Een rustige avond op de bank op de zaterdag. Nadat ik mijn eten had gemaakt, wat had schoongemaakt was het rond 8 uur eindelijk tijd om op de bank te ploffen. Ik pak mijn wijntje erbij waarna ik mijn benen op de salontafel laat rusten. Ik zet een heerlijke chickflick op en leun in mijn bank.

Dan gaat mijn telefoon over. Een vriend van me genaamd Ruud vraagt of ik met een aantal andere vrienden mee uit ga. Je kent dat wel, eigenlijk zit je wel lekker maar je weet dat als je er eenmaal bent je het super gezellig gaat hebben. Dus ik zeg: ‘Ja, gezellig!’ Rond half 10 word ik opgehaald door Ruud.

Ik besluit om een zwart cocktailjurkje aan te trekken. Deze heeft een hoge taille met een A lijn zodat mijn korte benen wat langer lijken hierdoor. De bovenkant lijkt doorzichtig zwart kant, maar het is niet doorzichtig. Het effect vind ik wel heel sexy.
Het was vandaag een warme dag dus ik dacht zonder jasje weg te kunnen…

Helaas werd het heel fris die avond, dus eenmaal in de auto bij Ruud zag je ook mét BH dat ik het koud had. Met mijn tasje op schoot gingen we de andere twee vrienden ophalen. Eenmaal bij vriendin 2 kreeg ik het niet meer warm. We zouden naar een club gaan waar we hoogst waarschijnlijk ook even buiten in de rij moesten wachten. Dus ik dacht: durf te vragen. Ik heb een post op mijn facebook pagina gezet waarbij ik vroeg of één van mijn facebookvriendjes in de buurt van de club was en mij een jas kon lenen.

Mijn collega Melina reageerde al heel snel. Ze was in de buurt en zei dat ik haar jas wel mocht lenen. Ze gaf me in een appje het adres. Ik dacht dat ze in een dorp in de buurt van het werk woonde….

Melina is een collega waar ik goed mee kan praten. Ik speel al langer met het idee om wat meer uit te proberen op het gebied van seks. Met vrienden vind ik het lastig dit te bespreken, want ze hoeven niet al je geheimen te weten. Omdat Melina wat verder van mijn privéleven afstaat hebben we in elkaar een buddy gevonden om dat soort dingen met elkaar te bespreken. Daarnaast is het een heel gezellige meid waar ik goed mee kan lachen. Ze is niet zo heel groot, heeft bruin krullend haar en met haar weinige make-up altijd netjes.

Ze is een aantrekkelijke vrouw met haar ondeugende bruine ogen en lach die verraad wanneer ze een grapje met je uithaalt.

Ruud stopt voor een vrijstaand verlaten huisje aan de bosrand. Er brand licht uit de buitenlantaarn en ik zie de eettafel met een lamp ernaast wanneer in door de ramen kijk.  In mijn jurk loop ik naar de voordeur en bel aan.

Melina doet open en wanneer ze mij ziet lacht ze. ‘Hoi, kom binnen!’ Ze geeft me een omhelzing bij binnenkomst en loopt voor me uit naar de kamer. Ze zegt: ‘Hier, heb je een drankje om warm te worden.’ Ze geeft me een vers ingeschonken wijntje. ‘Dank je wel, maar een vriend wacht buiten op me. Ik kan niet lang blijven.’ Ik neem een paar slokjes van de wijn en hij smaakt erg lekker. Zoet, toch lekker fris. Ondanks de kou in mijn lichaam word ik er warm van. ‘Een vriend?’ vraagt ze. Ik lach naar haar en zeg: ‘Ja, een vriend.’ Deze week hebben we nog een leuk gesprek gehad over wensen, fantasieën. Ze weet heel goed dat het niet een hij is waarin ik ben geïnteresseerd.
Maar een zij.

Ze kijkt me ondeugend aan met een blik waarvan ik weet dat zij weet wat ik bedoel. Ik lach naar haar terug met blossen op mijn wangen. Ik drink snel de rest van de heerlijke wijn op waarna ik Melina aankijk. Ze loopt uitdagend voor me uit terwijl ze uitlegt waarom ze er even tussenuit moest. Dit is een woning van haar neef die ze voor een weekend mocht gebruiken. Terwijl ze voor me uit loopt naar haar jas kan ik het niet helpen naar haar lichaam te kijken. De wijn doet iets met me.

Normaal zou ik mijn gedachtes wegstoppen maar door de wijn zou ik die gedachtes durven omzetten in daden.

Ze pakt haar jas en houdt hem met één vinger omhoog, dicht bij haar gezicht. Ze lacht. Ik pak haar hand zachtjes vast en neem de jas al strelend over haar hand aan. Onze gezichten zijn dicht bij elkaar, maar ik durf geen actie te ondernemen. Ze ruikt lekker, ze is mooi zo met haar haren in een wilde knot en een uitdagende lach op haar gezicht. ‘Als je het vanavond nou niet leuk vindt, je bent welkom.’  Ze zet een stapje opzij en doet de voordeur open. Ik kijk haar aan en denk na over haar aanbod. Ze geeft een zachte kus op mijn wang waardoor ik het nog warmer krijg van binnen dan ik al was. Ik loop nog een beetje beduusd naar buiten, de jas heb ik niet meer nodig. Ik stap de auto is en Ruud kijkt me aan. ‘Kunnen we?’ Ik knik ja, maar weet verder niets uit te brengen.

Als we eenmaal vijf minuten onderweg zijn en moeten stoppen voor een stoplicht zeg ik: ‘Draai om.’ Ruud kijkt me aan en zegt: ‘Naar huis?’ Ik kijk hem aan en moet lachen. ‘Naar het huisje aan de rand van het bos.’ Ondanks dat ik best eerlijk kan zijn tegen Ruud, denk ik, verzin ik toch een smoes. ‘Collega zag eruit alsof ze wilde praten. Ik kan nu niet genieten van een avondje stappen terwijl ik weet dat ik haar ook gerust had kunnen stellen.’ Ruud, zoals een man dit kan, neemt zijn schouders op en maakt een U-bocht. Weer vijf minuten later staan we voor het huisje. Ruud heeft me gevraagd hoe ik thuis kwam en zonder écht te horen wat hij zei heb ik gezegd dat ik wel thuis kom met een taxi. Ik zou hem appen wanneer ik veilig thuis was. De rit naar het huisje was zo voorbij. Allerlei emoties en gevoelens stromen door mij heen. Nervositeit, opwinding, plezier. Maar ook warmte en ik voel me geprikkeld en vurig. Gevoelens die ik nooit eerder zo sterk heb gehad. Ik durf mijn dromen waarheid te laten worden. Nog nooit ben ik zo dichtbij geweest.
Ik neem afscheid van Ruud en nog twee vrienden en loop naar de deur. Omdat ik bang ben dat ik zo niet meer durf aan te bellen wacht ik niet te lang en druk op de voordeurbel.

Melina doet verbaasd open en ziet mij staan. ‘Je zei dat als het nou niet leuk was vanavond, ik altijd welkom was. Het was niet leuk.’ Melina moet hard lachen en doet de deur verder open. Ze heeft haar haren los gedaan en haar krullen hangen over haar schouders. Ik heb de jas op dezelfde manier om mijn vinger hangen als hoe zij dit zojuist had gedaan en loop langzaam langs haar. Terwijl ik haar aankijk zeg ik ‘Alsjeblieft’ en blijf dichtbij haar staan. Ze neemt de jas zachtjes aan en fluistert: ‘Dank je wel.’ Ze lijkt nu ook wat zenuwachtig, en gaat me langzaam voor naar de kamer en wijst naar de tweezitsbank. Ik doe mijn sandaletten uit waarna ik op de bank ga zitten met mijn voeten onder mijn jurkje. Melina heeft voor ons beiden een flink glas wijn ingeschonken. Ik kijk haar met grote ogen aan om dit grote glas. Ze lacht en zegt: ‘Laat het ons smaken!’ waarna we onze glazen klinken. We drinken beiden van de heerlijke Martini Asti wijn wanneer ze begint te praten over een droom die ze heeft gehad. Het was een erotische droom geweest en toen ze eenmaal klaar was met vertellen had ik een natte string. Mijn tepels priemden door mijn bh en zo te zien was dit bij haar ook het geval.

Mijn ogen gingen van haar borsten naar haar ogen waarna we oogcontact maakte.

Zij weet van mijn dromen, ik ook van die van haar. Er zou een bom af kunnen gaan naast het huis, we zouden het niet horen. Zo met elkaar verbonden dat het knettert. Alle twijfels verdwijnen: Collega, goed idee? Fantasie werkelijkheid laten worden? Is Melina diegene waarmee ik de fantasie waarheid wil laten worden? Al deze vragen zijn glashelder. Het antwoord is JA. Met hoofdletters.

Onze hoofden komen dichter bij elkaar, we zijn opgewonden. Ze ziet mijn glimlach, ik zie die van haar. Ook zij blijkt geen twijfels te hebben. Door haar droom te vertellen zit mijn string me niet meer lekker. We zijn beiden opgewonden door wat ze heeft verteld. Omdat ik nu naar voren buig voel ik de nattigheid. Haar hand gaat van mijn wang naar mijn haren en ze trekt me tegen haar mond. Onze lippen raken elkaar waarna onze tongen snel volgen. Mijn handen gaan van haar nek naar rug tot ik haar bh sluiting voel. Ik maak die met één beweging los. Mijn handen gaan onder haar shirt en bewegen langzaam naar haar borsten. Zij trekt tegelijkertijd mijn jurkje onder mijn billen vandaan en gaat met haar handen van mijn bovenbenen langzaam naar mijn natte kut. Nog steeds zoenen we hevig. Wanneer ik bij haar tepels ben om erin te knijpen, raakt zij mijn natte string aan en wrijft over mijn gevoelige plekje. Ze moet lachen wanneer ze mijn nattigheid voelt. Ik lach ook en zeg: ‘Die droom van jou was veel te geil.’ Ze duwt me achterover met mijn rug op de bank en ze zegt: ‘uhu’. Ze trekt mijn jurkje over mijn hoofd waardoor ik nu met enkel mijn bh en string op de bank lig. Ze zoent langzaam van mijn mond naar mijn nek naar mijn borsten. Eén voor één pakt ze deze stevig beet en zoent ze. Haar tong laat een nat spoor achter, waar een zuchtje wind mijn tepels van laat opstaan. Zij heeft een trui aan die ze soepeltjes uitdoet samen met haar bh. Ik vind het sexy wanneer een vrouw geen bh aan heeft. Natuurlijk is zoveel mooier. Ik geef haar borsten een massage terwijl ik haar lippen weer heb gevonden. Haar borsten en haar tepels worden keer op keer door mijn handen en vingers gehaald tot haar tepels er overgevoelig van zijn. Inmiddels ligt mijn bh ook op de grond, naast die van haar. Door de borstmassage word ik nog natter dan ik al was. Ze gaat langzaam zoenend naar beneden, richting mijn natte kut. Ze doet mijn string behendig uit en legt mijn knieën naar de zijkant. Ze heeft nu een goede kijk op mijn gevoelige plekje. ‘Hmmm, netjes bijgehouden zie ik.’ Waarna ze haar hand over mijn kut wrijft. Van boven naar beneden smeert ze mijn nattigheid uit van mijn anus tot mijn clit. Ze leunt naar voren en haalt haar tong over mijn gevoelige clit. Ik kreun zachtjes, het is een heerlijk gevoel.

Haar tong op mijn kut, haar handen om mijn borsten. Ik geniet met volle teugen van de behandeling die me gegeven wordt. De kreunen worden iets luider wanneer ik heter en heter word. Melina laat me nog niet klaarkomen, ze houdt nét op tijd op. Ze komt nu op me liggen en onze tongen zijn weer snel verwikkeld in elkaar.

Ze smaakt naar mij, naar haar. De combinatie is heerlijk.

Ik draai me zodanig dat ze op mijn schoot komt te zitten en til haar op van de bank. Dichtbij staat de eettafel en ik zet haar al zoenend op de tafel met haar billen. Ook haar slipje is zo uitgedaan waarna mijn handen haar knieën opzij duwen. Als ik naar voren buig gaat zij met haar rug op de eettafel liggen. Als ik ga staan zie ik haar heerlijke lichaam voor me op tafel liggen met haar benen wijd. Ook haar kut is netjes getrimd. Ik bijt zachtjes in haar borsten en tepels wat iedere keer een heerlijke kreun oplevert. Mijn zoenen gaan langzaam naar beneden richting haar buik tot haar kut. Ik lik van haar clit naar haar opening en weer terug. Met mijn vingers duw ik haar lippen opzij en lik in haar opening tot het geluid maakt. Vervolgens duw ik een vingertopje tegen haar opening en daarna nog een vinger. Ze glijden langzaam naar binnen. Ze kreunt waarna ik rustig begin te bewegen. Mijn tong gaat over haar clit, keer op keer erover heen. Mijn vingers maken steeds meer geluid terwijl ze in en uit haar glijden. Ze ademt zwaar en kreunt. Mijn andere hand pakt een borst en knijpt er in. Inmiddels kreunt ze hard bij iedere duw in haar en bij iedere lik over haar clit. Na nog een paar bewegingen roept ze: ‘Ik ga komen!’ en terwijl ze dit roept voel ik haar kut om mijn vingers heen wringen. Haar rug trekt ze hol op tafel, haar borsten heerlijk vooruit. Ik laat mijn vingers langzaam uit haar glijden en lik nog een laatste keer over haar opening. Haar hand heeft ze over haar ogen geslagen en ze hijgt nog van haar orgasme. Ik pak haar bij haar schouders en laat haar op tafel zitten. Zweetdruppeltjes hebben zich op haar voorhoofd gevormd. Ze lacht naar me en zegt: ‘Als de sodemieter naar de slaapkamer’. ‘U vraagt, wij draaien’ zeg ik met een lach. Ze pakt mijn hand en sleept me door het huisje naar de slaapkamer op de begane grond.

Ze gooit me op haar bed om vervolgens op me te vallen. Onze lippen raken elkaar direct en we zoenen hevig. Ik pak haar bij haar billen beet en streel haar langs de plekken waar ik bij kan. Ze doet mijn benen wat uit elkaar en beweegt zichzelf langs mijn clit. Haar naakte warme lichaam voelt heerlijk op die van mij. Na een tijdje draait ze zich en gaat op haar knieën naast me zitten om kleine kusjes van mijn borsten naar mijn clit te geven. Wanneer ze bij mijn clit aankomt pak ik haar billen en zet haar kut op mijn mond. Standje 69 is heerlijk met haar. Wat ze bij mij doet, doe ik bij haar en andersom. Ze stopt en draait zich om. ‘Wil je het wat spannender maken?’ Ik zeg: ‘Eehh, jaaaa!’ Ze doet haar ladekastje open en haalt er wat touw uit en met bond omringde handboeien. Ze pakt mijn pols vast en doet één hand vast om een bedstijl. Ze pakt mijn andere pols en doet deze ook vast aan de handboei. De touwen laat ze door haar handen glijden waarbij ze ondeugend lacht. Ze pakt een voet vast en bind deze met het touw aan een poot. De andere voet krijgt dezelfde behandeling. Ik lig nu wijdbeens op haar bed. Ze gaat wijdbeens op mijn buik zitten en geeft me een snelle kus. ‘Ik ga je verwennen, hoop dat je er klaar voor bent.’ Ze stapt met een lach van me af en gaat langzaamaan met haar lippen en tong naar beneden. Eenmaal bij mijn clit aangekomen likt ze me van boven tot onder. Ze stopt bij mijn opening en steekt haar tong diep naar binnen. Dan doet ze een vinger naar binnen terwijl ze mijn clit blijft bewerken met haar tong. Ik zeg: ‘nog een vinger’ ze reageert door een bijtje te geven en zegt: ‘oeh wat ben je bazig’ waarna ze langzaam een tweede vinger erbij doet. Ik kreun en na een paar stoten vraagt ze: ‘Meer?’ Ik knik ja en kreun wanneer ze er nog een vinger bij doet. Ze is me zwaar aan het vingeren terwijl ze mijn clit blijft likken tot het moment waarop ik breek. Ik breek in 100 duizend kleine stukjes uit elkaar en gil het uit van mijn orgasme. Ze verandert haar houding waarmee ze me behendig tot een hoogtepunt bracht. Haar lippen zijn nat van mijn vocht en zegt: ‘Je bent nog niet klaar lekker ding.’ Als ik eenmaal ben bekomen dringen deze woorden tot me door. Ik kom omhoog met mijn hoofd en kijk haar vragend aan. Ze lacht ondeugend wanneer ze haar hand over mijn kut wrijft. Mijn clit is nog steeds gevoelig en toch kan ze er weer mee spelen merk ik. Ze is voorzichtig, maar toch is het nu al heerlijk. Normaal heb ik een aanloop nodig naar een hoogtepunt maar nu merk ik dat ik al half zo ver ben. Mijn ademhaling is al verhoogd, het zweet breekt me nu al uit wanneer ze haar vingers sneller over mijn clit laat gaan. Ze kijkt me aan terwijl haar vingers sneller en sneller gaan. Wanneer ze merkt dat ik mijn ademhaling niet meer onder controle heb zegt ze: ‘Kom voor me, nu.’ Die woorden nemen de druk van de ketel en weer heb ik een orgasme. Zo snel al na de eerste keer. Ik laat mijn hoofd vallen op de matras en voel me voldaan.

Melina komt over me heen hangen en zoent me. Ze kan goed zoenen.

Het is sensueel met haar.

Ze kijkt me weer met die ondeugende bruine ogen aan en zegt: ‘Likken.’ Ze gaat meteen daarna boven mijn gezicht hangen en laat zich rustig zakken. Eenmaal haar kut op mijn mond begin ik te likken, zoals ze vroeg. Ze beweegt haar heupen zoals ze het graag wil en ze kreunt heerlijk. Soms heeft ze het moeilijk en zakt ze nog iets dieper op mijn mond waardoor ik bijna geen adem kan halen. Maar het kan me niks schelen. Ik lig nog steeds vastgebonden en ik bef een vrouw die op mijn gezicht zit. Ik mag niet klagen.

Ze beweegt, laat mij haar likken tot ze hard gilt en roept: ‘ik ga in je mond klaarkomen.’ En meteen daarna krijgt ze een orgasme. Haar kut knijpt in mijn tong die ik nog in haar heb kunnen steken. Ik voel haar sappen naar buiten sijpelen. Nadat ze even een moment neemt om bij te komen beweegt ze weer met haar clit over mijn tong.
Oeh, deze dame is nog niet klaar met mij.

Ze blijkt net als ik daarstraks nog steeds heel gevoelig te zijn en ze beweegt zich zo naar nog een orgasme. Dan ploft ze naast me op bed en moet even bijkomen. Ze maakt me na een paar minuten los van het bed en komt tegen me aan liggen waar we in slaap vallen.

 

Mijn telefoon geeft wat bliepjes achter elkaar waar ik wakker van word. Ik pak het ding op en zie een hoop appjes in de familieapp. Als ik eenmaal beter uit mijn ogen kan kijken begrijp ik wat er is gebeurd. Ik lig nog steeds op mijn eigen bank met de televisie nog aan… Fuck…Het was allemaal een droom.

Ik kan niet wachten om dit maandag aan Melina te vertellen