Mijn vriendin Mia is al een tijdje getrouwd met een hele leuke kerel genaamd Leo. Ik kan altijd met hem lachen, hij is charmant, super lief voor mijn vriendin en voel me er altijd thuis. Nooit heb ik het gevoel dat ik een derde wiel aan de wagen ben, de ‘vrijgezelle vriendin’ waar ze niets meer mee willen ondernemen, nee. Ik voel me altijd welkom daar.

We hebben een gezellig avondje met zijn 3-tjes gepland. Eerst gezellig eten in de stad en daarna naar de kroeg. Ook al ben ik vrijgezel, het is alweer even geleden dat ik naar de kroeg ben geweest. Heb het druk gehad met werken, mijn huis moet ook schoon, ik doe nog wat hardlopen in mijn vrije tijd en lees een boek op de bank. Dit uitje komt dus als geroepen!

Mia en Leo lopen hand in hand voor me het steegje in waar het tapasrestaurant zit. Ik kijk ze een beetje verliefd aan, want wat zijn ze leuk samen. Ze kijken om en zien me zo kijken. Ze giechelen om hun affectie naar elkaar en slaan beiden een arm aan weerszijde om me heen. We moeten lachen met zijn drietjes om deze gezellige knuffelwandeling naar de ingang. Het tapasrestaurant zit in een wijnkelder, dus direct bij de ingang gaan we met een steile trap naar beneden. Leo als eerste waarna hij de dames onderaan de trap kan opvangen. Wat een gentlemen! We worden naar ons tafeltje gebracht, het ziet er hier prachtig uit. Het zijn allemaal kleine kelders met overal een paar tafeltjes. Dan kom je weer in een volgend klein keldertje met weer een paar tafels. Zo heb je niet het idee dat het er druk is, en het geeft een leuke ambiance. Op de achtergrond staat zacht wat Spaanse muziek op en we nemen nu plaats aan onze tafel. Even later worden onze drankjes gebracht en we klinken op een leuke avond.

Het eten is heerlijk, de wijn smaakt goed en we hebben het gezellig.

Er is geen stil moment gevallen omdat we elkaar al even niet gesproken hadden, toen we besefte dat het al 22:30 uur is. We betalen de rekening en lopen weer de trap op naar de kroeg. Ik heb een jurkje aan met mijn kousen en jarretels. Ik voel me er sexy door en vind panty’s absoluut niet fijn zitten. Een kruis wat halverwege je knieën gaat hangen, die je buik laat flubberen omdat hij eigenlijk altijd een tikkeltje te strak zit. Die je dan vervolgens veel te hoog ophijst zodat je beide problemen kan tackelen… Nee, een panty is niets voor mij. Alleen nu sta ik dus met mijn korte jurkje en kousen voor Leo om de trap op te lopen. Ik voel me wat opgelaten en trek mijn jasje strak om me heen in de hoop dat mijn jurkje tegen mijn billen aan gedrukt wordt. Eenmaal boven lopen we met zijn drietjes richting de kroeg. We hebben al een glaasje of 2 wijn te veel op dus we zijn erg jolig. Mia en Leo zitten op een gegeven moment gezellig te giechelen over iets wanneer we de kroeg zien waar we willen zijn.

Eenmaal binnen gaan we meteen naar de bar voor nog wat wijn om vervolgens de dansvloer op te kunnen. Mia en ik staan lekker te dansen, Leo staat liever nog even aan de zijkant rond te kijken. Ik zeg tegen Mia: ‘Moeten we er nog meer wijn ingooien om hem op de dansvloer te krijgen?’ en ik wiebel op dat moment met mijn wenkbrauwen. Ze moet hier erg om lachen en ze zegt: ‘Hij komt wel los, geef het maar even de tijd.’ Ze geeft me een knipoog wanneer we met zijn tweeën lachend verder dansen. Mia heeft het ondertussen over een blog die ze wekelijks leest op een website. Er komt iedere week een sexy verhaal op, de ene keer wat romantischer de andere keer wat ruwer. Ze vindt het heerlijk om deze aan Leo te laten lezen zodat ze samen op die manier wat voorpret hebben. Ze gaat me later deze site doorsturen, want het klinkt erg leuk! Ze zegt ook dat Leo dol is op lingerie en ze haar kast alleen maar met mooie setjes mag vullen. Ik vind lingerie ook mooi, maar hou het vaak bij hetzelfde.

Zwarte kanten string, zwarte kanten bh en mijn jarretels zijn ook zwart.

Beetje saai misschien, maar ik vind het me erg mooi staan. Ik vertel nu dat ik naar een massagestudio ben geweest en dat toen ik gemasseerd werd me erg opgewonden voelde. Ze vroeg me of ik door een vrouw of man gemasseerd werd en ik heb haar eerlijk opgebiecht dat dit door een vrouw was. Ik sla mijn handen voor mijn ogen door deze bekentenis aan mijn vriendin, maar ze moet hard lachen en pakt mijn handen van mijn gezicht weg. Ze zegt: ‘Je hoeft je daar toch niet voor te schamen! Ik heb ook wel eens sexy gedachtes bij een vrouw hoor. Leo vindt het alleen maar leuk om het erover te hebben, om mij zo een beetje te plagen.’ Ik vraag aan Mia: ‘Hebben jullie ooit wel eens een trio gehad?’ Ze schudt van nee en zegt: ‘Nog nooit gedaan, maar zeg nooit nooit.’ waarna ze me een knipoog geeft. We lachen grinnikend naar elkaar en Leo ziet dit. Hij trekt een wenkbrauw omhoog waardoor we nog harder gaan grinniken. We zijn een beetje aangeschoten, heel duidelijk! We lopen rustig terug naar de bar, gelukkig nog wel in een rechte lijn en bestellen een watertje. Leo zegt: ‘Tijd voor hydratatie dames?’ Hij lacht ons een beetje uit, want wij kunnen niet zo goed tegen de wijn als hij dit kan. We stompen hem beiden ieder op een arm en hij doet nét alsof hij wordt aangevallen. Hij neemt een whisky en we kletsen nog even gezellig bij de bar met zijn drieën tot Leo een bekende tegenkomt. Hij gaat in gesprek met haar en we kijken de onbekende dame wat geïnteresseerd aan. Ik vraag aan Mia: ‘Ken je haar?’ Mia schudt nee en zegt tegen me: ‘Mooie vrouw, vindt haar nu al een trut.’ Mia lacht naar me. Het is een onderling grapje; Iedere mooie vrouw is een trut. Iedere vrouw die een prachtig jurkje of outfit aan heeft is een trut. Eigenlijk is het een compliment verpakt in sarcasme en we moeten er altijd om lachen met zijn tweetjes. We houden de dame in kwestie goed in de gaten terwijl we nog een wijntje bestellen aan de bar. Eenmaal de wijn op, vindt Mia het tijd worden om de vrouw duidelijk te maken dat het haar man is. Ze pakt mijn hand vast wanneer we samen naar Leo lopen.

Ze legt mijn hand op één schouder van Leo en zelf legt ze haar hand op de andere schouder, zodat we aan weerszijde van Leo staan.

Ze zegt iets liefs in zijn oor en ondertussen geeft ze mij een knipoog. Leo kijkt ons één voor één aan en hij ziet onze bedoelingen in onze sluwe ogen. Mia vraagt aan hem of hij mee komt en hij geeft haar een kus. Hij zegt dag tegen de vrouw waarna we met zijn drietjes aan de zijkant van de dansvloer gaan staan. Mia en ik pakken elkaars hand vast en dansen erop los waar Leo met wat mannelijke pasjes meedanst. Hij heeft nog steeds de whisky in zijn hand wanneer Mia mij tussen haar en hem in duwt en we nu mijn drieën tegen elkaar aan dansen. Ze danst sexy tegen mij aan met haar mond vlak bij de mijne. Mijn rug tegen de borst van Leo, mijn billen tegen zijn kruis. Omdat we wat aangeschoten zijn, is de grens van gewone vrienden nu wat vervaagd. Het gesprek over vrouwen en een trio, mijn gevoel over vrouwen; het komt nu allemaal bij elkaar als één grote fantasie. Mijn hand houdt nog steeds de hand van Mia vast, de andere hand gaat over de heupen van Leo, want hij gaat door zijn knieën en brengt ons allemaal wat lager. Als we weer omhoog gaan moet ik mijn billen naar achteren duwen om evenwicht te kunnen bewaren. Leo maakt hier grof gebruik van door zijn hand op mijn heup te leggen. Zijn andere hand gaat naar Mia en hij trekt haar naar voren om een kus te geven. Ze geven een lieve kus naast mijn oor maar alles is nu zo erotisch en sexy.

Het moment is voorbij wanneer er een ander nummer wordt gedraaid en we gaan naar de bar voor nog een watertje met zijn allen. Na een toiletbezoek en ons watertje zijn we het erover eens dat het tijd is om naar huis te gaan. We lopen in een gezellige dronk naar huis toe. Mia en Leo arm in arm grinnikend wanneer Leo iets over mijn ondergoed zegt. Ik hoor maar half wat hij zegt dus ik kom naast hem lopen en zeg: ‘Wat is er over mijn ondergoed?’ Hij zegt met rode wangen: ‘Nou, toen je voor me liep die trap op.., ik zei tegen Mia dat je mooi ondergoed aan hebt.’ Ik lach naar hem wanneer hij ook een arm om mij heen slaat. Ik vraag: ‘En wat vind jij mooi ondergoed dan?’ Hij zegt lachend: ‘Oh ik vind heel veel mooi, maar jarretels zijn toch wel heel sexy hoor!’ Ik krijg een wat rode kleur omdat ik besef dat hij heeft gezien wat voor ondergoed ik draag. Mia zegt aan de andere kant van Leo: ‘En dan met die hakken eronder, potjandorie Dominique. Normaal doe ik dat alleen maar aan in de slaapkamer!’ We giechelen hard met zijn drieën, we lijken wel pubers. Omdat ik wat alcohol op heb blijf ik op het onderwerp en vraag aan ze: ‘En wat doe je dan in de slaapkamer met je jarretels en hakken?’ Leo zegt dan: ‘Nou, willen we het straks niet even showen Mia?’ Ik zeg lachend: ‘Oh, krijg ik een show?’ En Mia reageert enthousiast en gilt: ‘Jaaaaaaa!’ We lachen hard wanneer we zijn aangekomen bij de voordeur van Leo en Mia. Na 15 minuten lopen is de ergste dronk eraf maar ik voel me nog steeds warm van binnen, een beetje zweverig.

Met de seksuele spanning die er heerst voel ik me heel goed vanavond en heb zeker nog geen zin om te slapen.

Leo vraagt of we nog een drankje willen en ik zeg: ‘Doe nog maar een watertje.’ ‘Verstandige keus’ zegt Leo waarna hij voor zichzelf nog een whisky inschenkt. ‘Ik ben niet zo verstandig’ en hij geeft me lachend een knipoog. We klinken onze glazen waarna Mia van de badkamer komt en ook wat whisky inschenkt.
We drinken ons drinken op waarna Mia zegt: ‘Mag ik nog mijn meest sexy setje aantrekken of wil je naar bed Do?’ Ik sta op met zekere nieuwsgierigheid en zeg tegen haar: ‘Graag!’ Leo ruimt de glazen op en komt dan bij de deur staan. Hij kijkt me aan en wiebelt met zijn wenkbrauwen. Hij zegt: ‘2 dames in jarretels, wat ben ik een bofkont!’ Ik moet om zijn speelsheid lachen en zeg met een knipoog: ‘Dat ben je zeker Meneer Smit.’ Hij kriebelt aan zijn broek en zegt: ‘Zeg dat maar niet te vaak, daar krijg ik een reactie van.’ Terwijl hij dit zegt wordt de seksuele spanning voelbaar. Hij krijgt een reactie in zijn broek van 2 dames in jarretels, of van mijn woorden, het is mij om het even.

Mia komt op dat moment van de trap lopen met prachtige louboutins aan, zwarte doorschijnende kousen met een streepje aan de achterkant van boven naar beneden en haar korset met jarretels. Ik moet slikken want ik heb Mia nog nooit zo sexy gezien. Zowel Leo als ik staan haar te bewonderen wanneer ze vraagt: ‘Vinden jullie het mooi?’ Terwijl Leo knikt zeg ik: ‘Je ziet er prachtig uit Mia! Die schoenen! Wow en wat een mooi setje!’ Ze bloost om mijn complimenten waarna ze een pirouette draait. Leon pakt haar al fluitend vast en pakt een bandje van haar jarretel. Hij trekt er iets aan en laat hem terugveren op haar huid wat een petsend geluid maakt. Het geluid gonst door de kamer die vol staat van de erotische spanning. Mia giechelt door het geluid waarna ze naar me toe loopt en mijn jurkje iets omhoog doet. Nu zijn mijn jarretels ook zichtbaar en Mia doet hetzelfde bij mij als wat Leo net bij haar deed. Ook dit geluid gonst weer door de kamer waardoor in onze aangeschoten toestand het er allemaal alleen maar sexyer op maakt.

Ik zie Leo zwaar ademen met duidelijk een opgewonden bobbel in zijn broek.

Ik vraag aan Mia: ‘Je zou toch een showtje weggeven? Ik ben heel benieuwd’ waarbij ik haar een knipoog geef. Ze doet haar hand voor haar mond met een giechel als ze me lang aankijkt. Ik denk erover om haar te zoenen, maar dan zegt ze: ‘Oké!’
Ze pakt mijn hand vast en trekt me mee naar boven. Ze opent hun slaapkamerdeur en zet mij op het bed. Mijn jurkje kruipt nu omhoog zodat de bovenkant van mijn kousen te zien zijn met het kanten randje. Leo neemt plaats in een stoel in de hoek van de kamer.

Mia is nog goed aangeschoten van die laatste whisky en begint voor me op haar plek te bewegen. Haar bewegingen zijn sensueel, langzaam. Ze buigt haar hoofd naar de zijkant zodat haar bruine haar als golven meebewegen.
Haar hand gaat langzaam van haar andere hand naar haar arm, dan haar borst om daarna langzaam over haar buik naar haar kruis. Ze betast zichzelf heel sensueel en dipt haar vinger in haar slipje. Ik ben geïntrigeerd en kijk haar vol bewondering aan, precies volgend wat die vinger doet. Ik kijk haar daarna in haar ogen en ze lacht omdat ze beseft dat ze me opgewonden maakt. Ze komt dichter bij en steekt haar vinger die net in haar slipje is geweest naar me uit en streelt mijn lippen. Ze duwt mijn lippen open en laat het puntje over mijn tong gaan. Ze staat nu over mijn benen heen aan weerszijden met haar benen en zet zichzelf in een zitbeweging op mijn schoot, maar ze laat zichzelf nét niet op mijn schoot zakken.

Ze pakt mijn handen en streelt zichzelf ermee om haar nek, haar schouders, haar borsten.

Ik slik als ik voel dat haar tepels hard zijn. Ze leidt één hand verder naar haar slipje waar ze mijn hand in haar slipje stopt. Ze staat gehurkt en wijdbeens voor me, dus ik voel hoe makkelijk toegankelijk ze nu is. Ze is warm en gladgeschoren en ze is nat. Ik glij met een vinger naar binnen waardoor ze kreunt. Met mijn duim glij ik zachtjes over haar clitoris. Ze bukt naar me toe en zoent me, meteen komen onze tongen elkaar tegemoet. Het is een geile zoen, maar toch zacht. Ik stop nog een vinger bij haar naar binnen en ze kreunt weer. Nu hoor ik dat Leo in zijn stoel ook kreunt en zijn pik heeft vastgepakt.

Mia pakt me bij mijn handen en laat me weer staan. Ze pakt mijn jurkje bij de onderkant vast en vraagt stilzwijgend mijn toestemming om hem uit te mogen doen. Ik knik ja en met één vloeiende beweging is mijn jurkje uit en gooit ze hem naar Leo. Die ruikt er even aan terwijl hij zijn pik langzaam streelt. Hij legt mijn jurkje opzij en Mia zoent me weer. Nu gaat ze met haar handen over mijn nek naar mijn schouders en daarna mijn borsten. Ik laat mijn hoofd naar achteren hangen terwijl zij mijn borsten betast. Ze is dan weer zacht, dan weer hard wanneer ze in mijn tepels knijpt. Ze reikt achter me en doet mijn bh los welke ze ook naar Leo gooit. Mijn borsten zijn nu ontbloot en ze lacht. Zachtjes bijt ze in mijn borsten wat me een kreun ontlokt. Dit voelt heerlijk. Bij haar trek ik haar slipje uit waardoor zij van beneden ontbloot is.

Ik buig naar voren en geef een likje over haar clitoris.

Ze geeft een klein gilletje wat me aanzet door er nog een keer overheen te likken en daarna hem in mijn mond te zuigen. Ze duwt mijn hoofd zachtjes dichter naar haar toe en ik blijf haar beffen. Ik hoor Leo kreunen, Mia kreunt en het voelt heerlijk.

Ze pakt mijn haren wat ruw vast en zegt: ‘Ga op bed liggen met je rug op het matras en doe je slipje uit.’ Ze kijkt om en maakt met haar vinger het gebaar dat Leo moet komen. Ze zegt tegen hem: ‘Ik wil geneukt worden. Dominique, ik deel hem vanavond graag met je.’ Ik lig inmiddels halverwege op het matras en Mia blijft aan de rand van het bed staan. Ze buigt over het matras zodat ze mij kan verwennen. Ik laat mijn hoofd op het matras vallen terwijl zij mijn clitoris likt en naar binnen zuigt. Ik zie hoe Leo haar rug streelt en vervolgens haar billen. Hij is helemaal naakt en laat zijn pik tussen haar bilnaad glijden. Terwijl hij zijn pik voor haar ingang zet kijkt hij mij aan. Hij ziet dat zijn vrouw mij aan het beffen is, ik zie dat hij zijn vrouw op het punt staat te penetreren. Het is een geil gezicht, ik durf te wedden dat hij dat ook van ons vindt. Als hij zijn pik in haar steekt kreunt Mia, wat mij weer een rilling op mijn warme plekje veroorzaakt. Ik hijg luid en zeg tegen Mia terwijl ik haar haren vastpak: ‘Ik ga zo klaarkomen als je zo doorgaat.’ Ze kreunt nog een keer maar stopt niet.

Ze blijft me verwennen met alleen haar tong.

Leo is haar inmiddels harder aan het neuken waardoor haar tong en de schokken die hij veroorzaakt me over het randje helpen. Ik ontplof ik duizenden stukjes en gil het uit van mijn orgasme. Leo kreunt nu hard door mij te zien klaarkomen maar stopt met het penetreren van Mia. Mia trekt aan mijn benen waardoor ik aan de rand van het bed kom te liggen. Leo komt nu voor me staan en vraagt: ‘Vind je het oké?’ Ik zeg: ‘Ja, maar ik zal nog heel gevoelig zijn.’ Hij lacht sluw en zegt: ‘Precies goed.’ Leo pakt een condoom en doet deze om. Hij zet zijn eikel voor mijn ingang en duwt zijn pik in één keer bij me naar binnen. Hij pakt de hand van Mia vast en ze zet zichzelf met zijn hulp op mijn gezicht. Super geil hoe we dit nu zo doen. Ik steek mijn tong uit en lik haar hele onderkant van haar bilspleet via haar vagina naar haar clit en weer terug. Ze kreunt en gaat wat dieper op mijn gezicht zitten. Ik zie Leo zowel naar mij als zijn vrouw kijken en hij beukt steeds harder in mij. Mijn vuur laait weer op en ik begin te kreunen terwijl Mia op me zit. Door de kreunen van mij dring ik nog dieper tot haar door dan alleen met mijn tong en daardoor gaat zij ook harder kreunen. Leo ziet het tafereel voor zijn neus afspelen en zegt tegen ons: ‘Ik ga zo klaarkomen.’ Hij stopt met bewegen en haalt zichzelf uit mij. Hij haalt zijn condoom eraf en legt zijn pik in zijn rechterhand.

Met zijn linkerhand wrijft hij over mijn clit waardoor mijn hitte weer net zo snel terugkomt.

Ik kreun weer, Mia kreunt al zittend op mijn gezicht en Leo kreunt al kijkend naar het tafereel voor hem. Ik voel de eerste warme spermastraal op mijn buik belanden wat mij direct weer een climax geeft. Ik gil het weer uit recht in de natheid van Mia. Mia gilt het uit van haar orgasme waardoor er een vloed vocht mijn mond in loopt. Ik voel de laatste spermastraal op mijn buik terecht komen en Mia valt naast me neer op het bed. Leo staat met een grijns en zware ademhaling naar ons te kijken en valt precies tussen ons tweeën in met een zucht. Met zijn drieën kijken we naar het plafond en beginnen te lachen. We kijken elkaar aan en lachen nog harder. Wat een heerlijke avond was dit. Het was gezellig, lekker gegeten, een heerlijk avondje uit en fantastische seks! Leo leunt over Mia naar het nachtkastje en haalt er wat doekjes uit. Hij veegt mijn buik schoon en gooit het vieze doekje ergens in een hoek. Hij gaat weer liggen tussen ons in en zegt: ‘Vinden jullie het oké als we gaan slapen? Ik ben best wel moe eigenlijk.’ We beamen wat hij net heeft gezegd en ik zeg: ‘Welterusten Leo en Mia.’ Ik krijg nog een soort van welterusten van Mia maar we liggen binnen de kortste keren te slapen hoe we zijn neergeploft op het bed.

De ochtend is wat beladen want we worden wakker van Mia die naar de toilet moet. Leo lacht sluw naar me met in gedachte wat we gisteren hebben gedaan. Ik lach ook naar hem, met een beetje rode wangen als ik eraan terugdenk. Hij zegt: ‘Maak je niet druk, het was gezellig en lekker. Daar gaat het om.’ En hij geeft me een knipoog. Ik zeg: ‘Dat vond ik ook. Ben alleen bang dat onze speelse gezelligheid die we altijd hadden nu weg is.’ Hij staat op uit bed, nog steeds poedelnaakt en zegt: ‘Dat maken we er zelf van. Voor mij is er niks veranderd, hoop voor jou ook niet.’ Hij loopt Mia achterna naar de badkamer waar ik de douche aan hoor gaan. Mia komt met gepoetste tanden weer naar buiten en zegt: ‘Jij kan!’ Ik lach naar haar en zeg: ‘Ik wacht wel tot Leo klaar is.’ Ze moet ook lachen en roept: ‘Koffie! Jij ook?’ Ik zeg: ‘Graag!’ Nadat ik mijn kleren heb aangetrokken nestelen we ons heerlijk op de bank met onze koffie. Gelukkig voelt het nog net zo als voorheen. Ze zegt: ‘Het was leuk hè, gisteren?’ Ik knik en mijn wangen voel ik rood aanlopen. Ze moet hard lachen en zeg: ‘Stel je niet zo aan bangerik! Het was leuk, daar gaat het toch om?’ Ik zeg: ‘Proost!’ en we klinken lachend met onze koffiemokken.

Leo komt vers gedoucht naar beneden en pakt ook een mok koffie. Hij nestelt zich in de stoel en we vragen tegelijkertijd aan hem: ‘Wie was die vrouw met wie je zo lang aan het kletsen was?’ Hij lacht en kijkt ons één voor één aan. Hij zegt: ‘Oeh, jaloers?’ Mia snuift en zegt: ‘Ben gewoon benieuwd.’

Leo zegt: ‘Het was een oude collega van me. Ze is nu een jaar weg denk ik en ze vertelde me over haar nieuwe werkgever en wat haar nu bezighoudt in het leven. Ze is aardig, maar daar is ook alles mee gezegd. Hij leunt naar Mia en geeft haar een lief kusje op de mond. Hij zegt nog na: ‘Geen reden om jaloers te zijn lekker ding.’ Hij geeft mij nog een knipoog. Ik ben blij ons contact gewoon weer is zoals altijd. Leuk, gezellig en misschien ooit nog een keertje net zo stout als gisteren….

 

Oh, en die website waar Mia het over had? www.sugarjane.nl  😉  Meld je nu aan onderaan deze pagina om iedere week bericht te krijgen wanneer ik weer een nieuw verhaal post. Tot volgende week!