Ik heb David leren kennen in de trein: De man in de trein… Nadat hij me had gered van een tasjesdief heeft hij me op date gevraagd bij hem thuis. Hij had heerlijk voor me gekookt maar tussen het hoofdgerecht en het toetje deed hij me een aanbod. Een aanbod wat ik niet kon weigeren: De man in de trein, Deel 2 

Het is fijn bij David. Hij zorgt ervoor dat me niks tekort komt, ik zorg ervoor dat hij niets tekort komt. Hij verlegt mijn grenzen waarvan sommige ik niet eens wist dat ik ze had. Net zoals vanavond.. Hij heeft een verrassing voor me zei hij. Hij had aangegeven begin deze week dat het verstandig zou zijn om een afspraak te maken bij mijn schoonheidsspecialiste vanwege vanavond. De hele dag is hij me al aan het opgeilen, zegt spannende dingen tegen me maar pakt niet door. De hele dag voel ik dus al verwachting in mijn kruis, kriebels in mijn buik.. onbeantwoord. Dus ik kan ook niet wachten tot vanavond, wat zou hij gaan doen? 

Op verzoek van David heb ik dezelfde jurk aan als op onze eerste date. Het is een zilveren jurk met een open rug. De voorkant valt als een waterval over mijn borsten heen, maar je ziet wel dat ik er geen Bh onder draag. Ik vind hem erg sexy. We hebben al gegeten thuis, dus het wordt een avondprogramma. Ik zit gezellig aan een wijntje wanneer de deurbel gaat. David vraagt of ik open wil doen.  

Ik loop naar de deur en doe deze open. Er staat een knappe man van onze leeftijd voor de deur. Hij lacht naar me en steekt zijn hand uit. Hij stelt zich voor als Lars nadat ik mijn naam heb gezegd. David roept vanuit de keuken: ‘Lars! Leuk dat je er bent, kom binnen!’ Ik lach naar Lars en stap opzij zodat hij naar binnen kan lopen. Hij zegt: ‘Dank je wel Dominique.’ Het is een warme avond, dus Lars heeft geen jas bij. Hij loopt naar de keuken waar we het geluid van David horen, ik volg Lars naar de keuken.  

De mannen lachen naar elkaar en geven elkaar een hand/knuffel. Ze beginnen te praten over vroeger en hoe ze het team van de Panters hebben verslagen waar ze nu nog trots op zijn. Dit geeft me een goed moment om even naar Lars te kijken. Hij heeft grote spieren, is lang van postuur, heeft donkere haren maar wel kort. Volle wenkbrauwen, mooi bruine ogen en een hoekig gezicht. Heel mannelijk zo samen met die spieren. De mannen hebben het, nu blijkt, over Rugby en na het gelach wat de mannen hebben kijkt Lars mij aan. Hij vraagt: ‘Hoe komt het dat zo’n mooie vrouw voor zo’n sukkel als David is gevallen?’ Hij geeft me een knipoog terwijl David hem een stomp op zijn arm geeft en ik moet hierom lachen. Het is leuk om vrienden van David te ontmoeten. Ik zeg: ‘Hij heeft me 2 keer moeten redden eer ik hem een date gunde, dus hij heeft er zeker moeite voor moeten doen. Eén keer was ik een sjaal verloren die David had teruggevonden en één keer heeft hij een tasjesdief voor me neergeslagen.’ Ik lach naar Lars omdat hij met verbaasde ogen naar mij en David kijkt. Lars zegt: ‘Een gast neergeslagen, David hier? Potverdrie, wat je allemaal wel niet moet doen om een mooie vrouw mee uit te vragen.’ Ik bloos om zijn compliment en weer knipoogt hij naar me. Wat een leuke vent is Lars. Ze kletsen nog wat, de wijn voel ik inmiddels branden in mijn aderen. De bel gaat weer.
Verwachten we nog meer mensen?
David vraagt of ik de deur weer open wil doen, hij is namelijk nét de kelder in gedoken. Ik loop naar de deur en doe deze open. Weer een knappe man aan de deur. Ook hij stelt zich netjes voor, zijn naam is Tim en ook dit is een brede, grote man. Ik zeg met een lach tegen Tim: ‘De mannen zitten in de keuken, kom gezellig binnen.’ Hij geeft me een vriendelijk knikje waarna hij doorloopt naar de keuken. Ook hier weer een hoop hand geschud/geknuffel en David heeft voor de mannen flesjes bier weggezet. Voor mij staat een nieuw glas wijn klaar. Terwijl de mannen gezellig bijkletsen drink ik rustig van mijn wijntje. Om en om krijg ik een vragenvuur van de mannen maar het is erg gezellig. De bel gaat weer en ik kijk David aan met een opgetrokken wenkbrauw. Hoeveel teamgenoten verwacht hij nog? Ik loop weer naar de deur waar een gespierde man staat met langere blonde lokken. Lichtblauwe ogen, een sexy ringbaardje en hij stelt zich voor als Sam. Ik schud hem zijn hand en stel mezelf ook voor. Hij lacht vriendelijk naar me maar ook omdat hij de andere mannen hoort lachen in de keuken. Ik wijs naar de keuken en zeg met een glimlach: ‘Er staat een biertje voor je klaar.’ Ik ga bij de mannen aan de keukentafel zitten, het is leuk om ze zo samen te zien. Oude vrienden met allemaal een biertje in de hand, ik met een wijntje. David, Tim, Lars en Sam hebben het erg naar hun zin. Ze vragen vaak dingen aan me; wat ik doe, waar ik vandaan kom, ook Tim en Sam wilden weten hoe we elkaar hebben leren kennen, het is een gezellige boel.  

Wanneer ze het biertje ophebben zegt David: ‘Kom we gaan naar de speelkamer.’ De mannen lopen achter David aan naar de pooltafel. Ik pak in de koelkast in de speelkamer weer wat biertjes voor de heren waarna ze allemaal een keu pakken. David kijkt me aan en zegt: ‘Dominique, ga jij bij de andere tafel staan en trek je jurk uit.’ Mijn ogen worden groot en ik kijk van David naar de andere mannen. Ik twijfel opeens, trek mijn jurk uit? Waar de mannen bij zijn? David ziet mijn twijfel en zegt op strenge toon: ‘Dominique….’ Ik gehoorzaam en ga bij de andere tafel staan. Deze is nog met een plank afgedekt. Ik ga voor de tafel staan en trek mijn jurk uit die langs mijn voeten op de grond valt.  

Ik heb geen ondergoed aan, dus ik sta naakt naast de tafel met alleen mijn schoenen nog aan. De mannen kijken waarderend naar me. Ze beginnen hun potje pool samen terwijl ik naakt naast ze sta. David geeft me soms een waarderend knikje net als de andere mannen. Ik voel me gevleid, ik voel spanning en opwinding… Wat is hij van plan met me? De mannen feliciteren elkaar als er een stel het potje gewonnen heeft. David loopt naar me toe en veegt zijn vingers langs mijn wang en lippen. Hij lacht naar me en fluistert in mijn oor: ‘Klaar om verwend te worden?’ Mijn ogen vallen wat dicht van de opwinding en ik knik. De mannen komen om me heen staan, David en Sam rechts naast me, Lars en Tim links naast me. Ze tillen me met zijn 4en op en leggen me op de tafel waar ik de hele tijd voor stond. David pakt een touw en geeft er ook één aan Lars. David doet mijn schoenen uit, schuift mijn benen open en bindt eerst mijn linkervoet vast aan de tafelpoot, dan de andere voet. Ik lig met mijn benen nu gespreid op de tafel. Lars doet ditzelfde met mijn armen.
Ik lig kwetsbaar, open en bloot voor de mannen.
David zegt: ‘Het buffet is geopend.’ Lars loopt naar mijn gezicht toe en zegt zachtjes tegen me: ‘Maak je geen zorgen, je bent erg mooi. We zullen geen misbruik van je maken.’ Hij zal mijn kwetsbare en onzekere blik gezien hebben. Hij geeft me een kus op mijn wang en gaat met zijn vingers langs mijn wang waar hij net gekust heeft, langs mijn nek rustig naar mijn borst. Hij knijpt in mijn tepel waarop ik een kreuntje laat. Hij lacht naar me en knijpt nog een keer in mijn tepel, maar nu harder. Mijn hoofd valt naar achteren en ik druk mijn borst in zijn hand. Ik vind deze kwetsbare positie op de tafel met heerlijke mannen om me heen erg geil. Zijn vingers gaan van mijn borst naar mijn buik en gaat nét langs mijn vagina naar de binnenkant van mijn benen zo door naar mijn voet. Hij geeft nog een lief kusje op mijn voet en stapt naar achteren. Ik kijk David en de andere mannen één voor één aan, ze hebben hun hand op hun kruis. Ze strelen zichzelf. Nu Lars afstand neemt, neemt Tim het over. Hij legt zijn hand op mijn voet en kijkt me verhit aan. Ook bij hem zie ik een reactie in zijn broek. Hij gaat met zijn hand van mijn voet langs mijn been omhoog richting mijn vagina. Ik merk dat ik vlinders in mijn buik krijg van opwinding. Mijn ademhaling wordt sneller, mijn huid stuurt stroomstootjes naar mijn clit. Tim lijkt tevreden over mijn reactie en omvat mijn vagina met zijn hand. David komt bij mijn gezicht staan, ik zie dat hij zijn broek al open heeft gedaan. Zijn grote pik staat rechtop voor mijn gezicht. Met zijn duim gaat hij over mijn lippen en hij zegt: ‘Mond open.’ Ik doe wat hij zegt en open mijn mond. Tegelijkertijd dat hij zijn pik in mijn mond schuift voel ik de vinger van Tim bij mij naar binnen gaan. Ik kreun van de sensatie en hoor David lucht naar binnen slissen wanneer ik kreun. Terwijl David mijn mond neukt zitten er inmiddels 2 vingers in mijn vagina. Ik hoor de mannen harder hijgen en kreunen. Ik voel de eerste spermastraal op mijn buik landen tegelijk met de kreun van Tim. Tim haalt zijn vingers uit me en beweegt zijn pik naar mijn buik waar hij nog een lading sperma over me heen spuit. Sam, die tot nu toe heeft staan kijken raakt aan de andere kant mijn borst aan. Hij knijpt in mijn borst en zijn andere hand pakt mijn hand vast. Met de weinige beweegruimte die ik heb legt hij mijn hand op zijn erectie. Hij is hard, groot en stijf. Hij blijft aan de andere kant van David staan die nu zijn pik uit mijn mond haalt. Hij zegt: ‘Zo geil om te zien hoe je geniet van de aandacht van alle mannen.’ David loopt wat naar achteren zodat Sam meer ruimte krijgt. Hij gaat wat verstaan en met zijn hand draait hij mijn gezicht nu naar hem toe. Hij vraagt met zijn ogen toestemming om zijn pik in mijn mond te steken. Ik kijk hem aan en knik ja. Hij haalt zijn pik dichter naar me toe en stoot hem bij mij naar binnen. Zijn andere hand pakt mijn borst vast waar hij in knijpt. Ik vind dit lekker waardoor ik kreun door deze extase. Sam zegt:
Voorzichtig lieve Dominique, anders kom ik al klaar in dat mooie mondje van je.’
Omdat ik hem stevig door blijf pijpen kreunt hij hevig. Zijn hand om mijn borst wordt steeds ruwer en snel haalt hij zijn pik uit mijn mond en spuit mijn borst onder zijn sperma. Zijn hoofd laat hij naar achteren vallen om zo nog een paar stralen uit zijn pik te masseren. Door deze ervaring ben ik erg opgewonden, ik voel mijn eigen hitte langs mijn bilnaad op tafel lopen.  

Lars pakt mijn been zachtjes beet en haalt het touw van mijn voeten. David doet dit bij mijn handen. Hij geeft een kusje op mijn pols en vraagt: ‘Alles oké?’ Ik knik en lach. Alles is zeker oké. David kijkt Lars en mij aan en zegt: ‘Tijd voor het hardere werk.’ Ik kijk de mannen met schrik in mijn ogen aan, hardere werk? Ik heb echter geen tijd om na te denken want de heren tillen me van tafel waar nu Lars op tafel gaat zitten, naakt. Wat een prachtige man. Goed gebouwd, gespierd, zijn ogen zwart van opwinding. David zet me op de schoot van Lars en Lars pakt me zachtjes vast om me goed te laten zitten. Hij laat me wat naar achteren leunen zodat ik met mijn rug op zijn borst lig. David komt tussen mijn benen staan, ook zijn broek is uit en duwt mijn benen helemaal omhoog langs mijn hoofd. Hij spuit wat glijmiddel in zijn handen en wrijft zowel mijn vagina als mijn bilnaad ermee in. Ik ben ook nat van mezelf dus het is een natte boel daar beneden. David positioneert me nu zo dat ik de eikel van de pik van Lars voor mijn anale opening voel. Heel langzaam drukken ze me op zijn pik en glijdt de pik van Lars centimeter voor centimeter naar binnen. Ik hoor Lars bij mijn oor kreunen en hij geeft zachte kusjes in mijn nek. Tot het moment dat hij diep in mijn kont zit geeft hij een kleine beet in mijn schouder. Ik kijk David aan die nog steeds tussen mijn benen staat. Hij kijkt me tevreden aan en zet nu zijn eikel tegen mijn vagina aan. Hij zegt: ‘Klaar voor de sensatie van je leven?’ Ik zeg: ‘Mijn hemel ja!’ Hij duwt langzaam ook zijn pik bij me naar binnen waardoor ik dubbel ben opgevuld. Zowel in mijn kont van Lars als in mijn vagina van David. Beide mannen beginnen te bewegen en ik kan niet omschrijven wat er nu door me heen gaat. Hitte van voren en van achteren, maar het is heerlijk.

Het is zacht en hard te gelijk, vlinders fladderen door mijn hele lichaam en ik hou het bijna niet meer.

Ik kreun hard als Lars me harder in mijn schouder bijt. Hij zegt tegen ons: ‘Ik ga dit niet lang volhouden. Wat is dit fucking lekker!’ David kreunt ook hard waardoor we één kreunende bende zijn. Lars stopt met bewegen en ook David stopt met bewegen. Ze tillen me snel met mijn billen weer op tafel en laten me weer liggen. Lars en David gaan aan beide kanten van de tafel staan met hun handen om hun pikken. Ze trekken zichzelf af. Sam doet mijn benen wijd en begint me te beffen. Ik kreun hard omdat ik ook op het randje hang van orgasme. Ik voel de eerste sperma stralen over mijn buik glijden en dit is het moment waar ook ik breek. Ik gil het uit van mijn orgasme en de stralen op mijn buik houden niet op. Ik had het niet door maar door alle geilheid heb ik Sam onder gesquirt met mijn hitte. Hij lacht naar me, likt zijn lippen af en geeft me een knipoog. Alle mannen staan nu om mij heen, hebben hun sperma op mijn buik en borsten liggen. David zegt: ‘Niet bewegen..’ David doopt zijn vinger in zijn eigen sperma op mijn buik en houdt die vinger voor mijn mond. Hij zegt: ‘Lik het op.’ Ik doe mijn mond open en zuig zijn vinger naar binnen. Ik kreun van deze heerlijke ervaring waardoor ik een schittering in de ogen van David zie. Goedkeuring, waardering. De mannen halen nu één voor één hun vingers door hun sperma en ook die lik ik gulzig op. Van allemaal.  

David en de mannen doen hun kleding weer aan en David zegt dan: ‘Blijf daar liggen lieverd. Heb je dorst?’ Ik knik ja waarna hij een flesje water uit de koelkast pakt. De andere mannen pakken hun keu weer en beginnen een nieuw potje pool. David laat me wat drinken en zegt het flesje naast me neer. Hij geeft me een knipoog en zegt: ‘Je ligt er mooi bij zo, we willen graag nog even van je genieten.’ Ik ga rustig liggen op de tafel, kom even bij van wat er net gebeurd is terwijl de mannen hun spel pool beginnen.  

Ze kijken me gedurende het spel vaak aan, de opwinding is in de lucht te voelen. Nu hebben Tim en Sam gewonnen van Lars en David en ze drinken allemaal nog een biertje. Ze komen om me heen staan en ik zie Sam en Lars hun hand om hun pik slaan. David gaat in de stoel in de hoek zitten en zegt tegen de mannen: ‘Alleen mond dit keer.’ De mannen kijken me als aasgieren aan, honger hebben ze. Honger naar ontlading, honger naar mij. Ik voel me begeerd, gewild. Sam heeft mijn mond net ook om zijn pik gevoeld en zegt tegen me: ‘Je mondje is heerlijk, als ik te ruw ben moet je het zeggen oké?’ Ik knik waarna hij zijn eikel tegen mijn lippen aan duwt. Hij zegt: ‘Mond open’ ik kijk hem aan en doe mijn mond voor hem open. Hij schuift zijn pik bij me naar binnen en gaat langzaam op en neer. Hij duwt soms zo ver dat ik zijn eikel tegen de achterkant van mijn keel voel. Soms zelfs zo ver dat ik kokhalsneigingen krijg. Toch zie ik aan de ogen van Sam dat hij dit geil vindt. Hij gaat steeds sneller wanneer hij zegt: ‘Potverdomme, wat is jouw mond zacht en geil. Ik ga je mond zo volspuiten Dominique, bereid je voor.’ Ik vind het geil hoe hij dit tegen me zegt waardoor mijn lippen alleen nog maar strakker om zijn pik knellen. Ik kreun waardoor hij de trilling tegen zijn eikel in mijn keel aan voelt. Hij vloekt hard en ik voel de eerste stralen in mijn keel belanden. Na nog een paar stoten in mijn mond en stralen sperma over mijn tong haalt hij zijn half zacht geworden penis uit mijn mond. Hij geeft een zacht kusje op mijn lippen en zegt: ‘David boft maar met jou’. Terwijl Sam naar achteren stapt staat Tim aan mijn andere kant. Hij draait mijn gezicht naar zich toe en vraagt: ‘Oké?’ Ik knik ja en met een tevreden glimlach schuift hij zijn harde pik mijn mond in.
David zit schuin tegenover ons en hij kan precies zien wat er gebeurt.

Ik voel me veilig, gewild en fucking geil!

Tim is dikker dan Sam dus ik heb moeite om mijn lippen om zijn pik heen te slaan. Ik lik mijn lippen met extra speeksel in en nu gaat het beter. Hij kreunt, ik kreun en ook hij is gecharmeerd van het gevoel van mijn keel om zijn pik wanneer ik kreun. Hij zegt: ‘Nog een paar stoten en dan kom ik in je mond klaar Dominique.’ Na nog 2 stoten kreunt hij hard en voel ik de warme stralen op mijn tong belanden. Ik slik al zijn honing door en lik zijn pik netjes schoon. Hij geeft me een liefkozend kneepje in mijn kin en een knipoog. David vraagt aan me: ‘Hoe voel je je?’ Ik kijk hem en Lars aan en zeg: ‘Moe, maar zo fucking geil. Het is opwindend om zo begeerd te worden’ en ik bloos een beetje. De mannen lijken tevreden met dit antwoord want zowel David als Lars zijn weer hard geworden. Lars komt bij mijn gezicht staan en kijkt me lang aan, zichzelf strelend. Hij vraagt me: ‘Kan je mij er nog bij hebben?’ Ik zeg: ‘Graag’ en bloos nog meer dan net. Ik vind Lars een mooie man en ik zou hem graag ook dat genot brengen. Hij zegt: ‘Je mond nog even niet openen….’ en hij smeert mijn lippen in met zijn voorvocht. Ik lik mijn lippen af waardoor zijn eikel tegen mijn tong aan komt. Hij zegt: ‘Wow, je mond is fucking verrukkelijk weet je dat? Neem hem diep in je mond Dominique.’ Ik zuig zijn pik helemaal naar binnen en laat zijn eikel langs mijn tong glijden terwijl hij naar binnen stoot. Hij pakt mijn haren beet en houdt zijn pik heel even diep in mijn keel. Ook hij is groot waardoor ik moeite heb om hem helemaal naar binnen te krijgen. Ik ga iets verliggen zodat ik mijn keel iets meer kan strekken, daardoor kan hij iets dieper naar binnen. Ik hoor hem grommen als zijn ballen mijn wang raken en zijn eikel tegen mijn keel aankomt. Hij kijkt me aan en zegt: ‘Je hebt hem gewoon helemaal in dat mondje van je.. Zo geil dit!’ Hij stoot een aantal keren in mijn mond met zijn eikel tegen mijn keel. Soms heb ik braakneigingen maar dit weerhoudt me niet om zijn pik keer op keer af te likken. Zijn hand in mijn haar houdt me steviger vast wat mij zegt dat hij bijna gaat komen. Ik zuig nog harder, mijn lippen nog steviger om zijn pik gewikkeld. Hij vloekt en ik voel zijn eerste spermastralen mijn mond inspuiten. Zijn hoofd valt naar achteren en zijn ademhaling is snel. Het is veel dus er sijpelt wat langs mijn lippen naar buiten. Ik lik een gedeelte op maar een beetje loopt langs mijn wang naar beneden. Na nog een paar stoten voel ik zijn pik in mijn mond slap worden. Hij trekt zich langzaam terug en aait mijn wang liefkozend met zijn hand. Hij geeft me een tongzoen waardoor hij zichzelf bij mij zal proeven en zegt: ‘Dit was een erg geslaagde avond meissie. Je hebt het goed gedaan.’ Terwijl hij naar achteren loopt voel ik iemand tussen mijn benen in staan. Het is David. Hij kijkt me aan en vraagt: ‘Alles goed?’ Ik pak het flesje water wat nog in de buurt staat en drink er wat uit. Ook veeg ik het straaltje sperma wat Lars daar heeft gelaten van mijn wang en zeg ik met een lach: ‘Nu wel.’ Mijn wangen zijn rood van de sensatie, opwinding en spanning ook. Hij zegt: ‘Je bent geweldig weet je dat? Mijn vrienden die je onder mogen spuiten, je mogen hebben zoals ik – en jij – dat wil.. Ik word geil om je zo te zien, helemaal onder het sperma. Ik wil graag de liefde met je bedrijven is dat oké?’ Ik kijk hem aan en zeg: ‘Dat zou ik ook graag willen.’ Met die woorden beukt hij zijn hard geworden pik weer in me. We gaan zo in elkaar op dat ik de mannen niet hoor weggaan. Het is alleen hem en ik op dit moment, samen.…

Vond je dit een leuk verhaal? Geef een klik op de ‘Leuk’ button of geef een reactie onderaan deze pagina. Tot volgende week met weer een spannend verhaal!