen tot gevolg. Na een extra waarschuwing dat de volgende op een meer gevoelige plek zal komen (en ik nu ook weer niet van sm hou), hou ik me verder rustig. Ik stel voor dat ik haar kleren even snel in de was doe en tot het klaar is vast wel iets kunnen bedenken om de tijd te doden.

Als ik terug kom nadat ik beneden de wasmachine heb aangezet, ligt Yvonne lang gerekt op haar buik op mijn bed. Ze is druk bezig met haar telefoon en heeft niet door dat ik haar vanuit de deuropening bewonder. Haar kontje steekt mooi omhoog en de aanzet van haar linkerborst maakt me al weer geil. Stilletjes loop ik naar het bed. Pas op het laatste moment heeft ze mijn aanwezigheid door als ik over haar heen ben gekropen en mijn half harde pik tussen haar twee billen plant. Ze kreunt zachtjes en wiebelt even met haar kontje. Over haar schouder kijk ik mee wat ze aan het doen is. Het is een whatsapp gesprek met haar moeder, waarin ze verteld dat we alles netjes hebben uitgepraat en heel dicht tot elkaar zijn gekomen. Isa is maar wat blij en gunt ons al het geluk en tijd om verder in elkaar te verdiepen.

Ik schuif haar haren opzij en geef kleine kusjes in haar nek. “Dat gaat ons vast lukken” fluister ik nog in haar oor en streel daarbij de zijkanten van haar borsten. Maar dan komen er nog meer berichtjes binnen. Blijkbaar heeft ze ook haar vriendinnen op de hoogte gebracht en die reageren net zo enthousiast, maar wel een stuk directer. “En heeft hij een beetje een lekkere pik?”, “Hoe lang is hij?”,”Welke standjes hebben jullie al gedaan?” en ga zo maar door. Yvonne kijkt me even aan en lacht me wat geheimzinnig toe.
“Mike ligt nu boven op me met zijn lekkere pik tussen mijn billen. We moeten nog even bijkomen van ons eerste heftige standje; de Weense oester.” antwoord ze.
Nooit geweten dat het zo heette, maar haar vriendinnen blijkbaar wel en die reageren weer snel met: “Ohh lekker geil!” “Dat is mijn favoriete standje” “Zo zou ik wel willen worden genomen door Mike”.
Ik moet er wel een beetje om lachen, vooral op die laatste reactie die afkomstig is van Maaike. Ik schuif mijn handen wat verder over haar borsten en begin haar al weer harde knopjes te bedienen. “Leg die telefoon maar weg, want ik heb weer zin” zeg ik haar en schuif mijn pik wat op en neer tussen haar billen. Maar voor ze dat doet, maakt ze nog een selfie van ons tweeën en stuurt die door naar haar vriendinnen. Op de foto is ook te zien hoe ik haar borsten vast heb, met haar tepels tussen mijn vingers rollend.

Door plots haar kont omhoog te wippen val ik van haar af en voor ik het door heb, zit ze bovenop me met haar kutje bovenop de aanzet van mijn pik en zak. Ze wrijft haar onderlichaam wat op en neer om te laten merken dat ze al flink nat is. Daarna pakt ze mijn pik in haar handen en begint me langzaam te masseren. Ze trekt mijn voorhuid helemaal terug en legt mijn rood kloppende eikel bloot. Ook die is al vochtig en glimt in het zonlicht wat naar binnen schijnt. Zonder mijn pik los te laten, schuift ze wat meer naar mijn voeteinde en buigt voorover. Haar borsten hangen een beetje, maar zien er nog steeds stevig uit. Ze laat haar tepels 1 voor 1 over mijn pik glijden en beide kreunen we van het heerlijke contactgevoel.

Ze duwt mijn benen wat verder uit elkaar en gaat op haar knieën er tussen zitten. Ze trekt mijn pik verticaal en maakt nog een paar op en neer bewegingen voordat ze haar lippen over mijn eikel schuift. Eerst likt ze alleen met haar tong over mijn gevoelige knop, maar daarna schuift ze haar mond wat verder over mijn stang. Pijpen is haar duidelijk niet vreemd, want ik geniet van elk moment dat ze me met haar mond verwend. Ik hoef dan ook niks anders te doen dan deze speciale behandeling te ondergaan. Af en toe kijkt ze me aan, wat me alleen nog maar geiler maakt. Gelukkig weet ze ook wanneer ze het iets rustiger aan moet doen om me niet al te laten komen, want ik wil mijn zaad liever in haar nauw kutje spuiten. Ik merk ook dat ze niet alleen met mij bezig is. 1 hand knijpt dan wel in mijn pik of speelt met mijn ballen, de andere is duidelijk bezig tussen haar eigen benen. Als ze me dan voor de zoveelste keer op het randje heeft gebracht, laat ze eindelijk mijn pik los en komt wat omhoog. Haar ene hand beweegt nog steeds tussen haar benen en ze kijkt me een beetje glazig aan alsof ze op een andere planeet is, zo erg is ze aan het genieten.

Ik haal haar terug op aarde door even met mijn handen over haar bovenbenen te wrijven. Haar blik verandert en zie pure lust in haar ogen. Ze kruipt weer op en net als eerder gaat ze boven op de aanzet van mijn pik zitten, die ze weer verticaal trekt tegen haar buik aan. “Zo nu ga ik even mijn favoriete standje doen” en komt wat omhoog en laat zich zo op mijn pik zakken. Ik kan een kreun niet onderdrukken als ik haar nauwe grotje om mijn pik voel en ook Yvonne zucht als ze zich volledig laat vullen. Even blijft ze zo stil zitten, voordat ze haar bekken heen en weer begint te bewegen. Niet alleen maakt ze mij daar gek mee, ook door de wrijving op haar klitje, gaat haar ademhaling omhoog. Haar gekreun wordt harder naarmate ze sneller heen en weer schuift.

Waar ze eerste wat meer naar voren leunde en me een fantastisch beeld op haar dansende borsten geeft, leunt ze nu wat meer naar achteren, haar handen steun zoekend op mijn benen. Haar schurende beweging maakt nu plaats voor een meer op en neer gaande en elke keer als ze zich laat zakken geef ik een tegenstoot. We voeren het tempo op en kreunen er op los. Het is maar goed dat ik dubbelglas heb, want anders had de hele buurt mee kunnen genieten hoe we hier aan het neuken zijn. Ik kreun dat ik bijna ga komen en Yvonne eist dat ik haar klitje bewerk, want ze wil samen met mij komen. Graag voldoe ik aan haar eis en duw mijn duim tegen haar knopje aan. Dit heeft meteen effect en Yvonne schreeuwt het uit. “ja ja ja, duw je pik zo hard mogelijk in me, speel met mijn klitje! Oh jaahhhh, ik kommmmm bijnnnnaaaaah. Spuit me helemaal vol.” moedigt ze me aan. En dan komen we tot explosie. Ik voel hoe haar kutje me krampachtig knijpt en zij voelt hoe ik mijn zaad tegen haar baarmoeder spuit. Toch blijf ik doorstoten en laat haar klitje niet met rust. Pas als ze mijn hand weg duwt en uitgeput op me valt, laat ik haar wat bijkomen.

Ze voelt wat plakkerig aan en de hele kamer ruikt naar seks als we daar zo stilletjes op bed liggen. Nagenietend streel ik haar rug en voel haar ademhaling tegen mijn borstkas langzaam tot rust komen. Mijn pik komt ook langzaam tot rust, maar al die tijd zit hij geborgen in haar kutje. Het eerste teken dat ze weer een beetje bijgekomen is, is als ze met haar kutje knijpt en mijn pik naar buiten perst, gevolgd door menig vocht. Ze kijkt me aan voor ze haar lippen op de mijne drukt. Teder zoenen we elkaar. “Ik vind je lief en ik hoop dat we dit nog veel vaker mogen doen” zegt ze dankbaar. Ik streel haar rug van haar schouders tot haar stuitje. “Het gevoel is geheel wederzijds. Ik hoop dat ik nog lang van jouw lief gezelschap en mooie lichaam mag genieten” en plant nog een kus op haar lippen.

Beneden hoor ik het gepiep van de wasmachine. Ik geef Yvonne een speels zetje en zeg dat ze maar weer de douche moet opzoeken terwijl ik de was nog even in de droger gooi. Met tegenzin stemt ze toe en zie ik haar met dichte ogen genieten onder een warme douche als ik weer naar boven kom. Ik kom achter haar staan en meteen drukt ze haar kontje tegen me aan als ik mijn handen over haar borsten leg. De drang om daadwerkelijk te neuken is misschien wat afgenomen, de geilheid zit nog duidelijk in onze lichamen. Het duurt dan ook een tijdje voor we onder de douche vandaan stappen. We zijn elkaar aan het afdrogen als ik beneden nu het gepiep van de droger hoor. Door de geringe hoeveelheid en ook kleine grootte zijn haar kleren al weer droog.

Ik trek snel een boxershort, spijkerbroek en shirt aan, waarna we samen naar beneden lopen. Ik gooi haar der kleren toe. Hoe snel ik mijn kleren aantrok, zo langzaam doet zij het. Ze maakt er een ware show van. Ze kijkt me vragend aan als ze naast haar eigen ook der moeder’s string om hoog houdt. Ik kies voor haar eigen, omdat die nog wat kleiner is en strakker om haar lichaam spant. Ze draait zich vervolgens om en stapt in het zwarte niemendalletje. Voorover bukkend duwt ze haar kontje nog wat meer naar achteren, als ze de string sensueel langs haar benen omhoog trekt. Eerst zie ik nog haar lipjes tussen haar benen door spieken, maar hoe hoger de string is hoe meer verborgen ze worden. Ze trekt de string, die meer op een dun touwtje lijkt, over haar billen en draait zich om. Nog even trekt ze er wat aan, zodat alles goed zit, haar lipjes nog maar net bedekkend.

Dan volgt haar jurkje die heerlijk om haar lichaam spant. Haar tepels drukken nog duidelijk zichtbaar door de dunne stof. Weer draait ze zich om en kijkt achterom, met vragende ogen om de rits op haar rug omhoog te doen. Dit doe ik zelf ook heel langzaam en sla daarna mijn armen om haar heen. “Nu hou je dit voorlopig maar even aan, want anders kan deze “oude vent” het nog wel ’s aan zijn hart krijgen.” En stuur haar vervolgens met een klein tikje op haar billen naar de woonkamer. Ik volg haar met twee glazen water en dicht tegen elkaar aan gekropen, praten we over hoe nu verder. We willen hier beide graag een vervolg aan geven en gelet op de positieve reacties van haar omgeving zal dit vast goed komen. Maar dat onze relatie ook bij menig een wenkbrauw zal laten fronsen is ons ook wel duidelijk. Uiteindelijk kunnen we elkaar gerust stellen en blijven we nog een tijdje knuffelend op de bank liggen. Dat hierbij haar jurkje weer helemaal omhoog is gekropen vinden we beide niet erg. Yvonne doet zelfs haar benen af en toe wat uit elkaar, zodat ik er wat beter bij kan.

Het is dan ook niet heel raar dat haar slipje al weer nat is als ze tegen het eind van de middag weer naar huis gaat. Maar niet voordat we nog uitgebreid afscheid hebben genomen in de deur opening. Een laatste kus, likje en streling verder, loopt ze naar buiten en verdwijnt de hoek van de straat om. In de avond bellen we elkaar nog en de klik is er zeker nog. Ik krijg ook te horen dat haar vriendinnen vet jaloers zijn, helemaal na het zien van die laatste foto die Yvonne had gestuurd. Dus als het even kon, zouden ze ons samen willen zien om ons stevig aan de tand voelen. Ik zie hier niet direct een probleem in, tot ik hoor in welke setting. Volgende week nemen ze Yvonne mee voor haar beloofde verwendagje in de sauna. En zelf vinden ze het wel een goed idee als ik dan mee zou gaan. Ik twijfel even. Ik ben zelf niet echt een sauna-ganger en om dan ook nog met 4 jonge meiden te gaan…maar Yvonne weet me over te halen en geef ik toe.

Die avond lig ik weer alleen in bed, maar ik val niet in slaap voordat we elkaar tot een hoogtepunt hebben gepraat via de telefoon. Beide hopend dat we weer snel bij elkaar zullen zijn…

Dit is in principe het slot van dit verhaal, maar wie weet…
Positieve reacties en motiverende e-mails zijn welkom 😉
Ik hoop in ieder geval dat jullie lezers en lezeressen hebben genoten.

 

Dit was het laatste deel uit de ‘Lopen is gezond en..’ reeks. Bedankt Mike voor je verhaal! Ik heb nog meer verhalen van Mike mogen ontvangen, dus wie weet lees je snel een nieuw verhaal van hem op www.sugarjane.nl !