We zijn samen uitgenodigd naar een feestje van buren aan het eind van de straat. We lopen er naar toe en onderweg hebben we het over sensuele dingen. Over spanning, dat je veroverd wil worden. We raken elkaar aan op intieme plekjes, maar iedere keer maar heel kort. Mijn hersens beginnen te fantaseren, wat kan ik doen om jou te veroveren vanavond?

Eenmaal op het feestje aangekomen, zijn er al mensen. We kijken rond en zoeken bekenden. Ik vorm me bij een groep mannen, jij bij de dames. Het is een gezellig feest; de mannen praten over F1, voetbal, werk maar de dames lijken zich ook te vermaken. Ik zie je lachen, je ogen soms gericht op mij. Je lach is betoveren waardoor andere mannen je ook bekijken. Ik voel me trots, trots dat ik jouw man mag zijn.

Dan zie ik je blik op mij gericht, hoe je me aankijkt. Die blik ken ik. Het is je geile blik.

Mijn lichaam reageert meteen. Een chemie die we samen hebben, een honger die naar boven komt. Er gaat zo een uur voorbij maar die blik van je…… Ik weet wat je bedoelt…. grrrrr. Het hitst me op, en die blik geef ik terug aan je… Na een aantal minuten met elkaar blikken spelen lopen we beiden naar de tafel waar het drinken op staat. We laten elkaars ogen niet los. Ik zeg je zachtjes; ‘Over een half uur in de garage, achter de tuin.’ En geef je een knipoog. Ik zie je ogen groter worden en je ademhaling sneller gaan. Mijn meisje vindt dit geil…

Ik zet wat biertjes bij de mannen op tafel, babbel nog wat mee en zeg na zo’n 20 minuten: ‘Ben zo terug luitjes.’ en ik verdwijn even uit de tuin. In de garage aangekomen staat er een oude stevige werkbank, ramen bijna ondoorzichtig van het stof, tape op de scheuren.

Het is oud, stoffig maar precies goed voor wat ik in gedachte heb…

Ik hoor hakken, jouw hakken. Ik hoor het aan je loopje dus ik spring achter de deur. Je komt behoedzaam binnen waarna ik je van achteren meteen beetpak. Ik trek je hoofd achterover aan je haar en fluister in je oor. ‘Mijn geile meisje, jij bent de mijne, nu!’ Ik dirigeer je hardhandig mee naar de werkbank en duw je voorover over de werkbank heen. Mijn lichaam leg ik over die van jou, je kan en wil nergens naartoe. Mijn handen gaan van je knieën naar je bovenbenen naar de binnenkant van je dijen. Mijn hand gaat daarna naar je zij, de zijkant van je borsten en daarna je nek. Ik leg mijn hand om je hals heen. Ik zoen en bijt je in je nek. Zachtjes, maar toch dominant. Ik trek je broek van je billen, ontdoe je blousje, en ik kus en lik je rug van boven naar beneden…..

Hmmmm ik zie je billen nog in je string..

Ik doe hem langzaam met één hand naar beneden. Ik zie nu je kutje, ik buig door mijn knieën en begin om je kutje heen te likken en kussen.
Je kreuntjes zeggen genoeg. Gretiger kus, bijt en plaag ik je. Ineens haal ik mijn tong over je lippen, en wring mijn tong ertussen…..Je kreun verandert in een gejengel.

Je proeft heerlijk zoals gewoonlijk. Mijn tong gaat in je om er vervolgens weer plagend uit te gaan. Langzaam met mijn tong ga ik naar boven, even plagend over je sterretje, en weer lager, naar je opgezwollen knopje. Je leunt iets naar achteren zodat je meer wrijving voelt en kreunt; ‘Pak me schatje, pak me!!!’ Ik doe mijn broek en boxer uit, kan bijna niet meer wachten. Mijn harde pik steekt fier vooruit, gericht op je kutje…… Ik duw mijn eikel tussen je lippen waarna mijn lul verdwijnt in je natte kutje. Ik trek terug al kijkend naar je heerlijke kutje. Je lippen komen mee naar buiten, en daarna duw ik weer terug naar binnen. Je kreunen zeggen alles…. zo geil dit!!!

Ik zie een spanband naast me liggen en schuif die onder je buik door. Ik pak de twee uiteinden die nu fungeren als neukteugels die om je heupen zitten. Ik trek eraan zodat je over mijn lul heen schuift. Het voelt heerlijk dit en ik hoor je harder genieten……

Je ademhaling en kreunen versnellen, zo ook die van mij. Het geklets buiten in de tuin is hard, niemand die ons nu hoort. Ik zeg tegen je:

‘De deur heb ik niet op slot gedaan. We kunnen op ieder moment betrapt worden.’

Je kutje spant zich nu ik dit zei. Mijn schatje vindt het geil met de gedachte betrapt te worden. Ik praat verder om je nog meer op te geilen: ‘Dat er iemand zo de garage in komt lopen..’ stoot ‘En ons hier bezig ziet..’ stoot  ‘Jou, voorover gebogen op de werkbank, geneukt worden door mij…’ Stoot.

Je adem stopt en je kreunt hard….. Verdomme, ik voel je kutje heerlijk knijpen om mijn eikel. Zo’n heerlijk gevoel dit.

Ik trek me snel terug en draai je om. We zoenen elkaar hevig wanneer jij mijn shirt uit doet. Mijn broek half op mijn billen hangend zet je op de werkbank en doe één been snel uit je broekspijp waarna ik tussen je benen duik, likkend op je knopje houd ik je langer in je orgasme. Je dijbenen die schokken bij elke aanraking…..ik vind het heerlijk!!!!

Ik ga voor je staan met mijn pik nog harder dan toen we begonnen.

Hij is nog nat van jouw vocht van je climax van zojuist. We kijken elkaar aan en ik duw mijn pik langzaam in je. Nog steeds geil en nat kreun bij het binnendringen van mijn lul in je kutje. Ik pak je weer bij je haar en trek je hoofd wat achterover. Ik bijt en lik zachtjes in je nek. Ik fluister: ‘Ik ga je hier nu hard neuken, ook al zit de deur niet op slot.’ Wetende dat je dit een heel geil idee vindt. Stiekem hoop ik dat je nog een keer komt. Ik pak je haar ruwer beet en duw mijn lul tot diep in je kutje. Ik grom van het strakke gevoel wat ik heb. Ik beweeg langzaam op en neer maar al snel verlies ik de controle. Ik zeg je: ‘Vind je het leuk om betrapt te worden geil ding van me?’ Ik stoot harder in je, jij kreunt ongecontroleerd. ‘Vind je het een geil idee dat iemand ons bekijkt terwijl ik je zo aan het neuken ben?’ Ik hou het niet langer en begin in je te beuken. Trek nog harder aan je haar en het spijt me nu al als ik je zeer doe. Ik laat je haar los en pak je bij je keel. Stevig, maar niet te. Ik zie je borsten voor me bewegen in je bh. Wat een geil gezicht. Ik zeg: ‘Ik ga in je klaarkomen schatje.’ Je kreunt harder en merk dat je op het punt staat om nog een orgasme te krijgen. Ik doe mijn best om nog een paar keer extra in je te beuken, maar ik ga klaarkomen. Hard. Veel.

Ik geef een zachte grom en spuit je kutje helemaal vol met mijn sperma. Ik kijk ondertussen naar je gezicht en ook jij bent nog een keer klaargekomen. Je kutje melkt mijn pik helemaal leeg. Ik geef je een heerlijke zoen nu ik je nog om me heen voel, nat en geil. Als we stoppen met zoenen lach je verlegen naar me. Je zegt: ‘Je weet precies wat je moet zeggen lieverd.’

Je bent de mooiste vrouw op aarde, weet je dat? Ik zeg het je vaak, maar ik vind het ook echt.

Nadat we hebben nagenoten in een knuffel van elkaar, schuif ik langzaam uit je. Je lekt wat sperma op de werkbank, maar het kan me niets schelen. We trekken onze kleding aan, wetende dat mijn sperma nu je broekje inloopt. Je lacht naar me, we weten dat je ervan geniet. We voegen ons weer bij de andere gasten van het feest nadat we stiekem de tuin weer zijn ingeslopen.

De man waar het feest gehouden wordt komt later naar ons toe. Hij zegt tegen ons: ‘Ik moest toestraks in mijn garage zijn, en ik zag twee mensen seks hebben op mijn werkbank.’ Ik zie je wangen rood kleuren maar je glimlacht wel. De eerste keer dat we ook écht betrapt zijn. Ik lach ook, zowel naar jou als naar de buurman. Hij lacht naar ons en geef me een klop op mijn rug. Dan loopt hij weer verder. We kijken elkaar in de ogen. Je vindt het leuk.

Mijn vrouw vond het leuk. Ik ben gelukkig.

Na een paar uur genietend van het feestje lopen we samen terug naar huis, hand in hand. Je zegt; ‘Het was heerlijk schatje, mij zo overvallen, dat we betrapt zijn. Ik wil je nog een keer vanavond.’ Bijna bij de voortuin van ons huis trek ik je mee naar de zijingang van onze eigen tuin. Ik druk je tegen de muur met je borsten ertegen. Ik kijk om ons heen, het is donker. Ik zeg: ‘Niemand te zien, wil je dat ik je hier neem?’ Je kreunt, je duwt je billen tegen mijn al hard geworden lul. Ik zeg: ‘Mmmm dit blijkt een heerlijke mooie avond. Mijn geile vrouw wil seks op de werkbank. Ze wil seks tegen dit muurtje.’ Je kreunt zodra je mijn lul tegen je sterretje voelt komen. Mijn lul doop ik in jouw natheid, maar ook mijn eigen natheid van eerder vanavond. Het is glad en sexy. Ik wrijf mijn lul uit tussen je bilnaad over je sterretje, klaar om je keihard te neuken…..

Wordt vervolgd.