Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hardlopen is gezond en…

Bij de eerstvolgende keer dat ik weer ga hardlopen met Yvonne, voel ik me in het begin wat ongemakkelijk, maar dat kan ik zeker niet van haar zeggen. Ze is duidelijk in een goede bui en eist dat ik haar ’s goed af mat, want de halve marathon komt nu steeds dichterbij. Dit maakt het gelukkig voor mij wat makkelijker en tegen het eind van de training voelt het bij mij al weer vertrouwd. Toch kan ik het niet laten om de gelijkenissen in moeder en dochters lichaam te zien als ze het laatste stukje zelf naar huis loopt.

Het is een week voor de wedstrijd als ik een berichtje krijg van Yvonne. Die middag hebben we onze laatste training gedaan, waarna ze de aankomende week alleen wat eigen kleine oefeningen gaat doen, zodat ze perfect voorbereid is op een goede race. Ik zelf heb daarna lekker in bad gelegen en heb net in alleen een badjas een salade naar binnen gewerkt. Ze vraagt of ik een foto van me zelf wil sturen. Als ik vraag waarom, verteld ze dat ze met een paar vriendinnen zit die eigenlijk wel nieuwsgierig zijn naar die beul die haar elke keer af mat. Ik stuur een selfie en krijg al snel reacties als “Wat een lekkertje” en “Nou daar zou ik ook wel door willen worden afgemat”. Toch wel benieuwd wie die nu allemaal stuurt, vraag ik ook om een foto. Het duurt even, maar dan krijg ik toch een fantastisch plaatje te zien. Yvonne omringt door drie net zulke lekkere meiden zittend op een bed. Dan denk ik ook te weten waarom het even duurde. Ze zitten er alle 4 in badjas of kimono alsof ze een slaapfeestje houden. Ik stuur uiteraard ook weer complimentjes terug, waarbij ik het niet kan nalaten om wat positief commentaar te geven op hun kledingkeuze, door nog een foto te sturen van mezelf ook in badjas te sturen.

“mmmmmm, spannend hoor” en “benieuwd naar wat je er onder hebt” krijg ik als reactie, maar op die laatste besluit ik niet te reageren, althans nog niet. De meiden stellen zich daarna 1 voor 1 met een foto aan me voor; Maaike, Marit en Elise. Alle drie doen duidelijk hun best om zo verleidelijk mogelijk te kijken en schuwen niet om ook wat van de aanzet van hun borsten mee op de foto te zetten. Yvonne doet er als laatste zelfs nog een schepje boven op en geeft me een goede inkijk tussen haar cup c borsten enkel gehuld in een dunne kimono. Deze uitdagende kant had ik nog niet van haar gezien, maar ik denk gesteund of misschien wel gepusht door haar vriendinnen, dat ze nu een stapje verder durft te gaan. Ze proberen me nog verder uit de tent te lokken, door meer van me te laten zien, maar de enige tent is degene onder mijn badjas en het lijkt me verstandig dat ik dit niet openbaar maak. Na een half uur nog berichtjes heen en weer te hebben gestuurd, melden de meiden dat ze er vandoor gaan voor een drankje in de stad. Als laatste sturen ze nog een foto in hun uitgaansoutfit. De badjas of kimono heeft nu plaats gemaakt voor strakke broeken, rokjes en dito strakke topjes en shirts, waar menig jongenshoofd voor zal draaien. Ik wens ze nog veel plezier en het strenge advies om niet te gek te doen met alcohol en jongens. Kijkend naar de laatste foto, speel ik met mijn vrije hand nog even met mijn paal onder mijn badjas. Maar zonder verdere stimulatie, laat ik het hierbij en kijk nog even een paar afleveringen Bodyguard op Netflix voor ik op bed ga.

Als slechte gewoonte kijk ik altijd nog even op mijn telefoon voor ik de luikjes dicht doe. Ik open weer het gesprek met Yvonne van eerder op de dag en verlekker me met de foto’s van Yvonne en haar vriendinnen. Als vanzelf groeit er weer wat onder de dekens. Ik zoom nog wat in op de inkijk bij Yvonne, terwijl ik langzaam aan mijn pik trek. Des te meer schrik ik en voel me betrapt als ik een nieuw berichtje krijg:
“Ben je nog wakker?”
Ik wacht even tot mijn hartslag weer een beetje tot rust is gekomen om haar te antwoorden.
“Ja, ik stond op het punt om te gaan slapen. Maar vertel!”

“Nou we hebben ons netjes gedragen hoor. Ik heb alleen water gedronken en we hebben onze handjes van de jongens af kunnen houden. Mijn vriendinnen hadden trouwens helemaal geen interesse in andere jongens na het zien van jou in badjas 😉 Ze waren zelfs een beetje jaloers op me.”

“Hahaha, nou ik voel me gevleid dat ik nog goed in de markt lig” grap ik terug.

“Nou dat weet je best wel, met dat afgetrainde lichaam en mooi koppie van je. Over je lichaam gesproken, ze bleven maar fantaseren wat je er nu wel of niet onder je badjas aan had.”

“hahah, ja dat zal vast wel. Jij niet dan? ”

“Bloos, ja ik ook wel”

Ik twijfel nog even, maar schrijf dan:
“Alleen voor jou: niks! En jullie dan? Volgens mij hadden jullie ook niet veel aan.”

Wat ik dan niet weet, is dat Yvonne niet de enige is die dit leest. Naast haar ligt namelijk haar beste vriendin Maaike. Onopgemerkt hebben ze me over die onzichtbare lijn getrokken, wetende dat ze nu nog verder kunnen vragen. Even denk ik dat ik toch te ver bent gegaan, als ze antwoorden.
“Ja dat zouden al die oude mannetjes wel willen weten!”

Maar gelukkig antwoord ze snel:
“Maar tegen dit oude mannetje wil ik het wel verklappen: Maaike een rode boxerstring, Marit een gewone witte string en Elise een doorschijnend roze slipje. Uiteraard alle drie met bijpassende bh.”

Hoe interessant ik dit vind, wil ik vooral weten wat Yvonne aan had:
“En jij zelf?”

“Ik had alleen nog een zwarte string aan. Ik was namelijk net bezig met aankleden en mijn vriendinnen gaven me niet de tijd, dus heb ik snel een kimono aangetrokken.”

Met deze kennis weet mijn fantasie wel raad, maar weet me ook geen houding te geven. Ik kan moeilijk zeggen dat ik het spannend of geil vind. Aan de andere kant blijft het ook even stil, maar dat heeft een andere reden.
“Zo, ik heb me ook klaar gemaakt om op bed te gaan.”

“Oh en mocht je het willen weten, ik heb nu alleen de zwarte string nog aan ;-)”

Deze kant heb ik nog niet eerder van Yvonne gezien. Het lijkt bijna wel of ze me aan het verleiden is. Helemaal als ze vervolgens vraagt:
“En heb jij ondertussen nog wat aan of uitgetrokken?”

Mijn kloppend gevoel onder de dekens wil het wel vertellen, maar mijn hoofd zegt dat ik dit niet kan maken. Ik probeer het onderwerp af te buigen door de lichte oefeningen van aankomende week nog een keer door te nemen, maar vakkundig buigt ze het weer terug.
“Ik ben een soort van een weddenschap aangegaan met mijn vriendinnen en daarvoor heb ik echt je medewerking nodig. Als het me lukt nemen ze mee voor een dagje sauna, maar als het me niet lukt, moet ik volgende week in een shirt met een tekst van hun keuze lopen. En mijn vriendinnen kennende, wil ik dat echt voorkomen. Dus plzzzz, vertel me wat je aan hebt als je gaat slapen.”

Ik begrijp dat ik haar niet voor schut kan laten staan tegenover haar vriendinnen en eigenlijk kan het ook geen kwaad om het te vertellen.
“Nou omdat jij het bent en ik niet wil dat je in 1 of ander stom shirt hoeft te lopen; ik slaap zonder enig textiel, lekker naakt”.

Haar reactie is te verwachten, maar toch weer een grens die ik overschrijd…
“uhmmmm, zou je dit met een foto kunnen bewijzen? Dan krijg ik namelijk ook nog een massage cadeau. plzzzzzz”

Het verzoek is duidelijk, maar de uitvoering des te lastiger. Hoe ga ik dit doen, zonder er een ongepast plaatje van te maken.
“oké, ik ga mijn best doen. maar heb geduld”.

Vervolgens probeer ik verschillende standen; met of zonder lakens, van de zijkant of bovenkant. Wat het er niet op makkelijker maakt is mijn mijn keiharde pik die op mijn onderbuik klopt. Lijkt me iets te confronterend als ik deze er ook op zet.
Terwijl ik aan het klunzen ben, krijg ik een foto toegestuurd met de titel “ter motivatie”.

Het is een selfie van Yvonne waarbij ze haar lipjes heeft getuit alsof ze me een kusje geeft. Maar wat nog meer mijn aandacht trekt zijn haar blote schouders en zelfs de aanzet van haar tietjes.

Ze spreekt dus hoogstwaarschijnlijk de waarheid en ligt daar nu enkel en alleen in een string of misschien nog minder.

Ik stuur nu een foto, waarbij een groot deel van mijn borstkas en klein beetje van mijn buik op te zien is, hopende dat dit voldoende zal zijn.
Maar helaas, dit komt niet door de jury.

Het duurt dan nog even, maar eindelijk lukt het me om een goede foto te maken. Zichtbaar is mijn bovenlichaam en het bovenste stukje van mijn schaamhaar dat van mijn navel tot begin van mijn staaf, die ik wat naar beneden heb moeten duwen. Ik vind het zelf net op het randje en voel me wat gespannen wat voor reactie ze zal geven.

Ik stuur de foto met de titel “is dit dan goed genoeg voor je massage?”.

Ze reageert direct met “mmmm, wat heb je toch een heerlijk lichaam” en
“ja, dit zal vast voldoende zijn. ik stuur het meteen door en laat het je weten.”

Nou daar gaat mijn lichaam dan ter vleeskeuring, denk ik. En dan ook nog door een paar jonge meiden die bijna mijn dochters hadden kunnen wezen.
Wachtend op de reacties speel ik wat mijn pik die klopt in mijn hand. Ik trek mijn voorhuid wat terug en leg mijn rode knop bloot, die al glimt van voorvocht die uit mijn gaatje sijpelt.
De reacties die ik vervolgens krijg zijn een stuk directer dan de vorige keer:
“daar kan ik wel een nummertje op doen”, “mmmm geil hoor”, “jammer dat dit lichaam nu niet bij mij in bed ligt” en “sop sop”.

Door deze extra motivatie, trek ik nog wat steviger aan mijn pik, waarbij de eerste echte druppel voorvocht op mijn buik druppelt.
“Welke reactie denk je dat van mij is” vraagt Yvonne dan.

Ik kies daarbij voor de meest “veilige”: “mmmm, geil hoor”, maar dit wordt direct afgekeurd.

Ik krijg daarna nog 1 kans en ga voor “sop sop”.

Het blijft even stil, maar dan krijg ik een duimpje omhoog, gevolgd door een foto met de tekst “je beloning”.

Mijn hart klopt en pik lijkt op het punt staan te ontploffen in afwachting op wat ik te zien ga krijgen.
Het beeld wat op mijn netvlies blijvend gebrand zal staan, zorgt er voor dat ik spontaan klaar kom en dikke klodders op mijn buik en bovenlichaam spuit.

De foto is vanaf haar voeteinde gemaakt. Ze ligt op haar buik met 1 been omhoog. Ik heb al zo vaak naar haar kontje gekeken, maar nu ik haar perfecte billen zo goed als naakt zie kan ik een kreun niet onderdrukken. De string is daadwerkelijk het enige kledingstuk dat ze aan heeft, al kun je dat zelfs niet een volwaardig stukje textiel noemen. De dunne draad accentueert haar rondingen en verdwijnt tussen die heerlijke bollen. Ze heeft haar benen wel zo bij elkaar dat ik er niet tussen kan kijken, maar kan me wel inbeelden hoe dit nog maar net haar lipjes kan bedekken. Verder kijkt ze met de meeste geile blik achterom in de camera en zie een klein beetje van de zijkant van haar linkerborst.

Verdooft door dit plaatje, besef ik niet eens dat ze nooit zelf deze foto kan hebben gemaakt.

Pas als ze een nieuw berichtje stuurt, dringt het tot me door “ik ben niet helemaal eerlijk geweest. Ik ben namelijk niet alleen nu.”

Ok, het veranderd niet veel aan de situatie. De foto die ik had gemaakt is toch doorgestuurd, maar dat ze daar nu ook bij Yvonne is, geeft me een apart gevoel. Het is een mix van ongemak, maar toch ook wel spannend. Helemaal als ik nog een foto krijg met de tekst: “En hier is Maaike”.

Maaike staat met haar rug naar de camera en net als Yvonne in de outfit van eerder op de dag. De rode boxerstring is lekker hoog opgetrokken en ook haar kontje heeft strakke vormen, die mijn geilheid verder om hoog schroeft. Ook al ben ik net klaar gekomen, mijn pik blijft hard en gevoelig. Verder heeft ze alleen een passende bh aan en heeft ze dezelfde blik in haar ogen als Yvonne.

Het duurt blijkbaar te lang voor ik reageer als ze stuurt
“En wat vind je er van?”

Ik kan nu niet gaan bekennen dat mijn zaad heb uitgespoten over mijn buik, dus hou het wat luchtiger
“Nou dit doet wel wat met een oud mannetje hoor! Van die heerlijke jonge strakke lichamen, die zichzelf zo bloot durven te geven”.

Bij het lezen van “het kan nog bloter hoor” krijg ik bijna een hartverzakking. Ze gaan me nu toch geen naakt foto’s sturen, denk ik bij me zelf.
“Grapje, dat zie je alleen als je hier nu in levende lijve in mijn kamer staat. Want wij gaan nu lekker slapen en dat doen we naakt net als jij’.

Het laatste berichtje wat ik van ze krijg is weer een foto met de tekst “Welterusten”.
De rode bh en boxerstring liggen op een hoopje op de grond met het zwarte niemendalletje van Yvonne er naast.

Ik wens ze ook nog een goede nachtrust, maar voorlopig kan ik niet meer slapen.
Ben ik niet te ver gegaan, wat moeten ze wel niet van mij denken. Maar ook wat een super geil gevoel dit app gesprek me gaf en volgens mij geheel wederzijds was.

Een half uur later val ik dan eindelijk in slaap.

De verhalen van Mike passen erg bij mijn eigen verhalen. Daarom heb ik Mike gevraagd om soms wat verhalen voor mij te plaatsen op mijn website. Ik hoop dat jullie net zo genieten als ik. Veel leesplezier!