Een huis waar je vrij kunt zijn, gewoon wie jij bent. Geen vooroordelen, geen taboes en heel belangrijk, vertrouwen. Vertrouwen in elkaar, ook al ben je vreemden van elkaar. Waar verlangen een collectief goed is. Dat is bijzonder. In dit huis kan het, althans, dat is mij verteld. Ik ben er nog nooit geweest…

 

Ik was met een vriendin op het terras. Zij weet van mijn bijzondere voorkeuren op het gebied van seks. Ze vindt het interessant om mijn verhalen en fantasieën te horen. Het is een lieve vriendin, alhoewel wij zelf niks seksueels hebben. Juist zonder deze spanning met elkaar is het fijn om een vriendin te hebben waar je alles tegen elkaar kunt zeggen. We zaten in een hoekje op het terras en waren gezellig aan het kletsen over een boek die ik gelezen had. Dit ging over een vrouw die andermans dromen laat uitkomen. Haar eigen droom bleef echter onbeantwoord. Ze was nu eindelijk zover om daar iets aan te doen. Ze wilde één week iemands onderdanige zijn. Via een vriendin had ze een afspraak gemaakt met de eigenaar van The House. Of hij haar kon helpen om deze fantasie waar te maken. Na deze eerste ontmoeting wilde hij haar graag zelf hebben waarna hij haar kennis heeft laten maken met de BDSM wereld. Hij heeft haar in zijn club geïntroduceerd genaamd ‘The House’. Ik vroeg me hardop af aan mijn vriendin of zo’n club ook in Nederland zou bestaan? Een chique gelegenheid waar je alleen op uitnodiging naartoe mag, waar je door een prachtige vrouw welkom wordt geheten en door een deur de club betreedt.

Ik heb mijn vriendin mijn eigen fantasieën over zo’n club verteld zoals een kamer waar men kennis kan maken zonder direct naakt te hoeven. Als deze ontmoeting bevalt, kan je samen doorlopen naar achteren.

Samen waren we aan het fantaseren over zo’n prachtige maar anonieme club.

Toen mijn vriendin naar de toilet ging zat ik in de verte te staren, al nadenkend over die club. Toen hoorde ik opeens een kuch naast me. Een man legde een visitekaartje voor me en tikte met zijn vinger op de naam van het kaartje. Domus Desiderio stond erop. Het enige wat hij zei was: ‘Ik weet wat je zoekt. Bel me.’ Met zijn vinger wees hij naar het telefoonnummer wat hij op het kaartje geschreven had. Daarna lachte hij naar me en liep weg. Met grote ogen en een kloppend hart staarde ik hem na. Een mooie man met bruin haar. Hij leek op Michiel Huisman met de charme van James Bond. Wow. Toen mijn vriendin terugkwam heb ik haar niets over het kaartje verteld. Wat had ik moeten zeggen?

Het is nu de volgende dag na ontvangst van het mysterieuze kaartje. Hij is donkergrijs met een zilveren glans eroverheen. In wit parelmoer sierletters staat erop geschreven Domus Desiderio. Dat is alles. Geen adres, geen telefoonnummer. Alleen díe tekst. Het telefoonnummer van de man staat er met blauwe pen opgeschreven. Het is moeilijk te lezen omdat het kaartje zo donker is, maar ik zie het nét.

Ik hou het kaartje vast met één hand, mijn telefoon in de andere. Durf ik te bellen?

Ach Dominique, doe eens een keer wat spannends! Ik typ zijn nummer cijfer voor cijfer in op mijn telefoon. Ik kijk nog even naar het scherm en druk dan op de groene belknop. Ik houd mijn telefoon tegen mijn oor waarna ik hoor: ‘Met Kasper’. Ik adem in bij het horen van zijn naam. Kasper. Ik hoor vervolgens een lach, nog voordat ik iets gezegd heb. Ik luister goed waarna hij weer spreekt. Hij zegt: ‘Ah, de prachtige vrouw op het terras.’ Ik denk na, wat zal ik zeggen? Ook ik lach een stille lach en zeg: ‘De onbekende man die mij zijn kaartje gaf.’ Kasper zegt: ‘Dit kaartje krijg je alleen op uitnodiging. Het is geen kaartje wat je zomaar weggeeft. Ik heb je uitgekozen. Mag ik je naam weten?’ Met in mijn hand nog steeds zijn kaartje tik ik er zachtjes mee op de tafel voor me. Ik zeg: ‘Mijn naam is Dominique. Ik heb gezocht op de naam wat op het kaartje staat. Ik heb niets online kunnen vinden. Ik ben nieuwsgierig.’ Ik hoor hem glimlachen en hij zegt: ‘Bij deze ben je vanavond uitgenodigd om met mij naar Domus Desiderio te gaan. Waar kan ik je ophalen Dominique?’ Ik glimlach weer. Ik zeg: ‘Ik woon niet in Amsterdam waar je me gisteren gezien hebt. Ik woon net buiten de stad, in Amstelveen.’ Kasper zegt: ‘Geen probleem. Stuur me je adres maar per SMS of app. Wat dacht je van 8 uur vanavond?’ Ik denk na en zeg: ‘Ik heb tijd vanavond.’ Kasper zegt: ‘Mooi, heb al gegeten. Ik zie je graag in lingerie met alleen je jas erover aan. Er is een dresscode, dus ik hoop dat je je eraan houdt. Neem je de kaart die ik je gegeven heb mee? Tot vanavond Dominique.’ En voor ik ‘Tot vanavond Kasper’ kan zeggen is er al opgehangen. Ik kijk naar mijn telefoon, nadenkend over wat we zojuist besproken hebben. Ik heb een date vanavond? Terwijl ik dit denk ga ik in gedachte door mijn kledingkast. Heb ik mooie lingerie met een lange jas? Ja, dat heb ik. De app met mijn adres heb ik klaarstaan en nu ik A heb gezegd, is B ook snel gezegd. Ik druk op de ‘Verzend’ knop en daar gaat mijn appje.

Na nog een aantal klusjes in huis ga ik me klaarmaken voor de avond. Ik neem een bad en zorg dat alles netjes geschoren en gewassen is. Ik doe mijn huidkleurige kousen aan met zwarte rand. Hieraan bevestig ik mijn jarretels. Daarna doe ik mijn zwarte string en bustier aan. Het is een bh met daaronder een kanten korset die mijn buik bedekt. Het ziet er chique en sexy uit. Gekleed, maar toch is het ondergoed. Ik hou wel van deze mysterie. Ik heb mijn trenchcoat van Burberry bij de deur hangen. Het is bijna 8 uur en nu begin ik wat zenuwachtig te worden. Ik doe een glossje op mijn lippen, verder heb ik mijn make-up licht gehouden. Mijn haar heb ik half opgestoken met schuifspeldjes. De deurbel gaat. Ik loop naar de kapstok en doe mijn jas en hakken aan. Ik haal de deur van het slot en doe deze open. Kasper, die nog steeds ontzettend sexy is, staat voor mijn deur. Hij lacht naar me en steekt zijn hand uit. Ik pak zijn hand aan waarna hij mijn hand kust. Hij zegt: ‘Aangenaam Dominique.’ Ik lach naar hem en zeg: ‘Vind ik ook Kasper.’ Hij houdt mijn hand in zijn hand en vraagt: ‘Je hebt de kaart bij je?’ Ik schud ja waarna hij me naar zijn auto leidt. Hij zet me op de passagiersstoel van zijn Audi om vervolgens achter het stuur plaats te nemen. Samen rijden we in iets minder dan 20 minuten naar een straat in het Willemspark, vlakbij het Vondelpark.

We hebben het over ons werk gehad en ik zag hem kijken naar mijn jas. Het verraad niets wat ik eronder aan heb en ik vroeg hem: ‘Ben je nieuwsgierig?’ Hij moest lachen en zei: ‘Ja, heel erg. Maar ik heb geduld.’

Er is een vonk tussen ons wat ik niet kan omschrijven. Het knettert, zonder dat we een gesprek hoeven voeren. Het is spannend.

We komen bij een groot huis zonder nummer of naambord. Enkel een hek. Hij houdt zijn hand omhoog naar me en zegt: ‘De kaart graag.’ Ik geef hem de donkergrijze kaart met de sierletters erop en hij pakt deze aan. Hij houdt de kaart voor de kaartlezer waarna het hek open gaat. De kaart stopt hij in zijn borstzakje. We rijden de oprit op en kunnen de auto onder het huis neerzetten. We stappen uit de auto en lopen samen naar de lift. Zijn hand leunt op mijn onderrug en begeleidt me de lift in. Het is een donkere lift met weinig licht. Kasper staat erg dicht bij me, nog steeds met zijn hand op mijn onderrug. Zijn aanraking gloeit. Ik heb geen idee waar ik naartoe wordt gebracht, maar ik vind het heel spannend. Ik ben blij dat ik hem gebeld heb. Voordat de liftdeuren open gaan kijken we elkaar aan. Ik zie pretlichtjes in zijn ogen, en ik zie een beetje spanning. Ook ik ben gespannen, maar verwachtingsvol.

De liftdeuren gaan open en we bevinden ons in een hal met tapijt. De muren zijn donkerrood met hier en daar een lamp. Ik zie schilderijen met bloemen, maar ook planten die aan de muur hangen. Als we iets door de hal lopen komen we in een grote open ruimte. Er staan verse bloemen op de bar en op de tafeltjes aan de zijkant. Het is hier gezellig en mysterieus in één.

Er komt een vrouw naar ons toegelopen in prachtige lingerie die zegt: ‘Welkom bij Mansion Domus Desiderio. Mag ik uw jassen en kaart aannemen?’ Ik ontknoop mijn trenchcoat en geef deze aan haar, als Kasper haar zijn kaart geeft. Ze kijkt me waarderend aan en kijkt van Kasper naar mij. Ze zegt tegen ons met een lach: ‘Geniet van uw verblijf.’ Ze wijst naar het kleine loungegedeelte aan de zijkant van het vertrek. We lopen hier gezamenlijk naartoe, zijn hand weer op mijn onderrug. De mannen allemaal in een net pak, de dames in lingerie. De één wat meer uitgedost dan de andere. Kasper vraagt aan me: ‘Wat lust je te drinken?’ Ik zeg: ‘Een Cosmopolitan alsjeblieft.’ Hij bestelt voor mij de Cosmopolitan en voor zichzelf een Whisky. We gaan aan een tafeltje zitten wat nog vrij is. Alle dames zitten of staan in lingerie waar ik me op dit moment nog vrij ongemakkelijk bij voel. De Cosmopolitan is dan ook vrij snel op. Hij leunt dichterbij waarna hij vraagt: ‘Wat verwacht je van vanavond?’ Ik lach verlegen naar hem. Ik zeg eerlijk: ‘Ik vind het wel een beetje spannend. Nog nooit ben ik op zo’n locatie geweest. Ik denk dat ik veel nieuwe en spannende dingen ga zien vanavond. Maar ik hoop ook veel leuke dingen mee te maken.’ Mijn wangen kleuren rood bij deze bekentenis waarop hij naar me lacht. Hij pakt mijn hand vast en geeft me een kneepje in mijn hand. Hij vraagt aan me: ‘Waar hou je van?’ Ik geef hem een stiekeme lach en zeg: ‘Je bedoelt vast niet chocola?’ Hij lacht hard en zegt: ‘Nee, ik bedoel niet chocola..’ Hij kijkt me met een opgetrokken wenkbrauw aan en wacht op mijn antwoord. Ik vraag aan hem: ‘Waar hou jij van?’ Zijn onderoogleden knijpt hij een beetje dicht om me te laten weten dat hij doorheeft wat ik aan het doen ben. Bangerik dat ik ben. Hij kijkt me serieus aan en zegt: ‘Hoop niet dat je nu heel hard wegrent bij wat ik ga zeggen. Ik hou van anale seks, plakkerige zweterige seks, spannende seks, voyeurisme en een beetje bdsm. Meer bandages en blinddoeken dan zweepjes. Vind het ook heel geil om een vrouw te zien klaarkomen. Als het me lukt en als ik de zelfbeheersing heb, zelfs meerdere malen.’ Mijn wangen kleuren rood bij wat hij allemaal gezegd heeft. ‘Hier vind je alles wat je hartje begeert. Ik hoop dit samen met jou te mogen meemaken vanavond.’ Ik vraag met een rood hoofd: ‘Ben je hier al eerder geweest?’ Hij knikt ja en zegt: ‘Eén keer eerder, het is me erg goed bevallen. Zowel anoniem maar ook met je gelijken die precies hetzelfde willen als jij en ik. Er is dan ook écht van alles wat om te zien en te doen.’ Ik zeg: ‘Ik ben heel nieuwsgierig en om antwoord te geven op je vraag: Ja, ik wil dat graag met jou meemaken.’ En ik lach naar hem. Nu hij zijn Whisky ook op heeft staat hij op van zijn stoel en geeft me zijn hand. Deze pak ik voorzichtig aan waarna hij me richting de gang stuurt tegenover de hal waar we zijn binnengekomen.

De gang is prachtig verlicht door een sterrenhemel van fiberglas. De kleine lampjes veranderen langzaam van kleur waardoor het iets mysterieus krijgt. De muren zijn van oude bakstenen lijkt, waardoor het een soort kelder-vibe krijgt. De Cosmopolitan doet zijn werk goed want ik voel me warmer worden van binnen. Dat kan ook door de spanning komen maar ik voel me sexy. Uitdagender.

We komen in een kleine donkere kamer, wat schaars verlicht is.

Kasper houdt stil en we kijken het vertrek in. Alleen een klein rond podium is verlicht. Hierop dansen twee dames sensueel met elkaar. De blonde vrouw valt me meteen op. Ze heeft een mooi figuur en lang blond golvend haar. Ze kijkt naar me lijkt het, terwijl ze de andere vrouw in haar borsten bijt. Het is geil om te zien. Kasper merkt dat ik ben betoverd door de vrouw op het kleine podium en neemt me mee dichter naar haar toe. Nu zie ik dat het net als de loungekamer is ingericht. Mensen zitten aan kleine tafeltjes met hun drankje. Sommige mensen betasten elkaar zie ik, anderen praten zachtjes met elkaar of kijken naar de twee vrouwen. Kasper laat mijn hand los maar ik merk het niet eens. De blonde vrouw heeft me betoverd. Ze danst als een balletdanseres, ze ziet eruit als een Victoria Secret model, ze is prachtig. De andere vrouw, bijna net zo prachtig, slaat haar handen om de nek van de blonde vrouw en neemt haar mee zodat ze hun erotische dans op de vloer voortzetten. De blonde vrouw doet de lingerie van de bruinharige dame uit zodat zij naakt onder haar ligt. De bruinharige vrouw doet langzaam de lingerie van de blonde vrouw uit. Beiden zijn nu naakt op het podium. Iedereen in de ruimte kijkt verlekkerd naar de twee vrouwen. Ook ik. Kasper komt achter me staan en ik voel zijn hard geworden penis tegen mijn billen aandrukken. Dit is het eerste lichamelijke contact wat we hebben, naast de hand op mijn onderrug toen we binnenkwamen. Ik kijk lachend achterom waarna we elkaar aankijken. Hij fluistert: ‘Vind je dit leuk om te zien?’ Ik knik ja en kijk weer naar de vrouwen. Hij pakt mijn hand in de donkere ruimte en neemt me mee naar een tafeltje aan de zijkant. We gaan zitten waar op de tafel al 2 drankjes voor ons klaar staan. Dit keer 2 water. Ik drink van het heerlijk verfrissende water en kan mijn ogen niet van de dames afhouden. Het is nog steeds dansen wat ze doen, maar het is heerlijk erotisch, sensueel en sexy tegelijk. De muziek die we horen past er ook perfect bij. Het is Spaans-Latijnse muziek denk ik.

Kasper legt zijn hand op mijn blote bovenbeen, net boven mijn kous. Ik pak zijn hand zonder te kijken en duw deze richting mijn slipje. Hij gaat nu voelen dat ik nat ben. Alleen door te kijken, door de ambiance en door de erotische spanning. Zijn vingers gaan langzaam over mijn slipje naar mijn clitoris en vagina. Ik hoor hem inademen wanneer hij mijn natheid door mijn slipje heen voelt. Zijn vinger gaat zelfs nog iets verder, richting mijn bilnaad. Ik vind het geil wat hij doet, daarom kijk ik hem aan en lach ik naar hem. Hij lacht terug maar kijkt me tegelijkertijd hongerig aan. Alsof hij mij als prooi ziet. Ik vind het sexy. Ik hoor koppels in de buurt van onze tafel bezig met elkaar. Het is spannend en sexy om anderen te horen, maar ik kan ze niet goed zien.

De vrouwen op het podium raken elkaar inmiddels aan.

De blonde vrouw gaat met haar rood gelakte nagel tegen de huid van de bruinharige vanaf haar hoofd naar haar vagina. Langzaam komt ze langs haar kin, nek, haar borsten, haar buik en dan haar vagina. Je ziet dat de bruinharige vrouw het lekker vindt want haar tepels worden hard. Ook krijgt ze overal kippenvel. Als haar tepel hard wordt likt de blonde vrouw over de tepel. Haar rode lippen omlijsten haar tepel waarna ze er in bijt en aan de borst trekt met haar tanden. Dan laat ze de tepel los waardoor haar borst terugveert.

De vinger van Kasper gaat ondertussen onder mijn slipje. Met één vinger masseert hij mijn clitoris. Mijn hand leg ik op zijn nog in een broek gehulde bovenbeen, zoals hij dit net ook bij mij deed. Zijn andere hand legt hij op die van mij waarna hij me naar zijn penis stuurt. Hij is hard waarna ik over zijn penis heen en weer wrijf. Ik kijk hem aan waarna we weer naar elkaar lachen. Nu is het geen glimlach maar een geile lach. Een lach samen met ogen die zwart zijn als de nacht. Hij wil mij, ik wil hem. Het tafereel voor ons is alleen zo sexy dat ik ernaar toe blijf kijken. Zijn vinger gaat van rondjes op mijn clitoris door naar mijn opening. Zijn vinger glijdt meteen door, diep naar binnen. Zijn warme hand omlijst mijn vagina waardoor ik de warmte overal voel. Zijn vinger gaat langzaam op en neer in mij.

De blonde vrouw is nu bij de vagina van de bruinharige aangekomen waarna ze op haar clitoris zuigt. Haar tong steekt ze ver uit waardoor iedereen in de zaal het goed kan zien. Met haar tong likt ze eerst over de vagina en daarna door naar haar clitoris. Daar blijft ze kleine rondjes draaien en herhaalt deze beweging nog een paar keer. De billen van de blonde vrouw steken omhoog, met haar hand pakt ze de borst van de bruinharige vrouw vast en masseert deze. Haar tong doet een dans over de gehele onderkant van de bruinharige vrouw. Ze geniet duidelijk want haar rug kromt hol vanaf het podium. De blonde vrouw heeft geen haast terwijl ik om mij heen vrouwen en mannen hoor hijgen.

Kasper haalt zijn natte vinger uit mijn vagina en beweegt deze verder naar achteren, richting mijn anus. Ik moet iets verzitten zodat hij er beter bij kan dus ik leun wat verder naar achteren en kantel mijn heupen iets. Als ik Kasper aankijk lacht hij om mijn beweging en bijt hij op zijn lip. Ondertussen beweeg ik mijn hand onder zijn gulp en boxer. Ik wil hem voelen, huid op huid. Mijn vingers komen aan bij zijn eikel en deze is nat van het voorvocht. Hij maakt zijn gulp los en doet zijn boxer wat naar beneden.

Het is te donker in de zaal om ieder koppel goed te kunnen zien. Je kan iedereen wel horen.

Nu ik er wat beter bij kan streel ik zijn harde penis van boven naar onderen. Langzaam.. Ik knijp er stevig in zodat het voor hem lijkt alsof ik hem in de houtgreep hou. Door zijn zachte gegrom begrijp ik eruit dat ik het goed doe.

We blijven naar de blonde vrouw kijken die de bruinharige inmiddels bijna zover heeft. Ze hijgt luid en haar vagina is natter. We horen de soppende geluiden van de tong van de blonde vrouw op de vagina van de andere vrouw. De blonde vrouw duwt de andere vrouw meer vast tegen het podium want ze begint te kronkelen. Precies zoals wij vrouwen vaak doen als we bijna op het punt zijn. Ondertussen haalt ze haar tong niet van haar clitoris en blijft hier kleine rondjes over draaien. De bruinharige vrouw schreeuwt het nu uit van genot en komt klaar met een kleine squirt over de tong van de blonde vrouw. De blonde vrouw likt deze gretig op, wat ontzettend geil is om te zien.

Ik hijg ook zwaarder, Kasper ook. Om ons heen horen we meerdere mensen klaarkomen of grommen. Het tafereel op het podium is nog niet ten einde. De bruinharige vrouw is bijgekomen van haar climax en staat op. Ze pakt de arm van de blonde vrouw en bindt de pols vast aan een schakel met handboei die aan het plafond hing. Langzaam komt er nog een schakel met handboei naar beneden zakken en ook de andere pols van de blonde vrouw wordt vastgebonden. De boeien gaan iets omhoog naar het plafond waardoor ze met haar armen omhoog vast staat tegen de danspaal. Haar borsten priemen naar voren, haar blonde haar valt over haar schouders. De bruinharige vrouw doet haar benen iets wijd en gaat weer op een afstandje staan kijken. Ze kijken elkaar aan, zwaar ademend van de spanning.

De vinger van Kasper heeft mijn anus nat gemaakt en hij draait er rondjes omheen. Ik heb niet veel ervaring daar, maar wat ik tot nu toe heb meegemaakt vond ik erg sexy. Dit ook; het voelt spannend, warm en geil. Hij drukt met het topje van zijn vinger tegen mijn gaatje aan en drukt ietsjes door. Ik doe mijn ogen even dicht en ontspan me. Bij het uitademen duwt hij net iets verder. Mijn ogen gaan weer open om naar de prachtige dame op het podium te kijken. Ik voel mijn vocht naar beneden lopen, wat Kasper goed van pas komt. Langzaam gaat hij op en neer en bij terugkomst gaat hij iedere keer ietsjes dieper.

De bruinharige vrouw likt met haar tong tegen de tepels van de blonde vrouw. Ze worden stijf van de aanraking. Ze trekt met haar tanden aan de tepel waarna hij weer terugveert als ze hem loslaat. Dit doet ze ook bij de andere tepel. Daarna masseert ze zachtjes de borst met haar hele hand. Ze hurkt en kust van haar buik naar haar vagina. Deze is kaal maar het glinstert al wel tussen haar benen. Haar tong steekt ze uit en ze geeft een hele lange lik van haar vagina naar voren, naar haar clitoris. De blonde vrouw reageert door haar hoofd naar achteren te laten hangen. Ze hangt nu aan haar armen vast aan de schakels en laat zichzelf gaan. De bruinharige vrouw pakt de billen van de blonde vrouw vast en beweegt haar been, welke het verste is verwijderd van het publiek, over haar schouder. Nu staat ze nog met 1 been op de grond, de ander ligt nu zo dat ze wijd open is voor de bruinharige vrouw om te likken. Ze draait rondjes met haar tong om haar clitoris waardoor de blonde vrouw hevig ademt. Haar handen gaan van haar borsten en tepels weer terug naar haar billen. Ze duwt de heupen van de blonde vrouw zo, dat ze haar vagina goed kan likken. De blonde vrouw wordt geneukt door haar tong. Ze wisselt vaak af naar haar clitoris om weer terug te gaan naar haar vagina.

Je ziet het sap langs haar benen lopen.

Inmiddels zit de vinger van Kasper helemaal in mijn anus. Hij beweegt hem langzaam op en neer en het voelt geweldig. Het voelt gedurfd en stout, maar zo sexy! We hebben beiden onze kleding en lingerie nog aan, maar het aanschouwen van deze twee vrouwen en de ambiance in de kamer voelt zowel veilig als geil. Mijn hand gaat sneller om de erectie van Kasper en hij houdt me tegen als de blonde vrouw begint te gillen.

De bruinharige vrouw is inmiddels gestopt met likken en haar vingers zitten in de vagina van de blonde vrouw. Ze vingert haar stevig en de borsten van de dames bewegen stevig mee met de bewegingen. De blonde vrouw gilt het uit en als de bruinharige vrouw haar vingers uit de vagina van de blonde vrouw haalt squirt de blonde vrouw het podium onder. Je ziet dat ze in schokken klaarkomt en bij iedere schok komt er een straaltje vocht uit haar vagina. Ze valt achterover en laat zichzelf hangen aan de schakels om haar polsen. De bruinharige vrouw komt omhoog en pakt de blonde vrouw vast. Ze omhelst de blonde vrouw en ondersteunt haar onder haar oksels. De schakels worden naar beneden getakeld en voorzichtig wordt ze pols voor pols losgemaakt. Om ons heen staan stellen op om weer ergens anders naartoe te gaan, of naar huis.

Kasper haalt langzaam zijn vinger uit mijn anus en zegt: ‘Kom, dan kijken we weer verder.’ Hij doet zijn broek weer goed en ik doe mijn string ook weer goed. Het is raar, om zo nat als ik nu ben, te lopen in lingerie.

Als we de ruimte uitlopen komen we weer in de kelderachtige gang waar we van links kwamen. Nu lopen we rechtsaf weer met zijn hand op mijn onderrug. Zijn pinkje gaat nu mijn string in aan de achterkant, wat me nat houdt. Ik vind het heerlijk en spannend allemaal. Aan de muren hangen inmiddels dezelfde planten als bij de entree. Nu komen we een brede gang ik met nisjes. We gaan een nisje in en daar zie ik een doorkijk raam. Een stelletje stopt met elkaar te zoenen en de man staat op het punt om de vrouw te penetreren. Ze ligt met haar rug op een klein bed en hij houdt haar benen omhoog. Zijn penis is stijf en houdt hij voor haar ingang. Hij kijkt naar het raam en lacht. Hij weet dat er mensen staan te kijken. Ik kijk nu snel om me heen en er zijn meerdere mensen in het donkere nisje aan het kijken naar het stel. Mijn ogen worden weer snel naar het stelletje getrokken en hij duwt in één keer zijn penis in haar. Ze kreunt hoor ik en de man is niet zachthandig. Hij gaat meteen los en neukt haar hard.

Ondertussen gaat Kasper met zijn hand bij mijn billen onder mijn string. Zijn vinger gaat langs mijn anale gaatje en sopt zichzelf in mijn vagina die nu kleddernat is. Een tweede vinger komt in mijn vagina en hij vingert me nu waar iedereen die in het nisje staat dit kan zien. Een stelletje naast ons heeft het niet eens door want die zijn zelf ook aan het vrijen. De man stopt met penetratie van de vrouw en draait haar om. Ze staat nu gebukt voor hem, met haar handen op het bed en haar kont in de lucht. Hij wrijft zachtjes over haar billen en geeft er dan een harde klap op. Ik schrik hier een beetje van omdat ik het niet zag aankomen. Kasper geeft me een kusje op mijn schouder en haalt zijn twee natte vingers uit mijn vagina. Hij trekt een nat spoor door mijn bilnaad en draait weer om mijn anale gaatje. Hij fluistert in mijn oor: ‘Vind je dit lekker?’ Ik kijk hem verhit aan en knik. Hij lacht en fluistert weer in mijn oor. Hij zegt: ‘Kan je ook twee vingers hebben denk je?’ Ik lach naar hem en zeg fluisterend: ‘Als je het niet probeert weet je het nooit.’ Ik bijt op mijn lip voor mijn gewaagde woorden, maar dit is zo geil allemaal. Ik ben nat en wil zelf graag ook een climax beleven.

Zijn natte vingers bleven om mijn gaatje draaien tijdens ons gesprekje en nu drukken ze er tegenaan. Omdat hij net al is binnen geweest merk ik dat de entree nu makkelijker gaat. Zijn twee vingers zijn al snel halverwege en ik vind het heerlijk. Per ongeluk ontsnapt me een kreun waarop hij als antwoord mij op mijn schouder kust. Hij gaat langzaam op en neer met zijn twee vingers en al snel zit hij helemaal in mij. Ik heb de neiging om voorover te buigen maar dat zou raar zijn hier in het donkere nisje. Hij houdt zijn vingers stil en fluistert in mijn oor: ‘Zo geil dit vind je niet? Ik ben zo hard nu.’ Ik kijk hem aan en fluister terug: ‘Zo geil dit, ik wil graag meer..’ Hij kreunt en fluistert: ‘Wil je dit hier of ergens anders?’ Ik lach om zijn speelse toon. Hem maakt het niet uit of hij me hier ter plekke neemt heb ik het idee. Ik fluister in zijn oor: ‘Ergens anders, waar we meer ruimte hebben om elkaar te verwennen.’ Nogmaals kreunt hij en hij beweegt zijn vingers weer in mijn anus. Langzaam op en neer waardoor ik mijn kont ook zachtjes tegendruk geef bij iedere beweging. We hebben een ritme gevonden en mijn string is nu kleddernat van mijn geiligheid. Hij haalt langzaam zijn vingers uit mijn kont en geeft een klein tikje op mijn billen. Hij zegt: ‘Dan gaan we die ruimte eens zoeken.’ Waarop hij me een knipoog geeft.

Er zijn een aantal nisjes in deze ruimte dus mijn vermoeden is dat er meerdere kamers zijn met doorkijk ramen. Bij ieder raam weer wat anders sexy’s te zien. We lopen een stukje terug en volgen weer de kelderachtige gang. Nu komen we zowel links als rechts in een grote ruimte. Overal zie ik mensen zoenen, seksen of anderszins van elkaar genieten. Er staat een vrouw tegen een muur, daar vastgebonden waar weer een andere vrouw aan haar tepels staat te zuigen. Tussen haar benen is een man haar clitoris aan het likken. Alle drie zijn ze naakt. Op een andere plek staat een stoel waar een vrouw in zit. Zij zuigt de penis van een man af en tussen haar benen is een andere man haar aan het likken. Aan de andere zijkant staat ook een man die met zijn stijve penis afgezogen wil worden. Hij streelt haar haren en pakt haar staartje beet om zometeen haar mond op te eisen. Overal waar ik kijk is het sexy en spannend. Sommige mensen kijken alleen, anderen participeren in het tafereel zoals de trio en quatro die ik net zag.

Kasper neemt me mee naar een chaise lounge en laat me hierop zitten.

Hij pakt mijn kin vast en laat mij hem aankijken. Hij vraagt met de meest schattige en bezorgde blik: ‘Is het oké hier?’ Ik lach naar hem en zeg: ‘Ja, het is oké hier. Ik voel me sexy en geil.’ Hij gromt en doet zijn vingers door mijn haren bij mijn slaap. Hij pakt alle haren aan de achterkant bij elkaar en laat me hem aankijken. Hij al staand voor mij, ik al zittend voor hem. Hij zegt: ‘Het kan zijn dat je straks moeite hebt met lopen en gegarandeerd spierpijn later.’ Ik lach naar hem, al nat wordend bij deze gedachte. Hij doet zijn schoenen en sokken één voor één uit. Met nog 1 hand in mijn haren achter mijn hoofd doet hij met zijn andere hand zijn broek los. Deze valt op de grond waarna hij eruit stapt. Zijn boxer krijgt dezelfde behandeling. Die valt ook op de grond en ook die wordt opzij geschopt. Mijn handen gaan naar zijn blouse waarna ik knoopje voor knoopje losmaak. Hij reikt achter mij en maakt mijn bh los. Nadat ik klaar ben met zijn blouse te openen doen we één voor één onze kleding uit. Ik mijn Bh, hij zijn blouse met blazer. Hij staat nu naakt voor mij, ik heb mijn string, jarretels en hakken nog aan. Zijn penis steekt omhoog, maar een paar centimeter van mijn lippen vandaan. Ik lik mijn lippen en kijk hem aan. Hij knikt ja en pakt mijn haren weer vast. Met het puntje van mijn tong lik ik het voorvocht weg op zijn eikel. Nadat ik hem geproefd heb vouw ik mijn lippen volledig om zijn penis heen en duw mijn mond om hem heen. Ik voel hoe zijn hand in mijn haar zich verstevigt en me iets harder tegen zijn penis duwt. Hierdoor komt zijn eikel nog verder in mijn keel. Mijn neus raakt bijna zijn buik. Langzaam haalt hij me weer terug naar zijn eikel om me vervolgens weer terug om zijn penis te duwen. Dit keer heb ik wat meer speeksel en glij ik makkelijker over hem heen. Weer duwt hij zichzelf mijn keel in en ik slik op dat moment. Ik hoor hem grommen. Hij haalt me van zijn penis en zegt: ‘Dat is heel gevaarlijk wat je daar doet Dominique. Ik wil nog lang niet komen, dus niet meer doen.’ Maar hij lacht bij zijn waarschuwende woorden. Ik lach terug, wetende wat ik zojuist bij hem deed. Hij versterkt zijn greep in mijn haren en neukt mijn mond. Zijn heupen beweegt hij naar voren en zijn hand drukt tegen mijn achterhoofd. Ik krijg bijna kots neigingen zo diep gaat hij. Ik zie zijn ademhaling versnellen, hij is dichtbij. Hij stopt zichzelf en streelt me over mijn kin. Hij glimlacht naar me en zegt: ‘Nu ben jij aan de beurt.’ Hij laat me op de chaise lounge liggen en zoent me. Dit is de eerste zoen die we delen. Nog nooit eerder heb ik eerst een penis in mijn mond gehad voordat ik zijn mond heb gekust. Een rare gewaarwording.

Zijn mond gaat rustig naar mijn nek. Hij bijt kleine beetjes van mijn nek naar mijn borsten. Stuk voor stuk behandelt hij ze zowel liefdevol evenals een vampier. Dan een kusje, dan een beetje. Mijn tepels worden hard aangepakt. Hij bijt erin en trekt ze van me af zodat mijn borst wordt uitgerekt. Het is bijna pijnlijk als het niet zo verdomde geil was. Hij laat hem dan los zodat mijn borst weer terugveert. Daarna geeft hij er zachte kusje op waarna mijn andere borst aan de beurt is.

Nadat hij ze heeft gekust kneedt hij ze met zijn hand. Mijn rug is hol als hij dit doet, ik duw mijn borst in zijn hand. Het is heerlijk. Hij kust langzaam naar mijn buik en van mijn buik naar mijn string. Langzaam pakt hij mijn string beet en doet deze bij me af. Ik had er al over nagedacht om mijn string boven mijn jarretels te doen. Anders zit mijn string vast tussen mijn huid en de kous. De string is in een snelle beweging uit. Naast waar onze kleren liggen staat een bakje met condooms. Hij pakt er snel eentje uit.
Nu heb ik alleen mijn jarretels en mijn hakken nog aan.

Hij bekijkt me met zijn geile blik, al naakt liggend op deze bank.

Hij pakt zijn penis beet en streelt zichzelf. Het is geil om een man zo te zien. Sterk, dominant en zijn ogen op één doel: zijn prooi: ik.

Hij buigt zichzelf en met zijn mond hangt hij nu boven mijn vagina. Hij kijkt me aan met een verdorven lach, wetende wat hij me gaat geven. Ik kan niet wachten daarom adem ik zwaar. Mijn hart gaat tekeer. Hij kijkt nu naar zijn doelwit en steekt zijn tong uit. Ik voel zijn natte warme tong tegen mijn vagina waardoor ik kreun. Zijn tong gaat langzaam in me en daarna naar mijn clitoris. Daar draait hij kleine rondjes om daarna weer terug naar mijn ingang te gaan. Weer neukt hij mijn vagina met zijn tong, ik voel zijn warmte in me. Zijn lippen sabbelen op mijn clitoris wanneer zijn tong in en uit me gaat. Ik pak zijn haren vast en laat mijn benen hangen waar ze hangen. Het interesseert me niet meer, dit is de hemel. Zijn tong draait weer rondjes om mijn clitoris waardoor ik zijn hoofd harder op mijn vagina druk. Dit is zo lekker! Ik kreun, ik hijg want het gaat zo niet lang meer bij mij duren. Hij heeft dit door en stopt niet. Ik kreun niet meer maar geef zachte gilletjes. Ik roep: ‘Ik ga zo komen, ga door!’ Na nog twee halen heeft hij me zover.

Schok na schok komen over me heen, uitgeput van een heerlijke climax. Ik hoor hem lachen en zachtjes sabbelt hij nog over mijn vagina. Ik voel wat vocht langs mijn bilnaad naar beneden lopen. Hij komt boven mijn mond hangen en zegt met een natte mond: ‘Blij dat je ervan genoten hebt.’ Waarna hij me met zijn natte mond zoent. Ik proef mezelf op zijn lippen en tong. Onze zoen is geil, nat en heet. Hij stopt met me te zoenen en kijkt me verhit aan. Hij doet het condoom bij zichzelf om en plaatst zich voor mijn opening. Hij drukt een beetje tegen me aan en hangt weer terug over mij heen. Op het moment dat hij me zoent stoot hij ook diep in me. Ik kreun zachtjes onder het zoenen. De schokken van mijn climax zijn wel over maar door de wrijving in en tegen mijn vagina blijft de heerlijke genotstoestand aan. Hij gaat weer staan, versnelt zijn stoten en gromt hard. Mijn borsten bewegen door zijn harde stoten en hij pakt ze vast om te masseren. Dan stopt hij en zegt tegen me: ‘Draai je om, ik wil je kontje voelen.’ Ik draai me om op de bank en lig met mijn wang er tegenaan. Hij trekt mijn heupen wat omhoog zodat mijn vagina op de juiste hoogte komt. Zijn hand gaat over mijn nog gevoelige clitoris en smeert het vocht van mijn vagina langs mijn bilnaad en anus. Ik ben heel nat dus genoeg glijmiddel om uit te smeren. Langzaam stopt hij eerst een vinger in mijn gaatje en haalt zijn penis langs mijn vagina. Zijn penis is nu ook ingesmeerd met mijn vocht waarna hij zijn vinger langzaam uit me haalt. Zijn hand gaat over mijn ruggengraat naar mijn haren. Hij pakt mijn haren weer in een staart en zet zijn penis tegen mijn anus. Hij hangt over me heen en zegt: ‘Ontspan…’ Ik adem in en wanneer ik uitadem stoot hij zachtjes naar binnen. Niet in één keer helemaal maar in kleine stootjes steeds dieper. Hij trekt wat aan mijn haren zodat ik een holle rug krijg en ik iets naar boven moet kijken. Hij fluistert in mijn oor: ‘Ik ben er bijna lieve Dominique, je voelt heerlijk aan.’ Langzaam gaat hij in en uit me maar iedere keer wanneer hij in me stoot gaat hij nét iets dieper dan de vorige keer. Met zijn ene hand nog steeds in mijn haren gaat zijn andere hand naar mijn clitoris. Als hij deze aanraakt, nog steeds warm van mijn hoogtepunt zojuist, stoot hij zichzelf helemaal in mijn kont. Ik hoor hem dicht bij mij oor grommen. Hij wrijft rondjes over mijn clitoris, houdt mijn haren stevig vast zodat ik weinig kan bewegen en stoot zich iedere keer in me. Iedere stoot is harder dan de vorige. Mijn kont staat in brand maar omdat hij mijn clitoris streelt voel ik enkel genot. Ik hoor hem harder grommen wanneer hij mijn haren loslaat en gaat staan. Hij pakt mijn billen beet en geeft er een tik op. Hij streelt daarna de tik weg en hij zegt: ‘Ik ga zo hard klaarkomen in dat lekkere kontje van je Dominique, hou nog even vol lieverd.’ Zijn vingers grijpen in mijn heupen en hij stoot harder en harder in mijn kont. Hij gaat iets verstaan zodat zijn penis tegen een gevoelig plekje in mij komt waardoor ik weer op het punt sta om klaar te komen. Ik gil het inmiddels ook uit en Kasper gromt hard. Ik kom na twee stoten weer klaar en merk dat er weer een straaltje sap langs mijn benen loopt. Door mijn schokkende bewegingen is mijn gaatje nog nauwer waardoor Kasper ook klaarkomt. Ik voel hem pompen in mijn kont. Na nog een aantal zachte stootjes valt hij met zijn bovenlichaam op mijn rug en dwingt me zo samen op de chaise lounge ta gaan liggen. Beiden uitgeput van onze climax komen we bij. Hij zoent me na een minuutje uitputten op mijn wang en in mijn nek. Hij zegt: ‘Dit was goddelijk. Wat heb jij een heerlijke kont.’ Daarna knijpt hij zachtjes in mijn billen als waarderend gebaar. Ik voel hem in mij krimpen waarop hij meteen reageert.

Hij staat op, zijn penis glijdt uit mijn anus. Ik hoor een prullenbakje open en dichtgaan en daarna voel ik zijn warme handen op mijn lichaam. Hij neemt me in zijn armen en we omhelzen elkaar. We geven elkaar een lange tongzoen waarna we onze kleren bij elkaar zoeken. Ik doe mijn Bh en string weer aan. Hij doet zijn onderbroek en pak weer netjes aan. Daarna zijn sokken en schoenen. Hij pakt mijn hand en kust deze zachtjes, daarna wikkelt hij zijn vingers in die van mij. We lopen hand in hand weer richting de gang. Deze gang komt weer langs de nisjes, langs de ruimte met het podium en komt uit bij de entree met loungegedeelte. Kasper zegt: ‘Dit was voor mij best heftig, van mij mogen we gaan. Of wil jij liever blijven?’ Ik hoef hier niet over na te denken. Ik vond het een heerlijke ervaring maar na twee orgasmes ben ik moe en voldaan. Ik zeg tegen hem met een lach: ‘Laten we gaan.’

We lopen naar de entree en de dame die ons welkom heette pakt onze jassen en geeft deze terug aan ons. Ze zegt: ‘Dank u wel voor uw bezoek aan Mansion Domus Desiderio. Wilt u een kaartje voor een volgende keer ontvangen?’ Kasper legt me uit dat er in de kaart een chip zit met je gegevens. De kaart opent de poort van het huis en zal de entree en drankjes van je rekening afhalen. Ze kijkt ons vragend aan. Ik zou graag nog een keer terugkomen dus ik kijk Kasper aan. Ik zeg met een lach: ‘Graag.’ Maar kijk hem ook vragend aan. Wil hij nog wel een keer met mij uit? Of wil hij een aparte kaart en ik ook een aparte kaart? Hij lacht ook naar mij en zegt: ‘Ik wil graag nog een kaart voor ons tweeën voor een volgende keer.’ De dame lacht en geeft hem dezelfde kaart als bij binnenkomst. Ze zegt met een vriendelijke lach: ‘Deze is nog van u, uw gegevens hebben we. Nogmaals bedankt voor uw bezoek, ik hoop dat u heeft genoten. Tot ziens.’ Hij houdt mijn hand vast terwijl we terug naar de lift lopen. De liftdeuren openen en we stappen beiden in. De lift eindigt in de garage onder het huis waar zijn auto staat.

Zijn haar zit wat wild, maar verder ziet hij er nog steeds uit als een heerlijk hapje. Hij doet de passagiersdeur open van zijn auto en zet me op de stoel. Hij doet de deur dicht en loopt naar de bestuurderskant waar hij plaatsneemt achter het stuur. Voordat hij de auto start zegt hij: ‘Ik hoop dat je net zo hebt genoten als ik?’ Hij pakt mijn hand en geeft er weer een kuis kusje op. Ik lach en zeg: ‘Nog nooit heb ik zoiets meegemaakt. Het was spannend, geil en ontzettend lekker.’ Hij lacht om mijn openheid en zegt: ‘Mooi zo, dat vond ik ook.’ Hij start zijn auto en we rijden door de Amsterdamse straten. Op weg naar een volgende date bij Mansion Domus Desiderio……