Het is een drukke week op het werk geweest en eigenlijk ben ik toe aan wat ontspanning. Het is mijn vrije avond dus ik boek een massage. De telefoniste vraagt of ik nog een voorkeur heb voor een masseuse en ik geef aan dat het mij niet uitmaakt.

Eenmaal op mijn afspraak blijk ik een mannelijke masseur te hebben. Hij stelt zich voor als Colin. Hij heeft een korte baard, nét iets langer dan een stoppelbaard. Het is een mooie, gespierde man van begin 40 schat ik. Hij vraagt of ik het erg vind als hij de massage doet? Ik zeg tegen hem dat het mij niet uitmaakt. Hij zegt: ‘Gelukkig, je mag je uitkleden maar je mag je onderbroek aanhouden.’

Hij draait zich discreet om terwijl ik me ontkleed en ik ga op de massagetafel liggen.

Hij zegt netjes wat hij aan het doen is. Hij doet wat handdoeken om mijn benen en billen. Hij zegt: ‘Ik ga nu de olie klaarmaken. Ik heb een olie met een zachte lavendelgeur om je te helpen ontspannen. Of ik heb een olie met een zachte bloemengeur. Deze heet Ylang ylang massageolie. Hierdoor heb je even rust van alle gedachtes en kom je in een exotisch paradijs. Waar gaat je voorkeur naar uit?’ Ik zeg tegen hem: ‘Een exotisch paradijs klinkt wel goed. Daar ben ik aan toe’. Hij zegt dat het een goede keuze is en ik hoor dat hij alles klaarzet.

De masseur komt naast me staan en hij zegt netjes dat hij me gaat aanraken bij mijn schouders. Een warme gloed verspreid over mijn schouderbladen en hij masseert heerlijk mijn schouders en mijn rug. Hij zegt dichtbij mijn oor: ‘Ontspan, ik voel dat je heel gespannen bent.’ Dat kan wel kloppen, want die drukke werkweek zit nog onder mijn huid. Ik ontspan en hij zegt: ‘Goed zo, je gaat hier heerlijk ontspannen de deur uit.’ Ik zeg brutaal: ‘Nou Colin, ik hoop dat je zulke geweldige handen hebt, want ik heb het nodig.’ Hij zegt dicht bij mijn oor: ‘Oh Dominique, deze handen kunnen je alles doen vergeten.’ Maakt hij nu een toespeling? Want ik denk zelf aan een ontlading om alles te vergeten. Met zijn handen op mijn rug is het ook makkelijk voor te stellen dat hij die handen tussen mijn benen plaatst en… Phoeh, ik moet écht mijn gedachten uitschakelen.. Hij gaat van mijn schouders en nek naar mijn rug. Lange halen over mijn ruggengraat van mijn nek naar mijn stuitje en weer terug. Opeens schrik ik op van een kreun die plots mijn keel verlaat. Ik zeg al giechelend tegen Colin: ‘Sorry, ik heb geen idee waar dat vandaan kwam maar het voelt zo goed.’ Colin zegt: ‘Het betekent dat je ontspant. Ik zei toch dat deze handen je alles doen vergeten?’ en ik hoor hem zachtjes lachen. Ik denk op dat moment Fuck it! en zeg gewoon tegen hem waar ik aan denk: ‘Doe je ook erotische massages?’ Ik krijg het wel een beetje warm, want als hij nee zegt dan wordt het wel heel awkward.. Ik hoor hem lachen en hij zegt: ‘Als jij dat wilt, dan doe ik dat. Als je alleen wilt ontvangen, dan betaal je extra bij de receptie straks. Als je ook wilt geven, dan betaal je niets extra’s. Jij mag het zeggen.’ Ik denk er even over na. Ondertussen pakt hij mijn linkerarm en begint deze te masseren. Alleen ontvangen is heerlijk, maar ik heb altijd de neiging om iets terug te doen. En een dikke pik is ook wel fijn. Ik vraag aan Colin: ‘Wat voor pik heb je Colin? Een dikke, dunne, lange? Ik wil van te voren graag weten wat ik kan verwachten als ik voor geven en nemen kies.’ Hij bukt en zegt met een diepe stem zachtjes in mijn oor:

‘Lang en dik Dominique. Je zal ontspannen maar ook wat beurs deze massagesalon verlaten.’

Hemeltjelief, hij had me niet natter kunnen maken. Ik begin wat zwaarder te ademen en zeg instemmend: ‘Ik ga voor de geven en nemen optie.’ Hij zegt: ‘Goeie keus.’ Hij loopt zachtjes naar de zijkant van mijn tafel en doet de handdoek van mijn benen en billen. Hij pakt mijn string beet en doet deze langzaam uit. Hij laat me nu naakt op de tafel liggen en komt weer bij mijn linkerarm staan. Hij masseert mijn arm, maar vanuit mijn arm geeft hij ook nog een lange haal over mijn rug en dit keer gaat hij iets verder dan mijn stuitje. Hij pakt een deel van mijn billen mee. Dit doet hij nog een aantal keren en hij smeert ook mijn bilnaad in met olie. Hij gaat voor mij langs en pakt mijn rechterarm. Hij legt mijn hand tegen zijn hard geworden pik en zegt: ‘Heb je ooit anale seks gehad?’ Ik zeg daarop: ‘Ja, wel eens.’ Hij bromt instemmend en masseert mijn rechterarm. Ook daar doet hij weer lange halen over mijn rug geven en masseert mijn andere bil. Soms pakt hij ook mijn bilnaad mee. Hij gaat langzaam van mijn billen naar mijn benen.

Mijn rechterbeen wordt wat opgepakt en opzij gelegd.

De vraag wanneer hij mijn kutje zal vinden en masseren houdt me continue bezig en dit maakt me nat. Daar heb ik geen olie nodig. Hij masseert mijn benen en soms gaat hij richting te binnenkant van mijn dijen. Hij raakt alleen mijn bovenbeen maar niets in het midden en het frustreert me. Hij moet lachen om mijn frustratiekreuntjes en zegt zachtjes: ‘Geduld Dominique, dan wordt het straks extra lekker… Je hebt heerlijke billen weet je dat?’ Hij geeft er een zachte tik op. Ik schrik op van de klets maar blijf liggen zoals ik lag. Mijn ademhaling versnelt door de scheut van pijn en extase. Hij gaat nog één keer van mijn tenen naar mijn voet, langzaam naar boven en raakt heel zachtjes mijn zachte vlees tussen mijn benen aan. Het is maar kort en daarna krijg ik weer een tik op mijn billen. Deze keer harder en ik kreun van genot. Hij gaat naar mijn linkerbeen en herhaalt alles wat hij zojuist met mijn rechterbeen heeft gedaan. Hij pakt mijn linkerhand op en legt deze op de bobbel in zijn broek. Ik masseer zijn pik met zachte halen en hij masseert mijn been. Hij gaat naar de binnenkant van mijn bovenbeen waar hij mijn zachte vlees masseert. Hij gaat langzaam van mijn clit naar mijn bilspleet en weer terug. Ik knijp als goedkeuring in zijn pik waarop ik hem ook hoor kreunen. Hij doet iets bij zijn broek waardoor zijn broek op de grond valt. Hij doet snel zijn boxer uit waardoor ik nu toegang heb tot zijn naakte pik. Ik voel dat hij hard en lang is. Mijn hand past er amper omheen en daardoor krijg ik het warm. Waar wil hij met deze dikke pik naartoe zometeen? Ik laat het over me heen komen en geniet van zijn vinger die hij nu rustig in mijn kutje stopt. Ik knijp hem nu extra hard waardoor ik hem beloon voor wat hij doet. We kreunen allebei tegelijk en hij stopt er nu nog een extra vinger bij. Hij vingert me stevig en ik streel hem met lange stevige halen over zijn pik. Hij zegt met een zachte rauwe stem: ‘Ik ga je zometeen in je kontje vingeren en daarna zet ik mijn pik voor je kutje en ga ik je hard neuken.’ Mijn hemel, hij is grof maar ik vind het zo opwindend. Ik kreun goedkeurend op zijn reactie. Hij gaat voor me staan met zijn pik omhoog. Ik kijk ernaar en hij zegt: ‘Likken.’ Ik doe mijn mond open waar mijn tong zijn puntje aanraakt. Ik lik zijn pik van boven naar beneden en hij masseert mijn rug weer. Hij focust zich op mijn onderrug en neemt mijn billen mee in zijn halen.

Hij haalt ze uit elkaar waardoor ik de olie tussen mijn billen voel lopen.

Hij laat zijn middelvinger van mijn nek langs mijn ruggengraat lopen en die vinger stopt pas bij mijn gaatje. Hij geeft een lichte druk tegen mijn uitgang. Hij drukt zijn middelvinger zachtjes door en centimeter voor centimeter gaat zijn vinger dieper in mij. Ondertussen ben ik hem met lange halen aan het pijpen waarbij zijn eikel tegen mijn keel aankomt. Hij en ik grommen goedkeurend. Het is een heerlijk gevoel dat ik word opgevuld op deze manier. Zijn vinger zit nu in mijn kont en hij vingert me zachtjes. Hij zegt: ‘Ik ga er nog een tweede vinger bij doen, je zal het heerlijk vinden.’ Zijn wijsvinger komt er heel langzaam bij en deze glijdt langzaam naar binnen. Het is een vol gevoel wat ik erg fijn vind. Zijn vingers gaan langzaam op en neer en ik pijp hem met dezelfde frequentie als zijn vingers. Hij haalt zijn pik uit mijn mond en loopt naar mijn voeten. Hij zegt: ‘niet schrikken’ en hij trekt me naar het uiteinde van de tafel. Mijn tenen kunnen de grond nu raken, mijn billen aan het einde van de tafel. Zijn hand gaat nu langs mijn clit en hij masseert deze met uiterste precisie. Ik begin zwaarder te ademen en zeg tegen Colin: ‘Ik heb niet veel meer nodig…’ Zijn antwoord daarop is dat ik een verpakking hoor scheuren en kort daarop voel ik zijn pik tegen mijn opening. Hij geeft weer een tik op mijn billen en zegt: ‘Klaar om suf geneukt te worden?’ Ik zeg hijgend: ‘Ja, graag!’ Hij ramt zijn pik bij mij naar binnen en hij vult me helemaal op. Het past maar net. Colin gromt en zegt:

‘ik zit er tot mijn ballen bij je in.’

Van zijn woorden alsook zijn dikke pik merk ik meteen dat allerlei stroomschokjes naar mijn clit stromen. Hij begint te bewegen waarbij ik warmer en warmer wordt. Mijn hele lichaam is in trance, het enige waar ik aan kan denken is hoe goed hij in mijn voelt. We bewegen samen en we kreunen samen. Hij zegt: ‘Ben je klaar om te komen?’ Ik zeg al kreunend en hijgend: ‘Jaaa….’. Na nog 2 stoten hoor ik hem tussen zijn tanden sissen terwijl ik zijn pik fijn knijp door mijn pulserende vagina. Hij leunt zachtjes op mijn rug en samen komen we even bij. Zojuist ben ik in een miljoen stukjes gespat en moet rustig op adem komen. Hij gaat langzaam uit me en zegt: ‘Ik ga me even schoonmaken Dominique, ga jij weer terug op de tafel liggen?’ Ik ga rustig weer in mijn oorspronkelijke positie liggen. Ik hoor hoe de kraan open gaat en weer dicht. Colin komt weer naast me staan en mijn hele lichaam wordt nog heerlijk nagemasseerd. Ik kom heerlijk tot rust waarbij ik bijna in slaap val. Colin geeft een zacht tikje op mijn billen en zegt: ‘Ik hoop dat je het lekker hebt gevonden. Als je weer toe bent aan een massage, schroom dan niet om naar mij te vragen. Ik laat je nu alleen.’ Ik zeg daarop: ‘Dank je wel Colin, het was heerlijk.’ Ik kleed me aan en reken af bij de receptioniste. Ik kan er weer even tegenaan…