Dit verhaal is ingezonden door Chris. Bedankt Chris!

Het is een warme hete zomerdag en je auto heeft kuren… Het gaat nog goed en je denkt: Ik kom wel thuis en laat er later naar kijken. Totdat…

Totdat je onderweg op een verlaten landweg komt waar niet veel te zien of te vinden is. De auto krijgt spontaan kuren en plots met wat rook tot stilstand komt.
Je denkt. Fuck, wat moet ik doen? Je kijkt om je heen en herinnert je de pas van de ANWB. Na wat zoeken in je tas heb je de pas gevonden!

Stiekem ben je ook wel tikkeltje opgewonden. Zou het door het weer komen? Vol goede moed pak je jouw mobiel en belt de ANWB en vertelt je verhaal. Al weet je niet heel goed waar je je bevindt. Je herinnert dat je zojuist voorbij een bord bent gereden. Je geeft de omschrijving van het bord door aan de meldcentrale. Aan de andere kant van de lijn hoor je: ‘We sturen zo snel mogelijk hulp, mevrouw.’

Je betrapt jezelf stiekem op de gedachte; Hoop dat het een goed uitziende lekkere man is die me komt helpen.’
Je besluit dan om in de snikhete auto te wachten en laat de deur open staan.
De tijd gaat maar voorbij en nog steeds geen monteur. Wachten duurt lang. Je opwindende gevoel wordt er ook niet minder op. Je bent hier inmiddels een half uur op deze verlaten weg en hebt nog niemand langs zien komen. Je bedenkt bij jezelf; Hmm, dit hete weer maakt me opgewonden. Als die monteur niet snel komt, zal ik dan mezelf…
Je was nog niet klaar om die zin af te maken in je gedachten en zie daar. Een ANWB busje komt aanrijden.

Je probeert door de voorruit te zien wat voor man er uit de bus stapt, maar het lukt niet door de reflectie van de zon.
Je gaat wat verzitten en je mond valt open. Je weet niet wat je moet zeggen of doen. De man ziet er goed uit. Zó goed dat het je stoutste dromen overstijgt. Hij is bijna twee meter, goed gespierd en mooi donkerblond krullend haar met prachtige blauw-grijze ogen. Je zucht, het verlangen stijgt meteen en is bijna niet te houden.
Je hebt het erg moeilijk om het te onderdrukken en om zakelijk te blijven tegen de knappe man.

De man zegt wel twee keer: ‘Mevrouw, wat is er precies gebeurd met de auto?’ Je hoorde hem de eerste keer niet. Je verlangens lieten je gedachten veranderen in mist. Je stamelt: ‘Euh… euh… sorry meneer… Ik weet niet…’
Je stopt de verlangens met moeite weg waarna je eindelijk de zin eruit krijgt: ‘Ik weet niet zeker, maar onderweg was het al niet best en ik dacht ik kom wel thuis. Maar niet veel tellen later -PLOF- en niks meer.’ De stevige man antwoordde: ‘Dat is niet best. Zal ik even mogen kijken onder de motorkap?’

Voor je er erg in had zei je: ‘Ik zou graag iets anders op die motorkap willen doen.’ Plots besef je dat je dit hardop gezegd hebt en merkt dat het schaamrood op je wangen komt. Je wit je excuses maken, maar de man begon te lachen. Hij zegt: ‘Ik zal eens kijken wat ik voor u kan doen mevrouw.’ Met een knipoog er achteraan. Je draait een krul in je haren van de spanning en opwinding tegelijk.

De knappe man kijkt onder de motorkap en zegt al snel: ‘Ik zie al wat het probleem is. Ik pak wat gereedschap uit mijn bestelwagen.’ Hij geeft weer een knipoog als hij wegloopt. Je verlangen neemt nu langzaam de overhand.
Ondanks dat je de beste man graag wil bespringen, de auto moet gemaakt worden. Je besluit om hem eerst zijn werk te laten doen.

De spanning en verlangens nemen steeds meer toe, je houdt het bijna niet meer. Het warme weer, de knappe man met kleine zweetdruppels op zijn gezicht en nek. Het maakt je nat. En dan bedoel je niet alleen de kleine zweetdruppeltjes tussen je borsten.
De sterke monteur zegt: ‘Zo. Dat hebben we opgelost. De auto doet weer wat ‘ie moet doen mevrouw.’
De man smakte bij zijn laatste zin de motorkap dicht. Je bijt in je lip en zegt tegen hem: ‘Je bent zo sterk en zo gespierd. Ik word er warm van.’ Je wuift jezelf met je hand wat koelte toe en lacht vriendelijk naar hem. Dit gesjans is niet te missen. Je wilt hem en laat dit duidelijk merken.

De man lacht terug en lonkt je met zijn vinger. Je reageert snel en komt naar hem toelopen. Je wordt zo op de motorkap gezet. Een beetje ruw, maar je dat maakt je niet uit. Opwinding maakt je meester waarna je hem zegt: ‘De hele middag sta ik al in vuur en vlam. Ik wil dat je me goed verwent op een manier dat ik nog niet eerder heb meegemaakt.’

Zo ruw dat je op de motorkap bent gesmeten, zo langzaam en teder begint hij je te strelen. Langs je nek naast je blouse met korte mouwen. De twee bovenste knoopjes waren al los. Hierdoor kon hij je borsten goed zien. Op een warme dag als vandaag had je zelfden ondergoed aan. Je tepels priemden door je blouse heen.
De man gaat verder met strelen en je houdt het bijna niet meer. Je kreunt zachtjes: ‘Ik kan niet meer wachten. Neem me hier, hard op de motorkap.’ De man lacht en zegt: ‘Nog even wat spanning erin houden, dan beloof ik dat je zult genieten.’

Hij schuift je benen ruw open. Hij gaat verder met strelen van je armen en tussen je benen. Je brandt meer en meer van opwinding.
Opeens duikt hij met zijn hoofd en mond tussen de blouse en je borsten. Hij trekt de blouse met zijn handen voorzichtig verder open zodat hij je borsten smachtend ziet wachten op zijn aanraking. Je tepels zijn al hard van opwinding.

Hij begint zachtjes en daarna harder je borsten te kneden en bijt daarbij in de verharde tepels. Je slaakt een kreet van opwinding. Hij rukt dan in een beweging het sexy rokje dat je had aangedaan omhoog. Nu pas beseft hij dat je helemaal geen ondergoed aanhebt. Ook hij kreunt van genoegen.
Je ligt hier op de motorkap van je eigen auto en je realiseert je dat je nu verwend gaat worden door een wildvreemde. Die gedachte maakt je alleen maar natter. Je denkt bij jezelf; Ik wil me dit moment gunnen, ik hunker er al zo lang naar.

Je smeekt hem nu: ‘Neem me alsjeblieft! Ik houd het niet meer!’ De sterk gespierde man met zijn blauw-grijze ogen spreken boekdelen. Hij ontdoet zich van zijn T-shirt met bedrijfslogo ANWB erop en kijkt vol lust naar je lichaam. Nu zie je hem zonder shirt. Zijn sterke armen, volle spieren en goed gevormd bovenlichaam. Je gedachten dwalen weer af, maar je herpakt je en merkt dat hij nu zijn broekriem openmaakt. Hij pakt zijn boxer en trekt zowel deze als zijn broek naar beneden. Wat je dan omhoog ziet springen, tart al jouw verbeelding. Jezus, wat een apparaat! denk je.

Voor je het beseft hijst hij zijn sterke lichaam omhoog en krijg je die grote, dikke paal in je mond geduwd.
De houding die de man daarbij moet aannemen, ontgaat je volledig. Je neemt de paal gulzig in je mond waarna je hem vol hartstocht afzuigt. Je merkt aan de man zijn ademhaling dat hij ook aan het genieten is. Hij ademt zwaarder en zwaarder en je voelt de paal nog wat verder groeien in je mond. Met je hand masseer je zijn ballen. Doordat hij zo groot is, snak je soms naar adem. Door een net wat andere houding kan je gretig verder met het pijpen van die immens heerlijke paal van hem.

Hij heeft moeite zich te controleren. ‘Fuck, die mond van je is heerlijk.’ Je weet dat zijn hoogtepunt nabij is.
Je voelt dat hij heftig achter tegen je huig aankomt en je voelt hem schokken. Stralen zaad spuiten in je keel en je hebt moeite om alles goed bij te houden. Je slikt alles netjes door. Daarop antwoordt de man: ‘Goed zo, dame! Dat heb je netjes gedaan.’ Hij haalt zijn pik uit je mond waarna je je lippen aflikt. Ze zijn dik van de invasie van zojuist.

‘Hoop niet dat je dacht dat ik nu klaar ben met je. Volgens mij wil jij ook lekker klaarkomen, niet?’ Antwoorden is niet nodig, een enkele knik is voldoende. Inmiddels was zijn paal na wat slapper te zijn geworden, weer stevig overeind gekomen. Je raakt nog meer opgewonden dan je al was. Hij duwt je benen wijd open. ‘Ik zie je glinsteren, dat heb je nodig.’ Hij lacht. Hij plaatst zijn pik recht voor je opening. Die pik moet minstens 20 cm lang zijn. Hij is ook dik. Mijn hemel… Een druppel vocht loopt van je kut naar de onderen. Op dat moment kan het je niets schelen dat je motorkap vies wordt. Je maakt een mentale notitie dat je je auto later vandaag gaat wassen.

Langzaam duwt hij zijn pik in je natte kut. Je slaakt een zachte kreet van lichte pijn. Maar pijn, pure lust en opwinding komt samen. Het is een heerlijk gevoel. Langzaam blijft hij druk uitoefenen en zit in zijn geheel in je. Je moet even wennen aan zijn grootte. Hij begint zachtjes te stoten en houdt je reactie goed in de gaten. Je ogen draaien weg van het heerlijke gevoel. Nu je aan zijn grootte gewend bent, spoor je hem aan: ‘Harder. Ik ben zo verschrikkelijk geil, neem me harder. Ik wil het de rest van de dag nog voelen.’
Dit liet hij zich geen twee keer zeggen en je voelt hem harder stoten. Je kut wordt enorm uitgerekt en soms voel je hem tegen je baarmoederhals komen. De pijn, de opwinding, het is heerlijk.

Je borsten bewegen op en neer terwijl hij in je beukt op je eigen motorkop. Dit gevoel mag nooit meer overgaan. Je kreunt hard. Hij komt op een gevoelige plek wat je nog nooit eerder gevoeld hebt. Het genot komt snel opzetten, je wordt warmer dan anders. Je merkt dat je ongewoon veel vocht verliest. Je glijdt naar beneden doordat je kut zoveel vocht verliest. Hij houdt je tegen en lacht. ‘Oeh, mevrouw begint te squirten. Heerlijk!’ Je bent te ver heen en je laat het gewoon gebeuren. Je hebt de teugels niet meer in handen.

De wrijving is nu optimaal en je houdt het niet meer. Hij begint te kreunen. ‘Kom klaar voor me!’ roept hij. Het vocht komt langs zijn pik naar buiten, maar het kan je niets schelen. Je kreunt en komt hard om zijn pik klaar. Je rug komt los van je motorkap en weet niet waar je met je lichaam heen moet. Hij houdt je stevig vast en zijn bewegingen maken je orgasme alleen maar heftiger. Ook hij kreunt en zegt: ‘Ik ga ook bijna komen.’ ‘Kom maar, ik wil je zaad in me voelen spuiten!’

Je voelt zijn pik opzwellen en warm zaad wordt in je kut gespoten. Op dat moment kom je zelf nog een keer klaar. Dit heb je nog nooit meegemaakt. Twee heftige orgasmes na elkaar. Je merkt dat je kut zijn pik helemaal omklemt en je begint net als hij heftig te schokken. Je ploft snel daarna uitgeteld neer op je motorkap.

Hij zegt: ‘Wow, dat was heftig.’ Jij kan enkel hmhm zeggen. Hij haalt zijn pik uit je kut waarna je zijn zaad voelt stromen langs je billen naar beneden. Hij kijkt naar zijn eigen creatie op jouw motorkap. ‘Ik zou willen dat ik nu een foto mocht maken. Je ziet er prachtig uit.’  Je lacht. ‘Maak maar een mentale foto.’ En je knipoogt naar hem. Je glijdt je motorkap af en trekt je rokje weer goed. Je kleedt je weer fatsoenlijk aan maar laat de bovenste knoopjes open. Ook hij doet zijn kleding weer goed.

‘Bedankt voor je werkzaamheden.’ Zeg je met een knipoog. ‘Krijg ik hier een rekening van?’ zeg je terwijl je naar de auto wijst.
Hij antwoordt: “Kost je niks, geile dame. Graag gedaan en succes met de auto.’

Hij kijkt op zijn telefoon en zegt: ‘Ik moet naar een volgend pechgeval. Fijne dag verder!’ en geeft een knipoog wanneer hij wegrijdt.

De sterke man met mooi gereedschap was ervandoor. Je blijft met een voldaan gevoel achter en kruipt weer achter het stuur. Je kruis doet zeer van het geweld van zojuist. Dit zal je nog wel even voelen. Je vervolgt je weg naar huis met een grote grijns op je gezicht…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0