Fileflirten is een kunst. Wat betekent fileflirten eigenlijk? Nou, ik heb een eigen betekenis gevormd met behulp van Wiki: Een vorm van communicatie tussen mensen waarin gespeeld wordt met sensualiteit en/of seksuele interesse wordt getoond in de file. Doe jij dit wel eens? Ik eigenlijk nooit..

Je kent dat wel; de muziek staat aan, een leuk nummer op de radio staat op en je staat stil… Zover je kan kijken staat het vol met auto’s die niet of amper bewegen, je kan geen kant op. Wie staan er eigenlijk om me heen?

Ik zie rechts naast me een witte Renault Twingo met een jonge meid van begin 20 die met Armin van Buuren mee aan het zingen is. Onze rijen wisselen elkaar meter voor meter af, dan weer mogen zij een klein stukje rijden, dan weer onze rij. Achter de jonge meid staat een Tesla Model X, prachtige auto maar helaas een grijze duif achter het stuur. Ik kijk dan liever naar de jonge meid

Aan mijn linkerkant zie ik een zilveren Audi A7 met een leuke vent achter het stuur. Bruin haar, mannelijke trekken, stoppelbaardje en een verveelde uitdrukking op zijn gezicht. Terwijl ik hem aan het bestuderen ben kijkt hij mijn kant op. We hebben even oogcontact, mijn wangen worden rood en omdat ik schrik van dit plotselinge voyeurisme van beiden, kijk ik weer voor me. Wat een bangerik ben ik toch! Na een paar seconden durf ik toch weer te kijken, en we kijken elkaar in de ogen. Hij heeft nu een lach op zijn gezicht staan, hij ziet er erg knap uit. Ik lach terug. How, ik mag een halve meter rijden. We zijn genoodzaakt ons oogcontact te verbreken. Het lijkt wel een eeuwigheid te duren voordat hij weer naast me komt staan. Ik kijk hem weer aan, ik zie dat hij zijn raampje aan de passagierskant naar beneden heeft gedaan. Ik rij in een cabrio dus ik zal hem horen als hij wat zou willen zeggen. Nu mag ik weer een stukje rijden, dus ik wacht tot hij weer naast me komt staan. Wat een spanning! Nog geen minuut later staat we weer naast elkaar en ik lach naar hem. Hij lacht ook naar mij en geeft me een knipoog. Mijn wangen kleuren rood waardoor ik me wat schaam voor mijn reactie en ik kijk snel weer voor me. Wel blijf ik lachen, want eigenlijk is de situatie best grappig. Ik hoor hem zeggen: ‘Mevrouw Mazda, is alles goed met je?’ Ik kijk hem weer aan en zeg: ‘Alles is goed met mij meneer Audi, alles goed met jou?’ We giechelen naar elkaar en hij zegt hierop: ‘Nou, ik zie een dame die het wel erg warm lijkt te hebben als ik haar wangen mag geloven. Ik twijfel of ik te hulp moet schieten?’ Ik moet lachen waarna ik zeg: ‘Lastig Audi, is deze dame in kwestie in ademnood?’ Hij lacht naar me en kijkt me goed aan. Hij zegt: ‘Haar ademhaling lijkt wat versneld.’ Hij geeft me een knipoog en ik lach naar hem. Ik zeg tegen hem: ‘Wellicht kan ze wel wat drinken gebruiken?’ Hij zegt hierop: ‘Goed idee, alleen zou ze met een vreemde man meegaan?’ Ik lach nog steeds en zeg: ‘Meegaan met haar redder in nood? Vast wel!’ Hij krijgt nu een knipoog van mij. Hij lacht charmant en zegt: ‘Mevrouw Mazda, bent u er voor in om gered te worden?’ Ik moet heel hard lachen waar ik even van moet bijkomen. Hij is inmiddels wat naar voren gereden, dus pas na een minuutje komen we weer naast elkaar. Ik zeg: ‘Graag meneer Audi, heb je een waterkoeler in die prachtige bolide geïnstalleerd?’ Nu is het aan hem om hard te lachen waarna hij zegt: ‘Helaas was dat geen optie, maar zometeen komen we bij een benzinestation. Ik trakteer je graag op een gekoeld watertje.’ Ik zeg lachend tegen hem: ‘Dat zal een heerlijke onderbreking zijn van deze langzame file. Wat aardig Audi!’ Hij lacht naar me en zegt: ‘Wie het er eerst is!’ Nu moeten we beiden hard lachen waarna ik zeg: ‘Dit kleine monster is licht met een grote motor, als de weg vrij zou zijn zou je het nog moeilijk krijgen.’

Ik geef hem een knipoog en plots gaan we weer wat rijden met zijn allen.

De ene rij gaat iets sneller dan de andere, dus ik zie hem van laan wisselen voor mij. Nu rijden we achter elkaar waarna ik naar de rechterbaan rijd. Ik laat een gaatje over voor hem en hij komt weer voor me rijden.

We rijden nu samen heel langzaam op de rechterbaan, bijna bij de afrit voor het tankstation. Nu bedenk ik: “Wat ben ik aan het doen?” Hij is grappig en charmant. Vind ik dat hij me op een drankje mag trakteren? Ja eigenlijk wel! Dus ik moet niet zo miepen, gewoon een drankje. Ik rij achter hem aan op de parkeerplaats en parkeer naast hem. Hij stapt uit en komt naar me toegelopen. Hij steekt zijn hand uit waarop ik mijn hand ook uitsteek. Hij pakt hem vast zoals de Italianen dit doen en kust mijn hand. Hij zegt: ‘Mijn naam is Gijs, aangenaam.’ Ik lach mijn mooiste lach naar hem en ik zeg: ‘Dominique, aangenaam!’ Ik stap uit terwijl ik mijn jurk gladstrijk. Ben ik blij dat ik een mooie cocktailjurk aan heb vandaag. Hij kijkt me van onder tot boven aan met pretoogjes en hij zegt: ‘Een watertje of toch liever wat anders?’ Ik denk na en zeg: ‘Ja, inderdaad een watertje is wel lekker.’ Hij doet zijn passagiersportier open en zegt: ‘Ga lekker zitten in de schaduw, ik kom zo terug.’ Ik ga op de passagiersstoel zitten en bewonder zijn interieur. Mooie ergonomische stoelen in het zwart leder met een lichte stiksel. Het dashboard heeft een mooi geïntegreerd navigatiesysteem, het ziet er prachtig uit. Ik zie schakelpaddels bij zijn stuur, een mooi zwart met leder interieur, ook zijn dashboard. Het is een dure uitvoering maar het ziet er mannelijk uit. Gijs komt terug en gaat in zijn bestuurdersstoel zitten. Hij draait de dop er voor me af en zegt: ‘Een lekker koel watertje voor een dame in nood.’ En hij lacht zijn tanden bloot. Ik lach ook naar hem en zeg: ‘Dank je wel Gijs, een fijne verkoeling tijdens die hitte in de file.’ We nemen beiden een slokje van ons drinken waarna hij zegt: ‘Een leuke auto heb je. Gaat jouw dak automatisch of moet je die handmatig naar beneden doen?’ Ik antwoord: ‘Mijn dak gaat automatisch. Met 1 druk op de knop is mijn dak binnen 12 seconden uit- en ingeklapt. Maar genoeg over mijn auto, wat een prachtige auto heb jij!’ We kijken rond in zijn auto en hij zegt: ‘Ik heb hem nog niet zo lang, vind je hem mooi ja?’ Ik zeg: ‘Erg mooi, je lederen stoelen, de schakelpaddels, je entertainmentsysteem. Heb je ook 360 graden camera’s?’ Hij zet zijn auto aan en drukt een knopje in. Zijn navigatiesysteem verandert naar het uitzicht van boven de auto. Ik roep: ‘Wow, wat gaaf!’ Hij lacht en zegt: ‘Kom eens achterin zitten.’ Hij loopt naar mijn kant van de auto toe en doet de achterdeur open. Hij pakt mijn hand en helpt me op de achterbank te zitten.

Zijn hand is warm en mijn hand tintelt van zijn aanraking.

Ik zie een trotse man naar de andere kant van de auto lopen waarna hij de deur aan de andere kant open doet. Hij gaat naast me zitten, pakt een afstandsbediening uit de zijdeur en zegt: ‘Zin in een filmpje?’ Hij zet de schermen in de hoofdsteunen aan met zijn afstandsbediening. Zijn hand ligt casual op de middelste bank, bijna tegen mijn hand aan. Hij zegt: ‘De stoelen waar we in zitten kunnen ook nog in een relaxstand en als ik een chauffeur zou hebben zou ik nog film kunnen kijken ook. Wat wil een man nog meer van een auto?’ Ik lach naar hem en ik zeg: ‘Een open dak?’ Hij moet erg lachen om mijn cabrio opmerking en ik lach met hem mee. Hij zegt: ‘Een cabrio-ervaring is iets wat je mee moet maken denk ik. Ik hoor er vaker goede verhalen over.’ Ik leun een beetje naar hem toe en vraag verbaasd: ‘Heb jij nog nooit in een cabrio gereden?’ Gijs zegt: ‘Ik ben er nog nooit aan toegekomen. Wie weet wil een mooie vrouw mij ooit meenemen op date in haar cabrio?’ Hij gaf mij een knipoog toen hij dit zei waardoor ik weer van die rode wangen krijg.

Hij buigt naar me toe en lacht naar me. Ik ben betoverd door deze prachtige man. Hij zit veel te dichtbij, de geur van zijn aftershave gaat mijn neus in. Hij ruikt heerlijk en ik krijg overal kippenvel. Ik adem zwaar terwijl ik mijn tepels hard voel worden die tegen mijn bh cups aanschuren. Onze gezichten zijn centimeters van elkaar verwijderd.

Op de erg ruime achterbank van zijn prachtige auto kunnen hele interessante dingen gebeuren bedenk ik me.  

Met mijn nog rode wangen lach ik naar hem en zeg ik zachtjes: ‘En wat voor date had je in gedachte met de cabrio?’ Ik leun ook rustig naar hem toe zodat onze lippen heel dicht bij elkaar zijn. Hij glimlacht en antwoord: ‘Ik zou naar het strand rijden, samen de zonsondergang zien in de auto en daarna heerlijk uit eten gaan.’ Ik kijk inmiddels verliefd in zijn ogen, zucht zachtjes en doe mijn ogen dicht. Ik kan het me al helemaal voorstellen. Ik voel opeens een vederlichte aanraking op mijn lippen en doe mijn ogen weer open. Ik kijk in zijn blauwe ogen wanneer hij met zijn duim over mijn lippen strijkt. Het blauw in zijn ogen wordt vervangen door zijn zwarte pupillen waaraan ik kan zien dat hij meer wil. Meer van mij.

We kijken elkaar nog even aan terwijl hij met zijn vingers van mijn lippen naar mijn wang gaat. Daarna legt hij zijn hand in mijn nek. Beiden zijn we opgewonden, we ademen snel, onze huid is warm. Zijn hand in mijn nek trekt me tegen zijn lippen aan. Onze monden vinden elkaar. Zijn lippen zijn zacht en warm die mijn lippen zachtjes kussen. Zijn mond doet hij wat open waarna zijn tong mijn lippen zachtjes aanraken. Als reactie doe ik mijn mond ook open waarna onze tongen een heerlijke erotisch dans uitvoeren. Ik word opgewonden van zijn geur om mij heen, zijn smaak in mijn mond, zijn hand op mijn lichaam. Na geen idee hoe lang beëindigen we onze eerste zoen waarna we even op adem moeten komen. Hij zegt met een klein lachje: ‘Ik zweer je, dit heb ik nog nooit eerder gedaan.’ Ik lach naar hem terug en zeg: ‘Wat heb je nog nooit eerder gedaan?’ Hij zegt: ‘Een mooie vrouw uit de file geplukt en haar op een parkeerplaats gezoend. Dit is de eerste keer voor mij.’ Ik buig weer een beetje naar hem toe en zeg: ‘Mooi, jij bent ook mijn eerste filedate.’ Hij komt met een lach mij tegemoet en zoent me weer om me heerlijk mee te nemen in een fantastische tongendans. Het is geen wasmachine snelheid, maar heerlijk sensueel, langzaam, genieten we van elkaar. Hij legt zijn hand op mijn hand die op zijn borst rust en verplaatst deze langzaam naar beneden. Hij fluistert tussen onze zoenen door: ‘Kijk eens…’  – zoen.. –  ‘wat je met me doet…’ – zoen.. –

Hij laat me zijn harde pik door zijn broek voelen. Hij zegt weer zachtjes: ‘Dit doe je met me…’ Ik kreun op deze manier van voelen en communiceren. Ik ben zelf ook opgewonden, net zoals hij dat is. Daarom draai ik mijn hand om, om zijn hand te pakken en leg zijn hand op mijn knie. Ik beweeg zijn hand langzaam van mijn knie naar de binnenkant van mijn dijen langzaam omhoog naar mijn natte string. Nu is het mijn beurt om te fluisteren: ‘Kijk eens…’  – zoen.. –  ‘wat jij met mij doet…’ – zoen –

Zijn hand is inmiddels aangekomen bij mijn natte string waar hij van mijn clit naar mijn natte vagina wrijft. Helaas zit er een stofje tussen, ik durf het bijna niet te zeggen omdat het zo’n absurde situatie is: in een auto met een vreemde – maar leuke – man, die me aan het betasten is op de achterbank op een parkeerplaats.

De situatie is banaal, ordinair, maar ik voel me geweldig!  

Hij stopt met me te zoenen en kijkt me verhit aan. Zijn vinger gaat langzaam naar de zijkant van mijn string en doet deze tergend langzaam opzij. Ik kreun omdat hij er zo langzaam over doet wat hem een lachje op zijn gezicht brengt. ‘Niet heel geduldig?’ vraagt hij. Ik schud mijn hoofd en duw mijn heupen iets de kant op waar zijn hand is. Hij blijft langzaam zijn vinger naar mijn opening bewegen en hij vraagt: ‘Wil je mijn vinger in je?’ Mijn stem klinkt rauw en schor wanneer ik zeg: ‘Graag.’ Hij lacht en zegt: ‘Hoeveel vingers?’ Ik zeg: ‘Zoveel er passen…’ Ik zie een pretlichtje in zijn ogen en het lijkt alsof hij wil testen wat ik kan hebben. Hij zoent me weer met zijn heerlijke zachte lippen en tong wanneer zijn duim mijn clit begint te masseren. Langzaam gaat er 1 vinger naar binnen en ik kan me niet helpen dat ik zijn hand tegemoet kom met mijn heupen zodat hij diep in me zit. Hij vingert me langzaam in zijn auto terwijl hij er een tweede vinger bij stopt. Ook masseert hij mijn clit nog steeds waardoor er een heerlijk gevoel begint te sudderen in mijn onderbuik. Ik ga iets verzitten zodat ik beter bij hem kan komen met mijn hand. Ik duw mijn hand tegen zijn borst waar ik langzaam naar beneden ga naar zijn buik om vervolgens zijn broek los te maken. Hij helpt me mee met 1 hand zodat ik er beter bij kan. Mijn vinger gaat in zijn boxershort waar ik zijn erectie al tegenkom. Ik trek wat harder aan zijn boxershort zodat ik deze uit de weg kan leggen en ik zijn pik kan vastpakken. Hij krijgt er een klein kneepje in waardoor er een gegrom uit zijn mond komt. We stoppen met zoenen en we kijken elkaar verhit aan. Hij vingert mij met 2 vingers en er komt een derde bij. Zijn stoten zijn regelmatig terwijl mijn ademhaling steeds zwaarder wordt. Hij kan nu zowel aan mijn natheid als mijn ademhaling horen dat ik het heerlijk vind. Ondertussen ben ik hem aan het aftrekken en ook hij kijkt me verhit aan. Wij maken geluiden, onze lichamen maken geluiden. Het is heel geil om elkaar aan te kijken en deze geluiden te horen. Hij zegt nu: ‘Ga tegen de deur aan zitten.’ Ik doe wat hij vraagt en ga schuin op de achterbank zitten met mijn rug tegen de deur. Hij stroopt mijn jurkje omhoog, beweegt met zijn hoofd naar beneden en steekt zijn tong in 1 haal bij me naar binnen. Hij neukt me met zijn tong en likt daarna heel langzaam rondjes tegen mijn clit. Ik zucht: ‘Oh mijn hemel, dit is heerlijk.’ Hij ziet dit  – terecht – als een aanmoediging waardoor hij heerlijk door blijft likken. Ik kreun en zeg met een schorre stem: ‘Dit gaat niet lang meer duren zo, ik ga zo klaarkomen.’ Hij zegt: ‘Laat je maar lekker gaan Dominique.’ Ik laat mijn hoofd tegen het raam leunen en sluit mijn ogen. Hij is me heerlijk aan het beffen en likt me afwisselend op mijn clit en in mijn vagina. De sensatie is heerlijk, opwindend en fucking geil! Ik kreun inmiddels en kan me niet meer inhouden. Ik pak zijn haren vast waarna ik een explosie van een orgasme krijg. Ik spat als een vuurpijl uit elkaar en alle kleuren van de regenboog zie en voel ik overal. Gijs geeft me zachte kusjes tegen mijn dijen en mijn knieholtes. Hij doet mijn string weer op zijn plek en leunt met zijn lachende gezicht naar me toe. Zijn lippen glinsteren van mijn natheid wat ik als een uitdaging zie om op te likken. Ik pak zijn nek beet en lik langzaam mijn natheid van zijn lippen af. Hij kijkt me met zwarte pupillen aan en we zoenen elkaar weer hevig. Ik proef mezelf op zijn lippen en in zijn mond. Het is heerlijk!

Mijn handen gaan als vanzelf naar zijn open broek en zijn pik heb ik zo gevonden. Hij gaat weer op de zitting zitten zodat ik er beter bij kan. Hij ademt zwaar van de erotische spanning, zowel wat hij zojuist bij mij heeft gedaan als wat ik op het punt sta bij hem te doen. Ik gebruik 1 hand om het druppeltje voorvocht af te vegen en de andere om hem te omvatten en langzaam op en neer te bewegen. Het druppeltje aan mijn wijsvinger gaat naar mijn mond, terwijl ik hem aankijk. Hij ziet mijn vinger in mijn mond gaan zodat ik hem kan proeven. Hij kreunt bij dit uitzicht en ik merk dat hij groter wordt in mijn hand. Hij zegt met een rauwe stem: ‘Verdomme, dat is het meest erotische wat ik ooit heb gezien.’ Ik lach naar hem en lik over mijn lippen. Ik ga er zo voor zitten dat ik met mijn hoofd naar beneden kan zodat ik datzelfde puntje wat ik net met mijn wijsvinger heb afgestreken nu met mijn tong kan likken. Mijn hand gaat nog steeds op en neer en mijn tong likt rondjes rond zijn eikel. Zijn hoofd valt naar achteren en hij zegt: ‘Vergeet wat ik net heb gezegd, dit is het meest erotische wat ik ooit heb gezien. Je hebt een heerlijke mond weet je dat?’ Om dit compliment sluit ik mijn lippen om zijn pik en mijn tong draait langzaam rondjes om zijn gehele lengte. Ik duw mijn hoofd zover mogelijk om zijn pik heen zodat het puntje van zijn eikel tegen mijn keel aan komt. Hij gromt wat ik als een compliment zie. Ik beweeg sneller om zijn pik heen, zuig hem keer op keer naar binnen. Lik zijn eikel tot aan zijn ballen met mijn tong waarop hij mijn haren vastpakt. Hij zegt: ‘Het duurt niet lang meer Dominique, je moet zometeen stoppen zodat ik een tissue kan pakken.’ Het is lief dat hij denkt dat hij een tissue kan pakken maar ik ben een meisje die het niet erg vindt om hem te proeven, om zijn zaad in te slikken.

Het is nu erg verhit in de auto.

Ik reageer door nog sneller te pijpen en zijn pik zo diep in mijn keel te nemen dat ik er een kokhalsneiging van krijg. Ik zuig nog harder terwijl mijn lippen hem nog strakker omringen. Hij gromt en vloekt waardoor ik weet dat het nu gaat komen. Hij pakt mijn haren steviger beet en beukt één keer in mijn mond waarna ik de eerste lading sperma op mijn tong voel landen. De tweede lading komt er snel achteraan en ik slik zijn sperma door. Hij smaakt mannelijk, zoutig en hij is heerlijk! Ik melk zijn pik goed uit en lik alles op wat hij me wil geven. Hij laat een lange grom horen waarna zijn hoofd naar achteren op de leuning valt. Zijn grip in mijn haren verslapt en aait me over mijn hoofd. Ik plof naast hem neer op de achterbank en beiden rusten we even uit. Zijn adem is wat stabieler en hij zegt: ‘Niet te geloven dat we dit zojuist gedaan hebben. Ik vond het heerlijk!’ Hij pakt mijn hand beet en geeft er een knijpje in. Wat een lief gebaar. Hij leunt naar me toe waarna hij me aankijkt. Hij kijkt eerst in mijn ogen en daarna naar mijn lippen die wat verdikt zijn van de heerlijke pijpbeurt van zojuist. Hij kust mijn lippen en zegt: ‘Krijg ik je nummer nog voor een meer gepaste eerste date?’ Hij lacht wat verlegen en ik zeg tegen hem: ‘Heb je je telefoon voor me?’ Hij knikt terwijl hij zijn broek dichtdoet. Hij geeft me zijn telefoon waar ik mijn nummer ik kan zetten. Ik bel mezelf een keer zodat ik ook zijn nummer heb. Ik zeg tegen hem: ‘Het was geweldig en zeker voor herhaling vatbaar.’ Ik geef hem een lange kus en zeg: ‘Wel thuis, ik hoor van je.’ Ik doe de achterportier open en loop de 2 passen naar mijn auto wat onwennig. De spanning in mijn lendenen is nog niet over, ik ben nog wat overgevoelig daar. Ik ga wat ongemakkelijk in mijn cabrio zitten en start mijn auto.

Gijs zit inmiddels ook voorin zijn auto waarna we naar elkaar zwaaien. Ik geef hem een handkusje, zet mijn wagen in z’n achteruit en rij de inmiddels opgeloste file weer in. Wie weet hoor ik ooit nog wat van Gijs, wie weet hoor ik niets. Maar wat een super leuke en geile ervaring was dit!

 

Dit verhaal heeft op mijn vorige website gestaan. Helaas met overzetten is dit verhaal verloren gegaan. Jammer toch? Daarom alsnog hier op mijn nieuwe website gezet. Enjoy x