Wendy, mijn beste vriendinnetje, heeft het moeilijk. Ze is uit elkaar met haar man en heeft even rust nodig. Ze heeft me uitgenodigd om er even tussenuit te gaan in de bossen. Ze kon een huisje gebruiken in het bos. Eenmaal daar aangekomen had ik verwacht heerlijk tot rust te komen, samen oude herinneringen op te halen en heerlijke boswandelingen te maken. Niets was minder waar… 

Eenmaal aangekomen bij het huisje stond er al een auto. Dit was de auto van Joey. Hij is de broer van Wendy, die ik in geen jaren heb gezien. Hij was altijd een vervelend ventje, een pestkop, een betweter. Het is nu geen ventje meer maar een man. Een prachtig mannetjes exemplaar die nog steeds het bloed onder mijn nagels vandaan haalt. Lees hier wat er gisteren gebeurde in Mijn aartsrivaal 

Joey nam me gisteren mee terug naar het huisje, waar we wat verfomfaaid aankwamen. Wendy keek maar even op en maakte een opmerking dat er een takje in mijn haar zat. Ik heb maar niet de moeite genomen om haar uit te leggen hoe dit kwam.. Ik heb welterusten gezegd waarna ik naar mijn kamer ben gegaan.  Ik heb een heerlijk warme douche genomen waar mijn gedachtes de avond nog eens overdachten. Eenmaal de douche uit en in de spiegel kijkend stond er een lach op mijn gezicht.

Ik heb mezelf toen voorgenomen om me niet meer af te laten leiden en me te ontfermen over Wendy. Ik ben hier natuurlijk voor haar! 

Ik sta tegen de balustrade aangeleund met een kop koffie in mijn handen. Het is een frisse ochtend maar het zonnetje schijnt heerlijk op de tuin die tegen het bos aan grenst. Joey is hout aan het hakken en heeft zijn shirt uit. Druppeltjes zweet glinsteren in het ochtend zonlicht. Hij pakt een groot blok hout, zet deze op een hakblok en slaat het houtblok met één soepele beweging door twee. Ik weet niet wat het is, maar het is prachtig om een man te zien houthakken. Ik sta gefascineerd naar hem te kijken met in gedachte wat hij gisteren met mij heeft gedaan. Hij pakt een flesje water en drinkt er uit. Ondertussen kijkt hij me aan en geeft me een knipoog. Ik krijg blosjes op mijn wangen, zowel van schaamte als van opwinding. Hou op Dominique! Je bent hier voor Wendy! 

Wendy komt ook naar buiten met een kop koffie en gaat in de stoel op de veranda achter mij zitten. Ze ziet er moe uit. Ik ga naast haar zitten waarna ik mijn hand op die van haar leg. Ik vraag: ‘Hoe gaat het met je?’ Ze kijkt me met waterige ogen aan en zegt: ‘Het gaat.’ Ik kijk haar met medelijden aan, ze heeft afleiding nodig. Dus ik vraag aan haar: ‘Vind je het leuk om zometeen een wandeling te maken? Dan neem ik mijn fototoestel mee en kunnen we vast wat mooie plaatjes schieten?’ Ze lacht zwakjes naar me maar ze schudt haar hoofd nee. Ze zegt: ‘Vroeger al vond ik het nooit leuk om in het bos te lopen. Hier op de veranda heb ik een prachtig uitzicht naar het bos, ik zit hier beschut en heb warme koffie – of wodka – dus ik zit hier prima. Anders ga jij lekker foto’s maken, dan wil ik ze straks graag zien.’ De lieverd. Ik geef een knijpje in haar hand en drink daarna mijn koffie op. Nog steeds horen we het hakkende geluid van Joey. Ik sta op, loop naar de keuken en zet mijn lege kop koffie weg. Ik trek mijn sweater aan, mijn schoenen en pak mijn fotocamera. Tijd voor een rondje bos met mijn camera! Ik ga op zoek naar die prachtige zwanen in het meer. Maar de weg er naartoe is ook leuk, prachtige kleuren zo in het najaar, ik spot een eekhoorntje en wat konijntjes. Heerlijk rustig: alleen mijn camera en ik. Ik kom aan bij het meer en zie familie Zwaan rustig rondzwemmen. Ik maak een paar foto’s – wel een stuk of 50 – en loop daarna weer terug naar het huisje. Eenmaal bij de tuin aangekomen zie ik Joey in het schuurtje bezig. Hij sjouwt wat apparaten en andere spullen, nog steeds met een ontbloot bovenlijf. Ik krijg kriebels in mijn buik, hitte verspreidt zich aangenaam in mijn aderen. Ik leun tegen een boom en maak stiekem foto’s van hem. Zijn spieren komen mooi tot zijn recht wanneer hij zware dingen aan het tillen is. Terwijl ik wat foto’s neem knakt een takje waar ik tegenaan leun af. “Krrrrkkk” Alsof ik een ninja ben vlucht ik snel achter de boom voordat Joey me ziet.

Ik adem zwaar van de schrik, zou hij het gehoord hebben?

Ik wacht even voordat ik achter de boom vandaan kom. Ik kijk links om de boom heen, geen Joey.. Ik kijk naar rechts en opeens zie ik een lachende Joey dichtbij me staan. ‘Hoi schoonheid’ zegt hij. Terwijl hij me met een grijns aankijkt pakt hij mijn camera en bladert door mijn foto’s. Ik wil mijn camera terugpakken, maar hij houdt hem hoog boven zijn hoofd vast, al kijkend naar mijn foto’s. ‘Geef terug!’ roep ik. Ik krijg een dejavu van vroeger hoe Joey me altijd aan het pesten was op deze manier. Echter hebben we dit nooit gedaan terwijl hij half naakt was. En een knappe man. En zo onwijs sexy…  

Hij zegt: ‘Ah, mooie foto’s gemaakt zie ik?’ Ik geef hem een vloek en zeg hem dat hij mijn camera moet geven. Hij grijnst en zegt: ‘Onder één voorwaarde krijg jij je camera terug inclusief de foto’s die je hebt gemaakt.’ Oh nee… Toch niet weer he? Ik kijk hem boos aan en zeg hem dat dit chantagegedoe me de neus uitkomt. ‘Hou de foto’s maar, het kan me niet schelen.’ Hij lacht nog steeds en zegt: ‘Oké’ en hij bekijkt de foto’s verder die ik gemaakt heb. Ik doe net of ik weg wil lopen maar geef dan een sprintje naar hem toe om mijn camera te pakken. Helaas heeft hij me door waardoor ik misgrijp. Verdomme. Ik zucht want ik wil mijn foto’s niet kwijt. ‘Welke voorwaarde?’ Hij kijkt me aan met zijn zelfvoldane grijns waardoor ik witheet word. Ik adem zwaar door mijn neus van woede en kijk hem boos aan. Hij zegt: ‘Ik wil met jou in de jacuzzi. Naakt.’ Ik kijk hem verbaasd aan. Er is geen jacuzzi in het huisje dus ik moet glimlachen. Ik zeg dus met de afwezigheid van de jacuzzi in gedachte ‘Oké’. Mijn lach wordt groter, denkende dat Joey ze ziet vliegen. Hij haalt sleutels uit zijn spijkerbroek en wappert ermee. Ik kijk naar de sleutels en zeg: ‘Mooie sleutels’. Hij grijnst en zegt: ‘Deze zijn van de buurman een 100 meter verderop. Ik moet zijn huisje onderhouden deze week en híj heeft een jacuzzi.’ Mijn lach op mijn gezicht vervaagt plots door deze opmerking. De buurman heeft een jacuzzi? Shit! ‘Vanavond om 11 uur zie ik je bij de voordeur.’ Hij geeft me mijn camera en loopt terug naar het huisje. Ik blijf als versteend staan aan de rand van het bos. Wat heb ik gedaan? Naakt in een jacuzzi. Ik heb niet eens onderhandeld, wat ben ik toch een stommeling! Met mijn camera in de hand loop ik het huisje binnen waar Wendy zit te bladeren in een tijdschrift. Voordat ik de foto’s aan Wendy laat zien moet ik eerst wat foto’s op mijn laptop zetten. Stel je voor dat ze de foto’s van Joey ziet. Ik ren snel naar boven en zet alles over naar mijn laptop. Eenmaal wanneer de SD kaart weer in mijn camera zit wis ik de laatste foto’s, die van Joey. 

Als ik weer beneden ben leg ik mijn camera op de tafel en vraag aan Wendy: ‘Zin in wat drinken?’ Ze zegt: ‘lekker, een warme chocomel graag.’ Ik verdwijn in de keuken, maak 2 warme chocomel en ga naast haar zitten. Ik pak mijn camera en plug deze in de televisie. Wendy pakt de afstandsbediening en samen kijken we naar de foto’s op mijn SD kaart. Er staan ook nog wat foto’s op van een verjaardag en van mijn familie. We bekijken ze allemaal en eindelijk zie ik een vrolijke Wendy. Ze vond het leuk om mijn ouders weer een keer te zien en mijn zusje. We kletsen gezellig over vroeger en over nu wanneer Joey de kamer in komt lopen. Hij zegt: ‘Ik ben even de planten water geven bij de buren.’ En hij kijkt me met een scheve grijns aan wanneer hij met zijn wenkbrauwen wiebelt. Wendy heeft het niet in de gaten en roept zonder op te kijken ‘Is goed!’ Hij kijkt mij nog even aan en loopt dan de voordeur uit.

Ik zucht, wetende wat ik vanavond moet gaan doen. Is het een optie om gewoon niet te gaan?

Wil ik dat eigenlijk wel; niet gaan? Mijn buikvlinders willen duidelijk wel gaan. De warmte in mijn kruis ook duidelijk wel… Ik zucht nog een keer; mijn lichaam en mijn verstand zijn het duidelijk niet met elkaar eens. Dan zegt Wendy opeens: ‘Hij had deze vakantie ook nodig weet je?’ Ik vraag: ‘Hmm?’ Ze kijkt me aan. ‘Zijn goede vriend Danny heeft een zwaar ongeluk gehad. Het is niet zeker of hij er weer bovenop komt.’ Ik schrik ervan. Helemaal niet bij stilgestaan waarom Joey hier is. Ik dacht ook voor zijn zusje, maar dat blijkt niet het geval. Ook hij moest er even tussen uit. Ik zal hem vanavond vragen hoe het met hem gaat. Vanavond.. al de hele tijd fladderen er vlinders in mijn buik. Ik weet dat hij me erin heeft geluisd, dat hij me in het nauw heeft gedreven, maar stiekem vind ik het ook wel leuk. Noem me verknipt, maar ik zit deze dagen vol tegenstrijdigheden.  

We eten gezamenlijk een makkelijke maaltijd en we kletsen vooral over vroeger. Die ene keer dat we het leven zuur maakte van buurman Theo, die keer dat we een wedstrijdje schaatsen deden en Wendy er niks van bakte. Het is een leuke avond met al die herinneringen. De klok kruipt langzaam naar 10 uur. Ik ga nog even naar boven, mezelf opfrissen. Weer terug beneden merk ik dat ik de hele tijd op de klok kijk. Joey zit me met een grijns aan te kijken in de wetenschap wat hij me heeft afgedwongen. Wendy heeft niets door, gelukkig.  

Eenmaal half 11 zegt Wendy ‘Ik ga slapen, welterusten.’ We roepen beiden welterusten terug wanneer ze naar haar kamer vertrekt. Ik word steeds meer gespannen, mijn hart gaat tekeer. De klok kruipt langzaam naar 11 uur terwijl we nog wat gestommel boven horen van Wendy. 

Joey, nog steeds erg tevreden met zichzelf, zegt: ‘Wanneer jij klaar bent, schoonheid.’ en hij geeft me een knipoog. Het is frustrerend om met zoveel spanning te zitten, maar ook wel weer opwindend. De klok slaat 11 uur, we horen boven niets meer dus ik sta op. Hij springt ook op en rammelt de sleutels die hij weer uit zijn zak heeft gehaald. We lopen samen naar de voordeur waar hij een zak uit de kast haalt. Ik haal mijn wenkbrauw omhoog waarna hij de inhoud laat zien. Handdoeken, ah, handig! 

We lopen achter elkaar het pad naar de buurman op waar hij de deur ontgrendelt.

Hij maakt een gebaar dat ik naar binnen kan gaan. Het is een prachtig huis met een mahoniehout interieur en mooie schilderijen. Het ziet er statig uit. Joey gaat me voor naar de serre waar de jacuzzi staat.
Pas nu fladderen de vlinders echt los in mijn buik. Ben benieuwd wat hij van plan is. Als ik naakt ga, gaat hij ook naakt. En het zal een feestje zijn voor mij om hem te zien uitkleden.

Hij legt de handdoeken op het plateau naast de jacuzzi en zegt: ‘Zo terug, blijf hier staan.’  Hij loopt richting de keuken denk ik, en is na 30 seconden weer terug. Helaas kon hij mij in de gaten houden, anders was ik al snel in de jacuzzi geplonsd. Hij zet de jacuzzi aan en vraagt aan me wat ik wil drinken. Hij had net een fles wijn gepakt uit de keuken dus ik zeg: ‘Wijn, lekker.’ Hij schenkt onze glazen vol en geeft mij één glas. Hij beweegt zijn volle glas richting mij en zegt: ‘Op een heerlijke avond.’ Ik moet onwillig lachen maar klink zijn glas. We drinken samen van onze wijn. Ik zie een wenkbrauw van hem omhoog gaan waarop ik mijn wenkbrauw ook omhoog laat gaan. Ik lach naar hem, daag hem uit. Hij wilde deze afspraak, hij zal er voor moeten werken. Hij wijst naar mijn kleren en zegt: ‘Uit.’ Opeens krijg ik het warm en word ik verlegen. Ik twijfel en zeg: ‘Als ik naakt ga, ga jij ook naakt.’ Hij lacht zijn zelfvoldane lach en zegt: ‘Natuurlijk!’ en hij lijkt helemaal niet aangedaan door de “naakt situatie” voor ons. Ik kijk hem boos aan, niet wetende of ik hem moet vertrouwen. En omdat ik zo stom geweest ben om hierin mee te zijn gegaan zonder dat ik alle informatie tot mijn beschikking had. Ik begin met uitkleden, langzaam zodat Joey wat te zien heeft. Hij leunt met zijn heupen tegen het plateau aan en bekijkt me gretig. Na een aantal knoopjes ziet hij dat ik mijn bikini aanheb. Hij lacht naar me en zegt: ‘Dat was niet de afspraak kleintje.’ Ik lach triomfantelijk naar hem en ontdoe me van al mijn kleren, behalve mijn bikini.

Ik stap de jacuzzi in, waarna ik hem intens aankijk. Ik friemel onder water mijn broekje uit en gooi deze naar zijn hoofd. Hij lacht hard en ontwijkt hem behendig. Het water is heerlijk warm. Ik doe mijn bikinitopje achter mijn rug los, doe hem uit en gooi deze naar zijn hoofd. Zo, Dominique naakt in de jacuzzi.

Triomfantelijk lach ik naar Joey die me met een grijns aankijkt. Ik zeg tegen hem: ‘Nu jij!’ terwijl ik lach en wiebel met mijn wenkbrauwen. Hij lacht hard en zegt onder het uitkleden: ‘Jij gemeen ding!’ Hij doet zijn shirt uit waardoor ik het warm krijg op alle gevoelige plekjes. Wat is het een mooie man. Hij trekt zijn broek uit en deze valt over zijn enkels. Hij stapt uit zijn broek waarna hij zijn sokken één voor één uittrekt. Hij staat nu in zijn boxershort voor me. We kijken elkaar aan, ik met een grijns op mijn gezicht. Hij lacht ook naar mij en stapt vervolgens de jacuzzi in met zijn boxershort. Dat is jammer, geen goed zicht op het gereedschap. Hij doet net als ik, friemelt wat en gooit zijn boxer bij mijn natte bikini. ‘Zo’ zegt hij, ‘naakt in de jacuzzi.’ Hij pakt onze wijnglazen waarna hij die van mij aan me geeft. We drinken rustig van onze wijn, niet wetende wat ik moet zeggen.

Mijn hart gaat tekeer, ik merk dat ik opgewonden word van Joey.

Hij kijkt me aan en zegt: ‘Het spijt me dat ik je hiertoe heb gedwongen. Ik móest je hier zien te krijgen en je camera leek me een goed chantagemiddel om dat te doen.’ Zijn lachje is schuldbewust wat hem weer erg sexy maakt. Ik kijk hem ernstig aan en zeg: ‘Ik hoorde van Wendy dat jij ook een vakantie nodig hebt.’ Hij stopt met lachen en kijkt in de verte. Hij zucht en zegt: ‘Klopt, ik had ook even ruimte nodig. Wist ik veel dat ik geen rust in mijn donder kon vinden omdat er een bepaalde dame aanwezig zou zijn in mijn huisje..’ Gelukkig komt zijn lach weer terug waardoor ook ik weer lach. Ik zeg: ‘Ben blij dat je wat afleiding kan vinden. Happy to help.’ Ik glimlach naar hem waardoor hij een gemene glimlach op zijn gezicht krijgt. Oh jee, ik zit in de problemen… Hij zegt: ‘Als je me écht wil helpen kleintje, wil ik graag nog een zoen.’ Mijn lach verdwijnt, de spanning laadt op. Ik zeg: ‘Ik zou niet weten hoe een zoen van mij jou kan helpen.’ Hij lacht weer gemeen en komt naast me zitten. ‘Oh, en óf dat helpt. Het helpt tegen stress, het verzet mijn gedachten en vooral vond ik de laatste keer erg voor herhaling vatbaar.’ Hij leunt naar me toe waardoor ik wel in zijn ogen moet kijken. We kijken elkaar aan, de spanning is om te snijden. Hij komt dichter naar me toe en zegt: ‘Kus me…’ Ik kijk naar zijn lippen en de verleiding is te groot. Ik overbrug de kleine afstand tussen ons in en kus Joey. Het is geen zachte, lieve kus maar een ruige wilde kus. Een kus vol behoefte en ontlading. Hij streelt mijn tong met zijn tong, onze handen in elkaars haren. Wij zijn twee tegenpolen waarvan ik de aantrekkingskracht voel. Zijn hand gaat van mijn haar naar mijn nek en rustig langs mijn rug naar beneden. Ondanks dat ik in een heerlijk warm bad zit heb ik overal kippenvel. Mijn naaktheid laat hem kreunen. Mijn hand gaat van zijn haren naar zijn borst waar ik mijn hand op zijn borst laat rusten. Ik voel zijn hartslag tegen mijn hand aan racen. Hij is net zo opgewonden als ik wat ik fijn vind om te weten.

Opeens pakt hij me bij mijn billen en zet me op zijn schoot.

Mijn borsten komen nu het water uit en hij kijkt er verwonderd naar. Hij zegt: ‘Ik wist wel dat je twee schoonheden had verstopt onder die slonzige shirts van je.’ Hij kust mijn nek, dan heel langzaam naar mijn borsten. Zijn likjes laten me op mijn lip bijten, mijn handen heb ik in zijn haar. Hij masseert eerst één borst met zijn mond en tong, daarna rustig de andere. Ik trek hem aan zijn haren waardoor ik hem nog een gepassioneerde zoen kan geven. Ik merk dat hij hard van me wordt, precies op mijn warme plekje. Ik moet hierom giechelen waardoor hij me stopt met zoenen. Hij zegt: ‘Is het zo raar dat ik hiervan ontzettend geil word?’ Ik lach naar hem en antwoord: ‘Nee hoor, je bent niet de enige die hier erg opgewonden van wordt.’ Met een grommetje laat hij weten dat hij die informatie waardeert. Zijn penis is vlak bij mijn opening waardoor ik als automatisch begin met bewegen langs zijn lengte. Ik draai mijn heupen zodat ik hem kan masseren en het heeft effect. Hij behandelt me ruiger, meer intensiteit zit in zijn zoenen en aanraking. Hij zet me weer in het bad en leunt over de rand van de jacuzzi. Hij zegt: ‘Ik ga je de mijne maken Dominique, leun met je buik op het plateau oké?’ Ik kijk naar het plateau maar weet niet precies wat hij van me wil. Ik hijg van de spanning, van opwinding. Ik leun naar voren over het plateau terwijl Joey een condoom omdoet. Zijn handen voel ik in mijn haren en hij trekt zachtjes aan mijn haren. Met zijn andere hand gaat hij langs mijn keel, mijn schouder en daarna mijn rug. Tergend langzaam streelt hij met zijn vingers mijn ruggengraat naar mijn billen. ‘Prachtig’ zegt hij. Zijn hand gaat over mijn billen waarna hij mijn benen wat wijder zet. Hij leunt over me heen en zegt: ‘Ben je er klaar voor?’ Ik hijg nog steeds, nog erger dan net. Ik zeg: ‘Ja, ik ben er klaar voor.’ ‘Wil je me in je voelen Dominique?’ Hij is nog steeds mijn billen aan het strelen en soms voel ik zijn penis vluchtig tegen mijn opening.

Het is frustrerend, ik ben heel kwetsbaar in deze positie, mijn vagina smachtend om zijn penis.

Maar hij wacht op mijn antwoord, verdomme. Ik hijg: ‘Ja!’ Hij lacht en zegt: ‘Zo ongeduldig.. het is het wachten waard schoonheid.’ Hij zet zijn penis tegen mijn ingang en doopt het puntje naar binnen. Hij zegt weer: ‘Prachtig.’ Iedere keer haalt hij zijn penis uit me en komt daarna weer een stukje verder terug dan de keer daarvoor. Het is verschrikkelijk opwindend, maar ik wil meer. De spanning alleen al zou me bijna tot een hoogtepunt kunnen brengen, maar ik heb Joey nodig. Ik grom om hem te laten weten dat ik hem nodig heb. Hij lacht hoor ik en dan plots schrik ik op van een tets op mijn billen. Daarna wrijft hij er zachtjes overheen en doet ditzelfde met mijn andere bil. Ik geef in beide gevallen een gilletje van schrik. Hij pakt met beide handen mijn schouders beet en zegt: ‘Ik wil me diep in je begraven Dominique.’ Na deze woorden ramt hij zijn pik in mijn vagina. Ik voel me gevuld en opgelucht tegelijk. Wat is hij dik, precies de juiste wrijving die ik nodig heb. Hij trekt zich terug, weer bijna uit me om weer diep terug in me te stoten. Daar houdt hij stil en vloekt. Zijn handen nog steeds om mijn schouders voor tegendruk begint hij harder te stoten. Ik kreun van opwinding, het gaat niet lang meer bij me duren. Eén hand van hem gaat nu naar mijn clit zodat hij me penetreert én clitoraal bevredigt. De intensiteit is me bijna teveel. Ik gil het inmiddels uit, richting mijn hoogtepunt toe. Ik zeg op het ritme van zijn stoten: ‘Ik_ga_zo_komen_’ Hij hijgt ook en zegt: ‘Nog éven volhouden.’ Ik concentreer me op wat hij met me doet en ik kan me niet langer inhouden. Ik barst in duizend stukjes uit elkaar van de heerlijke climax die hij me geeft. Doordat mijn vagina om zijn penis pulseert komt hij ook met schokken klaar. Zijn bovenlichaam ploft op mijn rug en samen hijgen we van ons hoogtepunt. Hij geeft me zachte kusjes op mijn schouder en fluistert in mijn oor: ‘Beste ervaring van mijn leven.’ Ik moet lachen om zijn opmerking, de slijmbal. Maar ik voel me wel gevleid, want het was inderdaad een supergeile en leuke ervaring. Langzaam trekt hij zich terug uit mij en haalt het condoom van zijn penis af. Hij legt er een knoop in en gooit het naast zijn broek op de grond. Hij pakt me bij mijn billen en zet me met mijn benen aan 1 kant op zijn schoot. Mijn benen drijven aan zijn linkerkant waarna ik mijn arm om zijn nek sla. Zijn handen strelen mijn lichaam van boven naar beneden waardoor ik overal kippenvel krijg. ‘Zie je wel hoe je me helpt. Je mag me vaker helpen.’ Ik lach om zijn speelse toon en pets hem op zijn arm. We kletsen nog wat om uiteindelijk nog een heerlijke befbeurt op de rand van de jacuzzi te krijgen. Uiteraard doe ik hem een wederdienst en geef hem de beste pijpbeurt die hij heeft gehad.

Nadat we voldaan zijn trekken we onze kleding aan – zonder ondergoed – en lopen stil terug naar zijn huisje. Nadat we elkaar in de gang gedag zoenen gaan we ieder afzonderlijk naar onze kamer. Eenmaal in bed lach ik in mezelf. De rust die ik zocht heb ik niet gevonden, maar ik heb wel iets anders gevonden. Joey…