Het is een zaterdag ochtend als ik in de voortuin de laatste hand leg aan een nieuwe heg. Het is dan al aardig warm en het zweet gutst langs mijn hoofd en rug. Terwijl ik op mijn knieën een nieuw plantje de grond in druk, hoor ik voetstappen in een snel tempo naderen. Ik kijk op zij en zie als eerste twee roze fluoriserende hardloopschoenen. Mijn blik gaat al snel omhoog langs een paar slanke kuiten en net zulke gespierde dijen. Ze heeft een strak kort broekje aan, zoals volleybalspeelsters altijd aan hebben en gelet op haar lange benen, zou het me niet verbazen als ze die sport ook beoefend. Verder heeft ze een luchtig shirtje aan, met daaronder een sport bh. Nog geen seconde kruisen onze blikken elkaar, want dan is ze me al weer voorbij. Ik draai mijn hoofd en mijn oog valt direct op haar bolle, maar oh zo heerlijk kontje. Haar billen bewegen lichtjes bij elke stap die ze zet. Haar blonde haren zitten in een paardenstaart die net zo verleidelijk heen en weer zwiept.

Ze is me nog geen 10 meter voorbij als ze plots naar links zwenkt, valt en zo in een perkje beland. Ze schreeuwt het uit van de pijn en ik weet meteen dat ze door haar enkel is gegaan. Ik snel naar de plek des onheils en zie hoe ze op haar rug ligt met 1 opgetrokken been. Ze heeft haar handen om haar enkel die binnen no-time dik is geworden. Haar pijnlijke gezichtsuitdrukking spreekt boekdelen en ik probeer haar zo goed als mogelijk tot rust te krijgen. Ik was al betoverd door haar lichaam, maar nu ik wat langer in haar ogen kijk, kan ik enkel concluderen dat ze het mooiste meisje is wat ik in de laatste 15 jaar door mijn straat heb zien lopen. Na een minuut naast haar te hebben gezeten, help ik haar voorzichtig overeind tot ze zit. De zwelling lijkt niet erger te worden en ik stel voor om haar naar mijn huis te brengen om een cool-pack er op te leggen. Ze lijkt nog een beetje in shock te zijn want als ik haar nog een keer vragend aan kijk, lijkt de vraag niet bij haar te zijn aangekomen. Ik vraag haar nog een keer, waarbij mijn ogen eventjes afdwalen naar beneden. In tegenstelling tot wat je vaak ziet bij slanke meiden, heeft deze een paar mooie borstenpartij verpakt in haar sport bh. Zweet druppelt als kleine pareltjes tussen haar borsten naar beneden, wat het bijna tot een kunstwerkje verheft. Pas bij de derde keer, waarbij ik me rustig voorstel, reageert ze door zachtjes haar naam te zeggen; Yvonne. Ik help haar overeind waarbij ze hangend aan mijn arm stevigheid zoekt. Terwijl ik haar ondersteun, hinkt ze met me mee naar mijn huis. We lopen achterlangs tot we in mijn achtertuin staan en ik haar in een lounge bank zet. Een kussentje onder haar kuit, zorgt er voor dat haar pijnlijke enkel vrij ligt. Ik sport zelf ook vaak en heb voor de zekerheid altijd 1 en vaak 2 packs in mijn vriezer liggen. Dit komt dus nu goed van pas en samen met een glas water kom ik bij haar terug. Ze lijkt nu toch wat van de schrik te zijn bekomen en kijkt me dankbaar aan. Snel neemt ze een paar slokjes water en lijkt ze zich nog wat meer op der gemak te voelen. Ik pak zelf ook wat te drinken en kom bij haar zitten. We raken zo een beetje aan de praat en het blijkt dat ik haar te jong had ingeschat. Ze is namelijk 18, al voegt ze daar direct aan toe dat ze nog maar net jarig is geweest.

Verder kom ik te weten dat ze pas net in deze buurt is komen wonen samen met haar moeder en ze aan het trainen is voor een halve marathon. Dit schept meteen een band, want zelf loop ik ook vaak en dan liefst halve marathons. Niet niet zo slopend als een hele, maar altijd nog wel een flinke kluif. Al die tijd kan ik haar rustig bekijken en geniet ik meer en meer van haar jeugdige schoonheid. Ik krijg het gevoel dat ze mij ook voorzichtig aan het bestuderen is, maar druk die gedachte weg, want wat zou zo’n jonge meid nu in iemand zien die 2 keer zo oud is. Geregeld kijk ik nog naar haar enkel en het lijkt er op dat de cool-pack er voor zorgt dat de zwelling wat afneemt. Maar dat ze zelfstandig naar huis kan lopen lijkt me uitgesloten. Ik stel voor om haar naar huis te brengen, maar dat wil ze liever niet. Echter met 1 telefoontje vanaf mijn mobiel zorgt ze er voor dat haar moeder binnen 5 minuten aan mijn achterpoort staat. Het is me direct duidelijk waar Yvonne haar schoonheid vandaan heeft, want ze is net zo’n prachtige verschijning, enkel iets volwassener met nog rondere vormen. Haar moeder Isa bedankt me als ik haar dochter voorzichtig in de auto zet, met een nieuw cool-pack op der enkel, die ze wel mag lenen, totdat de enkel weer beter is.

De rest van de dag kan ik het beeld van deze twee heerlijke dames niet uit mijn hoofd krijgen. Zeker als ik die middag nog even lig te relaxen in diezelfde loungebank waar Yvonne eerder in heeft gelegen. Met die gedachte dommel ik zelfs een beetje weg als ik word opgeschrikt door een berichtje. Onbekend nummer, maar als ik hem lees, krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Het is van Yvonne, die me nog een keer wil bedanken voor de goede zorgen. Ik ben wat verbaasd, maar vermoed dat ze mijn nummer uit de telefoon van der moeder heeft gehaald toen ze naar huis had gebeld. We sturen elkaar nog een aantal berichtjes heen en weer en spreken af dat ze de cool-pack volgende week terug komt brengen.

Het is een drukke week geweest en Yvonne was al wat naar de achtergrond van mijn gedachte verdwenen, tot ik de deur open doe. In haar hand heeft ze de cool-pack, maar dat trekt mijn aandacht niet. Haar losse haren wapperen in de wind en haar mooie blauwe ogen kijken me stralend aan. Verder heeft ze een soort van lang zwart shirt aan met daaronder alleen zwarte panty’s en kleine schoentjes. Ik verwacht dat ze alleen de cool-pack terug komt brengen en direct weer weg gaat, maar dan zie ik dat ze me wat zenuwachtig en vragend aan kijkt. Ik vraag of er nog iets is en dan blijkt dat ze graag van mijn diensten gebruik zou willen maken. Even weet ik niet precies hoe ik dit moet opvatten, maar dan voegt ze er aan toe: hardloop training. Ik had haar vorige week namelijk verteld dat ik tot een jaar geleden training gaf aan hardloop groepjes, totdat ik zelf een half jaar met een blessure aan huis vast had gezeten.

Naast het feit dat ik dit weer graag zou op willen pakken, zou me dit ook de gelegenheid geven om met Yvonne in contact te blijven. Al weet ik ook wel dat dit laatste vast niet in de insteek van haar vraag is geweest. Ik stem daarom in en aan haar enthousiasme zal het niet liggen. Ze springt bijna tegen me op en geeft me een knuffel. Ik weet mezelf even geen houding te geven als dit jonge tienermeisje zich tegen me aan duwt en ik niet anders kan doen dan mijn arm om haar heen te slaan om niet om te vallen. Eventjes voel ik haar stevige borsten tegen me aan, waardoor mijn jongeheer direct wakker schiet. Gelukkig verbreekt ze de omhelzing net zo snel als ze hem begon en ze lijkt zelf ook een beetje te zijn geschrokken van haar reactie. We spreken af dat ze me laat weten wanneer ze geen pijn meer heeft in haar enkel en vervolgens zie ik haar nog steeds licht hinkend weg lopen. Ze kijkt nog 1 keer achterom voor ze de hoek om gaat en ik vraag me af of ze door wat ze teweeg heeft gebracht.

Vanaf die dag houdt ze me elke dag op de hoogte door een foto van haar voet te sturen. Naast dat het duidelijk steeds beter gaat, valt het me ook op dat ze erg vaak van nagellak wisselt en ze zich niet schroomt om naast haar voet ook de rest van haar lange benen op de foto te zetten. Nu heb ik niet echt een voet fetisj, maar bij haar straalt er toch een bepaalde erotische lading van af. Anderhalve week later lijkt ze weer helemaal in orde te zijn en stuurt ze me een foto in haar hardloop outfit waar ik haar voor het eerst in zag, met de tekst: Nou trainer, ik ben er helemaal klaar voor. Diezelfde avond staat ze al bij me op de stoep en lopen we samen een rondje om te kijken hoe haar conditie er nu bij ligt en ook te bespreken wat haar doelen zijn. Ik kan het echter ook niet laten om af en toe een blik op haar lichaam te werpen. Met name op dat heerlijk kontje wat zo mooi uit steekt als ze een aantal rek en strek oefeningen doet. Het is die avond ook dat ik me voor het eerst aftrek met haar in mijn gedachte als ik het zweet van me afspoel onder de douche. Niet wetende dat ons eerste hardloop training ook wat bij Yvonne zelf heeft los gemaakt, want op datzelfde moment richt ze de douchekop op haar gevoelige lipjes.

Ik merk al snel dat alle communicatie bij de jeugd voornamelijk via de app verloopt. Het trainingsschema stuur ik nog “ouderwets” via een e-mail, maar ze houdt me via de app bijna dagelijks op de hoogte, naast de 1 keer per week dat we samen lopen. Elke keer lijkt ze meer en meer te ontspannen en worden haar prestaties steeds beter. Wat ook nog lijkt te verbeteren en wat ik eigenlijk niet voor mogelijk had gehouden zijn de rondingen van haar billen. Al kan dat ook komen door haar nieuwe outfit, dat allemaal net iets strakker om haar lichaam lijkt te zitten. Onder het mom van “ik moet je loop even goed bekijken” loop ik vaak achter haar om de vorm en stevigheid te kunnen bewonderen.

Het is ongeveer een maand voor haar eerste halve marathon en we liggen goed op schema voor een mooie tijd. Op haar verzoek, bel ik bij haar aan om ons wekelijks hardlooptraining samen te doen. Echter is het niet Yvonne maar Isa die de deur open doet. Ze lijkt ook wel klaar te staan om te gaan lopen nu ze zo voor me staat in de outfit waar ik haar dochter voor het eerst in had ontmoet op die zaterdag ochtend. Door haar iets vrouwelijkere vormen, zit de outfit nog iets strakker. Ze draait zich even om Yvonne te roepen, wat mij de kans geeft om haar kontje te bekijken. Het volleybal broekje trekt nog wat meer tussen haar billen en dat maakt het uitzicht alleen nog maar lekkerder. Blijvende schoonheid zit duidelijk in hun genen. Yvonne komt nu ook aangesneld en naar blijkt wilde haar moeder ook wel ’s een keer mee trainen.

Hoewel Isa haar best doet, is het duidelijk dat de conditie van haar dochter aanzienlijk beter is. Ik besluit dan ook om Yvonne een interval training te laten doen, waarbij wij er “rustig” achter aan lopen. In het begin kan Isa nog wel redelijk praten tijdens het lopen, maar haar ademhaling wordt steeds zwaarder en woorden komen er meer en meer hakkelend uit. Ik kijk opzij en zie hoe haar borsten op en neer gaan door niet alleen het lopen, maar ook haar zware ademhaling. Zweetdruppeltjes lopen langs haar nek naar beneden wat haar nog aantrekkelijker maken. Als we daarna nog wat rek en strek oefeningen doen, krijg ik steeds sterkere geile gevoelens voor zowel Yvonne als haar moeder. Het feit dat ze hun strak verpakt kontjes naar achteren steken, maakt dit alleen maar erger en ik voel hoe het bloed wat meer naar mijn half stijve lid stroomt. Het is maar goed dat ik een strakke boxershort heb aangetrokken, anders had er onherroepelijk een grote bobbel zichtbaar zijn geweest. Die avond trek ik me dan ook voor het eerst af met zowel Yvonne als Isa in mijn gedachte.

Het is een paar dagen na deze ontmoeting als ik net ben thuisgekomen van weer een hardlooptraining met nu alleen Yvonne. Ik heb net mijn bezweet shirt uitgetrokken en drink wat water uit een bidon als ik de deurbel hoor. Ik doe open, zonder me te bedenken dat ik half naakt met een bezweet lichaam rond loop. Ik ben dan ook verbaasd als Isa daar staat, ook lichtjes bezweet in het zelfde trainingspakje als twee dagen eerder. Zonder zich te bedenken doet ze twee stapjes vooruit en drukt haar lichaam tegen me aan terwijl ze me als een bezetene begint te zoenen. Ik struikel bijna achter over de gang in, maar weet nog net op tijd mijn evenwicht te herstellen. Wel staat ze nu in de hal en met een zwiep duwt ze de voordeur dicht en drukt zich wederom stevig tegen me aan met haar armen om mijn nek. Voor stevigheid leg ik automatisch mijn handen op haar billen, wat bij haar een bijna dierlijk gekreun los maakt. Haar tong duwt zich langs mijn lippen mijn mond binnen, driftig op zoek naar mijn tong. Nu ik wat van de verbazing ben bekomen, begin ik terug te zoenen, wat bij haar alleen nog maar meer passie ontbrand.

Pas na een paar minuten kalmeert ze iets, maar als ze me vervolgens aankijkt, zie ik pure lust in haar ogen. Ze trekt me aan mijn rechterhand mee de huiskamer in en kijkt wat rond. Dan valt haar oog op de grote tafel en trekt me mee die kant op. Met een hupje gaat ze op de tafel zitten en trekt me weer naar haar toe, waarbij ze haar benen stevig om mijn middel klemt en ze haar onderlichaam tegen me mijn al half harde pik duwt. Tevreden met wat ze voelt kijkt ze me geil aan en zegt ze voor het eerst iets: “Mike, ik sta al een tijdje droog en heb de behoefte aan een lekkere neukpartij, dus…”. Voor ik ook maar iets kan zeggen trekt ze me half over haar heen en zijn onze lippen weer aan elkaar vast in een onstuimige zoenpartij.

Ze blijft haar benen stevig om mijn middel klemmen en met haar armen houdt ze me ook in een houtgreep vast, zodat onze lichamen zoveel mogelijk tegen elkaar aan liggen. Ik voel haar ronde borsten stevig tegen me aan met als middelpunt haar harde tepels. Haar kutje lijkt wel in brand te staan, zo heet drukt ze haar onderlichaam tegen mijn nu stijve pik aan. Eindelijk laat ze haar houtgreep een beetje los en zwaait ze haar armen boven haar hoofd, waarbij ze meerdere boeken van de tafel schuift. Ik heb nu de kans om wat meer naar haar lichaam onder me te kijken en als twee magneten worden mijn handen naar haar verpakte borsten getrokken. Ik pak ze stevig vast en kneed ze alsof het twee stukken boetseerklei zijn. Haar tepels steken daarna nog wat meer door de bh en topje en als ik ze tussen mijn vingers laat rollen, kreunt ze aan 1 stuk van puur genot. Helemaal als ik het topje en bh wat naar boven stroop en mijn handen direct contact maken met de twee uiterst gevoelige knopjes. Ze begint lichtjes te schokken als ze een mini orgasme door haar lichaam voelt gaan en haar kutje zowaar nog heter aan begint te voelen. Ik buig weer wat meer naar voren en druk mijn lippen in haar nek. Met kleine hete kusjes zak ik steeds wat lager tot ik haar tepels tegen mijn lippen aan voel. Ik kijk even met een schuin oog omhoog en met een licht knikje weet ik dat ik verder moet gaan. Ik zuig haar tepel naar binnen en begin er zachtjes aan te sabbelen, waarna ik ze tussen mijn tanden wat naar boven trek. Ze kromt daarbij haar rug om mij nog beter toegang te verlenen tot haar borsten en haar handen klemmen zich om de rand van de tafel om het intense gevoel te kunnen verwerken en te voorkomen dat ze van de tafel af valt.

Haar lichaam wil duidelijk meer en beetje bij beetje zak ik met mijn mond naar beneden over haar gespierde buikje om haar niet te willen teleurstellen. Daarbij doet ze haar benen wat verder uit elkaar om mij meer bewegingsruimte te geven. Ik pak haar benen beet en leg deze op mijn schouders. Mijn gezicht zit nu net boven de rand van haar broekje en plagend druk ik mijn tong in haar navel. Ik ruik haar geilheid door het broekje heen en voel ook al haar vochtigheid als ik mijn mond tegen de stof aandruk, waaronder haar lipjes liggen verborgen. Weer schokt haar lichaam alsof ze onder stroom staat en kijkt ze me bijna smekend aan. Ik duw mijn handen onder haar billen en met een klein wipje van haar kontje trek ik in 1 keer zowel het broekje als haar string uit. Ze steekt haar benen in de lucht, zodat ik hem helemaal kan afstropen en kijk dan neer op een zo goed als kaal kutje die al glimt van haar geil. Ik duik tussen haar benen om wat van die lekkernij op mijn tong te krijgen. De smaak zou niet misstaan in een sterren restaurant denk ik bij mezelf. Ondertussen trekt Isa stevig aan haar tepels en wordt haar ademhaling zwaarder en zwaarder. Zodra ik mijn mond op haar klitje zet geeft ze een gilletje en weet ik dat ze er klaar voor is.

Ik trek mijn broek en short naar beneden, waarbij mijn pik als een steigerend paard om hoog komt. Ik trek er even aan om mijn eikel helemaal bloot te leggen. Isa kijkt me hongerig aan en ziet hoe een druppeltje voorvocht op haar onderbuik druppelt. In 1 soepele beweging druk ik mijn eikel tegen haar lipjes en schuif hem diep bij haar naar binnen. Ik hoef bijna niks te doen want als een stofzuiger zuigt ze me naar binnen. Ik hou haar benen zo wijd mogelijk vast en begin direct al snel in haar te stoten. Ze wordt overvallen door intense geilheid elke keer als ik me tot de wortel in haar kutje begraaf. Ze voelt al verschrikkelijk nat aan en de kamer vult zich met soppende geluiden afgewisseld met steeds hardere kreunen. Ik geniet hoe haar borsten op en neer schudden en hoe heerlijk warm ze aanvoelt rond mijn pik. Met 1 hand trekt ze nog aan der tepels, maar de andere schuift omlaag om ook haar ander gevoelig knopje te verwennen. Als snel zorgt dit er voor dat ze een intens orgasme beleeft, terwijl ik nu wat rustiger in haar blijf stoten. Haar knijpende wanden masseren daar mijn pik zodat ik zelf ook bijna kom. Als ze bijna tot rust is gekomen, duw ik haar benen richting haar hoofd, zodat ze nu dubbel geklapt onder me op mijn tafel ligt. Ik kruip op tafel en duw mijn pik daarbij nog wat dieper in haar. Dat prikkelt weer al haar zenuwen, zodat ze overgaat in een nieuw hoogtepunt. Wederom wordt mijn pik heerlijk gemasseerd en nu gaan bij mij ook alle remmen los en begint mijn pik heftig te kloppen. Ik voel straal achter straal naar buiten spuiten, haar soppend grotje vullend.

Ik laat mezelf op haar vallen, waarbij ze haar benen uit elkaar legt en me weer om mijn middel klemt. Ons zweet zorgt er voor dat onze lichaam aan elkaar plakken en onze ademhaling verraden dat we nog even nodig hebben om bij te komen. Isa is de eerste die wat zegt en bedankt me: “Dit is precies wat ik nodig!” waarbij ze haar grip nog wat verstevigd en ik haar harde tepels in mijn borst voel prikken. We blijven zo nog even liggen tot ik voorstel om de geilheid van onze lichamen af te spoelen. Want om haar in deze staat terug naar haar huis te sturen waar haar dochter op haar zit te wachten lijkt me niet verstandig. Hoe intens de actie was op de tafel, hoe rustig zijn we onder de douche. Het warme water lijkt ons te kalmeren, maar met een spons zorgen we er wel voor dat elk stukje van elkaars lichaam zowel wordt schoon gemaakt als zachtjes wordt gestimuleerd. Met haar hand maakt ze mijn pik extra schoon, waardoor deze nog half slap blijft en ze laat me ook rustig mijn gang gaan als ik met mijn vingers over haar lipjes glij. Daarna drogen we elkaar af en dringt nu pas bij ons door wat er net allemaal is gebeurd. Ze kijkt me nu wat serieuzer aan en en ben even bang dat ze spijt heeft. Gelukkig stelt ze me gerust, maar ze wil dit niet aan de grote klok hangen. Ik moet dan ook beloven hier mijn mond over te houden, zeker tegen Yvonne. Ik knik bevestigend en Isa geeft me een kusje. Automatisch leg ik mijn armen om haar heen en wordt vanzelf weer geil als ik haar zachte vlees tegen me aan voel. Ze duwt zich van me af om naar mijn langzaam groeiende pik te kijken. Ik hoop dat ze me nog een laatste keer verwend en nu met haar mond, maar helaas. “Sorry, maar ik moet er nu echt vandoor, voordat Isa argwaan krijgt. Ik zou maar een klein stukje gaan hardlopen en ik ben nu al bijna een uur weg”.

Heupwiegend loopt ze de badkamer uit naar beneden om zich weer aan te kleden. Ik volg haar om maar te kunnen blijven genieten van haar zacht trillende billen. Ze pakt haar string op en merkt dat deze nog wel erg nat is. En dan is een hardloop outfit zonder enige vorm van zakken niet praktisch. Ze drukt hem vervolgens in mijn handen, met de vraag of ik hem niet voor haar wil bewaren tot ze nog een keer langs komt. Terwijl ze het trainingsbroekje over haar billen trekt kan ik het niet laten om te kijken en merk hoe haar lipjes als een heerlijke cameltoe duidelijk door heen drukken. Wetende dat ik die heerlijke lipjes waarschijnlijk nog een keer mag proeven, steigert mij pik enthousiast ja knikkend op en neer. Nadat ze ook haar bh en topje heeft aangetrokken, lopen we naar de hal. Als ik de voordeur open doen, draait ze zich nog een keer om en geeft me een klein kusje op de wang. “Dank je wel voor de training” fluistert ze me nog in mijn oor en knijpt een laatste keer in mijn pik die nog steeds half stijf is. Ik zie hoe ze langzaam weg huppelt, waarbij ze nog 1 keer omdraait om gedag te zwaaien met de meest verleidelijke blik voordat ze de hoek om verdwijnt.

Ik ga weer naar binnen en laat me op de bank ploffen. Mijn hoofd spint nog steeds en vraag me af hoe het zo ver heeft kunnen komen. Dan pas besef ik dat ik hier in mijn nakie zit en voorbijgangers mij gewoon kunnen zien. Ik ga snel naar boven om een trainingsbroek en shirt aan te trekken, waarbij mijn pik nog steeds als een tentstok de stof vooruit duwt. Ondanks de keiharde seks, blijf ik geil, nu niet alleen met Yvonne maar ook haar moeder Isa in gedachte.

Klik hier voor Deel 2: Hardlopen is gezond en…Deel 2

 

De verhalen van Mike passen erg bij mijn eigen verhalen. Daarom heb ik Mike gevraagd om soms wat verhalen voor mij te plaatsen op mijn website. Ik hoop dat jullie net zo genieten als ik. Veel leesplezier!