Een spannend avontuur geschreven door Mike. Bedankt Mike voor het insturen van je verhaal.
Het is augustus en de mussen vallen van het dak, zo heet is het buiten. Binnen is het helaas net zo. Toch waag ik me de straat op, want ja er moeten wel nog gewoon boodschappen worden gedaan. Nu is dat op zich geen straf, want als het nog ergens een beetje is uit te houden, is het de supermarkt wel. Alleen het daarna weer naar buiten moeten is dan weer killing en het zweet breekt je uit. Maar goed dat is voor later, nu geniet ik van de koelte als ik mijn karretje pak en door het poortje loop.
Als een echte man hou ik me bij het lijstje in mijn hoofd en loop resoluut naar de desbetreffende schappen. Ja, de vrouw die voor de stelling met verpakte groente staat, merk ik wel op. De korte spijkerbroek, het wijdvallend shirtje, de lange blonde haren die losjes over haar schouder vallen. Allemaal punten die verraden dat het een mooie vrouw is. Ik word er zelfs een beetje verlegen van en durf niet haar richting op te kijken als ik netjes op anderhalve meter van haar een zakje Italiaanse groente pak en snel weer door loop richting het vlees voor gehakt. Ik heb al snel alles wat ik nodig heb, behalve een fles wijn. Ik ben geen echte wijnkenner en sta op een gegeven moment met twee flessen in mijn hand. Door “Ik zou de linker nemen” word ik uit mijn gedachtestrijd gehaald. De “groentevrouw” staat naast me en direct is er van beide kanten de herkenning. “Lisa!” beantwoord door “Ik dacht al dat jij het was, Mike!
Naast me – op gepaste afstand – staat een mooie vrouw, die ik ken van vroeger als de vriendin van een vriend. Nu weet ik wel dat ze allang geen setje meer zijn en dat ik daar indirect misschien wel een rol in heb gespeeld. Tijdens het verjaardagsfeest ter ere van haar 17de levensjaar is er namelijk iets voorgevallen tussen ons twee. Al hielp het feit dat haar familie ging emigreren ook niet. In ieder geval de sfeer zat er die avond goed in en we konden altijd al goed met elkaar opschieten. Maar het ging nooit verder dan wat geflirt, tot die ene avond. Het bier in de koelkast was bijna op en Lisa vroeg me om even te helpen bij het halen van een nieuw kratje uit de garage. Zelf wilde ze nog een fles sterke drank van de stellage afpakken, maar daarbij verloor ze haar evenwicht. Gelukkig had ik het kratje nog niet in mijn handen en kon ik haar nog net op tijd opvangen. Liggend in mijn armen, haar lichaam tegen me aan en onze gezichten bijna tegen elkaar. We keken elkaar diep in de ogen, misschien wel een seconde of 30. Uiteindelijk overwon het verlangen boven het verstand en begonnen we elkaar heftig te zoenen. Gedaan met het geflirt, het was nu tijd voor passie. Passie die ook effect had op mijn jongeheer, want die begon te groeien. Iets wat ze duidelijk moet hebben gevoeld, ook gelet op de wiegende beweging van haar heupen. Het is dat er een vriendin van Lisa binnen kwam lopen, die ons terug op aarde deed belandden. Snel pakte ik het krat bier en hield deze voor me. Lisa probeerde ook zo normaal mogelijk te kijken, al denk ik wel dat die vriendin iets vermoedde, maar niks zei anders dan: “Daar ben je, Lisa. Kom je mee, we hebben nog een verrassing voor je”. De rest van de avond heb ik haar niet meer kunnen spreken en ik verliet met een dubbel gevoel vroeger dan normaal het feest. Dat ze het die avond had uitgemaakt met haar vriend, had ik dus niet meegekregen. Ik zat wel in dubio over het voorval. Het voelde fout wat we hadden gedaan, maar ook weer zo goed. Maar beide durfden we de dagen erna niet de stap te zetten om het aan te kaarten. Zoals gezegd, emigreerde ze niet veel later en heb haar daarna nooit meer gezien. Het voelde altijd nog als een niet afgesloten hoofdstuk.
Al die herinneringen en gedachtes flitsen in een paar seconde door mijn hoofd, terwijl ik de rechter fles terugzet. Wat zou ik haar graag weer in mijn armen nemen, maar nu is het de Covid-19 die roet in het eten gooit. Toch voelt het als een soort van hereniging en misschien wel een tweede kans. Als een verlegen puber, durf ik niet direct om haar nummer te vragen, maar gelukkig stelt ze het zelf voor. Met haar nummer op zak een beetje te kletsen, lopen we samen de winkel verder door. We nemen pas afscheid als de hitte ons overvalt bij het naar buiten lopen, wel met de afspraak om elkaar snel even te bellen.
Dat snel is diezelfde avond al, na een eenvoudige pastamaaltijd en mijn derde glaasje wijn. Ik raap al mijn moed bij elkaar. Ik voel me toch zenuwachtig, terwijl de telefoon drie keer over gaat voor ik haar lieve en opgewekte stem hoor, die me gelijk geruststelt. Wat volgt is een gesprek wat wel anderhalf uur duurt. Van alles passeert de revue. Haar rondzwervingen, want na de eerste emigratie naar Spanje, volgde nog meer verhuizingen en hoe ze uiteindelijk toch weer op het oude nest in Almere is beland. Dan zijn mijn globale vakanties naar Azië en Amerika toch wat minder spannend, maar krijg wel het idee dat Lisa heel geïnteresseerd is in mij.
Dan komt het voorval ter sprake. Voor haar was dat de bevestiging dat een lat relatie niet zou werken en ze niet verder wilde met haar vriend. Spijt had ze er zeker niet van. Ze vond het juist jammer dat er nooit wat eerder was gebeurd. Het feit dat ze weg zou gaan, hield haar tegen om die dagen daarna contact met me op te nemen. Kan dit de tweede kans zijn? Denk ik bij mezelf. Durf ik haar te vragen voor een date? Ik blijf de vraag uitstellen, maar tegen het einde trek ik toch de stoute schoenen aan. Twijfels blijken voor niks te zijn geweest. “Ja, het lijkt me echt heel leuk om een keer af te spreken.” krijg ik als antwoord. Ik besluit de koe direct bij de hoorns te pakken en de datum, over 2 dagen, is al snel geprikt. Het warme weer blijft nog wel even aanhouden, maar door het coronavirus lijkt een restaurant ons geen goed idee. Wat de invulling wordt, heb ik wel al in gedachte, maar dat hou ik nog wel geheim voor haar. Ik weet namelijk een rustig plekje langs de buitendijk bij Lelystad. Door de kromming van de dijk lig je daar heerlijk beschut, ondanks dat je aan de andere kant een drukke weg hebt. De enige die er komt zijn schapen of een verdwaalde fietser, zoals ik, waardoor ik hiervan weet. De perfecte plek voor een ongestoorde picknick.
De twee volgende dagen houden we contact via de app. We halen nog wat herinneringen op aan vroeger. Ik heb onlangs mijn oude foto’s gescand en naar nu blijkt staat ook zij daar best vaak op. Die deel ik met haar en in reactie stuurt ze me ook wat foto’s van haar door de tijd heen. Tuurlijk is ze veranderd. Volwassener, haar vrouwelijke vormen tekenen wat meer af, maar dat maakt haar juist mooier en aantrekkelijker. Ik voel een goede klik en ik krijg steeds meer zin in onze date. Ik wil ook echt goed uitpakken en maak verschillende hapjes klaar. Een fles bubbels mag ook niet ontbreken en alles ligt achter in een mand in de kofferbak, samen met een groot kleed, terwijl ik rond een uur of 6 naar haar huis rij. Gespannen sta ik voor de deur en druk op de deurbel. Wat ik niet weet, is dat aan de andere kant een net zo gespannen vrouw staat.
Al twee dagen kijk ik uit naar deze date. Mijn voorbereiding is tot in de puntjes geregeld en ben op alles voorbereid. Niet dat ik meteen verwacht dat het tot seks zal leiden, maar ik heb onder de douche wel alle ongewenste haartjes weggehaald met een scheermesje. Enkel een klein stripje op mijn venusheuvel resteert. Het geeft me een vrouwelijk gevoel en boost mijn vertrouwen. Het jurkje wat ik aanheb, had ik al snel uitgekozen. Een strandjurkje van Lascana, groen, getailleerd om mijn middel net onder mijn borsten, kant aan de achterkant en losjes vallend tot mijn knieën. Alleen mijn lingerie was nog even een puntje geweest. Mijn favoriete setje had ik net 2 weken geleden weg gedaan. Het was uiteindelijk echt te versleten. Deze had perfect onder dit jurkje gepast. Maar gelukkig kon ik nog snel een ander setje bij de lokale Hunkemöller kopen. Een zwarte triangle bralette van het type Marina, waarbij de achterkant met een kanten strook in het midden naar beneden loopt en de sluiting aan de voorkant. Een bijpassende string maakt het compleet. Ik lach in mezelf om Mike weer te zien. Mijn buik kriebelt, maar de herinneringen en het vrolijke gefladder in mijn buik overheersen.
Ik voel me net een puber op een eerste date, die aanbelt bij het ouderlijk huis. Gelukkig is het niet een strenge vader, maar gewoon Lisa die de deur open doet. Nou ja gewoon, wederom verbaas ik me over haar verschijning. Wat een mooie vrouw. Haar in een paardenstaart, haar voetjes in slippers, zodat ik de nagellak in dezelfde kleur als haar jurkje kan bewonderen. Best een gewaagde kleur, maar het staat haar gewoon perfect. Alles lijkt op elkaar afgestemd en ik weet even gewoon niks uit te brengen. Met “Zullen we dan maar” doorbreekt ze de spanning en samen lopen we naar mijn auto. Ze loopt nu binnen de anderhalve meter zoals eigenlijk zou moeten, maar ik heb de kracht niet om bij haar weg te stappen. Als een heer betaamt open ik voor haar de passagiersdeur en laat haar instappen. Ik laat haar nu zelf beslissen of ze een mondkapje op wil doen. Ik loop snel om de auto heen en we rijden niet veel later de buitenring op.
Ze is erg nieuwsgierig wat er op de agenda staat, maar ik laat nog niks los. Alleen dat we naar een rustig plekje met een mooi uitzicht gaan. Ondertussen geniet ik van haar aanwezigheid. Ongemerkt probeer ik met korte blikken haar te bespieden. Het jurkje heeft een degelijke lengte en komt nu tot halverwege haar bovenbenen, zelfs nu deze een beetje omhoog gekropen is bij het gaan zitten in de auto. Het bovenstuk is wat getailleerd net onder haar borsten en door de gordel die ertussen loopt, worden deze nog meer geaccentueerd.
Als ik de parkeerplaats op rij, kijkt ze me een beetje teleurgesteld aan. Het is namelijk best druk en ook het strandje wat eraan grenst ligt vol met mensen. Ik rij zo ver mogelijk door tot het eind waar geen auto’s meer staan en stel haar gerust dat ik een speciaal plekje weet waar we rustig van onze date kunnen genieten. “Er ligt achter in de auto voldoende lekkers voor een uitgebreide picknick” voeg ik er met een knipoog aan toe. Zo, nu weet ze ook wat we gaan doen en direct is ze weer de vrolijkheid zelve.
Met de grote mand in mijn rechterhand, pak ik met mijn linker haar rechterhand en lopen we samen nog verder van de drukke parkeerplaats weg. Het is wel een stukje lopen, maar onderweg worden we al getrakteerd op het mooie uitzicht. Het IJsselmeer ligt er kalm bij en enkel in de verte zien we een paar zeilboten varen. Als we dan op het bewuste plekje komen, complimenteert ze me met de keuze. “Wacht maar tot je ziet wat ik allemaal nog heb meegenomen”, vertel ik haar. Als eerste vouw ik het grote kleed uit op het gras. Misschien wat te groot voor twee personen, maar ik wil haar wel de ruimte gunnen, want weet natuurlijk niet wat haar verwachtingen zijn. En er moet uiteraard ook voldoende plek zijn voor het eten. Het assortiment bestaat uit cherrytomaatjes, kaasblokjes, schijfjes chorizoworst, druiven maar ook zelfgemaakte wraps met zalm-kruidenkaas en quiche. Voor de zoete kauw slagroomsoesjes en ook wat zelfgemaakte brownies. Uiteraard veel te veel om alles op te kunnen krijgen. Ik krijg dan ook de opmerking “Ben jij soms zo’n feeder, die me probeert vet te mesten?”, terwijl ze zich naast al dat lekkers neer nestelt en alvast een tomaatje in haar mond neemt.
Ik wil me verontschuldigen dat dit zeker niet mijn bedoeling is, maar aan haar lach zie ik dat ze het niet echt meent. Gelukkig maar. Met een grote glimlach beantwoordt ze ook het laatste wat ik uit de mand haal. Een lekker gekoeld flesje champagne en twee glazen, welke ik aan haar geef, zodat ik de fles kan ontkurken. Ik mag dan geen echte wijnkenner zijn, ik weet wel wat goede champagne is en dat je deze niet moet verspillen door de kurk naar de overkant van het water te laten schieten. Met beleid hou ik de fles beet en draai de onderkant terwijl ik de kurk vast hou. Met een kleine sis komt de kruk los en schenk het mousserende vocht in de glazen.
Ik neem plaats aan de andere kant van het kleed, zodat het eten half tussen ons in ligt. Lisa geeft me een glas en dan toasten we. “Ja, op wat zullen we toasten?” vraag ik haar. “Op onverwachte maar leuke gebeurtenissen in het leven, zoals deze picknick” antwoord ze. “Met een mooie vrouw als jij”, voeg ik er dan nog aan toe. Een speelse glimlach verraad dat ze deze opmerking wel kan waarderen. Het is ook het begin van geflirt van beide kanten, afgewisseld met leuke gesprekken en anekdotes over ons leven. Of het door de champagne komt weet ik niet, maar ik krijg een heerlijk warm gevoel van binnen. Het voelt zo goed en mijn hoop dat er mogelijk wat meer in zit tussen ons, wordt steeds groter.
Ik heb me in tijden niet zo vermaakt. De charmante opmerkingen van Mike, strelen mijn ego. Hij weet precies hoe hij me moet behandelen. Het eten smaakt verrukkelijk en de champagne is heerlijk. Al stijgt deze wel redelijk naar mijn hoofd na het tweede glaasje. Ik heb ook wel door dat Mike stiekem naar me kijkt en dan vooral naar mijn inkijk. Deze is wel degelijk bedekt door mijn jurkje, maar laat toch de aanzet van mijn borsten zien. Stiekem vind ik dit wel schattig en gun hem ook een goede aanblik als ik even expres voorover buk om nog zo’n lekker soesje te pakken. Als ik weer rechtop ga zitten, betrap ik Mike dan ook. Hij krijgt er een rode kleur van. Och, wat een heerlijke man!
Ik loop wat rood aan. Terwijl ze zo voorover zat gebogen, had ik echt een fanatische inkijk. Wat een mooi lichaam heeft ze toch, denk ik bij mezelf. Ik voel me betrapt en ben bang dat ze nu teleurgesteld zal zijn. Ze laat echter niks blijken en neemt een verleidelijk hapje van de soes. Of is dit nu weer mijn verbeelding en slaat mijn fantasie op hol? Snel neem ik ook een soesje om de aandacht te verleggen, maar bega dan een grote fout. Het soesje knapt en slagroom schiet naar de zijkant. Voor ik er zelf iets aan kan doen, schraapt Lisa het met haar vinger van mijn wang om het vervolgens in haar eigen mond te steken. Ok, dit is duidelijk geen verbeelding. De manier waarop ze haar vinger aflikt, is gewoon pure erotiek, flirten 2.0.
We besluiten elkaar nu om de beurt een stukje eten te voeren. Hiervoor schuiven we wat dichter naar elkaar toe om er beter bij te kunnen. Toch gaat het niet geheel vlekkeloos en beland niet alles direct in de mond, maar wat we netjes bij elkaar weghalen voor het vlekken kan maken op onze kleding. Elke zachte aanraking verhoogt de spanning tussen ons. We zijn nog wat dichter naar elkaar toe geschoven. Ik voel hoe haar benen tegen de mijne komen aan te liggen. De mijne licht behaard, maar die van haar zijn heerlijk glad en haar huid voelt super zacht. Onze monden zijn nu nog maar een paar centimeter van elkaar verwijderd, net als 15 jaar geleden. Weer is er dat moment dat we elkaar alleen maar durven aankijken. Twijfelend hoe nu verder. 30 seconden, 1 minuut misschien wel. Bedwelmd door haar parfum lijk ik wel versteend en zijn we net twee levende standbeelden.
Maar dan is het besluit genomen, Covid-19 lijkt niet meer te bestaan. Ze overbrugt de laatste centimeters en drukt haar lippen op de mijne. Wat volgt is een voorzichtige kus, maar gaat snel over tot een passionele zoen. Waar we de vorige keer werden verstoord, is er nu niemand om ons tegen te houden. Even verbreekt ze de kus. Ik zie een verlangen in haar ogen, als ze me achterover duwt en ietwat onhandig over het resterende eten stapt om boven op mijn middel plaats te nemen. Direct begint ze me weer te kussen. Ik weet me even geen houding te geven. Natuurlijk beantwoord ik haar kus en verwelkom haar tong die tegen mijn lippen aan duwt. Maar mijn armen liggen hulpeloos langs mij. Haar handen houden mijn hoofd in bedwang en ze schuift met haar onderlichaam wat naar beneden, zodat ze wat meer op mijn kruis leunt. Mijn jongeheer mag dan wat jaren ouder zijn en meer ervaren, toch heeft dit al het nodige effect. Helemaal als ze ook een beetje er tegenaan begint te schuren.
Ze moet dit duidelijk voelen en doet ons beide weer terug denken aan toen. We kijken elkaar weer diep in de ogen. “Oh Mike, het is dat we toen werden gestoord, want anders had ik niet voor me zelf ingestaan. Ik wilde je zo graag, dat ik niet had gestopt tot ik je heerlijke pik had gehad. Dus maak je borst maar nat, want nu kan niemand mij meer stoppen!” Ze verhoogt de druk nog wat meer en ik voel gewoon haar hitte door onze kleding heen tegen mijn pik die al aardig is gegroeid.
Weer beginnen we elkaar te zoenen. Onze tongen glijden langs elkaar en ik durf nu ook mijn armen te bewegen. Ik leg mijn handen op haar billen, die stevig aanvoelen. Ze was altijd al een sportieve meid geweest en heeft dat blijkbaar goed vol gehouden. Eerst kneed ik ze nog door de stof van haar jurk, daarna schuif ik ze er ook onder. Haar huid voelt heerlijk zacht. Hoe verder ik ga, hoe warmer het aanvoelt. Tot de toppen van mijn vingers langs de rand van haar slip gaan, welke duidelijk een string is en van kant moet zijn.
Ik kan helaas niet verder op ontdekkingsreis, omdat ze wat meer rechtop gaat zitten. Precies over mijn harde pik schuurt ze met haar met kant bedekte lippen. Beide kreunen we door het genot we elkaar geven. Als een echte Houdini weet ze snel en behendig de knoopjes van mijn shirt los te maken. Tevreden kijkt ze naar het klein beetje haar wat er op het midden van mijn borstkas groeit.  Ze kroelt er wat met haar vingers door, voordat ze met mijn tepels begint te spelen. Ook bij mannen, in ieder geval bij mij, zijn deze gevoelig.
Omdat de toegang tot haar billen wordt geblokkeerd, schuif ik mijn handen weer onder haar jurkje, maar nu aan de voorkant. Via haar lies en haar onderbuik, ga ik steeds wat hoger. Gelukkig is de stof van het getailleerde jurkje redelijk rekbaar, zodat ik tot de aanzet van haar borsten kan gaan. Met een borst in elke hand, kneed ik ze, alleen kan ik net niet bij haar tepels komen. Gelukkig merkt ze dit en wil ze me maar wat graag helpen. Net zo makkelijk ontdoet ze zich van haar jurkje en kan ik nog meer van haar bewonderen. Het setje wat ze aan heeft is werkelijk fantastisch. Het zwart steekt mooi af tegen haar lichte huid. Het kant schijnt een beetje door, zodat haar tepels zichtbaar zijn. Maar vooral hoe de bh perfect haar borsten verpakken, maakt dat ik goedkeurend kreun.
Dankbaar maak ik van de gelegenheid gebruik en bespeel nu net als Lisa bij mij, haar tepels, die ik hard voel worden tussen mijn vingers. Ze geniet hier zo van dat ze onder zacht gekreun haar rug kromt en mij nog beter toegang geeft. Dan voel ik de sluiting die bij deze bh aan de voorkant zit. Ik heb hier gelukkig wat ervaring mee, zodat deze met een simpele vingerbeweging openspringt. Direct leg ik mijn handen terug op haar nu naakte borsten en ga verder met mijn masserende behandeling.
Ze laat me begaan, vertrouwend dat ik weet wat ik doe. Iets wat ze zelf ook heel goed weet. Ik voel hoe ze met haar handen tussen ons in frommelt. Iets wat naar achter schuivend, geeft ze zich net voldoende ruimte om de knopen van mijn broek los te maken. Met haar rechterhand glijdt ze bij mijn broek naar binnen. Langs mijn harde pik, die nog bekneld zit in mijn boxershort. Gelukkig stuwt ze hem een beetje recht, waarbij ze de elastische band van mijn short wat omhoog trekt. Mijn hartslag voel en zie je kloppen onder mijn boxershort. Dan verschuift ze haar hand weer wat verder mijn broek in en maakt een kommetje rond mijn zaakje. Alsof ze aan het wegen is hoeveel zaad ik op voorraad heb.
Voldoende blijkbaar, want in een paar snelle acties, ontdoet ze zowel mij als zichzelf van alle kleding. Dan kruipt ze weer op me, pakt mijn pik beet en trekt deze recht. “Geen verder voorspel, ik wil je nu in mij voelen” en met een diepe zucht, laat ze zich op me zakken. Ze voelt heerlijk strak aan, maar vooral ook heerlijk nat. Ze blijft zo even zitten, alleen met kleine heupbewegingen stimuleert ze onze zenuwen. Haar borsten hangen een beetje, maar zien er nog jeugdig stevig uit. Ze hebben een aantrekkingskracht op mijn handen en later ook mijn mond. Het vergt wel wat van mijn buikspieren, dat is alleen van ondergeschikt belang. Ik zuig, lik en bijt zachtjes op de harde knopjes. Haar heupen gaan steeds meer heen en weer om ook haar gevoelig knopje een bevredigend gevoel te geven.
Het schuiven gaat over in een meer op en neer gaande beweging. Met haar handen op mijn borstkas zet ze zich af om zich dan weer te laten zakken. Ik probeer haar ritme te volgen door mijn heup omhoog te duwen elke keer dat zij omlaag gaat. Zo dansen haar borsten elke keer als ik me diep in haar stoot, wat er erg geil uit ziet. De spanning loopt steeds verder op en we gaan helemaal op in dit samenspel van opgekropt verlangen. Toch weet ik dat ik meer nodig heb om ook daadwerkelijk klaar te komen. En ik weet ook hoe ik haar precies over het randje kan en wil helpen. Ik pak haar bij de heupen beet en gooi haar in één keer om. Nu ben ik degene die bovenop ligt. Eventjes schiet mijn pik uit haar, wat een soppend geluid maakt. Dit geluid herhaalt zich als ik me weer in haar duw.
Met lange halen begin ik wat steviger in haar te stoten. Met haar benen om me heen geklemd, probeert ze het tempo te bepalen. Eerst laat ik dat toe, tot ik de binnenkant van mijn elleboog in haar knieholte leg en zo haar benen wat omhoog hou. Ik kom nu nog wat dieper in haar en pak meteen door. Ik voer het tempo op. Haar lichaam schudt op mijn neukritme. Met haar longen zoekend naar zuurstof, kreunt ze steeds harder. Ik weet dat we op de goed weg zijn en haar hoogtepunt niet ver weg meer is, maar de mijne zeker ook niet. Er is geen weg terug meer. Ik laat haar merken dat ik ga komen en ze moedigt me alleen nog maar meer aan. Zonder de intensiteit van mijn stoten te verminderen, explodeer ik. Ik voel hoe mijn zaad uit mijn eikel spuit.
Ik heb het niet meer. Het is veel te lang geleden dat ik zo heerlijk verwend ben geweest door een man. Hier kan een dildo of vibrator echt niet tegen op. Mijn spieren spannen zich aan voor de climax. Met mijn mond en ogen wijd open onderga ik mijn orgasme, terwijl ik nog steeds het kloppen van Mike zijn pik diep in me voelt. Alles is ultra gevoelig en gelukkig verlaagt Mike zijn tempo. Dit zorgt ervoor dat mijn orgasme blijft aanhouden, zonder dat het pijn doet. Terwijl ik Mike zijn pik langzaam voel krimpen, druk ik mijn mond meermaals op Mike zijn lippen om te laten merken hoe veel ik ervan heb genoten. En mocht dat nog niet duidelijk genoeg zijn, bevestigd de hoeveelheid vocht die uit mij sijpelt dat wel.
Uit hijgend en nagenietend van de seks liggen we naast elkaar. De date is nog beter verlopen dan gedacht en gepland. Wat ik echter niet in de planning had, zijn de donkere wolken die boven ons hangen. En die dikke druppels die neervallen op onze naakte lichamen. Regen die snel heviger wordt en ons volledig nat maakt. Onder gedonder, pakken we bliksemsnel onze spullen. Lisa trekt haar jurkje aan en ik mijn korte broek en shirt. Geen tijd voor onderkleding, geen tijd zelfs voor het dichtknopen van mijn shirt. Alle resterende spullen en kleding verdwijnen in de mand en schuilend onder het kleed vluchten we richting de auto.
Bij de auto aangekomen, blijkt het kleed weinig beschutting te hebben geboden. Onze kleren zijn door en door nat en plakken aan onze lichamen. Wat Lisa verschrikkelijk sexy staat moet ik toegeven. Eenmaal in de auto kijken we elkaar aan en schieten tegelijkertijd in de lach. De hele situatie is ook best wel komisch. Als twee verzopen katten – eigenlijk poes en kater – zitten we daar. Mijn shirt is bijna doorzichtig en bij Lisa zie je duidelijk de ronde vormen van haar borsten met tepels er bijna door heen drukkend. Onze verhitte lichamen zijn inmiddels afgekoeld, ondanks de intense seks van nog geen vijf minuten geleden. Er valt gelukkig geen ongemakkelijke stilte, terwijl ik de auto terug naar Almere rij. Wederom een bevestiging dat het goed zit tussen ons. Ik zet haar netjes bij haar thuis af. De regen is ondertussen opgehouden en de wolken hebben ruimte gemaakt voor een waterig zonnetje. Ik loop met haar mee tot de voordeur, waar ze de sleutels in het slot steekt. Met de deur op een kier, draait ze zich om. We kijken elkaar diep in de ogen en wat volgt is nog een laatste lange kus. Ik zeg laatste, maar daar bedoel ik alleen voor die dag. Ja, we nemen afscheid en ik rij, misschien wat teleurgesteld dat ik niet werd uitgenodigd voor een drankje of een vervolg, alleen naar mijn huis. Maar die avond spreken we elkaar weer via de telefoon en is een volgende date gepland.
Die volgende date is nu ook al weer een maand of 4 geleden. Sinds die tijd is er veel veranderd. We zijn een setje en wonen samen.
Waar de lastige keuze voor 2 wijnen al niet toe kan leiden….