Mijn vriendin Anna gaat trouwen. We hebben een aantal weken geleden haar vrijgezelle feestje gevierd ( Hitte in de club ). Al de vriendinnen zijn bruidsmeisjes, dus Cloë, Mandy en ik staan de bruid bij zodat zij de rest van haar leven één speciaal persoon het leven zuur kan maken.

Anna ziet er prachtig uit in haar witte jurk. Cloë is nog steeds samen met Paul, de uitsmijter. Mandy heeft sinds kort een vriend, wat maakt dat ik de enige nog vrijgezelle vriendin ben. Het is vreselijk om als vrijgezel naar een bruiloft te gaan. Niemand om mee te dansen, behalve als je vriendinnen je meetrekken. Je zit alleen aan een tafel, terwijl je vriendinnen allemaal naast hun partner zitten. Je voelt je dan toch eenzaam, ook al heb ik de beste vriendinnen ter wereld.

Het was een prachtige dag, het eten was heerlijk en langzaam stromen de mensen binnen die ook uitgenodigd zijn voor het avondfeest. Wij zitten met de vriendinnen gezellig aan een tafel te kletsen, terwijl Anna en haar bruidegom de gasten een hand geven. Meteen al zie ik een heel leuke man binnen komen. Hij ziet er wat schattig uit, hij doet me denken aan Shawn Mendes, maar dan 10 jaar ouder. Een wilde haardos, maar toch ziet het er goed uit, schattige wat scheve lach en prachtige ogen. We kijken elkaar kort aan voordat hij de bruid en bruidegom een hand geeft. Het lijkt alsof hij met een vrouw binnenkomt, dat zou jammer zijn. Het komende half uur kijken we elkaar vaker kort aan, zoals je dit ook wel eens hebt op bijvoorbeeld een treinstation. Steeds maar weer kruisen jullie blikvelden elkaar tot het gênant wordt. Nu ook, maar de laatste keer dat we elkaar aankeken gaf hij me een verblindende glimlach. Ik val bijna in katzwijm zo warm krijg ik het ervan.

Ik lach terug waardoor ik de blosjes op mijn wangen voel opkomen.

Tijd voor de openingsdans. Anna en haar bruidegom doen een leuke openingsdans waarna andere stellen bijspringen om te gaan dansen. Anna lijkt oprecht gelukkig, ik ben super blij voor haar. Ik loop nog met een lach op mijn gezicht terug naar mijn tafeltje. Alleen, want de andere dames zijn de dansvloer op voor een quickstep met hun vriend. Door het lachen let ik niet goed op waar ik loop en er botst zo iemand tegen mij op. Of ik tegen hem? Ik weet het niet. Ik val bijna om en hij vangt me op en zet me weer recht. Het is de John Doe waar ik iedere keer oogcontact mee heb. Mijn wangen kleuren weer rood en ik zeg: ‘Sorry, ik lette niet goed op.’ Hij kijkt me aan en hij zegt met een lach: ‘Nee, ik moet mijn excuses aanbieden. Ik had je niet gezien en botste zo tegen je aan.’ Nadat ik mijn jurk heb bekeken, kijk ik hem verlegen aan en zeg: ‘Ik ben oké, bedankt voor het opvangen. Alleen ben bang dat rode wijn en mijn jurk niet goed samen gaan.’ Hij lacht zijn tanden bloot en ik staar naar hem. Wat een prachtige man met zijn haardos en een wat scheve lach. Ik vind hem schattig en sexy tegelijk. Hij zegt: ‘Rode wijn gaat vaak niet goed met kleding. Kom mee, ik zal je helpen.’ Hij legt zijn hand op mijn onderrug en begeleidt me naar de toiletten. We gaan een invalidetoilet binnen waar hij wat papier pakt.

Hij doet water op het papier en hurkt voor me neer.

Hij pakt mijn jurk aan de onderkant vast en begint met lange halen mijn jurk schoon te deppen.

Zoals altijd heb ik onder mijn jurk een jarretel met kousen aan. Terwijl hij mijn jurk aan het deppen is gaat hij met zijn vingers langs het bandje van mijn jarretel. Ik hoor hem inademen waarna hij naar me op kijkt. Hij lacht verlegen en gaat rustig door met deppen. Ik zie dat hij zwaarder gaat ademen tot hij op een gegeven moment zegt: ‘Je bent een mooie vrouw weet je dat? En nu ik weet wat voor ondergoed je aan hebt is het niet makkelijk voor me om hier rustig te blijven knielen voor je. Ik heb hele andere gedachtes om me goed te kunnen concentreren op het schoonmaken van je jurk.’ Ik lach verlegen en vraag aan hem: ‘Wat voor gedachtes?’ In afwachting van zijn antwoord merk ook ik dat ik zwaarder begin adem te halen. Ik krijg het warm door zijn uitstraling, van mijn eigen nieuwsgierigheid. Hij gaat voor me staan en gooit ondertussen het papieren doekje in de prullenbak. Hij komt dicht tegen me aan staan, streelt met zijn vingers een pluk haar uit mijn gezicht. De pluk doet hij langzaam achter mijn oor en streelt met zijn vinger tegen mijn wang. Hij kijkt me indringend aan waarna hij zegt: ‘Gedachtes die ik niet mag hebben.. Gedachtes dat als je die zou weten, je heel hard het toilet uit zou rennen.’ Probeert hij me bang te maken met hitsige gedachtes die hij heeft?

Het enige wat dit met mij doet is me aantrekken, niet afstoten.

Hij zal nieuwsgierigheid in mijn ogen zien, ik adem nog steeds zwaar. Zijn borst komt tegen die van mij aan wanneer we zwaar ademend vlak bij elkaar staan. Ik kijk hem aan en zeg: ‘Ik hou van spannende gedachtes, ik hoor graag waar je nu aan denkt.’ Hij lacht een arrogante lach, maar nog steeds ziet hij er stoer en schattig tegelijkertijd uit. Ik kan het niet helpen, maar ben geïntrigeerd en lamgeslagen door deze man. Het jeukt op plaatsen waar ik nu graag gekieteld wil worden. Mijn slipje is nat doordat hij alleen maar zo naar me kijkt. De gedachte dat hij een schunnige gedachte over mij heeft, brandt het vuur in mijn lendenen alleen maar harder. Zijn vinger streelt nu mijn oor zachtjes waarna hij doorgaat naar mijn nek. Ik slik en hij lacht om mijn reactie op zijn aanraken. Hij kijkt me afwisselend in mijn ogen aan, dan naar waar zijn vinger zich bevindt. Zijn vinger gaat langzaam langs mijn sleutelbeen en daarna naar het kuiltje in mijn hals. Dan gaat zijn vinger langzaam naar beneden, richting mijn borsten. Hij stopt nét boven de spleet tussen mijn borsten en kijkt me verhit aan. ‘Ik denk aan je slipje, waarvan ik hoop dat hij nu nat is. Ik denk aan mijn penis diep in je, ik denk aan je borsten die ik zie bewegen als ik diep in je stoot.’

Hij kijkt me nu aan, zijn ogen zwart van de opwinding.

Ik slik om zijn gedetailleerde beschrijving waardoor hij een verlegen lach krijgt. Hij zegt: ‘Waarom ren je de deur niet uit?’ Inmiddels bijna hijgend kijk ik hem in zijn ogen. Hij komt langzaam dichter bij met zijn mond, zijn adem streelt over mijn huid. Zijn ogen gaan van mijn borsten naar mijn hals, daarna kijkt hij me aan. Ik zeg: ‘Misschien wil ik je penis wel diep in me voelen, dat je diep in me stoot.’ Zijn mond gaat richting mijn hals wanneer hij gromt. Hij moet zich inhouden is mijn vermoeden om me niet direct te verslinden. Zijn lippen raken mijn hals heel zachtjes, hij streelt me naar de bovenkant van mijn borsten. Kleine korte likjes volgen wanneer hij zijn tong tussen mijn borsten laat glijden. Mijn jurk houdt daar op en weer gromt hij. Hij komt precies voor mijn gezicht en zegt: ‘Ik ga niet liegen, ik ben hier met iemand anders. Als ik dit had geweten…’ Ik zie spijt in zijn ogen. ‘Wil je nog steeds dat ik je de beste climax geef die je ooit hebt gehad?’ Ik lach in mezelf.

Schattig is niet het juiste woord voor deze man. Arrogant en sexy is een betere omschrijving.

We ademen nog steeds zwaar, mijn slipje is doorweekt en ik wilde dat hij zijn gezicht in mijn boezem drukte en me tegen de deur vast zou zetten. Dus ik zeg tegen hem met een lach: ‘Graag!’ Hij kijkt me met opluchting aan en zoent me zodra ik “graag” heb gezegd. Onze zoen is meteen vurig, nat en onhandig. Maar zo geil, speeksel overal. Zijn lip pak ik beet met mijn tanden zodra ik de kans heb. Hij gromt weer en drukt me tegen de deur van de toilet aan. Hij draait hem achter mijn rug op slot en pint me vast tegen de deur met zijn lichaam. Hij is slank maar gespierd. Ik voel zijn harde penis tegen mijn buik drukken. Ik adem nog zwaar en erg onder de indruk van onze zoen. Hij zoent me in mijn nek, geeft kleine beetjes en gaat langzaam naar beneden richting mijn borsten. Ik leg één hand op zijn schouder en één hand in zijn haar. Eén hand van hem pakt mijn borst en knijpt er flink in, wat mij een kreetje ontlokt. Hij schuift snel mijn jurkje en bh opzij waardoor mijn borst ontbloot wordt. Hij kreunt zachtjes en neemt mijn borst in zijn mond. Mijn tepel wordt meteen hard van zijn vochtige mond en als beloning zet hij zijn tanden erin. Wat een heerlijke sensatie! Hij is ruig met me, maar het is heerlijk. Zijn penis drukt hij steviger tegen mijn buik aan waarna hij mijn borst los laat. Hij laat mijn borst los maar laat mijn jurkje en bh onder mijn borsten zitten. Hij zoent me weer op mijn mond wanneer hij stevig met zijn hand in mijn zojuist nat gelikte borst knijpt. Na onze zoen zegt hij: ‘Ik ga zometeen in je slipje voelen hoe nat je bent.’ Ik hijg nu zwaar en ik ben bang dat mijn stem niet kan vertrouwen dus ik zeg niks, ik kreun alleen. Hij gaat nu al likkend en bijtend naar mijn andere borst welke hij dezelfde behandeling geeft. Mijn tepels zijn hard waardoor zijn tanden een heerlijke sensatie geven en ik wel móet kreunen. Ik duw mijn heupen naar voren waardoor zijn penis bijna tegen mijn vagina drukt. Ook hij kreunt. Zijn handen gaan nu van mijn enkels langzaam naar boven. Hij streelt mijn kuiten, de achterkant van mijn knieën waarna hij naar de binnenkant van mijn bovenbenen gaat.

Mijn jurk stroopt hij langzaam omhoog. Nu gaat hij langs de bovenkant van mijn kousen en hij volgt rustig mijn jarretels richting mijn string. Hij kijkt me aan en zegt: ‘Ben je nat voor me?’ Ik hijg en kijk hem aan. Ik zeg: ‘En of ik nat ben, ga door.’ Hij lacht zijn schattige lach naar me en steekt zijn tong uit. Terwijl hij me aankijkt voel ik zijn tong tegen de bovenkant van mijn string komen. Hij pakt mijn string en stroopt hem naar beneden. Ik vermoed dat mijn string om mijn hakken heen ligt maar ik kan niet goed nadenken. Zijn ogen kijken me indringend aan, zijn tong gaat nu tergend langzaam naar beneden, richting mijn clitoris. Ik zie een lach in zijn ogen waarna hij zowel mijn clit als vagina in één haal likt. Jezus, wat een spanning en sensatie! Hij beft me met lange halen en soms draait hij rondjes om mijn clitoris. Mijn handen pakken zijn lokken vast en trekt zijn hoofd iets naar achteren. Terwijl hij me aankijkt blijft hij me likken, gewillig en vastbesloten om me nóg natter te krijgen. En nat word ik.

Hij gromt tegen mijn vlees aan, ik hijg zwaar en kreun omdat een climax niet ver meer ligt. Hij stopt met likken en komt snel omhoog. Hij zoent me waardoor ik mezelf proef op zijn tong. Hij behandelt mijn mond net zoals hij mijn clit net heeft behandeld. Mijn handen maken de riem van zijn broek los waarna ik de knoop losmaak. Zijn broek schuif ik naar beneden en streel mijn hand over zijn harde penis. Zijn handen zijn op mijn borsten en kneden ze stevig. De spanning en opwinding is te voelen. We zijn beiden heet en wild van verlangen. Ik ga door mijn knieën en duw zijn boxershort naar beneden. Zijn penis staat omhoog precies voor mijn gezicht. Ik kijk hem met een lach aan en steek mijn tong uit precies op dezelfde manier zoals hij net bij mij deed.

Ik lik de druppel van zijn eikel en doe mijn tong weer in mijn mond.

Hij smaakt zoutig en mannelijk. Weer steek ik mijn tong uit en ga langzaam van zijn eikel naar beneden richting zijn ballen. Mijn platte tong maakt zijn penis lekker nat en nu ik bij zijn ballen ben aangekomen zuig ik ze zachtjes één voor één naar binnen. Hij steunt met zijn armen tegen de dichte deur en kijkt op mij naar beneden. Hij geniet duidelijk. Nadat ik zijn ballen een tongmassage heb gegeven pak ik ze met mijn handen zachtjes beet. Mijn tong gaat weer omhoog naar het puntje van zijn pik en dan zuig ik hem in één haal helemaal naar binnen. Terwijl mijn lippen om de stam van zijn penis zitten lik ik met mijn tong over zijn lengte. Hij kreunt wat ik als compliment beschouw. Ik ga langzaam op en neer over zijn gehele lengte en masseer zijn ballen nog steeds. Soms pak ik een klein deel nét achter zijn ballen mee, het stukje gevoelige vlees richting zijn anus. Zijn penis is nu net zo nat als mijn vagina. Ik zuig hem hard en ga wat sneller op en neer over zijn lengte. Met één hand laat hij me stoppen en hij hijgt nu. Hij zegt: ‘Rustig aan, anders kom ik al in die heerlijke mond van je zonder dat ik in je kutje ben geweest.’ Ik ga weer rustig omhoog; hij met zijn naakte penis voor me, ik in mijn naakte vagina en borsten voor hem. Hij pakt zijn broek en haalt er een condoom uit. Hij doet deze met een snelle beweging om. Hij pakt me bij mijn billen en duwt me omhoog tegen de deur aan. Ondanks zijn slanke postuur kan hij mijn 58 kilo makkelijk omhoog getild krijgen. Hij pint me tegen de deur aan en met één hand zet hij zijn penis tegen mijn opening. Hij zegt: ‘Ik ga je hard nemen. Ik hoop dat je er klaar voor bent.’

Ik zoen hem stevig om hem te laten weten dat hij alles mag doen met me wat hij wilt.

Hij stopt met me te zoenen en kijkt me met zwarte ogen aan. Hij ramt in één keer bij me naar binnen. Hij is dik en ik voel hem met iedere zenuw in mijn lichaam. We kreunen allebei als hij diep in me zit waar hij even blijft zitten. Hij zegt: ‘Je bent prachtig zo en je voelt zo heerlijk.’ Hij kijkt nu naar mijn borsten wanneer hij in en uit me beweegt. Mijn borsten deinen met de schokken mee, we hijgen beiden. Weer drukt hij zijn penis diep in mij en blijft even hangen. Heerlijk, zo’n rustmoment voor de grote finale.

Precies op dit moment wordt er op de deur geklopt.

Schatje, ben je daar?’ Met 1 vinger voor zijn mond zegt hij dat we stil moeten zijn. Hij beukt nog een keer in me. ‘Schatje?’ De hakken horen we weglopen en dat is voor hem het teken om in me los te rammen. Keer op keer beukt hij tegen me aan, mij en zichzelf dichter bij een hoogtepunt brengend. We hijgen zwaar en ik zeg hem: ‘Ik ga bijna komen.’ Na nog één stoot zegt hij: ‘Kom voor me klaar.’ Hij ramt nog twee keer in me en ik kom hevig klaar. Ik geef een klein gilletje en pak zijn haren stevig beet. De manier waarop mijn vagina om zijn pik pulseert laat ook hem in mij klaarkomen. Hij gromt wanneer ik zijn penis in mijn vagina voel leegpompen. Hij stoot nog een paar keer en gromt iedere keer wanneer hij diep in me zit. Hij leunt met zijn hoofd op mijn schouder, met zijn voorhoofd tegen de deur. Ik sla mijn benen om zijn heupen zodat hij me niet hoeft te dragen. Met één hand nog onder mijn billen komen we even bij. Hij sabbelt zachtjes in mijn nek, ik sabbel zachtjes in zijn nek. Pak zijn oorlelletje zachtjes beet met mijn tanden waarop hij weer een grommetje laat horen. Zijn penis krimpt waardoor hij me weer zachtjes op mijn benen zet. Ik moet even wennen want ben uitgeput door mijn climax. Ik hou hem nog even vast voordat ik loslaat. Hij doet het condoom af, gooit deze in de prullenbak en nog steeds is zijn penis indrukwekkend groot voor iemand die zojuist is klaargekomen. Hij lacht nu verlegen waarop ik hetzelfde doe. Om het spreekwoord “In the heat of the moment” eer aan te doen. We kleden ons weer netjes en ik loop naar de spiegel om mezelf te inspecteren. Ik zie eruit alsof ik net geneukt ben, wat me een blos op mijn wangen oplevert. Ik doe mijn haar weer netjes en het bandje van mijn jurk ook. Hij komt achter me staan en zoent me zachtjes in mijn nek. Hij kijkt me aan in de spiegel en geeft me een knipoog. Ik lach naar hem waarna hij zegt: ‘Als ik hier alleen was geweest had ik je hier de hele avond gehouden. Ik moet helaas terug.’ Ik geef hem een lach en ik zeg: ‘Tot zo in de grote zaal vreemdeling.’

Hij is de deur uit als ik mezelf nog één keer in de spiegel bekijk. Het kan ermee door.
Ik ga terug naar de zaal van het feest en begeef me weer onder de mensen. Nog steeds een beetje high van de climax ga ik op mijn stoel zitten. De ober komt langs waar ik een water bestel en kijk de zaal rond. Anna staat met Cloë, Paul en nog een meisje te kletsen. Ze zwaaien naar me, ik zwaai terug. Ze komen mijn kant oplopen, ik ga netjes staan om Anna een knuffel te geven. Anna stelt het meisje aan me voor, ze heet Kim. Ik zeg: ‘Hoi Kim, aangenaam!’ Ze zegt met een mooie lach: ‘Hoi Dominique, leuk kennis te maken. Ken je mijn vriend al?’ Ken ik die stem niet ergens van?

Ze trekt achter Paul een man vandaan. Ik schrik, het is de man waar ik zojuist een heet moment mee in de invalidetoilet heb beleefd. Ik lach wat ongemakkelijk maar stel mezelf netjes aan hem voor, alsof we zojuist niet hebben geneukt in het toilet. Ik zeg wat verlegen: ‘Hoi, ik ben Dominique.’ Hij lacht zijn charmante lach naar me en zegt: ‘Hoi, mijn naam is Brian, aangenaam.’ Ik lach vriendelijk. Kim kletst er vrolijk op los zonder dat ze in de gaten heeft dat het voor ons beiden wat ongemakkelijk is. Nu herken ik haar stem. Zij was net buiten de deur van de invalidetoilet. Zijn eigen vriendin klopte op de deur terwijl hij een andere meid aan het neuken was. Ik weet niet of ik onder de indruk moet zijn, verwonderd of boos. Ik denk dat ik onder de indruk ben…

Anna kijkt me aan terwijl Kim een verhaal vertelt over hoe zij en Brian elkaar hebben ontmoet.

Anna ziet aan mij dat er iets niet klopt. We kennen elkaar al zo lang.

Ik schaam me tegenover Anna – niet eens tegenover Kim – en ze kijkt me verschrikt aan. Het kwartje is gevallen. Slet dat ik ben. Anna neemt Kim snel maar onopvallend mee naar een ander stel en komt daarna bij me terug. Cloë en Mandy komen erbij staan, want ze zien dat Anna iets te vertellen heeft. Anna kijkt me boos aan en zegt: ‘Zeg me dat het niet waar is!’ Zowel Mandy als Cloë kijken me aan met een vragende wenkbrauw. Zij hebben geen flauw idee waar Anna het over heeft. Maar Anna is niet op haar achterhoofd gevallen… helaas.

Ik lach en zeg tegen Anna alsof er niets aan de hand is: ‘Niets, hoezo?’ Maar zelfs ik vind dat het er niet geloofwaardig uit kwam.. Anna houdt zich in en zegt: ‘Je hebt seks met hem gehad jij slet dat je bent.’ Stiekem moet ze lachen waardoor ook ik begin te giechelen. Mandy en Cloë kijken elkaar aan en giechelen met ons mee. Ze gaan allemaal om me heen zitten om het verhaal te horen.

Ik kijk de meiden aan en zeg: ‘Hij had wijn op mijn jurk gemorst en hielp me mee in de invalidetoilet om de vlek eruit te halen. Van het één kwam het ander…’ en ik kijk schuldbewust naar beneden. ‘Slettebak’ gilt Anna bijna. Ik schrik op en kijk haar aan, nog steeds met een halve glimlach op mijn gezicht. Ik zie haar gezicht ook in een lach staan. Ze zegt: ‘Kim is mijn collega! Het is een aardige meid en jij hebt het nét met haar vent gedaan?’ Ik kijk mijn vriendinnen aan en zeg: ‘Sorry?’ Allemaal schieten we in de lach. Ik pak 4 glazen champagne bij de ober van zijn dienblad af en geef deze één voor één aan mijn vriendinnen. Ik zeg: ‘Proost, op een fantastische avond!’ We klinken onze glazen en roepen met zijn allen ‘PROOST!’