Het is een spannende, leuke dag vandaag. Ik had je al een tijd geleden via de chatapp verteld dat ik eens iets wilde uitproberen. Iets spannends, maar ik wist nog niet goed hoe ik het moest formuleren.

Je vroeg me wat ik precies wilde en je hebt me overgehaald om mijn fantasie aan je te vertellen.

Ik wil me wel eens overgeven aan iemand. Eigenlijk geen vreemde, want ik zou me dan niet veilig kunnen voelen. Maar misschien wel iemand zoals jij, die ik al een tijd ken via de chat. We weten heel veel van elkaar dus zijn geen vreemden. Maar toch heb ik je nog nooit gezien. Het vertrouwen is er, we hebben dezelfde interesses en je wilt graag mijn fantasie voor me vervullen. Sterker nog, het lijkt je super geil.

Voor het eerst zullen we elkaar vandaag ontmoeten. Tot nu toe hadden we leuke, serieuze maar ook geile gesprekken gevoerd. We hebben veel tot in detail besproken dus we weten wat we van elkaar kunnen verwachten vandaag.

Je stuurt me een appje dat je van huis vertrekt en later app je me dat je bijna bij mijn straat bent. Ook krijg ik een appje van je dat je enorm opgewonden bent. Dat geldt voor mij ook. Ik app je terug dat ik ook erg opgewonden ben en dat ik klaar voor je ben.

Ik hoor mijn achterdeur open en dicht gaan. De spanning is om te snijden. De haartjes over mijn hele lichaam maken een vreugdedansje, zo spannend vind ik het. Ik ben geen slanke dame. Ik heb geen maatje S zoals veel vrouwen die je op tv ziet. Ik ben normaal, met hier en daar een vetje. Dikke billen, geen gespierde buik en mijn borsten staan niet meer zo hoog als vroeger.

Maar je hebt in de chat aangegeven dat ook jij een normale man bent om te zien. Geen adonis zoals de meeste mannen op de televisie. Een klein buikje, wat kaal aan het worden en een gewoon postuur.

Wij zijn gewoon: 2 normale mensen met een fantasie.

Zoals afgesproken sta ik met mijn rug naar je toe, je ziet enkel mijn achterkant. Ik heb een zijden kimono aan, mijn jarretels, kousen en mijn hakken. Ik hoor dat je je schoenen uitdoet en naar me toe komt lopen. Nog steeds hebben we elkaar niet gezien. Mijn ademhaling is snel, ik ben opgewonden. Je doet een paar passen dichterbij zodat ik je adem in mijn nek voel. Ik ruik je geur, het is heerlijk. Mannelijk, sexy en sterk. Opeens hoor ik dat je je jas in de stoel naast me gooit. Ik schrik er een beetje van. Ik was zo in gedachte bij de geur en aanwezigheid van jou, dat ik niet merkte dat je je jas uitdeed. Je legt je handen op mijn schouders en op dat moment vraag ik je: ‘Je bent alleen?’ Ik weet niet waarom ik dit vraag, eigenlijk twijfel ik niet aan je. Maar omdat ik je nog nooit gezien heb wil ik toch bevestiging horen dat je te vertrouwen bent. Je zegt: ‘Ja, ik ben alleen. Had je toch getwijfeld?’ Ik schud nee en zeg: ‘Eigenlijk niet. Maar toch vind ik het spannend.’ Ik hoor je lachen en dan is het stil. Je handen op mijn schouders, je adem in mijn nek. Ik voel je lippen in mijn nek neerkomen waar je me zachtjes kusjes geeft. Je gaat van mijn nek naar mijn schouders en doet mijn kimono daar opzij.

Je handen strelen mijn rug, mijn heupen, mijn benen en dan ga je langzaam weer omhoog. Ik krijg kippenvel, positieve kriebels. Bij het omhoog gaan haak je je vinger achter een jarretel en pets je met het stofje op mijn been. Je hand gaat langs mijn venusheuvel naar mijn buik waar we huid op huid contact hebben. Je pakt mijn ceintuur van mijn kimono en doet deze los. Langzaam doe je mijn kimono uit en leg je deze bij je jas. Ik sta nu bijna naakt voor je met mijn rug naar je toe. Alleen mijn jarretels, kousen en hakken heb ik nog aan. Voor me ligt een blinddoek. Met je lange armen pak je de blinddoek en doe je deze bij me om. Je fluistert in mijn oor: ‘Je ziet er prachtig uit.’ Ik lach van je mooie compliment. Als de blinddoek goed zit kus je me weer in mijn nek. Ik leun mijn hoofd naar achteren zodat deze je schouder raakt. Je handen gaan van mijn armen naar mijn heupen, de bovenkant van mijn benen en naar mijn buik. Daar draai je rondjes om mijn navel en kruip je langzaam naar boven, naar mijn borsten. Tepel voor tepel draai je tussen je vingers, mij nog steeds in mijn nek kussend. Ik kreun van deze aanraking. Wat is dit geil! Inmiddels leun ik met mijn hele bovenlichaam tegen je aan, je volledig vertrouwend in wat je doet.

Je zet me weer recht op mijn benen met mijn handen op de tafel. Hierdoor steken mijn billen iets naar achteren. Je wrijft over mijn billen en geeft er een kneepje in. Daarna voel ik je handen niet meer. Ik wacht op je volgende aanraking. Dan komt het plotseling, je geeft een tik op mijn linker bil. Ik kreun, ik vind het heerlijk. Daarna dezelfde tik op mijn rechter bil. Dan streel je over mijn billen om daarna omhoog langs mijn rug naar mijn nek te gaan. Je pakt mijn haren beet en draait mijn hoofd opzij. Dan kus je me, jouw lippen op mijn lippen, jouw tong tegen die van mij. Even zoenen we heerlijk sensueel. Je hand voel ik over mijn buik zweven naar mijn borsten. Je knijpt hard in de ene borst, daarna in de andere. Mijn tepels worden er hard van. Je voelt dit en speelt tepel voor tepel met ze. Je vraagt nu: ‘Is het nog steeds oké?’ Zachtjes zuchtend zeg ik: ‘Ja’. Je vraagt: ‘Ik hoor je niet, harder.’ Nu zeg ik harder: ‘Ja!’ Dan draai je me om en duwt me achteruit. Ik wijk tot je me tegen mijn tafel duwt. Ik leun ertegen, mijn benen staan iets uit elkaar. Ik voel hoe je met een vinger over mijn vagina streelt. Ik zucht als ik je vinger over mijn clitoris voel gaan, door tot aan de rand van mijn opening en even er helemaal in. Ik ben nat, nat van jou. Je haalt je vinger snel weer uit me. Ik zucht zachtjes over dit zachte voorproefje op wat komen gaat. Ik sidder van spanning. Je zegt: ‘Niet zo snel, zij komt nog aan de beurt.’

 

Je duwt me achterover en legt me op mijn tafel.

Je loopt naar mijn hoofd en ik voel het sjaaltje wat ik al had klaargelegd om mijn pols heen komen. Je pakt ook mijn andere pols en bindt ze samen aan de tafelpoot. Mijn borsten voel ik omhoog priemen, harde tepels van de opwinding. Mijn ademhaling is zwaar, intens. Je loopt terug naar mijn benen waarna je één voor één mijn enkels ook met een sjaal bedekt en deze ieder aan een tafelpoot vastbindt. Nu lig ik helemaal open en bloot voor je. Mijn dijen kus je als eerste, iedere kant een paar keer. Je kruipt zachtjes richting mijn vagina maar je stopt er nét voor. Je blaast over mijn natte lippen en mijn clitoris wat een siddering door mijn lichaam brengt. Ik kreun. Je handen vouw je om mijn nek en vanuit hier ga je langzaam over mijn gehele lichaam. Geen centimeter sla je over, je neemt je tijd. Dan pak je mijn vibrator van de tafel want ik hoor je hem aanklikken. Je gaat van onder mijn kin langs mijn hals naar beneden. Je omcirkelt mijn borsten, daarna mijn tepels. Ik kronkel van genot, wat voelt dit heerlijk! Terwijl je over mijn tepels cirkelt met mijn vibrator voel ik mijn dildo over mijn clitoris gaan. Ik probeer mijn bekken naar voren te kantelen, ik wil meer. Plagend haal jij de dildo weer weg. Ik kreun en zeg: ‘Ik wil meer..’ Hierop antwoord je door met mijn vibrator van mijn tepels omlaag te gaan. Van mijn navel naar mijn venusheuvel tot waar mijn lippen beginnen. Daar maak je op het topje kleine cirkeltjes. Je wisselt af door over mijn clitoris te strelen daarna tussen mijn lippen. Dan ga je weer terug naar mijn clitoris. Daarna ga je weer terug naar mijn lippen en stop je de dildo een klein beetje naar binnen. Dan er weer uit, dan er weer dieper in. Je ziet me genieten, likkend met mijn tong over mijn lippen. Ik heb nu een dubbele stimulatie, de dildo in mijn vagina, de vibrator op mijn clitoris. Ik ben al zover na enkele diepe stoten met de dildo waardoor mijn climax niet lang uitblijft. Ik gil tegen je: ‘Ik ga komen.’ Maar voor dat ik het gezegd heb gil ik het al uit van mijn climax door alle stimulatie die je me geeft.

Nog nooit heb ik meegemaakt dat een man daarna niet stopt. Jij stopt niet maar gaat door. Je haalt de dildo uit mijn vagina en gaat met de vibrator over mijn hele onderkant. De clitoris, mijn lippen, in mijn vagina om vervolgens weer terug naar mijn clitoris te gaan. Niet snel na mijn eerste climax kom ik weer klaar. Nog nooit heb ik dit gehad, zo snel achter elkaar.

Nog nooit heeft een man zoveel effort gestoken in mij klaar laten komen.

Nu zelfs twee keer achter elkaar. Je kust me over mijn hele lichaam terwijl ik bijkom van de opwinding. Je kust mijn schouders, mijn borsten, likt mijn tepels, mijn buik daarna mijn benen en enkels. Je vraagt; ‘zitten ze te strak?’ duidend op de sjaals om mijn enkels. Ik zeg zuchtend: ‘Nee.’ Je stopt met me te zoenen en ik hoor je weglopen.

Ik hoor mijn vriesvak dichtslaan en daarna loop je weer terug naar mij. Na een klein moment voel ik iets kouds tegen mijn lippen. Je zegt: ‘Lik.’ Ik steek mijn tong uit en proef een aardbei. Je zegt: ‘Eet.’ Ik hap de aardbei uit je handen. Heerlijk zoet zijn ze. Ik kreun van het genot van eten en seks. Nu voel ik iets nog kouders tegen mijn lippen. Het is een ijsblokje. Je zegt weer: ‘Lik.’ Ik lik aan het ijsblokje. Daarna laat je het koude ijsblokje langs mijn kin naar mijn hals gaan. Een rilling komt over me heen. Eenmaal tussen mijn borsten sla je af naar mijn tepel. Je cirkelt er omheen en uiteindelijk ga je ook over mijn tepel heen. Hij reageert meteen en wordt keihard. Je warme lippen voel ik er meteen overheen. Je andere hand houdt weer een aardbei tegen mijn lippen en je zegt: ‘Eet.’. Ik pak de aardbei met mijn lippen aan en je vinger hou je nog even tegen mijn lippen zodat ik die af kan likken.

Het ijsklontje gaat van mijn tepels naar mijn navel.

Je tong volgt het koude spoor van het ijsklontje. De afwisseling is heerlijk! Je beweegt het ijsklontje naar mijn clitoris. Je laat hem daar rusten en zegt: ‘Een koud ijsje voor een warm kutje.’ Ik kreun van de koude sensatie. Het ijsklontje is nog maar klein voel ik. Je leidt hem door naar mijn lippen en stopt hem naar binnen nadat je mijn clitoris weer heerlijk met je tong verwend. Het water loopt uit mijn opening naar beneden. Je stopt met mij te likken en loopt naar mijn armen. Je maakt ze los en streelt mijn polsen. Dan loop je naar mijn benen en doe je hetzelfde. De sjaals zijn los en je masseert even mijn enkels. Je laat me weer naast de tafel staan, ik wankel wat op mijn benen. Je draait me om en duwt mijn schouders naar de tafel. Nu duw je mijn handen weer naar boven en zeg je tegen me: ‘Laat je armen daar waar ze nu liggen.’ Ik lig nu met mijn buik en borsten op mijn tafel, met mijn billen hang ik er overheen. Je duwt mijn benen iets wijd en daarna hoor ik je uitkleden. Je ritst je broek open waarna ik hem op de grond hoor vallen.

Je pakt mijn vibrator en zet deze weer aan naast mijn hoofd. Als ik geen blinddoek op had gehad had ik je handelingen nu kunnen zien. De vibrator duw je langs mijn buik, langs mijn venusheuvel tegen mijn clitoris aan. Hij vibreert op een lage stand maar het voelt al heerlijk. Ik voel nu dat je het puntje van je penis tegen mijn opening aanhoudt. Je glijdt door mijn geilheid en je smeert mijn hele onderkant in. Van mijn clitoris naar mijn bilnaad en weer terug. Je zet je penis tegen mijn opening en duwt hem centimeter voor centimeter naar binnen. Je bent hard. Als je helemaal in mij zit kreun je. Je zegt: ‘Hier heb ik op gewacht sinds ik je kamer ben ingelopen.’ Je beweegt langzaam waardoor samen met de vibrator de sensatie dubbel zo sterk is. Je beweegt steeds harder, kust me ondertussen soms op mijn schouder. Je bijt er in als je heel hard naar binnen beukt. Mijn billen kletsen tegen jouw heupen, het geluid komt boven het bibberen van de vibrator uit. Het gevoel is heerlijk, geil en absoluut het beste wat ik ooit gevoeld heb. Je beukt steeds harder, ik gil steeds harder. Ik ben op weg naar mijn derde climax en hij komt snel. Ik roep: ‘Ik ga verdomme weer komen!’ Jij gromt en zegt: ‘Melk mijn pik Do, kom maar.’ Zijn woorden is het enige wat me over de rand helpt. Ik kom weer met een enorme explosie klaar. Ik voel mijn vagina pulseren en dit heeft het effect dat jij ook klaar komt. Je gromt en kreunt bij iedere lading sperma die je lost in mij en daarna val je op mijn rug om uit te rusten. Beiden komen we rustig bij op mijn tafel. Je staat op een gegeven moment op en haalt jezelf uit me. Je streelt mijn rug en kust mijn nek. Je fluistert in mijn oor: ‘Ik hoop dat je genoten hebt?’ Ik vraag: ‘Genoten? En of ik genoten heb.’ Ik kreun nog een keer na.

Je hebt mijn vochtig toiletpapier gevonden en wast me netjes schoon. Je geeft me nog een lief kusje op mijn kont en helpt me overeind. Je zegt tegen me: ‘Blijf zo staan.’ Ik hoor je rits van je broek dichtritsen en je je kleding weer aan doen. Ik blijf ondertussen rustig naast de tafel staan, nog steeds geblinddoekt. En naakt…. Je draait me iets zodat je voor me komt staan. Je trekt me aan mijn heupen tussen jouw benen, je zit half op mijn tafel. We zoenen elkaar, ik kan geen genoeg van je krijgen. Mijn handen gaan door je haren en ik vouw mijn armen daarna om je nek. Nadat we onze zoen gestopt hebben zeg je: ‘Ik vond dit heel lekker Do. Dank je wel dat je me het vertrouwen hebt gegeven dit te mogen doen bij je. Als je nog een keer wil daten, dan mag je me dat vooral laten weten.’ Ik hoor je glimlachen. Ik glimlach ook naar je.

Je kust me nog één laatste keer op mijn mond en dan zeg je: ‘Ik hoop tot ziens Do.’ Ik zeg tegen je: ‘Ik heb het heerlijk gehad lekker ding. Dank je wel en je gaat zeker nog van mij horen.’ Ik voel mezelf wat blozen. Gewoon omdat je Je duwt me iets naar achteren zodat ik niet meer tegen je aan leun. Ik hoor mijn achterdeur weer open en dicht gaan. Nu pas haal ik de blinddoek van mijn hoofd. Ik voel me meteen alleen. Ik mis je nu al…..