Op vakantie. Het is een hoop werk en je bent moe als je eenmaal in het appartement bent aangekomen. Maar in een stoel gaan zitten en genieten van een boekje, ho maar. Nee, je wil nog even snel alle spullen op de juiste plaats wegzetten en misschien ook nog even zwemmen, ook al is het etenstijd. Mijn vriend wil op bed gaan liggen en even een tukkie doen, maar eigenlijk ben ik nog niet zo moe.. Ik ben vooral hyper!

Na de toiletspullen te hebben weggezet in de kleine badkamer heb ik daar mijn bikini aangetrokken. In de badkamer is een grote spiegel waar ik mezelf in mijn nieuwe bikini kan bekijken. De kleur is fel roze wat afsteekt tegen mijn roomwitte huid. Ik ben een roodharige, dus ik verkleur niet veel. Ik heb kleine sproetjes op mijn neus en wangen, die wel beter zichtbaar worden als ik veel in de zon loop. Toch heb ik voor de zekerheid ook mijn hoed meegenomen. Ik smeer mezelf in met zonnebrand, knoop de handdoek om mijn borsten heen en loop naar mijn vriend. Die is al in dromenland, dus ik schrijf een briefje dat ik even ben gaan zwemmen.

Mijn teenslippers schuif ik aan mijn voeten, doe mijn roze hoed op en loop met de pas van het zwembad naar buiten, richting het zwembad. Het is heerlijk zonnig waardoor het druk is bij het zwembad. Al is het etenstijd dus er zijn ook veel stoelen nog beschikbaar. Ik ga ergens langs het zwembad liggen en dit blijkt al snel een foute keuze. Veel plonzende kinderen langs de waterkant, dus ik ben in de kortste keren nat gespetterd. Ik sta op en kijk rond waar ik nu beter een droog plekje kan vinden. Ik zie een stoel in het zonnetje naast een ander stelletje. Ik loop er naartoe en lach naar ze. Ze knikken me netjes lachend terug. Ik ga liggen en geniet van het heerlijk warme zonnetje met mijn hoed over mijn gezicht.
Na een paar minuten heb ik het snikheet en het zwembad lonkt. Ik heb zin in een heerlijk frisse duik. Ik leg mijn hoed op mijn handdoek op het bedje en loop naar het zwembad. Even voel ik met mijn teen hoe koud het water is en het is koud.. Ik moet altijd even wennen aan het water. Toch ben ik in een losbollige bui en ik waag de gok, ik spring er in 1 keer in. Ik zwem een beetje op en neer om te wennen aan het water om vervolgens weer terug te lopen naar mijn bedje.

Mijn hoed is weg en ik kijk rond. Hij ligt bij de man naast mijn bedje. Hij ligt met zijn ogen dicht te zonnen dus ik bedenk me hoe ik dit ga aanpakken. Zijn vriendin is weg, dus ik zal hem moeten aanspreken. Ik zeg in perfect Engels: ‘I’m sorry mister, you have my…. Fuck, wat is hoed ook alweer in het Engels..’ Hij lacht en zegt met een Belgisch accent: ‘Ik versta u ook prima in het Nederlands hoor.’ Ik lach naar hem en zeg: ‘Oh gelukkig. Je verzamelt hoeden van dames?’ Hij moet hard lachen en zegt: ‘Nee, die verzamel ik niet. Maar hij waaide iedere keer weg, dus heb ik hem even bij me gelegd.’ Ik sta daar te wachten tot hij me mijn hoed geeft, maar dat doet hij niet. Ik zeg dan: ‘Bedankt voor het veiligstellen van mijn hoed’ en ik steek mijn hand uit.

Hij kijkt naar mijn hand en lacht naar me. Hij gaat zitten en zet zijn voeten zodanig dat onze tenen elkaar nét niet raken. Hij is nu heel dichtbij wat raar is voor een vreemde. Hij kijkt me aan en ik zie een leuke slanke man. Zijn krullend haar valt over zijn voorhoofd, aan de zijkanten is het opgeschoren. Hij heeft een heel klein beetje borsthaar, en ziet er verder erg goed uit.

We kijken elkaar een paar seconden aan en het begint te kriebelen bij me.

Hij pakt mijn hoed achter hem en zegt: ‘En stiekem had ik nog een goede reden om hem bij mij weg te leggen.’ Ik trek mijn wenkbrauw omhoog en spreek de vraag niet uit wat hij nu bedoelt. Hij lacht naar me en zegt: ‘Ik wilde een babbeltje met u maken. U bent een mooie vrouw, dus neem het me niet kwalijk.’ Hij zegt het op zo’n manier dat het eerder schattig als brutaal is. Daardoor moet ik lachen en zeg ik: ‘Dank je wel. Zowel voor het compliment als voor de hoed.?’ Hij geeft me de hoed en lacht terwijl hij weer gaat liggen. Ook ik lach wanneer ik weer ga liggen. Ik zet mijn hoed weer op mijn hoofd en geniet weer van het zonnetje. Toch kan ik nu enkel denken aan de leuke man naast mij. Mijn ademhaling is wat versneld, ik heb kriebels in mijn buik. Jeetje Dominique, doe toch normaal. Een praatje, dat is alles wat we gedaan hebben.

Ik ben in slaap gedoezeld want ik schrik wakker van een hand op mijn onderbeen. Mijn hoed ben ik weer kwijt en ik help mezelf ophoog door op mijn ellebogen te leunen. Ik kijk recht in de ogen van de man die naast mij lag. Zijn hand brand op mijn been, dus ik kijk naar waar hij me aanraakt. Zijn duim wrijft zachtjes over mijn been wat zowel kriebelt als me erg opgewonden maakt. Hij lacht weer naar me en zegt: ‘Ge wilt uw hoed niet graag hebben he?’ Ik kijk naar zijn andere hand waar hij mijn hoed vast heeft. Weer kijk ik naar zijn hand die nog steeds op mijn been ligt. Kleine schokjes schieten naar mijn clitoris, mijn handen voelen zweterig aan en als ik hem eenmaal weer aankijk laait er een vuur op. Ik zie de hitte in zijn ogen. Ik bijt onwillekeurig op mijn onderlip en hij knijpt me steviger in mijn been. Zijn pupillen worden zwart als de nacht en hij zegt: ‘Ge bent een stoute dame Ginger’. Hij geeft me een knipoog, zet rustig de hoed op mijn hoofd en loopt weg. Ik kan mezelf niet helpen en kijk hem na. Fuuw, wat een hitte. Met de hoed wapper ik mezelf wat koelte toe. Nog één laatste duik in het zwembad zal me wat koelte brengen. Ze hebben blaasbanden in het zwembad, dus ik ga er in 1 zitten. Ik zet mijn roze hoed op en dobber een tijdje in het zwembad in de blaasband. Ik kijk rond en zie mijn stoute man op zijn balkon naar me te kijken. Hij lacht naar me, ik lach terug.

Ik kijk op mijn horloge en besluit om weer terug te gaan naar het appartement.

In gedachte kan ik de man niet loslaten. Samen met mijn vriend dineren we, we hebben het over koetjes en kalfjes maar de hand op mijn been van de onbekende Belgische man voel ik nog steeds. Ongemerkt raak ik de plek op mijn been ook even aan. We zijn klaar met eten en gaan naar een leuk café vlak bij ons appartement. Het is er gezellig met allemaal vakantiegangers. Lekkere gemixte muziek, zoals Hollands, Spaans en muziek uit de Top 40.

Opeens zie ik hem zitten. Aan de andere kant van de bar zit hij me aan te kijken. Hij heeft een drankje in zijn handen en houdt deze omhoog, alsof we proosten. Ik hou mijn mixje omhoog en knipoog naar hem. Hij lacht en knipoogt terug. Mijn vriend heeft niets in de gaten. Mijn favoriete liedje van dit moment komt op de radio. Date la Vuelta van Luis Fonsi. Ik zeg tegen mijn vriend ‘Ik ga even dansen, zo terug’ en geef hem een kneepje in zijn arm. Hij is aan de klets met een andere vakantieganger en hebben het over voetbal. Hij zal zich vast vermaken. Ik dans heerlijk op de muziek en kijk de onbekende man soms recht in zijn ogen. Zijn ogen zijn op mijn lichaam gericht en ik voel me door de drank in een sensuele bui. Ik blijf uitdagend dansen en verleid hem met mijn lichaam en ogen. Mijn rug draai ik naar hem toe, mijn handen gaan langzaam door mijn haren, ik streel langs mijn nek, beweeg mijn heupen langzaam en kijk hem opnieuw aan.

Hij had gelijk, ik ben een stoute dame. En ik vind het heerlijk!

Het liedje is afgelopen en loop naar de toilet. Als ik mijn handen heb gewassen en de deur van de toiletten uitloop word ik tegen de muur gedrukt. Zijn gezicht vlakbij die van mij. Hij is een stuk groter als ik, maar hij staat gebukt al kijkend op mij neer. Zijn vingertoppen gaan langzaam over mijn wang, langzaam naar mijn nek. Mijn tepels voel ik hard worden, priemend tegen mijn jurkje aan. Hij komt nog dichterbij en zegt: ‘Ginger, ge maakt me gek!’ Zijn hand voel ik om mijn nek en hij ademt zwaar. Ook ik ben opgewonden, voel me sexy en voel mijn hart tekeer gaan. Ik moet lachen om mijn bijnaam Ginger. Ik vind het leuk dat hij deze naam voor mij verzonnen heeft.

We kijken elkaar intens aan maar ik ben voorzichtig. Mijn vriend zit een paar meter verderop aan de bar. Hij zegt: ‘Maak je geen zorgen. Hij is net naar de toilet geweest en is weer in gesprek met zijn gesprekspartner.’ Ik twijfel maar deze man laat me beven van opwinding. De onbekende man heeft weer volledig mijn aandacht, zijn hand nog steeds om mijn nek. Zijn duim wrijft over mijn hals, langzaam zoals hij dit vanmiddag op mijn been deed. Hij is nu heel dichtbij en zegt: ‘Ik ga u kussen.’ We kijken elkaar aan en ik zeg zonder dit goed te overdenken: ‘Ja, graag.’

Hij lacht, de vonken vliegen over.

Hij wacht nog een paar seconden terwijl hij naar mijn mond kijkt. Ik lik over mijn lippen, al wachtend op zijn zoen. Hij gromt nog een keer van lust en zoent me dan eindelijk. Onze tongen ontmoeten elkaar, we verliezen onszelf in elkaar. Zijn hand gaat van mijn nek naar mijn tepel. Hij bijt in mijn lip terwijl hij in mijn tepel knijpt. Nu is het mijn beurt om te grommen. Ik sta in vuur en vlam en kan mezelf niet helpen. Ik ben stout, ik ben geil en het kan me niet schelen dat ik een vriend heb. Ik druk mijn borst tegen zijn hand aan, mijn nagels knijpen in zijn rug. Hij duwt zijn heupen tegen mijn buik waardoor ik zijn opwinding voel. Hij is hard, hard voor mij.

Hij stopt met me te zoenen en zegt: ‘Ik moet stoppen, anders sta ik niet in voor mezelf.’ Ik lach naar hem en laat mijn hand op zijn borst rusten. Ik zeg: ‘Ik ben blij dat jij de verstandige bent van ons twee.’ Met deze woorden geef ik hem een kuis kusje op zijn wang en loop terug naar de bar. Toch bang om ontdekt te worden.

Ik ga weer naast mijn vriend zitten en raak hem aan bij zijn arm. Hij kijkt even om maar reageert amper. Hij heeft het veel te druk met praten over Liverpool met die andere kerel. Ik hou wel van een potje voetbal, maar op vakantie doe ik liever andere dingen dan over sport praten. Banen trekken in het zwembad is alles wat ik doe aan sport in mijn vakantie.
Onze avond verliep rustig verder. Ik heb de onbekende man niet meer gezien. Ik heb heerlijke seks gehad met mijn vriend, alleen ik had niet mijn vriend in gedachte toen ik klaarkwam. Is dat erg? Dat is erg hè? Fuck, ik ben de klos….

 

De volgende dag zijn we gaan sightseeën. Mooie dingen om te zien hier in de buurt. We hebben ook nog een boottocht geboekt over 2 dagen in het stadje naast waar ons appartement staat en we gaan nog naar het binnenland voor een mooi kasteel de dag daarna. Na ons dagje sightseeën zijn we nog even gaan zwemmen bij ons appartement en daarna uit eten geweest. We kwamen weer bij hetzelfde café uit als gisteren, maar helaas: geen sexy man die ik heel graag had willen zien. Zou hij alweer terug naar huis zijn?

Onze rustdag hebben we heerlijk aan het zwembad gespendeerd. Zonnen, een zwembad of de zee en een boek: mijn dag kan niet meer stuk. Mijn vriend is met een stel gaan volleyballen in het water. Waterpolo kan je het niet noemen. Hij heeft het erg naar zijn zin en soms lach ik mee om hun lol die ze hebben. Hij komt aan de waterkant hangen en spettert me nat terwijl ik mijn boekje aan het lezen ben. Ik gil omdat het opeens wel heel koud is waardoor hij moet lachen. We hebben een gezellig kletspraatje terwijl ik aan de rand van het zwembad ga zitten. Mijn benen hangen in het water, ik heb het erg naar mijn zin. Toch blijft die man in mijn hoofd rondspoken. Ja, we hebben gezoend.

In een kort moment sprongen de vonken over en de hitte laaide op.

Maar ik heb een fout gemaakt: we kusten elkaar. Dat neemt niet weg dat ik ontzettend veel van mijn vriend hou. We zijn maatjes, maar de lust die we in het begin hadden vervaagt. Er is geen hitte meer zoals eerst. Geen zoenen meer waar mijn haartjes van overeind gaan staan. Het wordt een beetje een sleur. Terwijl mijn vriend weer verder gaat met volleyballen blijf ik nog even naar hem kijken. Ik heb weer mijn bikini aan met mijn hoed. Ik zie een flikkerend lampje van de overkant van het zwembad. Ik kijk goed en zie mijn onbekende man op zijn balkon zitten. Hoor mij nou “mijn” man. Ik kijk nog eens goed en ja hoor, hij is het echt. Gelukkig is hij niet naar terug naar België. Ik lach omdat ik opgelucht ben. Ook hem zie ik nu lachen.

De dag ging snel voorbij. Zwembad, zonnen, boekje, eten en in het appartementencomplex speelde er een bandje. Wij zaten met nog 2 stelletjes aan de bar en hebben nét iets te veel sangria gedronken. Laat naar bed, nog lachend over de avond die we hebben gehad. Ik word altijd wel geil na wat drankjes maar helaas heeft mijn vriend er iets te veel op. Die sliep al toen hij het kussen zag. Ik friste mezelf nog wat op, poetste mijn tanden en was ook gaan slapen.

 

Vandaag is het boottocht dag. Nieuwe bikini aan onder mijn zomerjurkje, hoed en zonnebrand mee. Heb er zin in!
Eenmaal bij de boot zag ik hem al. De onbekende man met zijn vrouw of vriendin. Niks aan de hand. We hebben één zoen gedeeld en daar hou ik het bij ook al voel ik nu al kriebels. Een hitte die me meteen week maakt… Foute boel.

Het is nu 10 uur en het zonnetje schijnt al heerlijk. Veel dames leggen een handdoekje op het dek van de boot en gaan in het zonnetje liggen.
Mijn vriend heeft zijn camera om zijn nek hangen en zegt: ‘Ik kom straks, ga eerst een paar foto’s maken.’ Ik geef hem een kus en zie een rustig plekje iets hoger op het dak en leg daar mijn handdoek neer. Ik trek mijn jurkje uit, smeer mezelf in en ga liggen.

Na een tijdje voel ik mijn haren over mijn lichaam een dansje doen.

Ik krijg er kippenvel van, mijn hartslag gaat omhoog. En dan voel ik dat hij dichtbij is. Mijn ogen zijn nog steeds dicht en dan voel ik een vingertop langs mijn heup wrijven. Heel zachtjes. Het kriebelt een beetje en ik lach terwijl ik mijn ogen open doe. Hij ruikt naar een vleugje muskus, wat munt en een mannelijke geur van deodorant. Ik kijk recht in de ogen van de onbekende man. Hij lacht naar me maar ik zie ook iets anders in zijn ogen. Zijn pupillen zo zwart als de nacht van opwinding. Zijn ogen kijken nu naar zijn vinger die langzaam van mijn heupen naar de zijkant van mijn buik gaat. Hij zegt in het heerlijke Belgische accent: ‘Ik kan niet stoppen met denken aan die zoen van ons.’ Ook al zijn mijn tepels ontzettend hard en gevoelig op dit moment en schreeuwt mijn lichaam om zijn aanraking, toch zeg ik zachtjes: ‘Dit moeten we niet doen.’ Hij bukt een beetje naar me toe en zegt: ‘Uw lichaam denkt daar anders over Ginger.’
Hij gaat met zijn vinger van mijn buik naar mijn borst en raakt zachtjes mijn tepel aan door het stof van mijn bikini.
Ik kan nog nét een kreun onderdrukken. Hij moet zachtjes lachen en zegt: ‘Kom over 5 minuutjes naar de toiletten achter op de boot. Ik zie je zo.’ En weg is hij. Geen vinger meer die me zachtjes streelt. Geen geur van sexy man die mijn neusgaten vult. Ik kan ook gewoon niet naar hem luisteren en blijven liggen waar ik lig. Mijn lichaam is het daar alleen niet mee eens. Mijn tepels zijn nog steeds hard, ik voel een druppeltje opwinding in mijn bikinibroekje en het zweet breekt me uit. Ik zie mijn vriend voor op de boot foto’s maken van de mooie kathedraal die we passeren. Na de kathedraal is er een klooster waarvan ik weet dat hij die ook op de foto wil hebben. Ik denk na… Zal ik het doen? Ik voel me zo sexy op dit moment. Begeerd door deze onbekende man. Hij beroert mijn lichaam op een bepaalde manier zoals ik dit niet bij mijn vriend heb. Ik ben benieuwd wat hij verder met mijn lichaam kan doen.

 

Heel stout, maar toch wil ik meer van deze man. Ik sta rustig op en loop naar de achterkant van de boot. Ik zie een klein bordje toiletten waar ik naar binnen loop. Er is een trap naar beneden die ik rustig afloop. Het is rustig hier beneden, maar ik ruik hem. Mijn lichaam weet ook dat hij in de buurt is want mijn haartjes zijn elektrisch geladen, mijn tepels voel ik weer hard worden tegen mijn bikinitopje. Ik sta in de hal beneden en voel opeens zijn handen in mijn zij. Hij staat achter me en drukt zijn hard geworden lid tegen mijn billen aan. Ik voel zijn vingers in mijn nek die mijn haren naar de zijkant doen. Hij kust me daar waar ik helemaal zot word van verlangen. Hij fluistert: ‘Brave meid. Kom mee.’ Hij pakt mijn hand en leidt me naar deur waarop ‘privé’ staat. Eenmaal de kamer binnen is deze klein, met een bed en een bureau. Hij doet de deur dicht, draait de sleutel om waarna ik een klik van het slot hoor. Mijn ademhaling is versneld terwijl ik hem aankijk. Hij komt dichterbij me staan en zegt: ‘Nu zijn we helemaal alleen met jouw vriend niet ver hier vandaag. Mijn vriendin niet ver hier vandaan, maar ik vind je super geil en kan niet van je afblijven.’ Terwijl hij dit zegt doet hij een strookje haar uit mijn gezicht achter mijn oor. Ik hoor zijn frisse adem op mijn wang waarna hij fluistert in mijn oor: ‘Ik wil u tot de mijne maken. Wil de gij ook heerlijke seks Ginger?’

Mijn tepels geven hem al antwoord want die priemen tegen zijn borst aan.

Hij grinnikt wat de reactie van mijn lichaam alleen nog maar erger maakt. Zijn vingertoppen raken zachtjes mijn sleutelbeen aan en gaan langzaam naar mijn tepel. Hij draait om mijn tepel met zijn vingertop en kijkt me aan. Mijn zijn andere hand duwt hij zachtjes mijn kin omhoog zodat we elkaar aankijken. Hij zegt: ‘Ik wil graag antwoord van u Ginger, wil de gij heerlijk genomen worden?’ Terwijl hij dit zegt knijpt hij hard in mijn tepel. Door deze pijnscheut schieten de elektrisch geladen deeltjes rechtstreeks naar mijn clitoris. Ik kreun waardoor ik een lach van hem terugkrijg. Hij doet hetzelfde met mijn andere tepel; eerst draait er zachtjes rondjes omheen terwijl hij me met zijn blik vasthoudt. Ik zie de fonkel in zijn ogen wanneer hij hard in mijn tepel knijpt. Weer kreun ik, want dit voelt heerlijk. Ik zeg tegen hem: ‘Ik wil het hard en je stopt niet tot ik klaar kom.’ Ik heb de woorden nog niet uit mijn mond en ik zoen hem met alle passie die ik nu in me heb. We verslinden elkaar, de elektriciteit is ongelofelijk. Zijn handen reiken achter mij en hij maakt mijn bikinitopje los. Het topje valt op de grond en mijn borsten vallen eruit. Ik heb volle B-cup borsten die vrij strak in mijn topje zaten. Hij kreunt bij het aanzicht van mijn borsten en met zijn hele hand knijpt hij in één van mijn borsten. Daarna geeft hij de andere dezelfde behandeling. Weer zoent hij me en achter mijn rug voel ik dat hij mijn broekje naar beneden schuift. Ik help hem en binnen een paar seconden ligt mijn broekje op de grond. Zijn vingers reiken achter mij naar beneden. Hij streelt langs mijn bilspleet, komt langs mijn anus en reikt langzaam naar mijn schaamlippen. Hij kant er achterlangs nét bij en voelt dat ik nat ben. Onder het zoenen hoor ik hem kreunen. Ik doe één been om zijn heupen slaan waardoor hij er beter bij kan. Hij duwt me tegen het bureau aan waardoor hij meer stabiliteit heeft. Hij doopt zijn vinger in mijn vagina. Nu is het mijn beurt om te kreunen. Hij haalt zijn natte vinger uit mijn hitte en bekijkt hem goed tussen ons in. Zijn vinger glinstert van mijn vocht en hij zegt: ‘Lik mijn vinger.’ Ik kijk naar zijn vinger en het puntje van mijn tong raakt zijn vingertopje. Hij kreunt bij de erotische manier hoe ik zijn vinger aflik. Nadat ik zijn vingertopje heb afgelikt vouw ik mijn lippen om zijn gehele vinger en zuig eraan. Hij zegt: ‘Maak hem weer lekker nat.’ Ik verzamel wat speeksel en maak zijn vinger nat en glad. Hij reikt weer achter mijn rug en herhaalt dezelfde beweging als net. Gaat langzaam door mijn bilnaad langs mijn anus. Maar nu stopt hij bij mijn anus en zijn natte vinger duwt tegen mijn gaatje aan. Hij kijkt me ondertussen aan of ik oké ben met wat hij doet. Wat hij nog niet weet is dat ik anale seks erg lekker vind, dus wanneer hij het puntje van zijn natte vinger ertegen duwt, kreun ik van de extase. Zijn mond laat een slome en geile lach zien en hij zegt: ‘Grrr Ginger, ge maakt me gek. Ik wil u nu zo graag.’ Mijn handen duwen zich tussen zijn huid en zijn zwembroek en ik laat hem zakken. Hij houdt mijn billen opdelfde plek dus ik buk langs hem heen om zijn zwembroek helemaal uit te kunnen doen. Hij gromt nog erger en zegt: ‘Blijf zo staan.’ Zijn ene hand ligt nu op mijn bil en trekt ze wat uit elkaar. Zijn andere hand met de natte vinger duwt nu in mijn anale opening millimeter voor millimeter naar binnen. Mijn hand reikt naar zijn harde lid en ik sla mijn hand er omheen. Ik trek heel langzaam aan zijn lid en ga weer omhoog. Ik krijg als antwoord op mijn strelen van zijn lid een pets op mijn billen. Het geluid galmt door de kleine kamer. Ik kreun van de schrik en de erotische gevoelens die ik ervan krijg. Weer gaan er stroomstootjes rechtstreeks naar mijn clitoris. Het topje van zijn vinger haalt hij uit mijn anus en met beide handen trekt hij mijn billen uit elkaar. ‘Hmmmm, een heerlijk gezicht weet ge dat?’
Hij laat me voor hem staan, we zijn nu beiden naakt.
Ik pak zijn lid weer vast en trek hem langzaam af. Mijn andere hand pakt zijn ballen en die masseer ik zachtjes. Hij kijkt me aan en zoent me weer. Onze zoen is weer gepassioneerd en straalt seks uit. We willen elkaar, heel graag. Hij laat me stoppen en zegt: ‘Ik vin ge zo geil Ginger, ik hou dit niet lang vol. Laat me u verwennen, geloof me, ik ga zo hard van u klaarkomen.’ Ik vind zijn Belgische accent heerlijk. Het doet wat met me en met mijn lichaam. Hij draait me om en ik zie mezelf en hem in de spiegel boven het bureau. We kijken naar onszelf in de spiegel en hij pakt mijn borsten beet. Hij streelt ze, masseert ze stevig en trekt aan mijn stijve tepels. Hij gromt ‘hhhmmm’ bij mijn oor. Hij duwt me iets voorover en zet mijn handen op het bureau. Hij duwt mijn rug een beetje naar beneden en pakt mijn billen vast. Hij zet één been iets verder uit elkaar waardoor ik een zuchtje wind langs mijn lippen voel waaien. Hij zit nu gehurkt achter mij en weer hoor ik hem vol lust grommen. Hij blaast tegen mijn natte opwinding en ik voel een dun druppeltje langs mijn been lopen. Niet lang daarna voel ik zijn tong op dat plekje en likt de kleine druppel op, gaat langzaam naar boven naar mijn lippen. Dan voel ik zijn volle mond op mijn vagina en hij likt en zuigt. Het voelt goddelijk; zijn warme tong in mijn vagina stotend. Zijn tong over mijn clitoris en hij blijft daar rondjes draaien om vervolgens weer in mijn vagina te stoten. Dan likt hij van mijn vagina richting mijn billen en maakt mijn bilnaad vochtig. Mijn opwinding is te ruiken in de kamer, ook ruik ik zijn muskus geur met een beetje zweet. Ik adem zwaar want dit kan ik niet lang volhouden. Die goddelijke mond over al mijn gevoelige plekjes. Het zal zo niet lang duren voordat ik klaarkom.

Hij gaat achter mij staan en zegt: ‘Ik laat ge nog niet klaarkomen Ginger. Eerst ga ik u neuken in uw vagina om vervolgens uw strakke kontje te neuken.’ Hij leunt over me heen en voel zijn bezwete bovenlichaam op mijn rug. Ik voel zijn hete zware lid tegen mijn billen aan. Hij knijpt hard in mijn borsten en fluistert in mijn oor: ‘En als ik uw kontje heb geneukt, dan spuit ik u helemaal vol. En durf niet eerder klaar te komen dan dat ik het zeg.’ Van zijn ruige woorden word ik alleen maar heter, geiler. Hij duwt het puntje van zijn lid tegen mijn anus en smeert zijn voorvocht daar uit. Hij zegt: ‘Dit ziet er heerlijk uit Ginger, want hedde gij een prachtige kont.’ Hij knijpt in mijn billen en duwt zijn eikel tegen mijn anale opening. Ik kreun want vind het heerlijk. Als hij er een paar millimeter in is geweest gaat hij door naar mijn vagina. Hij pakt mijn schouders vast voor houvast en beukt in één keer in mijn natte opening. Tot aan zijn ballen zit hij diep in mij en ik moet me aanpassen aan zijn grootte. Ik voel me vol en hij zit diep in mij. Hij kreunt en begint te bewegen. Hij houdt mijn schouders stevig vast en begint op mij in te beuken. Iedere beweging laat mij dichterbij mijn orgasme komen. Hij masseert mijn borsten hard en duwt zich keer op keer diep in mij. Hij voelt heerlijk. Ik zeg: ‘Harder.’ Hij gromt en ik zou bijna spijt krijgen dat ik harder heb gezegd. Hij gaat stevig en hard tekeer en ik kom bijna klaar. Opeens stopt hij en hij zegt weer: ‘Durf niet eerder klaar te komen dan dat ik het zeg.’ Ik kreun omdat ik op zoek ben naar de verlossing die hij kan bieden. Ik wil het zo graag voelen nu. Hij masseert heel zachtjes mijn clitoris met zijn vingers, maar niet hard en snel genoeg om klaar te komen. Hij zit nog steeds met zijn harde lid in mijn vagina en we bewegen langzaam met elkaar mee. Wat een heerlijk gevoel. Hij haalt zijn lid uit mij en zegt: ‘Buig nog dieper naar voren.’ Ik buig zover ik kan en samen kijken we naar elkaar in de spiegel recht voor ons. Hij zegt zijn in mijn sappen gehulde lid voor mijn anus en duwt deze millimeter voor millimeter naar binnen. Hij houdt mijn gezicht via de spiegel in de gaten, het voelt heerlijk. Straks, onwennig, soms een beetje pijnlijk, maar mijn clitoris vindt dit helemaal niet erg. Bij ieder klein pijnscheutje krijgt mijn clit weer een elektrisch schokje. Ik voel zijn ballen tegen mijn natte lippen aan hangen en hij zegt: ‘Verdomme, ik zit nu tot aan mijn ballen in je kontje Ginger.’ Langzaam beweegt hij op en neer om mij even te laten wennen aan zijn grootte. Hij zegt: ‘Ik ga zometeen zo gigantisch diep klaarkomen in dat heerlijk kontje van je.’ Zijn vingers stoppen met mijn clitoris te beroeren en hij gaat steeds sneller en dieper in mijn kontje. Ik neem zijn bewegingen over mijn clitoris over met mijn eigen hand en nog steeds hebben we oogcontact via de spiegel. Beiden zijn we te ver heen, bijna in een extase van opwinding. Inmiddels beukt hij in me, neukt hij me, hard. Ik doe mijn best om nog niet klaar te komen, maar ik heb het moeilijk. Ik ben te ver heen, te opgewonden en smeek nu: ‘Laat me klaarkomen, alsjeblieft.’ Hij glimlacht in de spiegel naar me en zegt: ‘Nog even volhouden lieverd.’ Hij gaat een beetje verstaan en ik wist niet dat het mogelijk was, maar hij beukt nu nog harder in me dan net. Mijn borsten deinen op en neer, zweet druppelt van onze beide lichamen. Hij pakt mijn rode haren vast en leunt over me heen, al beukend tegen mijn kont. Hij hijgt: ‘Kom klaar voor me Ginger, ik wil je voelen klaarkomen.’ Eindelijk zijn verlossende woorden en ik kan het niet helpen door meteen klaar te komen wanneer hij hier toestemming voor gaf. Alles knijp ik fijn door de heerlijke schokken die over me heen komen. Nog nooit heb ik iemand gehad die me een tijdje op de edge heeft weten te brengen. Daardoor is mijn orgasme heel heftig en ik blijf erin. Schok na schok komt over me heen. Hij beukt nog steeds langzaam in me en hij zegt: ‘Ik spuit u vol Ginger, hier heb je het, speciaal voor jou.’ Waarna ik hem voel pulseren in mijn anus. Puls na puls spuit hij me vol met zijn sperma. Hij kreunt bij iedere ontlading. Wat een knappe man zie ik nu in de spiegel. Een aardse kwelling staat op zijn gezicht. Een kwelling van genot, van verlossing. Het is prachtig. Nadat hij zich heeft leeggespoten in mij valt hij met zijn bovenlichaam op mijn rug. Ik sta nog steeds gebogen voor hem en beiden moeten we even bijkomen van ons orgasme. Onze ademhaling gaat van zwaar naar wat rustiger en ik voel hem in mijn kontje krimpen. Hij gromt en zegt: ‘Als ik een keuze had, zou ik hier voor altijd willen blijven.’ Ik lach en zeg: ‘Dit was het meest heerlijke orgasme van mijn leven. Ik heb geen moeite om altijd dit genot te mogen krijgen.’

Hij lacht naar me en geeft een speelse tik op mijn billen.
Hij kreunt terwijl hij zijn lid uit mijn anus haalt. Ik voel warme vloeistof over mijn vagina glijden, langzaam langs mijn benen. Hij blijft nog even naar zijn kunstwerk kijken en in de spiegel zie ik waardering. Hij kijkt me een beetje schuldbewust aan en hij zegt: ‘Ik heb nog nooit zoiets moois gezien. Ik ga snel een doekje voor je halen.’ Hij trekt snel zijn zwembroek aan en gaan door de deur naar buiten en komt binnen een paar seconden weer terug met een doekje van de toiletten. Zijn sappen lopen al naar mijn enkels en hij begint netjes daar en veegt alles op naar boven. Hij maakt mijn vagina en anus schoon en geeft een lief kusje op mijn beiden billen. Hij pakt mijn hand vast en zegt met een lach: ‘Ik ga me even opfrissen in de toilet hiernaast. Zie ik u nog boven Ginger?’ Ik kijk hem dromerig aan. Mijn knappe onbekende man. De beste en spannendste seks ooit. Ik wrijf hem zachtjes over zijn wang en geef hem een kus op zijn mond. Ik zeg: ‘Je bent een god in bed. Ik denk niet dat ik dit ooit ga vergeten. We zitten op een boot, dus we zien elkaar vandaag vast nog wel een keertje.’ Ik wil weglopen maar hij houdt me tegen. Hij zegt met een serieuze blik in zijn ogen: ‘Wij vliegen morgen weer terug naar België. Je zal me na vandaag niet meer zien.’ Ik geef hem nog een kus op de mond. Ik zeg: ‘Ik vond het leuk kennis met je te maken. Vaarwel.’ Ik loop naar de deur en kijk nog één keer om. We lachen elkaar aan. Ik vraag: ‘Trouwens, hoe heet je eigenlijk?’ Hij lacht en zegt: ‘Mijn naam is Peter’. Ik zeg nogmaals; ‘Vaarwel Peter’

 

Ook ik fris me op in het toilet en ga weer terug naar het dek. We zijn net voorbij het klooster, het water is heel mooi helder blauw en ik zie mijn vriend nog steeds foto’s maken. Blij te merken dat hij me niet gemist heeft ga ik naast hem staan en leg mijn hand om zijn heupen. Ik zeg: ‘Mooie dingen op de foto staan?’ Hij zegt: ‘Heel mooie dingen, maar één prachtig ding heb ik nog niet op de foto staan!’ Hij draait om en maakt een foto van mij. Ik lach naar hem en geef hem een kus. Zowel een schuldige kus als een liefdevolle kus. Dit uitstapje van mij en Peter was eens maar nooit meer. Ja ik heb genoten, ja het was spannend. Maar mijn lieve vriend verdient een vriendin die hij kan vertrouwen. Vanaf nu spreek ik met mezelf af: Je laat je nooit meer verleiden. Ik zucht diep en hang op de railing naar het prachtige uitzicht te kijken. Ik kijk naar mijn vriend en lach. Ik sla mijn armen om zijn nek en zoen hem hevig. Voor altijd van hem..