Een ingezonden verhaal van MvG. Hij vertelde me dat dit waargebeurd is en er goede herinneringen aan heeft overgehouden.
Bedankt MvG voor het insturen! Geniet van dit verhaal 😉

Daar staat ze weer, ook te wachten op haar zoontje totdat deze uit school komt. Thomas heet hij. Hij zit in de schakelklas met mijn middelste zoon.
Vandaag ziet ze er weer stralend uit. Haar rode jurkje met witten stippen staat haar goed. Ik bekijk haar misschien iets te goed of te opvallend want met een grote glimlach stapt ze op me af. Ze vraagt speels maar fluisterend of het bevalt wat ik zie. Vervolgens hoor ik haar zachte lachje. Ze loopt door om haar zoontje op te halen die uit school komt. Een beetje aangeslagen kijk ik haar na. Lang duurt dit moment niet, want al snel staan ook mijn jongens om me heen. ‘Hup naar de auto’ zeg ik tegen ze, ‘gaan we lekker thuis een boterham eten.’ ‘Tot vanmiddag en smakelijk eten Thomas!!’ Hoor ik mijn middelste roepen. Hij kijkt om en zwaait. Mijn jongens steken ook hun hand op en dan doe ik ook maar vrolijk mee. Natuurlijk bemerk ik ook de lach en de opgestoken hand van Thomas’ moeder. Lachend en vrolijk kletsend over hoe de ochtend was geweest loop ik met de jongens naar de auto. Thuis aangekomen hadden we nog mooi 3 kwartier voor we weer in de auto konden stappen om op tijd op school te zijn voor de jongens. Honderduit bleven ze maar vertellen. Ik merkte wel dat de jongens aan het vertellen waren, maar echt luisteren naar ze lukte me niet. In gedachte zag ik Thomas’ moeder weer in haar mooie jurk.  Voor mij is ze echt een aantrekkelijke vrouw,  netjes verzorgt, half lang kastanje bruin haar dat lekker los over haar schouders valt. Een spontane glimlach en een warme stem.

‘Papa, je moet eten!’  riep mijn jongste… Hup ik was weer in de werkelijkheid. ‘Ja zoon, je hebt gelijk.’ Snel nam ik een grote hap van mijn boterham met kaas. De jongens hadden plezier. Doen het goed op school. Dus ik ben gelukkig.

Het was 12.55 uur en ik zei: ‘Hup jongens naar de auto dan breng ik jullie.’ Ze begonnen direct tegen te sputteren: ‘Pappa, het is nog veel te vroeg..’. ‘Ja jongens ik weet het, maar dan hoeven we een keer niet te haasten bij school’ was mijn slechte smoes.

Het is maar een kort ritje dus we waren er zo. Het laatste stukje in de auto riepen de jongens allemaal namen van klasgenoten die ze zagen. Het was druk op de weg en zeker met al die kinderen. Ik kon dus niet echt kijken wie er nu wel en niet richting school liep.

Goh het zat mee. Een van de bredere parkeervakken was vrij. Het was lekker weer. De jongens ook vrolijk. En al lachend van de grapjes die ik met ze maakte liepen we naar school. Opeens van achteren haar stem: ‘Zo, jullie hebben er zin in.’ Vanwege haar reactie vanmorgen, toen ik haar zat te keuren, kon ik niet gelijk een reactie uitbrengen. Voor mijn gevoel moest ik behoorlijk blozen. Gered door mijn jongens die door elkaar heen riepen van hoe leuk school is en wat ze allemaal gingen doen, was het voor mij heel makkelijk om te zeggen: ‘Ja je hoort het, ze hebben er zin in.’

We liepen met zijn allen gezellig kletsend naar school. Bij de deur aangekomen zeiden we gedag tegen de kinderen. We liepen  gezamenlijk richting waar ik de auto had geparkeerd. Er werd niks gezegd. Bij mijn auto aangekomen zei ik maar ‘tot straks’ tegen haar. Daar nam ze geen genoegen mee en vroeg op ondeugende wijze waarom ik vanochtend zo aan het keuren was? Ze wilde weten of het beviel. Onzeker als ik ben stond ik te friemelen met de autosleutel in mijn handen, zoekend naar woorden. Kon ik vertellen dat ik gewoon zat te kijken en te genieten van haar stralende voortkomen van deze dag? Doordat ik geen ander antwoord kon bedenken besloot ik maar om tegen haar te zeggen dat een mooie vrouw zeker bekeken mag worden. Ze schoot ervan in de lach. Gelukkig merkte ze direct dat het mij het gevoel gaf dat ze me uitlachte. ‘Nee, nee!’ Was haar antwoord,  ‘ik lach je niet uit. Het is gewoon grappig en lief,  vandaar dat ik lachte. Zie en spreek je zo na school weer?’ Vroeg ze terwijl ze me een kusje op mijn wang gaf. Ik had amper tijd om iets terug te zeggen, want ze stapte op haar fiets en ging er vandoor. Stond ik daar, weer spelend met de autosleutel. ‘Ja hoor is goed, lijkt me leuk’ mompelde ik. Ze was er toch al vandoor.

Een beetje verbaasd maar met een goed gevoel startte ik de auto. Thuis aangekomen snel even omgekleed om nog een paar klussen te doen. Ontelbare keren schoten haar woorden door mijn gedachten: ‘Spreek en zie ik je zo weer?’ Wat zou zo’n knappe vrouw van mij willen? De tijd kroop voorbij. Langzaam werd het 15 uur. Snel heb ik me een beetje gewassen en voor het geval dat ook maar een beetje aftershave gebruikt. Bij school aangekomen sta ik om me heen te kijken maar helaas zag ik haar nergens. Ook haar fiets had ik nergens gezien. Beetje teleurgesteld liep ik naar de afgesproken plek waar ik altijd op de jongens wacht. Het wachten leek echt lang te duren. Daar kwam de oudste al. De jongste kwam er vlak achteraan. Het was nu nog wachten op de middelste. Opeens klonk van achterlangs die warme stem: ‘Wachten duurt lang he?’ Zonder haar gezien te hebben wist ik gewoon dat ze dat moest zijn. Ik draaide mijn hoofd haar kant op, en zei met een glimlach: ‘Ja, ze laten ons weer lekker wachten. Ach ze zullen wel zo komen, toch?’ Met dat ik dat zei, ging de deur open en kwamen ze aangerend. ‘Pap, kan Thomas blijven spelen?’ Werd er meteen gevraagd. Eigenlijk kon dat niet. ‘We hadden toch afgesproken om als diner pizza te bakken?’ Was mijn antwoord. Meteen daarop kwam haar antwoord: ‘Lekker, dan komen Thomas en ik toch bij jullie eten?’ Spontaan zei ik gelijk ‘Ja hoor, om 18.15 is de pizza klaar.’ ‘Oh gezellig!’ was haar antwoord. ‘Dan komen we een half uurtje eerder. Dan kunnen de kinderen nog spelen.’ Ik zei lachend: ‘Zo dat is een onverwachte date.’ ‘Ja gezellig toch?’ was haar antwoord. ‘Tot straks, want we moeten er nog even er vandoor.’

De jongens en ik liepen weer naar de auto. Tijdens het ritje naar huis gierden allerlei gedachten door mijn hoofd, van leuk en gezellig tot waar ben ik nu weer aan begonnen en heb ik me tot laten verleiden. Thuis aangekomen snel de jongens wat te drinken gegeven en heb ik hen laten spelen. Nadat ik was omgekleed naar mijn werkkleren, snel weer buiten aan het werk gegaan. Had ik nog mooi een uurtje om door mijn werk te komen. Het werk zat wat tegen. Van voor het eten even snel douchen kwam niks. Dan maar snel zo een paar handen water door mijn gezicht en weer omkleden. Tijdens het snijden van de paprika ging de voordeurbel en de jongens deden open. Na elkaar even eens netjes een hand gegeven te hebben gingen de kinderen gezamenlijk snel buiten spelen. Er werd flink buiten op de skelters rond gescheurd. Terwijl zij aan het spelen waren maakten Marjolein, want zo is haar naam, en ik de pizza klaar. Ze was best verbaasd dat ik mijn weg goed in de keuken vond en vooral ook over de hoeveelheid verse groenten die ik had gesneden. Paar minuten later stonden er vier flinke pizza’s in de oven. Het was gezellig om zo eens te koken met een gesprek erbij. Al ging het in het begin veel over school en onze kinderen. Nadat de keuken een beetje was opgeruimd en de tafel gedekt, stonden Marjolein en ik gezamenlijk te kijken hoe de jongens aan het spelen waren. Terwijl ze naar buiten aan het kijken was en ik nog een paar glazen op tafel aan het zetten was, had ik mooi de kans om haar weer goed te bekijken. Ik schatte haar iets kleiner dan ik. Ze droeg nog steeds dat rode jurkje. Terwijl ik haar zo zat te bekijken merkte ik weer dat ik haar aantrekkelijk vond. Dat jurkje stond haar goed. Lekker om haar heupen en voorzien van een mooie taille. Als ik het goed zag droeg ze ook een roodkleurige bh. Haar haar droeg ze half opgestoken. ‘Zo meneer, bent u mij weer aan het keuren?’ klonk het met een grote glimlach uit haar mond. Euhmm ; Ja’ probeerde ik er een beetje uit te mompelen.. Gelukkig begon de oven te piepen dat de pizza’s klaar waren. ‘Ik ga de kinderen roepen, dan kunnen we zo aan tafel.’ Terwijl de jongens hun handen aan het wassen waren, vulde ik de glazen met verse melk. Marjolein kwam achter me staan en fluisterde me in mijn oor: ‘Heerlijk om zo door jouw bekeken te worden.. wanneer vertel je me eens wat je bevindingen zijn?’ De jongens kwamen aan tafel zitten en hadden goede trek. Er werd goed gegeten en gedronken. Ondanks haar laatste opmerking was er een fijne en ontspannen sfeer aan tafel.

Het was een geslaagde maaltijd. Diner van pizza met chocomel op basis van verse melk. Aparte combinatie, zeker omdat mijn middelste zoon graag poeder in zijn melk heeft met aardbeiensmaak, in plaats van chocomel smaak. Hij noemt dat altijd de aardbei-chocomelpoeder. De manier waarop hij dat zegt is komisch en laat zich slecht in dit verhaal beschrijven, maar Marjolein en Thomas moesten er ook om lachen. En natuurlijk moesten ze dat ook proberen. Het smaakte goed en er was veel plezier aan tafel. Na het eten wilden de kinderen snel buiten verder spelen. Het weer was prachtig. En het was vrijdagavond, dus ze hoefden ook niet op tijd op bed te liggen. Thomas amuseerde zich best en deed niet onder voor mijn boevenbende. Marjolein hielp met het inruimen van de vaatwasser. Nadat alle vaat opgeruimd was, liep ze plagend op me af: ‘Zo meneer de boer, vertelt u nu maar eens waarom u vandaag al een paar keer naar mij zat te gluren en te staren?’ Erom heen draaien had geen zin en ik heb een hekel aan liegen, dus biechtte ik netjes op dat ik gewoon van het uitzicht en het mooie weer aan het genieten was. Pets, daar sloeg ze me met de vaatdoek tegen mijn arm… ‘Jij rotzak!’ Zei ze op een lachende toon. ‘Beetje van het uitzicht en het weer aan het genieten he? Je zat me gewoon te keuren, meneertje, ontken het maar niet.’ Terwijl ik over mijn arm wreef, keek ik haar plagend aan. ‘Ja mevrouw, ik zat u te bekijken, niet te keuren, maar te bekijken. U ziet er vandaag stralend uit. En ik als man, mag toch wel van het uitzicht genieten?’ Voegde ik er vragend aan toe. ‘Zeg dat dan meteen’ Zei ze lachend. ‘En geef me nu nog maar een glas aardbei-chocomel-melk.’ We moesten er beide om lachen terwijl ik het bestelde drankje inschonk. We zagen de kinderen buiten verstoppertje spelen. Arme Thomas, hij was de pineut om mijn jongens te zoeken. En dat terwijl hij pas net een uurtje hier was. De bengels van mij wisten zich natuurlijk perfect te verstoppen. Van achter het keukenraam konden we dit schouwspel prachtig in de gaten houden. Marjolein hield haar zoon goed in de gaten, en dat terwijl ze nog met haar drankje in haar handen stond. Ze ging er zo in op, dat ze niet gezien had dat er nog een deurtje van een keukenkastje open stond. Ze draaide zich om en in haar draai, stootte ze zo het glas drinken uit haar handen. Al die melk in haar hals en gezicht en natuurlijk ook over haar jurkje… Rinkeldekinkel klonk het glas dat op de vloer kapot sprong. Marjolein gilde even van schrik en dat ze de koude melk over haar heen kreeg. Ze stond er beteuterd bij. Van die aanblik moest ik wel lachen. ‘Potverdrie, sta je me ook nog uit te lachen?’ Probeerde ze er op een verontwaardigde toon uit te brengen, maar ze kon zelf haar lach niet onderdrukken. Dus daar stonden we gewoon te lachen. De tranen liepen me over de wangen van het lachen. Haar jurkje was op plaatsen echt nat en de melk lag overal, dan is het echt troep en plakzooi. Hup, voor ik het zelf in de gaten had pakte ik haar op en droeg haar naar de deur. ‘Wat ga je doen?’ vroeg ze een beetje verschrikt. ‘Wat ik ook met kleine jongetjes doe, als ze er weer een zooitje van hebben gemaakt.’ was mijn antwoord. Van de keuken droeg ik haar, zo de trap op naar boven, richting de badkamer. Ik merkte dat ze het best vond, want ze stribbelde niet tegen en ze sloeg zelfs haar arm om mijn nek om zich beter vast te houden. In de badkamer aangekomen, zette ik haar neer. En voor ze ook maar iets kon zeggen, maakte ik het knoopje boven aan haar jurkje op haar rug los. Vervolgens deed ik de ritsluiting ervan ook een paar cm omlaag. ‘De rest kun je best zelf toch?’ Zei ik plagend tegen haar. Ik wachtte haar antwoord niet af, draaide me om en zette de kraan van de douche al aan, zodat het water een beetje op temperatuur was en ik pakte een handdoek uit het kastje. In de tussentijd had Marjolein haar rits helemaal los gedaan. Op het moment dat ik me omdraaide om haar de handdoek aan te reiken, liet ze het jurkje van haar schouders glijden. Ze stond voor me, in alleen haar donkerrode lingerie…

‘Help je me ook even met de sluiting van mij bh?’ Vroeg ze met een stem waarin verlangen klonk. Ze draaide me haar rug toe en zag dat ze ook een rode string droeg. Voorzichtig friemelde ik aan de sluiting van haar bh. Toen ik het los had voelde ik haar handen over mijn kruis. Vanwege de stijve die ik al had zat er een goede bobbel achter mijn gulp. ‘Zo dit vind je dus wel iets?’ Zei ze plagend.  Ze draaide zich weer om en begon me te zoenen. Haar lippen op die van mij. Met speels gemak liet ze de bh van haar schouders glijden. De puntjes van onze tongen waren verwikkeld in een heftige strijd. Zachtjes krasten mijn vingernagels langs en over haar rug. Met mijn linker hand kneedde ik haar bil. Ze maakte mijn riem, knoop en gulp los. ‘Trek je shirt uit’ zei ze kordaat tegen me. Ik knikte en gehoorzaamde braaf.

Nadat ik mijn shirt had uitgetrokken gingen we weer verder met zoenen. Haar handen en vingers speelden met míjn borsthaar. Ik zat aan haar borsten en tepels. Ze voelden heerlijk zacht en lagen lekker in de hand. Toen ik haar tepels tussen duim en wijsvinger nam, werden ze snel stevig en hard. Ze kreunde er zachtjes bij en zei met hese stem: ‘Ga door, laat me genieten.’ Haar hand gleed  stevig over de bobbel in mijn boxer. Trek die zwarte Björn Borg boxer maar snel uit zei ze. Ik kreeg de kans niet eens om hem uit trekken want ze was me voor. Marjolein zakte door haar knieën en trok in dezelfde beweging mijn boxer omlaag. Mijn penis was inmiddels flink hard geworden en sprong als een duveltje uit een doosje uit mijn boxer. Ze giechelde iets van: ‘Zo die is bevrijd.’ Terwijl ze langzaam weer omhoog kwam duwde ze me op  de badrand.  Ik ging erop zitten en ze duwde mijn benen uit elkaar. Haar vingers  streelden de binnenkant van mijn dijbenen.. en af en toe speelde ze met mijn ballen. De blik in haar ogen werd geiler en geiler…

Ze maakte haar lippen nat en begon zachtjes te sabbelen en zuigen op mijn eikel. Terwijl ze dat deed speelde ze ook met mijn ballen. Of ze maakte een heerlijk aftrekbeweging erbij. Dit voelde echt zalig. Ik genoot zo van haar aandacht en het genot dat ze me gaf. Ik kreunde mee op het ritme van haar bewegingen. Ik sloot mijn ogen en voelde hoe mijn stijve klopte. Dit was een heerlijk gevoel. Met mijn handen masseerde ik haar schouders en nek. Haar gezuig werd steeds steviger. ‘Hmmm, je bent heerlijk hard’ Zei ze tegen me, terwijl ze met één hand me aftrok en met haar andere hand over mijn billen wreef. ‘Maar nu is het wel jouw beurt om mij te laten voelen hoe jij mij plezier en genot kan geven.’ Ging ze verder. De geilheid sprankelde ervan in haar ogen… Ik stond op van de rand van het bad. Pakte haar stevig vast en zette haar op het plekje waar ik tot net gezeten had. Rustig begon ik haar te zoenen in haar hals… zo langs haar sleutelbeen omlaag richting haar borsten en tepels. Deze staken weer netjes fier overeind. Voor mij een goede aanwijzing dat ik op de juiste manier bezig was. Geconcentreerd luisterde ik naar haar ademhaling. Zachtjes liet ik het puntje van mijn tong over haar tepelhof gaan. Om vervolgens deze goed in mijn mond te nemen en heerlijk op te zuigen. Terwijl ik dat deed liet ik het puntje van mijn tong drukken tegen haar harde tepel. ‘Hmmm, ga door, je bent goed bezig.’ Kreunde Marjolein zachtjes. Terwijl ik mijn mond verplaatste naar haar andere tepel om deze ook op de manier van aandacht te voorzien, liet ik haar even net ver genoeg op staan om met een goede beweging haar string uit te trekken. Terwijl mijn tong speels om haar rechtertepel bewoog, duwde ik zachtjes haar benen uit elkaar. Terwijl ik haar dijbenen streelde bleef ik afwisselend aan beide tepels likken en zoenen. Vervolgens werden de cirkeltjes die mijn vingers maakten rond haar vagina steeds kleiner. Ze bewogen net nog niet over haar schaamlippen. Haar ademhaling werd steeds iets intenser en onrustiger. Nu liet ik het topje van mijn linker wijsvinger heel lichtjes over haar schaamlippen gaan. Ze kreunde zachtjes. Heerlijk, mijn stijve was nog steeds flink hard. Heerlijk hoe een vrouw zo kan reageren op mijn aandacht en bewegingen. Met mijn rechter duim en wijsvinger drukte ik zachtjes haar schaamlippen van elkaar. Ze plakten een beetje aan elkaar. Terwijl ik met mijn linkerhand zachtjes aan het billen zat, liet ik mijn rechterwijsvinger over de binnenkant van haar schaamlippen glijden. Ze was al heerlijk nat en ik voelde dat ze nog natter werd. Ze kreunde iets harder. Dat was voor mij het teken om met mijn vinger over haar klitje te wrijven. Deze keer slaakte ze een diepe zucht…
Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en begon met mijn tong haar natte kutje te likken. Heerlijk met mijn tong over haar schaamlippen, afwisselend rondjes van links naar rechts en andersom. Bij haar volgende diepere ademhaling plaatste ik mijn handen op haar borsten om ze steviger te kneden. Tegelijkertijd zette ik mijn mond over haar klitje om erop te zuigen. ‘Oh ga door!’ Klonk het heerlijk kreunend uit haar mond. Nu voelde ze hoe ik haar genotsknobbeltje begon te likken. Ze werd er nog natter van. Haar ademhaling werd steeds intenser en heftiger.. ‘Niet stoppen, laat me komen.’ klonk het heerlijk in mijn oor. Terwijl mijn tong rondjes draaide over haar knopje en af en toe voorzien werd van een volgende lik en zuigbeurt liet ik mijn wijsvinger in haar glijden. Ik voelde haar nagels krassen over mijn schouders. Al vrij snel had ik haar g-spot gevonden. Met mijn andere hand kneep ik zachtjes in haar onderbuik terwijl ik haar bleef likken en vingeren. Aan haar bewegingen en ademhaling viel goed te merken dat ze vrij snel tot een orgasme ging komen. Met mijn ogen dicht bleef ik likken op het ritme van haar ademhaling. Steeds net even iets intenser. Vrij snel hierna kwam ze schokkend tot een orgasme. Hijgend drukte ze mijn hoofd weg van haar vagina. Ze ging staan en dat deed ik ook. Ze kneep in mijn armen en zei: ‘Dat was heerlijk, moet je vaker doen! Kom je mee douchen?’ Klonk het plagend uit haar mond..

Het warme water voelde heerlijk op mijn huid. Lang geleden dat ik zo intiem samen met een vrouw onder de douche stond. ‘Je mag me wel wassen hoor’ klonk het uitdagend uit haar mond. Graag dacht ik bij mezelf…Niks mis om lekker aan haar te zitten. Zachtjes begon ik haar aan te raken en haar huid te strelen. Onder het mom van haar wassen. Eest zo haar schouders en armen. Langs de zijkant van haar lichaam langzaam omhoog naar haar borsten. Haar tepels werden hard van mijn aanrakingen. Dit had zeker effect op mij. Ik kon niet voorkomen dat ik een goede erectie kreeg en het kon me op dat moment ook niet meer schelen. Ik voelde hem gewoon kloppen van opwinding. Op een gezonde manier was ik me toch wel een beetje aan haar aan het verlekkeren. De bewegingen van mijn handen werden steviger en brutaler. Van haar borsten gleden mijn handen langs haar lichaam omlaag. Over haar heupen en via de binnenkant van haar dijbenen weer omhoog. Uitdagend met mijn vingertoppen net langs haar schaamlippen. Ik hoorde haar zachtjes kreunen van genot. ‘Ga vooral door.’ hoorde ik haar zeggen. Terwijl ze dat zei legde ze een hand op mijn stijve en kneep er zachtjes in. Daarna vroeg ze weer op haar uitdagende toontje: ‘Zo, het bevalt je dus wel dat je zo aan me zit?’ Ik voelde me betrapt en kon daardoor eigenlijk niet veel zeggen en knikte daardoor instemmend. Ze had mijn stijve nog steeds vast. Nu kreunde ik van genot. Terwijl ze een paar keer met haar hand over mijn penis ging en een aftrekkende beweging maakte pakte ze met haar andere hand mijn ballen vast en begon deze te kneden. Dit voelde heerlijk. Terwijl ze zo bezig was begon ik te likken en zuigen aan haar tepel. Ze liet duidelijk merken dat ze er ook van genoot. Terwijl we zo bezig waren bleef ik haar ook aanraken en strelen. Over haar rug en billen en dan weer langs haar buik. Toen ik een vinger over haar schaamlippen liet glijden toen gaf ze weer een lekkere kreun. Direct gevolgd met dat ze mijn stijve weer stevig vastpakte en er in kneep. ‘Niet zo snel, boefje.’ klonk het giechelend. ‘Jij hebt mij net verwend, nu is het mijn beurt om jou te laten genieten.’ Ging ze verder. Ze drukte me een beetje naar achteren. Ik voelde het koude glas van de douchedeur tegen mijn billen. Terwijl ik genoot van de siddering ging ze op haar knieën voor me zitten en likte speels over mijn eikel. Ze bleef doorlikken en af te toe zoog ze er ook op. Ondertussen bleef ze me ook aftrekken. Dit voelde zo lekker. Ze voerde het tempo van het aftrekken op. Ze voelde dat ik het niet lang meer zou houden en was vastberaden om tot een orgasme af te trekken…De bewegingen van haar hand werden sneller en steviger. Ik zuchtte diep en ik voelde dat ik zo ging komen. Bijna direct gevolgd door de eerste straal sperma die kwam. Ze richtte deze zo over haar borsten. Direct gevolgd door nog enkele schokken. Ik voelde me een beetje draaierig. Ze ging weer staan en zei plagend ‘Wel schoonmaken als je zoiets hebt vies gemaakt he?’ Ik pakte de douchekop uit de houder en verdraaide deze een beetje. Hierdoor kwamen er ook een paar massagestralen uit de kop. Hiermee begon ik haar borsten schoon te spoelen. ‘Hmmm, je weet wel wat ik lekker vind.’ Fluisterde ze tegen me. Nadat ik haar had schoongespoeld en mezelf ook, draaiden ze de kraan dicht. We pakten de handdoeken en begonnen ons af te drogen. Af en toe keken we elkaar aan. Daar kreeg ik het warm van. ‘Doe jij mijn rug even?’ Vroeg ze uitdagend. ‘Ja hoor’ probeerde ik uitdagend terug te zeggen. Terwijl ik haar rug droogde, gaf ze me een kus op de wang en zei, zo dat was lekker verfrissend douchen.

Marjolein stapte zo uit de douche terwijl ze haar haar nog afdroogde. We keken elkaar uitdagend en ook wel een beetje voldaan aan. Haar tepels werden hard zag ik. Ik weet nier of dat kwam van de koele wind in de badkamer of dat het kwam van de opwinding. Ik weet wel dat het mij opwond. Ik voelde dat ik weer een stijve had. Probeerde hem een beetje verbergen achter de handdoek. Terwijl ik me nog afdroogde. ‘Je hoeft hem niet te verstoppen hoor.’ zei ze lachend. ‘Ik heb hem toch gezien?’ giechelde ze verder. Marjolein ging op de rand van het bad zitten en droogde haar voeten af. Ze ging een beetje wijdbeens zitten en streelde met haar vinger over haar schaamlippen. ‘Ik heb nog zin in meer’ zei ze met hese stem. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen en ging op mijn knieën voor haar zitten. Met mijn handen streelde ik haar benen en duwde ze verder uit elkaar. Ze woelde met haar vingers door mijn natte haar. Met het puntje van mijn tong streelde ik de binnenkant van haar schaamlippen. Ik merkte dat ze echt lekker nat was. Ik besloot zachtjes te zuigen op haar klitje. Ze slaakte een korte kreun van genot. Dat was voor mij voldoende aanwijzing om vooral door te gaan. Terwijl mijn tong kleine cirkeltjes draaide over haar klitje gleed mijn wijsvinger zo in haar. Ze  was echt nat. Haar handen lagen stevig op mijn hoofd bang alsof ik mijn hoofd en vooral mijn mond zou verplaatsen. Het stimuleerde mij om door te gaan. Haar gekreun nam verder toe. Met speels gemak kon ik zo mijn middelvinger er ook bij stoppen. ‘Ga door’ zuchtte ze op een prettige maar bevelende manier. Met mijn linkerhand streelde ik stevig haar buik en borsten. Af en toe maakte mijn vingers een prettig soppend geluid. Mijn tong ging onverstoorbaar door. Hij gleed met gemak over haar schaamlipjes en klitje. Met het topje van mijn wijsvinger wreef ik over haar g-spot. Ik voelde haar nagels stevig in mijn schouders. Ze kreunde lekker. Ik voelde gewoon dat ze weer tegen een orgasme aanzat. Vastbesloten bleef ik doorgaan. Ze was zo nat dat ik haar vocht zo langs mijn kin naar beneden voelde glijden over mijn borst. ‘Ja, ja, jaaa laat me komen!’ kreunde ze. Mijn tong likte en duwde over haar knobbeltje. Terwijl ze nog harder in mijn schouders kneep kwam ze luid kreunend klaar. Ik zoog nog een beetje na over haar klitje. ‘Stop, stop, stop met deze lekkernij.’ giechelde ze weer. ‘Dit was lekker maar is nu een beetje gevoelig.’ Klonk het bijna verontschuldigd. We streelden elkaar nog een beetje en kleedden ons aan.

We liepen hand in hand de trap af naar beneden. Ze keek verbaasd op de klok. ‘Oh jee is het zo laat? De kinderen, ze hebben nog huiswerk en moeten op tijd naar bed.’ Ik knikte instemmend. We riepen de jongens naar binnen en dronken samen nog een glaasje sap. We keken elkaar nog een paar keer ondeugend aan. Vervolgens stonden we op en liepen naar de deur. Terwijl Thomas instapte, giechelde ze naar me: ‘Moeten we vaker doen.’ Zei ze en ik knikte. De jongens zwaaiden naar elkaar. Haar auto dook de weg op en weg was ze. Ik zei: ‘Hup naar binnen jongens. Het is goed geweest voor vandaag.’ De jongens luisterden. Sprongen snel onder de douche, tanden poetsen en naar bed. Nog lekker nagenietend van wat ik voor avondje beleefd had besloot ik koffie te zetten. Ik kwam de keuken binnen en het was een zooitje. De vaat en dat kapotte glas. Zelfs het kastdeurtje stond nog open. Ik grinnikte. Voelde weer een erectie opkomen. Ik had nog nooit met zoveel plezier alles opgeruimd…