Een ingegroeide haar, dat dit zo vervelend kan zijn! 3 dagen geleden heb ik me geschoren en mijn Braziliaans streepje getrimd, maar een haar is gaan ontsteken. Gedurende mijn werkdag gaat hij steeds meer pijn doen dus tijd om de dokter te bellen. Om 16:40 uur hebben ze vandaag nog een plekje dus heb aangegeven dat ik dan kan. 
Om 16:30 uur zit ik in de wachtkamer van mijn dokter. Het is een oudere man die op pensioenleeftijd zal zijn. Ik vind het niet fijn om met zo’n klacht mijn broek uit te trekken bij een mannelijke dokter, aan de andere kant, die man ziet dit waarschijnlijk dagelijks of wekelijks. Normaal onderhoud ik mijn schaamstreek goed, alleen nu is het 3 dagen geleden vanwege de ontsteking. De beste man zal wel erger gezien hebben. 

De deur gaat open en tot mijn schrik zie ik geen stokoude dokter maar een jonge god.
De man heeft donkerblond haar, opgeschoren maar aan de bovenkant langer, helder blauwe ogen, hij is lang en heeft een vriendelijke lach. We staren elkaar even aan, mijn wangen zullen een kleur hebben. Ik ben erg onder de indruk. Mijn ademhaling is versneld, ik voel mijn hart in mijn borst harder kloppen. Hij steekt zijn hand uit en zegt: ‘Hoi mevrouw Jane, mijn naam is Stan van der Broek. Ik ben de vervanger van dokter De Wit. Aangenaam kennis te maken, kom alstublieft binnen.’ Ik schud zijn hand, het lijkt alsof ik stroom krijg en hij kijkt me lang aan. Hij laat mijn hand los en ik loop achter hem aan naar binnen. Hij gaat achter zijn bureau zitten en wijst naar de stoel voor zijn bureau, waar ik op mag gaan zitten. Hij zegt: ‘Vind u het goed als we je en jij zeggen?’ Ik lach en zeg: ‘Graag.’  

Hij reageert: ‘Je had dokter De Wit verwacht?’ Ik zeg: ‘Ja, ik wist niet dat hij al met pensioen was. Ik schrik een beetje van een jonge man die me zo gaat onderzoeken.’ en met die woorden giechel ik een beetje. ‘Maak je geen zorgen Dominique, ik heb alles al een keer gezien en ik weet wat ik doe. Wat is je probleem?’ Ik geef aan dat ik een ingegroeide haar heb op mijn schaamstreek die is gaan ontsteken. Hij zegt daarop: ‘Wil je je broek en onderbroek uitdoen en dan mag je op de tafel gaan liggen.’ Ik loop naar de ligtafel en een beetje onwennig doe ik mijn broek en onderbroek uit. Van de spanning zeg ik gekke dingen zoals: ‘Jij bent de eerste man die me op het eerste afspraakje uit de kleren krijgt.’ Toen het eenmaal mijn mond uit was, kreeg ik weer rode wangen en giechelde het weer weg. Hij moet hard lachen om mijn opmerking en hij zegt: ‘Hou dat maar zo!’ en geeft me een knipoog.  

Ik ga op het bed liggen met een ontbloot onderlijf en hij vraagt: ‘Waar zit de ontsteking?’ Ik wijs naar het rode bultje. Hij kijkt ernaar en pakt wat gereedschap. Ik durf niet te kijken en hij zegt: ‘Dit kan een klein prikje geven…’ Ik voel inderdaad een prikje en daarna hoor ik een tangetje. Hij zegt: ‘Ik haal de haar die dubbel zit er nu uit.’ Weer voel ik een prikje van de haar die hij eruit trekt. ‘Bijna klaar’ zegt hij. Hij pakt een pleister met wat jodium en smeert mijn huid in met het rood/oranje goedje. Hij plakt het pleistertje erop en zegt: ‘Helemaal klaar, je mag je weer aankleden.’ Hij trekt zijn handschoenen uit en loopt terug naar zijn bureau. Als ik weer aangekleed ben loop ik naar de stoel voor zijn bureau en ga zitten. Hij lacht vriendelijk en geeft me nog wat tips over hoe te scheren en eventueel lasterontharing. Hij zegt: ‘Je bent mijn laatste patiënt, het is tijd voor weekend!’ Ik schud hem de hand en zeg: ‘Bedankt en een fijn weekend gewenst.’ Hij lacht en zegt: ‘Jij ook een fijn weekend.’ En geeft me weer een knipoog. Die knipoog laat de vlinders in mijn buik fladderen. Ik vind mijn dokter écht een leuke vent!  

Eenmaal thuis eet ik een snelle maaltijd en doe mijn leukste jurkje aan, want ik heb met een vriendin afgesproken vanavond. We gaan de stad in! Om 9 uur ben ik bij haar en ook zij ziet er fantastisch uit! Door mijn dokter voel ik nog steeds een kriebel in mijn buik en hij heeft me warmer gemaakt om extra plezier te beleven vanavond.  

In het café staan we samen een gezellig drankje te drinken en zijn we flink aan het flirten. Mijn vriendin heeft sjans en een man spreekt haar aan.
Ik beweeg op de muziek en opeens zie ik hem… mijn dokter.
Aan de hoek van de bar met een biertje in zijn handen en zijn ogen op mij gericht. Ik voel direct kriebels op alle juiste plekken. Ik lach naar hem en proost in de lucht naar hem met mijn drankje. Hij lacht terug en stapt op me af. Hij klinkt zijn biertje met mijn drankje en zegt: ‘Op een leuke avond.’ Ik zeg terug: ‘Op een leuke avond’ en neem een flinke slok van mijn drankje. Op dat moment wordt er een leuk liedje gedraaid en ik spring aangenaam verrast op van mijn kruk. Ik zet mijn drankje op de bar, doe mijn armen omhoog en zeg: ‘Tijd om te dansen!’ Hij moet lachen en kijkt me aan terwijl ik naar de dansvloer loop. Ik geniet van de muziek, swing met mijn heupen en
kijk Stan aan om te zien of hij terugkijkt. Hij kijkt me aan terwijl ik dans en ik lonk naar hem. De grote slok van zojuist stijgt wat naar mijn hoofd waardoor ik meer durf dan normaal. Terwijl ik lonk lach ik naar hem en bijt op mijn lip, openlijk aan het flirten.. Met mijn goddelijke dokter! Ik voel me stout, begeerbaar, sexy en geil. Als het liedje is afgelopen loop ik lachend terug naar mijn kruk en ga weer zitten. Stan zegt: ‘Voordat ik nog íets tegen je zeg wil ik graag iets voorstellen. Wat zou je ervan vinden om voortaan bij dokter Smit-de Vries afspraken te maken in plaats van bij mij?’ Zelf had ik er ook al aan gedacht om bij de vrouwelijk dokter mijn toekomstige afspraken te maken. Toch vraag ik: ‘Waarom?’ Hij lacht en na een tijdje in mijn ogen gekeken te hebben zegt hij:

‘Ik vind je een mooie vrouw Dominique, het lijkt me niet verstandig om mijn patiënte te blijven.’

Nadat zijn woorden bij me binnen zijn gekomen moet ik glimlachen. Ik zeg: ‘Is dat zo, mooi zei je?’ en ik zet mijn mooiste flirtglimlach op. Hij lacht ook en zegt: ‘Mooi… sexy..’ hij komt dichter bij mijn lippen en fluistert in mijn oor ‘uitdagend..’ Mijn ademhaling is versneld, vlinders fladderen in mijn buik. We kijken elkaar lang aan, allebei met een twinkel in onze ogen. Ik krijg het warm van zijn lichaam die zo dicht bij die van mij is. Ik moet hier even weg, tot rust komen en dus zegt ik: ‘Ik ben zo terug, even naar het toilet.’ Hij leunt weer achterover waardoor ik kan opstaan van mijn kruk. Ik snel naar de damestoilet en doe de deur achter me dicht. Ik leun tegen de deur aan en moet even op adem komen. Ik loop naar de gootsteen, spetter wat water in mijn gezicht en kijk in de spiegel. Ik zie er verhit uit, een gloed op mijn wangen en een twinkeling in mijn ogen. Mijn goddelijke dokter vindt me sexy, mooi en wat zei hij nog meer? Uitdagend! Oké, eenmaal weer tot rust gekomen doe ik de deur open van de damestoilet en loop de gang in. Er zitten een aantal nisjes in de gang waar, in een aantal van deze nisjes, wat mensen staan te zoenen. Ik hoor de seks in de lucht zoemen of lijkt het maar zo? Ik ben zelf ook opgewonden, geil.

Aan het einde van de gang bots ik bijna tegen iemand op, ik schrik van de plotselinge bijna botsing en nu zie ik het pas, Stan! Hij duwt me richting een nisje met zijn lippen op centimeters afstand van mijn lippen, zijn handen naast mijn hoofd tegen de muur en hij zegt: ‘Zeg me dat je je laat behandelen door dokter Smit-de Vries.’ Ik kan niet helder denken, hij staat zo dichtbij. Te dichtbij.. Ik kijk in zijn ogen terwijl ik zeg: ‘Oké.’
Ik zie opluchting in zijn ogen.
Hij zegt: ‘Ik heb hier de hele dag al over gedroomd weet je dat?’ Hij kijkt me aan, komt nog iets dichter bij me staan. Ik zeg terwijl ik buiten adem ben: ‘Waarover heb je gedroomd?’ Hij bekijkt mijn lichaam met zijn ogen en kijkt dan weer in mijn ogen en hij zegt: ‘Over de verschillende manieren waarop ik je wil kussen, je tegen me aan wil hebben.’
 Ik hou het niet meer! Vlinders niet alleen in mijn buik maar overal voel ik me verhit, sexy. Ik draai mijn mond naar zijn mond en hij begrijpt de hint goed, hij zoent me dan eindelijk! Hij is een echte zoener; het is een natte, onderzoekende zoen. Ik word er warm van tussen mijn benen zo zijn we elkaar aan het aftasten met onze tongen, onze lippen. Na een heerlijke zoenpartij bijt hij op mijn onderlip en hij drukt daarbij zijn lichaam tegen die van mij. Ik voel welke reactie ik bij hem opwek. Precies op het juiste plekje drukt hij daar tegen mij aan, want ook ik ben verhit. Hij kust mijn nek, pakt met zijn grote handen mijn billen vast en ik schaam me niet door tegen hem aan te leunen. Mijn borsten tegen zijn stevige torso, mijn buik tegen zijn buik, mijn hitte tegen zijn hitte. Zijn handen gaan van mijn billen naar mijn rug, van mijn rug naar mijn haren. Hij wikkelt mijn haren om zijn vuist en trekt er een beetje aan. Hij sabbelt in mijn nek en fluistert in mijn oor: ‘Ik zou je willen vragen om met me mee naar huis te gaan, maar met de kleine ingreep van vandaag lijkt me dit geen goed idee om smerige, natte dingen met je te doen vanavond.’ Ook al ben ik ontzettend geil en verhit, toch kan ik het niet laten om zijn woorden van vanmiddag tegen hem te gebruiken, dus ik zeg: ‘Ik dacht dat je het een goed idee vond om niet op het eerste afspraakje uit de kleren te gaan…’ En ik lach mijn ondeugende lach naar hem. Hij moet ook hard lachen en hij leunt tegen me aan, mij tegen de muur drukkend. Hij zegt: ‘Je onthoud de verkeerde dingen.. en daarnaast, ik heb je vanmiddag al gezien. Er is niets wat me heeft afgeschrokken.’ Ik lach naar hem en geef hem een kuis kusje op zijn mond. Ik zeg: ‘Geef me je telefoon.’ Hij moet lachen om mijn commando maar hij geeft netjes zijn telefoon aan me. Ik zet mijn nummer in zijn contacten en bel mezelf even. Ik geef de telefoon terug aan hem en zeg: ‘Nu kunnen we een volgende date plannen.’ Hij gaat met zijn lippen weer dichterbij mijn lippen en hij zegt: ‘Ik kan niet wachten’ en weer raken onze lippen elkaar.
We raken niet uit gezoend, zo heerlijk dansen onze tongen met elkaar.
Zijn lip komt tussen mijn tanden om vervolgens mijn lip weer tussen zijn tanden te voelen. Het is erotisch en ik wil meer, meer van hem, mijn dokter. In ieder geval vandaag nog…

Wil je weten wat er de volgende date gebeurt met Stan en Dominique? Hier een klein voorproefje:

“In zijn verhaal op de app is hij hele stoute dingen met mij van plan vanavond. In de app hebben wij wensen aan elkaar kenbaar gemaakt. Wat vindt hij lekker, wat vind ik lekker, dingen die op onze bucketlist staan en daaruit zijn wel heel ondeugende gesprekken ontstaan. Hij zegt dat hij iets geregeld heeft voor vanavond wat ik van mijn bucketlist kan afstrepen dus dit maakt vanavond wel heel spannend! Wat is hij van plan?

We hebben afgesproken bij een apotheek. Als ik aankom staat hij bij zijn auto te wachten. Hij geeft me een kusje op mijn wang en zegt: ‘Ik hoop dat je er klaar voor bent!’ Hij pakt mijn hand beet en we lopen naar een zwarte grote deur. Hij pakt een sleutel en doet de deur open. Achter de deur is een trap naar beneden. Eenmaal beneden is weer een deur, maar dan rood. Daar bellen we aan en de deur wordt door een dame in prachtige lingerie open gedaan. Ze stelt zichzelf voor als Jasmijn en loopt naar haar receptiebalie. Ik heb wel iets gezegd over.. zouden we..?”

Lees hier hoe het verhaal verder gaat: Deel 2