Het is vrijdagavond. Ik heb thuis gezegd dat ik met een vriendin de stad in ga en dat ik pas laat thuis ben. Zo weet de man thuis dat hij niet hoeft te wachten met slapen gaan.

We hebben bij een carpool parkeerplaats afgesproken om half 10. Het is al donker buiten. Ik kom in mijn kleine Suzuki aanrijden en zie meteen een blauwe Volvo V60. Zou die van jou zijn? Ik app je dat ik er ben en of die Volvo van jou is. Je appt terug: ‘Klopt, stap maar in!’

Ik pak mijn tas en open mijn portier. Ik loop naar je auto en voel wat spanning. Onze eerste ontmoeting na al weken hete gesprekken via de chatsite.

Ik ga op de bijrijdersstoel zitten en we kijken elkaar voor het eerst aan. Je geeft me een kus nét naast mijn mond en je zegt: ‘Hoi Dominique, leuk je eindelijk te ontmoeten.’ Ik zeg: ‘Ook leuk jou te ontmoeten’ en krijg een blos op mijn wangen. Je bent een leuke man met een lieve lach.

Je zegt :’Omdat het nu donker is kunnen we samen een drankje doen op mijn boot, als je dat leuk vindt? Er zit ook een café in het volgende dorp, als je je daar prettiger bij voelt.’

Ik kies voor je boot, want heb hele andere plannen dan een drankje.

Ik heb een gemakkelijke rok aan die over mijn knieën hangt en een truitje met halflange mouwen. Een prima outfit voor het najaar.
We rijden een kort stukje naar een parkeerplaats bij de haven. We stappen uit en je maakt een ‘sstt’ teken met je vinger voor je lippen. Ik loop zachtjes achter je aan naar je boot. Er zijn wat mensen in het cafe/restaurant bij de haven en er zijn wat lichten aan bij sommige boten. Het is echter te donker om ons goed te kunnen zien. Je klikt je zaklantaarn aan bij het opstappen van je boot. Ik pak je hand en samen lopen we naar de kajuit.
Je klikt het licht aan. Het is er gezellig. Je wijst naar de bank met tafel en zegt: ‘Maak het jezelf gemakkelijk.’

Ondertussen pak jij wat spullen uit de koelkast.

Je zet een fles wijn neer, een karaf water en wat blokjes kaas met worst. Er staan glazen aan de rand van de tafel tegen de wand en je zet 2 wijnglazen neer voor ons. Je schenkt ze vol met de wijn en gaat zitten.

Ik kijk rond en het ziet er sfeervol uit. Gedimd licht, rustig interieur wat het allemaal erg rustgevend maakt.

Je legt uit dat het hier een vereniging is en dat iedereen op elkaar let. Je nu dan ook hoopt dat ze niet gaan zeggen dat ze jou hebben gezien met een dame aan boord. Al heb je wel tegen je vrouw gezegd dat je nog wat ging klussen op de boot.

Je heft je glas en zegt: ‘Op een gezellige avond’ en we klinken onze glazen. Ik lach en neem een slokje.

Je kijkt me in mijn ogen terwijl er niets gezegd wordt. Ik word er verlegen van en mijn wangen kleuren. Je lacht en zegt: ‘Ik ga er niet om liegen Do, ik vind je een mooie vrouw en de gedachte aan wat je als ondergoed aanhebt maakt me hard en nieuwsgierig.’

Je wind er geen doekjes omheen. Ik pak een kaasje en lik mijn lippen af voordat ik erin bijt. Ik kijk je aan terwijl ik dit tafereel extra langzaam voor je afspeel en zeg: ‘En wat als ik geen ondergoed aanheb?’
Ik lach stiekem en daag je op die manier uit.
Ik zie je verschrikt kijken en zie duidelijk een bobbel in je broek zitten. Je gaat verzitten en kucht. Je zegt:’ Verdorie, ik had hier heel graag lang over willen doen maar je maakt het me niet makkelijk.’
Ik vraag: ‘Lang waarover?’

Je zegt 1 woord: ‘Verleiden’.
Ik lach en zeg: ‘Zolang je het voorspel lang doet hoor je mij niet klagen’
Dit is een direct verzoek, hopende dat je direct toehapt.

Je kijkt me nog een keer lang in mijn ogen waar nu een ondeugende gloed inzit. Ik wil je… Je overbrugt de kleine afstand tussen ons in en zoent me. Onze eerste kus is gepassioneerd. Niet te snel, niet te ruig maar liefdevol. Onze tongen dansen zachtjes om elkaar heen, we knabbelen aan elkaars lippen. Je hand voel ik door mijn losse haar en je wrijft naar mijn rug. Daar zal je voelen dat ik geen bh draag..
Je kreunt met jouw goedkeuring waarop je je zoen verdiept. We worden ruiger, harder.

Mijn hand gaat over je trui naar je borst waar ik je ademhaling voel. Je pakt mijn hand op jouw borst en begeleidt hem naar beneden. Je legt hem op je harde pik, laten zien wat ik met je doe. Nu is het mijn beurt om een kreuntje los te laten.

Ik wrijf over je stijve pik en knijp erin, door je broek heen. Je houdt op met mij te zoenen en zegt: ‘ik wil je’.
Ik lach om je eerlijke maar directe aanpak. Ik bijt wat onzeker op mijn lip terwijl dit niet het moment is om onzeker te zijn. Hij verleidt, ik ga erop in. Nou Do, ga ervoor!

Ik sta op en doe mijn shirt langzaam uit. Het voorste stukje blijft eerst nog onder mijn borsten hangen maar als ik er dan aan trek floept het shirtje over mijn borsten en gezicht. Uit dat ding!
Nu sta ik bh loos, in volle glorie voor je. Ik kijk naar je gezicht, lees je gezicht. Goedgekeurd vraag ik me af? Je hebt pretoogjes en nog steeds een bobbel in die broek zie ik.

Nu pak ik mijn rok beet en schuif deze tot net niet over mijn billen. Nu zie je dat ik ook geen slipje aan heb. Ik schuif mijn rok weer terug omhoog, zo houden we het spannender.

Ik ga op mijn knieën voor je zitten en knoop voor knoop maak ik je gulp los.
Ik pak de rand van je broek en je boxer vast en vraag met 1 blik of je je billen even van de bank wil lichten. Nu je dit direct doet heb ik alles zo uit.
Je pik springt omhoog als een steigerend paard en vraagt om aandacht. Die kan hij krijgen.
Met een geil lachje kijk ik je aan terwijl ik cm voor cm dichterbij je eikel kom.

Ik wacht even en laat mijn adem op je eikel neerdalen. Maar ik doe niks. Ik wacht tot jij wat zegt.
Na een paar minuten zeg je dan eindelijk ‘Zuig me’
Eerst begin ik je eikel te likken. Met mijn platte tong over je eerste druppel voorvocht. Dan lik ik je lengte helemaal af tot aan je ballen. Om iedere bal dan een behandeling te geven. Ik krijg een goedkeurende grom van je te horen. Daarna lik ik je lengte weer terug omhoog naar je eikel. Mijn lippen sluit ik er omheen en zuig je naar binnen. Ik probeer je zo diep mogelijk te nemen, zodat je eikel tegen mijn huig aankomt. Ik duw mezelf op je harde pik, voel je eikel diep in mijn keel. Mijn neus raakt je buik en hou hem even zo in mijn keel. Ik slik waardoor je mijn keel om je eikel heen voelt samentrekken. Je gromt en zegt: ‘Je moet nu stoppen anders kom ik in je geile mondje klaar’.
Ik laat hem zachtjes likkend uit mijn mond glijden en kijk naar je. Me afvragend wat je gaat doen.

Ik vind het stom om mezelf zo aan jou aan te bieden, dus ik hoop dat je mij wil zeggen hoe je me wil hebben.
Lang te wachten hoef ik niet. Je tilt me op en zet me op de bank. Die is lang genoeg dus je drukt mijn schouders naar achteren zodat ik lig. Je kust me wild, gepassioneerd en heet.
Daarna druk je zachte kusjes in mijn nek en gaat richting mijn borsten.
1 voor 1 pak je ze eerst vast met je handen. Je knijpt erin, wrijft over mijn tepels. Ze worden hard waarna je er met je tong langs likt. Daarna schuur je je tanden erlangs om ze vervolgens hard naar binnen te zuigen.

Ik kreun van deze natte sensatie. Ik voel mezelf nat worden tussen mijn benen. Je kusjes gaan door naar mijn buik om vervolgens te stoppen bij de rand van mijn rok.
In plaats van die rok uit te doen, gaat mijn rok bij mijn benen omhoog. De rok zit nu opgekruld rond mijn buik en je kijkt naar mijn natte vagina. Je likt over je lippen en gromt. Je zegt: ‘Nadat ik je klaar gelikt heb Do ga ik je neuken. Hard, ruig. Kan je dat aan denk je?’

Ik denk op dit moment niet helder meer na, het enige wat ik wil is dat je me opvult, me likt, me neukt. Alles voor een orgasme. Ik zeg: ‘Ik heb zo’n zin in je’.
Met een lachje buk je en likt mijn natheid op, daarna wrijf je het uit over mijn clit. Je likt alles heerlijk nat, zowel jouw vocht als dat van mij. Het druppelt langs mijn bilnaad naar beneden. Je likt nu gericht op mijn clit en je hoort aan mijn ademhaling dat het niet lang gaat duren. Als ik op de edge zit stop je met likken en bekijk je mijn poesje van dichtbij. Je handen die om mijn borsten heen zaten gaan nu over mijn clit en opening. Je doopt eerst 1 vinger in mijn opening, daarna 2. Je zegt: ‘hmmm, hoeveel vingers passen hierin Do?’

Ik begin te soppen als je zulke geile vragen stelt, want de 2 vingers gaan makkelijk heen en weer. Je doet je ringvinger erbij. 3 vingers zitten er nu in. Al snel heb je er een 4e bijgedaan. Ik ben opgevuld. Het zit vol.. 4 vingers soppen op en neer. Je tong gaat over mijn clit waardoor de sensatie nu dubbel is. Je duim, dat is de enige vinger die er nog niet bijzit. Ga je hem erbij doen?

Je besluit om de 4 vingers in mijn vagina te houden en je duim voel ik langzaam mijn natte bilnaad in glijden. Je kijkt naar je vingers. Blijft de 4 langzaam op en neer wrijven, je duim nu voor mijn sterretje.

Tijdens onze chat heb je al aangegeven dat je wel eens anaal zou willen doen. Ik heb toen gezegd dat ik het wel eens geprobeerd had en me dit niet was tegengevallen.

Je duim druk je steeds wat harder tegen mijn sterretje wanneer het puntje er opeens doordrukt. Je kijkt me aan, lachend. Je likt me nog een paar keer over mijn clit en kijkt me aan terwijl je je vingers nog dieper in mij boort. 1 hand zit weer aan mijn borst en knijpt in mijn tepel. Wat ben ik geil, nat. Je bent behoorlijk de druk aan het opvoeren en zegt: ‘Als ik je zometeen weer lik Do, ga je keihard voor me klaarkomen oké?’ ik hijg Ja! En zodra je tong als een malle mijn clit masseert, je vingers ruig in en uit me gaan kom ik zo hard klaar! Ik zie sterretjes voor mijn ogen, mijn vagina lijkt te ontploffen. Ik voel mijn eigen sappen langs je vingers uit mijn vagina komen. Je lacht en zegt: ‘Ben blij dat ik mijn vingers in je had, anders had je alles vies gemaakt.’

Je laat mij even bekomen en pakt een condoom. Je doet deze bij je om en gaat over me heen hangen. We zoenen innig en ik omhels je. Wat was dit lekker. Ik voel je eikel tegen mijn nog hete clit aankomen en sidder van de aanraking. Je houdt op me te zoenen en duwt langzaam je pik bij me naar binnen. We kijken elkaar aan; vurig, vol emotie en verlangen. Als je tot aan je stam in mij zit hou je stil. Daarna begin je te bewegen. Je buigt mijn benen tot bijna bij mijn keel zodat ik helemaal open lig voor je. Je bewegingen worden harder, ruiger. Mijn orgasme die er net was gaat over in andere orgasmes. Ik geniet met volle teugen en je houdt je lippen op mijn lippen om mijn geschreeuw te stoppen. Nu beuk je op me in waarna ik je voel groeien in me. Je kreun verdwijnt in mijn mond wanneer ik je voel pulseren in mij.
Stoot na stoot loos je je zaad in me.

Na even een moment van bijkomen sta je op en haal je je half stijve pik uit me. Je pakt een zakje en stopt daar je condoom in. Je zegt: ‘Blijf even liggen, ik pak een doekje.’
Je maakt mij en je bank netjes schoon en doet mijn rok weer goed. Je laat me zitten. Mijn kruis is erg gevoelig zo zonder ondergoed. Ik pak mijn shirt, doe hem aan en neem een slok water. We kijken op de klok en zien dat het al 11 uur is.

We drinken ons drinken op en kletsen nog wat. Bij de kus om half 12 zeg je: ‘Ik vond dit een heerlijke date. Ik hoop dat jij het ook voor herhaling vatbaar vond?’ ik lach en zeg: ‘Noem maar een datum en tijd. Ik ga kijken of ik ruimte kan maken.’
Zo nemen we afscheid op de boot en breng je me weer naar mijn auto.

Daar rijd ik voldaan weer terug naar huis met een lach op mijn gezicht.