Ik woon in een leuke straat met gezellige buren. Er zijn wat oudere stellen maar ook best veel jongere stellen. Zo ook naast me. Ze zijn iets ouder dan ik, maar niet veel. Patrick is een politieman en phoeh, een uniform zorgt voor warme gevoelens op plaatsen waar ik ze niet zou moeten hebben. Ik kan er niets aan doen. Ook de buurvrouw Emy is een mooie vrouw. Mooi lang bruin en glanzend haar met een lichte slag. Ze is goed gebouwd, zowel bij haar heupen als bij haar borsten en heeft een knap gezicht. Ze loopt als een ballerina zo mooi en er kijken veel mensen om als zij langsloopt.

Als ik op vrouwen zou vallen, dan zou ik op haar kunnen vallen.

Al zegt een vlindertje in mijn buik me dingen die ik niet helemaal begrijp als ik haar zie.
Op een zomerse dag heb ik een pakketje ontvangen voor de buurvrouw en ga deze na het eten langsbrengen. Emy kennende krijg ik een bak koffie aangeboden en blijven we soms uren kletsen. Eenmaal bij de buren aangekomen doet Patrick open. Hij zegt ‘Hoi Dominique!’ en loopt snel terug naar binnen, hij roept ondertussen dat ik binnen kan komen maar dat hij even het strijkijzer uit gaat zetten.
Een man die er EN zo sexy uitziet in zijn uniform EN de strijk doet. Bof ik even…

Dat vlindertje in mijn buik is ook al zo gecharmeerd van de buurman.

Ik loop naar binnen en blijf staan in de kamer en wacht tot hij terugkomt van de bijkeuken. Hij komt de kamer inlopen en zegt: ‘Ga zitten, ik zet een bak koffie’. Hij pakt het pakketje van me aan en legt dit op tafel. Hij loopt naar de keuken en ik hoor het koffiezet apparaat. Hij komt teruglopen en vraagt hoe het met me gaat. Ik zeg dat het goed gaat en dat ik dit weekend leuke plannen heb met mijn vriendinnen. We gaan sinds lange tijd weer een keer uit en ik heb er zin in. Hij zegt dat het ook een lange tijd geleden is dat hij met zijn vrienden uit is gegaan, maar vanavond hebben hij en Emy een leuk feest waar ze samen naartoe gaan. We zijn gezellig aan het kletsen, wachtend tot de koffie klaar is en plots gaat de deur van boven open. Emy komt in haar lingerie de kamer binnen lopen. Ze ziet Patrick en zegt: ‘Wat vind je ervan?’ Ze kijkt de hoek om en ziet mij daar op de bank zitten en zegt: ‘Oh hoi Dominique, ik wist niet dat je er was. Nu je er toch bent, wat vind jij ervan?’ Ik voel een raar fladderend vlindertje in mijn buik en krijg warme gevoelens voor mijn buurvrouw. Dit heb ik nog nooit gehad, maar ze is dan ook een erg knappe vrouw. Ik zeg tegen haar dat ze er erg mooi uitziet en dat de kleur goed bij haar ogen past. Ik maak een klein grapje dat het jammer is dat ze dit niet als haar hoofdoutfit kan dragen, want ze ziet er erg mooi uit.

Ze krijgt een blos op haar wangen en gaat naast me zitten.

Ze zegt: ‘Je hebt me nu toch al zo gezien, geen reden om die strakke jurk nu al aan te trekken.’ Ik zie een schittering in Patricks ogen en hij zegt: ‘Dominique, je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen hoor. Ook ik voel me ongemakkelijk, 2 beeldschone vrouwen op mijn bank.’ En gelukkig zie ik ook bij hem een blos op zijn wangen. Nu zitten we met zijn 3en verhit in de kamer, maar ik ben blij dat ik niet de enige ben. Emy pakt mijn hand en zegt dat mijn nagels er erg mooi uitzien en vraagt bij wie ik dit laat doen. Ik zeg tegen haar dat ik dit zelf doe. Haar ogen worden groot en vraagt of zij een keer bij mij mag langskomen om haar nagels door mij te laten doen. Natuurlijk mag ze dat! Ze laat mijn hand alleen niet los en pakt me bij mijn pols. Met haar andere hand gaat ze over mijn tattoo die aan de binnenkant van mijn arm loopt. Ze wrijft over de lijnen en bloemen en zegt tegen me dat ze me een mooie vrouw vindt. Ik krijg het er warm van en meerdere vlindertjes vliegen nu rond in mijn buik. Ik lach en weet niet goed wat ik moet zeggen. Met een blos op mijn wangen zeg ik dank je wel en zeg ik tegen haar dat ik haar ook een mooie vrouw vind en dat ik erg gecharmeerd van haar ben, wat me nog nooit is overkomen. We kijken elkaar aan en met een lach op ons gezicht komt ze dichter bij mij zitten.

Haar lippen op een kleine afstand van die van mij.

Ik bijt op mijn lip en alle vlinders in mijn buik zijn inmiddels opgestegen. Ik heb nog nooit een vrouw gezoend, maar ik heb het vermoeden dat dit niet lang meer duurt. Ze kijkt me aan zegt: ‘Niet op je lip bijten, dan wil ik je zoenen’. Ze peilt mijn reactie en ik moet bijna giechelen. Ik loop nog roder aan en dit geeft haar voldoende moed. Ze komt nog dichter bij en onze lippen raken elkaar. Ik vergeet waar ik ben en alleen zij is op dit moment mijn wereld. Onze monden gaan open en onze tongen raken elkaar. Ze smaakt naar zoet fruit en munt. Onze monden verkennen elkaar en onze tongen doen een dansje. Ze bijt op mijn lip en we kijken elkaar verhit aan.
Ze gaat staan en trekt mij mee omhoog. Nu zoen ik haar en zij zoent me verhit terug. Nooit geweten dat een vrouw zo lekker smaakt en dat een vrouw mij zo kan laten voelen.
Mijn handen gaan naar haar nek en haar handen gaan naar mijn rug. Ze gaat langzaam naar onder en wrijft over mijn billen. Ik ga met mijn handen langzaam van haar nek naar haar borsten. Mijn duimen raken haar tepels aan door haar BH en haar tepels zijn hard. Als mijn duimen haar tepels raken komt er een kleine kreun uit haar keel. Haar handen gaan van mijn billen onder mijn jurkje en langzaam naar mijn voorkant. Haar vingers gaan mijn string in en raken mijn clitoris aan. Nu is het mijn beurt om een kreuntje te geven.

Opeens voel ik Patrick achter mij gaan staan.

Ik schrik maar Emy leidt me af en blijft me zoenen. Patricks handen gaan over mijn buik en hij stroopt mijn jurk omhoog. Hij doet mijn lange blonde haar opzij en kust mijn nek. Zijn handen gaat nu over die van Emy en hun vingers strengelen elkaar. Er zijn op dit moment 10 vingers die rondjes draaien over mijn clitoris. Emy haalt haar hand weg en wrijft over mijn wang. Ze stopt me met zoenen en ze kijkt me verhit aan. Patrick geeft me een klein likje in mijn nek en hij en Emy zoenen elkaar nu naast mijn oor. Zijn vinger glijdt bij mij naar binnen en ik laat weer een kleine kreun. Ik sta tussen hen in, hoor geile zoenende geluiden naast me en Patrick glijdt een tweede vinger bij mij naar binnen. Met zijn andere hand pakt hij mijn borst vast en knijpt erin. Ik laat mijn hoofd naar achteren vallen en kom tegen zijn schouder. Ik voel zijn harde pik tegen mijn billen aan. Emy knoopt zijn broek los en die valt langs zijn voeten op de grond. Ik maak de bh sluiting van Emy’s BH los en die valt ook op de grond. Ook doe ik haar slipje uit en ze schopt hem uit. Zij zijn nu beiden naakt. Ze stoppen met zoenen en pakken beiden mijn jurkje vast en doen deze omhoog over mijn hoofd. Patrick haakt zijn vingers achter mijn string en laat deze omlaag zakken. Emy doet mijn BH los en ook die valt op de grond. Alle drie staan we naakt in hun woonkamer. Patrick draait mijn hoofd opzij en hij zoent mij. Emy zoent me in mijn nek en vervolgt haar weg met kleine kusjes naar mijn borst. Ze schraapt haar tanden langs mijn tepel en daar reageert mijn lichaam verhit op. Ik kreun en Patricks mond dempt het geluid. Ik voel hem lachen. Ondertussen laat hij weer een vinger in mij glijden en Emy pakt zijn penis achter mijn billen vast. Zij streelt hem en ik voel haar op en naar glijden over zijn lengte. Zijn eikel prikt iedere keer tegen mijn billen aan en ik vermoed dat hij dit wel lekker vindt.

Emy begeleidt me naar de bank en wij gaan al zoenend op de bank liggen.

Zij op haar rug, ik bovenop haar. Ik zoen haar en geef kleine kusjes tegen haar nek, ik ga langzaam naar haar borsten en 1 voor 1 lik ik haar tepels. Ik bijt een beetje op haar tepels en ze reageert direct. Ik zoen haar over haar buik en ga naar haar clitoris. Ik wacht even want laat het moment even op me inwerken. Ik sta op het punt om voor het eerst een vrouw op haar clitoris te likken. Ik adem zwaar en heb voldoende moed verzameld om ervoor te gaan. Zij met haar hoofd op de bankleuning, haar rug over de bank gedrapeerd, ik met mijn gezicht boven haar clitoris en ik voel dat de bank indeukt achter mj van Patrick die naar mijn billen kijkt. Ik leun naar voren en zoen haar clitoris. Ik lik haar gulzig en aan haar gekreun te horen doe ik het goed. Ik neem rustige, lagen halen en zoen haar klit zoals ik net haar mond heb gezoend. Mijn tong dringt bij haar naar binnen en ik voel ondertussen Patrick achter mij plaatsnemen. Zijn handen gaan van mijn schouders over mijn ruggengraat naar mijn billen. Hij knijpt erin en 1 hand gaat van mijn billen naar mijn natte kutje. 2 vingers verdwijnen in mijn vagina en ik voel zijn kloppende pik tegen mijn billen leunen. Hij beweegt zijn pik ook langs mijn vagina en smeert wat van mijn natheid uit over mijn vagina naar boven in mijn bilspleet. Ik reageer verhit en dit merkt Emy aan hoe ik haar nog steeds aan het beffen ben. Ze kreunt en dit geeft Patrick moed om zijn kopje tegen mijn achteringang te zetten. Hij gaat niet ver, maar hij duwt een beetje zijn kopje naar binnen. Ik kreun, en daarop kreunt Emy ook. Patrick plaatst zijn pik voor mijn kutje en duwt hem hard naar binnen. Ik moet even op adem komen, want hij is groot. Hij zegt dat ik erg strak aanvoel en gaat langzaam heen en weer. Het uitzicht van Emy die geniet van mijn aanraking en de wetenschap dat Patrick geniet van mijn nauwe ingang laat me bijna klaarkomen. Patrick merkt dit en doet het rustig aan. Hij pakt me bij mijn schouders en laat me hoger zitten. Hij zegt tegen me dat ik me moet omdraaien en duwt me in zijn geheel naar achteren. Ik kom met mijn kutje dichterbij de mond van Emy en Patrick positioneert zich voor de ingang van Emy. Hij pakt haar benen vast en ik bekijk dit schouwspel. Hij kijkt me aan en op dat moment steekt Emy haar tong uit en neukt me met haar tong. Haar tong fladdert ook langs mijn clitoris en ik vind het heerlijk. Patrick komt met zijn mond dichter bij mij en hij zoent me.

Ik kan nauwelijks mijn kreunen inhouden en Emy weet hoe ze een vagina moet bespelen.

Met haar tong brengt ze me tot een hoogtepunt. Ze dringt mijn geilheid gulzig op en Patrick ziet er verhit uit door mij te zien klaarkomen. Hij doet het rustig aan met Emy, zij zijn nog niet klaar.
Hij stopt met Emy te penetreren en positioneert mij op de plek waar Emy lag. Ik lig op mijn rug en Emy komt nu bij mij op mijn gezicht zitten. Ik wil hetzelfde doen bij haar als wat zij net bij mij deed. Ik duw mijn tong in haar natte geilheid zodra Patrick bij mij naar binnenkomt. We laten alle drie een kreun horen en ik voel hoe Emy haarzelf steeds verder laat zakken op mijn mond. Ze vindt het lekker en beweegt haar heupen. Zo kan ik mijn tong in haar natte kutje laten glijden maar ook haar clitoris likken en zuigen. Met mijn handen duw ik haar heupen verder op mijn gezicht en ik merk aan haar kreuntjes dat ik haar zo ga laten komen. Patrick versnelt zijn stoten en ik merk dat zijn pik dikker wordt bij iedere stoot. Emy spreidt haar benen wijder en met nog een paar likken over haar klit komt ze op mijn gezicht klaar. Ik voel haar honing mijn mond in glijden en lik het gulzig op. Door deze gebeurtenis en Patrick die nu ook komt kom ik nog een keer klaar. Hij spuit mij vol met zijn sperma en voel zijn pik zich leegpompen in mij. Emy ploft naast mij, al liggend op de bank. We zijn beiden zwaar aan het ademen. Patrick ploft met zijn bovenlichaam op ons en met 1 hand streel ik zijn rug. Hij doet 1 hand op de wang van Emy en 1 hand in mijn nek. Hij streelt ons beiden en alle drie laten we de gebeurtenis even tot ons bezinken.

Patrick komt omhoog en lacht naar ons beiden. Hij zegt: ‘Dames, het was me een genoegen. Ik ga even douchen.’ Hij kust mij op mijn mond en geeft Emy een tongzoen. Hij staat op, verlaat de kamer en verdwijnt door de deur met zijn lekkere kontje.

Ik kijk Emy aan en zij kijkt mij aan.

We giechelen en krijgen beiden een kleur. Ze zegt tegen me dat ze dit al heel lang een keer wilde doen, maar het nooit durfde te vragen. Ze zegt dat ik vaker een pakketje mag komen brengen.
Ze staat op en geeft mij haar hand. Ik sta ook op en raap mijn lingerie en jurkje bij elkaar. Ik doe mijn BH aan en zij doet mijn string aan. Zij pakt mijn jurk en doet deze over mijn hoofd. Eenmaal mijn jurk aan geeft Emy mij een zoen met een beetje tong en zegt: ‘Ik heb erg genoten van je, ik hoop jij ook?’ Ze kijkt me met grote, onzekere ogen aan en ik lach naar haar. Ik zeg: ‘Ik heb ook erg genoten. Je bent mijn eerste vrouw en misschien smaakt dit wel naar meer.’ Ze lacht van oor tot oor en zegt: ‘We zien elkaar snel weer.’ Ze geeft me een knuffel en geeft me een knipoog.
Ik loop lachend naar huis met een los – vaste afspraak dat dit wellicht in de toekomst nog een keer gaat gebeuren…

Lees ook het volgende verhaal van mij en de buurvrouw op:  Buurvrouw