Nog van de vorige keer:

Het voelt zo vertrouwd, zelfs zo veel dat ik merk dat ze langzaam in slaap dommelt. Waar haar hand eerst nog spelend wat naar beneden over mijn buik is gegleden, ligt deze nu al een tijdje stil. Haar ademhaling is ook zo regelmatig, dat ik nu zeker weet dat ze slaapt. Voorzichtig schuif ik wat verder op bed, zodat ik nu gewoon met mijn hoofd op het kussen lig. Als laatste trek ik het dunne laken over ons heen, want onze lichamen zijn niet genoeg om ons de hele nacht warm te kunnen houden. Niet veel later val ik ook in slaap…..
Had je dit verhaal nog niet gelezen? Klik dan hier: What happens in Milan, stays in Milan … of toch niet?

 

Lotte is duidelijk geen rustige slaper en wordt gedurende de nacht geregeld wakker. Maar dat neem ik graag voor lief. Ik geniet ervan hoe ze elke keer tegen me aan kruipt met haar warme lichaam. Haar gladde huid, haar zachte billen als ze op haar zij ligt. Ik ben nooit een echte uitslaper geweest en wordt nu ook best vroeg wakker. Zeker als ik bedenk dat we ook uiteindelijk laat in slaap zijn gevallen. Haar wekker vertelt me dat het nog geen 7 uur is, maar door de zon die tussen de gordijnen door spiekt, voelt het al later. Hij geeft al aardig wat warmte af en heeft er waarschijnlijk ook voor gezorgd, dat we in onze slaap de lakens van ons hebben afgegooid. Dit geeft me wel de mogelijkheid om ongestoord te genieten van de heerlijke verschijning naast me.

Hoe graag ik zo wil blijven liggen genieten, wordt de drang om mijn blaas te legen te sterk. Zo stil mogelijk schuif ik uit bed om Lotte niet wakker te maken. Dan is er nog de zoektocht naar het toilet, maar die is gelukkig al snel gevonden. Met een opgelucht gevoel en lege blaas loop ik terug naar de slaapkamer. Ondanks mijn sluiptechniek is ze wakker geworden, al heeft ze haar ogen maar op een kiertje. Door haar wimpers kijkt ze me indringend aan, misschien zelfs een beetje ondeugend. Ik kijk met een verlekkerde blik terug, hoe ze daar zo ligt. Op haar rug, armen omhoog onder haar hoofd, één been een beetje naar buiten vallend. Zonder gene laat ze me haar naakte lichaam zien. Haar wilde haren die half over haar gezicht en schouders liggen. Haar borsten met twee kleine tepels die zachtjes op en neer gaan op haar rustige ademhaling. Net als haar gespierd buikje, die overgaat via een dun streepje haar naar haar venusheuvel. Als ze dan ook nog dat been wat optrekt, krijg ik heerlijk zicht op haar kutje. Ik word direct geil van de gedachte dat ik al twee keer heerlijke seks heb gehad en een derde keer waarschijnlijk niet lang op zich zal laten wachten.

Dat vermoeden is correct gelet de reactie van Lotte. Ze schuift wat richting het voeteinde, waar ik sta, en strekt haar benen. Ze plaatst haar voeten in mijn liezen en daarbij mijn slappe pik en zak ertussenin klemt. “Even kijken of deze meneer ook een beetje wakker kan worden, want deze mevrouw heeft namelijk heel erg zin in een lekkere vrijpartij” spreekt ze me toe, al is dat meer gericht aan mijn jongeheer, die niet meer motivatie nodig heeft. Mijn hart gaat wat harder kloppen om het nodige bloed ernaartoe te pompen. Terwijl ze met haar voeten voorzichtige trekbewegingen maakt, wordt mijn pik dikker en stijver. Binnen een minuut heeft haar behandeling het gewenste effect en staat hij rechtop. Als ze dan ook nog mijn voorhuid terugtrekt, glimt mijn eikel al. Ik voel ook mijn hartslag kloppen als ze haar voeten nog wat steviger eromheen klemt. Dat ze daarbij haar benen ook wat meer uit elkaar heeft en me een blik gunt op haar licht gezwollen lippen, maakt de situatie alleen nog maar geiler.

Dan besluit ik het initiatief over te nemen en de skills die ik heb opgedaan tijdens een massage cursus toe te passen op haar. Het was dan ook een heel speciale cursus, gericht op het brengen van genot. Een cursus die ik vorig jaar van mijn vrienden cadeau had gekregen voor mijn verjaardag. Bedoeld als grapje, maar heb daar zeker wat dingen geleerd die nu van pas komen. Eerst zoek ik de juiste drukpunten op haar voeten, die ik al snel heb gevonden. Bij de eerste schrikt ze nog een beetje van haar eigen reactie en wat voor intense gevoelens dit bij haar teweegbrengt. Maar als ik daarna verder op zoek ga via haar enkels en kuiten, besluit ze zich helemaal over te geven. Zonder haar tepels aan te raken, zie ik hoe deze wat omhoog komen en stijf worden. Lotte heeft ondertussen haar ogen gesloten, haar mond half open. Zuchtend en kreunend elke keer als ik weer een nieuw gevoelig drukpunt begin te masseren.

Via haar knieën naar haar bovenbenen en de binnenkant van haar dijen. Zonder druk uit te voeren doet ze vanzelf haar benen verder uit elkaar. Haar kutje opent zich voor me. Haar lippen zijn al flink opgezwollen en glinsteren van opwinding. Ze ruikt ook heerlijk geil als ik nu half over haar heen hang en diep door mijn neus in adem. “Oh yessss, speel met me” kreunt ze als mijn vingers langs de buitenkant van haar kutje glijden. Om zo goed mogelijk met haar te kunnen spelen, pak ik een kussen en duw deze onder haar. Ze begrijpt de bedoeling en lift haar kontje wat omhoog, zodat ik hem nog wat verder onder haar kan schuiven. Daar ligt dan het meest geile kutje wat ik in tijden heb gezien. Wachtend, nee smachtend, op mijn vingers en meer. Ik duw haar lippen wat verder uit elkaar om al haar verborgen schatten te kunnen aanschouwen. Haar klitje die al net zo opgewonden is en een schokbeweging teweegbrengt als ik mijn vinger er speels overheen laat gaan. Om daarna diezelfde vinger tot het eerste kootje bij haar naar binnen te duwen. Gevolgd door een tweede vinger, zonder echter echt diep te penetreren. Ze voelt al heerlijk nat aan en wrijf haar geil daarna verder uit over haar lippen om daarna weer terug te keren bij haar klitje. Ik herhaal dit meerdere keren en mijn vingers gaan steeds een beetje dieper in haar.

Elke keer als mijn vingers bij haar naar binnen glijden, merk ik dat ze haar adem even moet inhouden. Haar buik gaat steeds wat harder op en neer op de maat van haar ademhaling die ook steeds zwaarder wordt. Haar hele lichaam lijkt te gloeien. Op het moment dat ik dan ook nog mijn mond op haar venusheuvel druk en mijn lippen zich vastzuigen op haar huid, kan ze een lange dierlijke kreun niet meer onderdrukken. Ze kan haar eigen handen ook niet meer tegenhouden. Haar tepels schreeuwen om aandacht, die ze maar wat graag geeft. Terwijl ik mijn lippen nu vastzuig op haar klitje, trekt zij stevig aan haar tepels. “Ohhh Mike. Je maakt me helemaal gek. Ik ben zo geilllllll. Alsjeblieft maak me klaar met die heerlijke vingers en tong van je!” kreunt ze hardop.

Dat ze al goed op weg is kan ik duidelijk merken aan de hoeveelheid geil die ze produceert. Ik richt me dan even wat meer op mijn vingers, die ik als een paar in haar pomp alsof het mijn pik is. Zo diep mogelijk voer ik het tempo steeds verder op tot ik voel hoe al haar spieren zich aanspannen. Op het moment dat haar orgasme zich aandient, pas ik een extra trucje toe. Ik duw twee vingers zo diep mogelijk in haar, om vervolgens die tegengesteld aan elkaar omhoog en omlaag te bewegen; net als een schaar. Het lijkt wel of er een bom af gaat in haar lichaam. Ze komt helemaal omhoog met haar bovenlichaam en heb even moeite om mijn vingers in haar te houden. Haar ogen zijn wagenwijd open en kijken me met een blik van ongeloof, maar vooral opwinding aan. Ze komt verschrikkelijk hard klaar en ik voel haar sappen langs mijn vingers naar buiten vloeien. Heel mijn hand wordt nat, net als haar dijen en uiteindelijk haar bed.

Ze laat zich daarna weer terug op bed vallen, wat mij weer de mogelijkheid geeft om haar nog een keer gek te maken. Terwijl mijn vingers nog steeds op en neer gaan, zuig ik haar klitje tussen mijn lippen. Het is me niet duidelijk of ze weer een nieuw orgasme heeft of dat haar eerste nog steeds doorgaat, maar ze blijft maar klaarkomen. Nu is ook mijn gezicht nat en zit haar geil overal, maar dat kan me niks schelen. Beide genieten we; ik hoe ze reageert op mijn behandeling en zij van het lichte en hemelse gevoel in haar hele lichaam. Het is ook een overdonderend gevoel en ze is nu overgevoelig, dat elke beweging, hoe klein ook, niet weet hoe te reageren. Daarom ook dat ze mijn hoofd en hand weg duwt en ineengedoken in foetushouding gaat liggen. Ik laat haar even bijkomen en ga gewoon naast haar liggen, zonder haar verder aan te raken.

Het duurt even voor ze weer een teken van leven geeft. Maar die eerste blik is onvergetelijk. Dankbaar, puur genot. Ik geef haar een klein kusje op haar hoofd en kruip dicht tegen haar aan. Zonder iets te zeggen, liggen we een aantal minuten te genieten van dit rustig momentje. Als ik dan voorzichtig haar hand tussen ons in voel bewegen via mijn borstkas en buik naar beneden, weet ik dat we nog niet klaar zijn met elkaar…

Met een duidelijk doel neemt ze mijn slap geslacht in haar hand. Ze trekt hem wat omhoog, zodat hij net de ruimte heeft om te groeien tussen onze buiken in. En groeien doet hij zeker en snel. Met het voorvocht nog van haar eerdere voetbehandeling, gaat haar hand soepel op en neer. Ik kreun als ze ook nog haar duim tegen mijn eikel aan duwt. “Ik weet niet hoe en waarom, maar je maakt me gek van verlangen. Ik wil je in me. Ik wil dat je me neemt zoals JIJ wilt. Ik geef me over aan jouw lusten” zucht ze als mijn pik tot volle oorlogssterkte is gezwollen.

Ze laat zich op haar rug vallen en lijkt te wachten op mijn actie om haar te veroveren. Voorspel is niet meer nodig, we zijn beide klaar voor echte actie. Ik rol haar verder, zodat ze weer op haar zij ligt. Daarbij pak ik één been en hou deze omhoog, terwijl ik mezelf gehurkt over haar andere been plaats. Ik blijf haar diep in haar ogen kijken, terwijl ik mijn pik vlak voor haar hunkerend kutje positioneer. Met één beweging stoot ik mezelf in één keer volledig in haar. Ze is nog steeds verschrikkelijk nat, dat dit heel gemakkelijk gaat. Dat laat niet weg, dat het een intens gevoel geeft. Niet alleen bij mij, maar zeker ook bij haar. Ze pakt het kussen onder haar hoofd stevig vast en zie haar knokkels wit worden. Haar bovenlichaam komt ook omhoog. Haar borsten zien er zo verleidelijk uit, dat ik met mijn rechterhand haar linkerborst vast pak en er even stevig in knijp. Haar tepel voelt als een klein steentje, zo hard. Lotte vouwt het been wat ze omhoog heeft om mijn middel en trekt hem wat terug om me aan te sporen om vooral door te gaan.

Met lange halen begin ik in haar te stoten. Eerst heel rustig, beide genietend van een intiem momentje als we elkaar diep in de ogen blijven aankijken. Beide durven we niet te knipperen met onze ogen om maar niks te missen. Lotte is de verliezer, al zal ze dat zelf niet zo zien. Ik heb mijn hand namelijk naar haar onderbuik verplaatst en mijn duim tegen haar klitje aangeduwd. Ze moet haar ogen even sluiten om dit genot te kunnen verwerken. Als ik daarna ook mijn heuptempo wat verhoog, is het hek van de dam. Onder mij bevindt zich een verschrikkelijk mooie vrouw, die helemaal gek wordt. Ikzelf ook als ik zonder genade in haar begin te stoten. Haar borsten deinend op mijn neukritme.

Even concentreer ik me alleen om haar zo diep mogelijk te nemen en zet mijn handen in haar middel. Bij elke stoot, trek ik haar naar me toe. Weer dat dierlijk gekreun, nu gevolgd door een gilletje als haar hele lichaam verkrampt. Ze komt hard klaar, een orgasme die blijft aanhouden als ik ook door blijf gaan, want ik zit ook op het randje. Op het moment dat zij net weer een beetje op aarde landt, ben ik degene die zijn hoogtepunt bereikt. “Ohh yess, ik voel je zaad gewoon in me schieten. Dit is zoo geil” kreunt ze. Blijkbaar zo geil dat ze als een bezetene met zichzelf aan de slag gaat. Haar vingers bespelen haar genotsknopje alsof haar leven ervan afhangt. Weer komt ze klaar en deze keer melkt ze me met haar spieren helemaal leeg.

Dit heeft meer energie gevergd dan ik had verwacht en uitgeput laat ik me op haar vallen. Door de inspanning zijn onze lichamen nat van het zweet en plakken lekker aan elkaar. Met mijn hoofd naast de hare, hijg ik uit, maar zelf heeft ze ook wel een momentje nodig. Nog steeds zit mijn pik geborgen in haar, lekker warm en vochtig. Toch daar voel ik de energie langzaam wegebben, tot hij door een laatste knijpbeweging uit haar wordt geduwd. Gevolgd door het nodige vocht wat voor een natte plek op haar bed zorgt. Alweer. “Ik denk dat we de lakens maar weer moeten verversen” grap ik en beide schieten we in de lach. Dat maakt het misschien allemaal nog wat mooier. Naast de heerlijke dierlijke seks, voelt het alsof we een echte klik hebben. Ik rol uiteindelijk van haar af, waarna zij net zo snel weer tegen me aankruipt met haar linkerbeen over de mijne. Zonder iets te zeggen blijven we zo heerlijk een tijdje liggen.

 

Het eerstvolgende geluid is het knorren van mijn maag. “Jullie mannen zijn ook allemaal hetzelfde” grapt ze. “Seks en eten is het enige waar jullie aan denken. Als jij nou even een douche gaat nemen, dan maak ik een lekker ontbijtje voor ons klaar. Dat hebben we wel verdiend en nodig denk ik zo”. Ze rolt van bed af en trekt een soort van american football shirt aan die over een stoel hangt. Zit totaal geen vorm in, maar zelfs dit staat haar fantastisch. Lengte is net genoeg om over haar billen te vallen, maar niet lang genoeg als ze dan ook nog voorover bukt om iets uit een lade te pakken. Wat een geile verschijning denk ik bij mezelf. Als ze zich weer omdraait, kijkt ze met een ondeugende blik aan. Ze weet precies wat ze aan het doen is en lijkt ervan te genieten. Terwijl ze lachend nee schudt, trekt ze een zwarte string aan. Met “Nou komt er nog wat van? Je weet nu al waar de badkamer is”, laat ze me achter.

Stiekem gehoopt dat we samen de seks van ons af zouden spoelen, rol ik uit bed en loop richting de badkamer. Ik hoor haar al bezig in de keuken als ik de deur op een kier laat staan. Maar dan zie ik dat de kans op een gezamenlijke douchepartij bijna 0% zal zijn. Het is denk ik de kleinste douchecabine waar ik ooit heb ingestaan. Gewend om te beginnen met een koude douche om wakker te worden, stap ik er direct onder. Met gesloten ogen laat ik het koude water mijn lichaam afkoelen, iets wat ik goed kan gebruiken. Ik heb dan ook niet door dat Lotte de badkamer is binnen gekomen. “Brrrrrr, dat jij dat kan! Voor mij kan het niet warm genoeg zijn. Ook al staat er een lekkere man in mijn douche.” Ik open mijn ogen en lach haar toe. De komst van het warme water duurt wel wat langer dan ik thuis gewend ben, maar dat deert me niet. Stille hoop dat ze alsnog bij me onder de douche komt, vervliegt al snel als ze een setje kleren op de wasbak legt. “Lagen nog wat kleren van mijn ex hier. Die kun jij zo wel aantrekken.” waarna ze zich omdraait en de badkamer verlaat.

Bij gebrek aan douchespul, ben ik snel klaar. Ik droog me af en bekijk de kleren die ze voor me heeft klaar gelegd. Trainingsbroek en simpel T-shirt. Blijkbaar hebben die Italianen niet altijd een onderbroek aan, of zijn die juist heel dierbaar dat ze er geen achter laten. De kleren lijken wel iets aan de kleine kant, wat ook wordt bevestigd als ik ze aantrek. Het zit een beetje strak, maar voor nu voldoet het prima. Het is nu ook niet dat Lotte iets bijzonders/veel aan heeft. Ik ben nog in de badkamer, als ik Lotte hoor praten. Duidelijk geëmotioneerd en haar volume gaat steeds wat hoger. In een mix van Italiaans en Engels hoor ik haar schreeuwen als ik de woonkamer/open keuken binnen loop. Ik vermoed dat ze haar ex vriend aan de lijn heeft. Ze heeft me nog niet opgemerkt en zie haar schrikken als ze zich omdraait. Het lijkt even of ze een geest ziet, maar ik bedenk me snel dat het misschien wel komt door de kleding die ik nu aan heb in combinatie met wie ze aan de telefoon is. Dan kijkt ze me in de ogen en zie ik een soort van opluchting. Haar stem veranderd van emotioneel naar kil en roept in het Engels door de telefoon: “Het is over. Ik verdien beter dan jouw egoïsme en jaloezie. Ik heb een echte man nodig en die heb ik nu ook gevonden. Probeer geen contact meer met te zoeken.” Resoluut verbreekt ze de verbinding en staart nog even naar haar telefoon.

Het lijkt of er een hele last van haar schouder is gevallen als ze me weer aankijkt. Wel lijkt er iets in haar te knappen en begint ze te snikken. Met een paar snelle stappen ben ik bij haar en neem haar in mijn armen. Het snikken gaat snel over in hard gehuil. Tranen vloeien rijkelijk en maken mijn shirt nat. Met 1 hand op haar rug en de andere op de achterkant van haar nek, probeer ik haar gerust te stellen. Het vergt al mijn overredingskracht, maar uiteindelijk stopt ze met huilen. Met rode ogen kijkt ze me dankbaar aan ook al kan ze nog niks zeggen. Ik doe een stapje achteruit en knijp in haar schouders. Als vanzelf recht ze haar rug en dit geeft haar direct ook een positieve boost. Met een kleine glimlach geeft ze me een kort kusje en trekt ze mee richting de eettafel. “Ga maar lekker zitten en dan maak ik een ontbijtje voor je klaar. Dat heb je wel verdient na vanochtend en helemaal na nu net.”

Al snel staat er een kopje koffie en versgebakken croissantjes op tafel. Ze moet alleen nog borden pakken uit een bovenkastje. Hier moet ze zich een beetje voor uitrekken, waardoor ik een heerlijk uitzicht krijg op haar blote billen, gescheiden door een dun koordje die tussen haar benen verdwijnt. Als ze zich weer omdraait, betrapt ze me weer. “Mannen!” lacht ze me toe zonder boos te worden. “maar jou vergeef ik het…voor deze keer” voegt ze er nog aan toe, het laatste wel iets zachter.

 

Wat volgt is een gezellig en fijn gesprek aan de ontbijttafel. Beide voelen we een bepaalde klik, waardoor er geen ongemakkelijke stiltes vallen. Het ging blijkbaar al langer niet zo goed meer, maar durfde ze zelf nooit de knoop door te hakken. Onze ontmoeting heeft haar net dat nodige zetje in de rug gegeven. En dat we het zo gezellig hebben gehad, is een echte bonus. Zonder dat ze het durft te zeggen, voel ik wel aan dat dit niet per se eenmalig hoeft te zijn. Ze schrikt even als haar telefoon weer gaat, maar opgelucht neemt ze op als ze het nummer lijkt te herkennen. “Hoi Elise!” Wat volgt is een geanimeerd minutenlang gesprek tussen twee vrouwen, wat later blijkt beste vriendinnen van elkaar.

Onder het genot van een bakje koffie en croissantje met jam hoor ik het allemaal aan. Tot ik ook in het gesprek wordt betrokken en de telefoon op speaker gaat. Ik word direct aan een kruisverhoor onderworpen. Dat daarbij ook het onderwerp seks wordt aangehaald, voelt wat ongemakkelijk. De dames hebben blijkbaar geen geheimen voor elkaar. Maar Lotte geeft het een positieve wending door enthousiast te vertellen dat ik me zeker niet hoef te schamen voor mijn prestaties de afgelopen uren en de meerdere orgasmes. Ik pak zelf ook mijn kans om wat meer informatie uit de vrouwen te trekken. Elise is een collega model en ze kennen elkaar al vanaf de middelbare school. Ik krijg zelfs een foto te zien al moet ik daarvoor in ruil ook een foto van mezelf laten maken. Gelukkig krijg ik een positieve reactie en doet ze niet moeilijk over het leeftijdsverschil, wat toch wel duidelijk zichtbaar is. Er gaat zo een half uur voorbij tot we het gesprek beëindigen en we weer met z’n tweeën zijn.

We nemen beide nog een kopje koffie. Pas dan voelen we de spanning iets oplopen en worden we minder spraakzaam. Wat zijn nu de verwachtingen, hoe nu verder? Dat het over is tussen Lotte en haar Italiaanse vriend is wel duidelijk. Ze is er helemaal klaar mee. Nu ik er toch nog ben, wil ik haar helpen om dit hoofdstuk definitief af te sluiten. Ik stel voor dat ik mijn koffer uit mijn auto haal om andere kleren aan te trekken. Ondertussen kan zij dan alle andere kleren van hem uit de kast trekken, zodat we alles in één keer weg kunnen gooien. Dit vindt ze een fantastisch goed idee en springt enthousiast bij me op schoot om me te bedanken. Ik word bedolven onder de kusjes en onbewust rijdt ze tegen me op. Pas als ze iets voelt groeien, merkt ze wat ze aan het doen is. “haha, ik merk wel dat je mijn enthousiasme kan waarderen” schatert ze uit. “Maar we hebben andere prioriteiten”. Ze stapt van me af, trekt me uit de stoel en duwt me richting de voordeur. Ik krijg alleen nog de tijd om de sleutels te pakken, voor ik echt naar buiten wordt gewerkt.

Met snelle pas, haal ik mijn koffer uit de auto. Als er net iemand uit de flat komt, kan ik zo naar boven lopen, waar de deur nog op een kier staat. Ik hoor wat gerommel in de slaapkamer en als ik binnenkom, heeft ze net laatste kledingstuk in een vuilniszak gestopt. Alleen de kleren die ik aan heb, resten nog. “Precies op tijd, uit met die kleren!” eist ze van me. En als ik voor haar doen niet snel genoeg actie onderneem, trekt ze zelf de broek naar beneden. Het shirt vliegt ook uit en daar sta ik dan naakt voor haar. Ze bekijkt me van top tot teen en dat laat ik ook maar wat graag toe. Het geeft me wel een lekker gevoel. Dan zucht ze even en kijkt ze me sip aan. “Mike, ik ben zeker nog niet klaar met je. Je voelt vertrouwt en weet wat ik nodig heb en ook hoe je me dat moet geven. Eigenlijk wil ik de rest van de dag samen met je op verkenningsreis door onze verlangens. Maar ik moet invallen voor een nieuwe modelklus, die ik niet kan weigeren. En ik moet er al over een uur zijn.” Terwijl ze een stap dichterbij zet, pakt ze mijn slappe lid beet. “Dus hoe graag ik je nu ook wil plezieren, het zal voor een andere keer moeten zijn” plaagt ze me. “Maar ik beloof je, ik maak het goed met je…. Tenminste als jij dat ook wil?”. Ik zeg eerst niks en zie de twijfel in haar ogen. “Daar hou ik je aan! Ik help je wel alvast met omkleden.” en trek vervolgens haar shirt over haar hoofd uit. Daarna doe ik mijn armen om haar heen en trek haar stevig tegen me aan, met mijn handen op haar kont. Wat volgt is een lekkere zoenpartij tot ik haar een pets op haar billen geef. “En nu omkleden!”

Door het constante geflirt van beide kanten, duurt het wat langer dan normaal voor we aangekleed zijn. Ik in jeans (en boxershort eronder) met shirt en Lotte in bijpassende bh en simpel zomers jurkje. Bij het naar buiten gaan, slaat ze haar arm om de mijne en lopen we samen, ik met mijn koffer en zij met de vuilniszak, naar de lift. Ze blijft aan me vastgeplakt de gehele tijd tot we bij de vuilniscontainer komen. Zonder enige vorm van afscheidsceremonie dumpt ze de zak in de opvangbak en trekt aan de hendel. “Opgeruimd staat netjes” is het enige wat ze er nog aan vuil wil maken. Dan is toch het moment aangekomen dat we afscheid moeten nemen. Tegen mijn auto leunend geeft ze me nog een laatste kus en stap ik in de auto. Ik zie haar vervolgens steeds kleiner worden in mijn spiegels als ik wegrij. “Wat een fantastische meid” denk ik bij mezelf. Toch groeien bij mij de twijfels of dit nog een vervolg gaat krijgen als ik later thuis alleen op de bank zit. Ik krijg een appje van Lotte. “Lekker aan het werk en ik moet zeggen dat jij me helemaal laat stralen”. Gevolgd door een paar foto’s. Het is van haar fotoshoot en wat voor een shoot! Lotte straalt echt in een verleidelijk setje wat ik herken als van Love Stories. Iets waar een vroegere vriendin fan van was; en ik zelf ook. “Nu weer aan het werk, maar spreek je snel?” Gevolgd door een boel hartjes. “Graag!” antwoord ik snel en als ik zie dat ze me berichtje nog heeft gelezen, laat ik me achterover op de bank vallen. Waar een werkreisje naar Milaan allemaal toe kan leiden, prijs ik mijzelf gelukkig…..