Dit is een verhaal door SjH uit Zuid Holland. Hij heeft dit fictieve verhaal geschreven. Bedankt SjH voor je verhaal!
Wil jij ook jouw verhaal aan mij laten lezen? Ga dan naar Contact

 

Na een poosje op de chatsite met je gekletst te hebben had ik een aardige indruk van je. Onze gespreken waren open en eerlijk. Zoveel gelijkenissen en zoveel dingen van gelijke interesse. We hadden een band opgebouwd van vertrouwen en genegenheid. Niet alleen op mentaal gebied maar ook op seksueel vlak hadden we een klik. Ik kon niet wachten tot we elkaar eindelijk gaan ontmoeten. Kijken of we een band op kunnen bouwen van meer dan alleen achter een scherm. Heftige verledens van ons beiden hadden de lat niet te hoog gesteld en kwamen we erop uit eens een koffie date te maken. Dan konden we kijken of er in real life ook een klik is.

Door eerlijk aan te geven wat onze verwachtingen waren kwamen we op het punt dat onvermijdelijk was. We gingen elkaar zien. Eindelijk geen scherm meer tussen ons in, eindelijk de impressies van elkaar in het echt zien. Ik kreeg nog een appje van je dat je het heel spannend vindt en dat je benieuwd bent naar me. Ik dacht je bent gek. Je bent zo’n knappe verschijning, waarom wil je met mij afspreken? Ik wilde je niet mislopen. Getekend door het leven en nog zo vol van het leven. Je bent een lot uit de loterij en ik was verheugt dat ik je eindelijk mocht ontmoeten.

We hadden neutraal afgesproken in een bos café. Daar eenmaal aangekomen had ik een heerlijk plekje buiten uitgekozen want je was er nog niet. De spanning liep op en ik dacht nog. Ik zal toch niet op de verkeerde plek zijn? Maar er kwam een auto aan. Ik hoopte je te spotten en al een glimp op te vangen van je mooie glimlach. En ik had gelijk daar was je. Je stapte uit de auto, keek nog even in je spiegel en deed wat lippen stift op. Na een laatste check en een hand door je haar stapte je uit. Hierna volgde ik al je stappen naar het café en stak mijn hand op. Gelukkig zag je me gelijk en je glimlachte. Ik gaf je 3 kussen vlakbij je mond en rook je fris zoete parfum. Wat was jij een mooie verschijning! We namen plaats en al snel kwam het gesprek op gang van compleet onbekend naar openheid, eerlijkheid en vertrouwen. Gelukkig kwam ik tot de conclusie dat ik de juiste keuze had gemaakt om je te ontmoeten.

Na een lekkere lunch keken we elkaar aan. Ik hoopte dat je nog wat tijd had en dat we verder konden praten. Je verlossende woorden kwamen eruit. Je gaf aan nog even te willen wandelen. Als ik tijd had, zou je graag willen dat ik mee ging. Het was een vol mondig ja! Je schrok zelfs een beetje en blozend zei je: ‘Jij bent overtuigd.’ Glunderend zei ik: ‘Ik hoop dat het nog lang zou gaat duren vandaag.’ En gaf je subtiel een knipoog. De glinstering in je mooie ogen spraken boekdelen. We stonden op en ik rekende af. Je gaf aan nog even naar de auto te moeten om andere schoenen aan te treken en ik zei: ‘Mooi dan kan ik mijn trui even in de auto leggen.’ Gelukkig stonden we dicht bij elkaar en kon ik jou nog eens goed bekijken. Wat een mooie vrouw! Een heerlijk lichaam waar mijn hart sneller van doet kloppen.

Een gezonde spanning zit in mijn lichaam. Je bent een lust voor mijn ogen. Toen je je schoenen aan had gedaan stootte je je hoofd bij het opstaan tegen de stijl van de auto. ‘Auw’ riep je. Ik liep naar je toe en zei: ‘Laat mij maar even kijken.’  Gelukkig zag ik niks en gaf een lief kusje op je zere plek. ‘Zo kusje erop.’ Zei ik en je begon weer te lachen. Toen je me aankeek zei je: ’Kom we gaan, anders zijn we nog te laat ook.’ Ik dacht bij mezelf hoe bedoel je te laat? Ik heb verder niks staan. Dus gaf aan dat ik geen plannen heb waarop je me aankeek en knipoogde.’ Jij niet maar als je lief bent ik wel.’ Ondeugend keek je me aan en deed mijn fantasie strelen. Maar goed ik zou me inhouden en hoopte dat je niet teveel zou merken. Daar gingen we. Je had stevig de pas erin. We liepen snel door en zagen een hoop mooie bloemen, planten en bomen. We kwamen op de heuvel aan en omdat het heerlijk stil was konden we genieten van het mooie uitzicht. Ik pakte mijn camera en schoot snel wat uitzicht foto’s. Je kijkt me aan en voor je het wist had ik je genietende gezicht op de foto. Op de foto stond de mooiste vrouw van de wereld, met je mooie gekleurde wangen van het lopen. Prachtig onverwacht en subtiel. ‘Zo die gaat in de collectie’ was mijn reactie. Je kwam naar me toe lopen en verschrikt reageerde ik. ‘Vind je het vervelend?’ vroeg ik. Je kijkt me alleen aan en hief je hand op. Je trok mijn hoofd baar beneden en gaf me een passionele tongzoen. Je ging heerlijk door en ik genoot mijn tenen uit.

Wat kan jij lekker zoenen…

Met mijn vrije hand sloeg ik een arm om je heen. Ik hoorde dat je het fijn vond en drukte je strak tegen me aan. Ik voelde mezelf hard worden en dacht “Niet nu!” want het was zo fijn je warme lichaam tegen me aan. Je legde je armen rond me middel en drukte nu mij tegen jou aan. Ik wist het zeker je moet het gevoeld hebben. Je hoofd legde je op me schouder, je liet je een arm zakken en kneep in mijn kruis. Je fluisterde in mijn oor ‘Die heb ik al hard gevoeld bij de auto schat. Je kan je goed in houden!’ Was je reactie. Innig reageerde ik met een kus en ging tegen de boom op de heuvel staan. Je leunde volledig tegen me aan en voelden je tepels hard worden. Je pakte mijn kruis weer, kneep er nog eens in en ik keek je met een geile blik aan.

En toen gebeurde het; Je zakte naar beneden ritste mijn broek open en trok mijn lul eruit! Langzaam voelde ik je tong over mijn eikel gaan. Je koude hand op mijn ballen. Na een kneepje voelde ik je lippen om mijn lul. Ik draaide de lens en maakte stiekem foto’s. Gelukkig stond hij zachtjes en hoorden je het niet. Ik voelde je mond steeds dieper van binnen en je werd steeds ruiger. Ik voelde je keel en ik hoorde je proesten. Ik moest me inhouden je hoofd niet te pakken. Damn wat een heerlijk gezicht! Ik maakte nog wat foto’s. Bij de laatste klik viel het je op. Je keek omhoog en je voelde mijn eikel kloppen in je keel. Wat een mooi gezicht en zei betrapt tegen je: ‘Wat ben je een geile donder en wat kan jij dit goed.’ Heftig zoog je door en het leek net of het je niet interesseerde. Wat ben jij een heerlijke vrouw! En wat was dit een verrassing. Je hoorde me harder ademen en ik zag je omhoog kijken. Mee dat ik wilde zeggen “ik ga komen” haalde je mijn lul uit je mond en deed men boxer terug. Je sloot alles weer netjes en fluisterde in mijn oor; ‘Je had alle tijd toch? Dan kan dit later ook nog wel.’

Ik stond met mijn mond vol tanden en liep verslavend achter je aan. Bij de auto kwam je naar me toe en zei: ‘Maak je auto eens open.’ Ik deed wat je vroeg en je ging schuin op de stoel zitten. Je rokje stond net iets open en je decolleté wat open. Ik bedacht me nog een keer wat een mooie vrouw je bent. Ik vraag netjes: ‘Mag ik nog een foto schieten?’ Je keek me aan en zei: ‘Dat mag, ik controleer je straks wel.’ Nadat je mijn navigatie had ingetoetst stond je op en zei: ‘Volg de navigatie, ik zie je straks daar.’ Je gaf me een heerlijke kus op mijn wang en liep naar je auto. Je keek nog even achterom, daarna reed je weg. Een beetje schuchter keek ik je na en ga in mijn auto zitten.

Wat ga ik doen? De spanning naar meer is groot en je heb de liefdes lust weer bij me op doen bloeien. Wat ben je spannend en wat kan ik verwachten?
Het was geen moeilijke keuze, ik reed naar het adres van de navigatie. Ik kwam aan in een woonwijk met mooie huizen. Oud maar mooi van historie. Op het adres waar ik aankwam was nog geen beweging te zien. Ik parkeerde de auto en stapte uit. Nog even snel een luchtje en wat deo en dan gaan we er voor. Plots krijg ik een appje: “Vergeet je camera niet.” O help dacht ik. Hopelijk gaat ze niet alles té goed bekijken. Ik nam hem mee want het zou ook niet eerlijk zijn als jij er niets vanaf wist. Aangekomen bij de voordeur belde ik aan. Het duurde even voor je open deed. Heerlijk gedoucht stond je voor me en nu snap ik waarom jij een totaal langere route had ingesteld op mijn navigatie. De aroma van je douchegel kwamen mijn kant op en je rook heerlijk. Je stond daar in een heerlijk zwart leren rokje met een witte blouse erboven. De blouse was iets doorschijnend waardoor ik de mooie zwarten lijnen van je korset zag. De knopjes stonden mooi open tot een elegante manier maar sexy tegelijk. Wat was je mooi en wat maakte je me gek!

Met mijn vinger toppen ging ik over je rug een gaf je een diepe zoen. En zei: ‘Gelukkig heb ik je gevonden.’ Je keek me ondeugend aan. We gingen naar de living en namen wat te drinken. Je had heerlijke tapas gerechtjes gemaakt en het zag er verrukkelijk uit. We babbelde nog wat en je vroeg me of ik nog wat wilde drinken. Ik stemde toe waarna je de fles pakte en naar me toekwam. Je ging naast me zitten, dicht tegen me aan en kroop bijna in me. Wat voelde dit fijn en wat was je mooi. Ik legde mijn hand op je heup waarna ik met mijn vingertoppen langzaam over je heen streelde. Ik voelde de rilling door je heen gaan. Ik vroeg plagend: ‘Vind je dit fijn of moet ik stoppen?’ Je gaf aan dat ik door moest gaan. Na een tijdje van de strelingen te genieten stond je op.

‘Meekomen jij’ zei je.

Ik stond op en liep mee naar boven, een donkere kamer in. Er stond een bed een paar spiegels hingen aan de wanden. Het was te donker om de rest van de kamer te kunnen zien. Midden in de kamer aangekomen draaide je je om en gaf me een heerlijke tongzoen. Opgaande in de zoen lokte ik je richting het bed. Ik pakte je vast en legde je op bed neer. In het donker tastte ik je lichaam af en wat voelde dat goed. Je mooie lijnen voelde heerlijk en je daagde me uit. Bij je rok aangekomen maakte ik de ritssluiting los en trok de rok uit. Je heerlijke billen zagen er zo mooi uit in de schaduw van de kamer. En baalde dat het licht niet aan was. Nu gaf ik je een kus in je nek waardoor de rilling in je lichaam voelbaar was. Je tepels staken zichtbaar door alles heen. Knoopje voor knoopje deed ik je blouse tergend langzaam uit. Je knipte het lampje aan op je nachtkastje, keek me aan en zei ongeduldig: ‘Lukt het?’ Vol bewondering keek ik naar je mooie gezicht en kon ik eindelijk je mooie sexy outfit bewonderen.

Ik stond op en deed je blouse uit. 

Daar lag je dan heerlijk geil op bed. Je had je lingerie en laarzen nog aan. ‘Lekker wijf, je bent van mij.’ gromde ik. Opeens bedacht ik me dat ik dit graag wilde vastleggen. Ik fluisterde in je oren dat je er heel mooi bij lag en hoe graag ik je zou willen beminnen. Je bent een plaatje om te zien. Je keek me aan en zei pak je camera. Dit liet ik me geen twee keer zeggen. Snel heen en weer naar beneden. Andere lens erop en gaan. Eenmaal boven aangekomen kreeg ik ‘Hier komen’ te horen. ‘Geef die camera eens’ zei je. Rustig keek je de foto’s die ik buiten van je had gemaakt.. Met mooi gloeiende wangen keek je me aan en zei: ‘Je mag alles foto graveren maar na afloop gaan we eerst uitzoeken wat je mag houden. ‘Ja mevrouw’ was alles wat ik kon zeggen. Ik stond op en stelde mijn camera in. Na een paar foto’s zag ik iets in mijn beeld wat me opviel. Ik liep naar de plek waar het lag en voelde de band die er lag. Verschrikt keek je me aan. Je zag een glimlach op mijn gezicht verschijnen. ‘Zo dame jij bent spannender dan ik had verwacht!’ Ik trok de band naar boven.

Ik vroeg je: ‘Wil je vast of had je andere plannen geile donder?’ Het enige wat je deed was een knikje geven en op je lip bijten. Met je stilzwijgende toestemming legde ik je armen vast en wat zag dit er geil uit. Nog een paar foto’s en toen keek ik je aan. ‘Het is tijd om je eens te gaan verwennen.’

Ik kuste je nek en ging naar je borsten. Hmm wat kwam ik mooi kant tegen. Ik wipte één borst eruit en nam je tepel te grazen.
Je werd wild van mijn tong op jouw tepel.
Zachtjes raspte ik langs je tepel en voelde hem hard worden. Ik keek je aan en klom over je heen. Ik gaf je een kus en ging naar je andere mooie tepel. Je was zichtbaar opgewonden. Ik werd wat wilder van verlangen en ging naar beneden. Je slipje was nat en je lippen waren opgezwollen. Ik vroeg je: ‘Kunnen je voeten ook vast?’ Je knikte en hierna ging ik opzoek naar de banden daar en al snel lag je vast. Je laarzen nog aan en lingerie ook. Ik stond voor je en alles deed me rillen. Ik had zo’n zin om je eens een goeie beurt te geven. Mijn vingers liet ik over je buik naar je venus heuvel kriebelen. Je kronkelde al van verlangen. Ik schoof je string opzij waarna ik met mijn vingers door je natte spleetje ging. Heerlijk bij je klitje aangekomen begon ik hem te masseren als een gek. Ik zoende je nog even op je mond waarna het tijd was om je te proeven. Met mijn tong ging ik naar beneden en pikte nog even snel je borsten mee en ondertussen werd je steeds natter door mijn vingers. Eindelijk was mijn tong bij je kale kutje terecht gekomen. Je schaamlippen proefde heerlijk. Ik trok mijn vingers iets terug en liet mijn tong zijn werk doen. De rillingen door je lichaam voelde ik en je begon te kreunen. Mijn vingers speelden met je lippen en ik ging vinger voor vinger opzoek naar je g-spot. Je begon steeds harder te kreunen en ik hoorde aan je ademhaling dat je genoot. Wat ben je nat en heerlijk zoet van smaak! Je binnenste was al aan het samentrekken. Ik keek omhoog en zag het water in je ogen staan. Ik stopte en zei: ‘Jij mag nog niet komen ik eerst!’

Ik maakte je voeten los waarna ik je in positie legde. Ik likte langs je lipjes naar beneden. Je laarzen gingen uit en je slipje ook. Daar lag je dan smachtend naar meer en ik bewonderde alle aspecten van jouw lichaam. Ik wist dat je meer en harder wilde. De verhalen die we gedeeld hebben, die gingen er soms heet aan toe. Maar dat gaat op deze manier niet dus ik maakte ook je armen los waarna ik je vol passie kuste. Mijn hand kroop omhoog en pakte je haren vast. ‘Op je knieën geile donder’ was mijn reactie. Je gehoorzaamde snel. Ik liet mijn broek en boxer zakken waardoor mijn lul voor je gezicht hing. Je twijfelde geen moment en zoog in één keer mijn lul naar binnen. Wat zoog je hard, jeetje ik werd er wild van. Ik pakte je hoofd beet en drukte hem eens flink door. Ik had meteen spijt want ik hoorde je proesten. Ik kon er niks aan doen, het is zo’n geil aanzicht. Hierna zoog je nog harder. Rustig neukte ik je mond en kwam mijn lul steeds verder je keel in. ‘Harder geile donder, je bent voorlopig niet van me af vanavond!’ gromde ik. Het voelde heerlijk, mijn eikel staat op knappen en je voelde mijn voorvocht eruit lopen. Ineens stopte je en spuugde hem eruit waarna je zei: ‘Ik niet komen jij niet komen!’ Ik moest mijn lach inhouden en zei: ‘Zo, nog bijdehand ook dus dame.’ Ik draaide me om en je schrok. Rustig zei ik: ‘Omdraaien’ en je luisterde gelijk. Mijn camera zette ik op video stand en draaide me snel weer terug naar jou. Ik vroeg aan je of je nog touw had liggen maar helaas. Maar je zei dat er tape in het nachtkasje onder de lamp lag. Ik trok de la open en pakte de tape eruit. Toen zag ik ook dat je een paar leuke speeltjes had. Misschien zou ik die later wel pakken. Ik draaide me weer naar je toe en commandeerde je om je handen op je rug te leggen. Ik maakte je handen vast. ‘Wat een geile donder ben je ook en ik mag gewoon los gaan op zo’n mooi lichaam!’ Ik pakte je billen vast en gaf er een goeie tik op. Ik hoor een kreun los schieten uit jouw mond. Ik pakte mijn lul vast en wreef hem lekker door je lippen.
Je was zeiknat!
Ik drukte mijn lul naar binnen. Wat was je lekker warm en rustig drukte ik hem verder naar binnen.

Met een paar kreuntjes begon ik harder te stoten. Je werd steeds geiler en kreunde steeds harder. ‘Je bent van mij lekker ding.’ Ik pak je haar beet en trok je hoofd naar achteren. Ik voelde de spanning stijgen en je maakte me gek. Toen hoorde ik je smeken: ‘Ga door, harder, harder!’ Ik drukte nu mij lul tot aan mijn ballen in je. Elke keer bij het einde hoorde ik: ‘Ga door neuk me! neuk me!’ Ik stond op knappen en zo te horen jij ook. Ik trok hem eruit en draaide me om. Teleurgesteld keek je me aan maar ik beloofde je dat ik het af zou maken. Ik pakte een cockring uit je la en een vibrator. Eerst drukte ik de vibrator bij je naar binnen en ik hoorde je weer goedkeuren kreunen. ‘Zet hem aan’ zei je. Ik deed de cockring bij mezelf om en opeens schrok je want ik zette mijn eikel tegen je heerlijke kontje aan. Door mijn voorvocht was hij goed nat gemaakt. Ik wilde je plagen en het lukte want er kwam een heerlijke kreun los bij je.

Ik wist dat je daar nog maagd was, en ik was te geil om het geduld op te brengen om daar nu wat mee te gaan doen.

Ik pakte je haren weer vast en ramde hard in je kutje. ‘Dit wilde je toch?’ Ze ik. ‘Ja meneer’ hoorde ik en je gilde het uit van genot. Ik gaf je nog eens een tik op die heerlijke kont en ik voelde alles fijn trekken bij je. Ik liet je haar los en pakte je heupen. Inmiddels ramde ik als en wilde erop los en je gilde het uit. ‘Mag ik komen, mag ik alsjeblieft komen?’ Smeekte je. Ik zei niets en ging keihard door. Je trilde aan alle kanten en ik voelde je samentrekken. Alles bewoog bij je, ik voelde je orgasme eraan komen. Je gilde het uit. Ik voelde je samen trekken en ik trok mijn lul uit jouw heerlijke kut. Het enige wat ik zei was: ‘Nog niet dame dat bepaal ik!’ Ik hielp je op je rug en ik ging verder met de vibrator in en uit, in en uit. Je kreunde weer heerlijk. Het geil stond in je ogen en je ging bijna smeken. Heerlijk jouw focus op mij, dit deed me goed.

Ik ga weer naar beneden en proefde je heerlijke kutje. Wat smaakte dat goed zeg. Ik ging met mijn ballen boven je mond hangen want mijn intenties waren duidelijk. Heerlijk zoog jij ze naar binnen alsof je erin getraind was. Daarna ga ik iets naar achter en zoog je me heerlijk af. Niet te diep, niet te hard maar dat maakte niets uit. Ik voelde nog meer bloed in mijn eikel komen. Ik ga boven op je liggen en duwde de vibrator in je openstaande kutje. Je vond het heerlijk. Ik haalde de vibrator eruit en duwde mijn lul weer heerlijk naar binnen. Ik ging gelijk als een gek tekeer en je gilde het uit. ‘Door gaan! Door gaan!’ Schreeuwde je. Ik pakte je benen vast en drukte deze naar boven en tegen elkaar aan. Hierdoor kon ik nog harder door en was je zo strak, het voelde heerlijk. Ik voelde je pulseren. Je gilde het uit van genot. Ik voelde elke spier aanspannen en je kronkelde als een wilde. ‘Vast houden geile donder, vast houden!’ Ik drukte mijn stijve lul tot aan de stam erin. ‘Je bent van mij!’ Ik versnelde het tempo en ik merkte aan je dat je je niet meer kon houden en gillend kwam je klaar.

Je schokte als een wilde en bij het schokken van jouw lichaam spoot ik heel mijn inhoud bij jou naar binnen. Ik voelde de stuiptrekkingen in mijn lul, oh wat was dat heerlijk! En wat was je spannend. Ik bleef door rammen en zag je ogen wegdraaien van genot. Uitgeput vroeg je: ‘Stop alsjeblieft, stop, het is gevoelig.’ Ik voelde mezelf ook verslappen en trok hem eruit. Ik liep naar de badkamer en pakte een warme handdoek om je schoon te maken van al onze lekkere sappen die zich hadden verwikkeld in jouw nauwe kutje. Het zweet veegde ik ook van je lichaam af, je tepels waren nog keihard en het was een genot om te zien. Snel pakte ik mijn camera en schoot nog een paar mooie foto’s met je handen nog op je rug. Niets zo mooi als een net geneukte vrouw. Ik maakte je armen los en nam je in me armen. Het duurde niet lang of je viel in diepe slaap. Wat was je heerlijk, wat was je spannend. En ik hoop dat we elkaar veel vaker gaan zien. Ik viel ook in slaap met een glimlach op mijn gezicht en een uitgeput gevoel. Het was sinds jaren weer eens heerlijke ongeremde seks…