Het is zaterdag, de dag nadat hij met Roos gezoend had. In één avond heeft hij meerdere dingen voor het eerst gedaan. Hij heeft een meisje gezoend, hij heeft haar borsten aangeraakt, hij heeft zelfverzekerd met haar gesproken en is erachter dat hij meer dominant is dan onderdanig. Waar hij altijd dacht dat hij eerder een meisje het voortouw zou laten nemen, merkte hij gisteren dat hij zelf liever bepaalt wat er gebeurt. Hij nam de zoen over die hij Roos gaf en drukte haar tegen de muur. Hij hield haar kin met zijn vinger omhoog om haar te laten voelen wat hij met zijn vingers deed. Ze piepte en kreunde en wilde zeker meer. Dit zag hij aan haar lichaamstaal. Na al die lessen van zijn zussen en al die filmpjes die hij moest kijken weet hij wat hij doet en waarop hij moet letten bij een vrouw.

Wil je deel 1 en 2 eerst lezen? Klik dan hier voor deel 1, en hier voor deel 2.

Hij is gestopt op het hoogtepunt. Op het moment dat Roos meer wilde heeft hij aangegeven weg te moeten. Zijn zussen hebben hem geleerd te stoppen op het hoogtepunt. Laat een vrouw om meer vragen.

Naast dat het buiten te koud was om meer te geven, raakte hij ook in paniek. Waar was hij mee bezig? Vindt hij Roos leuk genoeg om er zijn eerste seksuele ervaring mee te hebben? Hoe ver wil hij gaan? Vindt hij het eigenlijk leuk hoe het is gegaan? Zijn pik zegt van wel. Die is de hele nacht niet gaan liggen. Hij is gaan slapen met een bezorgd, maar wel tevreden gevoel.

Hij is vroeg opgestaan. Nu is het zijn beurt om zijn zus’ kamer op te lopen. Hij klopt op de deur van Marissa en loopt zonder op antwoord te wachten naar binnen. Ze roept, gesmoord door het kussen, ‘Ga weg!’ Hij luistert niet en gaat op het uiteinde van het bed zitten. Ze probeert hem met haar voeten van het bed te duwen, maar David is veel groter en sterker. Voordat Marissa het doorheeft ligt ze zonder dekens in bed met één voet in de hand van David. ‘Wil je je dekens terug, dan luister je naar me.’ Hij kijkt er boos bij wat Marissa niet gewend is van haar kleine broertje. Dit “kleine” broertje is morgen jarig en wordt 18 jaar, maar nog nooit eerder is hij zo bazig geweest. Ze zegt: ‘oké, oké.’ David geeft haar de dekens weer terug en Marissa kijkt haar broertje aan. Hij steekt van wal en vertelt wat hij zojuist allemaal in zijn hoofd had. Hij vertelt over de paniek maar ook de dingen die hij geleerd heeft over zichzelf. Wat wil hij en vraagt haar om advies.

Marissa heeft zijn relaas aangehoord en is even stil. Dan zegt ze: ‘Je ging hiermee akkoord omdat je graag je klasgenootje uit wilde vragen toch?’ David knikt ja. ‘We hebben je alleen nog veel meer geleerd en laten zien. De wereld ligt aan je voeten David. De meiden willen je allemaal. Wat wij je willen laten zien is dat de wereld veel groter is, dat er zoveel meer mogelijk is dan wat jij dacht een week geleden.’ Marissa zucht. ‘We willen dat je een weloverwogen keuze maakt. Dat jij vooral weet wat je wilt. En dat je daarvoor wat oefening nodig hebt, is toch helemaal niet erg? Leef je uit, ga ervaring opdoen met Roos.’ David denkt na over haar woorden. Zoals Marissa het zegt klinkt het helemaal niet zo dramatisch. Marissa giechelt een beetje. ‘Je bent al heel iemand anders dan een week geleden weet je… Een week geleden had je nooit mijn kamer zomaar binnengestormd en mijn dekens van mijn bed getrokken. Moet ik spijt hebben van onze actie?’ lacht ze bij haar laatste woorden. David kijkt zijn zus sluw aan en zegt: ‘You’ll never know’ en met een lach op hun gezicht loopt David weer terug naar zijn kamer.

Met frisse moed duikt David de douche in en geeft zijn harde pik eindelijk de verlossing die het de hele nacht al wilde. Voor het eerst niet met Christel in zijn gedachten, maar met Roos. Toen hij dacht aan hoe ze naar hem keek gisterenavond duurde het niet lang voordat zijn verlossing naderde. Na zijn douche doet hij wat kleren aan die zijn zussen hem hadden aangemeten en komt beneden. Zijn moeder is aan het schoonmaken en zijn vader is de krant aan het lezen. Hij zegt: ‘Goedemorgen’ en loopt naar de keuken voor zijn ontbijt. Zijn moeder kijkt hem aan en zegt: ‘Wat zie je er leuk uit. Heb die kleren nog nooit bij je gezien.’ Nonchalant zegt hij: ‘Klopt, zijn nieuwe kleren. Ik dacht, doe eens wat anders.’ Zijn moeder gaat weer door met stofzuigen en zegt: ‘Mooi hoor.’ Zijn vader Harold hoort het allemaal aan en wanneer David aan tafel bij zijn vader komt zitten voor zijn boterham zegt zijn vader: ‘Weet je al wat je gaat doen na dit schooljaar?’ Eerder hebben hij en zijn ouders het gehad over de politie en dat David aan het twijfelen was om eerst een opleiding te doen en dan pas bij de politie of direct al bij de politie om daar de nodige opleidingen te volgen. ‘Ik heb erover nagedacht en het meest effectieve is direct inschrijven bij de politie. Daar krijg ik meteen een gerichte opleiding. Het nadeel is dat ik privé detective en forensische opsporing ook leuke beroepen vind. Al kan ik privé detective altijd nog na de politie doen. Ik ben er nog niet helemaal uit.’ Zijn vader luistert naar zijn woorden en knikt. Harold is zelf advocaat en weet dat je goed moet nadenken over je toekomst. Niet zomaar een beslissing maken is goed. ‘Goed dat je er zo over nadenkt. Als ik je ergens mee kan helpen dan laat je me dit weten. Ik zal je helpen waar nodig.’ David heeft zijn boterhammen bijna op en zegt: ‘Bedankt pa.’

Vanmiddag moet David weer naar Joël, zijn trainer op de sportschool. Als hij zich heeft omgekleed om te gaan, houden zijn zussen hem even aan. Zonder dat hun ouders het kunnen horen zeggen ze: ‘Als je Roos straks ziet, dan maak je een afspraakje met haar. Ga ervaring opdoen en leer ervan.’ David wordt er spontaan zenuwachtig van. Marissa lacht haar tanden bloot en zegt: ‘Het is een leuke meid David, geniet er gewoon van, oké?’ Hij kijkt zijn zussen aan en zegt: ‘Op één voorwaarde.’ Zijn zussen kijken hem met opgetrokken wenkbrauw aan. Dit heeft hij nog nooit eerder bij zijn zussen geflikt. ‘Als ik een afspraakje met haar maak, dan verwijderen jullie de foto. Permanent.’ Zijn zussen kijken elkaar aan en kijken zowel geshockt als trots. Kimberley zegt: ‘Deal’ David knikt en loopt de deur uit om met zijn fiets naar de sportschool te gaan. Wat hij niet ziet is dat zijn zussen hem trots nakijken. ‘Ons kleine broertje wordt volwassen’ ……

Als David zich meldt bij de balie ziet hij Roos zitten. Ze krijgt een rood hoofd wanneer hij naar haar lacht. ‘Hoi Roos. Hoe gaat het met je?’ Ze lacht terug en zegt: ‘Het gaat goed, dank je. Hoe gaat het met jou?’ Hij lacht weer en zegt: ‘Ik sta op het punt om afgemat te worden. Vraag het me over een uur nog maar een keer.’ Hij geeft haar een knipoog en loopt door naar de trainingsruimte. Hier wordt hij een uur afgepeigerd door Joël en kan nog maar amper op zijn benen staan als hij klaar is. Joël, ook moe van het trainen, zegt hijgend tegen hem: ‘Je gaat goed vooruit David. Wil je doorgaan met deze lessen? Je kunt het ook zelf oppakken in de fitness, maar de ervaring leert dat je nooit zo ver gaat als met een PT.’ ‘Vind je het goed als ik hier even over nadenk Joël?’ Joël knikt ja en lacht als hij zijn hand uitsteekt naar David die op zijn mat ligt.

Tijdens het douchen bedenkt David wat hij wil doen met Roos. Verder gaan waar ze gisteren waren gebleven? Wil hij met haar daten of direct vragen of hij bij haar thuis mag komen. Hij overdenkt zijn keuzes en besluit er dan voor te gaan.

In de gang naar de receptie komt hij Roos tegen die met matjes aan het zeulen is. Ze giechelt naar hem en plots valt er een matje uit haar handen. Hij helpt haar wat van haar matjes af en loopt samen mee naar een gymzaal waar ze de matjes in de hoek leggen. Er is hier niemand. Door de lichaamstaal en blozende wangen van Roos weet David dat hij kans maakt. Zodra ze de matjes op de grond heeft gelegd legt hij zijn vinger onder haar kin. Hij dwingt haar zo om hem aan te kijken, net als gisteren. Meteen ziet hij die dromerige blik in haar ogen. Ogen die zeggen “doe met me wat je wilt”. Een blik die hij erg aantrekkelijk vindt. Hij wil haar in vervoering brengen, haar geven wat ze nodig heeft. En daarna nemen wat hij nodig heeft. Roos ademt zwaar van dit beetje lichamelijk contact wat ze nu hebben. Van zijn vinger onder haar kin legt hij zijn hand om haar nek en duwt haar weer richting de muur. Zijn gezicht brengt hij dichter naar die van haar toe en haar ogen sluiten zich. Hij zoent haar ruw en zij neemt hem zoals hij is. Ze kreunt en duwt haar heupen tegen die van hem. Van haar nek gaat hij met zijn hand naar haar knie en houdt deze langs zijn heup. Hij duwt zijn stijve tegen haar heupen aan waardoor hij getrakteerd wordt op een nog hardere kreun. Hun zoen eindigt abrupt wanneer ze stemmen buiten de zaal horen. Beiden buiten adem lacht hij naar haar. ‘Ik zie je graag nog een keer Roos.’ Roos pakt haar kladblokje met pen uit haar borstzakje en schrijft haar nummer en adres op. Ze geeft hem het blaadje en zegt: ‘Kan je morgenavond?’ Hij knikt langzaam. Een mooi verjaardagscadeau denkt hij. Hij vraagt: ‘8 uur?’ Ze knikt waarna hij haar een korte zoen op haar wang geeft en de zaal uitloopt. Roos met knikkende knietjes achterlatend.

Eenmaal thuis springt hij achter zijn PC waarna hij inlogt. Zijn vrienden zijn ook online en hij moet ze natuurlijk bijpraten. De vorige keer hadden zijn vrienden hem uitgenodigd voor een online challenge, maar hij moest bedanken. Omdat hij nog nooit een challenge gemist had, moest hij hen informeren over het project van zijn zussen. Ze moesten er erg om lachen maar waren ook benieuwd of het zou werken. Al zijn vrienden zijn net zulke nerds als hij. Studeren en gamen, dat is waar hun leven om draait, maar uitgaan? Dat doen ze niet. Meisjes? Die durven ze niet aan te spreken. Tot voor kort was hij dat ook.

Het moment waarop David inlogt krijgt hij een vragenvuur van zijn vrienden. Nadat David is geëindigd met de melding dat hij morgenavond een date heeft, zijn ze er allemaal stil van.

Shivam vroeg: ‘Shiitt, 1 week in cursus en je hebt al met een meid gezoend?’ Geef mij ook zo’n cursus! Meen ik man!’ David zegt droog dat hij het aan zijn zussen zal doorgeven. Lucas kijkt iets meer vooruit en die vraagt: ‘Wat ga doen morgen? Ga je ervoor? Ik dacht dat je Christel leuk vond?’ Hij legt uit dat ook al vindt hij Christel heel leuk, er een hele wereld voor hem open ligt. Dat hij het interessant vindt om er meer van te weten en hij nu de mogelijkheid heeft ervaring op te doen.

Zijn vriend Shivam fluit. Die vindt het allemaal wat fantastisch. Lucas is wat voorzichtiger en zegt: ‘Laat je niet leiden door je zussen he? Zij zijn anders dan dat wij zijn, onthoud dat.’ Lucas heeft gelijk. Zijn zussen zijn heel anders dan hij. Nu krijgt hij alleen een hernieuwde zelfverzekerdheid. Hoe Roos naar hem kijkt, hoe ze naar hem verlangt. Dit laat hem alleen maar naar meer verlangen, naar haar verlangen. Iets wat hij nog nooit eerder op deze manier gevoeld heeft.

Het is zondag tien voor acht. Vandaag was een leuke dag. Hij is nu 18 jaar en zijn ouders en zussen hebben hem leuke cadeautjes gegeven. Roos woont zo’n vijftien minuutjes bij hem vandaan op de fiets. Al fietsend denkt hij aan de laatste tips die zijn zussen hem hebben gegeven. Hij mocht vandaag niet met Roos appen, ook al had hij haar nummer gekregen. Laat haar op je wachten. Naar je verlangen. Niets zo erg, maar zó sexy dat een man onbereikbaar lijkt. Dat je naar hem verlangt zonder hem te kunnen contacten. Niet met haar appen zal enkel zijn vruchten afwerpen bij de date, zeiden ze. Ook hebben ze zijn gênante foto van vorige week gewist. De reden waarom hij meedeed met dit hele ‘maak van David een vrouwenverslinder’ gedoe. Ook al moet hij nu niets meer van zijn zussen, hij vindt het wel leuk om met Roos af te spreken. Zijn zussen hebben hem wel gezegd dat hij op voorhand duidelijkheid moet geven. Als hij geen relatie wil, moet hij dit tegen haar zeggen. Dan kan ze nog nee zeggen voordat er meer gebeurt dan alleen zoenen. Niemand zit te wachten op een gebroken hart of een vrouw die meer wil dan jij wil of kan geven. Hij is er nu bijna. Hij zet zijn fiets in het portiek en belt aan op nummer 8.

 

Roos doet de deur open en ze kijken elkaar aan. Ze lacht en laat hem binnen. Zijn winterjas hangt hij aan de kapstok waarna ze hem voorloopt naar de woonkamer. De keuken zit aan haar woonkamer vast en ze vraagt of hij een biertje wil. ‘Heb jij een wijntje of wat fris?’ ‘Ik pak een wijntje’ zegt ze. ‘Doe mij dan een biertje graag.’ Ze pakt bier uit de koelkast en pakt voor haarzelf de fles wijn. Ze neemt alles mee naar de tafel en gaat op de bank zitten. Hij blijft even staan en kijkt haar kamer rond. Die is klein, maar genoeg ruimte voor één of twee personen. Ze heeft in de hoek een kooi met een vogeltje staan. Ze kijkt naar haar vogeltje en zegt: ‘De erfenis van mijn oma. Hij heeft overal bij mijn ouders en tantes al gestaan, maar nergens was hij op zijn gemak. Bij mij kreeg hij zijn veren weer terug, dus heb hem maar gehouden.’ Verder ziet hij wat schilderijen hangen. Hij blijft voor de grootste staan en zegt: ‘Wow, heb jij deze geschilderd?’ Ze gaat naast hem staan en zegt met een brede glimlach: ‘Vind je hem mooi?’ ‘Hij is prachtig Roos.’ Ze kijkt hem met de mooiste blik in haar ogen aan en zegt: ‘Heb deze een paar jaar geleden geschilderd op vakantie in Kroatië. Die verschillende kleuren vond ik zo’n mooi gezicht. Die móest ik op het doek kwijt.’ Ze kijken samen naar haar schilderij waarna hij haar een kus op haar wang geeft. ‘Hij is prachtig, net als jij.’ Ze krijgt roze blosjes op haar wangen, waarna ze hem wegwuift en weer op de bank gaat zitten. Ze klopt op de plek naast haar en zegt: ‘Ga zitten.’ Hij neemt plaats naast haar en neemt een slokje van zijn bier. Zij neemt een aantal slokken van de wijn waarna hij meteen losbrandt. ‘Roos, voordat er iets gebeurt wil ik je wat zeggen. Ik ben niet op zoek naar een relatie. Ik vind je een hele leuke vrouw, maar ik kan je niets beloven. Ik wil hier eerlijk over zijn voordat je verwachtingen hebt die ik niet kan waarmaken.’ Ze denkt hier even over na en lacht dan. ‘Lief van je dat je dit aangeeft.’ David denkt na. Was dit het gesprek wat moest plaatsvinden, waar zijn zussen zo’n ophef over maakten? Aan de lichaamstaal van Roos te zien is er niets veranderd tussen hen. Ze kijkt hem nog steeds met een glimlach aan. Met ogen die dromerig kijken. Ze drinkt haar glas leeg en zet de televisie aan. ‘Vind je het leuk om een filmpje te kijken?’ Hij kijkt Roos aan alsof hij haar wil verslinden en zegt: ‘Ik weet iets veel leukers dan televisie kijken.’ Hij leunt naar haar toe en voordat hij het beseft ligt ze al half in zijn armen, innig met hem te zoenen. Hij voelt zichzelf hard worden en laat haar op zijn schoot zitten. Ze heeft een zachte joggingsbroek aan en hij weet zeker dat zij hem kan voelen. Hij legt zijn handen op haar billen en knijpt erin. Hij wrijft langzaam naar boven onder haar shirt. Als hij voelt dat ze geen bh aan heeft is hij degene die kreunt. Hij krijgt er een stiekem lachje voor terug. Hij vind het leuk dat ze zo met hem speelt. Ze trekt zijn shirt omhoog en al snel zit hij met alleen nog zijn donkere spijkerbroek aan op haar bank. Hij wil eigenlijk haar shirt ook omhoog trekken maar toch houdt onzekerheid hem nu tegen. Roos heeft dit alleen niet door en doet haar eigen shirt al uit. Hij heeft nu vol zicht op haar borsten met haar roze tepels. Hij zoent haar hevig met nog steeds zijn handen op haar rug. Langzaam kust hij haar nek naar haar sleutelbeen. Met zijn tong trekt hij een natte streep naar haar borst. Eerst omhult hij met zijn mond haar ene tepel, en als deze stijf is gaat hij naar de volgende tepel. Hij houdt de tepel warm door deze met zijn vingers te bewerken. Hij knijpt er zachtjes in waardoor ze stijf blijven. Iedere keer als hij knijpt kreunt Roos. Hij kust net onder haar borsten en gaat tergend langzaam richting haar buik. Dit doet hij om haar te pesten. Haar nat te maken. Haar te laten verlangen naar wat komen gaat.

Blijkbaar gaat het haar te langzaam, want ze gaat van zijn schoot af en trekt aan zijn riem om deze los te maken. Hij laat haar heel even begaan, net ver genoeg zodat zijn riem, knoop en rits los is. Dan neemt hij de controle en pakt haar van de grond en legt haar op haar rug op de bank. Ook hij trekt het knoopje van haar broek los en ook hier geen ondergoed. Hij vloekt om het besef dat ze geen ondergoed heeft gedragen zolang hij hier in huis is. Dit vindt hij verdomde sexy. Nu haar broek uit is, ligt ze naakt op de bank. Hij kijkt haar even aan en hoe langer het duurt hoe harder ze hijgt. Hij zoent haar heftig waarna ze haar benen om zijn heupen haakt. Zo probeert ze hem dichter naar haar toe te laten bewegen maar dit laat hij niet toe. Hij stopt de zoen en kijkt haar vals aan. ‘Nog niet…’ ze gromt van ongenoegen maar hij kust al snel van haar mond naar haar nek, over haar borsten door naar beneden.. Ze is netjes geschoren waar zijn tong nu een natte streep achterlaat.

Dit is de eerste keer dat hij een vagina in het echt ziet. Hij heeft veel bef en pijp video’s van zijn zussen moeten kijken. Ze accepteerden geen blunders van iemand die niet zou weten wat hij moet doen als hij een keer een kut tegenkwam. Deze lessen komen hem nu van pas.

Zijn tong gaat van haar venusheuvel door naar haar clit. Zodra hij daar is aanbelandt kreunt ze van genoegen. Hij houdt haar houding goed in de gaten. Wat vindt ze lekker, wat niet. Hij legt haar been opzij en gaat met zijn tong verder naar beneden. Hij stopt zijn tong in haar opening en merkt dat ze al nat is. Ze smaakt… zoetig maar ook zwaar. Een smaak en geur die hij nog niet eerder is tegengekomen in zijn leven. Hij likt haar van haar clit tot aan haar opening en weer terug. Na een aantal halen pakt ze zijn haren vast en zegt ze: ‘Rustig aan, anders kom ik al klaar.’ Hij doet het rustiger aan. Hij kijkt haar aan wanneer hij van haar opening doorgaat naar beneden. Eerst haar bilnaad, dan richting haar anus. Ze verkrampt meteen en is hier duidelijk niet op voorbereid. Hij gaat weer langzaam terug naar haar opening, vervolgens haar clit en wanneer ze weer naar zijn haar grijpt kust hij rustig weer zijn weg terug naar boven. Eenmaal bij haar mond, zoenen ze elkaar hevig. Zij stopt haar handen in zijn broek waardoor ze laat merken dat deze ook uit moet. Hij staat op van de bank en pakt haar in één beweging van de bank. Hij houdt haar in zijn armen en zegt: ‘Je slaapkamer.’ Ze zegt: ‘Eerste deur links in de gang.’ Hij loopt met haar in zijn armen naar haar slaapkamer en legt haar op haar bed. Hij doet zijn broek en onderbroek in één beweging uit waardoor hij naakt naast haar staat.

Zijn zussen hebben hem verteld dat al die pornopikken veel groter zijn dan de gemiddelde man. Die mannen zitten niet voor niets in de porno. Zijn zussen legden uit dat een Britse studie heeft aangetoond onder 15.000 penissen, dat de gemiddelde lengte van een stijve penis iets meer dan 13 centimeter is. Een slappe penis is gemiddeld iets meer dan 9 centimeter. Als je veel porno kijkt, krijg je als man al snel een minderwaardigheidscomplex. Net als dat iedere vrouw er anders uitziet, ziet ook iedere man er anders uit. Waar vrouwen onzeker zijn over hun vetrolletjes, borsten die niet helemaal naar voren wijzen of grote tepelhoven, geldt dit voor een man zijn geslachtdeel net zo. Volgens zijn zussen maakt dit de sekswereld juist zo leuk.

Roos kijkt verbaast naar zijn pik en likt over haar lippen. Ze gaat voor hem zitten en neemt zijn pik meteen in haar mond. De eerste keer pijpen voor David gaat hem iets te snel want zijn orgasme ligt al op de loer. En al die zelfverzekerdheid, al die uren porno kijken hebben hem niet voorbereid op deze misser. Hij roept al te snel: ‘Stoppen, ik ga al komen!’ Maar het was al te laat. Roos stopte niet met pijpen en hij was nog niet klaar met zijn zin of hij spoot haar mond al vol met zijn zaad. Hij gromt van zijn misser, maar tegelijkertijd is dit het lekkerste orgasme wat hij heeft gehad in zijn leven. Hij slaat zijn arm voor zijn ogen en biedt direct zijn excuses aan. Roos giechelt en zegt: ‘Ik doe het in ieder geval goed.’ Hij glimlacht en kijkt haar aan nadat hij zijn arm langzaam voor zijn ogen verwijdert. ‘Het was lekkerder dan ik aankon.’ Ze zegt nu iets meer serieus: ‘Ik neem aan dat je nog wel voor een tweede ronde kan gaan?’ Nu herpakt hij zichzelf weer en zegt haar: ‘En of ik voor een tweede ronde ga….’

David legt Roos zoals hij haar wil hebben op het bed. Weer gaat hij langzaam van haar mond naar haar borsten. Hij geeft zowel een tedere aanpak als een wat hardere aanpak. De afwisseling lijkt Roos goed te bevallen. Hij gaat verder naar beneden en komt weer aan bij haar clit. Net als toenet op de bank gaat hij los op haar gevoeligste plekje. Hij gaat rustig op en neer van haar clit naar haar opening. Nu gebruikt hij ook zijn vingers. Als hij met zijn tong bij haar clit is, duwt hij één of twee vingers bij haar naar binnen. Als zijn tong bij haar opening is, streelt hij met zijn duim tegen haar clitoris en draait rondjes. Haar handen grijpen zijn haar en ze duwt hem nog harder tegen zichzelf aan. Ze hijgt dat ook zij gaat klaarkomen en hij twijfelt niet. Hij zet er nog een tandje bij en vingert haar stevig waarna ze klaarkomt als hij twee vingers in haar heeft. Haar natte kut knijpt zijn vingers bijna fijn. Het lijkt hem een heerlijk gevoel als dit gebeurt wanneer hij zijn pik in haar heeft.

Roos ademt zwaar van haar orgasme maar als ze denkt dat hij haar rust geeft, heeft ze het mis. Een man die denkt dat zijn vrouw klaar is na één orgasme heeft het mis. Althans, dat hebben zijn zussen hem ingestampt. “Durf ooit in je leven maar één keer een vrouw te laten komen!” Hij werd er bang van.

David geeft Roos allemaal kleine kusjes en wrijft zijn lichaam tussen haar benen. Dan weer met zijn buik langs haar clit, dan met zijn been, dan even met zijn tong. Haar clit is duidelijk nog heel gevoelig, maar het teasen lijkt ze te waarderen. ‘Ik wil je in me’ zegt ze. Ze draait zich half naar haar nachtkastje en haalt hier een strip met condooms uit. Ze pakt er één uit en doet deze bij hem om. Hij is alweer hard, ondanks zijn blunder van tien minuten geleden.

Zij ligt nog op haar plek op bed en David hangt boven haar. Ze zoenen elkaar nadat het condoom is omgedaan en ze begeleidt hem langzaam naar haar opening. Hij stopt met zoenen want hij wil haar gezicht zien als hij bij haar naar binnen schuift. Hij kijkt naar hoe ze reageert wanneer hij zijn eikel zachtjes naar binnen schuift. Centimeter voor centimeter duwt hij zijn pik naar binnen maar soms moet hij even wachten om verder te duwen. Hij ziet aan haar reactie dat ze even de tijd nodig heeft om op te rekken. Hij zoent haar mond en knijpt in haar tepels om haar nog natter te maken en na een flinke kneep in haar tepel waarvan ze schrikt duwt hij zijn laatste centimeters naar binnen. Ze zoenen elkaar hevig en langzaam begint hij te bewegen. Omdat hij net al voortijdig is klaargekomen (loser dat hij is) kan hij het nu wat langer volhouden. Hij haalt zijn pik er bijna weer uit om hem weer terug te duwen helemaal in haar. De eerste paar keer merkt hij dat ze er wat moeite mee heeft, maar al snel is ze nat genoeg en begint ze te soppen van genot. Hij wordt iets ruwer om vervolgens van pose te wisselen. Nu is hij degene die met zijn rug op bed ligt en laat haar hem bereiden. Ze doet het als een pro want het voelt fantastisch. Hij pakt haar billen beet en trekt deze iets uit elkaar. Hij merkt nu al dat anaal hem ook trekt. Waarom weet hij niet, maar billen van vrouwen is iets wat hem aanspreekt. Hij gaat met zijn hand naar haar clit en wrijft rondjes om het gevoelige knopje. Roos ademt zwaar en gaat sneller en sneller op hem rijden. Ze gilt het na nog geen paar minuten uit en gilt: ‘Ik ga weer komen, niet stoppen!’ Hij denkt er geen minuut aan om te stoppen en nu voelt hij voor het eerst een vrouw op zijn pik klaarkomen. Wat een fantastisch gevoel. Ze knijpt hard waar het soms wel een beetje pijnlijk is voor hem met zijn grootte. Roos valt op hem van de ontlading en hij laat haar even uithijgen. Wanneer ze weer begint te bewegen zegt hij: ‘Ik hoop dat jij nog minimaal één ronde kunt, want ik wil graag in je klaarkomen.’ Ze kreunt bij het idee en zoent hem zodra hij klaar was met zijn zin. Hij neemt aan dat dit een ja is.

Hij is nu zo hard. Hij voelt dat hij zo weer kan klaarkomen. Hij zet haar in doggystyle positie en wrijft zijn nog in condoom gehulde pik langs haar bilnaad richting haar opening. Ja, de bilnaad trekt hem ook erg maar Roos is nog niet klaar om dit te doen. Roos is erg nat bij haar opening na twee orgasmes en deze keer is het voor hem niet moeilijk om in haar te schuiven. Zijn handen gaan van haar borsten die naar beneden hangen naar haar rug om meer steun te krijgen. Langzaam beweegt hij in en bijna uit haar om vervolgens weer harder terug naar binnen te stoten. Hij gaat niet meteen los maar laat Roos opnieuw aan zijn grootte wennen. Ze begint weer langzaam te kreunen en hij merkt dat het bij hem niet lang meer duurt. Hij trekt haar benen iets uit elkaar en wrijft met zijn duim over haar clit. Het is lastig om én naar binnen te stoten én haar te bevredigen met zijn vingers. Oefening baart kunst, maar hij doet zijn best. ‘Ik wil samen met je klaarkomen Roos, zeg me hoe ver je bent.’ Ze kreunt: ‘Ga door, bijnaaaa.’ Hij gaat door waarmee hij bezig is en dan hoort hij het mooiste geluid van de avond. Roos komt voor een derde keer klaar, maar het is een kreet die anders is dan de vorige twee keren. Hij laat alle beschaving achterwege. Na twee flinke beuken in haar komt ook hij weer tot een orgasme. Zowel Roos verkrampt om zijn pik van haar ontlading, als hij die zijn lading in het condoom spuit. Beiden vallen op het bed, Roos nog onder hem.

Ze hebben beiden even nodig om bij te komen. Nadat hij zich weer kan bewegen haalt hij zichzelf uit haar en vraagt waar de prullenbak is. Ze wijst naast de deur en hij loopt er snel naartoe om zijn condoom af te doen en deze weg te gooien. Hij ziet wat bloed aan de buitenkant zitten en kijkt naar Roos haar glimmende kutje. Nadat hij zijn condoom heeft weggegooid gaat hij naast haar liggen. ‘Ik ben bang dat ik wat te ruw met je ben geweest. Ik zag wat bloed op het condoom zitten.’ Ze moet een beetje lachen en zegt: ‘Je hebt ook een flinke jongen. Ik ben bang dat ik iets meer moest oprekken. Het geeft niet, ik heb geen last.’ Hij geeft haar een zoen op haar rug en laat zichzelf op haar kussen rusten. Ze kijken elkaar aan en lachen op een heerlijke beurt. Hij staat op en pakt zijn biertje en haar wijntje uit de woonkamer en geeft haar het wijnglas. Ze klinken op een heerlijke avond.

Als David de volgende ochtend naar huis rijdt op zijn fiets komt hij thuis aan. Niet alleen gisterenavond hebben hij en Roos seks gehad, maar ook in de nacht nog een keer en in de ochtend. Zelfs twee keer.. Zijn ouders zijn nu aan het werk, maar zijn zussen hebben deze laatste week ook nog vakantie. Hij houdt zijn hart vast. Hij probeert zo stil mogelijk naar zijn kamer te sluipen, maar hij is te langzaam. Zijn zussen onderscheppen hem op de gang boven en trekken hem de kamer van Kimberley op. Ze zijn helemaal enthousiast over zijn nachtelijke uitstapje dat ze door elkaar heen beginnen te praten. Hij hoort niet wat ze zeggen en probeert ‘m snel weer te peren. Helaas is Kimberley hem te snel af en houden ze zichzelf rustig. Marissa zegt als eerst: ‘Vertel, hoe was het?’ David kan zijn glimlach niet onderdrukken en zegt: ‘Het was leuk.’ Kimberley zegt quasi geschokt: ‘Het was leuk??? Vertel man!!’ ‘Laten we zeggen dat ik één misser had in de avond, maar er zijn nog vele voltreffers gevolgd. Daar kunnen jullie het mee doen dames.’ En ook al willen zijn zussen nog veel meer van hem weten, hij loopt rechtstreeks naar de deur van Kim’s kamer. Hij draait zich op het laatst om en vraagt: ‘Een vriend van mij heeft ook interesse in de opleiding. Mag ik jouw nummer geven Kim?’ Ze kijkt hem aan en zegt: ‘Laat me raden, Shivam zeker?’ Hij knikt en loopt vervolgens naar zijn kamer en doet de deur dicht. Hij hoort ze enthousiast gillen op Kims kamer en hij schudt zijn hoofd. Zijn zussen zijn een stelletje meiden bij elkaar. Maar ze houden van hem en hij van hun.

Die week hebben Roos en hij vaker afgesproken. Ze zijn geen setje, maar ze hebben het nu leuk met elkaar.

Eenmaal weer op school ziet iedereen dat David niet de oude is. Hij ziet er anders uit, heeft veel meer zelfvertrouwen en wat blijkt, vrouwen vinden dit blijkbaar heel aantrekkelijk. Zo ook Christel. Zou Christel bij hem passen met wat hij nu over zichzelf weet? Kan zij hem aan?

Ook Shivam is nu in opleiding maar hij heeft het er zwaar mee. Die eerste stap is lastig. Toevallig kwam Roos op hem afgelopen en ging dit bijna vanzelf, maar Shivam moet hier zelf aan de slag. Gaat hij het redden?

Kan Christel hem genoeg uitdaging bieden? We zullen het zien…..