Ik doe mijn hardloopkleding aan op deze warme dag. Het is bijna 20 graden, en dat in het voorjaar. Vandaag ga ik het buitengebied in, vlak achter mijn woonwijk.

Ik ben niet voor niets aan het hardlopen want ik vind dat ik wat strakker in mijn vel mag komen te zitten. Ik loop amper mijn deur uit en loop op een stoepje tussen 2 rijen huizen in. Dit is het smalle paadje naar het buitengebied. Door de scheve tegels struikel ik en verstuik mijn enkel. Ik was net mijn hoofd leeg aan het maken, te denken dat ik weer toe ben aan een goeie beurt en dan gebeurt dit. Het zit me niet mee..

Ik struikel en kom al strompelend tot stilstand. Er is een muurtje in het stoepje waar ik tegenaan leun. Ik wilde even offline dus heb geen telefoon bij me. Ik kan geen stap meer zetten, het doet te zeer. Ik kijk in de rondte, niemand te zien. Tot ik geklop hoor.

 • Ik zie jou wel vanuit mijn bijkeukenraam. Ik klop op de ruit en laat een coldpack zien die ik snel heb gepakt. Ik wenk naar mijn achterpoort.

Ik strompel naar de achterdeur van deze vreemde man. Helaas is de deur op slot, ik moet even wachten.

 • Ik hoor je bij mijn achterdeur en haast me er naartoe.

Ik hoor het slot van de deur gaan en jij doet open. Je ogen kleuren bij je shirt. Ze zijn blauw. Je shirt ook. Millimeter haar en een stoppelbaard. Je bent leuk! Je kijkt me aan en zegt:

 • ‘Ik zag je struikelen en het zag er niet best uit. Zag dat je pijn had en dat er waarschijnlijk gekoeld moet worden. Neem deze coldpack maar. Of wil je liever bij mij even rusten?’

Ik bloos om je uitnodiging. Je bent leuk en mijn gedachte aan seks is door de struikel nog niet verdwenen. Ik probeer recht te gaan staan en wil een klein een stapje naar je toe zetten om de coldpack aan te pakken. Terwijl ik dit doe ga ik weer door mijn zere enkel en val tegen je borst aan.
Mijn handen rusten op je borst en we kijken elkaar een moment aan. Weer krijg ik een kleur op mijn wangen. Ik zeg: ‘Lopen gaat me nu niet goed af. Vind je het erg als ik even bij je uitrust?’

 • Op die woorden had ik zo gehoopt. Niet dat ik me zorgen maakte over mijn coldpak. Nee ik hoopte gewoon dat je binnen zou komen. Ik ondersteun je door jouw arm om me heen te slaan en zo raken we elkaar voor de tweede keer aan. Eerst jouw handen op mijn borst, nu mijn arm om je heen.

Stroomstootjes gaan door mijn lichaam. Zowel mijn tepels als mijn clitoris reageren op onze aanraking. Laat ik nu net een topje aanhebben waar je dit doorheen ziet. Terwijl je me aanraakt probeer ik mijn borsten juist van je weg te draaien zodat je er niks van merkt. Helaas, dit werkt averechts want je verplaatst je hand zodra je merkt dat ik wegdraai. Hierdoor schuurt juist één tepel tegen jouw zij aan. Je ondersteunt me goed en helpt me mee naar binnen.

 • Ik geniet van je ietwat ongebruikelijke aanraking die ontstaat door het ondersteunen. Maar genieten doe ik. Ik stel voor dat je plaats neemt op mijn witte leren bank.

Ik ga op je witte bank zitten en met een verlegen blik kijk ik wat rond in je huis. Een beetje ongemakkelijk bedenk ik me waar ik mijn voet mag leggen.

 • Ik zie je ongemakkelijk kijken en zeg: ‘Kom, laat je je schoen uittrekken.’ Ik wacht niet op antwoord en pak je blote onderbeen vast en met mijn andere hand trek ik je schoen zachtjes uit. Ik geniet van deze aanraking met jou.

Mijn enkel wordt warm van je aanraking. Ik kijk goed naar waar je handen me raken. Naar je beweging hoe je mijn schoen uitdoet. Je doet dit met uiterste precisie.

 • Je schoen is uit, je sok ook, maar als ik eerlijk ben lijkt het allemaal mee te vallen. Toch leg ik de coldpack om je enkel heen.

Het voelt koud aan. Maar jouw aanraking is warm. Het is een gevoel wat ik nog nooit heb gehad. Een tinteling van alle prikkels. We kijken elkaar aan. Het lijkt alsof jij dit ook gevoeld hebt. Of verbeeld ik me dit? Ik vraag aan je: ‘Red jij altijd vrouwen in nood?’ Terwijl ik dit vraag kleuren mijn wangen rood en ik glimlach een beetje. Nou Dominique, dit was tactisch. Flirten met een onbekende man..

 • Ik bedenk wat ik zal antwoorden. Ik besluit om op mijn doel af te gaan. Ik zeg: ‘Ik zag je lopen en hoe dichterbij je kwam hoe mooier ik je vond. Ik volgende elke stap die je zette, maar ik moet bekennen, ik keek niet naar je voeten. Ik keek naar je slanke figuur en kon aan het bewegen van je borsten zien dat je weer een pas had gezet. Toen je door je enkel ging hoopte ik je redder in nood te mogen zijn.’

Ik knipper met mijn ogen. Een eerlijke man, recht door zee. Ik hou er van! Hij zegt:

 • ‘Ik verzorg graag een mooie vrouw zoals jij.’ Ik voel me opgelaten door alles wat ik net zei. Zei ik dit nu écht?

Mijn wangen kleuren rood van het compliment. Ik voel me sexy. Je antwoord bevalt me. Je bent recht voor zijn raap, windt er geen doekjes om. We kijken elkaar aan, beiden vervuld van verlangen. Ik kom iets dichter naar je toe. Leg mijn hand op jouw hand, die nog steeds rust op de coldpack. Je kijkt naar mijn hand en ik zeg: ‘Heel iets hoger heb ik ook last. Mogelijk iets van een spiertje verrekt?’

Nou Do, subtiel hoor!

 • Toen je dat zei was dit voor mij een teken dat ik gehoor moest geven aan mijn verlangens. Ik aarzel geen moment en ga met mijn hand omhoog. Iedere centimeter vraag ik: ‘Heb je hier last?’ terwijl jij keer op keer nee schudt. Je stuurt me steeds verder omhoog. Mijn ademhaling versnelt.

Ik voel je versnelde hartslag door je vingers heen. Je ademt zwaar. Ik laat je mijn dijen voelen. We kijken elkaar aan en ik zie verlangen en passie in je ogen.

 • Ik wil meer, ik wil jou. Ik sta op, loop naar de achterdeur die nog open staat en doe deze dicht. Ik kijk je aan en draai de deur op slot. Ik hou je reactie in de gaten. Ik loop weer naar je terug wanneer ik zie dat je naar mijn bobbel in mijn broek kijkt. Je kijkt er verlekkerd naar. Weer terug op de bank pak ik je andere voet en doe hier je schoen en sok ook uit. Ik pak je beide enkels vast om meer aanraking te creëren.

Hitte verspreid zich. Van mijn enkels naar mijn knieën, van mijn knieën naar mijn dijen. Ik kijk je aan, jij kijkt mij aan. Je zegt met een rauwe stem:

 • ‘Je enkel lijkt wat dik, maar ik denk dat het niet ernstig is.’

Ik kijk hoe je lippen bewegen waardoor ik onbewust mijn eigen lippen met mijn tong aflik. Ik wil je zoenen.

Opeens kom je in beweging en pak je me in je armen. Ik geef een zacht gilletje van de schrik. Ik sla mijn arm om je nek heen en laat me door je dragen. Je neemt me mee langs je keuken de trap op.

 • Halverwege de trap stop ik, niet omdat ik je niet meer dragen kan, maar ik kan me niet langer beheersen. Al dragend plaats ik je tegen de muur van de trap aan. Iets meer steun, tijd voor onze eerste zoen. Ik duw je harder tegen de muur en zonder aarzeling begin ik je vol passie te zoenen. Mijn lippen op die van jou. Onze tongen raken elkaar en we gaat op de trap vol in elkaars zoenen op.

Mijn hart gaat tekeer. Je zoent heerlijk! Ik wrijf over je borst, mijn handen gaan langzaam naar de onderkant van je rug zodat ik je shirt omhoog kan doen. Mijn handen gaan onder je shirt, nog steeds zoenend vol passie. Onze tongen doen een erotische dans, mijn handen tasten jou af. Als ik mijn nagels over je rug schraap verdiep jij je zoen. Ik denk dat je dit lekker vindt?

 • Wat een heerlijk gevoel die nagels over mijn rug, een gevoel van noodzaak. Dat haal ik eruit en ik hou ervan. Er moet op hartstochtelijke manier ongeremde, schaamteloze seks worden bedreven. En wel nu! Ik draag je mee mijn slaapkamer in, vergeet zelfs je zere enkel. Ik gooi je op mijn bed zonder erbij na te denken of je pijn zult voelen.

Ik lig op je bed, kijkend naar de met testosteron vervoerde man voor mij. Je ademt zwaar, kijkt op me neer. Je ogen zijn zo zwart als de nacht, maar toch zie ik vuur. Terwijl jij je T-shirt uitdoet en ik zicht krijg op je mooie blote torso betast ik mezelf. Ik tease je.

 • Ik kijk toe hoe jij jezelf aan het betasten bent en ik zeg je dat ik wil dat je ermee door gaat. Terwijl je dat gehoorzaam doet voel ik tintelingen in mijn broek. Een kloppend gevoel en de zwelling neemt toe. En die noodzaak wordt alleen maar meer…

Ik vind het geil hoe je me een opdracht hebt gegeven en ik gehoorzaam graag. Mijn ene hand wrijft over mijn borst en mijn tepel schijnt door mijn strakke top heen. Mijn andere hand verdwijnt bij mijn buik in mijn broekje. Mijn vinger gaat langs mijn streepje haar naar mijn clit.

 • Ik blijf aanschouwen wat je allemaal met jezelf doet terwijl ik haastig mijn kleren verder uit doe. Geen zin om dat goed of sexy te doen. Kleding uit en wel zo snel mogelijk. Daar sta ik dan, helemaal naakt met een wildvreemde vrouw, al zelf spelend op mijn bed. Ik zie je kijken naar mijn kloppende lul.

Hij staat vooruit. Ik zie een klein druppeltje voorvocht verschijnen. Ik stop met mezelf te strelen en ga aan de rand van het bed zitten. Jij staat nog steeds voor me. Mijn mond en jouw eikel zijn centimeters van elkaar verwijderd. Ik kijk je aan, wachtend tot je me zegt wat ik moet doen.

 • Ik zeg je om je kleren uit te doen, maar je slipje aan te laten. Daarna weer terug voor me te gaan zitten met je ogen gesloten. En zoals verwacht deed je dat ook netjes zoals ik had aangegeven. Zo opwindend en geil hoe jij doet wat ik zeg. Ik pak mijn T-shirt en knoop dat voor je ogen. Pak je mooie lange bruine haren bij elkaar en grijp het stevig vast. Van schrik doe jij je mond open en ik zie mijn kans je mond binnen te komen.

Ik schrik van de plotselinge invasie. Toch neem ik je gretig in mijn mond. Je smaakt lekker. Mijn handen leg ik op je heupen, je handen voel ik in mijn haar. Langzaam ga je op en neer in mijn mond. Mijn tong likt je hele lengte af en als je dieper in mijn mond komt trek ik aan je heupen. Nu voel je je eikel tegen mijn keel aankomen. Zodra je langzaam terugtrekt lik ik je eikel, langzaam. Ik geef er een zacht kusje op.

 • Ik geniet intens van de afwisseling tussen het harde en diepe stoten tot achter in je keel en het langzame likken van mijn lul alsof het een lolly is. Ik kijk geconcentreerd hoe je mijn lul likt.

Ik hoor je kreunen. Eenmaal weer uit mijn mond lik ik je lul tot aan je ballen naar beneden. Eén voor één lik ik ze af. Ik kus ze. Om vervolgens weer terug je lul helemaal tot achter in mijn keel te zuigen.

 • Ik geniet zo intens van alles wat je met me doet maar zeg je nu te stoppen. Ik zeg: ‘Ga achterover liggen en doe je benen wijd open voor me.’

Ik doe wat je zegt, mijn redder in nood. Bijna naakt ga ik achterover liggen. Jij staat nog tussen mijn benen, ik doe ze verder open. Ik lig nu hier met jouw T-shirt voor mijn ogen.

 • Ik ga nu op mijn knieën voor je zitten zonder je aan te raken. Geef je een kus op je zere enkel en ga vanaf daar met mijn tong verder omhoog langs je mooie slanke onderbeen tot aan je knie. Dan stop ik en begin opnieuw maar dan aan de andere kant. Weer vanaf jouw enkel langs je onderbeen tot aan je knie.

Je hoort me kreunen van frustratie. Maar ik vind het heerlijk.

 • Ik zie lichte trillingen bij je benen, verlangen naar wat komen gaat. En met beide handen tegelijk pak ik stevig beide dijbenen vast en merk dat je iets verkrampt. Ik duw je benen nog verder uit elkaar en ga vanaf één kant met mijn tong verder langs de binnenkant van je been door omhoog tot dat ik je string raak. Ik stop en trek je omhoog zodat je weer recht overeind zit. Ik trek mijn T-shirt van je hoofd zodat we elkaar in de ogen kunnen kijken. Ik zoen je op je mond. Weer zo’n heerlijke zoen. Nu je weer recht overeind zit en ik bijna sta kan ik het niet laten om toch weer mijn eikel tegen je lippen aan te drukken. Als vanzelf gaat je mond open omdat je aanvoelt wat ik wil. Ik zeg je: ‘Ik wil dat je je string uit doet terwijl je mijn lul geen moment uit je mond laat.’

Ik zuig je lul mijn mond in en hou hem op die manier erin gezogen. Snel ga ik op dat moment even met mijn billen omhoog zodat ik mijn string over mijn billen kan doen. Ik laat je lul even los van het zuigen, maar hou hem binnen. Ik lik je rustig, beheerst. Centimeter voor centimeter doe ik mijn string langs mijn bovenbenen, knieën en daarna valt hij op de grond. Tijdens het uitdoen heb ik me geen moment afgewend van je ogen.

Nu ben ik ook naakt. Die gedacht wind me op. Ik pak je heupen en trek je hard mijn mond in. Je eikel duwt nu hard mijn keel in en ik vind het heerlijk. Je zit nu zo diep in mijn keel dat ik er braakneigingen van krijg.

 • Je ogen kijken me waterig aan. Het is fucking geil om dit zo te zien. Ik was van plan om jou weer te verwennen maar kan mezelf niet beheersen. Dit is zo lekker.

Ik blijf duwen en trekken aan je heupen zodat je lul in me blijft komen. Langzaam, maar stevig. Genietend van jouw heerlijke kreunen.

 • Ik heb voor mezelf besloten me niet langer in te houden. Ik ga je geven waar je op zit te wachten. Ik geef je duidelijk aan dat als je zo doorgaat dat ik je mond vol ga spuiten met mijn zaad. Toch bedenk ik me net op tijd en zonder iets te zeggen leg ik mijn beiden handen op je schouders en duw je stevig terug op bed. Ik wil nog niet klaar komen, al was ik zo dichtbij. Ik ga direct op mijn knieën tussen je benen in en til ze iets omhoog. Ze rusten op mijn schouders en voel de totale overgave van jou. Mijn handen zoeken hun weg naar boven om met je stevige borsten te spelen terwijl mijn tong zijn weg vindt via jouw mooie lippen naar je clit. Ik heb je tepels gevonden zonder mijn aandacht van je clit te wenden. Ik draai zachtjes met je tepels en knijp ze. Al zachtjes lik en sabbel ik je steeds het tempo iets opvoerend. Ook laat ik de druk op je clit toenemen en als ik opkijk naar je gezicht zie ik dat je op je lip bijt.

Ik hoor mezelf kreunen. Mijn handen gaan naar je hoofd en drukken ze steviger op mijn clit. Ik wil je, natter… harder… Ik hijg en zeg je dat het bij mij niet lang meer gaat duren.

 • In hoger tempo ga ik door en haal één hand weg van je borst en laat die langs je lichaam afzakken tot aan je knie. Al likkend en zuigend aan je clit gaat mijn hand vanaf je knie aan de binnenkant omhoog. Twee vingers plaats ik tegen je opening.

Ik pak je vingers vast en duw ze naar binnen. Ik heb je nodig! Ik roep nu uit: ‘Het duurt zo niet lang meer!!’

 • Ik begin in en uit je te bewegen en blijf je clitoris likken. Ik voel nu dat er van alles gebeurt met je. Je trilt, schokt en jouw handen knijpen in mijn schouders. Ik voel aan alles dat ik moet doorgaan en ik me niet hoef in te houden.

Mijn kreunen worden gilletjes en ik doe niet meer mijn best om me in te houden. Ik sta op het punt van ontploffen en ik laat mezelf gaan. Je tong zit precies op het juiste plekje en samen met je vingers kom ik tot een heftige climax. Ik schreeuw het uit, waar zelfs de buren me zouden kunnen horen. Heftig, intens.

 • Ik maak met één beweging mijn mond schoon en kijk je daarna aan. Die mooie blik in je ogen, vol van genot doet mij zoveel goeds. Ik kom naast je liggen en streel zachtjes je lichaam die nog heerlijk aan het nagenieten is. Mooie kleine schokjes en trillingen die ik waarneem. Jou hijgend van inspanning en overgave en genot geven mij voldoening en lust naar meer. Ik pak je heupen steviger vast en beweeg mijn nog steeds harde lul tegen je billen aan.

Ik kreun, ik wil je pleasen, je verwennen. Ik vraag je: ‘Wat wil je met me doen? Je hebt 3 gaatjes waaruit je mag kiezen.’ Ik kijk je plagend aan. Wat zal je kiezen?

 • Als ik mag kiezen dan weet ik het wel. Ik duw je heupen zodanig dat je met je billen in doggystyle gaat zitten. Ik kruip achter je en duw je hoofd naar beneden tegen het matras. Ik mag nu gretig gebruik gaan maken van je omhoog gestoken billen. Met mijn lul wrijf ik je climaxsappen in je bilnaad. Het is nog heerlijk vochtig. Ik plaats mijn eikel tegen je strakke gaatje en duw er zachtjes tegen.

Ik geef zachtjes tegendruk zodat de druk tegen mijn gaatje opgevoerd wordt. Langzaam voel ik dat je naar binnen glijdt. Je kreunt.

 • Ik kreun en zeg: ‘Wat een heerlijk uitzicht. Je wil niet weten hoe geil dit is.’ Ik kan mezelf bijna niet inhouden, ik wil je graag tot de mijne maken. En wel nu! Ik pak je heupen steviger beet, klaar om mezelf in je te rammen. Ik weet niet of je het aankan, maar het kan me nu niets schelen. Met mijn vingers in je heupen geboord druk ik mijn lul in één keer naar binnen. Ik hoor je kreunen van genot, gelukkig.

Die opvulling die ik voel is hemels. Ik pak één hand van jou vanaf mijn heup en beweeg deze naar mijn nog gevoelige clit.

 • Ik penetreer je heerlijke kontje en mijn hand wrijft over je clit. Ik voel je schokken onder me, weer dichtbij een climax. Ik ga harder op en neer nu, dieper. Het voelt strak en ook ik heb niet lang nodig. Mijn hand gaat sneller over je clit en ook nu gil je het weer uit van genot. Na nog twee keer op en neer bewogen te hebben leeg ik mijn lul in je kontje. Ik blijf ondertussen over je clit wrijven totdat je weer een heerlijke climax hebt.

Ik voel je pulseren in mijn anus, ik voel mijn lendenen samentrekken van nog een climax. Je geeft druk op mijn rug en beweegt me naar beneden, op de matras. Je ligt warm en zwetend op mijn rug, samen uit te rusten van een heerlijk samenspel.

 • Na een tijdje voel ik mijn lul wat krimpen en zeg tegen je: ‘Blijven liggen, ik ben zo terug.’ Ik kijk naar mijn lul die ik uit je haal. Mijn witte sperma loopt in een klein straaltje uit je anus. Ik zie het lopen langs je kutje op mijn matras. Het mooiste wat er is. Snel loop ik naar de badkamer om een doekje te halen. Eén voor jou, één voor mezelf. Ik loop terug naar mijn bed en geef je een heerlijke nabehandeling. Ik veeg alles netjes schoon, zo ook mezelf. Ik geef je een tik op je billen en zeg: ‘Verdomme, wat ben je lekker.’

Ik draai me om op de matras en zie je over je borst schrapen. Een nonchalant gebaar wat ik leuk vind. In je ogen zie ik tevredenheid, ik zie dat je voldaan bent. Ik zie een lach op je gezicht. Jij ziet een lach op mijn gezicht.

Nadat we ons weer hebben aangekleed probeer ik op mijn enkel te staan. Het is gevoelig maar het doet niet echt zeer meer. Je ziet me wat moeilijk lopen en pakt me weer op zoals je net beneden ook deed. Met alleen je broek aan loop je met mij in je armen naar beneden. Ik vind het heerlijk om je nog even vast te kunnen houden. Je zegt: ‘Moet ik je even naar huis brengen?’ Ik kijk hem schuldig aan. Ik antwoord: ‘Ik denk niet dat mijn man dat kan waarderen.’ Ik geef hem een kus op zijn wang en zeg: ‘Bedankt voor je goeie zorgen.’ De sleutel van de achterdeur draai ik om en loop rustig zijn tuin uit. Via het bekende stoepje waar ik zojuist mijn enkel heb verzwikt loop ik weer terug naar huis.

Dit was me een blokje om…

 

Dit verhaal heb ik geschreven met behulp van een man. Ik wil graag weten hoe een man denkt tijdens dit proces. Wat een man denkt tijdens seks. Bedankt voor het meeschrijven Mike uit Zwolle

Ook wil ik graag de beeldend kunstenaar bedanken die me van een tekening heeft voorzien. Ik ben hier erg blij mee! Dankzij jouw tekening heb ik dit verhaal verzonnen. Echt heel mooi!